PDA

View Full Version : Glasine o transferima

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

Huska
11-06-2009, 21:07
nije desni hehehehe
a nije ni medju najboljima :D

dobro ba i najbolji grijese :D a medju najboljim jest sigurno :)

DenchiNL
11-06-2009, 21:21
duplo bolji, a mozemo ga dobiti djaba u zamjenu za maxwella, dok ovog prodati za 20m

Yaya Toure i njegov klon Keita su dovedeni iskljucivo
da bi zastitili (fizicki) niski i krhki vezni red Barce
(Messi,Xavi,Iniesta,Busquets,Krkic,D.Alves), takodje veliki broj igraca
Barce je visine cca metar i zilet, tako da su pozeljeli i da dobiju neki
duel u vazduhu i da zabiju nekad gol glavom:D(finale LP se ne broji)
dakle oni su zastita kreativcima poput Inieste,Xavija,Messija.
s obzirom da mi takvih kreativaca nemamo, ovi brdjani su nam nepotrebni.
a i zasto bi cinili uslugu Barci, solidnog lijevog beka je teze naci nego ove trkace/brdjane , trenutno ih mozes naci 10 u istom rangu ko i ova dvojica u francuskoj, a lijevog beka bi trazili mi i svaki klub u evropi osim ManU i Chelsea.

CurvaNord69
11-06-2009, 21:27
Yaya Toure i njegov klon Keita su dovedeni iskljucivo
da bi zastitili (fizicki) niski i krhki vezni red Barce
(Messi,Xavi,Iniesta,Busquets,Krkic,D.Alves), takodje veliki broj igraca
Barce je visine cca metar i zilet, tako da su pozeljeli i da dobiju neki
duel u vazduhu i da zabiju nekad gol glavom:D(finale LP se ne broji)
dakle oni su zastita kreativcima poput Inieste,Xavija,Messija.
s obzirom da mi takvih kreativaca nemamo, ovi brdjani su nam nepotrebni.
a i zasto bi cinili uslugu Barci, solidnog lijevog beka je teze naci nego ove trkace/brdjane , trenutno ih mozes naci 10 u istom rangu ko i ova dvojica u francuskoj, a lijevog beka bi trazili mi i svaki klub u evropi osim ManU i Chelsea.
najludji si :sivi:
a nisam primjetio da je onaj bolji od muntaria

Guro
11-06-2009, 21:37
Jose Mourinho: In My Opinion Ibrahimovic Will Remain At Inter
In his usual confident way, The Special One declared that the Swedish striker will not leave the Nerazzurri, as has been speculated in the past weeks.

ja se nadam...jer ni bi valjalo...makar jos jednu sezonu...

Culé
11-06-2009, 21:45
yaya toure = muntari dzaba pare bacat

Uh... ne mogu se mjeriti. Svako ko je gledao Barcelonu i Inter ove sezone (ja sam gledao većinu utakmica oba tima) lahko može zaključiti da je ispravna jednačina: Yaya Toure > Muntari.

DenchiNL
11-06-2009, 21:51
najludji si :sivi:
a nisam primjetio da je onaj bolji od muntaria

ma imas 2 modela: visok,jak,spor (Viera,Yaya i raja)
manji,jak,brz,izdrzljiv (Muntari,Mikel)
i onda ima hybrid prototip(kombinacija ova 2): Essien
:D:D

ma ne samo ljudi se zalete ovako pa...
nije sve sto igra za Barcu dobro
i ako je dobar u Barci ne mora biti dobar svim timovima
polako treba krojiti projekt bas kao i Barca sto je radila
i ne treba praviti probleme ako ih nema (lijevi bek=Maxwell)

Mauro7
11-06-2009, 21:54
slažem se ali da je puuno bolji nije sigurno, ove sezone je Muntari imao i dobrih utakmica, asistencije i golovi, recimo protiv Juvea gol kod kuće i asistencija u gostima, itd... čisto solidno za destruktivca, kad se tome pridoda da Barca igra kao najatraktivniji nogomet gdje ipak njihovi veznjaci dolaze više do šuta nego naši iako su destruktivci i toureu sigurno nije zadaća previše odlazit naprijed kao ni muntariju, pa po učinku svaka mu čast ali ponavljam toure je malo bolji od muntarija ali ne za puno

DenchiNL
11-06-2009, 21:57
slažem se ali da je puuno bolji nije sigurno, ove sezone je Muntari imao i dobrih utakmica, asistencije i golovi, recimo protiv Juvea gol kod kuće i asistencija u gostima, itd... čisto solidno za destruktivca, kad se tome pridoda da Barca igra kao najatraktivniji nogomet gdje ipak njihovi veznjaci dolaze više do šuta nego naši iako su destruktivci i toureu sigurno nije zadaća previše odlazit naprijed kao ni muntariju, pa po učinku svaka mu čast ali ponavljam toure je malo bolji od muntarija ali ne za puno

potpis i samo da dodam da je Muntari 3 god mladji
ali i isto tako da Muntari igra u Barci da bi bio bolji:D

dera
11-06-2009, 22:18
sta ti bi se rijesio maxwella :confused: jednog od ponajboljih desnih bekova za jednog defanzivca a imas ih 3 koji sigurno mogu igrat ispred njega
ne bih ja, ali tako se prica, i pazi sta cika hulle kaze :)
nije desni hehehehe
a nije ni medju najboljima :D

s obzirom da mi takvih kreativaca nemamo, ovi brdjani su nam nepotrebni
a potrebni su nam vieira i muntari, a zasto ne iskoristiti ovu sansu plus profitirati:
maxwell ocito nije u joseovom planu (nazalost) - zamjena za yayu (mada cisto sumnjam)
time imamo viska igraca, a najtrazeniji je muntari na kojem bi zaradili jer smo ga platili 15 a prodali za 20, kako god okrenes eto ti joseu 20m viska pored onoga sto mu moratti da

DenchiNL
11-06-2009, 22:32
a potrebni su nam vieira i muntari, a zasto ne iskoristiti ovu sansu plus profitirati:
maxwell ocito nije u joseovom planu (nazalost) - zamjena za yayu (mada cisto sumnjam)
time imamo viska igraca, a najtrazeniji je muntari na kojem bi zaradili jer smo ga platili 15 a prodali za 20, kako god okrenes eto ti joseu 20m viska pored onoga sto mu moratti da

Viera odlazi to znas
zamjenom za yayu dobijamu vieru v.2.0
ali gubimo lijevog beka, koji nam moze valjati ako se recimo Santon prehladi:D
profitirali bi 5 mil. pod uslovom da se 23-godisnji Muntari nakon tog transfera povuce iz aktivnog fudbala odnosno prestane razvijati kao igrac , znaci ako za 3-4 god bude essien 2 , niko nece reci bravo inter zaradili ste 5 mil na igracu koji danas vrijedi 50 :D
a onda da ne spominjem da idemo traziti lijevog beka , pristojan lijevi bek je trenutno oko 25 mil. , znaci sve bolje od boljeg :D

Huska
11-06-2009, 22:39
potpis i samo da dodam da je Muntari 3 god mladji
ali i isto tako da Muntari igra u Barci da bi bio bolji:D

u tom grmu lezi zec :D to i jest najveci problem

dera
11-06-2009, 23:04
Viera odlazi to znas
zamjenom za yayu dobijamu vieru v.2.0
ali gubimo lijevog beka, koji nam moze valjati ako se recimo Santon prehladi:D
profitirali bi 5 mil. pod uslovom da se 23-godisnji Muntari nakon tog transfera povuce iz aktivnog fudbala odnosno prestane razvijati kao igrac , znaci ako za 3-4 god bude essien 2 , niko nece reci bravo inter zaradili ste 5 mil na igracu koji danas vrijedi 50 :D
a onda da ne spominjem da idemo traziti lijevog beka , pristojan lijevi bek je trenutno oko 25 mil. , znaci sve bolje od boljeg :D
sto ce nam pristojan bek kao zamjena, barca ce za danija naci nekog iz brazila besplatno
5m profit? kazem da nebismo izgubili prodajom nista, ali dobili bismo ustvari 20m?! ne mozes tako racunati, koja bi ti racunica bila za adrija onda :D

ali da mi bar hocemo dovesti njega i deca, sve je to nidje veze, a gledaj ovo: :yes:
http://www.dreamtransfers.com/2009/06/11/ferguson-already-found-the-solution/

DenchiNL
11-06-2009, 23:25
a sto ce nam yaya pored Muntarija,Cambiassa,zanettija,stankovica,motte da sjedi na klupi ??? Muntari je mladji, perspektivniji i ofanzivniji od yaye toure i da ne spominjem da je i prije igrao u seriji A , sto Yaya nije , i da ce uskoro moci predati za Talijansko drzavljanstvo, sto nam otvara jedno mjesto za stranca.
Muntarija smo platili 15 mil. , prodati ga za 20 i nije neka vjestina.
Adri je prica za sebe, prvo ga doveli , pa poklonili parmi pa kupili nazad od parme za bruku love, da bi najzad samo raskinuli ugovor tek tako, po meni smo ga mogli nekome uvaliti, bilanu definitivno za Ronaldinha, ali nebitno.
a sta si mislio s ovim "barca ce za danija naci nekog iz brazila besplatno"
na koga si mislio ???

dreamtransfers su dreams vise nego transfers, miske nije za eng lige, oni jos previse trce za njega, jos je to kick & rush.

Quaresma#7
11-06-2009, 23:29
Ja ču opet sa tim pitanjem :D Kad če Arnautovič i Carvalho. To bi trebalo biti rešeno svakog časa. Nadam se da su danas radili na tome i da če sutra objaviti tu vest i da mi jutro polepšaju. Fino bi bilo da dođe još kakav Elano pored :cool: A Deco neka još malo sačeka dok vidimo šta če Real sa Sneijderom da ga maznemo ako bude moguče. Nera danas te nešto nema javi se da nam poručiš udarne vesti.

CurvaNord69
11-06-2009, 23:31
Pa sta fali deco i sneijder, ko da deco svaku mora igrat?

