PDA

View Full Version : Glasine o transferima

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

Nera
27-02-2009, 13:40
Pandev - nikad. Iz istih razloga koje je naveo Zlatan.

CurvaNord69
27-02-2009, 14:00
Ma koji ce nam k, sve da voli inter netrebamo napadaca, a on nije neka posebna klasa

DenchiNL
27-02-2009, 14:10
"I was impressed by [Davide] Santon; he is a really interesting lad"

ako ovo nije gay izjava , ja ne znam sta je :-D

Madrid se raspituje za Teveza
ovo je najinteresantnije
"Reportedly, as part of Tevez's loan deal, United have first-option on the forward, which rules out the possibility of the former Corinthians and Boca Juniors star talking to any other clubs before the end of the season."

Angelo Palombo se spominje takodje vezano za nas , licno ne bih imao nista protiv da on dodje kod nas , on je Matrixova raja :-D , a i pouzden veznjak + talijan :-)

Totti ozlijedio koljeno (nisam ni sumnjao) :-)

a najnoviji preokret u Diego-Sagi je da dupentus ganja Maloudu iz Chelsea.

---------- Post added at 13:10 ---------- Previous post was at 13:07 ----------

DenchiNL ,iskreno se nadam da ovo pominjanje Gourcuffa nije provokacija. Inace, on je bio premoren, pa nije igrao ovaj mec.

ako si navijac Bilana jeste :-D

Guro
27-02-2009, 14:11
Pandev - nikad. Iz istih razloga koje je naveo Zlatan.

meni bi najmanji razlog bio taj...mnogo veci jer on po mom misljenju nije igrac za inter...i mislim da ce lazio biti vrhunac njegove karijere

Huska
27-02-2009, 14:26
ma kakav crni pandev ba dosta tih napadaca vise ako vec hoce nekog iz lazia nek to bude zarate a ne pandev

Mauro7
27-02-2009, 15:11
http://fcinternews.it/index.php?action=read&idnotizia=2488
evo ga sad kao piše da bi se Inter mogao uključiti u borbu za Diega, ali ništa konkretno...

claudejandamvan
27-02-2009, 15:41
Ja mislim da je situacija sto se tice Diega zavrsena prica.On ziher zavrsava u Juventusu.

Quaresma#7
28-02-2009, 00:02
Evo mojih želja :D
IN: Aguero, Diego/Hamšik, Veloso, Ivanović/Richards/Zapata/David Luiz
OUT: Crespo(prodaja), Obinna (prodaja), Cruz (Prodaja), Rivas (prodaja), Burdisso (prodaja), Jimenez (prodaja), Aquafresca (posudba ili ga ubaciti u cenu za neki transfer), Vieira (prodaja)

Ja sam za tu anketu koju ste spominjali in da je Dera pošalje Interu. Nemamo ništa izgubiti.

CurvaNord69
28-02-2009, 00:13
Neznam zasto ce ti luiz tu, onda smatram velosa nepotrebnim ako vec uzimamo jos jednog igraca njegove pozicije

Nera
28-02-2009, 00:14
Neznam zasto ce ti luiz tu, onda smatram velosa nepotrebnim ako vec uzimamo jos jednog igraca njegove pozicije
Veloso je primarno zadnji vezni, a po potrebi stoper. Dok je Luiz stoper cisti :D :P

Quaresma#7
28-02-2009, 00:16
U sad sam se setio jednoga. Zaboravite Velosa radije Inlera to je igračina. Mada je Veloso dobar ali radije bi Inlera. Jebiga ima toliko igrača da neznam koji je bolji.
Ako je Moratti financijski razpoložen onda oba. :D

CurvaNord69
28-02-2009, 00:19
Ma neznam imamo mi tih zadnje-centralnih veznih na izvoz u bilan, a bolje uzet 2 ofanzivna nego 2 defanzivna :D

Nera
28-02-2009, 01:15
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=2500
Branca bi Hernanesa iz Sao Paola, a Moratti DIega.. Koji god da dodje,ja se ne bunim :D

DenchiNL
28-02-2009, 09:35
ma JM ce im reci koga hoce pog. ako prodje ManU :-D

Nera
28-02-2009, 12:14
Branca je jutros dao intervju za Corriere dello sport. Rekao je da je Aguero jedan od top-playera koje pratimo, ali jos uvjek nije predstavljena zvanicna ponuda. Acquafresca ce se vratiti iz Cagliaria.
Moratti se odusevio Diegom, a nasi iz Werderea prate i Ozila, 20-godisnjeg krilnog igraca.

Mauro7
28-02-2009, 12:26
ovo mi je super kad sad čitam da se Moratti oduševio Diegom, valjda mu je trebala utakmica u Milanu sa dvije super asistencije da shvati a ono prije ništa, mah...

Nera
28-02-2009, 12:31
ovo mi je super kad sad čitam da se Moratti oduševio Diegom, valjda mu je trebala utakmica u Milanu sa dvije super asistencije da shvati a ono prije ništa, mah...
Iskreno, i ja nisam bio 100% siguran u Diega prije ovoga... Bundesliga ti ne moze biti mjerilo kvaliteta nekog igraca.
A i u Portu se nije dokazao kako treba.

Moca93
28-02-2009, 12:50
MA diega i agura pa ce da vidi ta LS :)....Mislim da probamo sa peticijom...za Q je uspela:)

Grujinho
28-02-2009, 12:56
diego, aguero i jedan super branič

BamBi
28-02-2009, 12:59
eh da bar znam talijanski, drago mi je to čut iako sumnjam da je istinito. Ako ništa drugo bio bi to šamar stoljeća Juveu da im uzmemo igrača po kojem su plazili više od godinu dana

CurvaNord69
28-02-2009, 13:13
Isto ko sto smo mi cesto bivali isamarani :D
A grujo mi nemamo para i za aguera i branica i diega, ipak je to malo puno.
Aguero 40mil+ 100% onda diego oko 20-25, i stoper 15tak

BamBi
28-02-2009, 13:16
http://www.youtube.com/watch?v=dPVSzNZTEBI

zabio u prvoj, i asistirao u drugoj za gol . Praktički izbacio sam Milan iz kupa

Moca93
28-02-2009, 13:25
<table class="contentpaneopen"><tbody><tr><td class="contentheading" width="100%">Branca: Inter prati Aguera </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/pdf_button.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=2250) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/printButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=view&id=2250&pop=1&page=0&Itemid=1) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/emailButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=2250&itemid=1) </td> </tr> </tbody></table> <table class="contentpaneopen"><tbody><tr> <td colspan="2" class="createdate" valign="top"> Subota, 28.02.2009. </td> </tr> <tr> <td colspan="2" valign="top"> http://euronogomet.com/images/stories/vijesti/igraci_a_e/aguero.jpgSergio Aguero

Interov glavni čovjek za transfere, sportski direktor Marco Branca, priznao je kako su u tom klubu jako zainteresirani za mogućnost da u svoje redove dovedu napadača madridskog Atletica i reprezentacije Argentine Sergia Aguera. Aguera se već od ranije povezuje sa Interom, posebno nakon što je argentinski izbornik Diego Maradona, inače Aguerov punac, preporučio taj transfer, a ovo je prvi put da se i iz samog kluba potvrdno oglase po tom pitanju.

"Kao i neki drugi igrači, on ima sve zbog čega ga možemo smatrati vrhunskim igračem. Priznajem da pratimo neke igrače svaki vikend. Aguero je jedan od njih, ali nismo pitali Atletico za njegovu cijenu niti smo otvorili bilo kakve pregovore, jednako kao ni za bilo kojeg drugog igrača. U ovom trenutku mislimo samo na trenutno stanje." rekao je Branca.

Što se tiče sljedeće sezone, Branca je tek priznao kako u klubu namjeravaju vratiti Roberta Aquafrescu, koji je na posudbi u Cagliariju, dok je odbacio špekulacije oko zainteresiranosti za Diega Milita</td></tr></tbody></table>

BamBi
28-02-2009, 13:35
pa ne bi baš rekao da je branca odbacio Milita, pročitao sam na 3-4 sitea da je rekao je diego milito odlično igrao ovu sezonu, i potvrdio interes za njime

Mauro7
28-02-2009, 14:24
ne samo Diego iz werdera, zanimanje i za mladog Mezuta Ozila

emperor
28-02-2009, 14:37
ma dovoljan je Diego.. sto se tice Milita sve ce zavisiti od Adriana.. ipak dugo je jos do prijelaznog roka

esteban
28-02-2009, 14:49
Da!Lijepa vijest je da su zainteresovani za Diega ali koliko ja kapiram nasi bi da dovedu osim njega i ovog Ozila koji je isto fenomenalan igrac..e to bi bilo extra..dva kreativca ne ljeto bi nam pali kao kisa u Sudan..

http://www.solointer.it/notizia.php?news_id=5431

Quaresma#7
28-02-2009, 15:03
Ja bih umjesto Ozila nabavio Inlera ili Moutinha. Ako hoče Wingera dobrog onda je tu najbolje Angel Di Maria koji more igrati svukud u vezi more igrati levo i desno more igrati i kao AMC.

