View Full Version : Glasine o transferima
http://www.sport.co.uk/news/Football/20617/Zola_set_to_complete_Balotelli_loan_deal.aspx
balotelli ode na posudbu u west ham , pa sad falite našu upravu na sav glas
Mogli bi dovesti Fabregasa koji je bas mlad ali ima vise iskustva u Evropi nego polovina igraca iz Intera..plus igra u najacoj ligi svijeta tako da bi on bio idealan za narednih 10 god..ponavljam i ponavljacu ovo isto a sto se tice Deca moze posluzit ali mi se ne svidja projekat koji sprovodi Jose i uprava..
kad smo mogli dovesti milita, mozemo i deca!
---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 17:00 ----------
http://www.sport.co.uk/news/Football/20617/Zola_set_to_complete_Balotelli_loan_deal.aspx
balotelli ode na posudbu u west ham , pa sad falite našu upravu na sav glas
to sam ja rekao u temi balotelli i izgleda da su me poslusali, iako mislim da su to izmislili jer novinari znaju da nije na prodaju, a posudba bi dosla idealna
CurvaNord69
29-05-2009, 18:03
E pa estebane, svi se 110% slazu da je fab za 10god, a treba ga dovest.
I deco nece igrat poluspicu nego u liniji sa jos 2 vezna, ako cemo igrat 4-3-3
ode li mario, nase treba objesit za najvecu zgradu u milanu
imam ja jedan prijedlog za nasu upravu....
oni "zele" osvojiti LP....pa onda nek dovedu raula...pa taj je najbolji stirijelac..iskusan taman 32 dusu dao...
kakav bre raul, on jedva hoda :D
Navodno je Moratti ovlastio Brancu i Orialija da stupe u pregovore za Cassana..
CurvaNord69
29-05-2009, 18:45
Fala bogu vise.
Pa tih 18mil nije puno ako smo onoliko dali za onu dvojicu iz genoe
Grujinho
29-05-2009, 18:50
dajte ljudi šta pričate vi... deco ovo deco ono... pa čovjek več dvije sezone ne može dve utakmice zaredom da odigra na nivou....čim je otišao scolari ništa nije igrao...a sad bi on kod mourinha...znamo svi zašto... svi ste mogli vidjeti šta je inter pogrešno radio sve te godine... a to je KUPOVINA STARIH I PRECIJENJENIH IGRAČA...
i opet se ponavlja stara priča...samo ubijamo mlade talente...nismo dali prilike Acquafresci, svi znate kako je bilo sa Quaresmom, sada još najbolji mladi napadač u italiji a možda i šire ide na posudbu u West Ham, kako bi konj Milito imao mjesto u ekipi... pa tri puta bolje bi prošli sa formacijom Balotelli-Ibrahimović-Cassano...ili ako su več dali balotellija mogli bi dovest fenomenalnog Quagliarellu...
za vezu ima malo more riješenja... da se dovede jedan od dvojice Hernanes/Pastore...sigurno če za godinu, dvije biti KLASA od igrača....a eto, dok bi se jedan od ove dvojice privikavao i razvijao mogli bi dovesti Fabregasa/Sneijdera...jer eto za godinu ili dvije odlazi nam i IL CAPITANO...deco če biti kao figo sada, ako ne još gori... i opet čemo biti u kurcu....stalno jedna te ista priča!
nama treba igrač furioclasse u sredini . Deco to je bio prije 3-4 godine. Sa njim na čelu ne vidim nas daleko u LP
Peter Baars, jedan od predstavnika Arnautovića kaže :
''Želimo bolje shvatiti ozljedu koju je zadobio...Bili smo dva dana u Italiji i još smo jednom ostali impresionirani Interovom gostoljubivošću. Prava su gospoda i Marko je ostao entuzijazmiran Milanom i talijanskim načinom života. Posjetili smo San Siro i jedva čeka da igra u tom stadionu. Ali želimo napraviti stvari kako treba i tako klub želi prvo shvatiti što bolje sve o ozljedi, zato nismo još potpisali. Ali optimisti smo i uvjereni u pozitivan zaklučak sljedećih dana''.
grujinho, istina da je jedna te ista prica oko jednih te istih igraca, ali to ustvari znaci da smo na pravom putu.. da ima nesto u svemu tome, a ne kao prethodnih sezona, na kraju dovedemo 1 igraca i to zadnji dan
sad ce sve biti spremno na samom pocetku
gle ljudi..nekada moramo pretrpit i rezultat..radije dovest mlade igrace i malo trpit na rezultatu..jer nemozes ti za sezonu stvorit ekipu koja ce harat..treba vremena...nije ni u parama sve...ekipa se stvara godinama....deco i carvalho ja mislim su rjesenje mozda samo za sljedecu sezonu....al tko zna..vidit cemo sta ce donjet ljetni prijelazni rok...naravno da inter u pregovorima sa vise igraca...al zna se sta su prioriteti....
Da je deco igrac za LP igra bi on u chelseu a nebi grija klupu...vecina vas ima 1 vrlinu,svi ste vrlo ambiciozni,i mislite da s ovakim igracima mozemo nesto ucinit u LP al ovako nema sanse da udjemo medju 8 najbolji momcadi a ne da pobjedimo...bolje uzet mladje igrace pa za 2 god biti konkurentan u LP nego svake godine u 1. knock out fazi.
sto se tice Milana prvi od ova zadnja 2 nastupa momcad im i nije bila tolko stara,tek su bili na putu za staracki dom a 2. put su ih vile pronosale
Mou zna bolje od svih nas sta radi?vjerujem,ali isto tako vjerujem da dovodi Deca samo zato sto su dobri frendovi....A Man kad je dovodio ria doveo ga je na incijativu navijaca,nije ni masa manita znamo i mi ponesto :)
izgleda da će Milan odlučno prema Hazardu, i Zidane je rekao: ''kupio bi ga zatvorenih očiju''
Balotelli#45
29-05-2009, 20:44
to znaci da mi mozemo prema hernanesu
mada mi smo uvek mogli nego su nasi ocigledno glupi
Quaresma#7
29-05-2009, 21:04
Radije Hazarda nego Hernanesa.
E pa estebane, svi se 110% slazu da je fab za 10god, a treba ga dovest.
I deco nece igrat poluspicu nego u liniji sa jos 2 vezna, ako cemo igrat 4-3-3
ode li mario, nase treba objesit za najvecu zgradu u milanu
Igrat će se 4-4-2. Nemoj mi samo reći da tvoji izvori govore da će se igrati 4-3-3, molim te.
Deco bi igrao umjesto Stankovića.
Balotelli#45
29-05-2009, 21:14
po cemu to? po kvaliteti ,igri ? nikako a drugi razlozi nisu bitni
najbolje obojicu, treba da imamo strasnu ekipu u buducnosti
Da je deco igrac za LP igra bi on u chelseu a nebi grija klupu...
ko god ovo kaze, on ne prati dovoljno ovaj sport, pa ako nisi znao, kod onoga koji ga je i doveo, igrao je sve utakmice, i bio vrlo vazan igrac
DenchiNL
29-05-2009, 21:39
izgleda da će Milan odlučno prema Hazardu, i Zidane je rekao: ''kupio bi ga zatvorenih očiju''
pa sumnjam da ce prema Hazardu ali ako ce sretno im
Hazard je zelen, talentovan ali takticki nezreo igrac i naivan
i Hernanes i Arnautovic su za njega prof.dr. i po poimanju taktike i dozi bezobraznosti koju svaki igrac treba imati
on kod nas ne bi mogao ni na tribine ni u primaveru
pa luca siligardi ga sije po pregledu igre itd
Balotelli#45
29-05-2009, 21:48
to i ja mislim gledao sam ga 4-5 puta nije nesto... previse je slab i sto ti kazes uopste nije prgav ko neka pickica mi izgleda a takvi u italiji ne prolaze
Grujinho
29-05-2009, 22:03
neka mi netko molim vas prevede ovo u vezi sa de rossijem....
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=4897
CurvaNord69
29-05-2009, 22:12
Didier Drogba, Daniele De Rossi, Marko Arnautovic i Marco Materazzi, četiri "utikači" Tržište Inter. FcInterNews, pregled stanja na tržištu Nerazzurri kontaktirala Fifa agenta i stručnjak za međunarodno nogomet, Vincenzo Morabito.
Morabito, Drogba u Inter je samo hipoteza ili tržište koje će se?
"Samo hipoteza".
Zašto?
"Budući da se s dolaskom Ancelotti za Chelsea je Ivorian će biti vlasnik je" Blues "2009-2010."
Ancelotti-Chelsea je, dakle, već je brak?
"Da, sljedeći ponedjeljak - zaključio savez - održat će se službeni".
Tu je ugovor između Rima i čitave za De Rossi?
"Ja se ne bave De Rossi, kad sam razgovarao s njim u Inter uvijek sam učinio pretpostavljiv scenarij na tržištu."
A to je?
"The Roma, kako bi se ići naprijed, bio bi samo: prodati, dakle, stup za mnoge desetke milijuna eura trebao bi biti konkurentna na terenu."