Quaresma#7
11-06-2009, 23:32
Pa sta fali deco i sneijder, ko da deco svaku mora igrat?
To bi bilo super da oboje dođu. nemam ništa protiv.

adiK
11-06-2009, 23:32
sto ce nam pristojan bek kao zamjena, barca ce za danija naci nekog iz brazila besplatno
5m profit? kazem da nebismo izgubili prodajom nista, ali dobili bismo ustvari 20m?! ne mozes tako racunati, koja bi ti racunica bila za adrija onda :D

ali da mi bar hocemo dovesti njega i deca, sve je to nidje veze, a gledaj ovo: :yes:
http://www.dreamtransfers.com/2009/06/11/ferguson-already-found-the-solution/
Predobro da bi bilo istinito :)

dera
11-06-2009, 23:38
a sto ce nam yaya pored Muntarija,Cambiassa,zanettija,stankovica,motte da sjedi na klupi ??? Muntari je mladji, perspektivniji i ofanzivniji od yaye toure i da ne spominjem da je i prije igrao u seriji A , sto Yaya nije , i da ce uskoro moci predati za Talijansko drzavljanstvo, sto nam otvara jedno mjesto za stranca.
Muntarija smo platili 15 mil. , prodati ga za 20 i nije neka vjestina.
Adri je prica za sebe, prvo ga doveli , pa poklonili parmi pa kupili nazad od parme za bruku love, da bi najzad samo raskinuli ugovor tek tako, po meni smo ga mogli nekome uvaliti, bilanu definitivno za Ronaldinha, ali nebitno.
a sta si mislio s ovim "barca ce za danija naci nekog iz brazila besplatno"
na koga si mislio ???

dreamtransfers su dreams vise nego transfers, miske nije za eng lige, oni jos previse trce za njega, jos je to kick & rush.

znam ja to sve, ali ne mozemo mi protiv josea i morattija, ja samom kazem da se ne bih bunio koliko sam se bunio za milita, i sada, to je samo moje misljenje

ne znam ko je, mozda je i iz primere, a lijevo ce asli na kraju krajeva felipe luis

sto se tice misketa, to je misljenje nekog strucnjaka

hulle
12-06-2009, 00:35
ma kakav miske taj nikako ne ide u taktiku murinja

nije star, nije crn, nije trkac

Krajisnik
12-06-2009, 02:04
Uh... ne mogu se mjeriti. Svako ko je gledao Barcelonu i Inter ove sezone (ja sam gledao većinu utakmica oba tima) lahko može zaključiti da je ispravna jednačina: Yaya Toure > Muntari.
Jedina prednost Muntarija je što Mourinho na lijevoj strani veznog reda preferira ljevaka. Ali ako Inter proda Maicona onda dovođenje Yaye ima smisla, Zanetti će na beka a Yaya zajedno s Muntarijem i Cambiassom u borbu za mjesto u prvih 11.

Belaj nastaje kod afričkog prvenstva koje se održava ove godine, zato Barca hoće da se riješi i Eto'oa i Yaye. Igrati mjesec-dva dana bez ključnih igrača problem je za svaku ekipu, ma kako jaka bila.

DenchiNL
12-06-2009, 10:17
Jedina prednost Muntarija je što Mourinho na lijevoj strani veznog reda preferira ljevaka. Ali ako Inter proda Maicona onda dovođenje Yaye ima smisla, Zanetti će na beka a Yaya zajedno s Muntarijem i Cambiassom u borbu za mjesto u prvih 11.

Belaj nastaje kod afričkog prvenstva koje se održava ove godine, zato Barca hoće da se riješi i Eto'oa i Yaye. Igrati mjesec-dva dana bez ključnih igrača problem je za svaku ekipu, ma kako jaka bila.

ne razumijem tu vasu logiku zasto bi neko htjeo oslabiti tim s kojim mora osvojiti LP, a da bi imao vise love da trosi???
ako proda Maicona, onda moze i Ibru i Cesara, i toldo na gol a Cruz u spic , ista varijanta i ima jos vise love da trosi ???:crazzy:

za Maicona se niko nije javio, zasto bih htjeo prodati najboljeg desnog beka na svijetu???

prednosti muntariju u odnosu na Yayu su da je brzi,pokretljiviji,ogroman radijus kretanja po terenu,ofanzivniji, jos i mladji. znaci nije slow motion defanzivac/razbijac koji ostaje na half liniji ,zaustavlja kontre i skida visoke lopte.

da problem je africko prvenstvo , ali zasto mi moramo biti taj retardirani mulac koji ce kupiti Etoo i Yaya, Drogbu,Mikela pred Africko prv.???
NEMA potrebe da dovodimo Yayu pored 4 def.vezna koji vec duze igraju u seriji A, da sponzorisemo levata dok igra u Africi, zato je Barca tu:D

i zato ce doci Deco i Sneijder:D

Nera
12-06-2009, 11:01
Real nudi Sneijdera i 17 miliona za Maicona. Mourinho i Moratti razmisljaju. Zamjena za Collossa bi bio Rafinha...

Guro
12-06-2009, 11:14
pf....ne znam sto da kazem...ja ga nebih dao...nema tih para

Enfant Terrible
12-06-2009, 11:17
Real nudi Sneijdera i 17 miliona za Maicona. Mourinho i Moratti razmisljaju. Zamjena za Collossa bi bio Rafinha...
Ovo bih nazvao "tempting offer"... Objektivno, tip igrača Sneijdera nam treba, a uz to dobijamo i sasvim solidne pare, a zamjena (Rafinha) bi mogla jednog dana izrasti u ponajboljeg igrača na svojoj poziciji. Mada, opet, meni je prva opcija zadržati Maicona. Vidjećemo...

Huska
12-06-2009, 11:24
eh ovo je sad problem i skakljiva situacija prodat najboljeg desnog beka na svijetu nije pametna stvar al opet koliko patimo bez toga pravog ofanzivca mislim da bi bolje bilo da se taj transfer realizuje imamo zanettia i santona( koji ce za ar godina sigurno bit kao maicon ako ne i bolji) a povlacenjem zanettia na desnu stranu otvara se novo mjesto u veznom redu koje bija ja volio da popune sa xabi alonsom

i usput bayerna za mancinia interu nudi lucu tonia

CurvaNord69
12-06-2009, 11:32
Hmm, pa ovo je prihvatljivo, ako ce maicon ic nek ide sad, a dobijamo pare i igraca.
+ znaci nece ibra u real jer je otiso zbog ibre

Huska
12-06-2009, 11:34
otkud ti to curva da maicon zeli da ode zbog ibra

http://goal.com/en/news/10/italy/2009/06/12/1320016/robert-acquafresca-could-rejoin-inter-next-season-agent

Nera
12-06-2009, 11:34
Znaci, za Maicona bi dobili Sneijdera, Rafinhu i nekih 6-7 miliona (Carvalho). Znaci, njih troje za jednog, ja bih...

Ono sto sam pomenuo prije, je istina. Inter ima klauzulu, po kojoj moze otkupiti Acquafrescu sledece sezone. Znaci, ukoliko se pokaze ove godine, eto ga opet kod nas :D Koja telenovela..

Huska
12-06-2009, 11:43
Znaci, za Maicona bi dobili Sneijdera, Rafinhu i nekih 6-7 miliona (Carvalho). Znaci, njih troje za jednog, ja bih...

Ono sto sam pomenuo prije, je istina. Inter ima klauzulu, po kojoj moze otkupiti Acquafrescu sledece sezone. Znaci, ukoliko se pokaze ove godine, eto ga opet kod nas :D Koja telenovela..

sports.it kaže da će Burdisso u zamjenu za Carvalha......Carvalho dobija 3,5 milje po sezoni, a Burdissov agent u Londonu dogovara uvjete za svog igraca....

e ovo bi bio pravi transfer :D

Mauro7
12-06-2009, 11:49
gluposti
znači da bi konačno dobili tog ''kreativca'' moramo prodati najboljeg igrača na svojoj poziciji???
tj. nakon što smo postali smiješan klub što se tiče nekih transfera sad moramo postat još smiješniji??? tj. SAD SMO TOOOOLIKOOOO OČAJNI i uprava se ''opametila'' da dajemo najboljeg igrača na svijetu na svojoj poziciji da bi dobili kreativca
to je ono kao jooj..ne postoji nitko drugi..ne postoji NITI JEDAN JEDINI igrač alternativa do kojeg možemo doć bez da žrtvujemo igračinu?????

Nera
12-06-2009, 11:54
@Mauro, zaboravio si nesto. Ta IGRACINA trazi povecanje plate svake godine (jer mu to predstavlja jedinu srecu ustvari). I trenutno prima 3.2 miliona, a hoce 6. E pa, ja bih ga prodao. Rafinha ce jos da napreduje, Santon pogotovo,... Meni je dil 20 milki + Sneijder = Maicon dobar.

Mauro7
12-06-2009, 12:00
i ti si zaboravio nešto - ibri su dali 12!!! 12 eeej alooo!
a maicon ne zaslužuje ni pola??? to možeš zahvaliti samom ibrahimoviću a i mourinhu jer njima su povećani ugovori samo godinu dana nakon posljednjeg potpisivanja!!!
ja bi mu dao tih 6 jer ih svakako zaslužuje i sigurno ne bi za godinu dana tražio više

rafinha? LMFAO

Nera
12-06-2009, 12:06
sports.it kaže da će Burdisso u zamjenu za Carvalha......Carvalho dobija 3,5 milje po sezoni, a Burdissov agent u Londonu dogovara uvjete za svog igraca....

e ovo bi bio pravi transfer :D
Daj link, jer ne mogu da vjerujem :D

i ti si zaboravio nešto - ibri su dali 12!!! 12 eeej alooo!
a maicon ne zaslužuje ni pola??? to možeš zahvaliti samom ibrahimoviću a i mourinhu jer njima su povećani ugovori samo godinu dana nakon posljednjeg potpisivanja!!!
ja bi mu dao tih jer ih svakako zaslužuje i sigurno ne bi za godinu dana tražio više

rafinha? LMFAO
Ne kazem da ih ne zasluzuju, ali previse je. Onda ajmo, i Juliu da povecamo, i Chivuu, Samuelu, Cuchu (sto kao on ne trazi smanjenje, ili barem isto, ili bareeem malo povecanje), Dekiju,... A Ibra je ipak vazniji nego on. On nam je pola ekipe. Dok Jose nije dobio neko veliko povecanje. Sa 6.5 miliona na 7. One 10 sto pominju, su bezvezne price...

A Rafinha je dobar igrac, koji ce tek da napreduje. I isto tako, Santonu se mora napraviti mjesta. Onakav talent mora da igra. Maicon je sad na vrhuncu (27 godina), nikad se vise para nece dobiti za njega. Kao ni za Zlatana...

Ja imam misljenje da se trebaju prodati i Maicon i Ibra. I s Mourinhom napravit projekat. Sa 100 miliona koje bi dobio za njih (plus Sneijder i Carvalho koji bi vec bili tu), doveo bih Fabregasa, Aguera, Neymara ili Robinha... Napravio ekipu koja ce za godinu, dvije ili tri da vlada Evropom...

Mauro7
12-06-2009, 12:12
da...samo što bi aguero i fabregas samo njih dvoje bili 100M,a robinho?? nisi valjda ozbiljan? partijaner još jedan koji odigra dobro svaku drugu,treću...
ahaha šta misliš samo tako doveo bi ovog onog i ''vladao'' evropom
ali čuj mi smo klub koji ne zna gradit ekipu na najvećim igračima, mo moramo prodavati najveće igrače koje imamo da bi stvarali ekipu???

