PDA

View Full Version : Glasine o transferima

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

hulle
24-05-2009, 12:56
ma pusti ti neru..taj je na teskim drogama hehheh

i kakvo je to samo lupanje formacija s 10. i 3 napadaca hehehe

a tesko da ce q u genovu...ipak genova nije tako popularna ekipa

Grujinho
24-05-2009, 13:00
Deco je svoje odigrao....ja sam za drugog igrača na toj poziciji...

hulle
24-05-2009, 13:05
evo sto se tice hernanesa agent kaze da je jedino u kontaktu s bayernom

all3n
24-05-2009, 13:09

pa naravno nasi jos cekaju

Nera
24-05-2009, 13:18
Kaze da je jedino zvanicni kontakt bio sa Bayernom. Dok kaze:"Mozda Inter pregovara sa Sao Paulom." ;)

On je extrakomunitarac, i zbog toga se ceka. Vjeruj da Inter ukoliko zeli da ga uzme, ima pravo prvenstva. I mislim da ga se nece odreci..

EDIT: Za Suaza su zainteresovani: Everton, Sevilla, Villarreal, Man.City i Atletico..

dera
24-05-2009, 13:25
a otkad se prica da smo ga vec zgrabili :)

Grujinho
24-05-2009, 13:26
neka daju suaza atleticu i neka nagodinu aguero zamijeni milita :D

al što se tiče Hernanesa...sve više mislim, da neče doči...več su pričali kako je več gotovo naš a sada u pregovorima jedino sa bayernom...svašta

all3n
24-05-2009, 13:34
neka daju suaza atleticu i neka nagodinu aguero zamijeni milita :D

al što se tiče Hernanesa...sve više mislim, da neče doči...več su pričali kako je več gotovo naš a sada u pregovorima jedino sa bayernom...svašta

"David's future won't be in Italy but in England or Spain. Several clubs have contacted me," Branchini is quoted as saying.

ovo je izjavio njegov agent...spanjolci i englezi imaju para..platit ce ga..mozda ga uvalit atleticu uz nadoplatu za aguera..ne bi bilo lose...al svakako ga prodat..spominje se cjena od 8 milijuna..sto smatram odlicnim...iako po transfer martku vrijedi 11..dakle 9-9,5 nadam se da ce izvuc ovi iz intera...

Nera
24-05-2009, 13:44
Ovako.. Quaresma bi mogao u Genou na soluciji pola-pola. Tako bi se manje para isplatilo Genoi za transfere Milita i Motte.
Marko Arnautovic bi trebao da dodje sjutra da potpise.
Cruz je ce vjerovatno produziti ugovor ovih dana.
Deco & Cavalho mogu doci za 15 miliona (zajedno).
Zarate je bio u Milanu juce. Spekulise se o mogucem interesovanju Inter ili bilana. Mada, tesko da ce Lotito da ga pusti.

EDIT: I da, ona prica da Jose prima 9 miliona godisnje, i da ce od ove ezone primati 10 nije tacna. On je do sad primao 6.5, a ukoliko produzi ugovor, primace 7.5.

dera
24-05-2009, 14:10
eh pa sada, ako su pametni, dali bi pola i Quaresme i Aqua za tu dvojicu, posudbe nekih mladih, bez para - i da to bude to!

zar nije bolje dati za tu dvojicu iz chelsea 15m, nego za ove dede iz genoe 30m

Grujinho
24-05-2009, 14:14
pa Deco i Carvalho su još stariji :)

cruza ne trebamo...đaba da sjedi na klupi...bit če kao Crespo...

Dakle za sada imamo Milita, mottu i možda Arnautoviča...

oćekujem još minimalno 1 vezista(Hernanes/Ribery) i jednog braniča(Alves, Felipe ...)

dera
24-05-2009, 14:18
stariji ali jeftiniji i po meni puno potrebniji
a gledaj ovog - max wolfi mogu uzeti 25, znaci moze se spustiti na 20 tj. cijenu Milita

"49 utakmica - 43 gola, jednom pucao penal i fulao. Svi golovi iz igre!
15 asistencija
11 penala napravljeno na njemu

Ovaj Džeko nije normalan :D :D"

Enfant Terrible
24-05-2009, 14:28
Ako je vjerovati Arnautovićevom agentu trebao bi potpisati ugovor, ali svaki dan se neko novo ime iskopa za njega. Chelsea, Bayern, sada i Fulham...