Arnautovic Inter je bio učinio posao. U zadnjih dvadeset i četiri sata, međutim, došlo je do naglih kočenje, zašto?
"To je sve odgođeno za sljedeći tjedan: a prvenstvo je zaključio tireranno novac."
Koliko stavki na ovaj posao.
"Jedini pouzdani su onima u nizozemskom Arnautovic, Robert Groener i njegov odvjetnik, Peter Baars. U Italiji Ugovor je pratila PromoSport Claudio Vigorelli.
Ona se bavi Marco Materazzi, iduće godine će igrati za Inter?
"Mark nije igrao ovu much. On ima ambicije da želite igrati više: Mislim da ako se više ne može učiniti Inter će to učiniti negdje drugdje. Ponude neće uspjeti ....
evo sa google translator xP
Grujinho
29-05-2009, 22:18
dobro...uspjeo sam razbrati ono najbitnije :D
Arnautovic nije potpisao, ali sve su prilike da ce sledece nedjelje.
Vidjeh nesto, Balotelli na pozajmicu u West Ham, da je neko postovao? LOL, nidje veze.
Hazard i Hernanes sigurno ne iskljucuju jedan drugog, jer nisu ista pozicija. I ko kupi, npr. njih dvojicu, ima strasan vezni red za narednih 8-9 godina....
EDIT: Ona smrda od Maiconovg agenta kaze da su sanse da predje u Real 50%-50%.
CurvaNord69
29-05-2009, 23:25
Ma jebo agenta ako nece igrac
Enfant Terrible
29-05-2009, 23:58
Gura ga agent u Real, to se iz aviona vidi, naravno zbog veće plate i automatski većeg postotka ovom govnetu, tzv. agentu...
DenchiNL
30-05-2009, 00:15
Crespo potpisao ugovor sa Genoom na 2 god.
Quaresma sljedeci, klubovi se dogovorili , ceka se jos pristanak Q
odrzace se razgovor/upoznavanje sa klubom i onda se ocekuje da ce potpisati
imam neki ruzan osjecaj da su oni bolje prosli od nas
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=4990
I Bolzoni u Genovu :)
Enfant Terrible
30-05-2009, 00:25
Svašta, Genoa napravila raciju igrača kod nas, nevjerovatno. Inače, ovo je drugi igrač koji se Mourinhu jako sviđa, koji je krenuo put Genoe (Acqua je prvi). Tako da tom harmoničnom odnosu između uprave i Mistera, ni traga.
ja sledecu sezonu navijam za Genovu :D
Quaresma#7
30-05-2009, 00:32
Hazard je puno ofanzivniji od Hernanesa tako da jih po pozicijama nemoremo upoređivati. Sličanu poziciju ima ko Diego dok je Hernanes više tipa Xavi. Istina je da je Hazard još zelen i naivan, ali ima jedva 18 godina tako da mu i nije za zameriti toliko ali za koje dve godine kad nakupi malo više nastupa potače opasan.
Arnautovic nije potpisao, ali sve su prilike da ce sledece nedjelje.
Vidjeh nesto, Balotelli na pozajmicu u West Ham, da je neko postovao? LOL, nidje veze.
Hazard i Hernanes sigurno ne iskljucuju jedan drugog, jer nisu ista pozicija. I ko kupi, npr. njih dvojicu, ima strasan vezni red za narednih 8-9 godina....
jao...pa ti si gori od onih iz uprave intera ...uvijek danas danas danas..a ne sutra...pa o5 danas danas danas..a ne sutra :D
a mario je sam izjavio da zeli igrati i da mu nije problem preci u manji klub i dr ligu jer ne zeli da grije klupu
CurvaNord69
30-05-2009, 00:40
Moze nam genoa bit podruznica, kad bi posla uprava ic ko igraci tamo :P
Igrat će se 4-4-2. Nemoj mi samo reći da tvoji izvori govore da će se igrati 4-3-3, molim te.
Deco bi igrao umjesto Stankovića.
da, po meni će se igrat 442 romb - ali ne bez stankovića, prije bi muntari ispao, zanetti cambiasso stanković deco
jao...pa ti si gori od onih iz uprave intera ...uvijek danas danas danas..a ne sutra...pa o5 danas danas danas..a ne sutra :D
a mario je sam izjavio da zeli igrati i da mu nije problem preci u manji klub i dr ligu jer ne zeli da grije klupu
On je bio danas kod nas. Ali, treba ju jos neke preglede da naprave zbog povrede. Da nema toga, bilo bi vec sve crno na bijelo :D
Mario je to rekao, ali u retrospektivi neslaganja sa Mourinhom zimus, kad je mogao poci u West Ham. Poslije toga je rekao da mu je Mister mnogo pomogao, i da je srecan sto je ostao ;)
EDIT: Mauro, a ukoliko dodje Cassano? I dalje 4-4-2? jer iskreno, ukoliko Cassano ne dodje, ili neko slican njemu, onda je ovaj mercato... :down:
ma muntari moze vise da trci hehehe
Enfant Terrible
30-05-2009, 00:45
Ne znam, što se tiče Hernanesa, gledao sam 3-4 utakmice Sao Paola prošle sezone dok je Adriano igrao i mogu reći da nije dećko toliko poseban, koliko ga forsiraju "youtube skauti". Za Brazilske lige je i više nego solidan, ali treba shvatiti da mu dosta njegovih karakteristika ne bi prošlo u Serie A. Takođe, nije ni neki razigravač, dećko voli da šuta previše i vjerovatno se vodi principom ako uđe uđe. To je moje mišljenje. Ove sezone ga nisam gledao jer RTRS više ne prenosi Brazilsku ligu, tako da ne znam koliko je napredovao (i da li je uopšte) u igri.
@Zlatan, njemu je prosla bila prva prava sezona. Do tada je tavorio u drugoj ligi. Isto tako, proglasen je na vise mjesta i od vise kriticara najvecim talentom svijeta. Traze ga: Barca, Bayern, BIlan, Inter,.. Nije to bas za nekog prosjecnog igraca :D
Mada, sva ta fama koja se dize oko igraca mene ne impresionira, ali sam njega gledao nekoliko meceva, i za to mislim da ce biti odlican.
EDIT: Chelsea ne odustaje od Arnautovica... :rolleyes:
Grujinho
30-05-2009, 00:52
pih...
za crespa mi nije žao, jer nama nije potreban i žao mi je gledati nekada pravog golgetera kako sjedi na klupi i onda kad napokon zabije trči gotovo na tribinu gde su naši navijači (utakmica sa chievom čini mi se)
Bolzoni je koliko ja znam otišao na posudbu...to je dobar potez...bolje da tamo igra nego da tu grije klupu....
Quaresmu ja nebi dao prije zime... dao bi mu još jednu šansu...neka odradi cijele pripreme sa timom i neka odigra jedno 5 utakmica u serie a zaredom, pa da vidimo kako če stanje bit...ako ne bude ništa bolje, tada bi ga trebali dati genoi ili nekom drugom klubu...
Hernanes/Pastore i Sneijder bi bio moj izbor što se tiče pojačanja na vezi... Sneijder je sigurno kompletniji igrač od Deca...mladji, fizički jači, samo da se oporavi od ozljede i bit če super... hernanesa ili pastorea vrijedi čekati koju sezonu jer sigurno če se razviti u pravu klasu od igrača...Ako se ne razviju tako kao što mi očekivamo, barem čemo znati da smo probali i nebi nas OPET boljelo ako bi uspjeli u nekom drugom klubu kao( carlos, bergkamp, pirlo) i nebi ponovili grešku tipa(Cristiano Ronaldo, Messi, Pato,...)
što se tiče napada... Ibrahimovič, Milito, Balotelli i Arnautovič... Postoji još jedan igrač koji bi po mom mišljenju perfektno upao u našu igru a to je Cassano... samo bi njega još probao dovesti...ako nebi prošlo mislim da smo i sa ovom četvoricom dovoljno jaki na tim pozicijama...
odbrana: Dovesti Carvalha/Vidiča :D i to je to...
Enfant Terrible
30-05-2009, 00:58
@Zlatan, njemu je prosla bila prva prava sezona. Do tada je tavorio u drugoj ligi. Isto tako, proglasen je na vise mjesta i od vise kriticara najvecim talentom svijeta. Traze ga: Barca, Bayern, BIlan, Inter,.. Nije to bas za nekog prosjecnog igraca :D
Mada, sva ta fama koja se dize oko igraca mene ne impresionira, ali sam njega gledao nekoliko meceva, i za to mislim da ce biti odlican.