Quaresma#7
12-06-2009, 12:13
Ja ga nebi prodao. Jest da je ponuda mamljiva ali NE. Zato što fantazistu čemo več tako dobit (Deco, Elano) tako da ne vidim zašto bi prodavali naše key igrače i još je najbolji desni bek na svetu. Ako toliko žele Sneijdera za fantazistu neka počekaju koji mesec kad ga bude Perez dao na prodaju i onda ga moremo dobiti za kakvih 20-25M€. Proda Suaza(8M€), Rivasa(4M€) i Vieiru(8-10M€), Obinnu (6M€) (oni več tako odlaze) i evo para za Sneijdera. A u Maicona ne dirajte.
Samo me brine sad se je Juventus uključio u borbu za Elana. Nude Trezegueta za Elana jer imaju sličnu vrednost 10M€. To mamljiva ponuda za City. http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=37207
A Yayu Toureja ne trebamo jer imamo Zanettija, Muntarija, Cambiassa, Mottu, Dekija za tu pozicju. Gde da njega još stavimo.
Burdisso-Carvalho izmena je super.
A Moratti nikad nije bio razpoložen za takve projekte da trese 100M okolo u prelaznom roku. Tako da nema ništa od toga.

CurvaNord69
12-06-2009, 12:14
Ma vladamo u budalastini

Huska
12-06-2009, 12:16
Daj link, jer ne mogu da vjerujem :D

http://sport.virgilio.it/calcio/calciomercato/inter-sneijder-real.html

eto ti ima o njemu i sneijderu

sports.it:
L'INTER 2009/2010: Julio Cesar, Maicon, Carvalho, Samuel, Santon, Zanetti, Thiago Motta, Cambiasso, Sneijder, Milito, Ibrahimovic

CurvaNord69
12-06-2009, 12:18
Samo mi recite po cemu je motta bolji od sulleya?

Nera
12-06-2009, 12:20
@Mauro, dobro, Robinho ne.. Ali Fabregas i Aguero bi nam bili super. A sto mislis , ako stavis 40-45 milki na sto Arsenala da ce reci 'ne'? Ili Atletico? Dajj... Imas mlade njih dvojicu, Sneijdera, imas Balotellia, Quaresmu , Santona,... Sve igraci koji ce jos napredovati.
Pa onda, uzme se Arnautovic, Cassano ili Lavezzi.. Znaci, ne svi oni, ali trojica medju njih 5. (Fabregas bi mi bio obavezan). Mourinho kad bi radio godinu-dvije sa tim timom, napravio bi cudovisnu ekipu... Prodaju se: Viera, Rivas, Burdisso, Jimenez, Suazo,.. Tu ima jos para. Ja bih to. Novi ciklus.. Jer ova ekipa, bez znacajnih ulaganja (i bez prodaje najvaznijih igraca) tesko moze doci do LS. Zato, sad, kad se najvece pare mogu uzeti, treba krenuti sa obnovom. To je moje vidjenje,.. Ne mora biti ispravno, ili ako se ti ne slazes, ne moras odma hahahaha ;)

Enfant Terrible
12-06-2009, 12:30
@Mauro, dobro, Robinho ne.. Ali Fabregas i Aguero bi nam bili super. A sto mislis , ako stavis 40-45 milki na sto Arsenala da ce reci 'ne'? Ili Atletico? Dajj... Imas mlade njih dvojicu, Sneijdera, imas Balotellia, Quaresmu , Santona,... Sve igraci koji ce jos napredovati.
Pa onda, uzme se Arnautovic, Cassano ili Lavezzi.. Znaci, ne svi oni, ali trojica medju njih 5. (Fabregas bi mi bio obavezan). Mourinho kad bi radio godinu-dvije sa tim timom, napravio bi cudovisnu ekipu... Prodaju se: Viera, Rivas, Burdisso, Jimenez, Suazo,.. Tu ima jos para. Ja bih to. Novi ciklus.. Jer ova ekipa, bez znacajnih ulaganja (i bez prodaje najvaznijih igraca) tesko moze doci do LS. Zato, sad, kad se najvece pare mogu uzeti, treba krenuti sa obnovom. To je moje vidjenje,.. Ne mora biti ispravno, ili ako se ti ne slazes, ne moras odma hahahaha ;)
Da, mudro veliš, ne znam šta je tu toliko smiješno ostalim članovima. Jedan ciklus završava i vrijeme da počne drugi. Neki igrači su odradili svoje i vrijeme ja da budu zamijenjeni drugim (po mogućnosti kvalitetnijim) igračima. To su upravo ti igrači koje si nabrojao (da ih ja ne nabrajam opet) i na njihova mjesta se moraju "instalirati" kvalitetnija riješenja.

Nama je ovo pomalo nezahvalna situacija jer Moratti ne želi da troši pare, a kada bi izdvojio 100M€ (koje su mu sigurno dostupne, jer skoro 50% tog iznosa dođe prodajom igrača i "nestankom" njihovih plata) a da sačuva Ibrahimovića i Maicona, daleko bi dogurali. I to imali bi ekipu za budućnost.

Mauro7
12-06-2009, 12:39
i ja se slažem, prodao bi još i Julia Cesara i Cambiassa i imali bi još više novca, pa bi stvrorili još jaču ekipu

CurvaNord69
12-06-2009, 12:43
Mogli smo maria jos prodat

Culé
12-06-2009, 12:46
Nama je ovo pomalo nezahvalna situacija jer Moratti ne želi da troši pare, a kada bi izdvojio 100M€ (koje su mu sigurno dostupne, jer skoro 50% tog iznosa dođe prodajom igrača i "nestankom" njihovih plata) a da sačuva Ibrahimovića i Maicona, daleko bi dogurali. I to imali bi ekipu za budućnost.

Čovjek je umoran. Uložio je stotine miliona u Inter, a u Ligi prvaka ništa. Vjerujem da je svaki put govorio: "Još sad ću odvezati kesu, biće valjda nešto", ali vidi nema ništa... pa sad neće da "baca" pare.

Enfant Terrible
12-06-2009, 12:46
i ja se slažem, prodao bi još i Julia Cesara i Cambiassa i imali bi još više novca, pa bi stvrorili još jaču ekipu
Nema potrebe za tim ;) Ukoliko bi Massimo bio voljan uložiti 100M€ bez prodaje najboljih igrača (a pod tim mislim na Ibru i Maicona, jer su oni u pole positionu za deportaciju) onda bi imali kompetitivnu ekipu na čitavom kontinentu, i što je najvažnije ekipu koja ima budućnost ispred sebe. Pošto Moratti ne želi da izdvaja sredstva, a hipotetički, šanse za prodaju Maicona i Ibre su realne, zašto taj novac ne usmjeriti na reorganizaciju ekipe?

Ne volim da puno ponavljam, ali Moratti pojma nema šta znači voditi jedan klub. Volim ga (kao i svi) jer je srcem jedan od nas (i uvijek će biti), ali od kluba koji puca na visoko ne može praviti privatnu sprčiju, dovoditi igraće koje on smatra da su dobri (iako nije kompetentan za takve ocijene) i baratati sa novcem kako mu se potrefi....

EDIT:
Čovjek je umoran. Uložio je stotine miliona u Inter, a u Ligi prvaka ništa. Vjerujem da je svaki put govorio: "Još sad ću odvezati kesu, biće valjda nešto", ali vidi nema ništa... pa sad neće da "baca" pare.
Tu ga shvatam u potpunosti. Ali isto tako, treba vidjeti koliko ova ekipa ima potencijala i koliko joj samo mali detalji fale da bude ono što je on uvijek želio- VELIKI INTER. Naravno, ti mali detalji ne dolaze besplatno, ali kao što sam rekao, većinu sredstava može "namaknuti" prodajom igrača i rezanjem njihovih bespotrebno velikih plata. Od njegovog preuzeća Intera stigli smo daleko, i sada kada smo blizu da se poredamo kao ozbiljan konkurent Evropskim velikanima, koće nas stvari koje nas nikada nisu koćile prije...

Mauro7
12-06-2009, 12:51
ne znam, ponekad imam osjećaj kao da ne želi iskeširati dobru lovu za dobrog igrača, tj. eto dao je 20i nešto za ibru, pa zašto sad ne dati opet toliko za nekog mlađeg dobrog kreativca??? to mi nije jasno
i znam da mu nije lako, ni meni nije lako njega kritizirati tj. govoriti da ne kupuje tj. kao da ne troši a čovjek itekako troši svake sezone jer i pokriva rupe u bilanci, a da ne govorim o planovima za izgradnju stadiona i inovacije trening centra, možda i zato ne želi previše trošiti sad

Nera
12-06-2009, 13:09
Mauro je malo smirio strasti :P

Ko prvo, mnogo bi vece prihode imali od sopstvenog stadiona. Ko drugo, treba da se radi trening centar. Pod tri (i najvaznije), porez u Italiji razbijaju. Znate koliko Morattia kosta Ibrinih 12 miliona plate? 24 miliona.. U Spaniji bi ga kostali 16M ;)

A da nije mag kad je trgovina igraca u pitanju, to nije sporno... :rolleyes:

hulle
12-06-2009, 13:13
A delegation from Real is due to fly into Milan today to table a €17m bid plus Sneijder for the Brazilian wing-back.

sto se mene tice ovo je glupo do bola....maicon je najbolji bek na svijetu a da ga damo ovako bezeze...sneijder je uvijek u bolnici a real zeli da ga se rijesi sto prije i pristati na takvu ponudu bi bilo i vise nego glupo...ak misle prodati maicona onda samo velika svota a ovak neki bolesnik nam nije potreban

Culé
12-06-2009, 13:15
ne znam, ponekad imam osjećaj kao da ne želi iskeširati dobru lovu za dobrog igrača, tj. eto dao je 20i nešto za ibru, pa zašto sad ne dati opet toliko za nekog mlađeg dobrog kreativca??? to mi nije jasno
i znam da mu nije lako, ni meni nije lako njega kritizirati tj. govoriti da ne kupuje tj. kao da ne troši a čovjek itekako troši svake sezone jer i pokriva rupe u bilanci, a da ne govorim o planovima za izgradnju stadiona i inovacije trening centra, možda i zato ne želi previše trošiti sad

Da Mourinho nije usr'o sa Mancinijem i Quaresmom, sve bi bilo drugačije. Ubijeđen sam.

DenchiNL
12-06-2009, 13:16

pa to sam im i ja rekao :D
najbolje sviju da prodamo i imacemo puuuuno para na gomili :crazzy:

isto kod njih uigravanje ne postoji , odnosno vrijeme u kojem bi se igraci privikli na nas sistem igre,italiju,jezik,itd.
znaci prodamo kostur tima i pravimo novi tim, u tom vremenu dok cekamo da se uigraju itd, bicemo 4-5 , mocan plan, nema sta, genijalan cak

Balotelli#45
12-06-2009, 13:47
A delegation from Real is due to fly into Milan today to table a €17m bid plus Sneijder for the Brazilian wing-back.

sto se mene tice ovo je glupo do bola....maicon je najbolji bek na svijetu a da ga damo ovako bezeze...sneijder je uvijek u bolnici a real zeli da ga se rijesi sto prije i pristati na takvu ponudu bi bilo i vise nego glupo...ak misle prodati maicona onda samo velika svota a ovak neki bolesnik nam nije potreban
po meni nema nikakve logike da maicon zavrsi u realu prvo svako malo pametan ili da nije retardiran ovo ne bi prihvatio.Drugo ovo su novinari verovatno izmislili.Trece pa real ima Ramosa na toj poziciji nece drzati 2 najbolja desna beka na svetu u jednoj ekipi.

