PDA

View Full Version : Glasine o transferima

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

Enfant Terrible
14-06-2009, 23:10
Kerlon ima 21 godinu i već ima jako jako ozbiljnu povredu iza sebe, na što posebno treba obratiti pažnju. Isto tako, ja ne pušim njegov stil igre. Meni to njegovo "pikanje" lopte glavom nije interesantno. Ukoliko nema pravu kvalitetu uz to, što se mene tiče može "pikati" u Chievu do kraja karijere.

hulle
14-06-2009, 23:27
ma kerlon je macka hahahah

ali ni cerlon ni coutinho nece igrati za murinja

Grujinho
14-06-2009, 23:36
ma coutinho je jedan od največih svjetskih talenata do 18 godina... Mourinho traži kreatora što znači da če mu i u sljedečim sezonama trebati igrači tipa coutinho...ako se izkaže i kod nas mogao bi biti isti kao santon i balotelli...dakle igrati značajnu ulogu za Inter sa samo 18godina.

hulle
14-06-2009, 23:44
brazilci se igraju nogometa...murinjo nije

Huska
14-06-2009, 23:48
brazilci se igraju nogometa...murinjo nije

sta mourinjo nije :confused: :D

hulle
15-06-2009, 00:01
hahahahah

murinjo se ne igra nogometa...on voli igrace koji ce kad on kaze de prdni prdnut i koju mogu trcati maraton a kontrola lopte da mu je poznata kao i atomska fizika

Huska
15-06-2009, 10:37
Acquafresca set for young Juve

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun14m.html

CurvaNord69
15-06-2009, 10:48
Dabogda nam dao 5 golova na meazzi.

Nera
15-06-2009, 11:23
Deco bi kazu, dosao kao crespo. Pozajmica, a mi da mu dajemo platu (5 miliona). Dok bi Carvalho dosao kao pozajmljen, sa mogucnoscu otkupa na kraju sezone.

Quaresma#7
15-06-2009, 12:00
I ovaj Deco je skroman :D Ja bi mu dao 4M€. Jimenez če otiči na loan u West Ham i dobio je več dozvolu (work permit).

Enfant Terrible
15-06-2009, 13:04
Elano bi vjerovatno mogao ostati u Manchester Citiyu. Hughes želi da ostane, a Elano želi novi ugovor, a budući da svi znamo situaciju u tom klubu, problema izgleda neće biti.

Grujinho
15-06-2009, 13:24
Dakle sigurno dobijamo Mottu, Milita a isto sam siguran za Deca i Carvalha....Sami starci, osim Motte koji je malo mladji od njih...Ja želim samo još Hernanesa, da dobijemo jednog mladog talenta i možda Arnautoviča...

Ali ništa se ne piše o Hernanesu, pa tako sumnjam da če doči

DenchiNL
15-06-2009, 13:32

Dabogda slomio obje noge čim obuče njihov dres :mad:

CurvaNord69
15-06-2009, 13:39
Pa sta bi ti, 5 godina se vuca momak po posudbama ko kreten, a mi uzimamo 30godisnjake, nek je otiso.
Bit ce ko slucaj eto'o i real

Grujinho
15-06-2009, 13:43
Vi niste normalni :D On je ipak samo čovjek, koji želi postiči nešto u svojoj karieri...Naši ga očigledno ne cijene ni 6%...Mourinho je rekao da nije material za velike klubove....i Šta, sad bi on trebao da cijeli život igra za Cagliari, ili za Genou, samo kako nebi vas razočarao??

Juventus sigurno ima veče ime od Cagliarija, Genoe itd itd... Svake godine(osim kad ne igraju u serie b :D) kvalificiraju se u Ligu Šampiona...Siguran sam, da mu nude veči i bolji ugovor nego ovi manju klubovi... I sada, ako ne može za Inter, neka ide u Juventus...

Ajd nebi rekao, da Inter njega hoče, a on da forsira Juventus...nego inter ga ne želi, pa šta sad bi on trebao, da plače i čeka do 30godine, kako bi se naši opametili

ipak je on profesionalac, i takve stvari se dešavaju u nogometu

hulle
15-06-2009, 13:55
ma nece on u juve...samo meni nije jasno sta nasi misle s ovim "pojacanjima" pa nismo mi lazio

dera
15-06-2009, 14:17
potpisujem

Enfant Terrible
15-06-2009, 14:22
Vi niste normalni :D On je ipak samo čovjek, koji želi postiči nešto u svojoj karieri...Naši ga očigledno ne cijene ni 6%...Mourinho je rekao da nije material za velike klubove....i Šta, sad bi on trebao da cijeli život igra za Cagliari, ili za Genou, samo kako nebi vas razočarao??
Gdje ti izvlačiš ove informacije? Mourinho je došao u sukob sa upravom kluba iz razloga što su "uvalili" Acquafrescu, jer je Mister htio da se Acqua nastavi razvijati u Interu...

hulle
15-06-2009, 14:26
a odakle je ta inf da je on zelio acq???

on hoce drogbu

Enfant Terrible
15-06-2009, 14:32
a odakle je ta inf da je on zelio acq???

on hoce drogbu
Prije prelaska Milita u Inter, dakle malo prije kraja sezone počele su špekulacije oko Acquafrescine budućnosti. Kada su Mourinha upitali oko toga, on je rekao kako veliki potencijal leži u njemu i da bi bio dobar za Inter (uz njega bi progurao još dva igrača iz Primavere). Ne znam sječaš li se govora o "Italijanskom Interu" koji je trebao biti građen na Balotelliju, Acquafresci, Santonu itd...

Nera
15-06-2009, 14:38
Tacno Zlatane. Hulle ne unosi nered, ako nisi u toku :P

I dalje se prica kako ce danas-sjutra Real zatraziti Ibru & Maicona. Dok se za Benzemu spominje eventualna ponuda Mancini + 20M ili 25M, ili jos i Viera, pa mi njima 5M manje :D

Grujinho
15-06-2009, 14:44
Mah....

Ja mislim, da če Ibra i Maicon ostati...

A naš mercato če izgledati: Motta, Milito, Deco, Carvalho i možda još Arnautovič...to je to

---------- Post added at 13:44 ---------- Previous post was at 13:43 ----------

Hernanesa izgleda neče biti, jer je Moratti rekao, da nam treba Deco, kako bi sljedeče sezone kad dolazi Coutinho mogao da mnogo nauči mladog brazilca, a i zbog iskustva kojeg ima u CL

Nera
15-06-2009, 14:45
Sto se tice Hernanesa. Nasi su tu ispali magarci, i mislim da nema povratka. A Hernanes ne uzima poziciju Coutinhu, jer on igra mnogo povucenije...

Grujinho
15-06-2009, 14:47
Ako igra povučenije, onda ima još manje mjesta za njega zar ne?

iako ja bi ga odmah doveo

Guro
15-06-2009, 14:49
ali mi takvih povucenijih igraca imamo na bacanje...prakticno svi igraci iz veznog reda su nam takvi...stim sto jos pola odbrane moze da igra na tim poziciijama...

Nera
15-06-2009, 14:50
A to sigurno, ali sam uporedjivao sa Coutinhom. Hernanes bi kod nas igrao medju onih 3 iza u veznom redu. Nesto sto igra Muntari, polu lijevo. Samo bi na totalno drugaciji nacin interpretovao tu poziciju. I ja bih ga uzeo odmah, ali.. Ne pitamo se ni ti ni ja nista.

Enfant Terrible
15-06-2009, 14:51
ali mi takvih povucenijih igraca imamo na bacanje...prakticno svi igraci iz veznog reda su nam takvi...stim sto jos pola odbrane moze da igra na tim poziciijama...
Mislim da Hernanes nije baš desruktivac kao naši delegati. Mislim da je više tipa "Pirlo". A Coutinho više tip Kake, trequartista...

Guro
15-06-2009, 14:58
kako god bilo, mi ne mozemo nista uraditi po tom pitanju... :) koliko sam cuo od nekih ljudi iz italije cilj uprave intera je da sto vise italijasnkih igraca u skorijoj buducnosti igra za inter...mada nije neki napredak napravljen ove sezone po tom pitanju :) u svakom slucaju ja se nadam da ce ovaj mali doci jos preko zime...i da ce makar trenirati uz tim ako ne i i grati u drugoj polovini, jer mislim da bi mu to bilo izuzetno korisno...i nadam se da smo dobili naseg kaku, jer je red da i mi imamo nekog igraca koji uz zlatana moze da rijesi utakmicu...

a sto se tice odlaska ibre i maicona u Real, pa sad ne znam kako bi dali tolike pare za njih dvojicu u paketu kad ne mogu samo oko VIlje da se dogovore sa Valensijom..

---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:56 ----------

i jos ako prodje ova ponuda za Benzemu...pa to bi bilo savrseno...ostane Ibra...ostane Maicon...dodje Deco i ostatak koji je planiran...