Nisam rekao da je prosječan :) Za Brazilske uvjete i odličan, ali veliko pitanje kako bi mu onaj stil igre prošao u Italiji, možda dobro, možda i ne, ali ne mogu reći da sam ostao bez daha kada sam ga gledao. Dećko je znao uvaliti golove sa daljine, što bi mu u Italiji svaki iole malo bolji golman bez problema branio, to je činjenica. Ali u svakom slučaju, svejedno sam za dovođenje tog igrača (ukoliko nisu astronomske cifre u pitanju) jer gorim od želje da Inter "stvori" slijedećeg najboljeg na nekoj poziciji (ako bi bilo na toj, još bolje) i uvijek sam za kombinaciju mladost/iskustvo u ekipi. Zato sam u predhodnim postovima govorio da bi bilo extra kad bi uz Deca doveli nekog od ove dvojice mladih.
Slazemo se.. Mene bi Deco bio odlican potez. On i Hernanes (ili Sneijder). Mada, isto, ja da sam Branca, odmah bih doveo Gerrarda i Iniestu :D No on pojma nema, a nisu ni skupi :D
Ako ne dovedemo npr Cassana i jos jednog dobrog kreativca na vezu(moja zelja Sneider prije Deca) licno po prvi put necu sa entuziazmom ocekivat narednu sezonu..posebno sto se tice lige sampiona!
Enfant Terrible
30-05-2009, 01:09
Slazemo se..
Of Skroz :)
Mene bi Deco bio odlican potez. On i Hernanes (ili Sneijder). Mada, isto, ja da sam Branca, odmah bih doveo Gerrarda i Iniestu :D No on pojma nema, a nisu ni skupi :D
Eh da meni daju nadležnost i sredstva za transfere, kakav bi vi Inter gledali prijatelji moji (u pozitivnom naravno) :D Ali prije nego počne tripovanje oko igrača, mogu reći da sam na Brancinom mjestu sarađivao bih sa trenerom maximalno i uvažavao njegove prijedloge i želje:rolleyes:
Grujinho
30-05-2009, 01:13
Ako ne dovedemo npr Cassana i jos jednog dobrog kreativca na vezu(moja zelja Sneider prije Deca) licno po prvi put necu sa entuziazmom ocekivat narednu sezonu..posebno sto se tice lige sampiona!
potpis...
P.S. samo da ne dovedu Decsona
Osim Hernanesa, postoji sansa da nam zbog neodlucnosti ode jos jedan mladi igrac. Holandski mediji prenose da je Arnautovic dogovrio sve sa Chelseam, posto je Inter danas odgodio potpis... Ako je to ovako, neznam sto da kazem.. Koji opis da dodijelim nasoj upravi.
CurvaNord69
30-05-2009, 01:24
Pa sad ovo neide nikako zajedno.
Ako je 4-4-2 nema cassana, dolazi 1 vise vezni, a ako je 4-3-3 obrnuto
ali ako je 4-3-3 ...zasto onda milito??
DenchiNL
30-05-2009, 08:51
kako holandezi pisu zijanili smo Arnautovica, chelsky ga uzeo
steta ako je istina, evo sta je radio protiv arsenala
http://www.youtube.com/watch?v=rodi6yAG-P8
Grujinho
30-05-2009, 10:21
pa šta je ovo...svako od vas priča nešto sasvim drugo...
dok jedan piše, kako arnautovič, sa entuzijazmom čeka da zaigra na meazzi...drugi piše, da je potpisao za chelsea...
CurvaNord69
30-05-2009, 10:43
Pa zato nevjeruj nikome dok nije sluzbeno:P
Nije jos nista gotovo, to je sigurno. Holandjani ga sele u Chelsea evo nedjelju dana, a on je juce bio u Milanu. VIdjecemo sto ce se desavati...
Recalcati se čudi kako to da se Inter ne uključuje za Cristiana koji će gotovo sigurno napustiti englesku, kao tu su portugalci mourinho i njegov agent mendes dobre karte da se odigraju i nagovori sunarodnjaka na veliki projekt ovdje
Ma Reca lupa stalno, ali se ovaj put slazemo. Rekoh, Mourinho je zadnji put kod Viallia bas fino procao o njemu, mozda tu ima nesto :D I zbog toga se rijesava lako ovih ostalih krila.. Mozda,mozda... :D Mauro, daj link za Recu.
pa da zavrsi kao i q hahahahaha
Former Olympique Lyonnais captain Juninho Pernambucano might be playing in Serie A next season as Inter have been linked to the talented midfielder. According to Telelombardia, the Nerazzurri are trying to land the 34-year-old.
evo jos prijedloga nasoj upravi posto vidim da im je pravi problem naci igraca
GIGGS 35g
SCHOLES 34g
FERREIRA 30g
GALLAS 31g
ALMUNIA 32g
VALDES iako je mlad al kad je dobar jbg
MARQUEZ 30g
GUDJOHNSEN 30g
HENRY 31g
DUDEK 36g
SALGADO 33g
HEINZE 31g
GUTI 32g
RUUD 32g
RAUL 31g
C. TORRES 32g
BARAJA 33g
MORIENTES 33g
ANGULO 31g
UJFALUSI 31g
DE LA PENA 33g
FAVALLI THE MAN
PANUCCI 36g
MONTELLA 34g
JORGENSEN 33g
BROCCHI 33g
S.INZAGHI 33g
ROCCHI 31g
taman nek prodaju sve koji su mladji od 30g i valjda ce biti dovoljno da se dovedu ovi igraci
---------- Post added at 12:38 ---------- Previous post was at 12:23 ----------
evo arsenal zeli maria...taman ga njima mozemo uvalit
ne mislis valjda na golmana valdesa hulls ccc
u vezi arnautovica mogu samo reci da ce se debelo pokajati
DenchiNL
30-05-2009, 14:31
ma kakav crni cristiano ronaldo dali bi sve pare sto imamo i sta???
niti nosi tim niti sta uradi sam pa vidjeli ste ga protiv barce = 0
imao jednu ludu sezonu bas kao sad grafite i Dzeko kad mu je sve ulazilo
ove sezone je bio osrednji , nema potrebe da uzimamo skupljeg klona Q-a
ne znam koliko vam je poznato ali CR je ucio od Quaresme u sportingu
znaci kopirao njegov stil,driblinge i ostalo, e sad druga je stvar sto je CR talentovaniji i munjevito se razvijao, razvio svoj ma koliko iritantan nacin izvodjenja penala/slobodnjaka
Ferguson je vjerovao u CR i stavio ga odmah na krilo i to je to,ukazao mu je odmah povjerenje i momak se razvio , mi to ne cinimo sa Q , mislim da je to greska.
mislim da bi potpuno ista stvar bila sa CR, ocekivali bi previse, i kad se to ne desi tribine i klupa i pa-pa.
---------- Post added at 13:31 ---------- Previous post was at 13:23 ----------
prva zelja Leonarda u bilanu pirlo <-> essien razmjena
Riberyjev agent: nema ponude za Riberyja od Chelsea
sigurno ne za 40 mil. , ja ne dizem telefon za ponude od 50 mil.!!!
Barca poslala ponudu za ibru : etoo,20 mil i jedan igrac po odabiru sa njihove transfer liste ,ne zna se jos koji
denchi, ti smatras ronalda prosjecnim igracem?!
cuj zamjena starohana i ESSIENA nidje veze
u zadnje vrijeme slabo se spominje benzema, trebali bismo u dan-dva osigurati ga
na prodaju im hleb i igraci tog tipa :P
Real Madrid ima Sergio Ramosa na toj poziciji, tako da ne vjerujem da će dovoditi jednog top igrača za tu poziciju (da bude na klupi). Dakle, ništa od toga...
ramos ce igrati centralnog gdje mu je i mjesto...cana je otisao a ostatak odbrane reala je za najsmijesniji kucni video
a to chelsea - milan.... anceloti zeli pirla i seedorfa
CurvaNord69
30-05-2009, 15:19
Moj samire bolji je maicon od ramosa :)
A mi prvo moramo definirat nacin igre pa onda igrace kupovat
Real Madrid ima Sergio Ramosa na toj poziciji, tako da ne vjerujem da će dovoditi jednog top igrača za tu poziciju (da bude na klupi). Dakle, ništa od toga...
ahahah ramos...več se više puta spominjalo o prodaji tog njuba, milan je par puta bio zainteresiran..iako nema smisla da ga prodavaju, čudim se da ti tako nešto govoriš a kao pretpostavljam pratiš španjolsku ligu više od ostalih, jel si primjetio da odlazi cannavaro? i tko će biti u sredini? pa ramos i pepe valjda
realov interes za maicona je već neko vrijeme poznata stvar i potvrđena sa svih strana, agent i klubovi
druga priča je to što ne vjerujem da će Inter prodati najboljeg desnog beka na svijetu
Enfant Terrible
30-05-2009, 15:34
ma kakav crni cristiano ronaldo dali bi sve pare sto imamo i sta???
niti nosi tim niti sta uradi sam pa vidjeli ste ga protiv barce = 0
imao jednu ludu sezonu bas kao sad grafite i Dzeko kad mu je sve ulazilo
ove sezone je bio osrednji , nema potrebe da uzimamo skupljeg klona Q-a
ne znam koliko vam je poznato ali CR je ucio od Quaresme u sportingu
znaci kopirao njegov stil,driblinge i ostalo, e sad druga je stvar sto je CR talentovaniji i munjevito se razvijao, razvio svoj ma koliko iritantan nacin izvodjenja penala/slobodnjaka
Ferguson je vjerovao u CR i stavio ga odmah na krilo i to je to,ukazao mu je odmah povjerenje i momak se razvio , mi to ne cinimo sa Q , mislim da je to greska.
mislim da bi potpuno ista stvar bila sa CR, ocekivali bi previse, i kad se to ne desi tribine i klupa i pa-pa.
