View Full Version : Glasine o transferima
kada je victor valdes dobio €7m godisnji ugovor, pa onda maxwell zasluzuje pislijivih 4...
ovo za napadace, ja sam vec rekao, katastrofa
nedaju maiconu tih pisljivih 4 a da njemu daju :D jos ako moratti uvede ovo sa platama sto je najavio bgm bolje mu je da se zadovolji sa tim sta ima il nek ide :D
maicon trazi 6m, a maxwell je tek na klupi u drugom djelu sezone, iako je briljirao!
Dajemo Acquafrescu koji je postigao u Italijanskoj ligi 14 golova, a dovodimo relativnog anonimusa Arnautovića koji je jedva u tri godine postigao golova koliko Acquafresca u jednoj sezoni. I to ga plaćamo skoro 10M€.
:hajmo:
al ja sam siguran da nera zna zasto je arnaut bolji :D
al ja sam siguran da nera zna zasto je arnaut bolji :D
:crazzy: Arnautovic je totalno drugaciji tip igraca, ali mislim da je bolji od Roberta. I to za jedan nivo cijeli :D
Vidjecemo ko ce biti u pravu.. hulls, kad Arnautovic pocne da razbije, amst cu da ti vadim :P
kako sto rekoh tj napisah hehehehehehehehhehehehhahahahahahahhaha
arnau je macka do bola....igra u drugorazrednoj ligi....ma nije vise ni to al eto hehe a ni tamo se nije istakao nes posebno...polomljen je ko porcelan iz dinastije ming al je bolji hehe
hehe pa u onoj ligi pranjic zabija ko lud a nije ni napadač heheheh
CurvaNord69
20-06-2009, 14:19
Pa nije ona liga mjerilo kvalitete, bjaz, klas jan hunteelar svjetska klasa tamo, lol.
Dzon Dilindzer
20-06-2009, 15:14
pa bio je i ibra tamo i nistelroj pa sta bi?kakvi su?sve zavisi.............kako se uklopi u ekipu
Quaresma#7
20-06-2009, 16:32
Mediji poručuju da je Branca u Madridu. Navodno pregovara za Maicona. Ako ga prodaju neka uzmu Sneijdera u račun ili Robbena. Mada preferišem Robbena.
CurvaNord69
20-06-2009, 16:36
Ma daj jao jao cuj sad ide maicon u PM ih.
Ma nece valjda otic, dolaze ona 2 i on ostaje.
Naravno da ne :S
Quaresma#7
20-06-2009, 16:37
Sad se za Arnautoviča počinju zanimat Bilan i Lazio. Još samo to fali da nam ga uzmu izpred nosa.
ma daj sta ce ga milan uzeti vidis da je covjek polomljen
Arnautovicev menager je rekao da Marko ima dogovor sa Interom, tako da Bilan i Lazio nisu u konkurenciji.
Inace, Realova ponuda za Ibru je 60 miliona i Klaas j. Huntelaar. Decko bi dosao i odmah bio proslijedjen Lyonu, uz 15 miliona, za Benzemu. Aulas je veliki fan Holandjanina.
Maicon kaze da mu je Felipe Melo rekao da bi mogao doci u Inter, i da bi to voljeo. Maicon ga je podrzao naravno.
EDIT: Maiconov agent kaze da on ostaje u Interu, i da Branca nije u Madridu radi njega.
on je otisao u madrid ga otkupi prava za novu sezonu esmeralde
on je otisao u madrid ga otkupi prava za novu sezonu esmeralde
:vfunny:
a valjda i nije zbog njega, vjerojatno zbog Ibre tamo, jer ako prodaju i Maicona znači da oni NE ŽELE osvojit ligu prvaka, dok se kod nekih drugih klubova po samoj transfer politici vidi da to ŽELE OSVOJIT
moratti je rekao svoje, da ako se moze ribery cijeniti na 70, moze i ibra na 90 :)
mada i ovo ne bi bio los potez, iako bi popusio pare na kladionici :D
CurvaNord69
20-06-2009, 18:29
Hahahahaha hulle esmeralda.
A nista pristajat bez klasa i 80 mil, nema to.
Arnautovicev menager je rekao da Marko ima dogovor sa Interom, tako da Bilan i Lazio nisu u konkurenciji.
Inace, Realova ponuda za Ibru je 60 miliona i Klaas j. Huntelaar. Decko bi dosao i odmah bio proslijedjen Lyonu, uz 15 miliona, za Benzemu. Aulas je veliki fan Holandjanina.
Maicon kaze da mu je Felipe Melo rekao da bi mogao doci u Inter, i da bi to voljeo. Maicon ga je podrzao naravno.
EDIT: Maiconov agent kaze da on ostaje u Interu, i da Branca nije u Madridu radi njega.
opet nera i njegov arnautovic :D
opet nera i njegov arnautovic :D
ljudi ja jedva čekam da taj Arnautović stigne više samo da ne čitam ovog neru svaki dan o njemu :rolleyes:
ibrahimovic
20-06-2009, 19:30
ja se bojim toga oko maicona on je izjavio da zali osvojiti ligu prvaka i da ako to nije sposoban u interu da ce otici.
a ako ode ibra mislim da ce htjeti i on.
neka morati da kojih 100M€ i dovede nekog jakog veznjaka npr.robben ili sneijder. i jos 1 obrambeni ja bi vidica ali nznm dal bi hteo doci.
Dzon Dilindzer
20-06-2009, 20:11
Ma ljudi nece otici ni jedan (Zlatan,Maikon) vidicete.ali ako se njima ide treba ih pustiti nek idu nek se usrece u realu jebo ih real.
Danas od 18:30 Marko Arnautović je Interov igrač!
Odvjetnik Peter Baars je potvrdio da su potpisali petogodišnji ugovor!
Kaže da još Inter i Twente moraju pronaći dogovor ali da će to biti narednih dana i da će onda biti službeno!
e sad ovi pišu d je Interov igrač a ovaj kaže da se ipak klubovi moraju dogovoriti
zanimljiva vijest.. ali ako je suditi po toj izjavi dogovor igraca i kluba nije ni pola obavljenog posla.. mislim da je i dalje inter pri zahtjevu da ga posudi na sezonui onda kasnije otkup... ima tu jos dosta toga da se odradi..
ono sto me vise brine je to sto nema nikakvih novih informacija o decu i carvalhu...
CurvaNord69
20-06-2009, 20:57
Fala K i ta saga se zavrsila.
valjda.
zanimljiva vijest.. ali ako je suditi po toj izjavi dogovor igraca i kluba nije ni pola obavljenog posla.. mislim da je i dalje inter pri zahtjevu da ga posudi na sezonui onda kasnije otkup... ima tu jos dosta toga da se odradi..
ono sto me vise brine je to sto nema nikakvih novih informacija o decu i carvalhu...
potpisujem
Danas od 18:30 Marko Arnautović je Interov igrač!
Odvjetnik Peter Baars je potvrdio da su potpisali petogodišnji ugovor!
Kaže da još Inter i Twente moraju pronaći dogovor ali da će to biti narednih dana i da će onda biti službeno!
ajde pa da i nera nekad nesto pogodi :sivi:
Quaresma#7
20-06-2009, 22:59
Evo ovde piše da su podpisali pre-pogodbu. Još samo ošteta. Toga se najviše plašim jer naši uvek zabrljaju sa odštetama. http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idtmw=156624
Dali ko zna gde je stalo sa Edersonom? Nešto se umirilo.
@ivane, nesto neznam sto promasih za sad ;)
Arnautovic je potpisao predugovor sa klubom, jos samo klubovi treba da dogovore odstetu (kao Dzeko i Bilan), ocekuje se dogovor sledece sedmice.
@ivane, nesto neznam sto promasih za sad ;)
hernanes :D
hahahahahaha nemoj da ga diras tamo gde je najslabiji:)
hernanes :D
Nzm, koliko pratis, ali decko je isto dogovorio sve sa Interom, ali su nasi odustali poslije toga. Nisu poslali fax Sao Paulu. Budi upucen u nesto, ako se vec pravis pametan oko toga ;)
ma ne pa TM artifex is sao paulo fan cluba nam je trebo to javit hehehehe
Nzm, koliko pratis, ali decko je isto dogovorio sve sa Interom, ali su nasi odustali poslije toga. Nisu poslali fax Sao Paulu. Budi upucen u nesto, ako se vec pravis pametan oko toga ;)
Ok nemoj da me bijes sad :D
Mauro, ti sa tim "hehehehe' me poludje. Ne komentarisi moje postove !!! :P :D
Fcinternews.it navodi da je Arnautovic potpisao petogodisnji ugovor,
posudba do januara a na kraju otkup u vrijednosti od 9 miliona...
ova sedmica se najavljuje kao odlucujuca u smislu transfera Deca i Carvalha kao i finalizacije ugovora sa Markom...
poznavajuci nase "strucnjake" ovo ce jos potrajati....
http://sport.virgilio.it/notizie/sport/2009/06_giugno/20/confederations_julio_cesar_meno_male_che_domani_no n_c_e_cassano,19607583.html
mauro sta prica julio :D
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=5741
ajd i evo ako nije problem :)
Kaže Julio da sva sreća sutra s Italijom neće bit Cassana, njegovog omiljenog igrača, nepredvidiv i pun mašte...
Ono što je neki dan izašlo da je neki manager Sakhoa izjavio da nema šanse da dođe u Italiju i tako pričao neke nebuloze se uspostavilo da ni nije njegov menađer, kaže baš Sakho da ni ne poznaje tog tipa i da ljudi koji se bave o njemu s menađerske strane su na razini 12godišnjaka hehe ali je rekao i da nema šanse da za sada napušta PSG da želi ostati
ajd fala ti a upravu je julio bgm izgleda da je cassano sa svime veoma dobar u Interu svi se veoma lijepo "caste" medjusobno
CurvaNord69
21-06-2009, 13:50
Ajd i njega smo se rijesili.