Huska
28-02-2009, 15:12
--------------J.Cesar

Maicon----Samuel-Chivu----Santon

-Zanetti---Cambiasso---Hamsik

---------------Diego

--------Adri-------------Ibra

a na klupi: toldone,ivanovic,burdisso,cordoba,maxwell,muntari, inler, Stankovic,bolzoni,
balotelli, aquafreska,cruz

e to bi bio pravi inter

esteban
28-02-2009, 15:18
--------------J.Cesar

Maicon----Samuel-Chivu----Santon

-Zanetti---Cambiasso---Hamsik

---------------Diego

--------Adri-------------Ibra

a na klupi: toldone,ivanovic,burdisso,cordoba,maxwell,muntari, inler, Stankovic,bolzoni,
balotelli, aquafreska,cruz

e to bi bio pravi inter

Pripisi jos Ageura jer ga vjerovatno dovodimo..

Moca93
28-02-2009, 15:18
ne svidja mi se sto je deki na klupi a i aguero mi tu nedostaje:)...kao i mansini,makar i na klupi

esteban
28-02-2009, 15:21
Mansini na ljeto ide iz Intera..zar neko misli da cemo dovest Aguera,Diega i sl a da se ne rijesimo igraca koje je Mou zapostavio

Moca93
28-02-2009, 15:26
Meni je zao sto nije dobio mnogo priliku a zaista je dobro poceo sezonu,ne znam sta se desilo....ako ipak ne proradi i nedobije sansu treba ga ukljuciti u neki od ovih transfera...

Nera
28-02-2009, 15:42
Ljudi, po meni idu: Quaresma, Mancini, Matrix, Obinna, Crespo, Cruz, Jimenez i Rivas. Tu je zarada oko 50 miliona. Aguero bi dosao za nekih 40, Diego 20, i Ivanovic 7 ili Agger 4.5. Znaci, oko 65-70 miliona troska.
Po meni, to nije lose :D

esteban
28-02-2009, 15:52
Ljudi, po meni idu: Quaresma, Mancini, Matrix, Obinna, Crespo, Cruz, Jimenez i Rivas. Tu je zarada oko 50 miliona. Aguero bi dosao za nekih 40, Diego 20, i Ivanovic 7 ili Agger 4.5. Znaci, oko 65-70 miliona troska.
Po meni, to nije lose :D

Aguero ispod 50 nema sanse..jedino u vidu neke trampe i doplate..e sad lakse disem kad cujem da je Moratti zaljubljen u Diega pa valjda ga i dovede a mislim da Mou kad se otarasi ovih sto si pomenuo nera(slazem se da ih sve treba prodat) kad nijesu uspjeli posebno Q i Mansini ce jos na sredinu dovest jednog kvalitetnog veznjaka osim Diega..npr Hamsik bi nam odlicno pao :)

Aguero-Diego-Hamsik-Ivanovic..pa koji raj bi to bio :)

Nera
28-02-2009, 16:01
Aguero-Diego-Hamsik-Ivanovic..pa koji raj bi to bio :)
Skromnost ti nije vrlina :P
Diego i Hamsik zajedno da dodju, nema sanse. Samo jedan od njih. A ove cijene sto se pominju za Aguera.. Nije to toliko. Za 40 mislim da se moze dovesti.
Robinho je kostao 42 (i to su ga platili oni idioti od Arapa) a nije nista losiji od njega..

DenchiNL
28-02-2009, 16:20
Mezuta Ozila ???
najumisljeniji igrac na planeti ne bih ga volio vidjeti u interu
kao ni ivanovica,aggera,kjaera i ostale one-hit-wonders

esteban
28-02-2009, 16:31
Mezuta Ozila ???

Taj Ozil treba da bude istinska zvijezda Verdera poslije odlaska Diega..a sto se tice ovih sto si nabrojao koje ne bi volio vidjet nijesi mi jasan ali dobro..svako ima svoje misljenje

Huska
28-02-2009, 16:40
Mezuta Ozila ???
da ti mozda nebi terrya ferdinanda i slicne... jarane samo se sad ti igraci mogu dovest boljih od njih ima al oni su nedodirljivi a slabiji nam ne trenaju imamo ih vec

all3n
28-02-2009, 19:49
vrag te jebo..na kraju ispada da cjelu ekipu treba mjenjat..haha :d...ovaj iz palerma decko je odlican..cuvo je amaurija i to samo kako...ne boji se..igra odlicno..

ivan019
28-02-2009, 20:04
Od svih igraca koje ste nabrojali samo Aggera nikad nebih doveo...

emperor
28-02-2009, 20:48
Vidim vecina vas je zaboravila na Lavezzija... mislim da bi i on mogao itekako popuniti tu rolu koja je zamisljena za Aguera...

Mauro7
28-02-2009, 21:47
ma lavezzi je više krilo, dobar i onako iza napadača, taj se sjuri prema golu od kud god želiš, recimo gol protiv Genoe u gostima ove sezone, paff kroz sredinu prema golu i bum golčina, ali ipak...on je krilo, aguero je više špic, može i iza napadača igrat ali ono uglavnom po karaketristikama su slični

Balotelli#45
28-02-2009, 21:48
i ja bih najpre el Pocha al nespominjuga pa bi bio zadovoljan i sa aguerom diegom ivanovicem i ozilom :D

Grujinho
28-02-2009, 22:54
Perfektno pojačanje za Inter bi bio Gerrard, ali eto to jo skoro nemoguče, tako da je Diego najbolji izbor.

U napad damo aguera, u obranu jednog super braniča i kompletni smo.

CurvaNord69
28-02-2009, 23:17
MI ako uzimali napadaca, nesmje bit krkan ko ibra, adri, cruz, mario, mora moc igrat krilo i poluspicu, sad smo zagrizli za kuna i lavezzija ko zna sta jos moze iskocit

Amico Laziale
28-02-2009, 23:29
meni bi najmanji razlog bio taj...mnogo veci jer on po mom misljenju nije igrac za inter...i mislim da ce lazio biti vrhunac njegove karijere

ne znam bas...naravno da bi ja volio da tako bude,ali svi vi ste redom kritikovali Pandeva.
pa kako to onda da se najveci klub na svijetu,Real Madrid vec 2 godine jako interesuje za njega,i ne samo to,stizale su konkretne ponude preprosle sezone u visini od 20 miliona eura,dakle u isto vrijeme kada je Betis ponudio 21 za ledesmu ako se sjecate.
Onda na pocetku ove sezone Totenham,a Bayern da ne pominjem,oni su stara musterije za njega.
pa vi sad malo skontajte jel on klasa il nije.

BamBi
28-02-2009, 23:59
ne znam bas...naravno da bi ja volio da tako bude,ali svi vi ste redom kritikovali Pandeva.
pa kako to onda da se najveci klub na svijetu,Real Madrid vec 2 godine jako interesuje za njega,i ne samo to,stizale su konkretne ponude preprosle sezone u visini od 20 miliona eura,dakle u isto vrijeme kada je Betis ponudio 21 za ledesmu ako se sjecate.
Onda na pocetku ove sezone Totenham,a Bayern da ne pominjem,oni su stara musterije za njega.
pa vi sad malo skontajte jel on klasa il nije.

da su se oni stvarno zanimali za njega , već bi on otišao, real kad hoće igrača nekog,oni ga uzmu. Da su stvarno dali konkretnu ponudu on bi prihvatio, ovako samo naklapanje bezveze

ivan019
01-03-2009, 00:07
Ma kakav Pandev, taj da je dobio dobru ponudu on bi odleteo odavno a ne i zavrsio karijeru u Laziu
P.S ovo nije nista protiv Amica ali jednostavno mislim da Lazio nije u vrhu klupskog fudbala

Amico Laziale
01-03-2009, 02:07
pa vi onda stvarno nemate pojma o talijanskoj ligi niti ste u toku....
Pandev je među 10 najboljih napadaca u Italiji,i to je covjek koji je jednom realu zabio 3 gola u 2 tekme....Nije mi namjera da nesto ja sad nemecem njegov kvalitet,ali cinjenica je da je real slao ponude za njega.
njegov intervju u kome to goran licno potvrđuje,mislim da je to dovoljan dokaz...
da ti ne postavljam sad milion clanaka u kome se govori o tim ponudama...
Znam da je ovo OT,ali moram ovo napisati...
http://www.youtube.com/watch?v=pyga1k8bquo

Nera
01-03-2009, 02:36
E sad i ti Amico.. Pandev je mnogo dobar igrac, ali dati Realu 3 gola u 2 utakmice nije nedostizno. Jer ako ista ne valja tamo, ne valja odbrana. A isto tako, Real trazi svake polusezone po 10 napadaca, Totenham takodje. Dok, Bayern.. Mislim da bi prelazak u Bundesligu bio korak nazad.
Njegovi kvaliteti nisu upitni, cak suprotno, ali profil igraca nije za Inter i prije svega, niko ga tamo ne zeli zbog onoga sto je radio na mecu polufinala Kupa i rekao prosle sezone. Prognozirao je titulu Romi, dva kola prije kraja...
Kakav je tebi kao navijacu Lazia bio osjecaj tada? ;)
Nego, kao igrac, dobar je, ali ne bih nikad zelio da ga vidim kod nas. Mada, iskreno.. Mislim i da ne bi imao neku minutazu. Moje misljenje.. Nista nije bolji od Mancinia :D

Mauro7
01-03-2009, 02:46
mah ivan i ovi su malo podcijenili momka jer su htjeli reć da nam u biti ne treba ali ne zbog kvalitete...jer kvaliteta Pandeva je neupitna ! plus je i odličan za se uparit sa bilo kim zbog svoje inteligentne igre i nesebičnosti, ne spada u neku klasu onih kao Ibrahimović to je sigurno, ali isto tako je sigurno da spada među najbolje napadače serie A, dobar je i za držanje lopte nije neki ako se brzo ne riješi da će je izgubit, o kvalitetama kao strijelca da i ne govorim, brojke pričaju same za sebe...tko ih ne zna nek izvoli potražit