Razlika između Cristiana Ronalda i Quaresme je u odnosu prema radu. Ja sam i prije govorio da Quaresma ima veći prirodni talent od pederčića, ali Quaresma se jednostavno nije naučio nametati trenerima. Kada je otišao u Chelsea, dugo me mučilo što se on nigdje ne uklapa (u veći tim) kada posjeduje nevjerovatan kapicetet za fudbal, i na kraju sam prelistao sve živo o njemu te saznao da on jednostavno ne gine na treninzima, uglavnom šetkara i šuta loptu, pa ako ga trener pozove- pozove. To vjerovatno prolazi u Portugalu, ali u top klubovima kao što su Inter, Chelsea, Barca, nikako. S druge strane (koliko god iritantni feget bio) Ronaldov odnos prema radu je fantastičan. Čovjek gine na treninzima, zna ostati i po sat, sat i pol, ako neki potez nije savladao. Čovjek stalno pokušava nove stvari, pa mu mora proči jedna. Iz tih činjenica vjerujem da bi se Ronaldo nakon izvjesnog vremena dobro uklopio u tim, dok Quaresma (nažalost) nikada neće, ukoliko mu se nešto bitno u glavi ne promijeni.
CurvaNord69
30-05-2009, 15:38
A takve stvari je najteze promjenit, moze on odlucit da ce radit, al ce mu zelja splasnut nakon tjedan-dva.
Znaci Q je igrac tipa adriano, "ma bjaz neda mi se sad"
Enfant Terrible
30-05-2009, 15:52
Update
-Melo je izjavio da bi volio u budućnosti igrati za neki veći tim, a pod tim "veći" je mislio i na Inter. Ali, za sada, dobro mu je i u Fiorentini.
-Inter se povezuje sa još jednim defanzivcem- Eboue, kojem na ljeto ističe ugovor.
-Kako stvari stoje, Acquafresca bi mogao u Atalantu na posudbu, ali iz Genoe.
Denchi, uporedjujes Ronalda od prosle godine sa Grafiteom i Dzekom?? Kralj si bez mene :D
Melo imam osjecaj da nije previse vezan za Violu, i da ga ne bi trebalo puno nagovarati da predje u jaci klub, tako da bi trebalo kucati na njegova vrata.
ma koji ce nam k melo haj mi reci, jos jedan DM?!
Enfant Terrible
30-05-2009, 16:17
Jebiga, nije Melo klasičan DM (razbijač), zna on i zabiti, i fin pas napraviti. Ali, neke druge stvari se vežu uz njega. Prvo cijena, Fiorentina ga ne bi pustila ispod 20M€, sigurno, a po meni to i nije tako dobra investicija, mislim da se može bolje. Druga stvar, tip je nedisciplinovan totalno, svaki put kad ga gledam pokupi ili žuti ili crveni, ali što je najžalosnije tu se ne radi o "pametnim" prekršajima koji bi ga trebali odlikovati, već nepotrebni nasrtaji i sl, a to nam ne treba.
CurvaNord69
30-05-2009, 16:21
Znaci muntari v2?
Enfant Terrible
30-05-2009, 16:27
Znaci muntari v2?
Profinjenija verzija. Kao što sam gore rekao, zna dati pas i dobro šutati, ali je jednako agresivan, ako ne i agresivniji od Sulleya.
Mene zanima na kojima web stranicama vi pronalazite zadnje novosti o Interu?
Ja ih dobijem uglavnom preko NewsNow.co.uk - Inter [Ita] (http://www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Italy/Inter%20(it)), ali ako neznaš talijanski,onda je ovdje ista stranica samo je spuštena preko Google Translate NewsNow.co.uk - Inter [English Google Translate] (http://translate.google.com/translate?u=http%3A//www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Italy/Inter+%2528it%2529&hl=en&langpair=auto|en&tbb=1&ie=windows-1252) ali tu je i original engleska stranica o Interu NewsNow.co.uk - Inter [Eng] (http://www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Italy/Inter+Milan)
Baš sad gledam FA Cup Finale Chelsea:Everton i ako koga zanima može da gleda preko WindowsMediaPlayera ITV 1 (mms://itvbrdbnd-itv1.wm.llnwd.net/itvbrdbnd_itv1?e=1236421395&h=67d6d19a9d00537d%202d8a3ac21e784b43) kanalu.
Enfant Terrible
30-05-2009, 16:47
Imaš dosta talijanskih stranica, recimo fcitalia.com, fcinternews.it, solointer.it, gdje prije ugrabiš :)
Mene zanima na kojima web stranicama vi pronalazite zadnje novosti o Interu?
Ja ih dobijem uglavnom preko NewsNow.co.uk - Inter [Ita] (http://www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Italy/Inter%20%28it%29), ali ako neznaš talijanski,onda je ovdje ista stranica samo je spuštena preko Google Translate NewsNow.co.uk - Inter [English Google Translate] (http://translate.google.com/translate?u=http%3A//www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Italy/Inter+%2528it%2529&hl=en&langpair=auto%7Cen&tbb=1&ie=windows-1252) ali tu je i original engleska stranica o Interu NewsNow.co.uk - Inter [Eng] (http://www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Italy/Inter+Milan)
Baš sad gledam FA Cup Finale Chelsea:Everton i ako koga zanima može da gleda preko WindowsMediaPlayera ITV 1 (mms://itvbrdbnd-itv1.wm.llnwd.net/itvbrdbnd_itv1?e=1236421395&h=67d6d19a9d00537d%202d8a3ac21e784b43) kanalu.
http://www.sportmediaset.it/
http://www.fcitalia.com/inter/news/calciomercatointer.htm
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/
http://www.calciomercato.com/
http://sport.virgilio.it/calcio/calciomercato/index.html
ja koristim više manje ove :)
CurvaNord69
30-05-2009, 16:56
Ja samo ovde citam :P
DenchiNL
30-05-2009, 16:59
Denchi, uporedjujes Ronalda od prosle godine sa Grafiteom i Dzekom?? Kralj si bez mene :D
samo u toj mjeri da ih je kao i njega te sezone pucala vila Dobrila
i sve sto su doticali postajalo je zlato/golovi
cisto sumnjam da ce bilo ko od njih ponoviti jednu takvu sezonu ikad u zivotu
a pogotovo ako ostanu u istim klubovima
kad CR opet zabije 40+ golova u sezoni, pricacemo opet
ne kužim o čemu pričaš ti, pa ni ne mora zabit 40+ golova da bi bio prvio na svijetu ili neke gluposti ili da bi ekipu vodio do uspjeha
da te podsjetim da je ovaj Utd ponovo pokupio skoro sve i samo zbog toga što nije jednu utakmicu dobio ove sezone(finale LP) ne umanjuje ni Ronaldove zasluge, gol protiv Porta i golovi protiv Arsenala ponovo je vodio ekipu , a koja je ekipa igrala zadnji put dva puta za redom u finalu LP? i osvojili ponovo premier ligu, dečko je zvijer i nema niti jednog kluba na svijetu koji ga ne bi želio imati u svojim redovima
ne kužim kakvi razgovori se ovdje vode, pričamo o prošlogodišnjoj zlatnoj lopti!
i ja isto mislim da golovi nisu toliko bitni koliko pridonosenje cijeloj ekipi i ukupnim rezultatima
CurvaNord69
30-05-2009, 17:33
Pa on vecinom pridonese tim golovima, jer cesto puta ne centrira ko vecina krila nego ide na gol pa puca.
on dosta golova daje iz prekida
al ko ga .... nece taj kod nas...ajmo mi giggsa i scholesa uzeti
JEEEEE,aj dera bola ne lupetaj,i sam deco je rekao da nije dobivao prilike i dovoljno igrao u chelseu,deco u chelseu sto jimenez kod nas.
i sto se tice CR nema ko ga nebi zelio imat u sebe,istina da dosta puca i sve to al boljde da puca on nego neko drugi....CR zakon,iako mi nije nimalo drag karakterno kao igrac je zakon i mozemo ga samo sanjat!
CurvaNord69
30-05-2009, 17:41
Hulls bola uzimamo seedorfa
JEEEEE,aj dera bola ne lupetaj,i sam deco je rekao da nije dobivao prilike i dovoljno igrao u chelseu,deco u chelseu sto jimenez kod nas.Deco's Chelsea career began in explosive fashion. Goal of the Month contenders in his first two games, against Portsmouth and Wigan, gave Blues fans a taste of what he was capable of, before a niggling thigh injury kept him out of September's draw against Manchester United.