A cassano nece doc ako ibra ne ode, al je to sad malo vjerojatnije da ce se dogodit. pa cemo vidit
u Bariju ce bar imati minutazu...i priliku da pokaze sta zna.. ali i dalje sam skeptican s obzirom na silne povrede njegove...
samo se bojim da nam nekog ne polomi kad budemo igrali s njima:puff:
rivas ode u bari
definitivno, ili prica
posudba ili
ma kod nas nista nije definitivno hahah
---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 13:34 ----------
I tifosi del Real Madrid non vogliono Zlatan Ibrahimovic
DenchiNL
21-06-2009, 14:53
Znate li da je ManU uzeo Casillasa (dogovor pao uz CR deal)
i Ashley Younga?
Madrid bi mogao ili Asenja ili Buffona za golmana, onda?
:confused::confused:
to tek sada cujem ...
poznato je da Perez ne voli Casillasa ali da ga je prodao to vec nisam siguran...
Grujinho
21-06-2009, 14:58
kakav cassilas u unitedu??
on ne ide iz reala, nema šanse
sad sam citao na mancesterovom oficial sajtu,da oce da ga uzmu al jos nista nije dogovoreno...za obojicu
DenchiNL
21-06-2009, 15:01
vec su stavili profile za obojicu na sajt ManU
to je sigurica.
nego da nije onaj Branca otisao da im ponudi Cesara
bolje da se ne vraca ako je tako
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=80802
Grujinho
21-06-2009, 15:06
hehe... Cesar ostaje kod nas... tamo je mogao biti jedino zbog Ibrahimoviča.... Za Maicona isto tako mislim, da če ostati kod nas sigurno....
A ovo za Cassilasa je neverovatno...nikad nisam mislio, da če on otiči iz Reala...ako ga United kupi,dobit če super golmana, a real ionako ima velike probleme sa zadnjom linijom, pa bi tako sa odlaskom Ikera još više problema imali....
Ne znam ni dali Navijači odobravaju taj transfer...jer ipak je cassilas realovo dijete
ibrahimovic
21-06-2009, 15:06
casillas nejde nikam.i vi ste rekli da prez oce dobre odnose s navijacima. navijaci bi ga zivoga pokopali da proda casillasa. on tam ima status nedodirljivog kao raul
ma na stranicu manutd se svasta postavlja
Grujinho
21-06-2009, 15:14
pa stavljali su neki hekeri i na stranicu Milana od Marca Materazzija profil hehehe
http://www.acmilan.com/LM_Actor.aspx?idSquadra=3&idPersona=7
I Petra Cecha isto heheheh
http://www.acmilan.com/LM_Actor.aspx?idSquadra=3&idPersona=1000
definitivno, ili prica
posudba ili
Spekulacije.
Znate li da je ManU uzeo Casillasa (dogovor pao uz CR deal)
i Ashley Younga?
Madrid bi mogao ili Asenja ili Buffona za golmana, onda?
Nema tu nista. Kakvi Iker da ide.
pa stavljali su neki hekeri i na stranicu Milana od Marca Materazzija profil hehehe
http://www.acmilan.com/LM_Actor.aspx?idSquadra=3&idPersona=7
Matrixa mogu samo da sanjaju :zastava:
Mourinho zainteresovan za Machedu.
Spekulacije.
Nema tu nista. Kakvi Iker da ide.
Matrixa mogu samo da sanjaju :zastava:
Mourinho zainteresovan za Machedu.
ma ajde dosta mi je i njega i tih njegovih mladih pojacanja koja kupuje a imamo ih u svojoj skoli duplo boljih od njih
ma ajde dosta mi je i njega i tih njegovih mladih pojacanja koja kupuje a imamo ih u svojoj skoli duplo boljih od njih
Duplo bolji od Machede? Joj, sto sve ovdje necu cuti...
Duplo bolji od Machede? Joj, sto sve ovdje necu cuti...
acquafresca ;) :D
ajd jos par puta me citiraj da nabijem na 1000 :D
ma paz da ga mancester ne proda,jedino ako nasi budu tolko glupi da daju ibru u zamenu za makedu :) nebi me cudilo
acquafresca ;) :D
ajd jos par puta me citiraj da nabijem na 1000 :D
Ovaj je bolji od Acque prijatelju.. Sad trenutno mozda ne, ali je mladji 4 godine pune. Znas koji talenat...
Ovaj je bolji od Acque prijatelju.. Sad trenutno mozda ne, ali je mladji 4 godine pune. Znas koji talenat...
de ba nera molim te nemoj valjat gluposti cuj bolji... momak da dva gola i odmah najveci talenat na svijetu mislim ono sto je previse previse je jos samo reci da je i od baletellia bolji i to je to
---------- Post added at 14:33 ---------- Previous post was at 14:30 ----------
Gazzetta dello Sport pise kako bi vieira isao u zamjenu za onogSakhoa iz PSG
ko je sad taj Sakhoa ??
ko je sad taj Sakhoa ??
stoper iz psg-a ima samo 19 godina
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=5745
ovo mi se ne svidja barem kolko sam ja skonto... mauro ti znas bolje jel dobro il je lose
PS. i eto ga konacno i taj dugo ocekivani 1000 post :D
haha ma drog kaže da mourinho sanja njega i etoo'a zajedno pa kaže da onda jedino da dođu oni dvojica(mou i etoo') u chelsea
Grujinho
21-06-2009, 15:59
znači ništa od drogbe...super
znači ništa od drogbe...super
jesi siguan a zamisli ovaj rasplet proda se ibra(barci za eto'oa) i skoro sam ubijedjen da bi mou doveo drogbu jos koji je u ovom gore textu izjavio da ne zeli ici iz chelsea... a rekao je da je isto to mislio i kad je bio u marseju pa je na kraju otisao
Grujinho
21-06-2009, 16:22
ma ne ide ibra u barcu 100%.... jedino je još Real realna opcija...ali sumnjam da če otiči
CurvaNord69
21-06-2009, 16:32
Jao sta vi naspamate za nepuna 2 sata.
Pa kad bi branca prodo julia u madrid, ja bi se pobrinuo da se ne vrati, lol.
A huska, macheda ce bit igrac ipo.
da, kao i Russo koji je u debitantskom nastupu za nas zabio gol
Jao sta vi naspamate za nepuna 2 sata.
Pa kad bi branca prodo julia u madrid, ja bi se pobrinuo da se ne vrati, lol.
A huska, macheda ce bit igrac ipo.
u to ne ulazim al da je sad bolji od acque zato sto je dao 2 gola i to jedan u stilu ingahia :D de ba
Grujinho
21-06-2009, 16:43
pa acqua je sve zabio u stili ingaghija :D
u to ne ulazim al da je sad bolji od acque zato sto je dao 2 gola i to jedan u stilu ingahia :D de ba
Ako si citao PAZLJIVO, vidjeo si da sam rekao: mozda ne sad, ali je mladji 4 godine. Tako da do 21 god. kolko ima Acqua, on moze napredovati strahovito.. A jedan gol je bio u stilu Ronalda ili nekog igraca tog kalibra ;)
Ako si citao PAZLJIVO, vidjeo si da sam rekao: mozda ne sad, ali je mladji 4 godine. Tako da do 21 god. kolko ima Acqua, on moze napredovati strahovito.. A jedan gol je bio u stilu Ronalda ili nekog igraca tog kalibra ;)
al opet postoji "MOZE" I "MOZDA" tko grantuje da ce on postat igracina.. al da se razumijemo nemam nista protiv tog igraca al zasto dovodit i placat neke tamo igrace kad imamo trenutno jednog boljeg a imamo i igraca/napadaca u primaveri koji isto tako mogu napredovati strahovito kao i taj macheda
Pa pazi Huskicu, nikad ne mozes biti siguran za mladog igraca, kakav ce biti ;) Jbg, zato su talenti, a ne igraci. Ali, ja mislim da ce ovaj biti extra. A Acquu vise nemamo, nego ga mozmeo kupiti za 15M :D A u Primaveri ima Destro, koji je stvarno talent, ali eto... Bolje dva nego jedan :)
hehe pa u primaveri imamo i dell'agnella prema tome kakav macheda
ma jeee bit će igraČina hehehe
CurvaNord69
21-06-2009, 16:58
Ma bit ce sve igracine ako mou ne bude dovodio starohane da im mjesta uzimaju.
Pa pazi Huskicu, nikad ne mozes biti siguran za mladog igraca, kakav ce biti ;) Jbg, zato su talenti, a ne igraci. Ali, ja mislim da ce ovaj biti extra. A Acquu vise nemamo, nego ga mozmeo kupiti za 15M :D A u Primaveri ima Destro, koji je stvarno talent, ali eto... Bolje dva nego jedan :)
tu se slazem sa tobom da se nikad nezna kako ce se kome odvijat karijera
a ovo za destra to ti i pricam a tu je i mali napoli a i sam znas da smo uvijek imali dobre napadace u primaveri martins i balotelli su pravi dokaz... i zato nisam za dovodjenje igraca ovog tipa iz top timova svijeta... pa zar nije bolje da mi sami promovisemo igrace... eto priznaj jel bilo lijepo vidjet kako su svi pisali o balotelliu i santonu kad su dosli na veliku scebu pa zasto nebi tako i nastavili... a u ostalom juzna amerkika puna tih talenata(mali coutinho) bolje ih od tamo dovodit i pokazat da i mi zanmo probrat te talente a ne samo iz ovih elitnih klubova
Sigurno, slazem se ja. Za Napolia nisam sigurna da ima potencijal koji imaju Balotelli, Destro i Macheda. Ali, poenta ti je tacna.
Dobro si Mauro ti strucnjak koji ce reci da je Macheda netalentovan. Od tebe nista drugo ne bih ni ocekivao.
Sigurno, slazem se ja. Za Napolia nisam sigurna da ima potencijal koji imaju Balotelli, Destro i Macheda. Ali, poenta ti je tacna.