Amico Laziale
01-03-2009, 03:01
ljudi ja ga ovdje ne prodajem interu....
naprotiv,volio bi da do kraja krijere ostane u Laziu,ali licno mislim da grijesite kad kazete nesto tipa kakav pandev....
@nera-haj mi navedi nekog igraca iz serie a koji je zabio realu 3 komada...
haj mi navedi spica koji ima toliko asistencija...
i to sto kazes prelazak u Bayern je korak unazad je niđe veze,jer bayern je puno veca ekipa od lazia...
dalje sto kazes da real svake sezone trazi gomilu igraca,istina,ali ne posalje za svakog ponudu od 20 miliona.
a te izjave su logicne,s obzirom na kakav je nacin otisao iz intera.
i nemoj molim te na taj fazon sad da mi nes pricas za negove izjave o romi,jer kad bi jas svaku izjavu shvatao ozbiljno ja bi otiso na zivcima skroz...
nemam sta dodat jer ja ne mogu pobit argumente 5 ljudi.
Naravno ima onih i koji imaju isto misljenje kao ja,(mauro),ali stvarno ne mogu ostat ravnodusan na takve izjave kakve ste vi iznosili...
mislim da je dosta o ovome,vodi u pogresnom smijeru.... ;)

Mauro7
01-03-2009, 03:13
moram stavit jednog aguero vs zarate , još od kad sam ga gledo i to kolko puta ali pre jako :D
http://www.youtube.com/watch?v=gzVYyXEqens

i najjači komentator :D
http://www.youtube.com/watch?v=kxb8l0vzsPE

Amico Laziale
01-03-2009, 03:31
haha...nemam sta rec...magija...
al zna se ko je bolji... :)

Mauro7
01-03-2009, 11:54
haha ovo je nevjerovatno :what: : Inter-Giggs ! 1.3. je, nije prvi april ali ipak izlazi ovako nešto!
i to navodno baš Mourinho inzistira da ga se dovede,a Giggs je dao zeleno svjetlo svom agentu za mogući prelazak u Italiju
W T F ? :eek:
mislim nemam ništa protiv Giggsa, čovjek le legenda ali 35 godina eej:rolleyes:

Komitski Đeneral
01-03-2009, 11:59
Mauro, opet si poceo da uzimas onu droguuu? :P

Mauro7
01-03-2009, 12:02
hahah, ma možda jesam možda nisam :P ali jedno je sigurno, počeo je i Mourinho da uzima :D

ivan019
01-03-2009, 12:16
Sto se nasih tice, nista me ne moze iznenaditi

Enfant Terrible
01-03-2009, 12:25
Čuj Giggs,Bože sačuvaj.Iako,ja lično ne vjerujem ni sekunde u te izmišljotine jer mi se sve čini kao novinarske izmišljotine poslije Mourinhovih hvalospjeva Giggsu.

Grujinho
01-03-2009, 13:13
To za Giggsa nije istina. Priča se i o Bojanu Krkiću. Bojan ima talenat, ali pokraj Balotellija, acquafresce i aguera? nema smisla ni potrebe da ga dovedemo.

Guro
01-03-2009, 13:37
Aguero Favours Leaving Atletico Madrid For Barcelona
Catalunya, and not Italy, appears to be El Kun's preferred destination for the next campaign...

Nera
01-03-2009, 13:39
@nera-haj mi navedi nekog igraca iz serie a koji je zabio realu 3 komada...
haj mi navedi spica koji ima toliko asistencija...
i to sto kazes prelazak u Bayern je korak unazad je niđe veze,jer bayern je puno veca ekipa od lazia...
dalje sto kazes da real svake sezone trazi gomilu igraca,istina,ali ne posalje za svakog ponudu od 20 miliona.
Napadaci Serie A nisu mozda Realu dali 3 gola, ali nisu nesto cesto ni igrali. Eto, Del Piero im je dao 2. Covjek od 34 godine... :rolleyes:
I ako pazljivo procitas, rekao sam prelazak u Bundesligu, Bayern nisam pominjao, jer mislim da je to jedini klub koji moze stati uz rame sa klubovima iz TOP3 lige. Ali prelazak u Bundesligu bi bio korak nazad. Mislim, poslije: Intera, Milana, Juventusa, Rome,... igras protiv Werdera, Shalkea i Hoffenhaima... Korak naprijed nije sigurno :confused:
Real je za slicne pare doveo samo u zadnje vrijeme Huntelaara, Higuaina, Robbena (36), nudili 20 za Vucinica, 50 za Ibru, ..
Pobogu, dali su preko 20 za Diarru (???)...
O njihovom rasipanju je glupo pricati.

Giggs... Mene ne bi smetao na godinu dana. Da igra umjesto Muntaria ponekad. Jer on ne igra vise krilo, nego srednjeg veznog..

EDIT: Drogba sad prica u stilu: "Mou me zeli, ali ja sam srecan u Chelseu". Joj kretena.. A on kad je pola godine pricao da oce u Inter, kad ga je zva na tel, i sl. Magarac...

Moca93
01-03-2009, 13:47
Taj drogba jako smaraaaaaaaaa....te bi da ide pa nece,sta misli da je centar sveta...da jedan gol i odma je srecan...idiot...Ma giggs ce zavrsi u manu kaijeru,a i koji ce nam....

P.S Jer ste culi da se Morati raspitivao oko dovodjenja Rivalda i Romarija;)

Nera
01-03-2009, 13:49
Aguero Favours Leaving Atletico Madrid For Barcelona
Catalunya, and not Italy, appears to be El Kun's preferred destination for the next campaign...
Inace, to prenosi katalonski Sport, o ni su nesto kao Tuttosport za Rube, ili Merdaset za Bilan. Ovo ljeto je po njima Ibra bio na korak do Barce.. A znamo koliko je ista od toga bilo tacno. Budale...

Guro
01-03-2009, 13:53
ma kakav Drogba...ja bih bio u stanju da strajkujem ako oni dovedu njega... :) sve moze ali onog majmuna ostavite da igra u celsiju...

CurvaNord69
01-03-2009, 14:26
Ma sad nije transfer period, pa malo izmisljaju price za posjecenost. Stave neko ime iz vedra neba uopce koje u planu nije

Amico Laziale
01-03-2009, 15:44
ma nema sanse da giggs ode iz Manchestera...
pa to je fantazija....

Balotelli#45
01-03-2009, 16:13
a i netreba nam
a ovo sto se tice aguera on je skoro rekao da ni bi da prelazi u rivalske klubove atleticu i plus je tu maradona faktor i on ce verovatno i zavrsiti kod nas

Huska
01-03-2009, 16:48
Modrić prvi na Redknappovoj transfer-listi?!

Modrića će Redknapp prodati, nastavlja isti izvor, jer očekuje da će za njega imati dobre ponude. U prvom su redu dva ponajbolja kluba iz Serije A, Inter i Juventus. Između nastavka suradnje s hrvatskim veznjakom i dobrih novaca, Redknapp će izabrati drugu opciju.

http://www.index.hr/sport/clanak/modric-prvi-na-redknappovoj-transferlisti/423395.aspx

mislim ono koji ce nam kurac on kad nije mogao nista u engleskoj napravit kako ce tek u italiji

Mauro7
01-03-2009, 17:40
pa prva sezona mu je gore sigurno da mu ne odgovara taj pritisak kad se ekipa bori za ostanak umjesto za više ciljeve za što je i sastavljena, zamisli njega u barceloni s njihovom igrom i njegovim karakteristikama, ne treba im jer ih imaju takvih kao on ali ono, našo bi se on dobro u mnogo ekipa, jedno što se nije snašao ili što se ni ne možeš snać u onom jadnom tottenhamu, uostalom oni svakog plate po 20M eura a di su ostali, di im je onaj špic kojeg su isto platili pun kurac pa ništa
isto ko da kažeš da se robbie keane nije snašao u ''engleskoj ligi'' a prije je rasturao u tottenhamu pa u liverpoolu(jel ista liga? :ivan: ) nije

ac1d
01-03-2009, 17:48
To su "zute" novine taj News of the World,obicne gluposti.

Pa Modric u Premier ligi igra tek pola godine,i nije se privikao jos na nju,ali pokazuje talent povremeno.

On je jedan od zasluznijih sto Spursi nisu zadnji sa svojim asistencijama,a i nije napadac da mora zabijat stalno.

Modric je kreativniji od bilo kojeg naseg veznog ,i dobro bi nam dosao,ali ne vjerujem da ce se dogoditi taj transfer.

DenchiNL
01-03-2009, 21:10
ovo se pocelo ozbiljno sprdat i bombat s nasim klubom jer nemaju blage veze koga JM hoce, ovo je uzaludno , jedino sto je iole jasno, i sto je ili on ili Branca ili Moratti naveo jesu Drogba,Tevez,Aguero
ostalo je fantazija

u medjuvremenu izgleda Barca zavrsila posao oko Riberyja

Mauro7
01-03-2009, 21:13
eh da, da smo bar mi doveli riberya, kakva je to igračina, i njega kad gledaš kako igra pa to je za svršit, ajoj kad ćemo mi imat takvog nekog u veznom redu :(

Moca93
01-03-2009, 21:16
au mauro ti samo svrsavas.....:D

CurvaNord69
01-03-2009, 23:30
Ma mauro ima svoju banku sperme :D

Grujinho
02-03-2009, 00:25
Evo Kun zabio 2 komada Barceloni. Dobar je nema šta.

ivan019
02-03-2009, 01:03
Evo Kun zabio 2 komada Barceloni. Dobar je nema šta.

