View Full Version : Glasine o transferima
dvije novosti vezane uz barcu
moguća zamjena toure-maxwell
bruno alves vrlo blizu barce
al ne kontam sta ce nama toure...jest on dobar igrac i sve..ali nama treba ofanzivaca
al ne kontam sta ce nama toure...jest on dobar igrac i sve..ali nama treba ofanzivaca
Upravo..sem da prodamo Muntarija
a sto smo ga i dovodili onda hehehe
i opet onda ostaje cambiasso, JZ, Motta??? ko leti?
CurvaNord69
09-06-2009, 20:27
Pa vi odma vjerujete u to ?
koji k ce nam toure
Grujinho
09-06-2009, 20:34
ja bih odma doveo Yayu Tourea, ali samo ako bi jedan defenzivni pored Vieire otišao...
Motta-Cambiasso-Toure-Zanetti defanzivni vezni
Stankovič nešto izmedju
Elano-Deco-Sneijder ofanzivni vezni
To bi bilo do jaja....
ali nema šanse da 3 playa dođu..1 sigurno ali 3 sigurno ne
primetio sam da se vise uopste nespominje onaj mikel iz celsija,i ako je skoro bio preso kod nas...DOBRO JE :)
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=5354
Agent Galloppe kaze:"Inter mi smo tu"
Kako god, Stanković ispada iz prvih 11.
Cesar
Maicon - Carvalho - Samuel - Santon
Zanetti - Motta - Cambiasso
Deco
Milito - Ibrahimovic
Grujinho
09-06-2009, 20:58
to je najrealnija postava intera za sljedeču sezonu, ali ne sviđa mi se previše...al dobro...bolja nego od ove što smo je imali ove sezone
CurvaNord69
09-06-2009, 21:00
Ma nece doc carvalho crni sta vam je, igra chivu 100%
i nece deco nego sneijder :P
Carvalho dolazi najkasnije sledece nedjelje ;) Arnautovic bi trebao isto skoro... Da dodje, da se vidi kako napreduje oporavak. Ukoliko bude sve OK potpisuje se, ukoliko ne..
I meni je Deco najrealniji, mada bi ja uzeo Mela najprije..
Nema veze. Onda Chivu umjesto Carvalha... dobri su obojica. Sneijder neće u Inter, 100%.
Izgleda da je lose prosao razgovor izmedju Mendesa i presjednika Genoe. Quaresma izgleda ostaje.. yes :D
CurvaNord69
09-06-2009, 21:26
Ma da, pa u 11. mjesecu cekamo zimu da ode :D
ako je maxwella nemoguce zadrzati, ja bih zmirecke pristao na zamjenu sa yayom, time bismo mogli prodati i muntarija za 20m, te tako uloziti za nekog ofanzivnog
Izgleda da je lose prosao razgovor izmedju Mendesa i presjednika Genoe. Quaresma izgleda ostaje.. yes :D
bilo bolje da je otišo gore i privikne se bolje, igrao bi možda svaku utakmicu,sad ovako ako se opet posere ovdje do kraja sezone će gledat s tribine utakmice Intera hehehhe
@Mauro, ja sam siguran da je njemu Mou rekao,: "Zajebi ti morattija, nemoj prihvatati da ides tamo. Oni me tjeraju da igram bez krila, ali s tobom u ekipi cu morati" :D Ima da igra kao leptirica :D
ima da a ako se posere, i tak nema šanse sada da dođe cassano, ovako umjesto da uzmeš provjerenog igrača riskiraš, kakav je to idiot ovaj quaresma, trivelaaaaaa ahahah
Meni je drago sto ostaje.. Ima da pokaze od cega je napravljen. FORZA TRIVELA... :forzainter:
Meni je drago sto ostaje.. Ima da pokaze od cega je napravljen. FORZA TRIVELA... :forzainter:
držim te za riječ!
Grujinho
09-06-2009, 21:43
valjda če sada proigrat..
CurvaNord69
09-06-2009, 21:44
Ma nece nista 100% pokazat, vidit cete
valjda če sada proigrat..
Nadam se...
držim te za riječ!
heheh.. ma, vidji, ja sam optimista.. :D
Ma nece nista 100% pokazat, vidit cete
:down:
I meni je drago sto Q ostaje...ima on jos dosta toga da pokaze.....A i dres ce mi biti naizad vazeci:)
Nego meni se nesvidja ona postava sto ste napravili...nekako ja ponovo nevidim kreativca nego samo neke matore drtine,tipa deko i karvaljo...tu lepo da se ubace Q,Manici ,Elano i Arnautovic...takvi igraci nam trebaju a ne one seronje...:)
CurvaNord69
09-06-2009, 22:02
Pa bit ce ti ako Q igro
zanetti-cambiasso-deco
quaresma---------------ibra
---------milito
dobro nece ibra na krilo, al ce bit iza malo
btw, Q ce nosit broj 7 ne 77 :D
@Mauro, ja sam siguran da je njemu Mou rekao,: "Zajebi ti morattija, nemoj prihvatati da ides tamo. Oni me tjeraju da igram bez krila, ali s tobom u ekipi cu morati" :D Ima da igra kao leptirica :D
ko oni, pa on je dobio sve sto je htio, dao mu 2 sanse da se pokaze, i poslao ga na posudbu
Nema problema Curva odlepicu jednu 7 :)
CurvaNord69
09-06-2009, 22:10
Pa ce ti bit na jednoj strani dresa
Quaresma#7
09-06-2009, 22:16
Evo moje postave:
-----------------Julio Cesar-------------
Maicon---Carvalho---W.Samuel---Zanetti
--------------Cambiasso----------------
---------Deco-----------Elano/Motta/Melo/Deki/Muntari
Quaresma/Balotelli-------------Ibrahimovič
------------------Milito------------------
ili
-----------------Julio Cesar-------------
Maicon---Carvalho---W.Samuel-----Chivu/Santon
--------Zanetti----Cambiasso--Elano/Motta/Melo/Deki/Muntari
Deco
Mario/Milito-----------Ibrahimovič
Treba malo ofenzivnije. ;) Kad Q dobije onu svoju sedmicu na leđe onda je onaj pravi i trivele če proraditi. :P
moguce da budemo i tako igrali ako se vrati Q, ali cisto sumnjam da ce jose uopste pokusati sa njim i mancijem da igra, tako da mu ne bi trebali ni elano ni, IMAMO AMANTINA
Quaresma#7
09-06-2009, 22:28
Ma Amantino če verovatno otiči u Lyon.
to se spominje jer se ne uklapa u trenutnu taktiku, ali ako se Q vrati, znaci da je i on automatski u igri
jedino ako Jose ne kaze, Ricardo, dobro dosao na klupu
Quaresma ostaje u inter. Pola Meggiorinia, Fatic, Acqua, Bolzoni i Bonucci idu u genovu. Evo im dadosmo pola Peimavere...
Quaresma#7
09-06-2009, 22:38
Jel samo pola Meggiorinia. A ostali su svi u celom komadu?
CurvaNord69
09-06-2009, 22:40
Ma bola genoa = inter b, na kraju ce i trenere uzimat pocet :D
jos da se masimo i onaj njihov zamjene :)
Jel samo pola Meggiorinia. A ostali su svi u celom komadu?
Jeste, ali mi od Meggiorinija svakako imamo samo pola :D
ajde vise da se mijenjamo vlasnika i trenera s genovom dosta je bilo igraca
Denmark 0-4 ItalyScorers: Balotelli 13, Acquafresca 22, Dessena 47, Ranocchia 87
jaoo, ali kada bolje razmislim, svakako bi propali kod nas, KAD SMO TALENTOVANI
Quaresma#7
09-06-2009, 22:56
To znači da Burdisso ostaje i ne ide u Genovu?
ma burdiso je igrac za kladionicu...ako neko zna preokrenuti rezultat onda je to on
ajde barem da im nismo dali cijelog meggiorinija , budale
ajde barem da im nismo dali cijelog meggiorinija , budale
Mi drzimo pola njega, dok je pola Cittadelle. Tako da smo ga dali, sto se nas tice, cijeloga :D
EDIT: Izgleda da ce i Pele u Genou :D Jos samo kondicionog trenera da im damo.. :D
Grujinho
09-06-2009, 23:15
kakva je stvar sa meggiorinijem...na kojoj poziciji igra
kakva je stvar sa meggiorinijem...na kojoj poziciji igra
Spic. Dao je 18 golova u Seriji B ove godine. Inace, svi igraci idu cijeli, osim Fatica pola (jbg, nece Crnogorca cijeloga dati :D )
Grujinho
09-06-2009, 23:24
to znači, da smo ostali bez njega.... đaba se nervirat više zbog naših budala...