His return saw a 5-0 win at Middlesbrough, before a third strike of quality arrived at Bolton in the form of an improvised overhead kick. Still not fully fit, the 31-year-old was given some time on the bench to allow injuries to heal properly. Both Scolari and assistant Ray Wilkins have outlined their expectation that with rest, Deco will be back to his best as the season draws on. Deco lost his place in the starting line up because of several poor performances and the sacking of coach Luiz Felipe Scolari.
Balotelli#45
30-05-2009, 17:58
Imp sta si hteo da kazes ovim
JEEEEE,aj dera bola ne lupetaj,i sam deco je rekao da nije dobivao prilike i dovoljno igrao u chelseu,deco u chelseu sto jimenez kod nas.
sto se tice transfera nera aj izvesti imali nesto novo o cassanu i al su krenuli pregovori kao sto se pricalo?
CurvaNord69
30-05-2009, 18:01
Pa mislio je da je igro kolko i jimenez u nas, i da nebi bio sad pojacanje
vanja, stani malo. Nema novosti svake dva minuta ;)
Arnautovic je izjavio da bi zelio da zaigra za Inter, i da bi voljeo da postane igrac kao Ibra. O Cassanu nema ni rijeci..
Felipe Melo je jedan od jacih veznih Italije, kojeg traze Arsenal i Real, i vjerujte, traze ga sa razlogom. Ko prvo, nije DM. Nego CM, ako cemo tom terminologijom da se korisitmo. Odlicno fizicki spreman, dobar pas, dobar sut.. Bio bi vrhunsko pojacanje, kad bi dosao.
Zaprešićkog wunderkinda Delača traži talijanski Inter, a nema menadžera
http://www.index.hr/sport/clanak/video-zapresickog-wunderkinda-delaca-trazi-talijanski-inter-a-nema-menadzera/436049.aspx
CurvaNord69
31-05-2009, 00:00
Hmm, gledo sam ga 3-4 puta u HNL, vrlo dobar je, 2 penala obranio, a nevjerujem da ce sad u nas, vec ga dinamo zakapiro :P
Lyon opet trazi Mancinia. Viera opet prica da se nada da uprava nece da ga proda ( i ja bih se nadao ;) ).
Preziosi kaze da ce Quaresma prihvatiti ponudu Genoe. Dok neki mediji spekulisu da ce Dembele u Inter. Njegov agent kaze da je prihvatio ponudu neke ekipe (najvjerovatnije talijanske), ali ce sve biti zvanicno tek za 5-10 dana. Ekipe koje ga trze su: Rubentus, Fiorentina, Inter, Genoa,... Osim njih, prate ga Arsenal i Sevilla.
vanja, stani malo. Nema novosti svake dva minuta ;)
Arnautovic je izjavio da bi zelio da zaigra za Inter, i da bi voljeo da postane igrac kao Ibra. O Cassanu nema ni rijeci..
Felipe Melo je jedan od jacih veznih Italije, kojeg traze Arsenal i Real, i vjerujte, traze ga sa razlogom. Ko prvo, nije DM. Nego CM, ako cemo tom terminologijom da se korisitmo. Odlicno fizicki spreman, dobar pas, dobar sut.. Bio bi vrhunsko pojacanje, kad bi dosao.
i ja sam za to da se dovede jos koji vezni igrac al zar nije dosta sa tim igracima tipa Melo(koji jest odlican igrac i sve to) i slicni njemu pa imamo mottu i dekia igrace koji su veoma slicni njemu tu su jos i cambiasso i muntari te mali bolzoni i zanetti a sve za tri pozicije a od svih ovih igraca samo je bolzoni za klupe a svi ostali mogu komotno medju prvih 11 i eto ti tu odmah problema
CurvaNord69
31-05-2009, 00:03
Pa meni bi bilo razumljivo da ode mancini sad ako dovodimo te ofanzivce tolike + 29ta mu :D
curva, tebi je razumljivo da prodas igraca nakon samo jedne sezone u kojoj nije dobio sansu jer Q nije odradio svoj dio zadatka?
ali kako stvari stoje, zbog njega ce i otici, zalosno - jer ja sam vidio u njemu na pocetku sezone pravog pokretaca igre, lijepe igre, brze igre...
---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:18 ----------
Mauro Zarate’s agent has warned “it is not certain he will remain at Lazio” and the club has 10 days to complete its Ł18m buy or open up to other offers. - kad sam ja velio amicu da imaju problema :D
---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:28 ----------
Bayern Munich general manager Uli Hoeness has indicated that he will not sell French forward Franck Ribery for a cent less than €100 million - mos' sanjat
Zaprešićkog wunderkinda Delača traži talijanski Inter, a nema menadžera
http://www.index.hr/sport/clanak/video-zapresickog-wunderkinda-delaca-trazi-talijanski-inter-a-nema-menadzera/436049.aspx
http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=17342
a vidi ti kupusara hehehe
Mauro Zarate’s agent has warned “it is not certain he will remain at Lazio” and the club has 10 days to complete its Ł18m buy or open up to other offers. - kad sam ja velio amicu da imaju problema :D
trebali smo se potrudit za ovog, a oni uzimaju milita i arnautovića
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/05/31/1296436/barcelona-and-inter-milan-begin-ibrahimovic-talks-report
Navodno su iz Oriali i Begiristain poceli pregovore oko selidbe Ibre u Barsu i Moratti ga nece pustit za manje od 75-80mil
Balotelli#45
31-05-2009, 13:04
ma vidis izvor goal com i sve ti je jasno samo nesto tek da lupe
ma vidis izvor goal com i sve ti je jasno samo nesto tek da lupe
ma svugdje ti danas piše o tome
CurvaNord69
31-05-2009, 13:27
Znaci ako gubimo ibru mjenja se sustav igre?
btw, da on voli inter nebi otiso.
pa voli on interov novac hehehehe
ja nemam nista protiv njegove prodaje ali da se ga prodamo za dobru svotu i to ulozimo u vezni red..ali ne mikel, deco i slicni
Grujinho
31-05-2009, 13:39
ako ode ibrahimovič...bit če dobro ako budemo treči u svojoj grupi u ligi šampiona...milito nije ni blizu ibrahimoviču...
ali za te pare mogli bi kupiti VILLU + još jednog pravog vezista (ne mislim na Deca i ostale starce) ili C.Ronalda :)
ali ja mislim da ibra neče iči
pa voli on interov novac hehehehe
ja nemam nista protiv njegove prodaje ali da se ga prodamo za dobru svotu i to ulozimo u vezni red..ali ne mikel, deco i slicni
Ibra je Ibra ali ako bi bas to uradili sto kazes i ja ne bih imao protiv toga nista..prvi za mene pik bi bio Fabregas a ne Deco (koji i sa 32 god nasoj sredini moze drzat cas fudbala) i druga starudija..
hehehehe
pa i prosle godine nismo bili prvi u grupi....ibra nam nijedne sezeone nije bio od neke koristi u LP...
Bogami, za nekih 80 miliona... :D
Za te pare se mogu kupiti De Rossi ili Fabregas, i jos Cassano i Deco i Carvalho :D
Neka Moratti onda izbaci jos koju kintu iz svog dzepa, kupi Arnautovica, ostavi Quaresmu, i mirna Bosna :)
A dolazak Ronalda umjesto Ibre bi bio... za svrsit :D
Quaresma#7
31-05-2009, 14:52
Ma dače njemu Moratti nov ugovor za 14-15M€ godišnje da ostane. :D
Super, Juve pred dogovorom za D'Agostina a mi se prčimo s Decom :vfunny:
CurvaNord69
31-05-2009, 15:02
Nera i ti presra :P
a Q7, ako mu nije dovoljno 12mil+premije nek se *ebe.
Nera i ti presra :P
Ljubavi, De Rossi i Fabregas se procjenjuju na nekih 40 . Cassano ima klauzulu od 18M, Deco i Fabregas zajedno se cijene oko 14M. to je zajedno 72 miliona ;)
Enfant Terrible
31-05-2009, 15:07
Koliko god zvućalo lijepo tih 80M€, ja sam gotovo 100% siguran da bi izgubili trenutnu dominaciju bez Ibrahimovića. Razlog tome je, ukoliko se proda Ibra, neće se dovesti neko njemu sličan, već Drogba koji ne može realno ni prismrditi Ibri. Druga stvar bi bila da će se od Ibrine prodaje dovesti Villa ili Torres, pa makar statistički zamijeniti Ibru, ali znajući upravu, to svi skupa možemo zaboraviti. Ali, s druge strane, novi ugovor može zaboraviti, ja mu ne bih povisio platu ni za 1€ Cent jer zarađuje i više nego dovoljno.
EDIT:
Ljubavi, De Rossi i Fabregas se procjenjuju na nekih 40 . Cassano ima klauzulu od 18M, Deco i Fabregas zajedno se cijene oko 14M. to je zajedno 72 miliona ;)
Po transfermartku, De Rossi vrijedi 35M€ a Fabregas 40M€. Iako možda realno i ne vrijede toliko, siguran sam da za manje ne bi ni otišli iz klubova. Da je Fabregasu cijena 20M€, on odavno ne bi igrao u Arsenalu, isto tako važi i za De Rossija...