Da, gledao sam utakmicu, ona Barcelona nije znala sta je snaslo

hulle
02-03-2009, 02:15
u barsi bi burdiso bio najbolji defancivac hehehe kako je samo losi u defanzivi i slag na tortu je golman

Mauro7
02-03-2009, 02:21
nisam gledo jel sjebo šta valdez(po njegovom)? :D

ivan019
02-03-2009, 12:02

Mozda samo jedan gol od Forlana sa 20 metara, drugi gol je primio iz penala a kod dva Aguerova gola nije mogao nista, jednostavno Aguero je u oba navrata proleteo odbranom i ispadao 1-1

claudejandamvan
02-03-2009, 12:03
Prvi gol sto je primio sa 20-ak metara je njegova krivica.Forlan i Aguero su ih unistili.Aguero je zbilja veliki potencijal,dosta sudjeluje u igri i odlican je dribler.Ali opet njegovo dovodjenje,s obzirom na nasu guzvu u napadu i prazan kreativni vezni red,za mene nema smisla.

CurvaNord69
02-03-2009, 13:23
Pa moze se on koristit na mjestu stankovica, al se nikad nebi vraco

hulle
02-03-2009, 14:07
i kao murinjo bi tako dao hehehe

murinju se adriano mora vracati u odbranu a kamoli poluspic hehe

kerlon
http://www.youtube.com/watch?v=y6Yj7GoXPZw

Quaresma#7
02-03-2009, 19:57
Toldo produžio ugovor do 30. juna 2011 http://inter.it/aas/news/reader?N=43947&L=it

CurvaNord69
02-03-2009, 20:34
Taman do kraja karijere, a zasluzio je da ostane

Quaresma#7
02-03-2009, 21:04
On je super za 2. golmana. I još može puno naučiti mlade golmane koji dolaze npr. Belec, Braudani i drugi.

Balotelli#45
02-03-2009, 21:06
ako je i ne zavrsi pre toga

CurvaNord69
02-03-2009, 21:06
Pa mi imamo po meni najbolji vratarski par sad u svijetu, jer toldone brani u kupu stalno, zadnje 3god otkad je 2. golman

Moca93
02-03-2009, 21:12
i to odlicno brani u kupu...jedan od mojih omiljenih igraca u interu...Drago mi je sto je produzio ugovor,i dosta ce naucuti ove mlade....I treba posle ostati u klubu kao neki trener golmana il tako nesto..

Mauro7
03-03-2009, 12:57
Diegov tata : ''moj sin želi u Juve''

DenchiNL
03-03-2009, 12:57
samo po meni je bolje da su doveli Viviana sada odmah da uci od Toldonea i Cesara a Orlandinija izmahat ili kao trenera golmana zaposliti , ali hajde

Mauro7
03-03-2009, 13:07
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/03/03/1135815/report-inter-plan-massive-bid-for-napoli-starlet-marek-hamsik

esteban
03-03-2009, 13:12
Diegov tata : ''moj sin želi u Juve''

:( :close: :rambo:

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/03/03/1135815/report-inter-plan-massive-bid-for-napoli-starlet-marek-hamsik

:wc: :zastava:

hulle
03-03-2009, 13:37
sta je sad ovo spominju se giggs i hamsik

giggs ima 35godina a hamsik kosta 35mil eura

Komitski Đeneral
03-03-2009, 14:10
Hamsik koliko god da kosta nije skup i treba ga dovesti pod svaku cijenu.

esteban
03-03-2009, 14:34
Naravno!

Mauro7
03-03-2009, 14:44
Hamsik koliko god da kosta nije skup i treba ga dovesti pod svaku cijenu.

apsolutno, dobar igrač je, dosta kompletan i polivalentan, i uz to vrlo mlad pa znači dobro će doći za puuuno godina, ako baš treba potrošit puno isplati se

Enfant Terrible
03-03-2009, 15:04
Mislim da bi nas on mogao koštati oko 25 Mil,ne više.A kada se sve uzme u obzir,to je dobra kupovina jer igrača tog tipa ne bi mogli ni uzeti za manje para.Drago mi je da su i naši počeli shvatati gdje smo tanki,pa da i djeluju na transfer marketu u skladu s tim,a ne kupovina razbijača i kojekakvih Burdissa.

Što se tiče Diega,mislim da ne koristi ovu situaciju dobro.Mogu shvatiti da želi u Juve,ali vrlo je lako da Juve neće biti u finansijskom stanju da ga kupi pa bi eventualno mogao završiti kod nas.A sa svojim hvalospjevima prema Torinskim govnima,može mu se desiti da ga navijači nikada ne prihvate pa belaj za sve...

ivan019
03-03-2009, 15:10
Hamsik bi bio odlicno pojacenje, pored svega toga sto ste rekli ima i jos jedan + zato sto je dokazan u Italiji.
A sto se Diega tice kao sto Zlatan kaze posle ovakve izjave sad je dalji nego ikad od Intera :(

Moca93
03-03-2009, 15:25
<table class="contentpaneopen"><tbody><tr><td class="contentheading" width="100%">Aguero: 'Želim ostati u Atleticu' </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/pdf_button.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=2269) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/printButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=view&id=2269&pop=1&page=0&Itemid=1) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/emailButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=2269&itemid=1) </td> </tr> </tbody></table> <table class="contentpaneopen"><tbody><tr> <td colspan="2" class="createdate" valign="top"> Utorak, 03.03.2009. </td> </tr> <tr> <td colspan="2" valign="top"> http://euronogomet.com/images/stories/vijesti/igraci_a_e/aguero.jpgSergio Aguero

Napadač madridskog Atletica Sergio Aguero je još jednom javno izrazio svoju želju i namjeru da ostane u redovima tog kluba i po završetku tekuće sezone, unatoč brojnim glasinama o njegovom odlasku u ljetnom prijelaznom roku i interesu brojnih europskih klubova za njegove usluge. Argentinac je i protekle nedjelje u utakmici protiv Barcelone pokazao svu raskoš svog talenta, postigavši dva gola.

Dok se iz Barcelone nisu službeno oglasili po pitanju interesa za njega, iz Intera su jasno dali do znanja kako su zainteresirani, no čini se kako sam igrač za to još uvijek nije spreman.

"Uživam u Atleticu i ako u klubu žele da ostanem onda ću i ostati. Ako odigrate nekoliko dobrih utakmica jasno je da zanimanje za vas raste, ali kao što sam već rekao, ako ste zadovoljni u klubu nemoguće je otići. Nema razloga za odlazak." rekao je Aguero.

Nakon što su srušili Barcelonu na svom terenu, Aguero se nada kako Atletico to može ponoviti i sljedećeg vikenda protiv Reala na Santiago Bernabeu stadionu.

"To su dvije momčadi koje igraju različitim stilom. Barcelona ima bolje igrače u napadačkom dijelu. Real voli napadati, ali ne toliko kao Barcelona i mislim da ćemo u subotu ponovno morati igrati sa četvoricom napadački orijentiranih igrača." dodao je Aguero.
samo nam je i ovo trebalo sada :(
</td></tr></tbody></table>

esteban
03-03-2009, 15:52
http://www.calciomercato.it/news/43226/Maxwell-Santon-lo-allontana-da-Milano.html

Moguci odlazak Maxwella na ljeto?

Komitski Đeneral
03-03-2009, 16:04
http://www.calciomercato.it/news/43226/Maxwell-Santon-lo-allontana-da-Milano.html

Moguci odlazak Maxwella na ljeto?

Sasvim moguce. Pogotovo sto dosta klubova kuburi sa lijevim bekom ovakvih karakteristika, i sto bi Maxi mogao igrati u bilo kojoj evropskoj ekipi... Mislim da se iza brda tu nesto valja i da nasi za njega zele uzeti nekog drugog igraca kao dio razmjene....

esteban
03-03-2009, 16:31
Sasvim moguce. Pogotovo sto dosta klubova kuburi sa lijevim bekom ovakvih karakteristika, i sto bi Maxi mogao igrati u bilo kojoj evropskoj ekipi... Mislim da se iza brda tu nesto valja i da nasi za njega zele uzeti nekog drugog igraca kao dio razmjene....

Upravo i ja to kontam..pa Valensija je zainteresovana za njega a mi smo kao za Matu..
Hamsik i Mata bi bili taj ofanzivni dio koji nam fali a ko zna dodat loptu i lijepo upakovat posebno Mata koji je ipak poluspic

CurvaNord69
03-03-2009, 19:32
Pustimo li maxa to ce bit VELIKO SRANJE, pa boze moj, jeste santon dobar svaka cast, ali odakle njega sad da stalno igra u prvom timu, maxwell je za njega profesor. Ne kazem ja da nece mali santon bolji bit za 5-6 godina, ali nemoze on stjecat iskustvo igrajuc protiv manchestera u utakmici sezone.
Sto se tice aguera, mnogo ih je tako govorilo pa su otisli.
Diega sad nikad nebi uzeo nakon toga sto je reko za juve.
A hamsika treba uzet, al necemo davat nerazumne pare

Balotelli#45
03-03-2009, 20:44
ma hamsika se nadam da cemo uzeti a ako neuzmemo aguera mada ipak mislim da hocemo mozemo i lavezzija u paketu sa hamsikom bar ce nam manja postarina biti :D

Quaresma#7
03-03-2009, 21:51
Mislim da nečemo dati tolike pare za hamšika tamo najviše 20M€+ igrače kao što su Jimenez, Julio Cruz i Obinna. To bi mogli glatko prihvatiti. Ako je naša uprava pametna uradiče to jer je i u našem interesu da se rešimo tih grelaca klupa. :D
A Maxwella nebi prodo jer je on super zamena za levog bočnog. Matu moremo mi dobiti i brez Maxwella.