Spic. Dao je 18 golova u Seriji B ove godine. Inace, svi igraci idu cijeli, osim Fatica pola (jbg, nece Crnogorca cijeloga dati :D )
ma dat ce i njeg samo nema genova toliko love da svima daje platu:D
CurvaNord69
09-06-2009, 23:39
Na kraju cemo mi njima pocet jos igrace placat
Mi drzimo pola njega, dok je pola Cittadelle. Tako da smo ga dali, sto se nas tice, cijeloga :D
EDIT: Izgleda da ce i Pele u Genou :D Jos samo kondicionog trenera da im damo.. :D
Dame i gospodo naklonite se Mourinhu i našoj upravi! živjela politika mladih!! (koju oni sad misle provodit a super su počeli) :vfunny:
koje smo mi samo transfere napravili, a u milanu, dinho ce zamjeniti kaku, jako blizu Dzeko koji je i danas i neki dan (2x) za repku zabio cc
CurvaNord69
10-06-2009, 00:09
Ma jes zabio omanu :sivi:
a stvarno, mi se tolko patimo umjesto potrosit jebenih 50mil nakon 10godina za 2 igraca i prica gotova
Enfant Terrible
10-06-2009, 00:23
Drago mi je da Quaresma ostaje, još ako bude u pola uporan na treninzima koliko je bio u namjeri da ostane u Interu- onda imamo novu/staru zvijezdu :)
Što se trgovine tiče, od smrti našeg voljenog Facchetija, sve je krenulo niz brdo. Jednostavno Moratti nije fudbalski kapacitet (koliko god respect imao prema njemu) da se bavi ozbiljnom problematikom u klubu. Ali eto, što se ovog prijelaznog roka tiče, da dovedemo još Elana, Deca i Cassana, to bi bio uspješan mercato (naravno uz Ibrin ostanak) po meni.
Grujinho
10-06-2009, 00:51
Elano, Deco, Cassano i Carvalho...to bi bio dobar mercato...
samo ja mislim da če Cassano doči, samo u slučaju da Ibrahimovič ode...ali nadam se da nisam u pravu..
Cassano, Milito, Ibra i Mario u napadu uff...u svakoj utakmici barem jedan bi bio raspoložen...za razliku od ove sezone, u kojoj je sve bilo na ibrahimoviču
pa dobro ne moze se reci da ove tj vec sad prose sezone ostali nisu bili raspolozeni...jer ibra je uvijek igrao i sve su lopte isle na njeg dok su se ostali uvijek mijenjali bez obzira na formu
Elano, Deco, Cassano i Carvalho...to bi bio dobar mercato...
samo ja mislim da če Cassano doči, samo u slučaju da Ibrahimovič ode...ali nadam se da nisam u pravu..
Cassano, Milito, Ibra i Mario u napadu uff...u svakoj utakmici barem jedan bi bio raspoložen...za razliku od ove sezone, u kojoj je sve bilo na ibrahimoviču
:what:
e to bi bio pravi mercato i uz njih jos i quaresma ostane i bude "normalan" igrac kakav je bio u portu
Ma jes zabio omanu :sivi:
ne razumijem, smijesno ti je kakav je gol dao ili protiv koga?
kakav je tek u revijalnoj protiv drine iz zvornika zabio :)
E ovako.. Mundo Deportivo prenosi da je dogovoren prelazak Ibre u Barcu. Eto'o i 10 miliona. Dok je, prenosi Gazzetta, Maicon izjavio sledece:"Tuzan sam. Inter brine samo o Ibrahimovicu, a mene tretira sa indiferentnoscu. Kao jednog obicnog. Iu 7 dana su izlijecili moje fizicke probleme, dok u milanu ne." Jos je dodao:"Vidjeo sam Kaku, bio je srecan. Presao je u veliki klub. Hocu i ja da osjetim takvu radost."
KO NECE DA IGRA ZA INTER, NEKA IDE...
Buhahaha, pa taj mundo je vise nego smijesan, 10m i etoo (50-60m vrijedi?) - na cemu su oni
a maicon ima pravo da se buni
Enfant Terrible
10-06-2009, 11:00
E ovako.. Mundo Deportivo prenosi da je dogovoren prelazak Ibre u Barcu. Eto'o i 10 miliona. Dok je, prenosi Gazzetta, Maicon izjavio sledece:"Tuzan sam. Inter brine samo o Ibrahimovicu, a mene tretira sa indiferentnoscu. Kao jednog obicnog. Iu 7 dana su izlijecili moje fizicke probleme, dok u milanu ne." Jos je dodao:"Vidjeo sam Kaku, bio je srecan. Presao je u veliki klub. Hocu i ja da osjetim takvu radost."
KO NECE DA IGRA ZA INTER, NEKA IDE...
Ovo za Maicona je izgleda postalo ozbiljno, a naši su se pokazali kao jako ne ozbiljan klub (po ko zna koji put). Ako Maicon i Ibra odu...
Ovo za Maicona je izgleda postalo ozbiljno, a naši su se pokazali kao jako ne ozbiljan klub (po ko zna koji put). Ako Maicon i Ibra odu...
Iskreno sad da ti kazem.. Oni su najbolji igraci na svojim pozicijama... Ali, ovo sto su radili ove godine je njihov maximum. I isto tako, nikad vise za Inter nece igrati istim entuzijazmom. Ja bih njih prodo'. Ali samo za kesh. Santon neka mijenja Maicona, za godinu-dvije, nece biti nista losiji. Uzmemo za tih 100 miliona: Fabregasa, Cassana, Arnautovica, Carvalha, Deca,.. I mirna Bosna. Imamo skoro isto jaku ekipu, mozda i jacu, jer ce igrati kao tim, a ne zavisiti od ove dvojice. Treba neka presjeci, i rec: "Ja sam ovdje gazda."
Maicon zasuzuje 6 miliona, ali stani malo... Proslo ljeto je dobio povecanje, ima jos 3 godine ugovora, i odmah oce jos. rekao je:"Ja sam izjavio da hocu da ostanem 100%, i od tada od Intera nista." Znaci, ti, koji vec imas ugovor sa Interom, treba da kazes da ostajes, i automatski stize povecanje ugovora?! Inter treba da bude pocascen jer on hoce da ispostuje ugovor (a to mu je obaveza).. Sramno...
ma sve je otislo u onu stvar a sve zbog ebenog interesdzije(ibre) ako hoce da idu neznam sta ceakju samo recite massimo nek vas stavi na transfer listu i to je to ima i vas tko zamijenit jest da je to skoro nemoguce al nema veze kao sto nera rece igrat ce se kao tim
za sve je kriv ko, pa kao sto smo se i navikli, jose mourinho
nakon njegovog smijesnog produzenja ugovora, svi su rekli, pa zasto ne bismo i mi tako, maxwell, maicon, ibra.. a i ova nagrada za postignute golove, ako nije bila u klauzuli ima se pravo ljutiti, ali ako da onda neka suti, kada bude slijedeci ugovor, trazi po asistenciji premiju ili nakon nekoliko i tacka
Enfant Terrible
10-06-2009, 11:28
Iskreno sad da ti kazem.. Oni su najbolji igraci na svojim pozicijama... Ali, ovo sto su radili ove godine je njihov maximum. I isto tako, nikad vise za Inter nece igrati istim entuzijazmom. Ja bih njih prodo'. Ali samo za kesh. Santon neka mijenja Maicona, za godinu-dvije, nece biti nista losiji. Uzmemo za tih 100 miliona: Fabregasa, Cassana, Arnautovica, Carvalha, Deca,.. I mirna Bosna. Imamo skoro isto jaku ekipu, mozda i jacu, jer ce igrati kao tim, a ne zavisiti od ove dvojice. Treba neka presjeci, i rec: "Ja sam ovdje gazda."
Ne znam, po meni se Santon ne snalazi dobro na desnom, koliko na lijevom boku (iako sam ga rijetko gledao na toj poziciji), ali odlaskom Maicona gubimo klasu, 100%. Teško će njega i Santon zamjeniti jer Maicon je, i prodoran, brz, ima dobar centaršut, a uz sve to ima i jeben šut, a to će biti praktički ne moguće zamijeniti našim igračima. To je sa sporstkog aspekta.
Druga stvar, sve i da prodamo Ibru i Maicona, mislim da opet ne bi gledali kvalitetan mercato. Kvalitetan u smislu dovođenja igrača Fabregasa ili sličnog, dakle igrača top kvalitete, jer mi je postalo jasno da naša uprava nema smisao za potrebu ekipe i naloge za transfere im daju ljudi koji ne znaju ništa o fudbalu (čitaj Massimo Moratti). U slučaju da griješim (od mene niko sretniji), mirna srca ću reći: nek' idu obadvojica...
Maicon zasuzuje 6 miliona, ali stani malo... Proslo ljeto je dobio povecanje, ima jos 3 godine ugovora, i odmah oce jos. rekao je:"Ja sam izjavio da hocu da ostanem 100%, i od tada od Intera nista." Znaci, ti, koji vec imas ugovor sa Interom, treba da kazes da ostajes, i automatski stize povecanje ugovora?! Inter treba da bude pocascen jer on hoce da ispostuje ugovor (a to mu je obaveza).. Sramno...