CurvaNord69
12-06-2009, 13:55
Pa ramos ce igrat stopera, i bolji je alves bek od njega jos.

DenchiNL
12-06-2009, 13:55
Arnautovic nece u Inter , pregledom je ustanovljeno sto su i chelsijevi doktori vidjeli
teza ozljeda 5-6 mjeseci oporavak, nakon toga moguce da ga uzmemo na posudbu , sad ne dolazi definitivno se odustalo od njega.

Chelsea je dao ponudu AZ za Moussa Dembele, belgijski internacionalac , jako dobar 1 na 1, slicnu poziciju igra kao Arnautovic

Quaresma#7
12-06-2009, 14:01
Onda neka piče na Teveza ili Benzemaja. :D

Nera
12-06-2009, 14:47
Izgleda da United nudi Vidic + 35 miliona za Ibru. Sa nekih 40-45 miliona + Vidic, ja bih bio zadovoljan.

Moca93
12-06-2009, 14:49
a jeste .....neverujem da ce mancester da za jedno leto izgubi 2 najbolja igraca...a nikako nebi voleo da vidim Ibru u dresu Man.....to mu nikad nebi oprostio,bilo koji drugi klub da ,ali mancester...

Huska
12-06-2009, 14:50
Izgleda da United nudi Vidic + 35 miliona za Ibru. Sa nekih 40-45 miliona + Vidic, ja bih bio zadovoljan.

ma nema potreba posalju u paketu vidica i andersona i to je to :D a nije ni ta losa sa vidicem i 40 mil imaju oni sad para

Nera
12-06-2009, 14:57
a jeste .....neverujem da ce mancester da za jedno leto izgubi 2 najbolja igraca...a nikako nebi voleo da vidim Ibru u dresu Man.....to mu nikad nebi oprostio,bilo koji drugi klub da ,ali mancester...
A da ode u Bilan ili Rube? :P ;)

@Huska, ja i ti se slazemo. Da ide ovaj malo, dje mu je bolje, sto mislis? ;)

hulle
12-06-2009, 14:58

sto prije bi ga u juve i milan pustio :D

Grujinho
12-06-2009, 15:11
Maicon-Vidić-Samuel-Santon

opaaaaaaaaaaaa

hulle
12-06-2009, 15:18
eee maicon odlazi :)

dera
12-06-2009, 15:19
ne razumijem tu vasu logiku zasto bi neko htjeo oslabiti tim s kojim mora osvojiti LP, a da bi imao vise love da trosi???
oslabio? mora da se salis, tebi je muntari bolji od yaye? jedina muntarijeva bolja od yayine jeste zalet u noge

Guro
12-06-2009, 15:21
i opet bi bili defanzivno jaki.. a u napadu jos slabiji...ne znam...mislim da je prioritet sredina

---------- Post added at 14:21 ---------- Previous post was at 14:19 ----------

David Trezeguet Could Move To Manchester City In Elano Swap - Report

jos ovo i mozemo da se ubijemo slobodno...

Nera
12-06-2009, 15:31
Trezeguet je potvrdjen, ostaje u Rubentus. Izjavio njegov agent jutros.

dera
12-06-2009, 15:59
ovo su novosti vezane za nas a ne tih govana :D
man utd odustao od ibre, "dovode" vucinica

---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 14:44 ----------

ljudi, gdje ste procitali ono za morattija i plate

odbili nasi ponudu tottenhama za sulleya, znaci nista od yaye, nista od novih def. veznih

agent burdissa rekao da nema jos nista u vezi transfera, ali da je cuo za tottenham i chelsea (nama samo ova dva kluba nude)

Inter To Pounce For Benzema If Ibrahimovic Joins Barcelona - Report - kazu, to spada u onu ideju morattija sa platama

Guro
12-06-2009, 16:00
ok dera...ali elano je povezivan sa nama....nije bitno je li to juventus...ili neki drugi tim... :)

Nera
12-06-2009, 16:02
ljudi, gdje ste procitali ono za morattija i plate

Inter To Pounce For Benzema If Ibrahimovic Joins Barcelona - Report - kazu, to spada u onu ideju morattija sa platama

Procitao sam na fcinternews, ili 24oresport...

A Aulas (presjednik Lyona) je rekao da nema nista od prelaska Karima u Inter, jos prekjuce.

dera
12-06-2009, 16:11
kako, kada oni hoce i mancinija i vieiru u kompletu, tj. mi bi dodali jos nekih 20-30m za njega

Nera
12-06-2009, 16:13
kako, kada oni hoce i mancinija i vieiru u kompletu, tj. mi bi dodali jos nekih 20-30m za njega
Nzm. On je rekao juce ili prekjuce, da Benzema nece ici u inter (jer su ga konkretno pitali za nas).

CurvaNord69
12-06-2009, 16:15
Daj dera bolji je muntari od jajeta 3 put

Moca93
12-06-2009, 17:02
MA mene nervira sve ce nasi dobre da dovedu al ako ode ibra...pa daj nekog da pravi ibri drustvo,a ne milito....Sta bi sa hernanesom i arnautovicem?

Izgleda da od onog Obi Mikela nece biti nista....JEEEEEEEE :)

Inter boy
12-06-2009, 17:13
Ova ponuda Reala za Maicona nije loša Wesley Snejider plus 17 miliona eura, zvuči dobro

Grujinho
12-06-2009, 17:15
zašto davati Najboljeg desnog beka na svijetu za jednog Sneijderam koji nije ništa posebno... isto kao da bi barca dala Messija za Vieiru+50m€....

Inter boy
12-06-2009, 17:19
ma on i ovako želi da ide pa zato kažem da nije loša ponuda,a naravno da smo mi na gubitku .......

Moca93
12-06-2009, 17:24
ma to su novinari prenampumpali,mada su i nasi krivi sto su ga zapostavili....

Nera
12-06-2009, 17:35
pPesjednik Atletica kaze da je Aguero na prodaju, i da bi razmotrili ponude. Ajte nasi, da vas vidimo..
Dunga je preporucio Elana nasima. I isto tako ishvalio Santona. Kaze, zacarao ga je, kako dobro igra.

hulle
12-06-2009, 17:57
benzema je izjavio da ne zeli ici nigdje jer ne zeli da rizikuje da ne ode na SP
a sto se aguera tice taj je skup do bola tako da nista od njeg....hernanes sve blize milanu

Huska
12-06-2009, 17:59
zašto davati Najboljeg desnog beka na svijetu za jednog Sneijderam koji nije ništa posebno... isto kao da bi barca dala Messija za Vieiru+50m€....

sneijder nije nista posebno onda ti ocigledno nisi pratio real i holanndsku repku pa momak je prejak igrac i sto se tice ovog transfera kad bi ponudili 25 milja i sneijdera e onda bi moratti i mou bili ludi kad to nebi prihvatili

MA mene nervira sve ce nasi dobre da dovedu al ako ode ibra...pa daj nekog da pravi ibri drustvo,a ne milito....Sta bi sa hernanesom i arnautovicem?

Izgleda da od onog Obi Mikela nece biti nista....JEEEEEEEE :)

ajd mi reci sta fali millito al nemoj mi odmah za godine zakacat

hulle
12-06-2009, 18:13
Čelnici madridskog Atletivca su poručili svim eventualno zainteresiranim klubovima da njihov ofanzivni trojac koji čine Sergio Aguero, Diego Forlan i Maxi Rodriguez neće otići sa Vicente Calderon stadiona, unatoč velikom interesu, prije svega iz engleske Premier lige.

Huska
12-06-2009, 18:17
http://sport.virgilio.it/notizie/sport/2009/06_giugno/12/calcio_stampa_francese_inter_pronta_a_offerta_per_ benzema,19519835.html

mislim ono sta fali njega dovest i ako ibra ne ode :D

hulle
12-06-2009, 18:18
ma nece ibra ni otici..vidis da niko nece da se rasipa na njeg a ni benzema nema namjeru da ode iz lyona

Inter boy
12-06-2009, 18:22
daj bože da uzmemo Aguera i Elana to bi nas itekako pojacalo ....

dera
12-06-2009, 19:13
aguero ce prije zavrsiti u chelseau, snajdera precjenjuju, bolje sacekati tamo drugi mjesec prelaznog roka, vidjet ces da ce cijena biti 15m jer trenutno rijetki su klubovi kojima treba takav igrac

all3n
12-06-2009, 19:19
aguero bi bilo odlicno pojacanje..al 0 bodova..nedaje moratti tolike pare....tako da to zaboravimo..

Mauro7
12-06-2009, 19:36
ni ja ne bi dao 50M€ za njega, pretjerano..

Imp
12-06-2009, 20:38
danas su svi transferi pretjerani,tako da i aguero pretjerano vrijedi 50 M od benzeme nema nista,on bi moga u man utd...od ovih nizuzemaca iz Reala najradije bi robbena iako ima problema s ozljedama molit boga da bude zdrav i uzivat i njegovoj igri...

Mauro7
12-06-2009, 20:39
samo čekam šta je sa Hernanesom, nije mi uopće jasno što naši čekaju, mislim bože kako su nesposobni

Huska
12-06-2009, 20:42
samo čekam šta je sa Hernanesom, nije mi uopće jasno što naši čekaju, mislim bože kako su nesposobni

nista uzet ce nam ga bilan ispred nosa i kad od njega stvore novog kaku nasi ce pricat on je bio blizu prelaska u inter :(

al ajd valjda me demantuju te u sljedecih nekoliko dana/sedmica dovedu i njega

Imp
12-06-2009, 20:54
dobro je to ako je i milan zainteresiran za njega,jer u zadnje vrime nasi uprava jedino zna maznit milanu igrace ispred oka,ibra,suazo

Moca93
12-06-2009, 21:26
a sa suzazom su se usrecili svaka im cast.....Nego kazes huska sta fali militu....Mi ocemo da osvojimo Ls,a on je LS video samo na Pesu.....On je pre genove igrao i saragosi koja je ispala iz lige,tako da ni tu nije mogao da vidi ligu sampiona....nama treba neko iskusan,a ne neko ko ce u svojoj 3 deceniji zivota,il kolko vec ima,da prvi put zaigra u LS.Nebi bilo to tolko lose,da nam on nije najveca "zvezda" prelaznog roka,i najvece pojacanje....Da dodje jos neko iskusan onda uredu al ovako...

ac1d
12-06-2009, 21:28
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/06/12/1321420/sao-paolos-hernanes-eyeing-serie-a-move-flattered-by-pirlo

Nista nije gotovo ,on bi zelio ili kod nas ili Milan zato nije ni rekao koji klub mu je drazi.
Ima decko dobru viziju,dribling i jak sut koliko se vidi iz klipova s youtuba.

Nasi su budale sto ga nisu uzeli,ako je istina ono da nisu poslali faks na vrijeme.