CurvaNord69
03-03-2009, 21:53
Pa jesi ti dobar??? Koja zamjena maxwell?? pa najbolji ljevi bocni na svijetu, nego sad mou santona forsira

Komitski Đeneral
03-03-2009, 22:16
Pa jesi ti dobar??? Koja zamjena maxwell?? pa najbolji ljevi bocni na svijetu, nego sad mou santona forsira

Najbolji sigurno nije, jer da jeste sigurno bi igrao...

Quaresma#7
03-03-2009, 22:22
Pa mislio sam njih dvojcu imati fino za levog beka jednom on jednom drugi. A sad koji je bolji vidičemo za koju godinu ili dve kad Santon natrenira i levu nogu. Mada i za mene je Maxwell jedan izmed najboljih levih beka.Mourinho sigurno zna zašto daje Santonu prednost. Sutra če imati Max priliku da se dokaže. Nadam se da če uspeti, jer je šteta takvog igrača držati na klupi. ;)

hulle
03-03-2009, 23:40
ma nek prodaju maxa i nek capitano i santon igraju lijevo

CurvaNord69
03-03-2009, 23:47
E vas 2, dje ce vam dusa :D

esteban
04-03-2009, 00:39
Mene zabrinjava pozicija Santona..njegova prirodna pozicija je na desnog beka a sad kad bi trebalo da se uigra na tu poziciju mora igrati kontra a samim tim manje centarsuteva jer svi znamo nije isto kad se mora namjestit na desnu da centrira pa samim tim ce i manje bit koristan

Guro
04-03-2009, 00:51

meni se cini da je maxwell naglo pao u formi od kraja prosle godine, a narocito je los bio u ovim mecevima koje je igrao nakon sto ga je santon izbacio sa pozicije lijevog beka...jeste da nije igrao na svojoj poziciji ali nije ni pokazao nesto posebo, cak ni neki trud veliki

Adriano-Hulk
04-03-2009, 02:18
ma nama samo veznjak jedan dobar treba i to je to...po mojoj zelji je to Frenk ili Deco...

CurvaNord69
04-03-2009, 12:17
A max je bio u prvom djelu u velikoj formi, onda je mou otkrio santona i forsira ga, i logicno je da padne u formi. A njegova pozicija nije u veznom redu te zato lose igra (u sredini veznog reda)

ivan019
04-03-2009, 12:39
ma nama samo veznjak jedan dobar treba i to je to...po mojoj zelji je to Frenk ili Deco...

Ne mogu da verujem da neko jos uvek zeli Lamparda posle onoga sto nam je uradio proslog leta :(

CurvaNord69
04-03-2009, 12:46
Ma pusti sabana, vidis da se prosipa samo. Frank jos jednu godinu stariji

BamBi
04-03-2009, 12:51

jel nisi ti banan lol :crazzy::crazzy:

čim pročitam ovak nešt , nemoram ni gledat ko je napisao

CurvaNord69
04-03-2009, 12:59
Ma nemoj se s njim zaje----- jer kad on pozeleni pa nas pobaca :ivan: :ivan:

DenchiNL
04-03-2009, 14:49
Bilan srezao plate igracima za 30% :-)
Chelsea Transfer lista : Drogba,Ballack,Deco,Malouda,Alex
Ballacku istice ugovor ,a ima najjaci ugovor u chelsea(160 000 E sedmicno + bonusi)
AIG izgubio bruku love na berzi , moglo bi malo vise igraca napustiti ManU

hulle
04-03-2009, 17:40
ma manutd proda ronalda i eto im bruka para..a siguran sam da ima dosta zainteresovanih da kupe manutd

ballack nepotreban, deco star, malouda zeli u juve, alex tu i tamo, drogba star i ne treba nam napadac

a spominje se Loďc Rémy (22g) igra na poziciji krila, prosao skolu lyona a trenutno igra za nicu

evo ko nama treba ...za slobodnjaka

http://www.dailymotion.com/video/x5ppy6_foot-2008-remi-gaillard_fun

DenchiNL
04-03-2009, 18:57
remy gaillard je luuuuuud ko struja, sta radi lik s loptom
ima jos klipova na youtube a najjaci s policijom

CurvaNord69
04-03-2009, 20:44
Ma najjaci je klokan :ivan:
A hulle najvecu placu lampard ima :D

Balotelli#45
04-03-2009, 21:19
remy je dobar gledao sam ga nekoliko puta u nici super igra

hulle
04-03-2009, 23:00
Ma najjaci je klokan :ivan:
A hulle najvecu placu lampard ima :D

kakve veze ja imam s njegovom platom?

CurvaNord69
04-03-2009, 23:31
Pa reko si ballack ima najvecu :D

Grujinho
04-03-2009, 23:33
Neka moratti doveda Hamšika i Diega i Aguera...jer to što sada imamo nije ništa...

i još jednog ili dva braniča umjesto Rivasa i matrixa/burdissa

CurvaNord69
04-03-2009, 23:35
Diego je otpisan nakon sto je hvalio jube. Hamsik je nas ja mislim, za kuna se treba izborit

dera
04-03-2009, 23:38
suazo is back ;)

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:37 ----------

obinna ipak napusta inter

CurvaNord69
04-03-2009, 23:39
Koji crni suazo, ebo te on. I obinna ce ic 100% kao i crespo/cruz.
Ostaju ibra/adri/mario/ja bi volio cruza al se nezna

dera
04-03-2009, 23:40
malo je 3 napadaca, vraca se suazo ili ga dajemo za nekog talenta
tu je i aqua

Grujinho
04-03-2009, 23:43
mah suazo, crespo cruz i obinna odlaze....treba nam aguero...to je pravi napadač

CurvaNord69
04-03-2009, 23:45
Ma aguera za poluspicu i martinsa vratit :) oba oba

dera
04-03-2009, 23:46
suazo se vraca, to je gotovo! :)

CurvaNord69
04-03-2009, 23:47
Iovako smo shrvani, nemoj nam jos njega sad :D

dera
04-03-2009, 23:54
ee.. kada bi njemu dali slobodu kao ibri
pa tip bi nam bio no1

Grujinho
04-03-2009, 23:57
dera budimo realni...osim brzine nema ništa...šta bi on na malom prostoru...AGUERO!!!

dera
04-03-2009, 23:58
dera budimo realni...osim brzine nema ništa...šta bi on na malom prostoru...AGUERO!!!
pogledaj koju utakmicu cagliarija, bilo koju (henry u arsenalu)
aguero, ja ne vidim sta vi vidite u njemu, hem skup hem glup.. bolje da mene kupe free agent

hulle
05-03-2009, 00:08
ma dajte kakav aquero nek ga kupi mancity oni ionako neznaju sta ce od para

Grujinho
05-03-2009, 00:09
aguero ništa posebno? a suazo dobar?

ne znam dera, ali aguero je za suaza doktor... 20 godina ima a čovjek je brz ima tehniku, udarac nogom i glavom...

osim jedne sezone u cagliariju ništa nije uradio...zašto ne zabija za Benficu ako je toliko dobar...i ti bi onda njega imao u ekipi, kojoj je cilj osvojiti LŠ

hulle
05-03-2009, 00:11
Pa reko si ballack ima najvecu :D

gdje?

CurvaNord69
05-03-2009, 00:12
Ma suazo nemoze u velikom timu igrat, jedino kad je igro za manji tim "pa hajde lako cemo s ovima" i niko ne cuva. Kad igras za inter odma te tuku u startu, il za benficu koja je u vrhu u portugalu

hulle
05-03-2009, 00:16
pa solidno igra za benficu

dera
05-03-2009, 00:17
ne kazem ja da ce nam suazo osvojiti LP, nego da je za klupe
vi bi izbacili adria; balotellija za tog balavca, unosili nove vrste igraca u klub

hulle
05-03-2009, 00:21
aguero ništa posebno? a suazo dobar?

ne znam dera, ali aguero je za suaza doktor... 20 godina ima a čovjek je brz ima tehniku, udarac nogom i glavom...

osim jedne sezone u cagliariju ništa nije uradio...zašto ne zabija za Benficu ako je toliko dobar...i ti bi onda njega imao u ekipi, kojoj je cilj osvojiti LŠ

da da aguero je sa svojih 1.70 sjajan u igri glavom, covjek nadskace one dvometrase..svaka njegova hehe

Grujinho
05-03-2009, 00:22
ma dajte...najbolje da dovede mourinho suaza, recobu, coca i ostale telebane pa da osvojimo LŠ....suazo nije roba za inter, tu nema priče...šta če on protiv ferdinanda, vidiča i ostalih...ma dajte več smo sada rupa od ekipe...doria nas razturila 3:0...igra nam je NIKAKVA...u napadu nema ideje, u odbrani igrači prave glupe greške....u zadnje dve utakmice dobili 6 golova, ali kakvih ljudi...Dok na drugi strani man united pravi niz od skoro 2000 minuta brez primljenog pogodka... oni več sada imaju odličnu ekipu, a opet se zanimaju za Riberya, jer nikad se nezna, kad ronaldo može otiči...a vi nebi aguera, vi bi suaza i slične...