Dobro si Mauro ti strucnjak koji ce reci da je Macheda netalentovan. Od tebe nista drugo ne bih ni ocekivao.
hehe ja uopće nisam rekao da je netalentovan
nego tip zabije dva gola i sad će bit igračina :vfunny:
pa možda će i bit..ali nema uopće smisla o njemu govorit, imamo dovoljno naših, dell'agnello, destro, napoli
ja od tebe ocekujem pak da kažeš da će svaki mladi igrač koji zabije par golova mlad da će bit igračina
CurvaNord69
21-06-2009, 17:37
Mei je dovoljan dokaz da ce dobar bit to sto ga je kupio ferguson sa svojim timom, koji pravi 8 puta bolje transfere od nas.
jao ovog murinja....ovo je samo provokacija..nije se odavno svadjao s englezima pa mora malo da popuni novine hehe
jao ovog murinja....ovo je samo provokacija..nije se odavno svadjao s englezima pa mora malo da popuni novine hehe
ma mourinho obožava otimati mlade talente utd-u sjećaš li se šta je bilo sa mikelom hehe
Ja za koga mislim da je talent, kazem da mi se cini da ce biti igracina. Npr, Napoli mi se cini da nije taj kapacitet. Nije mi igrac koji ce biti kalibar kao npr: Balotellia. Dell'Agnello, je mlad. On ce neki znacajan udio u prvu ekipu moci da ima za neke 3 godine najmanje. Acqua nije kao Balotelli ili Coutinho, ali je igrac koji koristi svakoj ekipi...
EDIT: Zaboravih da kazem, Curva me napomenu. Dovoljan razlog mi je taj, sto ga je jedan Ferguson doveo i dao mu priliku da igra, a ovaj to iskoristio na najbolji moguci nacin.
slažem se al pazi smijeha rješe se acuafresche i uzimaju machedu???
mislim WTF???!!! ajoj da-genoa ne bi smo uspjeli kupit milita i mottu da im ga nismo dali, jer - nemamo drugih igrača kojih interesiraju genou/nemamo novca
Quaresma#7
21-06-2009, 17:45
Gazzetta dello Sport pise kako bi vieira isao u zamjenu za onogSakhoa iz PSG
To bi volio viditi. A Macieda neče nikud, to su samo lupetanja jednih novinara.
ma mourinho obožava otimati mlade talente utd-u sjećaš li se šta je bilo sa mikelom hehe
ucinio je manutd uslugu...istina mantud je ponudio 10puta manje al eto hehe
a uzeo je tako i robbena, swp, ....... sve od manutd i arsenala samo zato sto je ferguson ili wenger pokazao interes haha
stoper iz psg-a ima samo 19 godina
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=5745
ovo mi se ne svidja barem kolko sam ja skonto... mauro ti znas bolje jel dobro il je lose
PS. i eto ga konacno i taj dugo ocekivani 1000 post :D
dobar je na pesu :)
Po tom ispada da gubimo Ibru za Benzemu i jos dobijamo 45mil..sto je ok pa da umije nasa uprava jos za te pare dovest Fabregasa i onda narednih 10 god imamo 2 velika sampiona..ali Masimo ne umije to skontat :rolleyes:
CurvaNord69
21-06-2009, 20:09
Pa to znaci da je benzema 45mil, sto je puno.
massimo je reko 90mil da trazi
http://fcinternews.it/?action=read&idnotizia=5761
Moratti kaze kako Ibra i Maicon ostaju kod nas 50%
Quaresma#7
21-06-2009, 21:14
Nešto pričaju da bi Ibra mogao imati platu u realu 9M.
a vise i oni i njihovi procenti cudo i on nije izjavio 99,9% :D ako oce da idu treba ih pustit nek se izjasne vise vec ovako samo sute i sa strane dobacuju
a vise i oni i njihovi procenti cudo i on nije izjavio 99,9% :D ako oce da idu treba ih pustit nek se izjasne vise vec ovako samo sute i sa strane dobacuju
i meni je dosa više tih postotaka ovaj 99,9 ovaj 50, daj više prodaj ostani!
cek jer obojica cine tih 50 posto il samo jedan:)
ibrahimovic
21-06-2009, 22:45
ja mislim da bi trebali dovest vise talijanskih igraca. evo urepki je 1 i to santon.jer bez talijana koji znaju sta je i ko je inter je nemoguce osvojiti ligu prvaka
“Mourinho told me that I would make a great partnership with Samuel Eto'o. His dream is to see us play together,” Drogba told L'Equipe.
wow hahahahahahahahahhahhahahah
http://fcinternews.it/?action=read&idnotizia=5761
Moratti kaze kako Ibra i Maicon ostaju kod nas 50%
samo 50%? :D
pričaju da Lyon uzima Hoaraua iz PSG-a, ili ako ne uspiju uzeli bi Lisandra lopeza iz porta, sve to kao ''zamjenu'' za Benzemu koji - odlazi?
agent Essiena : ''Zbog vremena kojeg je proveo u Chelseaju on voli ovaj klub, ali jasno je da ako bi došla ponuda Reala, Barce ili neke druge velike momčadi, bilo bi logično popričati s klubom da se vidi što bi bilo najbolje odlučiti''
Sportmediaset : Materazzi u Lazio?
ovom nije ni za prvi april, :vfunny:
ma gdje ce sad essien nema smisla kupovati africke igrace ove godine...essien je ionako preskup tako ko god da ga kupi nece se proslavit ove sezone
kad ono pocinju pripreme??? 12og jula??? ako je tako onda ima jos 20tak dana da uradimo nesto...osim spektakularnih odlazaka iz naseg tima ja ne vidjeh nsita slicno tome da ce biti u suprotnom smjeru...ne bi bilo dobro da opet cekamo kraj avgusta da dovedemo neke igrace...ali ajde opet da kazem valjda znaju sto rade
Grujinho
22-06-2009, 01:34
Motta, Milito, Deco, Carvalho su po mom mišljenju sigurni.
Tu je još Arnautovič, koji če vjerovatno doči i možda, možda Ederson, ali sumnjam.
According to an agent, Ibra will end up playing for the Blues next season...
veselo veselo...sto znaci da cemo od Celsija ako je ovo istina dobiti par djedova i jos neke sitne pare...ako vec ide ja bih radije da ode u Real jer od njih makar mozemo dobiti igrace koji su nam potrebniji...i vjerovatno izvuci vece pare...
neznam stvarno vise sta bih pisao na tu temu (ibra,maicon) mislim sve je vec receno i svi se slazu da ako ce da ide ibra da ide u real jer kao sto guro rece moze dobti igrace koji su nam potrebni a i vise para
a negdje sam jutros procitao da je ibri stavljena transfer cijena na 68 miliona valjda moratti tako odlucio mada nevjerujem jer i sam je prije para dana izjavio da ga neda ispod 90 milja
Enfant Terrible
22-06-2009, 12:10
neznam stvarno vise sta bih pisao na tu temu (ibra,maicon) mislim sve je vec receno i svi se slazu da ako ce da ide ibra da ide u real jer kao sto guro rece moze dobti igrace koji su nam potrebni a i vise para
Vidiš prijatelju, mene je baš toga strah. Ja nisam ubijeđen da ćemo dovesti adekvatne igrače ukoliko Ibra ode, zato i "navijam" toliko za njegov ostanak. Ukoliko Ibra ode, doći će Drogba to je i više nego sigurno. Pogotovo ako Ibra ode u Chelsea, tada će nam ga uvaliti (i vjerovatno još i Deca, Carvalha) i dati nam još neke simbolićne love, i tako od nas majmune napraviti.
Morattija su pitali da li bi Cassano došao u slućaju da Ibra ode, a on je to kategorićno odbio jer Mourinho voli jake napadaće ala Drogba. Dakle, sve je manje nade da će doći neko po "navijačkom" ukusu, i sve je izvjesnije da su udarne igle za slijedeću sezonu Drogba-Milito.
a negdje sam jutros procitao da je ibri stavljena transfer cijena na 68 miliona valjda moratti tako odlucio mada nevjerujem jer i sam je prije para dana izjavio da ga neda ispod 90 milja
Od tih 90M€ nema ništa, u to budi siguran. Moratti nema kapacitet da nekog proda za te pare, već će ti biti scenario ovaj gore što sam napisao. U to sam ubijeđen.
Bilo kako bilo, gubitkom Maicona i Ibrahimovića gubimo jako mnogo u kvaliteti, i to nećemo nadomjestiti. Samim ovim potezom ambicije za LP su definitivno manje, a Scudetto će biti i više nego otvoreno pitanje, barem ja tako vidim situaciju trenutno.
Moratti : ''Cassano nas ne zanima''
''Cijenimo mnogo igrača ali Mourinhu se sviđaju veliki i snažni centarfori''
Moratti : ''Cassano nas ne zanima''
''Cijenimo mnogo igrača ali Mourinhu se sviđaju veliki i snažni centarfori''
nista negine nam drogba ako ibra ode :( e sad sam prvi puta otkako je ovo pocelo za ostanak zlatana bolje i njemu povecat platu za jos par milioa nego gledat ovog drogbu
drogba carvahlo deco ajde prodamo i maicona dovedemo beletia i to je to mercato iz snova a ocigledno da mou puca na takav rasplet
nista negine nam drogba ako ibra ode :( e sad sam prvi puta otkako je ovo pocelo za ostanak zlatana bolje i njemu povecat platu za jos par milioa nego gledat ovog drogbu
drogba carvahlo deco ajde prodamo i maicona dovedemo beletia i to je to mercato iz snova a ocigledno da mou puca na takav rasplet
zamenimo i cambiasa za essiena, maria za kaloua i tolko
zato smo povećali plaću Mourinhu da bi pametne poteze izmišljao
a i on je dao dobar primjer svima u klubu, kako doći do povećanja plaće hehehe, tj. kako se ponašati, jer i njemu nije bilo dosta bonusa za osvojeno prvenstvo
pa nebi me izenadilo da zamjeni julia sa hilaria :D a kakav essien mikel ba :D
mislim ono sto je previse previse je jbt ajd carvahla i deca mogu prihvatit jer su nam i vise nego potrebni ti igraci... al vec ako dodje jos neko iz chelsea a nije essien :D to je jedna velika velika greska
---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 12:26 ----------
'Ibra resta all'Inter al 99,9%' hahahahahah
http://www.calciomercato.com/index.php?c=6&a=128750
mauro ajd molim te sta je sad ovaj konjina pricao
evo sad se serija nastavlja
Inter Want To Sell Zlatan Ibrahimovic – Agent
Quaresma#7
22-06-2009, 13:39
Ja verujem Calciomercatu za ovih 99,9% :D
Od Essiena neče biti ništa. Dolaze Motta, Militi, Deco, Carvalho, Arnautovič i možda Ederson. A po meni Ibra i Maicončina ostaju. Ovde je največi krivac za ove glasine Raiola, on samo lupa po medijima ibra ide tamo vamo.