Vjerojatnije ce u Milan jer je Leonardo trener,ali nista nije gotovo ako damo bolju ponudu.

Grujinho
12-06-2009, 21:36
Ma dovest Hernanesa, Deca i Carvalha i to je to...

Ali sad je tu još jedna dilema. Odlazak Ibrahimoviča mogao bi promjeniti stvari....
Ja bih odmah prihvatio ponudu Uniteda, a ta je Vidić + 30m€.... U ovom slučaju nebi doveo Carvalha, a za onih 30m€ doveo bi Cassana...

Dakle Hernanes, Deco, Cassano, Vidič.

Sve to lijepo izgleda, ali male su šanse da se to desi

Guro
12-06-2009, 21:44
Inter To Bid €40 Million For Lyon Ace Karim Benzema

jel ima sto od ovoga??? jos ako je istina pa mozemo u to da uglavimo mancinija i vieru...mislim da bi onda to bila korektna trgovina

Huska
12-06-2009, 21:49
Inter To Bid €40 Million For Lyon Ace Karim Benzema

jel ima sto od ovoga??? jos ako je istina pa mozemo u to da uglavimo mancinija i vieru...mislim da bi onda to bila korektna trgovina

istina je al do toga ce doc ako ibra ode jbg

Moca93
12-06-2009, 21:55
ma ako ibra ode mi cemo da napravimo Galktikose 4444....a ibra nece otici,a i ako bi otiso ko zna ko bi nam dosao....Ja ne znam sta vi ocekujete od ekipe sa dekom,kasanom,karvaljom,jedino aj taj hernades....i sve to bez ibre...pa ne da nebi osvojili LS nego ne bi ni grupe prosli...NJIHOVO JE PROSLO....sem hernanesa...

Grujinho
12-06-2009, 22:00
Cassano je za tebe slab igrač?? Pa cassano je igračina čovječe....Hernanes če to biti za godinu ili dve... Deco je dobar igrač, i baš takav igrač nam treba...on i Hernanes če se mijenjati.... Ne možeš odmah sve na Hernanes stavit tj. bazirat igru na njega, a on nikad nije video evropu, kamoli Calcio

dera
12-06-2009, 22:07
ljudi, danas procitah intervju Dzekinog agenta, u kojem stoji: "Bas kada sam zavrsio razgovor sa celnicima Milana, i krenuo tetki u Bresciu, nazvao me Interov Marco Branca. Rekao je da se hitno trebamo sastati sto smo i ucinili. On je pitao da li imaju ikakve sanse da ga dovedu posto su se kasno ukljucili, a ja sam rekao da ne bih zelio da izdam Milan. Ipak, AC Milan ima problema da se dogovori sa Wolfsburgom, a Branca mi je rekao da bi ga doveli samo u slucaju da Ibrahimovic ode."

Grujinho
12-06-2009, 22:08
Dera, ti si stvarno poludio na ovog Džeka :D.... ma dobar je on, ali mene više brine naša vezna linija

dera
12-06-2009, 22:26
cekaj, jesam ja rekao: "dobar onaj dzeko, hajmo ga uzeti", ili prenio info koja nije samo glasina, nego i potvrdjena od strane agenta, po tebi bi to trebao izbjegavati jer se tebi ne svidja - ova novost govori i to da nisu toliko zagrijani za cassana, te da je istina da bi ibra mogao otici
slazem se da je potreban AM, ali od toga nista izgleda

Grujinho
12-06-2009, 22:39
slobodno ti piši...nego samo sam se zezao, zato što ti očigledno cijeniš Džeka kao igrača...pa sam zato napisao onaj prvi dio posta...rodjen je on golgeter...prije nego što je došao u Wolfsburg bio je prvi strijelac Češke lige a i u njemačkoj je bio najbolji napadač skupa sa Grafiteom....

ali mene napad ne brine...doči če neko od trojke Drogba/Džeko/Cassano sigurno...ali nema tu nijedne novosti za veznjake...osim za deca

Huska
12-06-2009, 22:47
Dera, ti si stvarno poludio na ovog Džeka :D.... ma dobar je on, ali mene više brine naša vezna linija

isto ko sto si ti poludio za kirstinom :D :D

stvarno kad bi dzeko uspjeli dovesti nikog srecnijeg od mene da konacno bosanca vidim u dresu intera

hulle
12-06-2009, 23:09
ma ludi ste vi svi

DenchiNL
12-06-2009, 23:25
Džeku prebili u sred Sarajeva neku noc, izgleda ne vole ga svi

any way jeste li culi /vidjeli onaj cirkus u Napoliju?
Lavezzi hoce da ide a presidente , ti se kurvas,drogiras opijas
i prije cu ti unistit karijeru nego odes, sjedices na klupi sljedece 2 god. ako treba

bas prijatan presidente , ima stav cova , nisu svi ko massimo

Nera
12-06-2009, 23:26
On bi dosao kod nas, ali je premlad. Mi bi Deca ;)
ljudi, danas procitah intervju Dzekinog agenta, u kojem stoji: "Bas kada sam zavrsio razgovor sa celnicima Milana, i krenuo tetki u Bresciu, nazvao me Interov Marco Branca. Rekao je da se hitno trebamo sastati sto smo i ucinili. On je pitao da li imaju ikakve sanse da ga dovedu posto su se kasno ukljucili, a ja sam rekao da ne bih zelio da izdam Milan. Ipak, AC Milan ima problema da se dogovori sa Wolfsburgom, a Branca mi je rekao da bi ga doveli samo u slucaju da Ibrahimovic ode."
Dobar igrac, ali mislim da nije ono sto nama treba. Imamo 9-ku, treba nam neki koji ce igrati malo drugacije.
ma ludi ste vi svi
Istina :D

Inace, izgleda da ce Lyonu biti ponudjena zvanicna ponuda za Benzemu. Njihovi predstavnici su bili kod nas zbog Mancinia i VIere, tako da nista nije nemoguce. Damo im ovu dvojicu, i dovedemo ga za 25 miliona. Onda ode Ibra, dodje Vidic, i kupimo Sneijdera ili Hernanesa ili Deca ili Elana, i eto super ekipa :D

Grujinho
12-06-2009, 23:33
lijepo izgleda Nera :D

IN: Motta, Milito, Hernanes, Elano/Deco, Benzema, Vidić + Quaresma
OUT: Vieira, Cruz, Crespo, Mancini, Jimenez, Ibrahimović :(....

Huska
12-06-2009, 23:36
Džeku prebili u sred Sarajeva neku noc, izgleda ne vole ga svi

any way jeste li culi /vidjeli onaj cirkus u Napoliju?
Lavezzi hoce da ide a presidente , ti se kurvas,drogiras opijas
i prije cu ti unistit karijeru nego odes, sjedices na klupi sljedece 2 god. ako treba

bas prijatan presidente , ima stav cova , nisu svi ko massimo

nisu ga bas prebili ja sam citao da je smao primo par samara :D

@nera i sta je bilo kad si se probudio :D

Nera
12-06-2009, 23:40
@nera i sta je bilo kad si se probudio :D
Osvojili smo LS :D A pazi, ako idemo zvanicno na Benzemu (a oni oce nasa dva igraca) znaci Ibra ide sigurno. A ManU ima para za nejga, daju velike pare, ili malo manje para i Vidica, i nama extra. I onda se kupi veznjak do bola :D

Huska
12-06-2009, 23:40
napoli zainteresovan za usluge obinne pametno oni radi dobit ce brdo love za lavezzia ako ode i odmah to mjesto popune obinnom koji je 3x jeftiniji od njega

nera nastavi ti i dalje sanjat :P i ja sam definitivno za benzemu al ako se ibra proda za ciste pare a ne da u transfer ulaze i igraci

Grujinho
12-06-2009, 23:44
ti nebi pristao na ponudu Vidić + 30 m€ = Ibrahimović????

Nera
12-06-2009, 23:46
Oni su ponudili Vidic+35M ;) Znaci, mi malo stisnemo, i dobijemo Vidica i 40M. Po meni, extra potez. I kupi se Benzema. Oni hoce Mancinia, Vieru i Burdissa (potvrdio njegov agent), i ljepota Bozija. Damo njih trojicu i 20 miliona, i Karim je nas :D

Huska
12-06-2009, 23:46

nebi zato sto vidic ne vrijedi 50mil a ibra vrijedi min 80 al zato bi kad bi kad bi ponudili jedno 45 mil da mozemo kupit benzemu e to bi onda bio transfer ibra=vidic i benzema bolje nemoze

hulle
13-06-2009, 00:29
pa sta je vama ljudi benzema ne zeli da ode iz lyona

Moca93
13-06-2009, 01:00
sta ste zapeli za vidica...nece on otici iz mana,a i koji ce nam jos jedan srbin:)
Ibro ostani uz tebe smo :)
Nego i dalje me ovi nerviraju iz intera...ako ibra ode,dovecemo.....

dera
13-06-2009, 11:23
nera, ne zaboravi rijeci Cire :)
ima mali problem u vezi onoga sto sam ranije rekao, 25m plus manci te vieira za benzemu, bez obzira da li ubacimo tu i burdija i damo nekih 15m, quaresma ne moze igrati sam po krilu, falio bi nam opet drugi, jedino probati sa benzijem :D - ili i Q ide sa njim, ili ne ide niti jedan bilo bi logicno

ibra nece ici, citajte mi potpis :D

---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 09:55 ----------

jimenez blizu west hama, koji ce sigurno slijedece sezone biti negdje u vrhu
real prodaje huntelaara, sta li bi ti moglo znaciti :D
Brazilian wunderkind Anderson Hernanes admits he’d be “honoured” to play in Serie A with Inter and Milan the favourites
“I will no longer accept behaviour like this,” slammed Cuca in newspaper O’Globo.

“Whoever turns up late or misses training entirely simply won’t play in my team any more. I don’t care if it’s Adriano or anyone else.” - pa ti pricaj adri da mi vrsimo pritisak na tebe

"Wolfsburg have declared the player is not for sale," Galliani said.
"But we will try again because he is our top aim, without a doubt. But in the case he doesn't arrive then we would consider our second and third aim."

Moca93
13-06-2009, 11:48
Kad vidim koga bi sve doveli kad ibra ode...mozda i bolje da ode :)
Mislim aguero,eto,benzema,cassano i drustvance :)

all3n
13-06-2009, 13:03
evo ovako neke obavijesti...gospodin Carlo Garganese, Goal.com je napisao MOGUCE NAJVEĆE TRANSFERE ovo ljeto..