ako želimo nešto uraditi, treba dovesti mlade ali dobre igrače

@hulle, da si gledao utakmicu sa barcelonom video bi njegov udarac sa glavom....gledaj bolje adrija koji udara loptu glavom ko da ima lopatu umjesto nje

CurvaNord69
05-03-2009, 00:23
Pa aguero ima 20god a vec je bolji od 4/5 danasnjih napadaca, a svi ga gurate u tu poziciju, jedini ja tupim ko budala da moze igrat poluspicu.
Grujinho samo izbaci recobu iz te liste tu :D

hulle
05-03-2009, 00:27
suazo vs manutd

http://www.youtube.com/watch?v=fhWQ9_UZRE0&feature=related

Mauro7
05-03-2009, 00:29
ma dajte...najbolje da dovede mourinho suaza, recobu, coca i ostale telebane pa da osvojimo LŠ....suazo nije roba za inter, tu nema priče...šta če on protiv ferdinanda, vidiča i ostalih...ma dajte več smo sada rupa od ekipe...doria nas razturila 3:0...igra nam je NIKAKVA...u napadu nema ideje, u odbrani igrači prave glupe greške....u zadnje dve utakmice dobili 6 golova, ali kakvih ljudi...Dok na drugi strani man united pravi niz od skoro 2000 minuta brez primljenog pogodka... oni več sada imaju odličnu ekipu, a opet se zanimaju za Riberya, jer nikad se nezna, kad ronaldo može otiči...a vi nebi aguera, vi bi suaza i slične...

ako želimo nešto uraditi, treba dovesti mlade ali dobre igrače

@hulle, da si gledao utakmicu sa barcelonom video bi njegov udarac sa glavom....gledaj bolje adrija koji udara loptu glavom ko da ima lopatu umjesto nje

gruhinjo slažem se sa svime što kažeš ali jebi ga sad jedno je udarac glavom ako gledaš preciznost(cassano isto nije visok pa se nazabijo dosta gtolova glavom) a drugo je skok na što valjda misle ostali, mislim ne razumijete se :)
malen igrač može imat i visok skok ali ipak puno višlji će ga uvijek nadskočit a drugo je to što netko iako je nizak možda nema skok ali ima precizan šut glavom, to si vi ćelite reć al se ne razumijete :D

CurvaNord69
05-03-2009, 00:32
Ja sad sve vise razmisljam o vracanju naseg napadaca sa brojem 30 :)

Grujinho
05-03-2009, 00:33
dobro Mauro, barem jedan koji zna realno procjeniti stvari....

hulle
05-03-2009, 00:37
jao...jesi covjek...u svojoj karijeri zabije jedan gol glavom i odmah je sjajan u igri glavom hehe

zabio je i maradona i carlos...pa niko ne kaze da su bili dobri u tome...nekad se jednostavno desi..

od nasih napadaca su crespo i cruz dobri u igri glavom a ostali su slabi iako su visoki..adriano nije nis posebno u igri glavom ali to je brazilska stvar...nema brazilca s dobrim udarcem glavom..oni vole spustit loptu na zemlju

CurvaNord69
05-03-2009, 00:41
Kako si zaboravio na lucija i juana :ivan: A tek kad je u svoje vrjeme zico glavom paro mreze :ivan:

Grujinho
05-03-2009, 00:43
nije ni ronaldinho loš glavom, dao je nekoliko golova glavom...evo i protiv nas ove sezone...

ali ne može to da je brazilac adrianu biti izgovor za lošu igru glavom

Enfant Terrible
05-03-2009, 00:46
Ma mislim,ne bitna je rasprava ko dobro igra glavom,a ko ne.U slučaju da dovedemo Aguera,to neće biti zbog igre glavom,zar ne? Uostalo,zašto će nam igrač koji dobro igra glavom kad mu nema ko kvalitetno namjestiti loptu?A nama treba upravo taj koji ima dobar pas i kreativnost više nego i Suazo i Aguero zajedno (mada Aguero je kreativan)

Suazo i Aguero su dva različita kosmosa,a mogu shvatiti one koje hvale i jednog i drugog.Suazo nije ni malo loš igrač,ima prejebenu brzinu,snalažljiv je i ima dobru završnicu,a te karakteristike su vitalne za jednog napadača.Ali ono što mu ja zamjerim je sebićnost.Previše je sebićan,uzme loptu i zaboravi sve na terenu.A uz to,valjda nije navikao na konkurenciju,pa mu samopouzdanje brzo pada kada ne igra u prvih 11,što mi se isto tako ne sviđa.Aguero je druga stvar.Sergio je talenat koji će vjerovatno izići u visine na koje Suazo nikada neće,ali zato on puno košta.

dera
05-03-2009, 00:46
evo nesto za one koji se dvoume, ili se bune:
suazo - http://www.youtube.com/watch?v=dfoPbOXokr8 - prati igru, treba mu vremena da se privikne, ako cete gledati odlican klip, obratite paznju kakav je gol postigao nama, cordoba proletio u mrezu :D

aguero - umazeni momak koji kao sto vidite (http://www.youtube.com/watch?v=UKRuwtzsKAg) uziva na svakom koraku, a uz to evo njegovog kvaliteta - http://www.youtube.com/watch?v=M4gWg0k_N5o

po meni ne toliko bolji - samo pravimo veci rizik i trosimo novih min €20m a ako se sjetimo suaza 14m onda je to novih 34 na rubu propasti + nema iskustva u italiji (odnosi se na kuna)

CurvaNord69
05-03-2009, 00:47
Al suazo ima vec 29-30

Grujinho
05-03-2009, 00:52
evo nesto za one koji se dvoume, ili se bune:
suazo - http://www.youtube.com/watch?v=dfoPbOXokr8 - prati igru, treba mu vremena da se privikne, ako cete gledati odlican klip, obratite paznju kakav je gol postigao nama, cordoba proletio u mrezu :D

aguero - umazeni momak koji kao sto vidite (http://www.youtube.com/watch?v=UKRuwtzsKAg) uziva na svakom koraku, a uz to evo njegovog kvaliteta - http://www.youtube.com/watch?v=M4gWg0k_N5o

po meni ne toliko bolji - samo pravimo veci rizik i trosimo novih min €20m a ako se sjetimo suaza 14m onda je to novih 34 na rubu propasti + nema iskustva u italiji (odnosi se na kuna)

dera...
prvo kao prvo, na youtubu i ja mogu da budem zvijezda...pucam cijeli dan golmanu i snimam se...onda uzmem onih 10 golčina i stavim na youtube

drugo kao drugo, mi ne trebamo igrača kao što je suazo, nije on ništa posebno a i nije jak u igri 1 na 1...mi trebamo igrače koji znaju napraviti višak....

treče kao treče več je bio kod nas i ništa nije napravio, a nije ni u benfici bog i batina...

hulle
05-03-2009, 00:54
aguero kosta 50mil

btw ako je suazo u necemu dobar onda je to igra 1na1

dera
05-03-2009, 01:01
29-30, pa kakve to ima veze.. nas je, a uz to pogledaj etoa i kanoutea - po meni, ubojit napadacki dvojac kada bi se spojili

---------- Post added at 00:01 ---------- Previous post was Yesterday at 23:57 ----------

sto se tice youtubea, pa zasto onda KUNU nisu do sada napravili nekog klipcinu kakav mu dolikuje

---------- Post added at 00:01 ---------- Previous post was at 00:01 ----------

predlazem, da svi pogledaju razliku!

Grujinho
05-03-2009, 01:02
hulle, dobar je ako ispred ima pola igrališta, ali na malom prostoru ispred šestnasterca ili unutar njega nebi mogao ništa..

esteban
05-03-2009, 01:02
Ma kakav Suazo..dera ti kad bi sastavlja tim Figo bi bio uvijek prva postava :)

hulle
05-03-2009, 01:06
hulle, dobar je ako ispred ima pola igrališta, ali na malom prostoru ispred šestnasterca ili unutar njega nebi mogao ništa..

hoces reci da bi kun mogao da dribla u 16 u seria A....pa covjek bi nakon jedne utakmice vratio se u spaniju placuci

Grujinho
05-03-2009, 01:09
29-30, pa kakve to ima veze.. nas je, a uz to pogledaj etoa i kanoutea - po meni, ubojit napadacki dvojac kada bi se spojili

---------- Post added at 00:01 ---------- Previous post was Yesterday at 23:57 ----------

sto se tice youtubea, pa zasto onda KUNU nisu do sada napravili nekog klipcinu kakav mu dolikuje

---------- Post added at 00:01 ---------- Previous post was at 00:01 ----------

predlazem, da svi pogledaju razliku!

pa pogledaj koliko klipova ima Aguero čovječe, ali ne ocjenjujem ja igrače zbog videa na youtubu....gledao sam več nekoliko utakmica Atletica zbog aguera i video sam ga kako igra...čovjek nije samo golgeter, zna i da doda, da predribla igrača....pogledaj si utakmicu ispred par dana Atletico : Barcelona i vidjet češ kako je odigrao....

dok suazo za benficu ništa značajno ne napravi....plus toga več je bio kod nas i ništa nije uradio...one golove je davao zbog brzine u večini....dok nije igrao u interu nisu ga baš cijenili i puštali su mu više slobode, a zato jer Cagliari po večini igra na kontre imao je više nego dovoljno prostora da iskoristi svoju brzinu...u interu su ga bolje pazili i stao je zabijati