Čito sam nešto za Arnautoviča da bi Inter mogao platiti 3M€ za pozajmicu in onda još 7M€ ako ga žele odkupiti. Ovo bi bio super dogovor. Zna li ko više o tome.
Zbilja nešto se umirilo ova saga oko Edersona. Šta bi sa tim.
Inter Want To Sell Zlatan Ibrahimovic – Agent
Opet lupanje Raiole.
jao sto priseravaju....da sam ja u milanu ja bih demonstracije davno izazvao...gorio bi i mm i murinjo i njihovi sateliti
u studio sportu kažu sljedeće..Mourinho i Drogba su se čuli preko vikenda i bilo je priče o tome kako ponovo žele raditi skupa
Chelsea želi Maicona i ponudili su Drogbu plus Carvalha u zamjenu za Maicona
nesto razmisljam manutd je potreban golman pa mogli bi ponuditi cesara za onog malca il da dodamo jos love i dovedemo scholesa
samo se ti smej mauro,nebi me cudilo da se to dogodi
u studio sportu kažu sljedeće..Mourinho i Drogba su se čuli preko vikenda i bilo je priče o tome kako ponovo žele raditi skupa
neznam bgm koliko je mou opsjednut sa tim drogbom nebi me nista cudilo
ako se to dogodi obnavljam temu anti mourinho i otvaram i ''anti-uprava''
ja sam uz tebe :D uprava napolje uprava napolje uprava napolje uprava napolje :D:D
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/06/22/1340169/marko-arnautovic-joins-inter-report
Neka agencija potvrdila da je Arnautovic potpisa petogodisnji ugovor za nas ali jos nije zvanicno izmedju klubova :rolleyes:
ljepotan :D ;) sad ce nera biti zadovoljan, samo da tu nogu jos sredi, jer nam sa njom takvom nista ne treba :D
http://i.media.goal.com/g/49544.jpg
mozda mu naprave nego nogu iz terminatora pa postane dobar
Bojim se ako Ibra podje da je nas Drogba..igrac koji ima 30god,koji je suspendovan na 4 utakmice za sledecu sezonu..igrac koji svakako nije buducnost kluba za razliku od npr sto bi bio Benzema.. ako do ovog dodje svako od nas ima da osjeca veliku gorcinu i da pocne zalit za Mancinijem koji je bar stvorio Maicona,Cesara,Cambija..doveo Ibru itd.. :mad: :mad: :mad: :mad:
Opet lupanje Raiole.
Moratti je rekao svoje Ibri i agentu mu, da traze klub ako zeli da ide. Cijena stoji, plata stoji. Ovaj pokusava izjavama podstaci te klubove da razmisle i dovedu ga.
Velez za Otamendija navodno traži čak 15M€, 4 više od koliko je po nekim špekulacijama Inter nedavno ponudio
Grujinho
22-06-2009, 16:23
Ništa, treba razbit Murinja i Morattija....nadam se da interovi ultrasi naprave neke demonstracije jer to je nevidjeno....Cijenim murinja, on mi je najbolji trener današnjice skupa sa Lippijem, ali polako počinjem žaliti njegov dolazak....
Velez za Otamendija navodno traži čak 15M€, 4 više od koliko je po nekim špekulacijama Inter nedavno ponudio
koji velez :D salim se, vjerovatno argentinski
Ništa, treba razbit Murinja i Morattija....nadam se da interovi ultrasi naprave neke demonstracije jer to je nevidjeno....Cijenim murinja, on mi je najbolji trener današnjice skupa sa Lippijem, ali polako počinjem žaliti njegov dolazak....
ja sam se prestao živcirat zbog toga. Jednostavno sam si posložio u glavi ovako, neka kupuju i prodaju igrače koje hoće. Nek rade gluposti ali ako slijedeće sezone ne napravimo nešto ozbiljno u LP onda ide ''sječa glave ''
ja sam se prestao živcirat zbog toga. Jednostavno sam si posložio u glavi ovako, neka kupuju i prodaju igrače koje hoće. Nek rade gluposti ali ako slijedeće sezone ne napravimo nešto ozbiljno u LP onda ide ''sječa glave ''
hehe tako nešto sam si i ja reko, prde da je ekipa vrlo jaka(pa i jest dominiramo italijom, iako takvom kakvom jest nije ko nekada ali dobro..) uzeli ''najboljeg trenera na svijetu'' sve super, toliko ''stručnih'' ljudi se bavi mercatom i procjenama igrača, planove imaju...vidit ćemo sljedeće sezone u LP, jer nema više a ovo je ovako bilo a ovo onako bilo, nek rade što hoće nek kupuju igrače koje žele ali na kraju sljedeće sezone ako se bude ponovio rez. u LP-a ima da svi skupa predaju
i ja isto, pogotovo jer na kome god sam inzistirao napravio puni promasaj - suazo i quaresma (ne znam sta ce se dogoditi sa njima, ne uklapaju se u taktiku jer mancini sigurno ispada, nazalost!)
treba se drzati i onoga da je vecina stvari izmisljena, "jedina" potvrdjena stvar su milito, motta, deco, carvalho, arnautovic
to ce biti to, vjerovali ili ne, mozda jos jedan mladi igrac
rekao sam vam ja da cete zazaliti :D the special one hehe
mozda mu naprave nego nogu iz terminatora pa postane dobar
nemoj bice kao obina
tu temu samo ja mogu da obnovim hehe
to bi bila zadnja kap u casi
sta imamo mi od "sjece glava" :D ako inter propadne :confused:
pa kakav bankrot...mislis da se odmah nebi neki naftasi ukljucili
pa kakav bankrot...mislis da se odmah nebi neki naftasi ukljucili
da, da se bar uključi neki abramovich ili šeik ili onaj kinez najbogatiji heheh
ma nek uzme kinez ionako tamo ima puno navijaca intera haha
da..i mi imamo te kampove tamo,al nijednog kineza nismo ulovili...ma lepo nas uzme arapin,koji je samo cuo za kake,ronalde,robinje i samo poznata imena ,lepo da 100 miliona (njemu to ko bananica) i eto problem resen,vi se uklopite ja sam vam doveo najbolje...
A ne ovaj nas skrtica,zao ga da 10 za Arnautovica,nego se tamo nesto prepucava,kao 3 sada a 7 kad mama dobije platu...
jest vala, zamisli playmakera Cao Xing :D
Quaresma#7
22-06-2009, 17:50
Ma ja bi najradije vidio da Moratti proda klub nekom šejku onaj bar neče žaliti za potrošenim novcem i vratiti Mancinija.
<table class="contentpaneopen"><tbody><tr><td class="contentheading" width="100%">Moratti: "Ibrahimović i Maicon mogu ići ako žele" </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/pdf_button.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=2990) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/printButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=view&id=2990&pop=1&page=0&Itemid=1) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/emailButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=2990&itemid=1) </td> </tr> </tbody></table> <table class="contentpaneopen"><tbody><tr> <td colspan="2" class="createdate" valign="top"> Ponedjeljak, 22.06.2009. </td> </tr> <tr> <td colspan="2" valign="top"> Vlasnik Intera Massimo Moratti je dao do sada najjasniju naznaku o tome kako je spreman pustiti Zlatana Ibrahimovića i Maicona da odu iz kluba, ukoliko ova dvojica igrača sami izraze želju za odlaskom iz kluba ovog ljeta.
Prvi čovjek Nerazzura je rekao kako je spreman pustiti dvojac u slučaju da stigne prava ponuda za njih, ali i kako je 50% siguran da će njih dvojica i sljedeće sezone nositi dres talijanskog prvaka.
"Kao navijač bih volio da ostanu, ali kao predsjednik koji mora misliti i na raspoloženje u momčadi i financijski balans kažem ako žele otići, mogu ići. Bilo bi kontraproduktivno zadržavati ih protiv njihove volje. Obojici bih dao po 50% šanse da će ostati u Interu." rekao je Moratti.
Moratti je priznao kako je sa predsjednikom Barcelone Joanom Laportom razgovarao o mogućem transferu Zlatana Ibrahimovića u taj klub, ali je otkrio kako Laporta nije bio posebno motiviran da do transfera i dođe.
Prema napisima u talijanskim medijima, Moratti je dogovorio i razgovor sa predsjednikom Reala Florentinom Perezom kako bi razgovarao o mogućem transferu ove dvojice igrača, iako dodaje kako su mali izgledi da Maicon završi u Realu.
"Real Madrid nema gotovo nikakvog interesa za dovođenjem obrambenih nogometaša, zapravo nemaju apsolutno nikakvog interesa, što je sreća jer je Maicon najbolji desni bočni igrač na svijetu." dodao je Moratti.
ovo je staro
</td></tr></tbody></table>
ibrahimovic
22-06-2009, 18:06
u 3 pm i morrati. oni su nam glavni oslonci bez njih smo gori od juvea i rome. milan ne spominjem jer je ona i ovak za k*** osim ak se ne pojaca nekom zvezdom
<table class="contentpaneopen"><tbody><tr><td class="contentheading" width="100%">Arnautović se dogovorio sa Interom, ali ozljeda bi mogla odgoditi transfer </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/pdf_button.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=2993) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/printButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=view&id=2993&pop=1&page=0&Itemid=50) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/emailButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=2993&itemid=50) </td> </tr> </tbody></table> <table class="contentpaneopen"><tbody><tr> <td colspan="2" class="createdate" valign="top"> Ponedjeljak, 22.06.2009. </td> </tr> <tr> <td colspan="2" valign="top"> Napadač nizozemskog Twentea Marko Arnautović dogovorio je osobne uvjete suradnje sa talijanskim prvakom Interom, sa kojim bi trebao potpisati petgoodišnji ugovor. Ipak, za sada nije sigurno da će do ovog transfera i doći jer 20-godišnji nogometaš ima ozlijeđen gležanj.
Igračev menadžer Robert Groener je priznao kako nije sigurno da će Arnautović karijeru nastaviti u Interu, jer bi zbog ozljede koju je zaradio u svibnju izvan terena mogao biti čak šest mjeseci.