Quaresma#7
15-06-2009, 15:03
Inter sprema ponudu za Benzemaja 20M€+Mancini+Vieira. Ponuda nije slaba.
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo24400.shtml

hulle
15-06-2009, 15:25
pa murinjo je rekao da inter ima najjaci sastav kad je bio u chelsea, a kad je dosao u inter onda je rekao da inter ne spada u vrh eu nogometa MURINJO I RIJEC KO NEBO I ZEMLJA.

i kad su ga pitali o novim napadacima intera on je spominjao samo dva imena..milito i drogba da je on zelio acq dobio bi ga sigruno

taj samo lupeta...kad je tek dosao trazio je drogbu, lamparda, essiena, mancinia i q sad deco i carvalho...
ova dva zadnja ce dobiti lampard ga je odbio, essien je ionako preskup a drogba je u zadnje dvije sezone engleske lige postigao ukupno 13 golova i sve se vise prica o njegovom povratku u francusku ligu

da to podmladjivanje ne stoji najbolje govore igraci koje on zeli...sve 30+ ne racunajuci essiena
murinjo nije trener koji trazi mlade vec iskusne igrace koji mogu igrati sezonu dvije jer on ionako nema namjeru da se zadrzava
prosle sezone je skrsio 50mil eura na pojacanja koja to nisu bila..svi su bili njegovi igraci niko mu nije nametnuo igrace
zbog toga a i ekonomske krize mm nece da rasipa novac na igrace tipa essien i drogba....

to podmladjivanje ekipe odgovara mm a ne murinju...jer mm bi ustedio novac

murinjo je u chelsea naucio na rasipanje novca sem zadnju sezonu kad je i dobio otkaz
ako u interu zeli da ima dosta love onda mora i da prodaje igrace i prvo zrtvuje mlade igrace jer on zna da od njih nece imati koristi jer su to igraci za buducnost a njega zanima sadasnjost tj kako ce igrac odigrati jednu sezonu a za iducu ga bas briga

sjecate se price da ce se chelsea raspasti da ce svi igraci otici iz chelsea za murinjom...i sta se desilo? chelsea je izborio finale LP i niko nije otisao.

sad ce doci carvalho (31) koji vise nije u planovima chelsea

---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:24 ----------

Inter sprema ponudu za Benzemaja 20M€+Mancini+Vieira. Ponuda nije slaba.
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo24400.shtml

sanse za ovo su minimalne...prvo mora otici zlatan a onda neko mora nagovoriti benzemu da ce biti standardan u interu i da ce izboriti mjesto na SP

Guro
15-06-2009, 15:35
e pa sad ne znam ko ne bi mogao da garantuje benzemi da nece biti standardan u interu :) naravno ukoliko se ne glupira i misli da ce samo zahvaljujuci imenu biti u prvom timu :)

Nera
15-06-2009, 17:03
Ovako, 24oredisport prenosi da smo blizu Otamendia, iz Veleza. Kojeg nazivaju novim Samuelom. Stoper, ima 21 godinu. Najvjerovatnije bi bio parkiran u neki drugi tim na godinu dana, prije nego sto bi pristupio nasima. Mada, postoji sansa da odlascima Burdissa i Rivasa, dobije odmah priliku. Visok je samo 1.78cm, ali uprkos tome, izuzetno mocan u skoku.

Isto tako, sve se vise prica o Benzemi. Spominje se cifra od 25 miliona i Mancini (jer bi VIera u PSG), ali i moguci prelazak Maxwella, jer je Lyon izgubio trku sa Bilanom oko Cissokha, i sad im treba neko ko bi zamjenio Grossa, koji se mozda vrace u Italiju.

hulle
15-06-2009, 18:02
sad ce curva da ti kaze sta znaci kad igrac igra za velez hehehe

iz lyona mi mozemo dovesti jedino edersona....benzemi murinjo nemoze garantovati mjesto jer je tu vec milito a mozda dodje i drogba a naravno i mario treba da dobije sansu dok s dr strane benzema u lyonu nema konkurenciju

CurvaNord69
15-06-2009, 18:11
http://www.beneamata.com/images/editor/separator.gifPa koji ce nam k drogba ako dodje benzema

Quaresma#7
15-06-2009, 18:14
Dolazak Benzemaja bi bio super, ali onda bi bila gužva u napadu i tu bi nastao problem. Najradije bi Milita vratio nazad Genovi. Ko jih je terao kupovati Milita, je*o jih Milito. Mogli bi imati Ibra, Benzema, Mario i Arnautovič. A od Drogbe nema ništa, kakav crni Drogba neka ide čim dalje od nas.
Gledam sad Brazil Egipat, ovaj Elano več dva gola brazilu servirao. Čovek je super playmaker i pasovi su izvanredni, da o slobodnih ne govorim. On bi se nam super uklopio u veznu liniju. Za male pare super igrač.

Nešto se priča da smo uzeli Edersona. Zna li ko više o tome?

CurvaNord69
15-06-2009, 19:01
http://www.goal.com/en/news/9/england/2009/06/15/1326444/inter-chelsea-keen-on-ibrahimovic-drogba-player-plus-cash
kako im ne dosadi vise?
taman fino da bude 3 za 1 i eto.
deco+drogba+carvalho za ibru bez para, lol
imaju 95 god zajedno, dobar

adiK
15-06-2009, 19:16
Mogli bismo ove vijesti sa goal.com da objavljujemo u temi "Laprdanje" :)

hulle
15-06-2009, 20:05
http://www.goal.com/en/news/9/england/2009/06/15/1326444/inter-chelsea-keen-on-ibrahimovic-drogba-player-plus-cash
kako im ne dosadi vise?
taman fino da bude 3 za 1 i eto.
deco+drogba+carvalho za ibru bez para, lol
imaju 95 god zajedno, dobar

ne pise tu bez para ba...

---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

a nek dovedu one egipcane hehe

adiK
15-06-2009, 20:45
ne pise tu bez para ba...

---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

a nek dovedu one egipcane hehe
Aha, onog sto je napravio penal da bude zamjena Juliju :)

Enfant Terrible
15-06-2009, 23:36
Ja ne znam ko će kupiti ovog Hernanesa, jer izgleda da je predsjednik Sao Paola izjavio da želi 35M€ za njega...:confused: (nadam se da je dezinformacija)

S druge strane, počele su špekulacije da bi Ederson moga preći kod nas

Balotelli#45
15-06-2009, 23:48
Ja ne znam ko će kupiti ovog Hernanesa, jer izgleda da je predsjednik Sao Paola izjavio da želi 35M€ za njega...:confused: (nadam se da je dezinformacija)

S druge strane, počele su špekulacije da bi Ederson moga preći kod nas
ma bolje da uzmemo onog makouna on je crnji a i vise trci a i defanzivniji je mourinho takve vise voli

esteban
16-06-2009, 02:19
http://www.youtube.com/watch?v=As_1s7CfnEc

Evo klip o ovom Edersonu koji se povezuje sad sa nama..cak je i agent Maicona rekao kako smo zainteresovani za njega..
Koliko vidim klasicna,brza i potkovana 10-ka

dera
16-06-2009, 02:41
jesu li nasi ozbiljno zagrijani ili?

Mauro7
16-06-2009, 02:42
za tog edersona se već pričalo jednom pred 2 godine ja mislim, ne vidim zašto bi ga sad naši genijalci uzimali

Grujinho
16-06-2009, 03:52
Auf..Kako je samo jak u driblingu...svaka mu čast...možete vidjet, kako nije driblao u brazilu, nego u francuskoj, koja je ipak jača liga, barem u defanzivi od brazilske... Sigurno zanimljiv igrač....Ja mislim da če ipak Deco doči zbog iskustva u champions league, ali ja bih odmah i njega uzeo, pa da za sezonu, možda dvije skupa sa coutinhom šalju čudesne pasove napadačima :)

DenchiNL
16-06-2009, 10:36
fin igrač , kad bi nastavio ovm odlucnoscu igrat u seriji A , bio bi hit stvarno, ovaj mi se vise svidja nego Hernanes

Balotelli#45
16-06-2009, 10:46
pa mozemo im gurnuti mancinija za edersona i nek doplate jedno 30 miliona za vieiru :sivi:

Enfant Terrible
16-06-2009, 11:50
Još jedan igrač iz Francuske lige je povezan sa nama. Mamadou Sakho, najtalentovaniji stoper u Ligue 1 (kojeg usput hoće još Arsenal i Bayern), ima svega 19 godina i stručnjaci mu predviđaju blistavu budućnost. Igra regularno za PSG, i kapiten je francuske U21 reprezentacije, a često je i kapiten PSG-a (napominjem 19 godina) što ga je učinilo najmlađim kapitenom u historiji Ligue 1. Prednost nam je ako uključimo Vieiru u pregovore. Dakle, plan uprave je da se riješi Burdissa i Rivasa, i da dovedu Sakhoa i Carvalha. Ukoliko se ovo ispostavi tačnim, aplauzi za upravu...

P.S. Zaboravio sam napomenuti da Sakho može igrati, pored stopera, i Maxwellovu poziciju, dakle isturenog lijevog beka.