Ovdje se slažem, ali (iako teška srca ponavljam) uprava je kriva, struktura kluba, što su dozvolili sebi luxuz da svako ko prvi zacvili, Moratti mu obriše suze novim ugovorom. Da je bio jedan primjer pravog poslovanja (prodaja igrača nezadovoljnog svojim ugovorom) garantujem da bi svi ostali pazili šta pričaju, na čelu sa onom talijanskom seljačinom Raiolom. Ali ne, mi smo sebi dozvolili da budemo krava muzara, što pohlepnim igračima (Ibra, Maicon...), što pohlepnim klubovima i predsjednicima (Genoa, Roma...).
Ne znam, po meni se Santon ne snalazi dobro na desnom, koliko na lijevom boku (iako sam ga rijetko gledao na toj poziciji), ali odlaskom Maicona gubimo klasu, 100%. Teško će njega i Santon zamjeniti jer Maicon je, i prodoran, brz, ima dobar centaršut, a uz sve to ima i jeben šut, a to će biti praktički ne moguće zamijeniti našim igračima. To je sa sporstkog aspekta.
Znam, slazem se... Sad je igrao dobro za Italiju na desnog beka. Ukoliko se ne bi privikao, stavio bih tu Zanettia. I da, zasto da ne, kupio Ebouea, koji nema namjeru da produzava ugovor sa Arsenalom, a istice mu 30.-og Juna. Besplatan, veoma dobar, desni bek.
ma ja vise necu da citam ove glasine...samo se nerviram...
CurvaNord69
10-06-2009, 12:16
Ma jest a mi gubimo maicona, nesmje tu utjehe bit nego razapet nase mutavce
ado_inter
10-06-2009, 12:18
ovo sto je maicon rekao da zeli da ide iskreno i ja bi tako bez obzira koliko volio inter jer se svodi da je inter samo ibrahimovic i to je to.po meni je pametno sto je vako postupio al sad gledajuci na njegov odlazak i odlazak ibrahimovica daj Boze da naredne sezone makar LP izborimo a za prvensto vecu da spominjem.
a nisam dugo posto pa moram i ovo da napisem negdje sam cito usporedbu ibrahimovica i eto'a meni je to glupo uporedjivat jer je ibra za njega doktor fudbala jer vi govorite eto daje po 30 golova davo bi i ja da imam messia anria xavia iniestu i ostatk koji mu svi asistiraju a on samo postavi nogu dok ibrahimovic pa 70% svojih golova postigao sto se sam izborio tako ako eto dodje ocekujem od njega 10 golova po sezoni a i t je puno
i dalje mi imamo toliko mutavu upravu da ja ne znam kako oni uspiju i jednog kvalitetnog igraca da dovedu i na koga sve bacaju pare al evo gledam od svih napadaca za koje nude ogromnu lovu bolje da se okrenu veznom redu jer je tu kljuc uspjeha a drugo ako su i malo pametni nek ganjaju Dzeku jer ce to da bude napadac buducnosti a sve ostalo su tarabe
Enfant Terrible
10-06-2009, 12:46
Loših vijesti, danas, izgleda nikada dosta. Eto'o je viđen u Milanu prije dva dana i odmah je krenuo val špekulacije oko famozne zamjene Ibra- Eto'o. Prva vijest kaže da će Inter dobiti 10M€ + Eto'o (na ovo sam i sumnjao kada je Moratti preuzeo pregovore), druga vijest kaže da će Eto'o zarađivati 10M€ po sezoni. Eh sada, nisam čovjek koji pridaje neku važnost špekulacijama, ali ukoliko se 75% ovog ostvari, otvoreno pozivam Interiste iz Milana da unište prostorije kluba, a Morattija objese na jarbol.
Ostale (loše) vijesti u vezi transfera:
- Situacija oko Arnautovića je krajnje zbunjujuća. Svi su mislili da je potpis pitanje vremena, ali sada se odjednom klubovi trebaju DOGOVORITI?!
- Pantaleo Corvino je izjavio da Melo ne ide nigdje.
CurvaNord69
10-06-2009, 12:50
Idem stopirat ako treba da ubacim koktel u upravu
Idem stopirat ako treba da ubacim koktel u upravu
Nije to Ultrasima strano :)
Grujinho
10-06-2009, 13:00
Uff Zlatane...
To za Etooa je nevjerovatno... On +10m€ za IBRAHIMOVIČA!!!!!
Šta su sad Etooa ocjenili na 60m€ možda? Ma bježi bre sa njim...šta če nam on.... on i milito da se guraju u šestnastercu...
ali dobro ako je to istina, ipak postoji 1 dobra stvar...a to je dolazak Cassana najvjerovatnije....
To za Arnautoviča je jedna velika mućka...ne znam više šta da si mislim o njegovom dolasku... ali još uvijek mislim da če doči, barem na posudbu....
Mela ni ne trebamo ako smo realni...imamo tu Capitana, Cambiasa, Mottu, Stankoviča i Muntarija
ovo bi bilo zalosno ako bi se ostvarilo, mada ja ne vjerujem!
---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 12:00 ----------
ali dobro ako je to istina, ipak postoji 1 dobra stvar...a to je dolazak Cassana najvjerovatnije....
ako dodje etoo, nece i cassano, pricalo se da ce doci ako samo ibra ode ;)
Grujinho
10-06-2009, 13:02
Ako je to istina dera -> kad krečemo za Milano?? :D
heheh, treba pokrenuti peticiju za smjenu morattija kao predsjednika, i za to da muntari samuel matrix i rivas prebiju ibru a da sve to gledaju maxwell i maicon :D (da barem nekako iskoristimo ove sto sjede na klupi i primaju platu)
majke mi dera ako je sve ovo istina ima da pokreneš peticiju :/
Quaresma#7
10-06-2009, 13:34
Kad sam pročito ove vesti oko Ibre, Etoja, Maicona i drugih odmah su mi sjebali čitav dan. Neka prodaju Ibru ali onda MORA doči Aguero ili Benzema pored Etoja. Jer onda smo previše izgubili u napadu sa njim. A u vezi če tako lili tako biti Elano, Deco, Cambiasso, Zanetti, Quaresma... I brez Ibre moremo osvojiti ligu prvaka.
Sad je vreme da proradi Quaresma.
CurvaNord69
10-06-2009, 13:38
Davno se znalo da su svi ovi iz uprave retardi, al gdje je mou?
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo24239.shtml
Interov izbor : Ibra-Maicon na prodaju
ukupna vrijednost se procjenjuje na 110M€ Ibra 70 a Maicončina na 40
klub smatra da zamjene ima u vlastitom dvorištu : Balotelli i Santon
Nova politika Morattija je jasna, nikoga ne držati protiv njihove volje, uz uvjet da se dobiju adekvatne cifre kao i igrači za zamjenu
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/06/10/1316200/report-chelsea-table-formal-51m-bid-to-atletico-madrid-for
Chelsea 51M€ za Aguera
Grujinho
10-06-2009, 13:42
sa odlasko Zlatana gubimo ogromno, sa odlasko zlatana i maicona gubimo previše...
Quaresma#7
10-06-2009, 13:44
ma to je več previše. Mislim sad da su to več počeli novinari izmišljati. Ali itako bi otišao Maicon mislim da bi ga mogao dostojno zameniti kakav Raffinha.
koji kreteni majke ti , šta moratti ne ponudi barci Ibru + 20 milijuna za Messija. Već on dovodi ovog šmokljana etoa
Grujinho
10-06-2009, 13:52
a-a.... Rafinha nije ni do koljena maiconu....maicon je najbolji desni bek na svijetu, rafinha je daleko od toga
Quaresma#7
10-06-2009, 13:52
Mogao je bar Iniestu i Toureja izčupati a ne samo Etoja.
koji kreteni majke ti , šta moratti ne ponudi barci Ibru + 20 milijuna za Messija. Već on dovodi ovog šmokljana etoa
haha šmokljan :D
e al to si dobro reko - messi. Pa rekao je da bi jedino za njega učinio svašta, pa kad je išo na večeru sa Laportom ja se nadam da je pokušao nešto
Quaresma#7
10-06-2009, 13:58
Sad moremo komotno na Teveza krenuti.
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/inter/2009/06/10-30278/Inter-Bar%C3%A7a%2C+vicino+lo+scambio+Maxwell-Tour%C3%A9+
pišu da je i zamjena toure'-maxwell blizu
čini mi se da nova politika glasi - tehnički potkovanije igrače prodati i uzimati one s manje tehnike jer TEHNIČARA imamo previše!!!