Impresivna sezona u kojoj je postigao 14 golova pomogla je Arnautoviću da na sebe skrene pozornost brojnih europskih klubova, prije svega engleskih, ali transfer u Englesku sada je malo izgledan, dok je odlazak iz Nizozemske vjerojatan.
Predstavnici Intera će se ovog tjedna sastati sa čelnicima Twentea kako bi utanačili detalje transfera, ali Groener je svjestan kako ti razgovori ne moraju uroditi transferom: "Nitko ne zna koliko će on dugo biti ozlijeđen. Inter, naravno, želi kupiti igrača koji je u potpunosti zdrav." </td></tr></tbody></table>
ibrahimovic
22-06-2009, 18:13
trebamo se resit mourinha on nezna stvorit igraca kao mancini on ih oduvek kupuje i u chelseu je samo trosio pare sad je i kod nas doso tako bzv trosit pare.
ja bi natrag mancinija!!!
nemoj me mancinija molim te,jedva sam cekao da ode,a sad da se vrati...bezi bre...mada posle onakve sut karte,nije glup da se vrati....
Enfant Terrible
22-06-2009, 18:29
Jah, čovjeće koje gluposti možeš pročitati ovdje :lupaglav:
Koga je to Mancini stvorio, da čujem? Maicon, Cesar, Ibrahimović, Cambiasso, itd, to su sve Fachettijeve kupovine koje nemaju veze sa Mancinijem. Jedina Mancinijeva zasluga je uvrštavanje istih u tim, i na tome mu svaka ćast:rolleyes:
Po 1000000X put govorim, ne želim da blatim Mancija, ali ovdje ima dosta tipova kojima niko živ ne bi odgovarao kao trener- Mancini nije valjao zbog dosadne, bezidejne igre, zbog neuspjeha u Lp, bla bla bla i jedva čekali da mu vide leđa. Mourinha sada svi pljuju nakon što je čovjek osvojio titulu na debitantskoj sezoni u taktički najjačoj ligi na svijetu. I zbog transfera za koje ga niko ne pita (a svi se prave da je suprotno).
Što se teme tiče, izgleda da još uvijek nećemo znati hoće li neko doći, ili pak otići. Deset raznih strana pričaju razne priče, ali ako se malo realnije pogleda situacija, sumnjam da će zvijezde otići (Ibrahimović i Maicon). Ibru izgleda ne žele nigdje (Barcini i Realovi navijači ga odbili), a sumnjam da Chelsea ima pare da plati Ibru jer je finansijska kriza dosta pogodila Abramovicha (osim ako nas ne zeznu pa nam uvale "muda pod bubrege", znate na šta mislim). Maiconu će se situacija riješiti novim ugovorom, a kad su se zajebali za Ibrom i Mourinhom, neka i njemu onda podebljuaju bolji (poslije *ebanja nema kajanja, kada je uprava pustila da svako ko zaplaće dobije pare, nema sada ispravki).
Koga je to Mancini stvorio, da čujem? Maicon, Cesar, Ibrahimović, Cambiasso, itd, to su sve Fachettijeve kupovine koje nemaju veze sa Mancinijem. Jedina Mancinijeva zasluga je uvrštavanje istih u tim, i na tome mu svaka ćast:rolleyes:
Po 1000000X put govorim, ne želim da blatim Mancija, ali ovdje ima dosta tipova kojima niko živ ne bi odgovarao kao trener- Mancini nije valjao zbog dosadne, bezidejne igre, zbog neuspjeha u Lp, bla bla bla i jedva čekali da mu vide leđa. Mourinha sada svi pljuju nakon što je čovjek osvojio titulu na debitantskoj sezoni u taktički najjačoj ligi na svijetu. I zbog transfera za koje ga niko ne pita (a svi se prave da je suprotno).
Što se teme tiče, izgleda da još uvijek nećemo znati hoće li neko doći, ili pak otići. Deset raznih strana pričaju razne priče, ali ako se malo realnije pogleda situacija, sumnjam da će zvijezde otići (Ibrahimović i Maicon). Ibru izgleda ne žele nigdje (Barcini i Realovi navijači ga odbili), a sumnjam da Chelsea ima pare da plati Ibru jer je finansijska kriza dosta pogodila Abramovicha (osim ako nas ne zeznu pa nam uvale "muda pod bubrege", znate na šta mislim). Maiconu će se situacija riješiti novim ugovorom, a kad su se zajebali za Ibrom i Mourinhom, neka i njemu onda podebljuaju bolji (poslije *ebanja nema kajanja, kada je uprava pustila da svako ko zaplaće dobije pare, nema sada ispravki).
u vecini se slazem sa tobom ali mi nesto nije jasno.
Ako nije mou zaduzen za transfere, ko je onda?
Enfant Terrible
22-06-2009, 18:57
u vecini se slazem sa tobom ali mi nesto nije jasno.
Ako nije mou zaduzen za transfere, ko je onda?
Pa "stručnjaci" Marco Branca i Lele Oriali, na čelu sa glavnim teletabisom Morattijem. Misliš da bi Mourinho doveo Mottu i Milita? Nikada. I još pritom da pošalje Genoi 2-3 potencijalno dobra mlada igrača? Ma nikada u životu. Mourinho je htio Acquafresca da ostane jer je veliki talenat, u krajnjem slučaju je htio Drogbu (iako se ja ne slažem), ali nije riječi zucnuo kada mu je Moratti "poklonio" Milita i Mottu iako sam siguran da ti igrači nisu po njegovom ukusu. Isto tako, ne poštuju niti njegovu želju za reduciranjem ekipe, riješavanjem "doktora fudbala" Burdissa i Rivasa, hoće da produžuju ugovor Cruzu koji ima 35 godina, ma strahota živa. Umjesto da se neuspjeli transferi Jimeneza i Mancinija riješe i preinaće u kakav- takav keš, genijalci ih na posudbe šalju, a za Mancinija možemo iskoristiti kao Jokera u nekoliko kombinacija. Ne mogu dalje da ti pišem jer se nerviram bez veze (oko rada uprave), ali mislim da znaš šta hoću da kažem.
to ni ja nisam siguran da su njegove želje ali s druge strane tko onda želi Drogbu? dal samo štampa prdi ili ima nešto istine u tome? jer zašto bi onda želio drogbu, em ga neće biti prve 4 utakmice u grupi(dobro nije tragedija) a neće ga biti i zbog afričkog kupa i nije više tako mlad? tako pitam li se ako ga stvarno mou želi jel i on normalan?
i zašto onda moratti kaže da cassana cijenimo ali mourinho voli jake centarfore?
---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 18:00 ----------
mislim da bi bilo interesantno da nam netko iz kluba nacrta onako lijepo grafički znači grafičku hijerarhijsku strukturu u klubu barem što se tiče transfera
Pa "stručnjaci" Marco Branca i Lele Oriali, na čelu sa glavnim teletabisom Morattijem. Misliš da bi Mourinho doveo Mottu i Milita? Nikada. I još pritom da pošalje Genoi 2-3 potencijalno dobra mlada igrača? Ma nikada u životu. Mourinho je htio Acquafresca da ostane jer je veliki talenat, u krajnjem slučaju je htio Drogbu (iako se ja ne slažem), ali nije riječi zucnuo kada mu je Moratti "poklonio" Milita i Mottu iako sam siguran da ti igrači nisu po njegovom ukusu. Isto tako, ne poštuju niti njegovu želju za reduciranjem ekipe, riješavanjem "doktora fudbala" Burdissa i Rivasa, hoće da produžuju ugovor Cruzu koji ima 35 godina, ma strahota živa. Umjesto da se neuspjeli transferi Jimeneza i Mancinija riješe i preinaće u kakav- takav keš, genijalci ih na posudbe šalju, a za Mancinija možemo iskoristiti kao Jokera u nekoliko kombinacija. Ne mogu dalje da ti pišem jer se nerviram bez veze (oko rada uprave), ali mislim da znaš šta hoću da kažem.
A otkud znaš da Milito i Motta nisu došli na zahtjev Mourinha? Na čiji zahtjev su došli Mancini i Quaresma? A gdje su oni sad?
Mourinho je navikao da troši... previše.
Enfant Terrible
22-06-2009, 19:08
to ni ja nisam siguran da su njegove želje ali s druge strane tko onda želi Drogbu? dal samo štampa prdi ili ima nešto istine u tome? jer zašto bi onda želio drogbu, em ga neće biti prve 4 utakmice u grupi(dobro nije tragedija) a neće ga biti i zbog afričkog kupa i nije više tako mlad? tako pitam li se ako ga stvarno mou želi jel i on normalan?
i zašto onda moratti kaže da cassana cijenimo ali mourinho voli jake centarfore?
Mauro, vidi jednu stvar,
koliko god da mi ovdje pljuvali po Drogbi, on je jedan od najjačih centarfora na svijetu (iako sam protiv njegovog dovođenja). Ja sam siguran da bi on svoju sezonu odradio na najvišem nivou jer ima klasu, a to se ne gubi lako. Mislim da to zna svako ko imalo prati fudbal, a zna i Mourinho. Mourinho zna da mu je on "provjereno" riješenje i ne želi puno riskirati. S druge strane, ja sam isto tako siguran da bi Mourinho i Cassana doveo da su mu na raspolanju novci (dakle da on ima određenu sumu novca i da raspolaže s njom, kao što englezi rade). Ali, po mom mišljenju, Moratti razmišlja da ako Ibra ode, dovest će se neki jaki napadać sličan Ibri (dakle, nadoknađujemo ono što smo izgubili), a ako Ibra ostane- imamo dovoljan broj napadača, tim više što je Milito došao. To je moje mišljenje, ali za ono pravo ćeš morati pitati Brancu ili Morattija, jer oni znaju sigurno bolje od mene.
A otkud znaš da Milito i Motta nisu došli na zahtjev Mourinha? Na čiji zahtjev su došli Mancini i Quaresma? A gdje su oni sad?
Mourinho je navikao da troši... previše.