@hulle...ne da bi se igrao, ali da izbaci jednog igrača i udari na gol, doda naprijed i tako dalje

esteban
05-03-2009, 01:11
Predlazem da se zatvori ova tema do juna..svaki dan ja prvi pisem najvise postova ko ce doc a nikakve vajde od toga..izmijenjace se 100 imena do ljeta ko ce doc a bar da ima nesto konkretno nego sve nagadjanja

Grujinho
05-03-2009, 01:13
neka teme otvorene...malo diskusije ne škoduje nikome...samo dera i hulle me malo čude zbog nekih čudnih izjava :D

esteban
05-03-2009, 01:17
neka teme otvorene...malo diskusije ne škoduje nikome...samo dera i hulle me malo čude zbog nekih čudnih izjava :D

Necu da ulazim nocas u diskusiju sa njima u vezi Suaza jer mislim da se zezaju malo..ajde sto je hulle zabrinut za 50mil sto bi trebalo dat za Aguera razumijem ali Suazo :confused:

Amico Laziale
05-03-2009, 01:23
ma bolje da se niste ni mijesali onda kad je suazo trebo prec kod nas...
mozda bi cak bio u prvom sastavu u Laziu,mada cisto sumnjam...:D

DenchiNL
05-03-2009, 10:16
niste normalni majke mi cuj Suazo!!!! bolji od Aguera
pa u kojoj ligi je Suazo igrao sa 20 god. Serie Z jbt.
kad barci da sa 20god. jedan gol u sljedecem zivotu nek se javi
lola nasao klip prijateljske protiv manU , mi na kraju priprema i igrali 3-4 turnira
Quaresma se nadavao brdo golova u portugalu a lik krilo, ovaj kao Spic svake 4 tekme
ja sam davno napisao ko sve treba ici iz intera , al ste me naljepili , gdje ces Vieru otjerat, ne burdissa, nekima treba sampdoria da bi progledali
hajde molim vas da izbrojimo klipove Aguera i Suaza na youtube cisto da vidimo ko je popularniji , posto i popularnost zna zaraditi lovu , pa se moze malo potrosene love i povratiti i jos ako navali davati golove, moze se i zaraditi.
nama treba klasicni golgeter lik koji zabija redovno, kisa-sunce-snijeg orilo-gorilo
a ti decki su poskupi, takodje jedan(ili vise) kreativan igrac
meni se svidja i Cassano, a covjek je veliki interista
ali Tevez,Aguero,Drogba su giganti , samo kad zamislim da su Drogbi Adrijeve sanse bio bi capocannoniere dosad
znate li da smo klub koji ima samo jednog spica koji je dao vise od 4 gola (ibra - 14)
toliko o nasem napadu i koliko je dobar

Mauro7
05-03-2009, 11:40
lola nasao klip prijateljske protiv manU , mi na kraju priprema i igrali 3-4 turnira
Quaresma se nadavao brdo golova u portugalu a lik krilo, ovaj kao Spic svake 4 tekme
ja sam davno napisao ko sve treba ici iz intera , al ste me naljepili , gdje ces Vieru otjerat, ne burdissa, nekima treba sampdoria da bi progledali
hajde molim vas da izbrojimo klipove Aguera i Suaza na youtube cisto da vidimo ko je popularniji , posto i popularnost zna zaraditi lovu , pa se moze malo potrosene love i povratiti i jos ako navali davati golove, moze se i zaraditi.
nama treba klasicni golgeter lik koji zabija redovno, kisa-sunce-snijeg orilo-gorilo
ali Tevez,Aguero,Drogba su giganti , samo kad zamislim da su Drogbi Adrijeve sanse bio bi capocannoniere dosad
znate li da smo klub koji ima samo jednog spica koji je dao vise od 4 gola (ibra - 14)

tako je , jučer se vidjelo no Ibra no party, on je već jako dugo referentna točka svim našim igračima i njihovim napadima i kad ga nema padne i naša igra koja i ovako i onako nije nešto
ja bi rađe uzeo Cassana koji će koštati puno manje, a mislim da naši baš tako i razmišljaju, jer će ostata novca investirati u vezni red, a možda i u još kojeg obrambenog jer kad nemamo standardne onda eto ti tko mora igrati(ili penzioneri ili kikseri)
čak mislim da Cassano ima neku klauzolu na na 16-18 M ili slično ili uglavnom ima neki dogovor da ga neče klub zadržavati nakon ove sezone možda serem ali kao da sam negdje o tome čitao prošle godine, jer davat 50M za Aguera kolko god on bio ''fuoriclasse''(iako s obzirom nakolko je mlad vrijedit će on opet isto ako bi ga se i trebalo prodavat jednog dana) ništa manje nije Cassano(koji je već itekako dokazan u našoj ligi) a jučer su si Cassano i Mourinho slali poglede i kad je Cassano izlazio iz igre došo ga pozdravit Mourinho :)

ivan019
05-03-2009, 12:27

U sustini sam se slozio sa tobom, dok nisam video sta si napisao za Drogbu :lupaglav:

Guro
05-03-2009, 12:29
Ljudi sto je ovo.........nece valjda

Inter Patron Massimo Moratti Wants Roberto Mancini Back
The Beneamata chief has allegedly contacted ‘Mancio’ with an offer that would allow the former Italian international forward to regain control of the Inter bench next season.

esteban
05-03-2009, 12:31
Poslije partije Cassana od sinoc moze se desit da nasi zaborave i na Aguera i slicne i njega dovedu na ljeto sto uopste ne bi bio los potez..ubijedjen sam da tek tada kod Josea ne bi pravio ispade a stvarno ko je gledao tekmu moze lako primijetit da bi on bio fenomenalan iza spiceva jar tehnika i dodavanje lopte mu je za 10-ku..samo kod treceg gola kakvu je loptu dao..fantazija

CurvaNord69
05-03-2009, 12:32
:ivan: Pa oni poslje svakog poraza bilo kojeg velikog kluba lome trenere, nidje veze al hajd. A i meni se jako svidio cassano juce. Nije skup + navija za inter + nije star + moze dijelit lopte da valja

Kolko je on jos lopta dao, ufff, sjecate se kako je juve potopio prije mjesec

esteban
05-03-2009, 12:36
Antonio Cassano (born July 12, 1982 in Bari) uopste nije star.. 27 god puni u jul i on jos 5 god moze pruzat klasne partije

ajmo forza Cassano..svi za njega :)

CurvaNord69
05-03-2009, 12:50
Necemo valjda peticiju opet :ivan:

hulle
05-03-2009, 13:41
hehehehe

ma kakav cassano u interu..nije on za velike ekipe...pa covjek se posvadja sa suigracima

Balotelli#45
05-03-2009, 14:25
ma on je interista a ima telenat mozda i najveci u seriji a i njega uz ibru i adria i hamsika u sredini niko ne bi mogao da zaustavi

Grujinho
05-03-2009, 14:33
Ljudi, ako smo izpustili Diega, mislim da bi trebali otiči po Hernanesa iz Sao Paula..kažu da je novi Kaka, gledao sam ga malo na youtubu i dopao mi se, iako moramo znati, da je i Quarema na youtubu najbolji igrač svijeta...

Hamsika svi znate

Aguero pravi igrač za inter, sa ibrom bi tvorio najbolji dvojac u napadu u evropi.

Hernanes 24god, Hamsik 22god, Aguero 20 god i još jedan branič bi bili dobra pojačanja...

Komitski Đeneral
05-03-2009, 14:43
Cassano+Palombo! A Sampi poslati Rivasa,Jimeneza,Cruza ili Obinnu i mozda Burdissa... Ujedno bi se oslobodili igraca koji su nam nepotrebni a strasno se pojacali
Za Cassana je nepotrebno trositi rijeci, po meni trenutno uz Ibru najveci carobnjak u Italiji, a uz to cini se da se Murinjo totalno zaljubio u njegove kvalitete... Savrseno se uklapa i u 4-4-2 i u 4-4-3. Igrac kakav nam treba! A jos kad se tome doda da je interista od rodjenja, mislim da nam eto na ljeta strasnog pojacanja.
Sto se tice Palomba, pratim ga vec duze vrijeme, i covjek je nevidjena klasa na sredini terena. Ne zovu ga bzvz italijanski Lampard. On i Hamsik bi se savrseno uklopili u nas vezni red i vrijedjeli bi svakog ulozenog miliona. Pri tom ne bi se morali kockati sa nekim neprovjerenim igracima (tipa Diego) jer su obojica provjereni u italijanskoj ligi.

Balotelli#45
05-03-2009, 15:29
ma dovedemo cassana hernanesa hamsika i baneta ivanovica/zapatu/santacroce i sta ces bolje

DenchiNL
05-03-2009, 16:21
U sustini sam se slozio sa tobom, dok nisam video sta si napisao za Drogbu :lupaglav:

ne znam sta ti je cudno Drogba trese mreze i ima igru glavom nesto sto nam fali (gledajuci da ostajemo bez Cruza i Crespa) , plus super se gradi , jedino sto ima 30 god. al je top igrac

zamisli samo ovaj scenario:
korner i Drogba,Adri i Ibra + Samuel idu na loptu , to je gol svaki 2gi korner
a uvijek moze igrati u spicu napada sa ovim malcima(Mario,Quaresma,Mancini) oko sebe , da ne govorim kad bi dosli jos neki brzi , explozivniji igraci (Oba,Aguero,Tevez)

CurvaNord69
05-03-2009, 16:50
Ma nebi nam se drogba isplatio. Znaci ja ne osporavam njegovo znanje i sve, ali gledaj:
Na pocetku sljedece sezone ce imat 31god, to znaci 2 sezone da ce igrat da valja, drugo je da ce kocit mladje napadace, a mi mozemo dovest nekog mladjeg ko ce nam sluzit da valja 6-7 god

DenchiNL
05-03-2009, 17:27
pa dobro to sam i ja rekao steta ima 30 god. inace je extra mozda bi bolja varijanta bila da ga posudimo na sezonu ???