Balotelli#45
10-06-2009, 13:59
Jaoj moratti svaki dan mi pritisak podignes...nemogu vise ovo da citam najbolje da moratti proda sve igrace poveca platu mourinhu i dovede deca carvalha,drogbu,mela,tourea,mikela i jos nekog crnca iz afrike i svi ce biti zadovoljni :(
heheh, treba pokrenuti peticiju za smjenu morattija kao predsjednika, i za to da muntari samuel matrix i rivas prebiju ibru a da sve to gledaju maxwell i maicon :D (da barem nekako iskoristimo ove sto sjede na klupi i primaju platu)
hahahah dobar dobar
i zovnut onog SVIJETLOST ISLAMA da im udje u prostorije s ak47 i da ih posafa :D
E sad cete da padnete na dupe... Tek su mi danas ispricali sto se desavalo ranije, i kakvi su dogovori postojali, ali su se prekinuli.
Ovako:
1) Aguero je zimus imao potpisan predugovor sa nama. Proslo ljeto nam ga je Maradona donijeo na srebrnom tanjiru, za 30 miliona eura otprilike (pare koje su posle za Quaresmu).
2) Cassano je dogovorio sve sa Interom, prije nego sto je dosao Mourinho koji je to blokirao. Cijena: 15 miliona eura.
3) Bale iz Totenhama je bio dogovoren da predje kod nas za 8 miliona, ali je moratti odustao, da ne bi krivio balans ekipe.
4) Suazo je dat Benfici u zamjenu za Di Maria (uz malu novcanu nadoknadu), ali je Massimo opet odustao, jer je decko mlad.
5) Fabregas je rekao Mourinhu da bi dosao u Inter, ali je Moratti normalno, odmah rekao, ne dam pare. I zbog toga je Jose htjeo da ide u Real.
6) Pastore je bio nas na 24 sata, ali je sve propalo jer se Inter premislja. Sad potpisuje za Palermo.
7) Sto se uradilo sa Hernanesom, ne mora ni da ponavlja...
MORATTI, PREDAJ NEKOME MJESTO PRESJEDNIKA, JER ZA FUDBAL NISI RODJEN. KAO VLASNIK SI EXTRA, KAO VODJA TRANSFERA NULA !
EDIT: Inace, ovo su sve bili Mourinhovi pokusaji da podmladi ekipu. Pokusaji, koje je stopirao Moratti.
adje bolan nera ne buncaj...idi popij jednu crvenu tabletu :)
adje bolan nera ne buncaj...idi popij jednu crvenu tabletu :)
hulle, ukoliko mi ne vjerujes, ili ukoliko smatras ovo glupostima, preskoci sa peckanjem :P
Grujinho
10-06-2009, 14:47
Ajde prestanite pisati o propalim transferima...neko če se još ubit kad pročita ovo...
ako je sve to istina Nera, onda stvarno ostajem brez riječi i bez ivakvog poštovanja prema Morattiju
Arnautovic nije ni blizu kao sto se misli. I da, Moratti je najavio neku vrstu pressa na Inter Channelu za 13.30h. Znaci, muti se nesto...
E sad cete da padnete na dupe... Tek su mi danas ispricali sto se desavalo ranije, i kakvi su dogovori postojali, ali su se prekinuli.
Ovako:
1) Aguero je zimus imao potpisan predugovor sa nama. Proslo ljeto nam ga je Maradona donijeo na srebrnom tanjiru, za 30 miliona eura otprilike (pare koje su posle za Quaresmu).
2) Cassano je dogovorio sve sa Interom, prije nego sto je dosao Mourinho koji je to blokirao. Cijena: 15 miliona eura.
3) Bale iz Totenhama je bio dogovoren da predje kod nas za 8 miliona, ali je moratti odustao, da ne bi krivio balans ekipe.
4) Suazo je dat Benfici u zamjenu za Di Maria (uz malu novcanu nadoknadu), ali je Massimo opet odustao, jer je decko mlad.
5) Fabregas je rekao Mourinhu da bi dosao u Inter, ali je Moratti normalno, odmah rekao, ne dam pare. I zbog toga je Jose htjeo da ide u Real.
6) Pastore je bio nas na 24 sata, ali je sve propalo jer se Inter premislja. Sad potpisuje za Palermo.
MORATTI, PREDAJ NEKOME MJESTO PRESJEDNIKA, JER ZA FUDBAL NISI RODJEN. KAO VLASNIK SI EXTRA, KAO VODJA TRANSFERA NULA !
EDIT: Inace, ovo su sve bili Mourinhovi pokusaji da podmladi ekipu.-OVA TI JE MOCNA...PA TAJ NIKAD NIJE GLEDAO NA MLADE IGRACE- Pokusaji, koje je stopirao Moratti.
1) AM je njegov vlasnik i oni ga prodaju za 50+mil tako da ovo nidje veze..znaci nasi daju 30mil i dolazi a drugi daju 50 i odbiju haha
2) ovdje ima istine jer je cassano imao dogovor s manciniem
3) samo nek bali
4) di maria je nista nisacim...pa kad q nije uspjeo kako bi tek ovaj FM talent..u stvarnosti je jad i cemer...igra sam protiv SEBE
5) lampard rekao wengeru de pristavi kafu eto mene :D
6) takvih igraca ima na tone i jos nije potpisao
7) ja sam davno rekao da to nije uredu kad ste nesto lupali da on dolazi u inter za neku sicu a znao sam da je barca ponudila 15mil a ovi odbili
Grujinho
10-06-2009, 14:55
gde se može pratiti ova press konferencija
1) AM je njegov vlasnik i oni ga prodaju za 50+mil tako da ovo nidje veze..znaci nasi daju 30mil i dolazi a drugi daju 50 i odbiju haha
Proslo ljeto se mogao dovesti za 30M. Ove godine mu je drasticno skocila cijena...
2) ovdje ima istine jer je cassano imao dogovor s manciniem Ima istine dje se tebi svidja :P
3) samo nek bali
Nije poenta u igracu, vec u tome sto se Moratti mijesa dje mu nije mjesto.
4) di maria je nista nisacim...pa kad q nije uspjeo kako bi tek ovaj FM talent..u stvarnosti je jad i cemer...igra sam protiv SEBE Opet, dogovor pod 3). Svakako ne bi bio losiji od Quaresme, a kostao bi manje ;)
5) lampard rekao wengeru de pristavi kafu eto mene :D'Ebiga, nije Mourinho onako bez razloga poludio, i razmisljao o odlasku.
6) takvih igraca ima na tone i jos nije potpisao
Potpisace.. Juce je dao izjavu oko toga. Na tone? Nisam siguran, meni se cini dobar. Podsjeca na Kaku. Ne kazem da ce biti igrac kao on, ali podsjeca.
7) ja sam davno rekao da to nije uredu kad ste nesto lupali da on dolazi u inter za neku sicu a znao sam da je barca ponudila 15mil a ovi odbili
Ada, to je na kraj doslo i do javnosti. Tako da nije bilo lupanje, nego nesposobnost nase uprave.
@Grujinho, ja neznam ima li idje interchannel da se gleda.
EDIT: Juninho je rekao da ide u jedan vazan evropski klub. Mi smo medju glavnim favoritima :D
sa odlasko Zlatana gubimo ogromno, sa odlasko zlatana i maicona gubimo previše...
igrali smo bez maicona, solidno, igrali smo bez zlatana, katastrofalno, tako da bi to trebao malo izbalansirati
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/inter/2009/06/10-30278/Inter-Bar%C3%A7a%2C+vicino+lo+scambio+Maxwell-Tour%C3%A9+
pišu da je i zamjena toure'-maxwell blizu
čini mi se da nova politika glasi - tehnički potkovanije igrače prodati i uzimati one s manje tehnike jer TEHNIČARA imamo previše!!!
ako vec maxwell sere, i ako mourinho ne racuna na njega, onda zasto ne
TACNO
4) di maria je nista nisacim...pa kad q nije uspjeo kako bi tek ovaj FM talent..u stvarnosti je jad i cemer...igra sam protiv SEBE
NETACNO
kako ce juninho kod nas da je rekao da ide u neki veliki klub hahahaha
kako bolan jeftiniji od q ..pa koliko kosta suazo...mi ga platiti preko 15mil i sad dati njega i lovu za jednog anonimca...piiiih
nije sto meni odgovara nego je sam mancini rekao da mu se svidja cassano a i cassano je govorio lijepo o njemu..CUDNI SU INACE HEHEHEH....i mancini je izjavio da je imao dogovoreno s cassanom
a kako je za kuna skocila cijena sad a prosle sezone bio bolji neko ove hehe
murinjo je razmisljao o parama
Ako dodje Toure ide Muntari vjerovatno zar ne?
sto bi isao muntari....pa taman 4 trkaca hehehe
Nzm. Ide Viera sigurno.
kako bolan jeftiniji od q ..pa koliko kosta suazo...mi ga platiti preko 15mil i sad dati njega i lovu za jednog anonimca...piiiih
Hulls, Suazo je sad procijenjen na 8 miliona. Proslo ljeto je bio na 11M, i niko ga nije htjeo ;) Dodali bi smo za Di Mariu nekih 5 miliona, tako da bi decko kostao 15 maximum. Quaresma 24, bez onih dodataka koji ce mozda ici u Porto (6 miliona).
pa ko radi te procijene ...suazo 8, di maria 15 hahahha
pa nije djevica marija haha
Quaresma#7
10-06-2009, 15:16
Ako budemo imali još dalje ovaku upravu i predsednika neče ligu prvaka osvojiti još dugo dugo.