CurvaNord69
31-05-2009, 15:07
2 fabregasa postoje?
i nisam ti ja ljubav :X
2 fabregasa postoje?
i nisam ti ja ljubav :X
Jedan izmedju De Rossia ili Fabregasa tikvo... Obojica se slicno cijene.. :rolleyes:
ti si dusa moja :crazzy:
CurvaNord69
31-05-2009, 15:12
Pa sto ce ti fabregas i deco 14mil onda?
i treba za njega 50mil najmanje
Enfant Terrible
31-05-2009, 15:12
Jedan izmedju De Rossia ili Fabregasa tikvo... Obojica se slicno cijene.. :rolleyes:
Hahahahaahaha, i ja sam te shvatio da si mislio na De Rossija i Cesca zajedno :)
Pa sto ce ti fabregas i deco 14mil onda?
i treba za njega 50mil najmanje
Za Fabregasa najmanje 50? E onda mi za Ibra trazimo 140 ;)
Nama je vezni red sto se tice tehnike rak-rana, i za to su nam potrebna dva igraca po meni. Jedan koji igra blize golu (Deco) i jedan koji bi bio odlican partner Cambiassu u srdini veze.
Hahahahaahaha, i ja sam te shvatio da si mislio na De Rossija i Cesca zajedno :)
E onda nije ni cudit sto me ovaj gore nije skapirao :D
CurvaNord69
31-05-2009, 15:17
Pa onda cemo na kraju zavrsit 3-4-3, jer su sigurni 100% u vezi cambiasso-zanetti, znaci dovest nekog ko se nece zalit ako nije stalno u prvih 11, i dovest jednog od najboljih veznjaka, jer sa prosjecnima ispadamo iz LP opet.
ako bi ibru prodali, najpametniji potez bi bio da dovedemo torresa i ronalda, jest da bi dali jos nekih 35m ali bismo se ovim jos vise pojacali
Grujinho
31-05-2009, 16:55
mah naša ekipa je totalno u kurc*... ako smo realni... u italiji možda nemamo prave konkurencije ali sljedeče sezone bit če sasvim druga priča...
Genoa: Znate da su se dobro pojačali...nisu baš za lš ali znali bi nam praviti probleme.
Milan: Dolazi Thiago Silva... sigurno još netko...jer odlazi ancelotti u chelsea, pa se može očekivati da povede sa sobom još nekog od igrača...a kad dodje novi trener sigurno če željeti malo promijeniti kadar...
Juventus: Pufff...kako samo oni pametno kupuju... Cannavaro(ništa posebno), Diego (klasa)...puno se piše još o Lavezziju/D'Agostinu/Hamšiku/silvi i o odlazku trezegueta...kad još Giovinco dobije više šanse i razvije se bit če vrlo vrlo opasni...
Fiorentina: Jaka, ali nekonstantna... sigurno če i tamo doči do neke promjene...
Lazio: Ponovo u evropi...ako zadrže Zaratea i dovedu još nekog bit če dobri....
tu su još i neugodna sampdoria, napoli...
ali dobro u Italiji bi još mogli da napravimo nešto, dok je u evropi druga priča...
-----------------------------------------------------------------------------------
veza kod nas kao da ne postoji...za koju godinu ostajemo još bez Capitana, Vieira je ionako več sada nekoristan....figo odlazi...a cambiasso i deki ne mogu da nose cijelu ekipu....Mancini kao da ne postoji, Quaresma izgleda ide u Genou...Motta je sličan (ne mislim da su isti tip igrača) cambiassu po mom mišljenju, muntari toplo-hladno ako tu dodamo još Deca nismo ništa napravili...ništaaa... možda deco da neku kvalitetu veznom redu, ali sve to je jadno... ako bi došla neka barcelona, liverpool ili manchester gusto bi bilo...
obrana je solidna...riješiti se moramo samo Burdissa, Rivasa i Materazzija...Cordoba, Chivu, Santon, Maicon, Maxwell i Samuel su OK....
Napad: Ako bi otišao ibrahimovič, ostali bi balotelli, cruz(trenutno je još naš) i Milito...
odlazak ibrahimoviča bi značio raspad sistema igre...ionako nemamo pravog playmakera, pa smo svu nadu stavljali na ibrahimoviča...sa dugim loptama na njega čekali smo da primi loptu i uradi nešto sam... ako bi otišao, tko bi davao lopte Militu???
P.S. ne kažem, da bi sve te promjene trebali napraviti ove godine, nego u roku od nekoliko godina.... ove godine bi pametno bilo dovesti jednog ili 2 mlada vezista ( Hernanes/Pastore , Sneijder/Fabregas naprimer) i još jednog braniča i napadača (arnautoviča)....
I još nešto...ne kažem da smo tako loši, ali ako hočemo da iz sezonu u sezonu napredujemo, trebamo uvijek pokušati biti bolji...sadašnja ekipa je dala ogromno Interu, ali sada je vrijeme za nešto novo...za nove igrače, nove ciljeve (LŠ)...
ali kako znamo morattija, on bi najviše voleo da zadrži ovu ekipu, jer mu žao reči zbogom i sretno igračima(vieiri, ...)
---------- Post added at 15:55 ---------- Previous post was at 15:53 ----------
a pazite se Reala sljedeče sezone... Finale LŠ sljedeče sezone je u Madridu, a sada i svi znamo tko če biti novi (stari) predsjednik reala...florentino perez... njega ne zanima cijena kad kupuje igrače...i vjerujte mi, da če sve učiniti da Real zaigra u finalu lige šampiona sljedeče sezone u madridu
grujinho, previse se bojis, pa sta je bilo na pocetku sezone kada je milan doveo dinha, pa poslije i beckhama te one iz arsenala - i sta je na kraju bilo
ako bi ibra otisao, ne bi ostali na militu, normalno je da bi dosao neko novi
u odbrani ako ti je cordoba za ostanak, onda je i rivas koji je dosta mladji
ali sve je do mourinha, on hoce tako da igramo, ali ibra ostaje
Grujinho
31-05-2009, 16:59
oni su napravili ono što mi radimo sada...preplačane zvijezde su dovukli...deco je isto sranje...
tako je moje mišljenje
CurvaNord69
31-05-2009, 16:59
Pa vi idete previse u krajnost, uzmite sadasnji nas sastav, umjesto figa stavite veznjaka svjetske klase i jos milito sto ce igrat (Eto muntari ispada).
znaci 4-3-3 i sasvim dobro izgleda to, sad vi nas stavljate na remont
oni su napravili ono što mi radimo sada...preplačane zvijezde su dovukli...deco je isto sranje...
tako je moje mišljenje
Deco preplacen, i tip poput Dinha i Becksa??!
CurvaNord69
31-05-2009, 17:03
Grujinho stvarno te ne shvacam, pa deco je za sve ove zvijezde normalan, uopce nije imo nikad incidenata il nesto slicno
Grujinho
31-05-2009, 17:17
ja sam svoje rekao o mercatu i ekipi interja a i o decu....
umjesto da se puca na Quagliarellu, Cassana,D'agostina, de rossi, diego...ima još mnogo sličnih, možda i boljih...ali dobro...imat čemo mi deca, pa čemo razbiti barcelonu u finalu lš sljedeče sezone
CurvaNord69
31-05-2009, 17:19
Pa nisi mislio da to nece biti deco?
stvarno me iznenadjujes
ako je pisalo da ce doc deco nemora znacit da ce doc SAMO deco, a i nije sigurno da ce doc.
a za vecinu igraca on je doktor nogometa.
nemamo mi novaca grujinho, ne možemo si priuštiti ništa skuplje osim deca :vfunny:
nemamo mi novaca grujinho, ne možemo si priuštiti ništa skuplje osim deca :vfunny:
osim u slucaju da taj igrac nastupa za genovu :D
CurvaNord69
31-05-2009, 20:46
Ili porto.
hmm, dobro i deco je igro za porto, vidis li teoriju zavjere :)
kakve veze porto ima..nismo njima sponzor...bili smo romin sponzor ali sad ce oni dobiti novog vlasnika pa smo odlucili biti sponzor genovi
Diego Milito has told Genoa he will be back despite his move to Inter, even if that means after he quits the sport. “This is my home.” - zasto ovakve igrace dovoditi, jos obicnih placenika
Pa dera, ovdje bas vidis da je covjek vezan za Genou. Ovi "veliki" promijene deset klubova i nisu vezani za nikoga. R7, Ibra, Ronaldo,... Covjek ce dati maximum za Inter vjeruj. Nisi dati ocekivao da rece sad: "Navijam za Inter od svoje 4 godine.."
CurvaNord69
31-05-2009, 22:43
Ma navija od 5 :D
a sta bi ti da igras tako dugo negdje, jel iso u zaragozu pa se odma vratio
Pominju da smo zainteresovani za Nedveda... LOL...