Da pratiš Inter dovoljno, ne bi me ovakve stvari pitao. Ali dobro. Milito i Motta su došli prvenstveno na zahtjev Morattijevih sinova (ako nađem link odmah ću ti postati), i krajem polusezone. Deal je propao, Mourinho je bio protiv toga. Onda, Mourinho je opet bio protiv davanja Acquafresce (već sam objasnio zašto), ali Moratti je svejedno dao Acqu i još jednog ili dvojicu iz Primavere. Druga stvar, ta dva igrača nisu Mourinhu po ukusu, garantujem ti. Ali svako ima svoje mišljenje, naravno.
Što se Mancinija i Quaresme tiče, Amantino uopšte nije bio Joseova želja i ne znam odakle vam to? Mancini je došao prije Mourinha, a usmeni dogovor sa Romom je bio kada Jose nije bio ni u planu. Mourinhova želja je bila Quaresma, koji je (iako "flopovao" proteklu sezonu) kvalitetan igrač, ali iz nekog razloga nije dobivao prilike. A niti navijači mu nisu pomogli. Bez veze su ga zviždali. Druga želja mu je bila Muntari, došao je za relativno male pare i pokazao se kao jedan od najboljih veznjaka lige. Dakle on nije bio flop.
Ok. Ako je ovo istina, onda u potpunosti pada Mourinhova "reputacija" u vodu -- on se uvijek predstavljao kao "ja određujem sve, niko mi se ne miješa u posao, želim svu kontrolu i daću ti rezultate". I sad, odjednom, on prihvata da mu dovode tamo neke igrače koje ne želi i koji mu možda mogu upropastiti šanse da osvoji nešto s ekipom koju trenira trenutno.
Mislim i da kad je došao u Inter zahtjevao da mu se niko ne petlja, između ostalog, u transfere.
Da su Morattijevi sinovi željeli vidjeti nekog u Interu, i da je to Moratti rekao Mourinho, siguran sam da bi mu Jose objasnio da se tako ne radi i da mu ne može ništa garantovati ako budu tako radili. Ali ako je tako, jebeš to onda.
Da pratiš Inter dovoljno, ne bi me ovakve stvari pitao. Ali dobro. Milito i Motta su došli prvenstveno na zahtjev Morattijevih sinova (ako nađem link odmah ću ti postati), i krajem polusezone. Deal je propao, Mourinho je bio protiv toga. Onda, Mourinho je opet bio protiv davanja Acquafresce (već sam objasnio zašto), ali Moratti je svejedno dao Acqu i još jednog ili dvojicu iz Primavere. Druga stvar, ta dva igrača nisu Mourinhu po ukusu, garantujem ti. Ali svako ima svoje mišljenje, naravno.
Što se Mancinija i Quaresme tiče, Amantino uopšte nije bio Joseova želja i ne znam odakle vam to? Mancini je došao prije Mourinha, a usmeni dogovor sa Romom je bio kada Jose nije bio ni u planu. Mourinhova želja je bila Quaresma, koji je (iako "flopovao" proteklu sezonu) kvalitetan igrač, ali iz nekog razloga nije dobivao prilike. A niti navijači mu nisu pomogli. Bez veze su ga zviždali. Druga želja mu je bila Muntari, došao je za relativno male pare i pokazao se kao jedan od najboljih veznjaka lige. Dakle on nije bio flop.
Enfant Terrible
22-06-2009, 19:31
Ok. Ako je ovo istina, onda u potpunosti pada Mourinhova "reputacija" u vodu -- on se uvijek predstavljao kao "ja određujem sve, niko mi se ne miješa u posao, želim svu kontrolu i daću ti rezultate". I sad, odjednom, on prihvata da mu dovode tamo neke igrače koje ne želi i koji mu možda mogu upropastiti šanse da osvoji nešto s ekipom koju trenira trenutno.
Mislim i da kad je došao u Inter zahtjevao da mu se niko ne petlja, između ostalog, u transfere.
Da su Morattijevi sinovi željeli vidjeti nekog u Interu, i da je to Moratti rekao Mourinho, siguran sam da bi mu Jose objasnio da se tako ne radi i da mu ne može ništa garantovati ako budu tako radili. Ali ako je tako, jebeš to onda.
Prijatelju, ne kažem ja da je to za pohvalu, baš suprotno. Morattijev sin je i "kumovao" dolasku Robbiea Keanea, kojeg smo masno platili, da bi nakon jedne sezone otišao. Ali to nije greška Morattijevog sina, već Massima koji to dopušta.
Što se Mourinha tiče, ja znam da on voli takve stvari pričati i sebe isticati u prvi plan, ali gdje je on bio glavni? Bio je prvu sezonu- dvije u Chelseau pod tupavim Abramovichem, ali nedugo mu se i on počeo mješati u posao jer je htio atraktivna imena (Ballack, Shevchenko), a Jose je htio rezultate.
zlatane koliki procenat ti daje murinjo hahahah
previse ga branis a on nista nije donjeo interu samo je jos vise unazadio ekipu
ne zelim mancinia nazad ali ne zelim ni ovakvog murinja
i murinjo je glavi kod transfera
doveo je i mancinia i q i muntarija a samo mu muntari igrao
to da dodje bog i kaze da te igrace murinjo nije zeli ja cu reci da laze
jer su bile sve njegove zelje...zelio je i lamparda al ovaj pametan nije zelio doci
osvojio je prvenstvo italije...wow...pa osvajamo 100godina zaredom hehe a napravio je najlosiji rezultat u LP u zadnjih 5g i zbog toga je zaradio novi ugovor
mm, branca i kompanija su idioti to je sigurno ali murinja ne treba braniti
sad zeli dovesti carvalha, deca i drogbu ...ta 3 igraca su prosle sezone skupili ukupno 59 ligaskih utakmica...svi su 30+, i takvi nam trebaju???
drogba je u zadnje dvije sezone zabio ukupno 13golova...
acqua je samo prosle zabio 14golova
kad bi messi dosao u inter tad bi to bio 100% transfer koji murinjo nebi zelio
murinjo bi mozda doveo i essiena da ima 100mil na raspolaganju...al da ima i 200 on bi opet dovodio igrace koji nemogu unaprijediti igru..jednostavno ne udustaje od defanzivne taktike i igre bez igre
Enfant Terrible
22-06-2009, 19:55
zlatane koliki procenat ti daje murinjo hahahah
Ma ne daje mi procenat, kupio mi je auto i sat (meni dosta) kao znak zahvalnosti jer ne može noćima spavati što ga amateri koji ne znaju šta je lopta, pljuju po forumima (vidiš, ćak se i razvodi od žene, ccc). Ja, naravno kao njegov veliki fan, rekao sam mu da ne brine, da će sve biti u redu i poslao sam mu kutiju Apaurina u zahvalnici.
previse ga branis a on nista nije donjeo interu samo je jos vise unazadio ekipu
ne zelim mancinia nazad ali ne zelim ni ovakvog murinja
Ne branim ja nikoga, već govorim svoje mišljenje. Ako ćitaš moje postove, vidjećeš da mu jednako iznosim loše, kao i dobre osobine. Ali definitvno ću ustati u svaćiju odbranu, pogotovo protiv onih što generaliziraju i traže problematiku gdje je nema. Nije to stvar u Mourinhu. A da je unazadio ekipu, tu se ne slažem, od Mancinija, ne može je niko više unazaditi. Ali, demokratija *ebiga, pričaj šta misliš ;)
Ostatak posta neću komentirati, jer imamo previše različita mišljenja oko toga, i to može trajati unedogled.
ja jedino mogu potvrditi da amantino ne igra jer nije dosao na njegovo zadovoljstvo sto je smijesno za ozbiljnog trenera
jos jedna stvar, on kvari atmosferu u klubu (javno povecanje plate) a to nije radio roberto
Inter boy
22-06-2009, 20:41
Vidim ova trakavica oko Ibrahimovica se nastavlja ...
trener PSG-a kaže da Vieira želi doći jer želi igrati konstantno da bi izborio SP 2010 i da bi si i smanjio plaću ali pitanje do koliko i da sada trebaju o tome razgovarati pa da možda nešto i bude
ja bi im dao Vieiru samo ako bi mi dali Sakhoa ili ako ne onda apsolutno neku OPCIJU na njega
<!-- / message -->
trener PSG-a kaže da Vieira želi doći jer želi igrati konstantno da bi izborio SP 2010 i da bi si i smanjio plaću ali pitanje do koliko i da sada trebaju o tome razgovarati pa da možda nešto i bude
ajd castim te ako bude nesto od toga :D izgleda i vieiri doslo iz **** u galvu :D
e kuku francuzima ako budu vieru vodili na SP...valjda imaju nekog mladjeg da ga zamijeni :)
e kuku francuzima ako budu vieru vodili na SP...valjda imaju nekog mladjeg da ga zamijeni :)
a čuj vieira ako ne bude ozljeđen vratit će se on u dobru formu i ako je onaj pravi on je strašno koristan igrač, al općenito poznavajući onod idijota na klupi francuza, pozivanje vieire u repku u kakvom god stanju bio ovaj zadnji - nije pod upitnikom
pa u tome je i problem...viera ne moze ni da udje u formu a da ne dozivi neku povredu prije toga...
Inter se interesira za mladog napadača iz Internacionala Lucasa('91 godište), nekoliko je evropskih klubova zainteresirano a među njima upravo i naš klub
smatra se da je ovo još jedan od talenata što se tiče napadača iz Internacionala nakon Sobisa i Pata, i da bi Inter napravio istu stvar kao i sa Coutinhom pošto je igrač još mlad, ako bi ga uzeli došao bi na kraju sljedeće sezone s Coutinhom
---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:50 ----------
Caliendo agent Edersona : Inter je još interesiran za Edersona? odgovor je - da. Ali u ovom trenutku došlo je do upada jedne druge talijanske momčadi s kojom pričam posljednjih dana, jedan predsjednik koji ga je želio još pred dvije godine''
''Lotito je izjasnio svoje želje za ovog igrača. Već pred dvije godine je došao u Nizzu da bi doveo njega i Llorisa. Ali onda je došao predsjednik Lyona koji osim što ima veliko prijateljstvo s predsjednikom Nizze napravio je i veliku ponudu''
ajmo ljudi Lotito za predsjednika hehehe
Da se ukljucim u onu raspravu oko Murinja i Moratija...Pa ako je tako kako zlatan prica,to onda nije uredu,sta onda Morati uzima trenere,kad ima sinove i sebe koji odlucuju sve...Valjda je Murinjo trener,i zna sta nedostaje klubu i kako da uklopi igrace....Mislim mi smo sada doveli tu dvojicu,i ja se nadam da cu pogresiti,ali oni nista nece uraditi.A plus sto nisu Murinjova zelja on ce ih ostavljati na klupi,i retko ce im davati sanse (citaj Mansini) i sta smo onda uradili....NISTA....Nek se lepo Morati ostavi sinova i bakraca,i pusti murinja da sastavi ekipu koja moze da makar dodje do polufinala LS...ovako mozemo se samo nadati nokaut fazi...