Nemogu više sa tim pričama. Inter mi jede đigare sa ovakim transferima.
http://24oredisport.com/?action=read&idnotizia=12044
Arnautovicev predstavnik: "Inter se dvoumi, oko vise od jedne stavke. Teska operacija."
Nasi ne bi pare da daju. Oni bi momka od 20 godina na pozajmicu ;)
Arnautovicev predstavnik: "Inter se dvoumi, oko vise od jedne stavke. Teska operacija."
Razumio bih da spremamo neku ponudu za C Ronalda ili sl pa stedimo ali nasi ce jos prodat Ibru sto je izvjesno i ne mogu se odlucit za mladog i talentovanog momka da izdvoje 10mil :mad:
da
pametno, ali samo ubace klauzulu da ga imaju pravo kupiti za 10m na kraju sezone
zaboravio sam u proslom postu napisati ovo:
messi u real, del piero u inter, gerrard u arsenal, lampard u man utd - forza sapunica
ljudi...samo mi dizete pritisak....ako je 20% ovoga tacno mi necemo ligu sampiona gledat dok ne dodje vrijeme da bog uzme Morattija.....sad zvucim glupo i mlatim previse ali kako stvari stoje MM previse sere...po ovome sto se prica mi smo ispustili previse dobrih igraca...nije da je nas tim los ali nikako da napravimo finalni korak i ovu ekipu kompleiramo i popunimo rupe gdje treba...i onda se opet dodje na ono da premier liga ima prednost sto su teneri i menadzeri ujedno...i prakticno regulisu transfere....u italiji dok berluskoni i morati budu dovodili igrace nece biti srece...bez ukoliko to nisu velika imena kao sto radi sa perez
Ne samo Premier liga, imas mnogo primjera, npr. Magath sa Wolfsburgom. Dobio je odrijesene ruke i za 2 godine napravio prvaka Bundeslige...
dera zatvaraj ovu temu dodjem ovdje procitam par postova i samo sebi dan sje**m bezze :D
Ovako:
EDIT: Inace, ovo su sve bili Mourinhovi pokusaji da podmladi ekipu. Pokusaji, koje je stopirao Moratti.
ode se objesit..pa nemojte mi ovo govorit
ode se objesit..pa nemojte mi ovo govorit
imam ja dobrog konopca hoces kupit :D ko tebi u pola cijene :D
sad se spominje mascherano
a rossi kaže da mu je san vratiti se u italiju
CurvaNord69
10-06-2009, 17:44
Ma svi se spominju al cemo bit 20% slabiji sljedece godine, siguran sam
mi cemo samo zamjeniti mjesta sa Genovom :) stvarno ova tema kad pocnem da citam smo mi dan pokvari...
ma genova sampion hahahahahahaah
a ovo ako je istina onda mozemo da se pozdravimo sa Ibrom...mada i dalje mi nije jasno sto ce on Barseloni
Italian Bookmakers Suspend Betting On Ibrahimovic Joining Barcelona
http://inter.it/aas/news/reader?N=31595&L=en
navodi el munda deportiva su pobijeni i službeno. Čak pomalo i sprdani :) , šta ste se uplašili svi hehe
navodi se da je to izmišljotina , nelogično , i neutemeljeno čak i u očima neutralnih
http://inter.it/aas/news/reader?N=31595&L=en
navodi el munda deportiva su pobijeni i službeno. Čak pomalo i sprdani :) , šta ste se uplašili svi hehe
navodi se da je to izmišljotina , nelogično , i neutemeljeno čak i u očima neutralnih
pa naravno da je smiješno hehe, čitao sam jedan tekst gdje se navode 5 stavki zašto je ovo sranje od munda deportiva totalno neutemeljena vijest
a zanimljiva je ova prica oko barce od dolaska PG
ode dinho, sad zeli da se rijesi abidala, etooa, tourea,..... da nije on jedan od clu clux clana hahaha
Enfant Terrible
10-06-2009, 18:37
Koliko sam samo puta rekao da je list "El Mundo Deportivo" najobićnije smeće, u svakom smislu te riječi. A ne samo oni, već i AS, Marca itd..., to su cigani najobićniji (izvinjavam se Romskoj populaciji, ukoliko ih ima na forumu) i oni ne pišu vijesti (kao što bi trebali) već izmišljaju svoje bajke i fantazije.
Pročitao sam ove zavrzlame oko transfera i mogu samo predložiti komunikaciju sa svim navijačkim klubovima Intera, da se organizuje velika internet peticija kako bi Moratti odstupio sa predsjedničke funkcije, i preda je nekome ko je stručan. Njegova vladavina samo unazađuje Inter.
CurvaNord69
10-06-2009, 19:33
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/06/10/1316803/italian-bookmakers-suspend-betting-on-ibrahimovic-joining
no comment.
Quaresma#7
10-06-2009, 19:45
Malo lakše dišem posle ovog služben obaveštenja i Morattijevog intervjuja. Nadam se da u toku dana neče biti više ovakih sranja oko transfera.
Jel sutra Arnautovič dolazi, nešto sam čito da če doči iako je povređen ali nisam najbolje razumio na talijanskome.
Inter boy
10-06-2009, 20:38
Arnautović non stop najavljuje da dolazi ali nikako da stigne, čini mi se da ga inter nece zbog tog loma stopala, a meni se iz ovog Morattijevog intervjuja čini da se i on pomirio sa odlaskom Ibrahimovića ... šteta
Komitski Đeneral
10-06-2009, 20:41
Ibra ce otici ali jedino za ogromni novac. Pogotovo nakon Kakinog transfera u Real teskog skoro 70 mil, vjerujte da ni Ibra nece nidje otici ispod te cifre.
A za te pare mi dovodimo Fabregasa i Benzemu u paketu :)
Balotelli#45
10-06-2009, 20:46
Ibra ce otici ali jedino za ogromni novac. Pogotovo nakon Kakinog transfera u Real teskog skoro 70 mil, vjerujte da ni Ibra nece nidje otici ispod te cifre.
pre bih rekao mikela i drogbu nego fabregas i benzema :(
Komitski Đeneral
10-06-2009, 20:49
A prodajom Ibre i Maicona mogli bi dovesti Fabregasa+Ribery-a+Drogbu(Eto-a), mada ja licno preferiram Drogbu
Moratti rekao da nije nista dogovoreno, ali ako on kaze da zeli da ide i ako bude ponuda koja je prihvatljiva za njegov kalibar, nece biti problema.
Komitski Đeneral
10-06-2009, 21:10
Moje misljenje je da kad se vec nema para, kako kaze Moratti, a s obzirom da Ibra nikada vise nece biti na ovakvoj cijeni, treba iskoristiti situaciju i prodati ga. Jos jedna cinjenica koja ide u prilog ovoj prici jeste da je Ibra placenik, i da je samo pitanje vremena kad ce nas napustiti. Je li bolje ove godine kad mu je cijena 70 mil ili dogodine za 30-40?
E sad, veliko je pitanje sta ce Moratti odluciti raditi sa tim parama. Da li ce ih staviti u dzep kao sto to vec neko vrijeme radi Don Silvio ili ce se te pare uloziti u pojacanja. A u ovom drugom slucaju, posao bi bio perfektan iz svakog aspekta. Dovodjenjem npr. Fabregasa bi se betonirala sredina a pri tom bi se napravio odlican marketinski potez, jer ko ne bi pozelio dres Intera sa njegovim imenom? Uz njega npr. doveo bi se jedan klasni napadac i stoper, i eto ekipe za narednih 5 godina
nisam ja nista rekao, on je rekao da ga nece prodati za npr etoo i 10m sto je zaista smjesno
a rekao je i da ce nastaviti sa planom da naprave ekipu za LP :)
ma problem da si ga mogu priuštiti samo neki klubovi, real kupuje i ronalda i to za možda još veću cifru od kakine, chelsea je izgleda zagrizao za pata ili aguera a i oni traže džeku, i ostaje jedino zainteresirana barca koja ako zna da ostale ekipe nisu više interesirane može se igrati i čekati, ma sranje, da ne govorim da tu neće biti ogromnih para jer barca neće nikad dati toliko za jednog igrača, bit će ubačeni možda igrači ali ne sviđa mi se to, mislim da na kraju neće biti ništa
ja sam vam davno rekao da se ljudi nece rasipati za ibru..barca sad zeli riberya
Antonio Cassano’s agent has sensationally opened the door for a move to Milan. “Maybe we can say something in the next few days.”
to je samo caka da inter ponudi za njega, on je to skontao, jer kada god milan i juve hoce nekoga, mi uskocimo
ma ništa od toga, cassana nevoli bilanovci zato jer voli Inter , a mislim da bi on radije ostao u sampdoriji neg otišao u Milan
e ja mislim da bi on radje igrao LP nego talijanski cup
Inter boy
10-06-2009, 22:38
valjo bi nam cassano da se napad malo više ojača .... volio bih da pređe
DenchiNL
10-06-2009, 22:47
ibro nece nikud a ni maicon , jedino se treba plasiti zadnjeg dana mercata, jer je tad vec prodano dovoljno sezonskih karata, ne vjerujem da bi realno mogli ici na LP ako prodamo ibru ili maicona, a kad osvojimo LP mogu obadvojica ici za velike pare naravno :-)
CurvaNord69
10-06-2009, 23:05
Ma jebo ibru nek ide, al me brine sad maicon, jer sto kazete sad ibru prodat il nikad
j vladu j
j politiku j
u parlamentu j
sve njih redom
j vladu j
j politiku j
u saboru j
sve njih redom
j evu j
i dr evu j
j andju j
.......
ljudi sta vas je panika uhvatila....dika murinjo ima rijesenje za sve...ne nije domestos...nego tu su decdromik
Potpisao bih to po 100 puta samo kad bi se ostvarilo ali realno ne vjerujem da je nasa uprava sposobna dovest takve mlade zvijezde fudbala..