Pominju da smo zainteresovani za Nedveda... LOL...
ne znam šta da kažem :eek: treba bit budala za ovakvo što reć, tko kod je prvi započeo s time, i mala djeca znaju da je ovo nemoguće
pa naši navijači ne samo da bi njega ubili nego cijelu našu upravu
---------- Post added at 00:28 ---------- Previous post was at 00:13 ----------
ako ne griješim nedvedov menađer je jedan tip koji se zove mino raiola, vjerojatno mu je reko čuj nemoj karijeru prekinut, ovdje ti imaju jednog predsjednika koji će ti dat kolko god ja budem tražio
nedved je jedini igrac na svijetu koji moze naslijediti figa...jer nakon odlaska figa zaista ce nam trebati jedan iskusan da vodi onu djecicu :D
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=5053
bgm mene plasi ovaj perez ajd ibru al nemoj maicona molim te :D
nema druge nego da angazujemo al kaidu da skine ovoga pereza :)
mislim ako uprava racuna da nesto napravi u Evropi onda makar nekoliko igraca ne smiej da ode iz Intera ni pod koju cijenu..a tu su ibra i maicon...narocito jer sa Realom uvjeren sam nebi napravili veci uspjeh odmah
treba sacekati jos, i nikome ne povecavati plate
greska je bila i sa joseom ali...
SPORT.ES, Google Translate:
Ibrahimovic could open another 'front' between Madrid and Barca
El Real Madrid puede ofrecer al Inter de Milán 40 millones de euros y al centrocampista Wesley Sneijder a cambio del sueco Zlatan Ibrahimovic, publica hoy el diario deportivo italiano 'La Gazzetta dello Sport'. Real Madrid can offer to Inter Milan for 40 million euros and midfielder Wesley Sneijder in return for the Swedish Zlatan Ibrahimovic, publishes today the Italian sports daily La Gazzetta dello Sport '.
This method indicates that the candidate for the Real Madrid president Florentino Perez wants to cover the backs where the Milan was not finally dispose of the Brazilian striker Kaka, and that's on both the Inter Ibrahimovic.
"En el entorno de Pérez se habla de una propuesta sobre los 40 millones", apunta el periódico, que también habla de la inclusión en la operación del medio centro holandés, "al que desde hace semanas se asocia con los campeones de Italia". "In the environment of Perez spoke of a proposal for 40 million," says the newspaper, which also mentions the inclusion of the environment in the operation center Dutch, "which for weeks was associated with the champions of Italy."
ż30 millones más Eto'o? żEto'o 30 million more?
Sin embargo, 'La Gazzetta dello Sport' da más posibilidades al Barcelona de hacerse con los servicios del delantero sueco, sobre todo si la oferta azulgrana son 30 millones más Eto'o. However, 'La Gazzetta dello Sport' is more likely to Barcelona to win the services of Swedish forward, especially if the offer is 30 million more azulgrana Eto'o.
Por su parte, el Chelsea, que asimismo está interesado en Ibrahimovic y en el francés Franck Ribery, también podría intentar fichar a Kaká, ante la posible marcha a Londres de su actual entrenador, Carlo Ancelotti. For his part, Chelsea, who also is interested in Ibrahimovic and Franck Ribéry in French, could also attempt to sign Kaka, a possible march to London from his current coach, Carlo Ancelotti.
El Chelsea, según el diario milanés, está dispuesto a ofrecer por el brasileńo 70 millones. Chelsea, according to the Milan daily newspaper, is willing to offer 70 million for the Brazilian.
--
Ako igdje ode, otiće u Real.
to znaci da snajder vrijedi 40m, nigdje veze, ne ide on nigdje
a cuj kaka u chelsea
nema druge nego da angazujemo al kaidu da skine ovoga pereza :)
mislim ako uprava racuna da nesto napravi u Evropi onda makar nekoliko igraca ne smiej da ode iz Intera ni pod koju cijenu..a tu su ibra i maicon...narocito jer sa Realom uvjeren sam nebi napravili veci uspjeh odmah
al kaida ti radi samo za "amere" :D
ma ima real love...eto sad im prodati ibru
CurvaNord69
01-06-2009, 14:03
Ma nije u lovi tolko stvar, jedino da daju jednog vaznijeg igraca nama, a ako maicona prodamo trebamo se zaklat odma
ma koga real ima dati??? sve il je polomljeno ili smijesno...jedino golman im je prva klasa...al golman nam nije potreban..al ko zna...kako mi gomilamo igrace gdje to nije potrebno.....
e da je izvus jjos jedno 10ak miliona od pereza i to bi bio transfer stoljeca a za zih 50 ak miliona kupis villu i cassana i sa millitom imali bi najjavi napad na svijetu i iza njih jos snejider pa nebi nam bilo kraja
ajde morati molim te prihvati ovu ponudu :D
CurvaNord69
01-06-2009, 14:05
Mislio sam na barcu
real radi cirkus..rade sada pomutnju sa parama..nadam se da ce nasi ostat jaci i odbiti ponudu....
jeb,,,, barca nudi etooa... a ta je ponuda milion puta bolja od realove
CurvaNord69
01-06-2009, 14:37
Pa nije eto'o tolko bolji, nama treba veznjak ne igrac tipa eto'o
jeb,,,, barca nudi etooa... a ta je ponuda milion puta bolja od realove
naravno da je, dobiješ igrača koji nema sigurno klasu Ibre ali igrača koji zabija svojih 20ak golova u sezoni i zabija i u evropi
Pa nije eto'o tolko bolji, nama treba veznjak ne igrac tipa eto'o
sneijder bolji od etooa???
e da je izvus jjos jedno 10ak miliona od pereza i to bi bio transfer stoljeca a za zih 50 ak miliona kupis villu i cassana i sa millitom imali bi najjavi napad na svijetu i iza njih jos snejider pa nebi nam bilo kraja
ajde morati molim te prihvati ovu ponudu :D
dati 30m za snajdera nije nikakav EXTRA potez
a ti bi ostatak love sve dao na napadace?!
Grujinho
01-06-2009, 15:01
ma kakav etoo....toliko koliko se ovaj čovjek ispromašivao ove sezone, nitko se nije dosad..i to kod barce, koja stvori barem 10 šansi svaku utakmicu...
mi trebamo pravog ubojicu kao što je Ibra...ukoliko on ode...može ga zamijeniti samo Villa
ali nadam se da ne ode Ibrahimovič...jer on je naš najvažniji igrač
dati 30m za snajdera nije nikakav EXTRA potez
a ti bi ostatak love sve dao na napadace?!
ako nisi znao da ako ibra ode da mi ostajemo na mariu i millitu mozda cruzu al jos nije sigurno a ici u sezonu u kojoj treba odigrat desetine i desetine utakmica sa 2 tri napadac je cista ludost a spomenuo sam dvojicu zbog formacije 4-3-3 u kojoj bi u napadu bili cassano millito villa
od ovoga nista :) OFFICIAL: Fabio Quagliarella Signs For Napoli
Grujinho
01-06-2009, 16:13
šteta....još ako im ostane Lavezzi imat če super trio: Hamšik,Lavezzi,Quagliarella...
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=5053
bgm mene plasi ovaj perez ajd ibru al nemoj maicona molim te :D
ma ne treba ga skidat :)
znamo svi kako je to u realu, svi se aktiviraju prije izbora i nalažu kako ce dovesti ovog, onog, al vecinu stvari ne ispune.
drugo, ibra ce otici za velike pare ili za velike igrace ili za oboje tako da vjerujem ako ode da ce Inter dobiti nesto bar priblizno.
a treca stvar je sto ako se Mou ista pita, IBRA NECE OTICI! ;)
Quaresma#7
01-06-2009, 17:49
Izgleda da ostaje http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/06/01/1299121/pavel-nedved-could-join-lazio-ibrahimovic-will-stay-at-inter
Occhi nerazzurri sul nuovo Walter Samuel
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=5070
Balotelli#45
01-06-2009, 17:54
napokon su se setili da nam trebaju i stoperi
Grujinho
01-06-2009, 18:23
Težko, vidi šta su rekli...