EDIT:
Heheh, evo malo maštu da vam raspalim :D
http://i44.tinypic.com/xbigyh.jpg

Mauro7
16-06-2009, 12:21
uu to bi bilo odlično, uzet jednog iskusnog i afirmiranog i jednog tako mladog i perspektivnog, wow
a ova slika, ha bježi zlatane teaseru :P

kažu da i United želi Maicona, da ga je Ferguson označio kao prvo ime za pojačanja sljedeće sezone, da je kao Inter s Realom stavio cifru od 20M za početak pregovora i da Utd nudi 25

Enfant Terrible
16-06-2009, 12:26
kažu da i United želi Maicona, da ga je Ferguson označio kao prvo ime za pojačanja sljedeće sezone, da je kao Inter s Realom stavio cifru od 20M za početak pregovora i da Utd nudi 25
*ebem ja njima i Maicona i Fergusona. Kakvih 20M€? Pa Daniel Alves je koštao 35M€, a Maicon da ode za 20-25M€? Ukoliko Maicon bude odlazio, minimalno što očekujem je 35M€ (kao i Alves), tim više što su se zainteresovani klubovi debelo oparili. Ali, ipak, nadam se da Colosso ostaje sa nama, he is one of the kind:rolleyes:

Nera
16-06-2009, 13:15
Sto se tice ovih "Francuza", ja bih pucao na njih. Benzema, Ederson, Sakho,... Mladi, prilicno dokazani, i sigurno jeftiniji nego sto ce biti sledece godinu ili dvije. Dok Maicon ne moze poci za manje od 35miliona, tu nema price.

dera
16-06-2009, 13:15
sakho je po meni igrac tipa chivu, ako ne racunamo povrede, sada je pitanje samo koliko PSG trazi
maicon, cista laz

CurvaNord69
16-06-2009, 13:18
Mislis utd maicon dera.
A to za sakhoa, nemam nista protiv i da ostane jos ovu sad sezonu na posudbi u PSG, samo da ga osiguramo. Ederson je dobar i bit ce jos bolji, ne vjerujem da benzema moze doc ako ostane ibra

Quaresma#7
16-06-2009, 13:41
Ovaj Sakho bi bio bolje pojačanje nego onaj Nicolas Orta... iz Veleza. I što je najbolje moremo dati malo para pošto če verovatno iči Vieira za njega.
Ja bi ovako napravio dao bi Burdija za Carvalha, prodo bi Rivasa i dao bi Veiru za Sakhoja. Iz Lyona bi doveo ovoga Edersona i Deca na posudu. Posle jedne sezone bi Deca vratio nazad u Chelsea jer bi onda došao Coutinho onda bi imali Edersona i Coutinha za pozicju playa. Za napadače bi imao Ibru, Milita, Arnautoviča i Maria. Benzemaja bi doveo samo ako Ibra ode. A Ibra če verovatno ostati još pogotovo sad kad je danas Real izjavio da jih Ibrahimovič ne zanima Klik (http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=127899). Mancinija neka prodaju za Edersona, Jimenez odlazi u West Ham i rekao bi Obinni čao.
Neznam šta je sa Elanom malo je stalo oko njega. Huges hoče da ostane, sad je sve na Elanu čini mi se. Njega bi doveo a onda bi odbacio Deca iz plana i ostavio ga u Chelsiju.
BTW Julio Cruz je vrlo blizu Panatinaikosa i danas se očekuje da če podpisati pogodbu sa njima. Nek mu je sa srečom.

adiK
16-06-2009, 13:41
Maicon ne ide nigdje. Ibra ne igdje nigdje.

Nasa uprava nije sposobna dovesti Sakhoa (iako to ja stalno radim na PES-u i manageru :) ). Nasa uprava nije sposobna dovesti Benzemu. Nasa uprava nije sposobna dovesti Edersona.

Nasa uprava je sposobna dovesti Milita i Mottu. Nasa uprava ce, zajedno s Mouom, dovesti Deca i Carvalha.

Okrutna istina...

Quaresma#7
16-06-2009, 13:44
Maicon ne ide nigdje. Ibra ne igdje nigdje.
Slažem se

dera
16-06-2009, 13:52
Mislis utd maicon dera.

sta ti

hulle
16-06-2009, 13:58
lyon tazi samo 20mil za edersona...cudo..oni obicno za sve igrace traze bar 30mil hehe

a nije se nesto proslavio u lyonu na poziciji krila

Grujinho
16-06-2009, 14:08
Ma damo im Vieiru +10-12m€ i to je to

ali slažem se sa adikom.... ako če naši nekoga dovest, dovest če Deca i Carvalha...iako ja mislim, da su Sakho, Ederson i Benzema klasa od igrača, a za sezonu, dvije bit če prave zvijezde

esteban
16-06-2009, 14:46
Ricardo Carvalho kritizira Chelsea

Ricardo Carvalho je optužio Chelsea zbog zanemarivanja u vremenu kada je bio ozlijeđen te tvrdi kako bi bio sretan da pređe u Inter Milan. Portugalski branič je tražen od strane prvaka Serie A, gdje je trener upravo njegov bivši trener Jose Mourinho.

Carvalho, 31, je pretrpio frustrirajuću kampanju prošle sezone a mnogobrojne ozljede su ga ograničile na samo 18 nastupa za plavce koji su završili treći te osvojili FA Kup.

"U Chelseau sam već pet godina, a četiri od ovih pet su prošle veoma dobro, ipak prošle sezoneproveo sam mnogo vremena ozlijeđen. Nisam bio sretan pa vjerujem da ni Chelsaea nije bila zadovoljna mojim doprinosom. Uprkos tome tijekom mojeg odsustva sa terena klub mi je trebao pružiti više podrške pogotovo uzevši u obzir moju povijest sa ovim klubom koju sam napravio u protekle četiri godine. Njihovo ponašanje me je razočaralo, te sukladno s time vjerujem da bih trebao krenuti dalje, i veoma sam ponosan što mogu reći da se klub poput Intera iz Milana zanima za mene. To je novi izazov i da budem iskren radujem se tome izazovu i samoj igri u italiji."

O svom bivšem treneru Mourinhu, izjavio je:
"On je trener koji me najbolje zna. Zajedno smo osvajali trofeje, i on je veliki perfekcionist sa još većim ambicijama. Sada samo treba sačekati da se klubovi dogovore jer bih se volio susresti sa Mourinhom opet."

hulle
16-06-2009, 15:02
jbg sad kad ga niko ne zeli i ima 31g on bi u inter

Grujinho
16-06-2009, 15:03
da, Deco i Carvalho če pored Motte i Milita barem po meni sigurno doči u Inter...

samo da bi doveli još Edersona i Arnautoviča i mislim da bi bio dobar mercato...

hulle
16-06-2009, 15:07
meni je ovo uzasan mercato..jer nijedan igrac nece donjeti promjenu na bolje

CurvaNord69
16-06-2009, 15:07
Dera napiso si "samo kolko PSG trazi maicon".
a ja bi vise volio sakhoa nego edersona, nije mi ederson nesto u oci upo, al ako moze uzet ga.
dok je bolje dovest sakhoa cak i od carvalha.

esteban
16-06-2009, 15:08
Stampa inglese: č fatta per Jimenez al West Ham Secondo il giornale inglese "Daily Telegraph", il West Ham United avrebbe virtualmente concluso l'acquisto di Luis Jimenez dall'Inter. Il giocatore, espressamente richiesto dal manager degli Hammers, Gianfranco Zola, dovrebbe trasferirsi a Londra con la formula del prestito con diritto di riscatto a favore degli inglesi per una cifra intorno ai 10 milioni di euro.

Pozajmica sa pravom otkupa ugovora sledece sezone od 10mil

EDIT:Valdano rekao kako Real ne zanima Ibra..

hulle
16-06-2009, 15:09
ma on ionako nije igrao a eto necemo ni lovu dobiti haha

Culé
16-06-2009, 15:11
Argentine duo Gabriel Heinze and Javier Saviola, Mali international midfielder Mahamadou Diarra and the Dutch contingent of Klaas-Jan Huntelaar, Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder and Royston Drenthe have been made available to purchase.

Eto šanse. :)

hulle
16-06-2009, 15:13
ovi nasi bi da ponude mancinia i vieiru za edersona

---------- Post added at 14:13 ---------- Previous post was at 14:12 ----------

Argentine duo Gabriel Heinze and Javier Saviola, Mali international midfielder Mahamadou Diarra and the Dutch contingent of Klaas-Jan Huntelaar, Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder and Royston Drenthe have been made available to purchase.

pola reprezentacije holandije:D

CurvaNord69
16-06-2009, 15:19
Hmm, damo maicona za heinzea i 10mil, i igra santon desnog heinze ljevog, najbolje.

dera
16-06-2009, 15:23
Dera napiso si "samo kolko PSG trazi maicon".

ne znas citati

Grujinho
16-06-2009, 15:25
Hmm, damo maicona za heinzea i 10mil, i igra santon desnog heinze ljevog, najbolje.

ti bi Maicona za Heinzeja + 10m€ :D:D:D

Mauro7
16-06-2009, 15:31
Heinze mi je jedan od najvećih imbecila koje sam ikad vidio, taj čovjek se truuudi lomi se ali badave sve haha pa jel se ko sjeća utd-milan kad kaka prolazi a heinze se sudara sa suigračem :vfunny:
nije ni čudo da u svim klubovima u koijma je bio na kraju je bilo ''nisi ti za nas'' hehehe

---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:27 ----------

Edersona bi doveli s Mancinijem i Vieirom, i sad ako VIeiru daju ovima mogo bi se PSG i naljutit, i onda bi i onako samo lova igrala ulogu a Sakho bogami vijredi dosta kada ti se i jedan Arsenal uključi za njega jer se zna politika njihova plus je crnac jaki i perspektivni a takve voli onaj pedofil, jako mlad a već dosta dobar, jak fizički, visok, perspektivan i ... CRN - sve karakteristike za wengera i arsenal a Inter da se uključuje u borbu za takve nije njihova politika tj. mislim naša, bila bi senzacija da bi naši to napravili, tako da ako se daje vieiru treba ga dati za ovog a ne lyonu

Quaresma#7
16-06-2009, 15:34
Od ovih bi uzeo Sneijdera. Robben mi je zanimljiv samo on nije za Italiju. Jebu ga povrede.