DenchiNL
11-06-2009, 09:25
eno Real poslao doktora do CR da ga pregleda , znaci i to je gotovo, sad jos Ribery
hoce li nasi skontati da Sneijder sad moze ici???
bolje je dovest Benzemu umjesto Etooa jer ovaj traži samo 4M po sezoni dok onaj 10 hehe a još je i mlađi, plus je Lyon interesiran iza Vieiru i za Mancinija pa se tu lijepo može sjest za stol i pričati
Quaresma#7
11-06-2009, 12:38
Eh da naša uprava to zna bilo bi super, samo što su tupi u mozag.
CurvaNord69
11-06-2009, 12:47
Mi ovde ono govorimo ko da znamo sve, i onda zakljucimo da je uprava pametnija.
al ja ovde nevidim nikakvu pamet
Enfant Terrible
11-06-2009, 12:47
Benzemu bi bilo odlično dovesti u slučaju da Ibra ode, definitivno. Siguran sam da bi on mogao zamjeniti Ibru, a još je vrlo mlad ('87 godište). Dakle, on je must buy, ako Ibro ode.
Što se ostalih transfera tiče, sada je skoro 100% sigurno da Melo neće doći u Inter jer praktički svakog trenutka treba potpisati novi ugovor sa Violama gdje će se izravnati sa najboljim igračima po primanjima. S druge strane, još jedno ime se veže uz naš klub- Giuseppe Rossi. Fantastičan mladi napadač, možda i predobro da bi bilo realno, ali vidjećemo šta će biti na kraju svega...
CurvaNord69
11-06-2009, 12:55
E sad, znaci ako ibra ode idealan napad bi bio cassano-milito-benzema po meni.
Ne vjerujem da ce rossi doc.
sto radi real...evo izgeda uzese i CR-a....imaju kaku....sad ce krenuti na ibru...i ako tako bude onda im treba uzeti makar 2 igraca...sa sredine...ionako reksoe da ce biti veliak rasprodaja u realu
Enfant Terrible
11-06-2009, 13:15
sto radi real...evo izgeda uzese i CR-a....imaju kaku....sad ce krenuti na ibru...i ako tako bude onda im treba uzeti makar 2 igraca...sa sredine...ionako reksoe da ce biti veliak rasprodaja u realu
Ne vjerujem da će krenuti na Ibru, to bi sada bilo previše nakon ova dva mega transfera.
jebote koja će to ekipa bit reala. povratak el galacticosa. Da bar mi imamo pereza za predsjednika... :(
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/06/11/1317924/inter-should-go-for-iniesta-rather-than-etoo-carlo-nesti
evo svi znaju da nam ne treba etoo već kreativni vezni , jedino ovi u upravi su glupi ko točkovi
e pa mogli bi ponuditi manicona za salgada
ja sam cuo da dolazi u obzir samo kesh, 80m - da nece u zamjenu nikoga iz reala, i da je to jedina mogucnost, barca otpada, etoo nikad nije trazio 10m
milan ponudio 22m plus didu i ovi odbili, kazu da nije na prodaju a klauzula je 30m
jada i dide..pa bolji je piplica od njeg hahaha
a jada vise rijesti to za ibru
---------- Post added at 12:59 ---------- Previous post was at 12:59 ----------
kako real fino smlati kaku i ronalda
chelsea trazi burdissa u zamjenu za carvalha, nebi me cudilo da se to desi, iako je ovaj bolji ali je i stariji tako da ipak ne bi trebali zuriti, mislim da je vrijednost burdissa malo veca, trebali bi dodati jos 5m i deca u kompletu dovesti
---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 13:04 ----------
vieira vrlo blizu lyona,
"Patrick has great charisma, he can help us create the conditions for an ambitious Lyon. He is the leader that we lacked."
Balotelli#45
11-06-2009, 14:07
chelsea trazi burdissa u zamjenu za carvalha, nebi me cudilo da se to desi, iako je ovaj bolji ali je i stariji tako da ipak ne bi trebali zuriti, mislim da je vrijednost burdissa malo veca, trebali bi dodati jos 5m i deca u kompletu dovesti
ma dera dodace ovi nasi i balotellija da uzmu drogbu
E sad, znaci ako ibra ode idealan napad bi bio cassano-milito-benzema po meni.
Ne vjerujem da ce rossi doc.
po meni idealni napad ako ibra ode cassano--millito--villa stari moj nebi ih mogli ni 6 vidica i ferdinanda zaustavit
jada i dide..pa bolji je piplica od njeg hahaha
a jada vise rijesti to za ibru
---------- Post added at 12:59 ---------- Previous post was at 12:59 ----------
kako real fino smlati kaku i ronalda
a zamisli jos dovedu ibru i riberya kako se govori pa stari moj nece niko smjeti da izadje na teren da igra protiv njih
pederko----kaka----ribery
-----------ibra
HOCEMO I MI PEREZA :D
villa ce u real, ako ibra ne
pa nije perez faca, nego kralj koji mu je odlucno dao 250m
ma nece ribery jer su vec stigli kaka i ronaldo tako da nema smisla
perez je rekao da nece dovesti riberyja, odnosno da ostaje u bayernu, sada im je cilj dovesti jos villu za 35m i onog iz villareala albiola
ma treba im nova zadnja linija....
ma oni ako dovedu sve ove koje pominju...njima nece ni trebati odbrana..ima svaki tim da drze na njihovoj polovini...a ako i prime koji gol mogu da daju jos 3 na svaki primljeni :D
Balotelli#45
11-06-2009, 14:42
bice zanimljivo gledati ih sledece sezone i videti da li ce se uklopiti ili ce biti kao i pre sa galacticosima 1/8 finala lige sampiona i 2. mesto u ligi
DenchiNL
11-06-2009, 15:40
Barca odustaje od Ibre, ostaje Etoo jer njemu se ne ide u italiju, jedino spanija i eng.
Llorente ili Toni bi mogli doci kao "razbijac" s klupe , da zamjene Gudjohnssena koji najvjerovatnije prelazi ovih dana kod Rajkaarda u Galatasaray.
za lijevog beka 2 igraca su glavni kandidati : Luis Filipe iz Dep.Coruna ili Yuri Zhirkov
a za Riisea izgleda je sve gotovo.
Juve takodjer prvo rijesava lijevog beka kandidati su: Grosso, Dossena
preokret u Realu jedini holandjanin koji je zagarantovano tu i sljedece sezone je vNistelrooy.
Robben,Huntelaar,Sneijder su jos u znaku pitanja? a Drenthe i vdVaart mogu ici.
(vdVaart je bio fenomenalan u 2 zadnje tekme hol. repke, i vjerovatno ide u Bayern)
takodje se spominje kako se odustalo od Riberyja, te sad idu prema Villi(koji nece van spanije) i Silvi.
Chelsea vraca Glena Johnsona, a prodaje Bellettija(Roma) i Bosingwu(Bayern,Real)
Sol Campbell prelazi u Liverpool , mijenja Hypiju koji je napustio redse.
zbog Liverpoolovih cifri o velikom gubitku koji je sokirao javnost
ostali eng sa interesovanjem cekaju raspad sistema i opstu rasprodaju igraca
vjerovatno ce se morati prodati i najjaci igraci kako bi se vratili iz dugova
chelsea posebno interesuje torres,gerrard.
Enfant Terrible
11-06-2009, 15:47
Barca odustaje od Ibre, ostaje Etoo jer njemu se ne ide u italiju, jedino spanija i eng.