Zlatan Ibrahimovic (Inter)

Possible Destination: Barcelona, Real Madrid, Manchester United

Douglas Maicon (Inter)

Possible Destination: Real Madrid

David Trezeguet (Juventus)

Possible Destination: Roma, Milan, Napoli, Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Barcelona, Lyon, Marseille

Andrea Pirlo (Milan)

Possible Destination: Chelsea

Samuel Eto’o (Barcelona)

Possible Destination: Inter, Manchester City, Chelsea, Milan

David Villa (Valencia)

David Silva (Valencia)

Possible Destination: Real Madrid, Liverpool, Chelsea, Juventus, Inter

Arjen Robben (Real Madrid)

Possible Destination: Milan, Inter, Manchester United, Liverpool, Manchester City

Sergio Aguero (Atletico Madrid)

Possible Destination: Inter, Chelsea

Xabi Alonso (Liverpool)

Emmanuel Adebayor (Arsenal)

Possible Destination: Milan, Man City

Gael Clichy (Arsenal)

Possible Destination: Real Madrid, Milan

Franck Ribery (Bayern Munich)

Possible Destination: Real Madrid, Barca, Chelsea, Man Utd, Inter, Milan

Karim Benzema (Lyon)
Possible Destination: Barcelona, Man Utd, Inter, Milan

Edin Dzeko (Wolfsburg)

Possible Destination: Milan, Inter, Chelsea, Manchester City

evo...i skoro za sve igrace zanimamo se...

---------- Post added at 12:03 ---------- Previous post was at 12:01 ----------

Zlatan Ibrahimovic Is Free To Go Where He Likes - Inter Director Paolillo

Inter director Ernesto Paolillo admits his star man is free to join any club as long as an mega offer heads towards the San Siro...

<!--h3>Salvatore Landolina</h3--> 13 Jun 2009 10:29:03

<!-- google_ad_section_start --> http://i.media.goal.com/g/48216_news.jpg
(http://www.goal.com/en/MediaImagesGallery.aspx?Id=48216)

Zlatan Ibrahimovic (http://www.goal.com/en/people/sweden/2040/zlatan-ibrahimovic)

Inter (http://www.goal.com/en/teams/italy/2/internazionale-news) have shown a significant in attitude regarding Zlatan Ibrahimovic as director Paolillo drops a bombshell by claiming the big striker can leave.

The Sweden international has hinted of his penchant to join Spanish giants Barcelona and reports followed of a swap between both clubs which would have seen cash plus Samuel Eto'o head to Inter.

The possibility has lost momentum over the last week, but it doesn't mean 'Ibra' will stay. Paolillo has revealed the club will sell him for an offer that satisfies them.

"If Ibrahimovic dreams of going elsewhere then he is free to do so, but we will have to receive an adequate offer for him," Paolillo told Sky Sport Italia.

"He is a symbol of this club and an asset to all, but like I said, we would have to receive a massive offer and he too would have to receive terms which would make him happy. If we receive something we will evaluate it, but we wouldn't mind keeping him.

"The doors are open to Joan Laporta and everyone else and we have to see how the market turns out."

Karim Benzema has been linked with the club and although Paolillo admits his penchant for the French ace, signing him may be a stretch too far.

"Benzema is a great player and everyone likes the greatest players, but that doesn't mean that all objectives can be reached," concluded Paolillo.

ako vec ga pustaju..nadam se onda pametnom transfer marktu....novca ce biti..samo ga dobro iskoristi....

hulle
13-06-2009, 13:56
Giuseppe Rossi has sent out an appeal for Juventus to make an offer to Villarreal so that he can replace David Trezeguet.

q bi mogao u sporting

dera
13-06-2009, 14:54
gdje ce u ljute rivale :)
bravo PAOLILLO!

Nera
13-06-2009, 15:04
Moratti je rekao da su on i Laporta pricali o Ibri i Eto'u, ali da nece biti zamjene. I da Zlatan najverovatnije ostaje. Kaze, trazimo odbrambenoga, i interesuje nas Carvalho. Isto tako, drago mu je sto Mou zeli Deca, ali jos nije nista konkretno uradjeno po tom pitanju. On misli da mozemo osvojiti sa ovom ekipom LS, i da samo treba jedan stoper ekipi :rolleyes:

Maicon iz Juzne Afrike opet prica kako treba da razmisli o buducnosti poslije Confederations CUpa. Ako bude izmisljotina, onda ok. Ako bude prava izjava, i on pocinje zestoko da me nervira...

dera
13-06-2009, 15:05
citam da je real jako blizu ville, tako da ibra ne ide ni tamo, dakle, ostaje

Huska
13-06-2009, 15:13
Mourinho calls for Deco

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun13n.html

Mauro7
13-06-2009, 15:18
Mourinho calls for Deco

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun13n.html

to mi se sviđa, ostali se zanimaju za Hernanesa, D'Agostina, kupuju Diega... i takve uglavnom mlađe igrače a mi za otpadke hehehe
interesantno kako se za Deca spominje samo INTER!!! s jedne strane je dobro jer ako ga zbilja žele uzeti onda super nema konkurencije pa dolazi ali mislim ono....tko zna zašto se samo mi interesiramo za deca? :vfunny:

Huska
13-06-2009, 15:23
to mi se sviđa, ostali se zanimaju za Hernanesa, D'Agostina, kupuju Diega... i takve uglavnom mlađe igrače a mi za otpadke hehehe
interesantno kako se za Deca spominje samo INTER!!! s jedne strane je dobro jer ako ga zbilja žele uzeti onda super nema konkurencije pa dolazi ali mislim ono....tko zna zašto se samo mi interesiramo za deca? :vfunny:

razumijem te potpuno al tko garantuje da ce se neki pojacat sa hernanesom i d'agostinom ipak ima jos nade da hernanes zavrsi kod nas

CurvaNord69
13-06-2009, 15:26
Ma bilan poceo mladje kupovat a mi starije, sabani nasi

Mauro7
13-06-2009, 15:35
razumijem te potpuno al tko garantuje da ce se neki pojacat sa hernanesom i d'agostinom ipak ima jos nade da hernanes zavrsi kod nas

u svakom slučaju Bilan ZNA kupiti igrače kao Kaka dok su još mladi dovest ih iz Brazila i postaju super mega zvijezde, ok mi smo napravili super poslove sa Maiconom, Cambiassom, Ibrom(nije doveden za 5M ili slično ili iz slabe lige al opet 20ineštoM a sad vrijedi mnogo više) pa čak i Maxwell
ali što se kreativaca pravih 10tki tiče daj mi jedno ime zadnje koje smo imali i doveli onako mlađeg

e da zaboravio sam i Julia Cesara, gdje je i zaslužan Mancio odnosno jedan od njegovih kolega skautova koji mu javio za njega, još uvijek čekam da Mourinho dovede nekog, a on ima poteškoća s dovođenjem i svojih bivših koji ga kao obožavaju...sjećam se kad je dolazio Mourinho svi su govorili uuu sad nam dolazi Mourinho svi igrači svijeta će htjeti igrati u Interu uu on će nam dovest velika imena :vfunny:
za sad vidim doveo trivelu koji se proslavio i ajde Muntarija mu brojim jer sam ja osobno zadovoljan s njime al drugo...a paradoksalno je što sada pak priča se o tome da gubimo dva naša najbolja igrača..sjajno
ne pričam protiv njega ali ni taj bog od bossa nije napravio nikakav utjecaj samo u štampi priča o decu(lol?) a naša uprava isto ne znam što čeka s transferima

real u par dana sredi dva najveća transfera u povijesti a mi gdje smo? ne možemo ni deca i carvalha dogoviriti još?

dera
13-06-2009, 15:36
to nam je u krvi, gradjanima milana, jedni moraju imati starije - poznatije :)

CurvaNord69
13-06-2009, 15:55
Problem je u tome sto massimo neda para, da on iskrca 250milijuna pa radi sta hoces ko perez, vec bi mi imali 3 nova igraca

dera
13-06-2009, 16:05
kad je on iskrcavao, perez nije imao za hljeba
zato, nemoj tako pema dragog nam predsjednika, ili bolje receno gazdi, posto u ovom prvom i nije bas nesto uspjesan :D

CurvaNord69
13-06-2009, 16:07
Ma nije ni u cem uspjesan osim vadjenju nafte.
al aj dobro, vidit cemo sta ce bit, necemo sudit prije kraja transfera

Quaresma#7
13-06-2009, 17:24
Dovest če on Deca, Elana, Carvalha i Arnautoviča. Nije ni on lud vidi šta ekipi fali.

Balotelli#45
13-06-2009, 17:28
ma ako nedovede nekog jakog igraca tipa cassana ili hernanesa nije mercato ni blizu od uspesnog nemozes ti sa carvalhom,arnautovicem mottom militom ili decom parirati npr. manchesteru ili barceloni evo sad i realu

Quaresma#7
13-06-2009, 17:33
Pored ovih očekujem još bar jednog veznog. Onog pravog CM-ja. Najviše bi volio Inlera/Mascherana/Ledesma nije loš/D´Agostina.

CurvaNord69
13-06-2009, 17:45
Koji mascherano on je defanzivac klasicni.

Nera
13-06-2009, 17:55
Koji mascherano on je defanzivac klasicni.
Tacno, on nam nista ne treba, iako ga cijenim izuzetno, i mislim da bi bio pravi nasljednika Il Capitana.

Carvalho:"Voljeo bih ponovo da igram pod Mourinhom. S njim sam osvojio najveci broj trofeja.."

On je nas. I Deco, osim ukoliko Moratti ne rece:"Ne treba nam veznih"

Presjednik Sao Paula:"BIlan hoce da kupi Mirandu i Hernanesa sa kutijom banana :D . Oni su u finansijskim problemima, i tesko da ce moci priustiti sebe nekog od njih. Hernanes ce najvjerovatnije u Spaniju, jer je tamo bolja finansijska moc."

Znaci, decko javno kaze da bi kod nas, nemamo prakticno konkurenciju, i mi cekamo... fino, nema sto.

Imp
13-06-2009, 19:17
Jbg i cekamo da navrsi 30 god pa cemo ga onda kupovat,za sad je tu DECO ej DECO

dera
13-06-2009, 21:50
milan dovodi nekog beka, ne mogu se sjetiti kojeg, ali jako je dobar (mlad)

Mauro7
13-06-2009, 22:01
milan dovodi nekog beka, ne mogu se sjetiti kojeg, ali jako je dobar (mlad)

misliš onaj crnjo lijevi bek iz porta?

dera
13-06-2009, 22:03
da, hih.. a dzeko jako blizu, Boga mi, biti ce i oni jaki.. samo mi stojimo

CurvaNord69
13-06-2009, 22:06
Ma ja sve kontam nemoze mou zakazat, jos je dug prijelazni rok i tako to, al kad pogledamo na drugu stranu, on hoce da svi igraci budu na prozivci kad je vec okupljanje

Quaresma#7
13-06-2009, 22:50
Ma to je ovaj bek iz Porta Aly Cissokho. Kažu da je dobar.

Grujinho
13-06-2009, 23:00
Kažu ljudi iz Sao Paola da Milan ima financijske probleme, i da vjerovatno neče moči kupiti Hernanesa i Mirandu...

Super sve, al kako mogu imati financijske probleme kad su prodali Kaku sad za 68m€??