CurvaNord69
16-06-2009, 15:40
Ma ne mozemo nista od reala uzet, onda bi trazili igrace nase.
A dera stavi se . pa se moze procitat

DenchiNL
16-06-2009, 15:57

vNistelrooy ne ide nigdje
vdVaartu se sad ne ide nigdje hoce da ostane posto su dosli Kaka i CR

a Zlaja ima li gdje ona slika sa Militom u nasem dresu ??? na kojoj je strani stavi link ako ti nije mrsko

Culé
16-06-2009, 15:58
vNistelrooy ne ide nigdje
vdVaartu se sad ne ide nigdje hoce da ostane posto su dosli Kaka i CR

Baš je Perez zabrinut za to da li se njima ide ili ne ide. Oni su na prodaju... Ako dođe ponuda, adios amigos.

Imp
16-06-2009, 16:05
Sakho bi bio najbolja kupovina ovo ljeto al 99% da ce on zavrsiti u Arsenalu.

Nera
16-06-2009, 16:43
Sakhov menager je rekao da se Inter interesovao za igraca, ali da on ide u Arsenal ili Bundesligu. Nasi ocigledno nude Mancinia i Vieru za Edersona. To bi bilo fino. Jos da damo Milita i Maxwella Lyonu, a oni nama Benzemaju :D

Inace, voljeo bih da vidim ovoga Otamendia kod nas. Kazu, Jose ga je licno trazio (a on se barem u odbranu razumije), svi ga hvale, kosta oko 5 miliona... Ne moze biti promasaj.

Moca93
16-06-2009, 16:51
Ja sam cuo da nudimo Manicnia i Vieru za Benzemu a za Edersnoa 20 mil..

hulle
16-06-2009, 17:35
nit ederson vrijedi tih para niti zamjene mancini+vieira

Mauro7
16-06-2009, 19:02
agent Sakhoa kaže neće u Inter? why am I not surprised???
A i ovo s Edersonom, haha kakve bajke, jednostavno poznavajući našu upravu to je sve nemoguće, ATIPIČNO za njih
Kad se pojavi jedan kao Sakho ili bilo tko ko je vrlo mlad i perspektivan onda se ne isplati ni borit za njega...

Guro
16-06-2009, 19:57
evo konacno nekih dobrih vijesti

Maicon Will Not Leave Inter, Ederson Likely To Join

CurvaNord69
16-06-2009, 20:01
NO SHI*?
to za maicona je vec izvjesno, al ne vjerujem da ce doc ederson, bar ne povoljno

Quaresma#7
16-06-2009, 21:13
Sad se i Juve počeo grijati za Elana. Nadam se da naša uprava nije toliko glupa da jim ga pusti.

dera
16-06-2009, 21:25
elano je u najboljim godinama, i ocekuje se blagi pad vec za dvije sezone, deca dovodimo za duplo manje kesha i igraca koji zeli igrati za inter - koji se po rijecima josea definitivno uklapa u ekipu

Quaresma#7
16-06-2009, 21:38
Pa Deco i Elano imaju sličnu vrednost oko 8-9M€. Ja bi radije Elana.

Mauro7
16-06-2009, 22:03
Sad se i Juve počeo grijati za Elana. Nadam se da naša uprava nije toliko glupa da jim ga pusti.

da, juve ima problema sa d'agostinom jer udinese traži previše a i neki igrači juvea su odbili otić u udinese...pa me ne čudi što bi se prebacili na elana, e sad za elana se zna da se ne traži za njega previše, niti je neka situacija gdje treba izmišljat toplu vodu, drugim riječima naši da su interesirani za elana već bi ga bili uzeli, ako juve stvarno zapne će ga uzet sigurno!

---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

evo jedan start nicolasa otamendija za kojeg se pisalo da se interesiramo, i fifin agent Eugenio Ascari je potvrdio da Inter prati ovog momka...
http://cache.daylife.com/imageserve/07a886K75n4Wm/610x.jpg

http://cache.daylife.com/imageserve/0grZgQh2Kp3AH/610x.jpg
pa tip je neki luđak žešći hehehe

---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 21:01 ----------

pazite kako lik gleda loptu hehehe, ne znam jel tako napaljen samo kad igra s Riverom ili uvijek hehe
http://cache.daylife.com/imageserve/03zMaRr1rG0cY/610x.jpg

dera
16-06-2009, 22:09
hahah, a gledaj ovog isped, trese se od straha
nazalost, ako dodje, proci ce kao i rivas

Grujinho
16-06-2009, 23:07
na onoj prvoj slici izgleda kao da mu ide slomit nogu :D

Ja njega nikad nisam gledao, pa zato neznam kakav je...ali slabiji od Rivasa ne može biti, pa zato mislim da nebi pogriješili ako ga dovedemo

CurvaNord69
16-06-2009, 23:07
Na prvoj slici nemozes rec jel on il samuel

Nera
16-06-2009, 23:33
nazalost, ako dodje, proci ce kao i rivas
Zasto to kazes?? Bolji je od Rivasa za klasu, gledao sm nekkavi klip, ucinjeo mi se bas dobar (iako znamo kakva je pouzdanost clipova). Ali, eto, to je neki moj osjecaj :D
Ovaj agent je rekao da je najslicniji Carvalhu jer je dobro tehnicki potkovan, ali da ocekuje za koju godinu da bude neprelazan kao Wally..

Claude Puel, trener Lyona, kaze na TV: "Meni se strasno svidja Mancini, fantastican igrac,a Interu se svidja Ederson. Nadam se da mozemo doci do nekog dogovora."

Grujinho
16-06-2009, 23:49
Dobro kaže, ovo sa Edersonom, nadam se da se dogovore...ali kod nas se nikad nezna...Hernanes je praktički bio naš, pa su se onda predomislili...Slučaj arnautovič se isto tako vuče več više od mjesec dana...

Quaresma#7
16-06-2009, 23:54
Da nisu oladili oko Arnautoviča? :D Ja mislim da bi to sa Edersonom trebalo biti rešeno več sutra jer oni hoče Mancinija a mi Edersona i oboje če verovatno pristati na zamenu igrača. Nema tu neke prevelike filozofije.

Grujinho
16-06-2009, 23:59
dolazak arnautoviča spriječava njegova izljeda, inače bi on več davno potpisao.... Težko da bi več sutra moglo biti riješeno, jer prvo klubovi trebaju da se dogovore, pa onda još igrač sa klubom... možda bi to moglo bit riješeno do kraja sedmice, ali sumnjam....ja mislim da pregovori još nisu počeli, to su samo neke ljubavne poruke preko medija zasada :D

adiK
17-06-2009, 00:18
Zasto to kazes?? Bolji je od Rivasa za klasu, gledao sm nekkavi klip, ucinjeo mi se bas dobar (iako znamo kakva je pouzdanost clipova). Ali, eto, to je neki moj osjecaj :D
Ovaj agent je rekao da je najslicniji Carvalhu jer je dobro tehnicki potkovan, ali da ocekuje za koju godinu da bude neprelazan kao Wally..

Claude Puel, trener Lyona, kaze na TV: "Meni se strasno svidja Mancini, fantastican igrac,a Interu se svidja Ederson. Nadam se da mozemo doci do nekog dogovora."
Ako ima imalo mozga, bolji je od Rivasa :)

dera
17-06-2009, 00:24
koja nepravda, rivasa blatite zbog dva losa nastupa, a burdisso koji svaki drugi put zabrlja neka stoji, razlog sto kazem da ce proci kao rivas jeste to da ce sjediti na klupi i normalno je da ce svako steci dojam da je "poput" rivasa a ustvari da igraju kao prvotimci negdje, sigurno bi bili nezamjenljivi
pa lyon je uvijek znao trgovati, znao sta valja, i ako ode benzema pjanic ce ga zamjeniti, amantino je sigurno bolji iako stariji od tog edersona koji ce proci kao jimenez, to je nasa politika djaba

Mauro7
17-06-2009, 00:26
heh pa burdija žele fiorentina, chelsea...rivasa...bo? samp il neke?
a i ko je zabio gol protiv torina ove sezone, sigurno ne neki rivas heheheh

dera
17-06-2009, 00:31
zasto ga ne kupi chelsea? zar stvarno mislis da je to istina, pa pogledaj samo odbranu londondjana, sve beton do betona, cak i na klupi - carvalho, bosingwa, i da sebi priuste jednog kiksera kao nas malecki nicolas, pa bolji ivanovic od njega
fiorentina, interesuje se vec godinu, i ne mogu dati 10m? zasto??
postigao gol, vauu, postigao je i matrix, pa je na klupi
u sampdoriji bi igrao u prvom timu, a burdi u "navedenim" - bi sigurno