Llorente ili Toni bi mogli doci kao "razbijac" s klupe , da zamjene Gudjohnssena koji najvjerovatnije prelazi ovih dana kod Rajkaarda u Galatasaray.
za lijevog beka 2 igraca su glavni kandidati : Luis Filipe iz Dep.Coruna ili Yuri Zhirkov
a za Riisea izgleda je sve gotovo.
Juve takodjer prvo rijesava lijevog beka kandidati su: Grosso, Dossena
preokret u Realu jedini holandjanin koji je zagarantovano tu i sljedece sezone je vNistelrooy.
Robben,Huntelaar,Sneijder su jos u znaku pitanja? a Drenthe i vdVaart mogu ici.
(vdVaart je bio fenomenalan u 2 zadnje tekme hol. repke, i vjerovatno ide u Bayern)
takodje se spominje kako se odustalo od Riberyja, te sad idu prema Villi(koji nece van spanije) i Silvi.
Chelsea vraca Glena Johnsona, a prodaje Bellettija(Roma) i Bosingwu(Bayern,Real)
Sol Campbell prelazi u Liverpool , mijenja Hypiju koji je napustio redse.
zbog Liverpoolovih cifri o velikom gubitku koji je sokirao javnost
ostali eng sa interesovanjem cekaju raspad sistema i opstu rasprodaju igraca
vjerovatno ce se morati prodati i najjaci igraci kako bi se vratili iz dugova
chelsea posebno interesuje torres,gerrard.
Ukoliko bi prodali Ibru, Torres bi bio i više nego idealna zamjena. Mašina za golove, nema iz koje pozicije ne zabija. Ukratko fenomenalan igrač. A Gerarrd bi bio šlag na tortu.
Što se ostalih tiče, Robben i Sneijder su interesantne opcije, samo što su, mislim, previše krhki, pogotovo Arjen. Iako, nema sumnje da se radi o fenomenu. A Sneijder bi nam došao k'o naručen.
CurvaNord69
11-06-2009, 15:48
Pa uzmemo gerrarda i torresa kad prodamo ibru :D
i jos deco i mozda cassano i gotovi smo :P
Pa uzmemo gerrarda i torresa kad prodamo ibru :D
i jos deco i mozda cassano i gotovi smo :P
i kad si se probudio dodjes na forum ovdje i vidis mi doveli mikela i drogbu :P :D
Ma koja rasprodaja ,to su novinarska naklapanja.
Danas nema kluba koji nije u dugu,klubovi iz Premiershipa su navodno duzni 3.1 milijardi funti.
Liverpool ima oko 280m funti duga,dok Manchester i Chelsea imaju oba po cca. 600-700m funti.
U Španjolskoj je situacija vrlo slicna,tamo su duzni nekih 3 milijarde eura.
Kad prestanu unosni televizijski ugovori,i kad sponzori vise nece htjeti niti moci placati klubove,onda ce se taj balon od sapunice rasprsnuti.
Jedva cekam da se to dogodi,jer ovakav nogomet je postao farsa,i cifre su zapravo apsurdne.
Neki narcisoidni kreten kao sto je C.Ronaldo koji vjerojatno nema 3 ciste u glavi,dobiva tjedno 150000€,dok puno ljudi cijeli zivot ne zaradi toliko.
I ne mislim samo na nogomet ni na Ronalda,tu su Ameri daleko napredniji i novac koji dobivaju njihovi igraci baseballa i americkog nogometa je jos sumanutiji.
Tako se namjerno daje poruku mladima i djeci ,idoli im postaju krivi ljudi.
Grujinho
11-06-2009, 16:32
http://24oredisport.com/?action=read&idnotizia=12118
Arnautovič:" hoču samo inter" hehehe
chelsea odustao pa bi u inter :D
arnautovic kaze samo me inter hoce hehehhe
a zaboravili ste na manutd...pa oni su sad puni love..mogu uzeti i benzemu i etooa i ibru i ovog i onog
arnautovic kaze samo me inter hoce hehehhe
a zaboravili ste na manutd...pa oni su sad puni love..mogu uzeti i benzemu i etooa i ibru i ovog i onog
mogli bi da, ali teoretski i ne trebaju, sad će konačno nani bit standardan, nisu ga bez veze kupovali a što je s onim srbinom isto krilnim što su ga doveli? imaju oni ekipu ni ne trebaju investirat, a berbatov bi im isto mogo bit standardniji i eto ti utd-a opet dosta jakog iako im je ronaldo bio ono..pff
Report: Inter Want €40 Million For Maicon
LELE
pisu njemacki mediji da ce dovesti misketa, kao, umjesto ronalda igrat ce malo drugacije, poput liverpoola i chelsea, tako da ce im miske doci kao lamp ili ger, iako se neki bune jer vec imaju giggsa i scholesa :P
Quaresma#7
11-06-2009, 18:12
Ma to su opet neke špekulacije medija za Maicona. Svi mi znamo koliko on vredi, tako da ništa novo.
nije bitno koliko on vrijedi vec koliko ce nasi da uzmu za njeg
Deco: "Ne želim ostati u Chelseau"
Četvrtak, 11.06.2009.
Dok je odlazak Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda već gotova stvar koju još treba staviti na papir, i Chelsea bi mogao ovog ljeta ostati bez jednog od svojih portugalskih reprezentativaca. Bivši nogometaš Barcelone Deco je nezadovoljan svojom situacijom i priznaje kako želi promijeniti sredinu.
"Imam ugovor sa Chelseaem, ali imam i ponude drugih klubova. Želim se osjećati dobro, a u Chelseau to nije slučaj. Želim pronaći klub u kojem ću ponovno uživati u igranju nogometa." rekao je Deco.
Poznato je kako je Inter zainteresiran za Deca, a i on sam to priznaje: "Naravno da bih želio ponovno surađivati sa Mourinhom, on je trener koji garantira uspjehe. On je sjajan trener, možda i najbolji kojeg sam imao u karijeri. Imam ugovor, ali znam da su klubovi razgovarali. Ne želim ostati ovdje i to sam već rekao. Moram imati poštovanja i čekati, ali iskustvo u Chelseau mi se nije svidjelo."
Ma nisu valjda toliko ludi da prodaju motor momcadi,uskoro ocekujem vijest kako je maicon produzio ugovor
Daj boze da ne dodje deco,bolje da nitko nego deco!
CurvaNord69
11-06-2009, 20:02
Sad nam se deco slepa ccc, nije ni on budala :D
Ne znam zašto se vama ne sviđa Deco. Čovjek je pravi nogometaš koji bi promjenio način na koji Inter igra -- konačno bi bio neko ko bi povezao napad i odbranu/sredinu.
Ne znam zašto se vama ne sviđa Deco. Čovjek je pravi nogometaš koji bi promjenio način na koji Inter igra -- konačno bi bio neko ko bi povezao napad i odbranu/sredinu.
to se pojedincima ne svidja koji ocigledno ne poznaju kakve kvalitete ima deco pa covjek ima pregled igre da mu mogu i xavi i iniesta i diego pzavidit na tome jedini problem su mu godine al to "meni" ne smeta nek odigra dvije tri sezone dok ne dodje mali coutinho ili kerlon
Zahvaljujuci dovodjenju ovakih igraca kao DECO nizemo velike uspijehe u LP
jednog ce dana i iniesta zavrisiti kod nas mozda tad prodjemo u 8 najboljih klubova u Eurpoi
Zahvaljujuci dovodjenju ovakih igraca kao DECO nizemo velike uspijehe u LP
grijesis jarane kad smo mi doveli zadnji put igraca tipa deco sve si bili cisti defanzivci jedino quaresma mancini i jimenez su bili ofanzivno orijentisani a znamo kako su zavrsili
koji je to do sada igrac slican decu doveden?
nemislim na tip igraca,vec na igracevo stanje,proslo njegovo vrijeme,nitko ga ne zeli,od onog sto je imao prije 5 god ima samo ime,kod nas samo dosa pokupit pare
ps.Figo je bio ofanzivac pa nam je strasno unaprijedi igru
nemislim na tip igraca,vec na igracevo stanje,proslo njegovo vrijeme,nitko ga ne zeli,od onog sto je imao prije 5 god ima samo ime,kod nas samo dosa pokupit pare
Figo je bio krilo i za njegovu poziciju trebala mu je brzina koju je godinama, naravno, izgubio. Ono sto bi Deco igrao ne zahtjeva neku brzinu, vec ponajprije mozak ;)
danas u nogometu bez brzine i snage nemozes biti ni trener
danas u nogometu bez brzine i snage nemozes biti ni trener
varas se. objasni koju to brzinu miske ima?
kad smo zadnji put doveli starca, ako mislis na figa i ove osobine koje si mu naveo ako mislis negativno, razmisli jos jednom, jer kada je tek dosao bio nam je najbolji asistent, svakoga docekaju godine, ali ako kazes da nikada nije bio dobar, onda!