Ajd nek naši dovedu Hernanesa

Moca93
13-06-2009, 23:05
pa ako kupe dzeka il jos nekoga,i od ostatka valjda moraju da vrate dugove:)

Nego aj sad nasi nek lepo drpe ovoh Hernarnesa...Secam se kolko je Nera bio siguran da ce ovaj doci kod nas a sad Strepimo

Grujinho
13-06-2009, 23:07
Ma bio je Nera siguran i za Arnautoviča pa sad neče doči :D :D Bolje ne slušaj ti njega

P.S. Nera, znam da ne dolazi zbog ozljede ;)

Mauro7
13-06-2009, 23:12
Kažu ljudi iz Sao Paola da Milan ima financijske probleme, i da vjerovatno neče moči kupiti Hernanesa i Mirandu...

Super sve, al kako mogu imati financijske probleme kad su prodali Kaku sad za 68m€??

Ajd nek naši dovedu Hernanesa

Milan je samo u ovoj sezoni imao rupu od 60i nešto M eura
neki misle da ako prodaju igrača za 70M da mogu odmah investirati 70 hehe e pa ne ide to tako, e sad 20,30 će sigurno potrošit ali neće više od toga, a predsjednik sao paula kaže da je klauzola mirande 14 a hernanesa 40M€!!! heheh naravno da ih neće se kupit za takve cijene ali želi reć da im je cijena ipak dosta velika

Moca93
13-06-2009, 23:30
KAko to da Arnautovic nedolazi?
Pa zar to nije gotovo,i da samo treba da potpise?

Huska
13-06-2009, 23:40
KAko to da Arnautovic nedolazi?
Pa zar to nije gotovo,i da samo treba da potpise?

pitaj neru on zna :P :D

Nera
13-06-2009, 23:48
Ma to je ovaj bek iz Porta Aly Cissokho. Kažu da je dobar.
Bas dobar igrac.

pitaj neru on zna
Ada, Nera zna, ne ti sigurno :P
Ma bio je Nera siguran i za Arnautoviča pa sad neče doči :D Bolje ne slušaj ti njega
P.S. Nera, znam da ne dolazi zbog ozljede
I ti si poceo da zezas.. :P Dosta mi Maura, hullsa i dere ponekad :D
Inace, Arnautovic je bas danas rekao da mu je zelja da igra samo u Interu. Navija za Inter od kad je bio dijete, a Zlatan mu je naj igrac. Vjerovatno ce se ovo ipak realizirati... I istina je da je odbio Chelsea zbog Intera, iako ovdje neki mi nisu vjerovali.

@Mocart, (ovo ponavljam po zadnji put), nasi su sve dogovorili za prelazak sa Hernanesom, ali nisu poslali fax u Brasil, kako bi se potpisao ugovor. Znaci, predomislili su se poslije dogovora, a to je izuzetno neprofesionalno. Npr, Preziosi je ispostovao dogovor sa nama oko prelaska Motte i Milita, iako je Q odustao od prelaska. Zasto? Jer se rukovao sa Morattiem ( e to je covjek od rijeci, koliko god nama ne odgovarao).

Mauro7
13-06-2009, 23:54
pa i Ibra kad je došo je reko uu ja sam kao mali navijao za Inter :vfunny:
puno mi to znači kad mu se odlazi, nadam se da ovaj arnaut nije takav

Huska
13-06-2009, 23:54
Bas dobar igrac.

Ada, Nera zna, ne ti sigurno :P

I ti si poceo da zezas.. :P Dosta mi Maura, hullsa i dere ponekad :D
Inace, Arnautovic je bas danas rekao da mu je zelja da igra samo u Interu. Navija za Inter od kad je bio dijete, a Zlatan mu je naj igrac. Vjerovatno ce se ovo ipak realizirati... I istina je da je odbio Chelsea zbog Intera, iako ovdje neki mi nisu vjerovali.

bolje i da neznam nego da znam ko ti :P :D

(boldano)zanimljivo al cini mi se da je ovo i zlatan ranije izjavljivao a vidi ga sad nece minute da ostane u inter... nije ni cudo sto mu je zlatan najigrac

Nera
14-06-2009, 00:03
puno mi to znači kad mu se odlazi, nadam se da ovaj arnaut nije takav

(boldano)zanimljivo al cini mi se da je ovo i zlatan ranije izjavljivao a vidi ga sad nece minute da ostane u inter...
Pazite, Zlatan je to rekao posto je potpisao, a ovaj prica prije nego sto je potpisao. I isto tako je odbio Chelsea, jer hoce u Inter. Znaci, nije samo jak na rijeci nego i na djela ;)

A naj igrac mu je Huska, jer imaju slican stil igre balvane :P Visoki, tehnicari.. A Mauro, ti i tvoj smijeh me poludje :D

Huska
14-06-2009, 00:08
Pazite, Zlatan je to rekao posto je potpisao, a ovaj prica prije nego sto je potpisao. I isto tako je odbio Chelsea, jer hoce u Inter. Znaci, nije samo jak na rijeci nego i na djela ;)

A naj igrac mu je Huska, jer imaju slican stil igre balvane :P Visoki, tehnicari.. A Mauro, ti i tvoj smijeh me poludje :D

jel i to iz tvoj cuvenih izvora po kojima smo vec potpisali hernanesa i arnautovica :P:D

Grujinho
14-06-2009, 00:18
Ljudi, šta ste napali Neru...pustite ga, makar imamo nešto za čitat ako on piše :D

Ma ne, dobar je Nera...Arnautoviča po mom mišljenju spriječava samo ona ozljeda...za Hernanesa se sječam, da su svuda več pričali kako je novi Interov igrač, ali onaj fax na kraju nije bio poslan...Nije Nera ništa lagao tu

Nera
14-06-2009, 00:21
Ljudi, šta ste napali Neru...pustite ga, makar imamo nešto za čitat ako on piše :D

Ma ne, dobar je Nera...Arnautoviča po mom mišljenju spriječava samo ona ozljeda...za Hernanesa se sječam, da su svuda več pričali kako je novi Interov igrač, ali onaj fax na kraju nije bio poslan...Nije Nera ništa lagao tu
Tacno.. Eto, da nije izaslo u javnost za Hernanesa, isalo bi da ja lupam. I za Arnautovic.. Koji qr*c pominjete, kao da sam ja Branca pa odlucujem oce li potpisati. Rekao sam, dok nije njega niko pominjao, da smo mi najblizi igracu. Tako je i bilo, radio je ljekarske pobogu. A sad sto se povrijedio na zadnjem mecu sezone, to stvarno nisam ja kriv.. Mene bi najlakse bilo da ne pisem nista, i sve su prilike da ce tako i biti.

@Huska, ne , nego sam gledao neke meceve nejgove ;)

Moca93
14-06-2009, 00:26
Ma samo nek dodje Arnautovic...oporavice se on :)
A ovo za Hernanesa,Morati bio skrtica za papire za stampac,pa poslao goluba pismonosu...pa mora da je goluba uvatio pticiji grip na pola puta:)

Aj Hernanes neseri nego dolazi:)

Huska
14-06-2009, 00:27
Tacno.. Eto, da nije izaslo u javnost za Hernanesa, isalo bi da ja lupam. I za Arnautovic.. Koji qr*c pominjete, kao da sam ja Branca pa odlucujem oce li potpisati. Rekao sam, dok nije njega niko pominjao, da smo mi najblizi igracu. Tako je i bilo, radio je ljekarske pobogu. A sad sto se povrijedio na zadnjem mecu sezone, to stvarno nisam ja kriv.. Mene bi najlakse bilo da ne pisem nista, i sve su prilike da ce tako i biti.

@Huska, ne , nego sam gledao neke meceve nejgove ;)

:lizac:neko nam je pop****o :vfunny:

Mauro7
14-06-2009, 00:29

ON je odbio Chelsea :vfunny: ne nego je Chelsea odbio njega na kraju

CurvaNord69
14-06-2009, 00:53
Moca sta si navalio na arnautovica jbt

Moca93
14-06-2009, 00:54
Ma daj sta das,samo da dodje neko dobar:)

hulle
14-06-2009, 00:58
hajd kad svi pitate da i ja onda..

nera kad ce arnautovic da dodje...ili jos bolje...kad ce da prohoda

CurvaNord69
14-06-2009, 01:01
Ma kolko je dobar s 1 nogom igra dribla daje golove trci

Grujinho
14-06-2009, 01:12
neka mi neko samo stavi neki link, gdje se spominje ponuda Vidič + 35m za Zlatana...jedan seronja mi pojede živce, kaže da pričam gluposti...ajd nemojte me sad iznevjeriti :D

hulle
14-06-2009, 01:14
ma to je bilo ima par dana nani+vidic+neka lova ili lova+vidic

Grujinho
14-06-2009, 01:18
znam, čito sam da ste pričali, ali treba mi neki link

CurvaNord69
14-06-2009, 01:19
Nadji na nekoj prethodnoj stranici + mislim da je na goalu bilo

hulle
14-06-2009, 01:29
evo naslovnica gazzette

http://2.bp.blogspot.com/_pJNL3cQJn0o/SjNCzO543WI/AAAAAAAAJKI/tdHDjlr9AvE/s1600-h/gazzetta.jpg

Huska
14-06-2009, 01:37
neka mi neko samo stavi neki link, gdje se spominje ponuda Vidič + 35m za Zlatana...jedan seronja mi pojede živce, kaže da pričam gluposti...ajd nemojte me sad iznevjeriti :D

znam, čito sam da ste pričali, ali treba mi neki link

pitaj ba neru zna on sigurno :P :D

izvini drug moro sam :D

Grujinho
14-06-2009, 01:41
hehe...Ma nema Nera linkove...on preko svojih izvora prati mercato :)

Enfant Terrible
14-06-2009, 11:44
Prijatelju, Ibra prije nego što je otišao iz Malmea, pričao je da mu je Inter najdraži klub, a najdraži igrač Ronaldo (dok je davao taj intervju baš je igrao sa Interom na Play Stationu). Ima na Youtube taj klip i čim ga nađem postaviću. Isto tako, kada je igrao u Ajaxu, gostovao je u jednoj emisiji i tu je isto izjavio da mu je najdraži klub Inter, a najbolji gol onaj Zidanea u finalu LP protiv Leverkusena. Tako da ti ta teorija ne stoji nikako.

Što se tiče Vidića, te su glasine neosnovane. Pričamo o Fergusonu, nije budala da pusti svoj najboljeg def igrača i plus da baca 30-40M€. To definitivno nije njegov stil, i ko vjeruje u te gluposti znaći da ne prati fudbal dovoljno. Ne bi me iznenadilo da Ferguson dovede Vučinića i od njega napravi beton igrača u slijedeće godinu- dvije, jer Mirko ima dosta potencijala.

Novosti:

- Moratti je postavio cijenu 80M€ za Ibrahimovića, što u ovom trenutku ni jedan klub ne želi isplatiti, tako da su velike šanse da Ibra bude kod nas i slijedeće sezone.

- Chelsea, Manchester City i Real Madrid će navodno plasirati svoje službene ponude u slijedećih nekoliko dana.

- Juve ganja Acquafrescu.