Mauro7
17-06-2009, 00:33
zasto ga ne kupi chelsea? zar stvarno mislis da je to istina, pa pogledaj samo odbranu londondjana, sve beton do betona, cak i na klupi - carvalho, bosingwa, i da sebi priuste jednog kiksera kao nas malecki nicolas, pa bolji ivanovic od njega
fiorentina, interesuje se vec godinu, i ne mogu dati 10m? zasto??
postigao gol, vauu, postigao je i matrix, pa je na klupi

haha pa carvalho odlazi, bosingwa je čisti bočni kao maicon
nisam nirekao da bi bio standardan u chelsiju, sigurno da ne bi ali za klupu možda i razmišljaju o njemu
a za njega se barem spominju takvi klubovi, za rivasa nikad nisam pročitao neko OZBILJNO ime
uostalom šta je taj napravio u karijeri...da ima 20 godina ajde ali iza sebe ima šta? ništa
a to što spominjem gol i znbamo da je zabijao u prošlosti to se isto cijeni danas braniči koji znaju zabit gol i dobri su u skoku..rivas nije ni to

dera
17-06-2009, 00:38
rivas je bio legenda u kolumbiji, jos uvijek i jeste
odlazi carvalho, vidjet cemo da li ce ga dovesti - mogu i ja platiti tribalu da napise post kako rivasa hoce man utd
kakav argentinac ba, nikad on nece biti na toj razini, samo je problem srece, vidio si pelea, tip je bio pravi, a gdje je sada, PROP'O

Mauro7
17-06-2009, 00:42
pa jebi ga to ti je gdje dođeš i dobivaš priliku, a i pele je pre mlad da bi se svake godine premještao, trebao je ostat kod nas, to zahvali mourinhu i našoj upravi što su ga tako procijenili, pretpostavljam da su stručniji od mene, mourinho sigurno jest pa ajde ON ZNA, mladi portugalac koji je za svoju prvu sezonu odigrao sasvim solidno mogla mu se dat šansa još

Cruz ipak izgleda nije pronašao dogovor sa Panathinaikosom i za sada otputovao u Argentinu na ljetovanje

dera
17-06-2009, 00:44
to ti kazem, rivas da je odmah presao u recimo juve gdje im je tada falio jedan uz chiellinija, pu.. mi bismo govorili, jos jedna greska uprave

adiK
17-06-2009, 00:50
to ti kazem, rivas da je odmah presao u recimo juve gdje im je tada falio jedan uz chiellinija, pu.. mi bismo govorili, jos jedna greska uprave
Rivasova jedina kvaliteta, po meni, je borbenost, no nazalost da bi igrao u odbrani jednog tima koji puca na titulu Lige Prvaka, to nije dovoljno. Ne govorim ja samo o njemu, ni Burdisso nema dvije ciste u glavi.

Grujinho
17-06-2009, 00:58
možda bi trebao to napisati u temi AntiMilan ili Transferi, ali eto --> Džeko u Milanu... oko 25m€ če Rossoneri dati Wolfsburgu

dera
17-06-2009, 01:17
imamo i mi milita kojeg smo platili po slicnoj cijeni :D

Grujinho
17-06-2009, 01:28
pa ja...šta če nam džeko koji može igrat još 10god. , kad možemo imat milita 1 sezonu, pa če se vratit nazad u genou :).... ali dobro, ja mislim da mi nebi imali velike izglede u borbi za džeka, jer je on priznao da je veliki milanista...jedino ako bi nudili wolfsburgu više para od Milana...

Enfant Terrible
17-06-2009, 01:38
Odličan potez za Milan, iako mi je žao što se baš odlučio za Bilaniste, jer ću onda Džeku moći podržavati jedino u reprezentaciji :) Inaće, sa Milanovim veznim redom, Džeko je tu kao "AS". Ako ga budu hranili kvalitetnim loptama (u što nema sumnje kada vezni red Milanu ćine Pirlo, 'Dinho i Seedorf), on će im dosta golova donijeti.

Što se nas tiče, ovaj transfer za Edersona bi popravio ovaj sivi mercato. Ederson je dobar igrač, nije se baš "našao" na krilu u Lyonu (iako nije bio loš), ali kao istureni vezni odlično igra. U Nici je igrao isturenog veznog, bio je njihova desetka, i sam transfer u Lyon dovoljno govori koliko je dobro posao radio.

dera
17-06-2009, 01:46
ja ne vjerujem ni u sta ako ne dovedemo carvalha i deca za 15m
sada kad vidim i milan, smuci mi se

Guro
17-06-2009, 11:51
West Ham United Agree Deal For Inter's Amantino Mancini & Luis Jimenez

znaci nema dogovora sa Lionom :) za ovog Edersona

dera
17-06-2009, 11:57
sranja, jel to posudba ili? hoce ovi biti jaki slijedece sezone, sve dovode dobre zaboravljene igrace, i talente, eno onaj bosanac iz amerike... Zola!

Nera
17-06-2009, 12:04
Ederson mislim da je nivo iznad Jimeneza, dera, dok Rivas nije legenda u Kolumbiji, jer nije ni standardni reprezentativac :P

Moguce je da Mourinho ostavi Suaza u Interu (mada dosta zavisi od Arnautovica), dok Quaresma ostaje 99.9%. (e to mi je banja)

I Jose je rekao, ukoliko ode Zlatan, doci ce jedan vrhunski igrac i brdo para :D

dera
17-06-2009, 12:13
a ne pitas se zasto vise nije standardan, hmm..
quaresma ostaje, a mancini odlazi, nidje veze

Nera
17-06-2009, 12:18
Ma ajde dera, ti napravi od njega Beckenbauera :P Niko nije cuo za nega dok ga Morattiev sin nije vidjeo u ARG :D

A Quaresma je mladji i mislim po potencijalu bolji od Mancinia (za kojega isto mislim da je odlican) ;)

dera
17-06-2009, 12:20
kako mislis da quaresma igra, na jednom krilu on, na drugom niko, haj bas fino, grijet ce klupu cijelu sezonu
-----------deco----mota----quaresma
jedino tako, a to je gotovo nemoguca misija

Nera
17-06-2009, 12:24
Ne bolan, nego da igramo 4-3-3, a da Q bude u 3 naprijed, sa Ibrom i Militom. Diego u 16m, a Ibra malo povucenije lijevo kao drugi spic, dok bi Q bio na krilo desno. Ili na lijevo, pa Ibra malo povucenije desno, kao sto je igrao dosta kod Mancia.. Ne mora napad biti sa 2 klasicna krila i 9-kom.

Quaresma#7
17-06-2009, 12:35
Tako bi bilo najbolje. Onda se nebi više Ibra šetao u napadu kao ove sezone, nekad je zainteresiran a nekad ne. A ovako bi uvek radio i vezao igru u napadu sa Quaresmom. A iz veze bi ulazio Ederson i možda Deco sa njim. Mada se više nadam dolazku Elana nego Deca.
A onog Suaza treba prodat ili uturiti ga Lyonu za Edersona ili PSG-ju za Sakhoja.

Grujinho
17-06-2009, 12:37
Ma zaboravi ti na ulazak Deca i Edersona :)

Nema šanse da obojica igraju skupa, barem ne kod mourinha....

Milito, Motta, Deco i Carvalho su naša pojačanja za sada...bilo bi pametno dovest još Edersona(za kojeg su još šanse da dodje) ili Elana (za kojeg po mom mišljenju nemamo baš puno izgleda) i Arnautoviča

Quaresma#7
17-06-2009, 12:40
Ova pozajmica Mancinija u West Ham mi je glup potez. Bolje da ga izkoriste za Edersona, ova naša uprava je skroz mutava.

CurvaNord69
17-06-2009, 13:03
Dobro si skonto da su mutavi, nema nikakve logike.
Al vise se i ne brinem, svake sezone isto bude pa smo prvi na kraju. Samo je LP problem, al eto ja vjerujem mourinhu, ne prima dzabe tolike pare.

Mauro7
17-06-2009, 13:40
Inter ima dogovoreno po nekom dokumentu bla bla da Acquafrescu vrati za 15M ako budu htjeli

hulle
17-06-2009, 13:49
imaju ugovor da ga prvi mogu kupiti...i to ce biti za 50ml heheheh

esteban
17-06-2009, 14:16
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=5595

Agent Ledezme se nada da je Inter zainteresovan za njegovog klijenta..sto ce nam ovaj?

Mauro7
17-06-2009, 14:27
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=5595

Agent Ledezme se nada da je Inter zainteresovan za njegovog klijenta..sto ce nam ovaj?

hmm..o njemu se pričalo da bi ga juve sad uzimao pošto imaju problema sa D'Agostinom
Isto tako u studio sportu kažu da je ipak Juve sada vrlo blizu D'Agostinu
kad sam već kod juvea Secco je u Španjolskoj za pregovore sa Diarrom iz reala i Rossijem, ali za njega su stvari malo teže jer treze ne želi u villlareal a ovi traže čak 28M za njega bez igrača

jučer je u emisiji calciomercato na mediaset premiumu svaki dan je tam emisija ali sreća za one koji vide merdaset premium agent maicona koji je ujedno i agent edersona rekao
u vezi maicona : za sada nema ozbiljnih ponuda ali ako se javi klubovi kao Utd ili Real to su klubovi one razine koje ne možemo zanemariti a neće niti inter...
za edersona : ja mislim da mourinho ne poznaje dobro edersona jer da je tako onda bi ovaj transfer već bio u završetku ovako ne znam što će biti...

dera
17-06-2009, 14:28
Inter ima dogovoreno po nekom dokumentu bla bla da Acquafrescu vrati za 15M ako budu htjeli
koja pamet, znaci i sami ga procjenjuju vec na 15m ccc

esteban
17-06-2009, 14:31
http://www.solointer.it/notizia.php?news_id=5839

Maicon kaze.."Moratti zna sto ja zelim a to je revizija ugovora"

CurvaNord69
17-06-2009, 15:16
Ma bjez koji ledesma, a svi vec znaju za maicona ne samo massimo

Nera
17-06-2009, 15:34
http://www.solointer.it/notizia.php?news_id=5839

Maicon kaze.."Moratti zna sto ja zelim a to je revizija ugovora"
Pogresno si navode stavio. Ovo "a to je revizija ugovora" nije on ni pomenuo. To je samo novinarski dodatak ;)
Milito, Motta, Deco i Carvalho su naša pojačanja za sada...bilo bi pametno dovest još Edersona(za kojeg su još šanse da dodje) ili Elana (za kojeg po mom mišljenju nemamo baš puno izgleda) i Arnautoviča
najvjerovatnije c docijedan izmedju ove trojice veznih. Naravno, Deco je favorit.
Robinho je rekao da zna da Inter trazi Elana.
A Carvalho je jos jednom izjavio da je njegova avantura u Chelseu zavrsena, i da je prezadovoljan sto ga Inter trazi, i da se nada skorom prelasku kod Mourinha.

koja pamet, znaci i sami ga procjenjuju vec na 15m ccc
Pa i dali smo ga Genoi za 15M, tako da ne gubimo ni centa.