Deca ba bi na sto metara ostavio 200,netreba biti oba martins ali mora imat pristojnu brzinu treba bit pokretljiv i dobru kondiciju,deco je to sve 0 a za 6 mjeseci ce mu otici u minus.Ako pogledas danas svi igraci sto igraju nogomet na velikoj razini a imaju preko 30 god su fenomeni,trece koda im je 20 zanetti,giggs itd itd uz sve nogometno iskustvo i nogometnu inteligenciju bez snage i brzine bili bi nista.
EDIT:kad je dolazio figo,bio sam protiv njegovog dolaska nisam nista od njega ocekivao,kao ni vecina interista,nesto je pruzio prve god nesto to je bilo puno naspram onim sto smo ocekivali,ali nije ni blizu onoga sto je potrebno da igraci 1 tima pruzaju za osvojit LP
PS.po tebi je se isplatilo dati figu ove pare koje mu je uprava dala radi par dobrih meceva koje je odigra u prvoj sezoni kod nas??????
DenchiNL
11-06-2009, 20:33
Ma koja rasprodaja ,to su novinarska naklapanja.
Danas nema kluba koji nije u dugu,klubovi iz Premiershipa su navodno duzni 3.1 milijardi funti.
Liverpool ima oko 280m funti duga,dok Manchester i Chelsea imaju oba po cca. 600-700m funti.
U Španjolskoj je situacija vrlo slicna,tamo su duzni nekih 3 milijarde eura.
Kad prestanu unosni televizijski ugovori,i kad sponzori vise nece htjeti niti moci placati klubove,onda ce se taj balon od sapunice rasprsnuti.
Jedva cekam da se to dogodi,jer ovakav nogomet je postao farsa,i cifre su zapravo apsurdne.
Neki narcisoidni kreten kao sto je C.Ronaldo koji vjerojatno nema 3 ciste u glavi,dobiva tjedno 150000€,dok puno ljudi cijeli zivot ne zaradi toliko.
I ne mislim samo na nogomet ni na Ronalda,tu su Ameri daleko napredniji i novac koji dobivaju njihovi igraci baseballa i americkog nogometa je jos sumanutiji.
Tako se namjerno daje poruku mladima i djeci ,idoli im postaju krivi ljudi.
grijesis Chelsky i da ima toliko duga ima i Abramovicha lik je multi milijarder,
tim mu je hobby,capiche? a opet imaju odlicne strucnjake i napravilu su veliki booom u razvoju kluba do jednog od 10 najjacih klubova svijeta, jos uvijek razvijaju fan-base i prema aziji.
dok manU je trenutno definitivno najveci klub po broju navijaca , prodaji merchandise(mislim,jos ima kineza koji misle da Beckham igra za ManU),
tacno je da je AIG propala ali mislim da ce se vrlo brzo naci neko da im uzme ManU s ruku.
a pog. ako ManCity se naglo podje razvijati ka ozbiljnom klubu, a izgleda da hoce, tu ce nastati vakuum bacanja para na zvucna imena.
naravno i L'pool moze neko uletiti i preuzeti, ali ga jednostavno nema na vidiku , a kako novine pisu platezna konstrukcija je takva da ce tesko biti isplatiti sljedeci mjesec, a to vodi bas u propast.
u spaniji dosta klubova su kraljevski (Real najvise) , samim tim ne mogu/ne smiju propasti , kad si cuo da je se neki spanski tim ugasio?
dok u PL toga ima : wimbledon,leeds utd, pa svi razni Unitedi su spojevi 2 ili vise timova, obicno koji su bili pred gasenjem pa su se spasavali uzajamno.
shvatam tvoje misljenje , i slazem se da se previse love baca, ali prije ce se donijeti neko rijesenje tipa salary-cap ili draft pickovi, kraci ugovori nego neke druge radikalne stvari, ali to ide sporo u evropi jos nemamo ni video pri sudjenju a ne nesto drugo.
Deca ba bi na sto metara ostavio 200,netreba biti oba martins ali mora imat pristojnu brzinu treba bit pokretljiv i dobru kondiciju,deco je to sve 0 a za 6 mjeseci ce mu otici u minus.Ako pogledas danas svi igraci sto igraju nogomet na velikoj razini a imaju preko 30 god su fenomeni,trece koda im je 20 zanetti,giggs itd itd uz sve nogometno iskustvo i nogometnu inteligenciju bez snage i brzine bili bi nista.
EDIT:kad je dolazio figo,bio sam protiv njegovog dolaska nisam nista od njega ocekivao,kao ni vecina interista,nesto je pruzio prve god nesto to je bilo puno naspram onim sto smo ocekivali,ali nije ni blizu onoga sto je potrebno da igraci 1 tima pruzaju za osvojit LP
PS.po tebi je se isplatilo dati figu ove pare koje mu je uprava dala radi par dobrih meceva koje je odigra u prvoj sezoni kod nas??????
Laik kad bi citao tvoje postove pomislio bi da Deco ne moze potrcat...sry na off-topicu. ja ovdje zavrsavam...
Ecco la formazione di Mourinho per la prossima stagione:
Julio Cesar
Maicon-Samuel-CARVALHO-Santon
YAYA TOURč-Cambiasso-THIAGO MOTTA-DECO
MILITO-ETO'O
DenchiNL
11-06-2009, 20:44
mogli bi da, ali teoretski i ne trebaju, sad će konačno nani bit standardan, nisu ga bez veze kupovali a što je s onim srbinom isto krilnim što su ga doveli? imaju oni ekipu ni ne trebaju investirat, a berbatov bi im isto mogo bit standardniji i eto ti utd-a opet dosta jakog iako im je ronaldo bio ono..pff
vdSar,Giggs i Scholes staju, i moguce je da potraze desnog beka(nemojte se frapirat ako ponude 50milki za Maicona)
mislim da ce traziti Riberyja i mozda desnog beka ili golmana.
ali sve u svemu ponovo polufinale LP definitivno
titula zavisi sta ce chelsky izvesti
i sta ce biti s l'poolom.
CurvaNord69
11-06-2009, 20:45
Ecco la formazione di Mourinho per la prossima stagione:
Julio Cesar
Maicon-Samuel-CARVALHO-Santon
YAYA TOURč-Cambiasso-THIAGO MOTTA-DECO
MILITO-ETO'O
Cim vidis da nema zanettija nemoj gledat dalje :)
pa dobro igrat ce umjesto maicona hehe
yaya toure = muntari dzaba pare bacat
pa koji od ovih igraca nije bacanje para da mi je znati hehehe
pa koji od ovih igraca nije bacanje para da mi je znati hehehe
svi su... al oni i nekako mogu proci al ovaj toure je i vise nego prenavikan igrac pa muntari je za njega igracina
yaya toure = muntari dzaba pare bacat
duplo bolji, a mozemo ga dobiti djaba u zamjenu za maxwella, dok ovog prodati za 20m
---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:53 ----------
svi su... al oni i nekako mogu proci al ovaj toure je i vise nego prenavikan igrac pa muntari je za njega igracina
oj Boze, oj!
duplo bolji, a mozemo ga dobiti djaba u zamjenu za maxwella, dok ovog prodati za 20m
---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:53 ----------
oj Boze, oj!
sta ti bi se rijesio maxwella :confused: jednog od ponajboljih desnih bekova za jednog defanzivca a imas ih 3 koji sigurno mogu igrat ispred njega
sta ti bi se rijesio maxwella :confused: jednog od ponajboljih desnih bekova za jednog defanzivca a imas ih 3 koji sigurno mogu igrat ispred njega
nije desni hehehehe
a nije ni medju najboljima :D
DenchiNL
11-06-2009, 21:06
to se pojedincima ne svidja koji ocigledno ne poznaju kakve kvalitete ima deco pa covjek ima pregled igre da mu mogu i xavi i iniesta i diego pzavidit na tome jedini problem su mu godine al to "meni" ne smeta nek odigra dvije tri sezone dok ne dodje mali coutinho ili kerlon
da , on je profil igraca koji nama treba, odnosno Play, Miske uopste nije revolucionaran igrac on je play-stara skola a vidjeli smo sta je napravio u bundesligi, dok svi hvale Dzeku i Grafitea oni ne bi dali ni pola golova da nije Miske iza njih bio,pa dzeku je tek krenulo u 2.-oj polusezoni dok je miske odlucivao meceve i u 1-voj i biljezio asistencije, krenulo bi i mene da me neko 5 puta u tekmi izbaci 1 na 1 sa golmanom, i onda su se uigrali jos vise i voila!
naravno zna izvoditi i prekide sto je takodje + , znaci racunajte da imamo 4 visoka igraca(Milito,Ibro i stoperi) kod kornera i slobodnjaka koji mogu biti jako korisni kad ih neko zna pogoditi u glavu.
znaci Deco,Sneijder,Fabregas,Ronaldinho(iako je on malo ofanzivniji)
su taj profil igraca i to je najvazniji lik u timu i nema potrebe da pretrci 8 km po tekmi to je za trkace iza njega(Mikel,Essien,Muntari,J.Zanetti) njegovo je da kreira sansu iz vedra neba i da izvodi prekide.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.