Uh, vama je sigurno dosadno... Kakve se stvari ovdje pisu, majko mila. Mogu reci samo da se slazem sa Zlatanom, i necu nista dodavati, jer ovdje 16 puta vrtimo istu pricu, a neki su veoma kratkog pamecenja, pa pocinju iste price i iste prepirke barem dva puta mjesecno...
P.S. Zlatane, pricao sam sa A.T. , mogu samo reci :hajmo: :D
Enfant Terrible
22-06-2009, 23:45
Uh, vama je sigurno dosadno... Kakve se stvari ovdje pisu, majko mila. Mogu reci samo da se slazem sa Zlatanom, i necu nista dodavati, jer ovdje 16 puta vrtimo istu pricu, a neki su veoma kratkog pamecenja, pa pocinju iste price i iste prepirke barem dva puta mjesecno...
P.S. Zlatane, pricao sam sa A.T. , mogu samo reci :hajmo: :D
Ma tooooo kralju! :D:crazzy:
aj sad meni odajte tu tajnu :) cemu se to radujete :D
Quaresma#7
23-06-2009, 00:08
Ovoga Vieiru treba izčerati čim prije, najradije bi vidio zamenu za Sakhoja. Nešto se počela Fiorentina interesovati za Suaza.... ovo bi valjalo izkoristiti.
A Lazio se je uključio u borbu za Edersona. Costinha bi mogao doči u Mourinhov staff kad mu iztekne ugovor sa Atalantom 30. juna.
Criscito for Acquafresca?
http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun22j.html
Criscito for Acquafresca?
http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun22j.html
zamisli da nam zabije sljedeće sezone u dresu juvea???
tj. već nam je zabijao dva puta ove sezone i to u obje tekme(ne znam šta je bolje 2 gola u jednoj ili 1 gol u svakoj) ali sada da nam opet zabije i to u dresu lopova? aajme
već zamišljam akciju Diegova lopta sječe našu obranu i lopta s očima za acquafrescu i - gol! hehehe
tj. već nam je zabijao dva puta ove sezone i to u obje tekme(ne znam šta je bolje 2 gola u jednoj ili 1 gol u svakoj) ali sada da nam opet zabije i to u dresu lopova? aajme
već zamišljam akciju Diegova lopta sječe našu obranu i lopta s očima za acquafrescu i - gol! hehehe
ma bjez tamo ba.... je*** ti glupu upravu koji kreteni a mi se smijemo bilanu nista mi bolji od njih nismo i jedni i drugi daju svoje talente i vise nego lako ih se odiricu... vraga ce jube dati giovinca i marchisia nego ce nam jos i pokupit naseg igraca ispred nosa
a drogba i milito se hvataju za glavu :)
da se vratimo na predhodnu temu hehe
mourinho je prosle sezone imao 4 transfera
2 moze se reci i solidna muntari i adriano i 2 katastrofa q i mancini
ove sezone je vec kupio 2 i nameracio se na jos dvojicu.
Sta mislite kako ce se oni pokazati hehe ali naravno i ako se ne pokazu njih nije birao mourinho :sivi:
AAAAAAAAAAAAAHhahahhahahahah Adriano SOLIDAN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :sivi::sivi:
AAAAAAAAAAAAAHhahahhahahahah Adriano SOLIDAN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :sivi::sivi:
kolko si glup :D
pa u odnosu na q i mancinia adriano je bio i vise nego solidan
kada god je igrao uvek je bio na nivou ekipe
kad god je igro,a igro 3 utakmice :sivi:
kad god je igro,a igro 3 utakmice :sivi:
vidim da ti je matematika jaca strana ;)
Posto se ovo direktno odnosi na mene..dakle:sto se Fachettija tice sve zasluge za ono sto je pruzio dok je bio predsjednik(konkretno mislim za transfere)ali i taj Mancini ako nista cini mi se da je odgovoran za dovodjenje najboljeg golmana na svijetu (koji je tada bio anonimus) a to je Julio..
I ne pominjem Mancinijevu taktiku koja nije imala veze sa vezom posebno u jakim utakmicama za razliku od Josea koji je skoro sve derbije dobio ali uporedjujuci transfere Manca i Josea(do sada) Manco je imao mnogo vise uspjeha..slucajnost ili znanje ne znam tacno ali ova pojacanja sto se pominju kod nas za ovu godinu su neadekvatna za osvajanje lige prvaka!
I zar mislis da su mu servirali igrace koje ne zeli da bi pristao vodit dalje klub???Po meni da je tako on bi presao u Real i trenirao ova pojacanja koja Perez dovodi a ne neke koje ne zeli..tako da ti ne stoji bar to sto kazes..
I jos nesto..Moratti kaze kako Jose voli krupne,robusne spiceve(npr Drogba)..i ja bih bio da je on mladji 3-4 god ali reci da nas Cassano ne interesuje dok se zanimamo za 30-ke i starije je ravno ludilu..zar mu Moratti servira te starije i robusne spiceve?Ubijedjen sam da on planira dovest Drogbu..pa i sam Drogba je prije dva dana rekao kako Jose planira njega i Eto'oa sparit u Interu..zar nije bolje dovest Benzemu koji je isto cvrst igrac nego igraca od kojeg mozes ocekivat sve slabije partije dok za Benzemu se nadas da ce bit nekad zlatna lopta..i to je sve razlika u 15-20mil
Enfant Terrible
23-06-2009, 11:54
Posto se ovo direktno odnosi na mene..dakle:sto se Fachettija tice sve zasluge za ono sto je pruzio dok je bio predsjednik(konkretno mislim za transfere)ali i taj Mancini ako nista cini mi se da je odgovoran za dovodjenje najboljeg golmana na svijetu (koji je tada bio anonimus) a to je Julio..
I ne pominjem Mancinijevu taktiku koja nije imala veze sa vezom posebno u jakim utakmicama za razliku od Josea koji je skoro sve derbije dobio ali uporedjujuci transfere Manca i Josea(do sada) Manco je imao mnogo vise uspjeha..slucajnost ili znanje ne znam tacno ali ova pojacanja sto se pominju kod nas za ovu godinu su neadekvatna za osvajanje lige prvaka!
I zar mislis da su mu servirali igrace koje ne zeli da bi pristao vodit dalje klub???Po meni da je tako on bi presao u Real i trenirao ova pojacanja koja Perez dovodi a ne neke koje ne zeli..tako da ti ne stoji bar to sto kazes..
I jos nesto..Moratti kaze kako Jose voli krupne,robusne spiceve(npr Drogba)..i ja bih bio da je on mladji 3-4 god ali reci da nas Cassano ne interesuje dok se zanimamo za 30-ke i starije je ravno ludilu..zar mu Moratti servira te starije i robusne spiceve?Ubijedjen sam da on planira dovest Drogbu..pa i sam Drogba je prije dva dana rekao kako Jose planira njega i Eto'oa sparit u Interu..zar nije bolje dovest Benzemu koji je isto cvrst igrac nego igraca od kojeg mozes ocekivat sve slabije partije dok za Benzemu se nadas da ce bit nekad zlatna lopta..i to je sve razlika u 15-20mil
Nije se to odnosilo direktno na tebe, već na one što im niti jedan trener ne valja i nikada nisu zadovoljni ni sa čim, već samo pljuju. Što se igrača tiče, da, to su bile Fachettijeve kupovine, a Mancinijeve kupovine su ti bile Lamouchi, Mihajlović, Stanković, Favalli i ostali njegovi pajdaši iz Lazia. Po meni, bolji su ovakvi Mancini i Quaresma, Muntari, nego ovi glupani svi zajedno na kvadrat (izuzev Stankovića), a Jose je svega godinu u Interu, dok je Mancini bio 4. Slažem da to nisu kupovine za osvajanje za LP, ali transfer market nije još ni počeo, dugo je do 1. Septembra.
Što se Mourinha tiče, mislim da je ono famozno 99,9% bilo baš zbog dovođenja Milita i Motte (i puštanja Acquafresce), ali produženjem ugovora su mu vjerovatno obećali neka pojaćanja koja on zahtjeva, pa tako da će se to balansirati.
Zadnji dio tvog posta se slažem, i već sam to na ovoj temi napisao nekoliko puta. Ja nisam za dovođenje Drogbe jer on nije adekvatno riješenje (pogotovo ne ako Ibra ode). Ali, uopšte je poznato da Mourinho voli robusne napadaeče, nije to Mourinho izjavio sada kako bi dove Drogbu, već je to tako. Benzema, ukoliko dođe- od mene niko sretniji. Ali, za mene su to mikroskopske šanse. Manchester koji je finansijski dosta jači od nas, i konkretniji u pregovorima, i spreman velike sume dati, je u utrci za Benzemu. Pored njih, mi nemamo nikakve šanse. Ja dobro poznajem Morattija i njegov rad, i odgovorno tvrdim da bi Benzema (ili neki fuoriclasse) jako teško mogao doći kod nas.
---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:43 ----------
Sada, on topic:
Deco je izjavio da bi volio doći u Inter jer je to veliki klub sa velikom tradicijom i historijom (a prošle sezone mu nismo bili dovoljno dobri, ali nema veze). Isto tako, javno je "apelovao" na Ibru da ostane u Interu, jer Deco smatra da je Ibra jedan od najboljih igrača na svijetu. Dakle, da napomenem, Deco je jako blizu potpisa.
Carvalhov agent Mendes (koji je ujedno i Decov), dolazi u Milano kako bi finalizirao detalje oko Ricardovog ugovora. Vjerovatno će se tu i Deco spomenuti.