EDIT: Ledesma za 15M? No way...

DenchiNL
17-06-2009, 16:29
Baš je Perez zabrinut za to da li se njima ide ili ne ide. Oni su na prodaju... Ako dođe ponuda, adios amigos.

oni treba da pristanu da pređu u taj klub, ako ne žele da idu to je to, oni odlučuju.

Nera
17-06-2009, 16:34
Menager Ebouea, je rekao da ne bi presao u Romu ili Fiorentinu, ali ukoliko zovnu Inter, bilan ili giuve... To je druga prica. I jos je posebno rekao, ukoliko je Inter zainteresovan, mi bismo odmah dosli u Milano. Wenger mu je ponudio produzenje ugovora, ali jos uvjek nista nije odluceno.

Culé
17-06-2009, 16:35
oni treba da pristanu da pređu u taj klub, ako ne žele da idu to je to, oni odlučuju.

Već im je rečeno da će sjediti na tribinama, tj. da se na njim ne računa. Normalno je da će pristati da odu.

CurvaNord69
17-06-2009, 18:14
Pa mogu samo odbit da odu, onda ce klub morat il placat ih, il raskinut ugovor sto znaci da ce dobit para+besplatni su onda

Enfant Terrible
17-06-2009, 19:01
Nakon ovog priznanja Robinha (da Inter želi Elana), mogu samo stisnuti palčeve da će nešto biti od tog transfera. Elano bi nas popravio dosta, dosta, dosta... Isto tako, nadam se da će Mancini završiti u Lyonu u zamjenu za Edersona, a ne na posudbi u West Hamu jer od te posudbe nemamo ništa. Velika je vjerovatnoća da se neće ni u Engleskoj snaći, pa "čekičari" neće iskoristiti klauzulu da ga kupe. Ovako dobijamo top igrača, i riješavamo se onih koji se nisu dokazali. Moje mišljenje.

Quaresma#7
17-06-2009, 19:13
Istih smo mišljenja Zlatan
Nera ima li šta novo. Ovo danas sve mirno ništa se ne dešava nadam se da rade na transferima pa nemaju vremena da predanu. :D

Mauro7
17-06-2009, 19:20
Istih smo mišljenja Zlatan
Nera ima li šta novo. Ovo danas sve mirno ništa se ne dešava nadam se da rade na transferima pa nemaju vremena da predanu. :D

piše ti na prethodnoj stranici šta ima novoga
i ja se nadam da rade naporno :D

---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 18:16 ----------

Po nekim izvorima Arsenal je spreman ponuditi 18M€ za Felipe Mela, Inter je nudio novac plus Burdissa ali ovoga puta je izgleda igrač rekao ne, preferiram Arsenal...

dera
17-06-2009, 19:22
Pa i dali smo ga Genoi za 15M, tako da ne gubimo ni centa.

koliko smo onda to mi platili u keshu genoi?
kako mozete reci da ostane Q a M ode, nevjerovatno

Mauro7
17-06-2009, 19:25
<div><object width="480" height="413"><param name="movie" value="http://dailymotion.virgilio.it/swf/x9lp74_ederson-fenomeno-per-linter_sport&related=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://dailymotion.virgilio.it/swf/x9lp74_ederson-fenomeno-per-linter_sport&related=1" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="413" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always"></embed></object><br /><b><a href="http://dailymotion.virgilio.it/video/x9lp74_ederson-fenomeno-per-linter_sport">Ederson, fenomeno per l'Inter</a></b><br /><i>Uploaded by <a href="http://dailymotion.virgilio.it/Almiron">Almiron</a>. - <a href="http://dailymotion.virgilio.it/channel/sport">Check out more sports and extreme sports videos.</a></i></div>

Quaresma#7
17-06-2009, 19:41
Na ovim klipovima je odličan, mislim da bi kod nas uspeo.

hulle
17-06-2009, 20:26
ne znam taj ederson je bio dobar kad je igrao za nicu a u lyonu se nije nesto pokazao..puno su mozda i previse ocekivali od njeg

sad dati za njeg nekih 20mil eura bi bilo glupo jer ako q i mancini nisu dovoljno dobri da se uklope u igru murinja ne vidim kako ce ovaj

Mauro7
17-06-2009, 20:26
sad su u večerašnjem izdanju studio sporta rekli da Mourinho i dalje želi Drogbu pod svaku cijenu neovisno o prodaji Ibre i da će klubovi početi pregovarati nakon što se dogovore transferi Carvalha i Deca

hulle
17-06-2009, 20:28
pa rekao sam vam ja davno da on zeli te krepotine hehehe

drogba je kaznjen 4utakmice LP, ima i ono prvenstvo afrike, u zadnje dvije godine je ocajan uvijek povrede neke a ima i masala godina

Huska
17-06-2009, 20:37
to za edersona bi bilo sjajano a ako mou doovede drogbu nije normalan pa dosta nam je millito

dera
17-06-2009, 20:51
cuj drogba, da ga je htio, ne bi dovodio milita, ili planira igrati sa 4-3-3 Drogba Milito Ibra, ili ipak, mozda nije jos sigurno da je djenovljanin nas :D

Enfant Terrible
17-06-2009, 21:10
@Hulle
Slažem se u oba posta. Drogbu kupiti, to je apsolutno glup potez koji ne bi povukao niko na svijetu (osim naše uprave, koja dokazano ima problema sa razmišljanjem). Imamo napadača na izvoz, banovan je u LP, a kao šlag na tortu je Afrički kup nacija koji počinje u januaru. Dakle u LP nemamo igrača u grupnoj fazi, niti ga imamo u daljnjem toku jer će igrati spomenuti kup nacija, a ko prati fudbal zna kakvi se igrači vraćaju sa tog kupa. Odnosno u kakvom se stanju vračaju (čitaj: nikakvom).

Što se Edersona tiče, za njega Mancini + keš (nešto simbolično, 2-3M€), to je realno. Sve ostalo je čisto guljenje jer mišljenja sam da (koliko god dobar bio) ne može vrijediti 20M€. Ni po kojem osnovu.

dera
17-06-2009, 21:23
ma vjerujte mi da je to izmisljotina, oni pokusavaju da ga uvale

Mauro7
17-06-2009, 22:41
Cruz-Panathinaikos je izgleda totalno propalo

dera
17-06-2009, 22:47
Cruz pjevusi: "ma samo opusteno opusteno, biti ce cruzovo sto je joseovo, zaplakat ce portugalac mali, spakovati dva koferaaaa" :D

Nera
17-06-2009, 23:13
koliko smo onda to mi platili u keshu genoi?
Jos se nezna nista zvanicno. Nesto oko 13-18M.

CurvaNord69
17-06-2009, 23:35
Pa jao koji su to kreteni jebo mu drogba mater.
PA AKO JE TRENIRO NEKOG IGRACA STO CE MU SAD OPET?
pa onda nek dovede citav porto iz one sezone i kraj, sta ce nam ibra, maicon, julio i sranja.
nek dode vitor baia paolo ferreira, carlos alberto.
I onda jos moze doc mikel, pa lamparda opet uzet, moze i damien duff, taman mu je ncastle ispo jebo ga on.
Gledajte ovo.
ako dodje drogba, bit ce u napadu drogba, milito, ibra za 1. sastav.
Onda znaci da ce Q na klupi stalno bit, isto kao i mario, koji ima talent da bude bolji od drogbe i milita zajedno.
Jos onda to znaci da ce ederson igrat nekog centralnog veznog, ako uopce igro, jer ce tu bit mocni deco.
Pa ljudi moji oni vise preferiraju 30-32 godisnjake u napadu od najboljeg mladog napadaca kojeg bi SVAKI tim osim nas i reala uzeo bez razmisljanja.
Ne znam bi li se smijo il plako

dera
17-06-2009, 23:43
Jos se nezna nista zvanicno. Nesto oko 13-18M.
15+15=30+juniori?

Nera
17-06-2009, 23:43
Ljudi, okle vam ta ideja oko Drogbe? Ja mislim da su male sanse da dodje.. Pogotovo ukoliko Ibra ostane...