DenchiNL
14-06-2009, 11:57
Ma bilan poceo mladje kupovat a mi starije, sabani nasi

samo da onda i mi osvojimo 5-6 CL kao i oni, i opet cemo uzimat mlade :D

CurvaNord69
14-06-2009, 12:04
Jest istina je da mu je inter najdrazi klub, i ja sam to vidjo, a ferguson nije budala ko sto si reko davat tolike pare i najboljeg defanzivca a u napadu je i dalje najbolje pokriven
EDIT: evo sad vidim na goalu da united hoce torresa, ako je to istina (vjerujem da nije) bolji je izbor od ibre, mladji+igra vec u engleskoj+manja cijena, a nije mozda za nijansu neku slabiji
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/06/14/1323728/manchester-united-to-make-shock-move-for-liverpool-star-fernando-

Mauro7
14-06-2009, 12:19
Prijatelju, Ibra prije nego što je otišao iz Malmea, pričao je da mu je Inter najdraži klub, a najdraži igrač Ronaldo (dok je davao taj intervju baš je igrao sa Interom na Play Stationu). Ima na Youtube taj klip i čim ga nađem postaviću. Isto tako, kada je igrao u Ajaxu, gostovao je u jednoj emisiji i tu je isto izjavio da mu je najdraži klub Inter, a najbolji gol onaj Zidanea u finalu LP protiv Leverkusena. Tako da ti ta teorija ne stoji nikako.

ne nisi me skužio...samo kažem da je i on to govorio pa da kad netko drugi dođe i to isto kaže mi ne znači puno, jer eto najdraži klub pa sad odlazi, zato kažem dođe netko drugi najdraži klub ovo ono i opet poslje želi da ode, da se razumjemo ne govorim ništa protiv Ibre, nikad ne bi ni mogo bit protiv njega čak naprotiv...nego baš razmišljam o tim izjavama ne samo njegovih nego općenito kad netko dođe i kaže ''ja navijam za inter'' ''ja volim inter'' ''ja sam kao mali navijao'' ''inter mi je oduvijek bio najdraži klub'' itd. itd.
drago mi je čut kad govore takve stvari samo pitanje što to znači precizno u nekim situacijama

Enfant Terrible
14-06-2009, 12:29
ne nisi me skužio...samo kažem da je i on to govorio pa da kad netko drugi dođe i to isto kaže mi ne znači puno, jer eto najdraži klub pa sad odlazi, zato kažem dođe netko drugi najdraži klub ovo ono i opet poslje želi da ode, da se razumjemo ne govorim ništa protiv Ibre, nikad ne bi ni mogo bit protiv njega čak naprotiv...nego baš razmišljam o tim izjavama ne samo njegovih nego općenito kad netko dođe i kaže ''ja navijam za inter'' ''ja volim inter'' ''ja sam kao mali navijao'' ''inter mi je oduvijek bio najdraži klub'' itd. itd.
drago mi je čut kad govore takve stvari samo pitanje što to znači precizno u nekim situacijama
Ma skužio sam ja tebe, nisam ni mislio da si nešto rekao protiv Ibre (a i da jesi to je tvoje pravo), već razumijem da si revoltiran činjenicom da, kada neko dođe odmah sere da mu je to najdraži klub, itd. Ja sam htio istaknuti da sa Ibrom nije tako, kao što i nije ;)

Mauro7
14-06-2009, 13:17
real ima ozbiljnih problema za villu i izgleda da ništa od toga i sada idu i oni na Ibru, nudili bi obojicu ili jednog između robbena i sneijdera

osim reala, i city i chelsea žele Maicona, City kako pišu bi mogao ponuditi 10M + Elana(LOL? ovo pišu mogli bi to netko samo špekulira jer ovo ne bi bila ozbiljna ponuda naravno) a Chelsea zna da naši žele Deca i Carvalha

Moca93
14-06-2009, 13:24
Ko ji ce nam roben i snajder...mislim stvarno,ako nasi pristanu na to sranje od ponude...Maicon sigurno ako uopste ide,nebi hteo u City,a ovaj celsi kao i real,nudi 2 krs igraca....tako da nista nema....!!! :)

CurvaNord69
14-06-2009, 13:33
Pa robben, sneijder i 20mil dobro, lol
skroman sam ja tip

esteban
14-06-2009, 13:35
Pominje se sad da ce nam Perez ponudit Iguaina za Ibru i pare

hulle
14-06-2009, 13:43
ma te price najdrazi klub bla bla su glupe do bola...za maldinija se moze reci da mu je milan najdrazi klub, za bergomia inter....
a zlatan je tipican placnik...on bi sutra presao u milan il juve da mu ponude 100eura vise od intera

Pa robben, sneijder i 20mil dobro

to 20mil da mozemo platiti njihovo lijecenje :)

milan uze Aly Cissokho

real nece nuditi za ibru jer pereza savjetuju da bi to bio los potez a zidane je i dalje uporan za riberya

---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:40 ----------

chelsea trazi 10mil za carvalha hahahaha

Mauro7
14-06-2009, 15:16
http://www.corrieredellosport.it/Notizie/Calcio/71611/Stampa+Gb%3A+offerto+Ibra+al+Real+per+94+milioni+d i+euro

Times piše da je Inter od Reala zatražio 94M€ za Ibru hehehe , Perez navodno spreman dati Higuaina

adiK
14-06-2009, 15:28
http://www.corrieredellosport.it/Notizie/Calcio/71611/Stampa+Gb%3A+offerto+Ibra+al+Real+per+94+milioni+d i+euro

Times piše da je Inter od Reala zatražio 94M€ za Ibru hehehe , Perez navodno spreman dati Higuaina
lol, a da im zatrazimo Higuaina i 94M... mozda pristanu :P

Mauro7
14-06-2009, 15:33
lol, a da im zatrazimo Higuaina i 94M... mozda pristanu :P

stari moj ne znam točno koliko vrijedi Higuain ali ono oko 20M sigurno ma taman i da nabiju da vrijedi 30 dobit 60M€ i njega za Ibru je odlično

Grujinho
14-06-2009, 15:43
ne ide Ibrahimovič nikud

Guro
14-06-2009, 16:02
ada kad real nece da da one pare za vilju....ne znam sto bi za ibrahimovica davali duplo vece...

Mauro7
14-06-2009, 16:07
ada kad real nece da da one pare za vilju....ne znam sto bi za ibrahimovica davali duplo vece...

čuj Villa nije Ibra na kraju krajeva
a što je njima posebno važno to je novac kojeg ću u godinama dobiti zbog sponzora reklama ugovora itd..
pa kao Ronaldo će im donijeti 500M€!!!!! zamisli Ibru onda sigurno će dovest bar pola od toga..
Villa ne znam baš ipak manje manje

Grujinho
14-06-2009, 16:15
Ako Real tako gleda na igrače...onda su više nego ludi....umjesto da gledaju koji igrač bi se najbolje uklopio u njihovu igru oni gledaju od koda če više profitirati...Jebote kao da su kurve...sve bi svoje prodali za €

hulle
14-06-2009, 16:38
ma nije to istina..ibra im sigurno ne moze donjeti puno love jer on nije tako jak s marketingom...prvo treba da ode u eng ligu pa onda ..hahah

Nera
14-06-2009, 17:09
Nzm, oce li ovaj igrati za nas ikad, ali eto.. Bar je poceo za Chievo :D

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/g9zManIJaFs&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/g9zManIJaFs&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>

Pogledajte na 6:27

hulle
14-06-2009, 17:10
znaci treba citav klip treba pogledati samo radi par sekundi ...a jesi ga nasao hehe

Grujinho
14-06-2009, 17:19
mah taj kerlon me sasvim razočarao...ništa od njega u ovoj sezoni

Mauro7
14-06-2009, 17:20
ja sam u ovom klipu vidio samo lavezzija koji ima snage za dribling i u 88., čak je i montervino dobar u ovom klipu hehehe?
ili pak što se denisu nisu sudala dva čista prekršaja?
o kome je ono trebao bit zapravo ovaj klip? heheeheheh

jedino što sam vidio ovdje nekog tuljana, jako sebičnog tuljana, a mourinho ne voli tuljane a kamoli sebične hehehehe

CurvaNord69
14-06-2009, 17:34
Ma kakav kerlon, prosuo se samo tako, a lavezzi je dobar skroz

Mauro7
14-06-2009, 18:40
iz Švedske pišu da Ibra ostaje u Interu zbog obitelji
naime obitelj mu se jako dobro snašla u Italiji i potpuno privikli na talijanski stil života a i na jezik, a ima i podatak da su mu djeca upisana za sljedeću školsku godinu hehe
a i vilu koju je dao izgraditi izvan centra Milana da bi bio u većem miru bla bla

ali isto tako piše da u slučaju ponuda koje se ne mogu odbiti upisati djecu negdje drugdje ili promjena vlasništva kuće sigurno nisu veliki problem

---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:32 ----------

http://www.corrieredellosport.it/images/72/C_3_Media_815072_immagine_det.jpg

CurvaNord69
14-06-2009, 18:59
E i to je faktor, samo da ne bude trazio vecu placu

Grujinho
14-06-2009, 19:28
koliko djece ima Zlatan?

Mauro7
14-06-2009, 20:09
koliko djece ima Zlatan?

dvoje čini mi se

Nera
14-06-2009, 20:09
koliko djece ima Zlatan?
Dva sina.

Huska
14-06-2009, 20:35
ma da hoce real ponudit 60 milja i sneijdera i nek on upisuje djecu u skolu po spaniji

Balotelli#45
14-06-2009, 21:29

<object width="425" height="344">

<embed src="http://www.youtube.com/v/g9zManIJaFs&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="425" height="344"></object>

haha ja sam njega bio zaboravio.Ove sezone nije ni igrao zbog povrede tek ce sledece moci da se pokaze i tek tada mozemo nesto vise o njemu da kazemo :D

DenchiNL
14-06-2009, 21:46

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/g9zManIJaFs&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/g9zManIJaFs&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>

ma treba ga pod hitno na isti doping ko i Balotelliju i Santonu sto daju :D
sad ozbiljno on mora ojacat i dobiti na kilazi , ovo je smjesno gledati tolisni je

Quaresma#7
14-06-2009, 22:08
Ja sve više ubeđen da če Ibra ostati. A Kerlona bi ja vratio nazad i da ga Mourinho propusti kroz svoju školu, da napravi igrača od njega. Verovatno čemo imati napadače Ibra, Milito, Balotelli i Arnautovič. Arnautovič če verovatno biti povređen do januara tako da bi nam Kerlon dobro došao i još bi ga ojačali kod nas jer ipak imamo dobre fitness trenere koji su se ove sezone odlično pokazali.
Moratti hvali Coutinha. http://fcinternews.it/?action=read&idnotizia=5537
Ne mogu dočekati kad če doči.

Grujinho
14-06-2009, 22:10
ma kakav Kerlon...zaboravite na njega...nema njega kod nas ove sezone sigurno...

Huska
14-06-2009, 22:18
ma bjez ba za njeg sam skroz zaboravio ja od malog coutinha ocekujem igracinu kad ce on vise kod nas