Branca će krajem sedmice otići u Holandiju da dogovori transfer Arnautovića.
da - facchettijeve kupovine, a već sam rekao jednom da je julia našao mancinijev skaut
i mourinhove kupovine nisu pajdaši njegovi - drogba, deco(nisu kupljeni ali očito da ih želi) over 30 , quaresma (isti agent) , jedino muntari heheh
a da ne govorim da bi cassano bio interov igrač sada - bez facchettija! na inzistiranju mancia!
mislim ne kritiziram mourinha il nešto nego ako ćemo o tome koji trener želi neke ''svoje'' onda ćemo jasno reć koji su to...a od kud ti informacija da je facchetti baš sam rekao ej idem kupti maicona itd...?
možda misliš na to da je on tad bio službeno predsjednik pa kao je on dao zeleno svjetlo za takve transfere što ne bi moratti npr. učinio?
i pazi sad onu logiku da igrače dovodi moratti i njegovi sinovi..ako je tako onda su manciu igrače dovodili ONI.
ili znači Manciu su dovodili što je tražio a jednom Mourinhu za kojeg se zna :
1.da voli bit šef
2.da voli bit glavni što se transfera tiče
3.sve se to znalo i dok je bio u chelseaju
4.kao moratti i mourinho nisu pričali još od vremena dok je mancio bio trener gdje mu je sigurno mourinho iznio KAKO ON RADI
5.jel moguće da Mourinho nije niti jednom spomenuo morattiju od kad je došo u inter još prije nego su kupljeni motta i milito da on želi birati igrače i da on želi dati zeleno svjetlo za igrače koje preporuča branca
da su mu igrače dovodili moratti & co?
ma joj murinjo je odgovoran za transfere i dosta sranja...mm zeli da ustedi lovu i mlade igrace a murinjo nije navikao da radi s mladim igracima i malo love pa zato ce vjerovatno da leti maicon da bi se skupilo nes love
a to faketi doveo ...jbg
kad je sevcenko dosao u celzi bio je najbolji napadac svijeta a to murinjo nije iskoristio, isto tako i ballack je bio najbolji njemacki igrac a da ne govorim jos da je skrsio pola miljarde na pojacanja i opet trazio jos...
s dr strane ferguson je kupovao mladje igrace i stvorio tim koji moze igrati 10g a murinjeva ekipa je mogla igrati samo englesku ligu 2g
da se vratim na faketija...pa ako je on doveo one igrace to ne znaci da su oni morali igrati....pa ko je mislio da ce mancini dati prednost kambijasu ispred davidsa???
on je stavio te igrace da igraju nije faketi
evo sad se spominje kolarav kao zamjena za maicona hahahah
aha znači santon bi išo na desno a kolarov igro naravno lijevog beka, hehe ma dobar je kolarov kažeš mu i to još dok je na svojoj polovici daj šutni po golu ova stoka šutne i probije mrežu hehehehe (iz svoje polovice)
---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 11:59 ----------
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dsDznEvS4yI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dsDznEvS4yI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
glej koja je to stoka hahahaha
pade ko zrela kruska....
evo citam chelsea je navodno spreman dati 90mil eura za ibru i maicona...iako ja to ne vjerujem...prije ce biti carvalho, deco, drogba i mikel hahahah
@mauro ahhaahahahahhah
a kakav kolarov ba ako vec hoce prodavat tog maicona damo ga realu za 20 milja i npr. sneijdera il nekog a najbolje bi bilo ciste pare dobit samo to tesko i onda dovedemo eboea koji je od ovog ljeta slobodan igrac mislim da bi to bio pravi posao u slucaju odlaska maicona
Maicon je blizu Chelsea za 35 ili 40 miliona.
Raiola kaze da smo zainteresovani za Lucasa (17), napadaca Internacionala iz Porto Alegrea. Mogla bi biti neka operacija kao sa Coutinhom.
Ukoliko budemo dovodili beka, ja se vise nadam: Eboueu ili Rafinhi, nego Kolarovu.
ja se samo nadam da nece dati maicona....valjda nisu toliko blesavi....ne znam zasto ali ja sam bio ubijedjen da ce on postati jedna od legendi intera...ovako ako se nastavi daleko je od toga...ja samo ne mogu da vjerujem da se sve ovo desava i da npr Mou ne reaguje na ovo, tako da se jos uvijek nadam da su ovo sve previse naduvane price...
moze, maicon=deco,carvalho,40m
pa vidis da se covek razvodi nema vremena,zena ce mu uzme svu imovinu.... :sivi:
ko se razvodi..Mou??? :) zar je i do toga doslo...??? znaci propadosmo mi sledece sezone
Quaresma#7
23-06-2009, 14:19
Ovaj Kolarov bi mogao biti dobar samo ako Maxwell ode, on bi bila prava zamena za njega. A jest ga fino zvekno, pade ko sveča.
Trebaju zadržati Maicončinu i Ibru ipak su to dva naša glavna igrača. Tako da ne verujem da če biti šta od Chelsija.
Ja mislim da je to oko Maikona mnogo prenampumpano,neko bi se sigurno iz klubi izjasno da ovaj tolko oce da ide..
Ja mislim da je to oko Maikona mnogo prenampumpano,neko bi se sigurno iz klubi izjasno da ovaj tolko oce da ide..
A Moratti sto je juce izjavio da Ibra i Maicon idu 50%, to ne racunas ;)
Moje misljenje da neko treba da ode u Milan i strucnom stabu polupa picku...Il ipak nekako da im se posalje mail :)
Ono sto me raduje,je iako vec imamo dogovore sa Militom i Motom,njih jos nema,tako da mozda ipak nesto ne ide po planu.....A ovaj deco se svaki dan proserava,kao hocu u inter,pa i ja ocu svasta pa NEMAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Stalno mi kupujemo otpatke koji su bili IN pre 5 godina,i sada kad su su se ugasili,il kao deko imao tesku povredu,pa aj da predjem u Inter il Milan,tamo i ovako osakacen mogu da igram,i ovako oni nikad nece osvojiti LS,a moj drugar Murinjo moze mi srediti vecu platu.....EPA PUN MI KURAC SVIH TIH,I VISE NECU CITATI OVU TEMU A NI NOVINE,I SAMO OFINCIALNE TRASVERE CU GLEDATI....a ne ova nagadjanja i ova govna....
TOlko od mene...
ajd hvala bogu ako neces pa neces citat i pisat vise na ovoj temi
Moje misljenje da neko treba da ode u Milan i strucnom stabu polupa picku...Il ipak nekako da im se posalje mail :)
Ono sto me raduje,je iako vec imamo dogovore sa Militom i Motom,njih jos nema,tako da mozda ipak nesto ne ide po planu.....A ovaj deco se svaki dan proserava,kao hocu u inter,pa i ja ocu svasta pa NEMAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Stalno mi kupujemo otpatke koji su bili IN pre 5 godina,i sada kad su su se ugasili,il kao deko imao tesku povredu,pa aj da predjem u Inter il Milan,tamo i ovako osakacen mogu da igram,i ovako oni nikad nece osvojiti LS,a moj drugar Murinjo moze mi srediti vecu platu.....EPA PUN MI KURAC SVIH TIH,I VISE NECU CITATI OVU TEMU A NI NOVINE,I SAMO OFINCIALNE TRASVERE CU GLEDATI....a ne ova nagadjanja i ova govna....
TOlko od mene...
koliko sam ja informiran prelazni rok sluzbeno pocinje od 1 jula tako da nikako nisu mogli biti predstavljeni.... a da si citao intervjuue morattia i mourinha znao bi da su obadvojica potvrdili da su motta i millito nasi igraci
evo sad se spominje kolarav kao zamjena za maicona hahahah
ovo je sigurno provala godine hehe
moze, maicon=deco,carvalho,40m
ako bas bude doslo do prodaje maicona ovo je najbolje resenje
TOlko od mene...
lepo si opisao situaciju u nasem klubu :D
a sto se milita i mote tice oni su sigurno nasi igraci
i ja se slazem, mogu vam reci da me razocarao massimo ovom izjavom, barem vezano za maiconceta, iako on trazi odjednom na 6m, mogo je traziti i 8 sta fali
Quaresma#7
23-06-2009, 17:18
Ma Maiconovi problemi se rešavaju sa novim ugovorom oko 5-6M€. I moji bi se za te pare :D
moratti je rekao da ce pokusati smanjiti plate svima, tako da od sada ko god bude trazio vecu prije ce biti na izlaznim vratima nego ce je dobiti, to je slucaj sa obojicom (Ibra i Maicon)
Mai *on ako ostane u klubu bez novog ugovora dokazat ce da je nas igrac i sigurno ce dobiti bolji na kraju one sezone, naravno ako opet zadovolji - vidis ti, da ga mi nismo nasli, igrao bi ko zna gdje, i ovako nam vraca
jebi ga stvar je u tome da je čovjek najbolji na svijetu u svojoj poziciji i ako kao takav ne zaslužuje veliki ugovor onda ne znam tko zaslužuje
pitanje je sljedeće : ako TAKVOM igraču ne želiš ponuditi veći ugovor onda kome ćeš???
Ibri su digli a bio je i bez povećanja najplaćeniji, hehe a nema sad toga ovom dignem pa kao opametio sam se sad više nema, ma super nek ga prodaju, AMBICIOZAN klub nema šta hehehe
---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:32 ----------
jer ne razumijem što je žurba prodati maicona sada?
1.nitko se više neće zanimati za takvog igrača sljedeće sezone? haha čisto sumnjam
2.mislim da ne želi otići koliko Ibra i pogotovo ako mu se ponudi novi ugovor ostaje sretan
3.ako mu i ponude veću plaću koliko gube do sljedeće sezone? 200M € ???!!!
znam mauro, ali ne bi tek tako massimo to izjavio, mora da nesto ne stima, jer sjetimo se da je ibra prosle godine bio kao maicon sada pa je dobio bez problema
Inter Midfielder Luis Jimenez Secures West Ham Loan - Report
wow super hahahah
Inter, ritorno di fiamma per Di Maria?
hajd nek nije uvijek isto hahaha
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/06/23/1342871/cesc-fabregas-would-favour-milan-if-he-ever-left-arsenal-for
pa naravno, nama bi jedino došao neki diarra i slični. Furioclasse nikako
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.