15+15=30+juniori?

Ovi igraci (Acqua, Bolzoni, Bonucci i po pola Fatica i Meggiorinia) i jos nekih 15-ak miliona za obojicu.

dera
17-06-2009, 23:51
pa to je apsurdno, min. 40m smo im dali za ova dva tipa?

Nera
17-06-2009, 23:52
pa to je apsurdno, min. 40m smo im dali za ova dva tipa?
Zavisi.. Ispod 35M nije.. Dosta u pm... :rolleyes:

Mauro7
17-06-2009, 23:56
Ljudi, okle vam ta ideja oko Drogbe?

rečeno danas u studio sportu

dera
18-06-2009, 00:02
Zavisi.. Ispod 35M nije.. Dosta u pm... :rolleyes:
bruka, ja ne bih dao iznad 30, nadam se da ce na kraju propasti sve :D

Grujinho
18-06-2009, 00:28
Ma jok...dolaze Motta i Milito sigurno, kao i Deco i Carvalho...

Sa ovim igračima dobili bi na iskustvu, pogotovo sa Deco i Carvalhom i Mottom...svi su oni osvajali Ligu Šampiona...ali šta če bit za sezonu, dvije...kad carvalho, milito i deco neče moči igrat na takvom nivou?? opet isto sranje...bolje dovest edersona/elana i slične mladje igrače

ivan019
18-06-2009, 00:48
neznam za vas ali ja nisam zadovoljan pojacanjima

p.s za ove 3 nedelje napunili ste 98 stranica a nema nista konkretno hehe

Grujinho
18-06-2009, 01:05
ništa novo dakle a? :D

Mauro7
18-06-2009, 01:13
neznam za vas ali ja nisam zadovoljan pojacanjima

p.s za ove 3 nedelje napunili ste 98 stranica a nema nista konkretno hehe

prvo pročitaj da biš sudio, kako znaš da nije ništa konkretno
ti si ostavio poruku sad u ovoj temi koja isto nema ničeg konkretnog
i šta sad onda? :P

ivan019
18-06-2009, 01:17
prvo pročitaj da biš sudio, kako znaš da nije ništa konkretno
ti si ostavio poruku sad u ovoj temi koja isto nema ničeg konkretnog
i šta sad onda? :P
nema zasta ni da citam, dosli su millito i mota i verovatno deco i karvaljo i osim ako niste sve vreme pisali o njima na tim stranicama nema niceg bitnog :D

CurvaNord69
18-06-2009, 01:18
Da si ti bio bilo bi 106 stranica.

Nera
18-06-2009, 11:16
Ederson je izjavio da ga je Inter prvi pratio kad je dolazio u Evropu, da bi mu bila velika cast da igra za jednu od najvecih ekipa svijeta, koja je osvojila nekoliko titula zaredom, da igra pored Jula Cesara, Maicona, Ibrahimovica,..

Isto tako, agent Benzeme je rekao da je Karim namjeravao da ostane jos jednu godinu u Lyonu, ali da se u fudbalu nsita ne moze uzeti sa sigurnoscu.

Enfant Terrible
18-06-2009, 11:23
Ederson je izjavio da ga je Inter prvi pratio kad je dolazio u Evropu, da bi mu bila velika cast da igra za jednu od najvecih ekipa svijeta, koja je osvojila nekoliko titula zaredom, da igra pored Jula Cesara, Maicona, Ibrahimovica,..

Isto tako, agent Benzeme je rekao da je Karim namjeravao da ostane jos jednu godinu u Lyonu, ali da se u fudbalu nsita ne moze uzeti sa sigurnoscu.
Da, i Aulas (predsjednik Lyona) nije htio demantirati Interes za Edersona. Doduše, nije htio ni potvrditi, ali tu definitivno nešto "smrdi".

Quaresma#7
18-06-2009, 11:31
Ma doče i Ederson, moraju se ovog Mancinija nekako rešiti. Gazzeta kaže da bi ova saga oko Arnautoviča trebala biti završena ovih dana. Kolko puta su to več rekli.

Mauro7
18-06-2009, 12:04
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=5639

eto, Drogba interova meta

DenchiNL
18-06-2009, 13:08
Već im je rečeno da će sjediti na tribinama, tj. da se na njim ne računa. Normalno je da će pristati da odu.

ne znam da li si ikad čuo za Winston Bogarde. taj 3 godine nije igrao ali redovno uzimao platu (ogromnu 2/3 mil . godisnje) u Chelsea, holandez :D

ali i ja mislim da ce ih ponos natjerati da odu, al nece bas u allemania aachen, mozda na kraju i ostanu ako ne bude ok ponuda, ko ce realu bit na klupi dok pokupuju ove "gigante":D

Mauro7
18-06-2009, 13:42
hehe kako da nije niakd čuo za njega kad je ona crna mrcina igrala u barci, al nisam ni znao da je kasnije bio chelseajev igrač, haha a nije ni čudo, jednostavno nakon barce ko više znao za njega :D

Nera
18-06-2009, 14:11
Evo Merdaset sad kaze zbog Drogbine suspenzije, mi ga ne trazimo ;) Ma to nikad nije bila opcija, samo oni lupaju. Kazu isto da Burdisso ide u Chelsea + 5M za Deca i Carvalha.

Cruyff predlaze Barci da uzme Ibru jer je fenomenalan (ovaj otkrio toplu vodu) :D

Aulas kaze da detalji pregovora treba da ostanu izmedju klubova, i da nece ni da potvrdi, ni da demantuje moguci prelazak Edersona u Inter.

ac1d
18-06-2009, 14:18
Ma kakva Drogba ,on bi bio opcija jedino da Ibra ode,i ako nebi dobili Benzemu ili nekog jakog napadaca.
Suspendiran je na nekoliko utakmica,ima afrički kup ,a i godine ga stižu.

Burdisso + 5m €za Deca i Carvalha,ne zvuci mi nimalo kao nasa uprava.
Prije bi bilo Burdisso i 15m € ,po sposobnosti nasih trgovaca.

Trebali bi za Edersona dati Mancinija i par milijuna eura,bolje nego ga dati West Hamu na posudbu jer oni ga ionako vrlo vjerojatno nece kupiti.

CurvaNord69
18-06-2009, 14:28
Ma ederson ce bit rijesen, a to burdi i 5mil, opet chelsea bolje prolazi.
Imaju stopera za 5 godina, ko zna, mozda se i popravi, a mi 2 starohana dobili

Quaresma#7
18-06-2009, 14:31
Samo da ne dovedu Drogbu. A Ederson če verovatno doči jer se počeo sviđati Mourinhu. :D
http://sport.virgilio.it/calcio/calciomercato/ibra-maicon-carvalho-ederson-inter-di-mou.html

Mauro7
18-06-2009, 14:44
U studio sportu su ponovo potvrdili interes za Drogbu
spominje se da kao i Jimenez Mancini bi trebao ici u West Ham isto posudba s pravom otkupa na oko 15M ali da bi čak Inter plaćao dio njegove plaće :)
ali da se Mancini baš ne slaže jer bi on rađe u Lyon

s3b
18-06-2009, 14:46
Ko bi prihvatio ponudu od Ł50M (€56M) i Drogba.Izgleda da niko drugi neče ponuditi više od €50M za ibru a kamoli €70M-€90M koliko želi Moratti.Ako več hoče da ode onda bi to bila zame najbolja varijanta i Abramovič je ostao praznih ruku kod svih ostalih velikih posla toga ljeta(Villa,Ribery,Kaka) a znam da hoče novom treneru dovesti jednog velikog igrača,baš kao prošlo ljeto kad je htjeo da kupi Robinha al ga Madrid zajebao.

Mauro7
18-06-2009, 14:48
agent Edersona potvrdio da osim Intera interes pokazala i Barcelona
i kaže da ga je Lyon puno platio pa da se u pregovore kreće od 20M

Nera
18-06-2009, 14:50
U studio sportu su ponovo potvrdili interes za Drogbu
Budale moraju da usklade sto pricaju i sto pisu :D

http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo24475.shtml

Quaresma#7
18-06-2009, 14:51
da bi čak Inter plaćao dio njegove plaće :)
Još samo to fali da ga mi plačamo da igra u West Hamu. Umjesto da ga uture za Edersona i simboličnih 3-4M€. Ova naša uprava je za streljanje. :down:

s3b
18-06-2009, 14:58
merdaset:

Ancelotti calls Ibra to Chelsea
Mancini towards West Ham

Far from Spain, but close to England: Zlatan Ibrahimovic is the dream of the new Chelsea coach, Carlo Ancelotti. After losing Kaka, David Villa, Carlos Tevez, Roman Abramovich wants to buy at least one star to give to his new coach and Ibra is the ideal sample. Meanwhile Inter at home is increasingly likely the departure of Mancini. Destination West Ham.