---------- Post added at 16:27 ---------- Previous post was at 16:24 ----------

Silvestre Varela - stil igre , fizicke karakteristike, isti Drogba ali mislim da ga je Porto kupio za sljedecu sezonu

http://www.goal.com/en/news/91/portugal/2009/03/03/1136123/porto-seal-silvestre-varela-swoop

znate li da je Mario pobjegao iz bolnice sinoc?

Balotelli#45
05-03-2009, 18:58
xaxa mario lud ko struja
ma drogba nikako dosta imamo tih mrcina adri,ibra mario treba nam neko manji najbolji bi bio cassano za sve ali i njega treba stugnuti cvrsto i dovestiga jer za 18 mil takvog igraca tesko da mozemo da nadjemo a on je jedan i od najtelentovanijih igraca u evroppi

esteban
05-03-2009, 19:15
ne znam sta ti je cudno Drogba trese mreze i ima igru glavom nesto sto nam fali (gledajuci da ostajemo bez Cruza i Crespa) , plus super se gradi , jedino sto ima 30 god. al je top igrac

zamisli samo ovaj scenario:
korner i Drogba,Adri i Ibra + Samuel idu na loptu , to je gol svaki 2gi korner
a uvijek moze igrati u spicu napada sa ovim malcima(Mario,Quaresma,Mancini) oko sebe , da ne govorim kad bi dosli jos neki brzi , explozivniji igraci (Oba,Aguero,Tevez)

Spic Adri-Ibra-Drogba bi igrali zajedno na terenu samo u tim trenucima kad treba stizat rezultat..

---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:01 ----------

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=2649

Inter i Man Sity su ponudili 20mil za Drogbu ali je Chelsi odbio..ovo je rekao agent Drogbe..
Ne svidja mi se ovo..

Quaresma#7
05-03-2009, 19:16
Ma inter ako je pametan onda če izkoristiti Suaza i ubaciti ga u transfer za Angela Di Mariu. A za Kun Aguera sam siguran da bi bio perfektan u Italiji. A za Palomba bi bio sigurno jer je čovek gladiator na sredini, ima tehniku i fantastično razbija igru. Bio bi fantastičan za nas a ne onaj toplo-ladni Muntari.

esteban
05-03-2009, 19:17
Ivanović hoće u Fiorentinu

Srpski internacionalac Branislav Ivanović želi da ide iz Čelsija i pređe u italijansku Fiorentinu, kako bi obezbjedio sebi mjesto u startnoj postavi “ljubičastih”.

Agent defanzivca Čelsija tvrdi da je igrač nezadovoljan svojim statusom u Čelsiju i želi da pređe u Fiorentinu, nakon što su pregovori između sva kluba propali u januaru.

Ivanović je nastupio na 14 utakmica i od kada je došao iz Spartaka bori se za mjesto u startnoj postavi “plavaca”. Međutim zbog jake konkurencije želi da pređe negdje gdje će biti češće u startnih 11.

- Branislav hoće da napusti Čelsi. Fiorentina je prvi izbor, a što se tiče cijene nećemo pristati na ništa ispod 10 miliona funti – rekao je igračev agent Vlado Borozan.

Quaresma#7
05-03-2009, 19:23
Jebala ga Fiora

hulle
05-03-2009, 19:47
20mil funti za drogbu koji za par dana puni 31godinu

stavno nasa uprava je bez konkurencije najgora na svijetu

kakva je logika imati 5 napadaca i potrositi jos 20mil funti na jednog starohana koji je klasicni sidras

znaci imat cemo 6 napadaca i 0 playmakera...bravo uprava daboga pocrkali svi do jednoga

esteban
05-03-2009, 19:53
20mil funti za drogbu koji za par dana puni 31godinu

stavno nasa uprava je bez konkurencije najgora na svijetu

kakva je logika imati 5 napadaca i potrositi jos 20mil funti na jednog starohana koji je klasicni sidras

znaci imat cemo 6 napadaca i 0 playmakera...bravo uprava daboga pocrkali svi do jednoga

To je valjda bilo u januar dok evo danas citam izjavu Drogbe da ostaje u Chelsi..mada se to nikad ne zna..samo sto jes za cuđenje da smo bili spremni pored toliko napadaca kupit jos Drogbu kojem god ne idu u prilog..

dera
05-03-2009, 20:10
ja pisem sta je realno, vas film necemo gledati, jedino mozemo vidjeti povratak suaza ili zamjena za nekog slicne cijene
vraca se i robert i to je to u napadu, nazalost

DenchiNL
05-03-2009, 21:01
ja pisem sta je realno, vas film necemo gledati, jedino mozemo vidjeti povratak suaza ili zamjena za nekog slicne cijene
vraca se i robert i to je to u napadu, nazalost

ja mislim da je realno da crespo,cruz,suazo,viera,rivas odu
za njih ce se dobit neke pare + mi imamo love nismo roma jbt
i uzecemo 1 ili 2 igraca(mislim da ce se ovo promijeniti u 3)
taj eventualni 3ci bi mogao biti defanzivac , stoper
posto su ovi sto imamo kao rezerva podbacili

mislim da nam napad s : Ibra,Adri,Mario,Acqua i + 1 novi
je extra a najbitnije je da se igraci nadopunjavaju medjusobno
ovaj red moze nadopuniti ili mal,brz,okretan,expl. tip ili visok,jak,igra glavom tip napadaca.
vezni red nam place vec par godina za fantasistom u centralnoj roli, ili bilo koga s idejom
i jedan kvalitetan ,pouzdan, stoper uz Samuela

to je sve .
nas budzet je 80 mil. (Morattijeva izjava) bez love koju bi dobili od prodaje igraca.
mislim da se solidno mozemo pojacat za tu lovu.

esteban
05-03-2009, 21:08
ja mislim da je realno da crespo,cruz,suazo,viera,rivas odu
za njih ce se dobit neke pare + mi imamo love nismo roma jbt
i uzecemo 1 ili 2 igraca(mislim da ce se ovo promijeniti u 3)
taj eventualni 3ci bi mogao biti defanzivac , stoper
posto su ovi sto imamo kao rezerva podbacili

mislim da nam napad s : Ibra,Adri,Mario,Acqua i + 1 novi
je extra a najbitnije je da se igraci nadopunjavaju medjusobno
ovaj red moze nadopuniti ili mal,brz,okretan,expl. tip ili visok,jak,igra glavom tip napadaca.
vezni red nam place vec par godina za fantasistom u centralnoj roli, ili bilo koga s idejom
i jedan kvalitetan ,pouzdan, stoper uz Samuela

to je sve .
nas budzet je 80 mil. (Morattijeva izjava) bez love koju bi dobili od prodaje igraca.
mislim da se solidno mozemo pojacat za tu lovu.
Od kad je izjava Masima da nam je budzet 80mil i je li to za ovu godinu?

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=2654
Spekulise se da na ljeto ce Inter mozda dovest Cassana posebno poslije onog pd sinoc izmedju njega i Josea..za sada samo spekulisanje..

DenchiNL
05-03-2009, 21:14
od ove god kad se spekulisalo da cemo "kao" pokusati C.Ronalda dovest , i onda je Moratti komentarisao da ne planira citav nas budzet (80mil.) potrositi na jednog igraca

esteban
05-03-2009, 21:20
od ove god kad se spekulisalo da cemo "kao" pokusati C.Ronalda dovest , i onda je Moratti komentarisao da ne planira citav nas budzet (80mil.) potrositi na jednog igraca

Znaci pomenuo je 80mil..pa to je stvarno solidan budzet..za te pare mozemo dovest Cassana,Hamsika..jos nekog na sredinu i jednog u odbranu sto je sasvim dovoljno..mada ostaje enigma taj Acquafresca za kojeg ja vjerujem je moguce da ga daju npr Sampi ako uzmemo Cassana..pa kad je Moratti u januar bio spreman dati i njega za Milita zasto ne bi i na ljeto za mozda nekog drugog..

hulle
05-03-2009, 22:17
cassano ima nogometne kvalitete ali njegovo ponasanje je uzas..pa covjek bi se marisao s ibrom svaki dan, a tu i i mario tako da...

i mislim da bi jos defanzivnije igrali onda kad bi dosao cassano jer bi igrali 4-4-1-1

DenchiNL
05-03-2009, 22:23
cassano ima nogometne kvalitete ali njegovo ponasanje je uzas..pa covjek bi se marisao s ibrom svaki dan, a tu i i mario tako da...

i mislim da bi jos defanzivnije igrali onda kad bi dosao cassano jer bi igrali 4-4-1-1

ma nema sanse pa nije mu 20 god vise
s kim se to svadja u samp. ????
on samo treba igrati dovoljno i to je to
pravio je probleme u romi , ali kod njih i vice-kapiten(Panucci) pravi probleme
to ima malo vise veze sa uspjehom kluba i trenerom
Cassano-Ibra-Mario extra napad
a mislim da mou zna s ovim "losim" momcima

dera
05-03-2009, 22:28
ma kakvi, miran je on
http://www.youtube.com/watch?v=L7HPkPuhgf4
mislis da ce njega mou ovako smirivati