"Ovviamente, su di lui ci sono anche altri club e la concorrenza sarŕ molto agguerrita"
Očigledno je, da se za njega interesuju i drugi klubovi, tako da ja konkurencija oštra
"If an offer arrives from Chelsea of €300 million what would we do? Unlike other players he will not rule out any solution. However, if were to leave than it would be a decision of the president." Raiola
hahahahah
cijena ibre da bude slicna cijeni kake, pa to nema ni u crtanim filmovima
koliko je kaka ove sezone napravio asistencija, koliko postigao golova?
po meni ako real dadne 70m za kaku, biti ce mi ih zao, po meni juve bi onda imao sigurno bolju upravu od njih jer su diega doveli za 3x manju cijenu
CurvaNord69
01-06-2009, 20:16
Ma raiolu zaklat treba, a real ne gleda cijenu samo se razmecu, kad potonu u dug jednom
jebi ga dera ti gledaš samo zbgo sezone cijenu kaka je igračina kako god okreneš, bio ozljeđen ove sezone i to ga dosta sjebalo, stvar je u tome da je kaka dokazan igrač i zbog jedne ovakve sezone koju je imao ne može mu cijena past previše
ali zar ga svrstavas u rang Ibrakadabre, pa to je smijesno, max 50m
CurvaNord69
01-06-2009, 20:27
Pa uvijek su u najvisem rangu bili cr, messi, kaka, ibra.
i ko sto je mauro reko ne moze mu past 30mil cijena radi jedne sezone
ali zar ga svrstavas u rang Ibrakadabre, pa to je smijesno, max 50m
bila su vremena kad ibra nije bio u rangu ovog jebga
bila, ali trenutno ga real uzima kao sto smo mi quaresmu, a vidi diega, sta mu fali
ja mislim da kaka ako ostane u milanu, slijedece sezone nece vrijediti ni 50m
ma real ima para i bas ih briga...ne vrijedi nijedan igrac toliko ali eto sta mozes..kad neko ima na rasipanje a drugi ni za kifle
nego fino nek oni nasi odu kod sabana iz reala i kazu ibra kosta toliko i eto ga..ako ga onaj novi trener zeli sigurno ce dati preko 50mil
evo prvi gol cassana
http://www.youtube.com/watch?v=5rRX8GzJNEI&eurl=http%3A%2F%2Fitaly.theoffside.com%2Fserie-a%2Fthis-kids-gonna-be-alright.html&feature=player_embedded
sta mislite protiv koga hahahahahaahaa
Quaresma#7
01-06-2009, 23:16
Evo naši su opet u pregovorima sa agentom Teveza. On bi bio perfektan za nas.
http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=36571
CurvaNord69
01-06-2009, 23:21
Nemam nista protiv, samo sto je on u mafiji :P
Nemam nista protiv, samo sto je on u mafiji :P
kazu kradu sve od cackalica do raketa
tevez je idealan igrac za moua....trci ko konj..taman stavit ce ga kao napadaca a uvijek ce biti u odbrani :D
Enfant Terrible
01-06-2009, 23:45
Dobar je Carlito, ne bih imao ništa protiv njegovog dolaska, samo ne znam koliko je uprava spremna dati 30M€ za njega. Ali eto, za napadače se uvijek nekako nađu astronomske cifre, a u vezni red se dovodi Motta:rolleyes:
moratti pregovara s agentima one jebene tvrtke da dobije jednogodišnju plaćenu ''posudbu'' kao što je to Utd učinio
moratti pregovara s agentima one jebene tvrtke da dobije jednogodišnju plaćenu ''posudbu'' kao što je to Utd učinio
hocel bit kakvih para za transfere od toga :D
tevez milito ibra mario i aqua nadam se..hehe...za napadace dosta
još malo pa d'agostino u juve
Enfant Terrible
02-06-2009, 00:10
To bi još pametan potez bio, odnosno toliko pametan da mi je teško uopšte povjerovati da Massimo ima prste u tome. Vidjećemo, ukoliko bi došao na posdubu i snašao se, odmah ga kupiti po završetku sezone.
još malo pa d'agostino u juve
aaa to bi bio strasan potez lopova prejak igrac samo steta sto to i nasi ne vide
Znaci rube ce imati sledece godine u sastavu Diega,D'agostina i "Đovinka"..em sto ce igrat lijepo em ce nam bit mnogo opasan rival..
CurvaNord69
02-06-2009, 00:29
Pa nasi ne vide puno toga.
znaci napad za sljedecu sezonu : milito, ibra, mario su sigurni, cruz, crespo idu, i mogu doc cassano, tevez, acqua nece vjerojatno, ipak je to malo previse
evo lavezzi nezadovoljan u napoliju zbog nedostatka poštovanja prema njemu, napisao i neko ''oproštajno'' pismo . Treba njega čopit, takvog špica baš nemamo
evo lavezzi nezadovoljan u napoliju zbog nedostatka poštovanja prema njemu, napisao i neko ''oproštajno'' pismo . Treba njega čopit, takvog špica baš nemamo
najvjerovatnije ide u liverpool koji je pokazao veliki interes za njega
Enfant Terrible
02-06-2009, 01:14
najvjerovatnije ide u liverpool koji je pokazao veliki interes za njega
Jbga, Liverpool je spreman odmah 20M€ iskeširati za njega, a nama bi trebalo prvo jedno 3-4 mjeseca da se drkamo po štampi za rukovodsvom Napolija dok ne bi smanjili cijenu na 19,5M€. I vjerovatno bi dali još dva igrača i to je to, anali našeg "velikog" poslovanja...
aha..liverpool je zagrizao za lavezzia..ne bi me cudilo da tamo odleti...
CurvaNord69
02-06-2009, 01:24
Pa znaju englezi sta kupuju, a ne ko nasi
http://www.corrieredellosport.it/Notizie/Calcio/70133/Cruz+alla+Juve%2C+Arnautovic+all%27Inter
sve je uredu samo da je drugi klub u vezi cruza to bi bilo odlicno
DenchiNL
02-06-2009, 11:55
dajemo burdissa + 18 mil. za felipe mela , meni se place
i otkad je melo trequartista???
quaresma ide kao co-own...dakle ako on ode ili cemo dovesti nekoga tko ce igrati krilo u 4 3 3 ili logicnije da mou odustaje od 4 3 3..al to znaci da ce onda doci jos 2 u vezi...po pretpostavkama deco i jos jedan..melo ali bumo vidli
Melo i nije trequartista, ali to mjesto je ocigledno ostavljeno za Deca :D Ili ce da se igra 4-3-3 :D
Quaresma#7
02-06-2009, 12:02
Sutra dolazi Arnautović podpisivati. http://www.calciomercato.com/index.php?c=25&a=125842
A Ancceloti hoče da se reši Carvalha i Deca. Izgleda da su nam ova dvojca sve bliža. Nebi bilo slabo jih imati. http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun02c.html
Nemoj plakat DenchiNL <script type="text/javascript">vbmenu_register("postmenu_22136", tru</script> biče bolje, samo neznam kada.:vfunny:
Maxwell jos nije produzivao ugovor, i opet se pojacava interes Bilana. Ibra je pitao Mourinha moze li se prikljuciti ekipi 11.Jula u USA, sto bi trebalo da znaci da ostaje. Pominnje se i dalje nase interesovanje za Hazarda i Aguera...
bice ovo dugacko ljeto...ja se samo nadam da ce vise jakih imena doci u ITA...nego sto ce otici...jer ako odu ibra...kaka...pato...maicon...onda nista ne ostade da gledamo u kalcu
Maxwell jos nije produzivao ugovor, i opet se pojacava interes Bilana. Ibra je pitao Mourinha moze li se prikljuciti ekipi 11.Jula u USA, sto bi trebalo da znaci da ostaje. Pominnje se i dalje nase interesovanje za Hazarda i Aguera...
cuj pitao, pa ako je u ekipi trenutno, normalno da je u planu da ide, a ako pita moze li ici, to znaci samo jedno, a to je da su ga vec otpisali i da bi volio malo u USA sa ekipom da ode i rastane se
Enfant Terrible
02-06-2009, 12:50
Prema zadnjim informacijama iz medija, Juventus traži Cruza. Po meni, najpametnije bi bilo produžiti mu ugovor i uzeti pare za Julija, merdi ni kisik ne bih dao džaba...
P.S. Olympiakos traži Matrixa.
Silvano Martina, menadzer Buffona i Vidica, kaze da je prelazak Teveza u Inter vise hipoteze. Moratti je jedan od rijetkih presjednika koji moze priustiti Teveza, pogotovo znajuci da mu se izuzetno svidja Argentinac.
a znate sta meni nije jasno
znaci dolaze motta, deco i melo
a iz veznog reda odlazi samo figo...ako ne racunamo mancinia i jimeneza koji ionako nisu ni igrali
eh sad ostaje stankovic, j.zanetti, cambiasso iz prvih 11..a dolaze 3 nova vezna???
Enfant Terrible
02-06-2009, 13:05
Što se Arnautovića tiče, izgleda da ćemo ga dovesti, ali na posudbu do januara. Ukoliko zadovolji apetite, imaćemo pravo otkupa za nekih 8-9M€.
a znate sta meni nije jasno
znaci dolaze motta, deco i melo
a iz veznog reda odlaze samo figo...ako ne racunamo mancinia i jimeneza koji ionako nisu ni igrali
eh sad ostaje stankovic, j.zanetti, cambiasso iz prvih 11..a dolaze 3 nova vezna???
O tome sam i ja razmisljao. Ostaju nam: Muntari, Motta, Cambiasso, Stankovic, Zanetti i jos Melo i Deco. Mada, Mourinho je rekao da ocekuje jos jedno pojacanje na sredini, tako da obojica nece doci, mislim. Jedan izmedju njih prije...
CurvaNord69
02-06-2009, 13:53
Kolko ja vidim vezni ce nam bit jos gori u ofanzivi.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.