CurvaNord69
18-06-2009, 15:00
Ma eto ko sto sam ja reko, drogba+deco+carvalho+15tak mil i eto ga, najveci krah nase uprave.
A mancini oce u lyon, ederson oce ovamo, i ovi mulci ga salju u WH, ne kontam svega mi

dera
18-06-2009, 15:00
agent Edersona potvrdio da osim Intera interes pokazala i Barcelona
i kaže da ga je Lyon puno platio pa da se u pregovore kreće od 20M
onda i mi trebamo da cijeni mancija na 20m
mozda ode i u njemacku

hulle
18-06-2009, 15:01
ma drogba je zelja murinja a benzema novinara

ac1d
18-06-2009, 15:06
Iako cijenim Burdissa zbog odanosti prema nama,Carvalho je po meni bolji obrambeni igrac.
Nicolas ima dobrih utakmica ,cak i zabije gol ponekad ,ali puno previse kiksa i dobiva zute i crvene kartone.
Protiv Liverpoola druga tekma prosle godine,dominirali smo i budala uleti ko ludi pas na nekog i dobije drugi zuti.
Protiv Milana ove godine u prvoj utakmici ,isto napravio dva žuta bezveze.
Da greske u obrani ne nabrajam,dovoljno je prisjetiti se Anorthosisa i 2 ogromna kiksa.

A sto se tice ovog o West Hamu,sumnjam da ce dobiti dozvolu za Englesku jer nema dovoljan broj nastupa za repku,a sigurno vise nije ni mlada nada.

Moca93
19-06-2009, 00:00
drogba potpisao ugovor u celsiju za naredne 3 godine...tako da on nece doci:)

hulle
19-06-2009, 00:19
drogba potpisao ugovor u celsiju za naredne 3 godine...tako da on nece doci:)

pa ovako igrac vise vrijedi :D

CurvaNord69
19-06-2009, 00:45
Too moca, i od tebe jedna dobra

Quaresma#7
19-06-2009, 12:20
Iduče sedmice Inter če realizirati transfere Deca, Carvalha i Arnautoviča. Sportmediaset (http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo24496.shtml)
Međutim Lyon verovatno več traži zamenu za Edersona. Nadam se da to znači da je skoro naš Klik (http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=sl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.tuttomercatoweb.com%2Finter%2F% 3Faction%3Dread%26idnotizia%3D5678&sl=it&tl=en&history_state0=)
Drago mi što je Drogba produžio ugovor samo da ne dolazi nama.

hulle
19-06-2009, 13:15
super...taman arnaut ce biti do januara sto znaci da nece odigrati nijednu utakmicu
a ova dva mladica ce biti strah i trepet

---------- Post added at 12:15 ---------- Previous post was at 12:12 ----------

spominje se da bi Maxi Rodriguez mogao doci u italiju

Mauro7
19-06-2009, 13:51
Ma šta će nam Deco ja bi Capucha doveo

Nosonja
19-06-2009, 15:17
deco i carvalho su prestari i pitaj boga kako ce se snaci u serie a. videli smo slucaj s quaresmom. ovaj ederson bi mogao biti dobar.al nznm ja bi doveo nekog vec proverenog igraca npr van der vaarta ili robbena

dera
19-06-2009, 18:06
robben na prodaju :)
galliani izjavio da je nemoguce nagovoriti wolfe da prodaju edina, a i oni se stede, kad ste tako lahko dobili 60, dajte 30 i vas je :D

ivan019
19-06-2009, 18:38
robben na prodaju :)

da i stvarno mi nije jasno zasto ga nasi ne traze
moze se uzeti za 20mil
jeste da se do sada precesto povredjivao ali mozda je i sa time gotovo a i dosta je mlad

CurvaNord69
19-06-2009, 18:46
A jebiga, no risk no reward.
a nisu velike pare

dera
19-06-2009, 19:06
pa ja ivane upravo stavljam smajli, jer ga mi ne bismo trebali uzeti :D

Nera
19-06-2009, 21:01
Giig Becali kaze da Inter prati golaman Timisoare Pantilimona. Mlad, visok 203cm, u krugu je repke vec. Izgleda da ga je Jose zapazio.

Raiola i Maxwell traze 4 miliona godisnje. Maxi bio si mi drag, ali si 0 legendice.

Suazo kaze da nema namjeru da ide iz Intera. "Ostajem, i hocu da se borim za mijesto", rekao je David.

Mourinho:"Potreban mi je Carvaho za LS. On je iskusan, zna organizovat igru i zna moje seme." Dok je Quaresmu rekao: "Pricali smo ovih dana, djeluje mi spreman i pun entuzijazma. Rekao sam mu da smatram da zasuluzje jos jednu priliku. Ocekujem velike stvari od njega ove sezone."

Mauro7
19-06-2009, 21:21
a čuj ako Mourinho misli igrat 433 Suazo bi mogo bit vrlo dobar na bokovima onih trojice naprijed, i on i Q

Huska
19-06-2009, 21:24
ma jbt dosta je tog maxwella vise imamo chivua i santona lijevo tako da vise nije ni potreban

a sto se tice suaza i quaresme jose nece nimalo pogrijsit ako ih obojicu ostavi sjajni igraci a uklapaju se u skoro svaku formaciju

Enfant Terrible
19-06-2009, 21:32
ma jbt dosta je tog maxwella vise imamo chivua i santona lijevo tako da vise nije ni potreban
Ne znam, ja Chivua ne smatram pravim bekom. On je meni više bek "po potrebi" (dakle ako se neko ozljedi). Nije brz, nije prodoran, nema dobar dribling, dosta je statičan što je za bekovsku poziciju ubitačno. Dakle, on je po meni stoper i zadnji vezni eventualno. Bek nikako.

Acquafresca je od juče službeno igrač Genoe (sorry ako je već neko objavio), a kako loše stojimo sa mladima dovoljno govori i činjenica da smo navodno dali pola Meggiorinija. Iskreno, za ovaj deal sa Mottom i Militom, dali smo previše mladih potencijala. Sada je na njima da dokažu da su vrijedni toga.

Opet se aktualizirala priča oko dovođenja Van Persia, što mi se nikako ne sviđa. Jednostavno, "stakleni" holanđanin nikako ne treba, barem po mom nekom skromnom mišljenju. A da ni ne spominjem da će nas Arsenal oguliti (kao što nas i svi obićno ogule).

ivan019
19-06-2009, 21:35
pa ja ivane upravo stavljam smajli, jer ga mi ne bismo trebali uzeti :D

da ali zasto :confused:

Huska
19-06-2009, 22:38
Ne znam, ja Chivua ne smatram pravim bekom. On je meni više bek "po potrebi" (dakle ako se neko ozljedi). Nije brz, nije prodoran, nema dobar dribling, dosta je statičan što je za bekovsku poziciju ubitačno. Dakle, on je po meni stoper i zadnji vezni eventualno. Bek nikako.

Acquafresca je od juče službeno igrač Genoe (sorry ako je već neko objavio), a kako loše stojimo sa mladima dovoljno govori i činjenica da smo navodno dali pola Meggiorinija. Iskreno, za ovaj deal sa Mottom i Militom, dali smo previše mladih potencijala. Sada je na njima da dokažu da su vrijedni toga.

Opet se aktualizirala priča oko dovođenja Van Persia, što mi se nikako ne sviđa. Jednostavno, "stakleni" holanđanin nikako ne treba, barem po mom nekom skromnom mišljenju. A da ni ne spominjem da će nas Arsenal oguliti (kao što nas i svi obićno ogule).

na to sam i mislio u vezi cihvua jer santon se pokazao kao sjajan lijevi bek pa zasto nedat momku priliku kad je zasluzuje

a sto se tice acquafresce jel on tamo na posudbi, u polovicnom vlasnistvu ili je nazalot u potpunosti igrac genoe

a to za van persia bolje im je da mi se neigraju sa zivcima ako ce dovodit nek dovedu nekog normalnog pa makar bio i u 40-ima samo da nije vise u bolnici nego na terenu :D

Enfant Terrible
19-06-2009, 22:51
a sto se tice acquafresce jel on tamo na posudbi, u polovicnom vlasnistvu ili je nazalot u potpunosti igrac genoe
Nije, mislim da je u potpunosti igrač Genoe, s tim da se špekuliralo da ima klauzula u ugovoru da ga možemo kupiti bilo kada za 15M€. Njegov agent je rekao da ne zna ništa o toj klauzuli, ali mislim da je Branca negdje potvrdio da ta klauzula ipak postoji.

Ne znam, što se tiče Acquafresce, tu smo po ko zna koji put ispali magarci. Dajemo Acquafrescu koji je postigao u Italijanskoj ligi 14 golova, a dovodimo relativnog anonimusa Arnautovića koji je jedva u tri godine postigao golova koliko Acquafresca u jednoj sezoni. I to ga plaćamo skoro 10M€.

Po meni, hiljadu puta bi bolji potez bio da vratimo Acquafrescu, pa neka se bori za poziciju. Ne vidim kako bi Arnautović izborio mjesto u timu prije Roberta, jer ga ne smatram kvalitetnijim igraćem od Acquafresce (iako su različiti tipovi napadača, a ni Markov talent nije za baciti).

Ali (citiram Sašu Vugdu): "Želje moje, pusti snovi". Acqua će možda jednog dana doći kod nas, vjerovatno za masne pare i eto ti majstora iz uprave...

dera
19-06-2009, 23:47
kada je victor valdes dobio €7m godisnji ugovor, pa onda maxwell zasluzuje pislijivih 4...

ovo za napadace, ja sam vec rekao, katastrofa

CurvaNord69
19-06-2009, 23:53
Pa samo se pitam kad ce im dosta bit vise, prodaj kad mu je 20, pa kupi za masne pare.
Btw, dera spominjes stalno nesto valdesa i 7mil.
A maxwell nije tolko igro za 4mil.