Quaresmu je pametnije bilo poslati u Genou umjesto u Chelsea u januaru. Tako bi se naviknuo i prilagodio prilikama Serie A, a u Engleskoj je igrao čak 3 puta:rolleyes: Stvarno ne znam šta će biti s njim, svaki dan sve više i više sumnjam da bi mogao izrasti u svjetsku klasu.

Što se tiče formacije Mourinhove, ja sam svjestan da on želi 4-3-3, ali ja mislim da nam je Romb riješenje. 4-3-3 nam se ne uklapa nikako, a i mišljenja sam da nemamo prave igrače za to jer se Quaresma još uvijek nije pokazao kao pravo riješenje, niti je Mancini bio puno bolji, a znam sigurno da Ibra mrzi igrati krilo i biti daleko od gola. Dakle, za Romb imamo itekako igrače, samo fali ta desetka. Ukoliko Deco dođe, nemam ništa protiv, Milito i Ibra u napad, i bićemo dosta jači nego trenutno.

Grujinho
24-05-2009, 14:35
šta bi sa Pastoreom i Mikelom?

claudejandamvan
24-05-2009, 15:06
Ja se slazem sa Zlatanom sto se tice Deca.Takvog igraca u ekipi nemamo i njegov dolazak bi sigurno oplemenio igru.A veliki plus je sto ima i veliko iskustvo igranja vaznih tekmi u LP.

Balotelli#45
24-05-2009, 15:39
deco jeste star ali jbg igrace 2 mozda 3 godine na dobrom nivou i kad ode itekako ce imati ko da ga zameni npr. coutinho hernanes
carvalho je dobro resenje za 5m boljeg stopera nemozes da nadjes nikako mozda jedino neku mladu nadu
za milita mottu i arnautovica je sve receno
Quaresma u genou ? meni to ne bi bilo lose ode tamo ako odigra dobro vratimo ga i na polusezonu ako bude toliko dobar a ako ne onda na kraju sezone ako se lose pokaze uzeli smo 12 miliona od genoe prodamo im i ostatak ugovora i nismo u nekom velikom gubitku

Grujinho
24-05-2009, 16:19
ja vas stvarno ne kontam... deco nije mogao u barci više, ne može ni u chelseaju...a vi bi njega doveli nama...dakle ono što ne može da igra u barci i chelseaju dobro je za nas? pa nismo mi baš tako malen klub.... ipak je nama cilj osvajanje LŠ u narednim godinama, ali sa takvim igračima to neče biti moguče...neka bolje dovedu Hernanesa i pastorea

vi bi opet napravili grešku, koju naši več godinama skupo plačaju...

doveli bi "zvezdu" koje je svoje najbolje partije več odigrala...isto kao figo, vieira, crespo... deco bi platu imao milijusku, a igrao bi slabije od Pastorea ili coutinha ili Hernanesa sigurno

CurvaNord69
24-05-2009, 16:23
E pa jebiga, moze svak rec ko su hernanes i taj pastore, jer 80% ljudi nije culo za njih.

Mauro7
24-05-2009, 16:25
ma dobro al taj pastore, veliko pitanje što bi taj mogo

Enfant Terrible
24-05-2009, 16:25
ja vas stvarno ne kontam... deco nije mogao u barci više, ne može ni u chelseaju...a vi bi njega doveli nama...dakle ono što ne može da igra u barci i chelseaju dobro je za nas? pa nismo mi baš tako malen klub.... ipak je nama cilj osvajanje LŠ u narednim godinama, ali sa takvim igračima to neče biti moguče...neka bolje dovedu Hernanesa i pastorea
Izvini, ali ja tebe ne kontam. Ti bi da osvajaš LP sa Hernanesom i Pastoreom? Evo pošteno pitanje, jesi li ikada vidio kako igraju, ne računajući youtube? Nikako nije istina da Deco više "ne može" jer u Barci nije, realno, imao šta tražiti pored Inieste i Xavija, koji su ipak najkreativniji i najkompletniji dvojac u veznom redu na svijetu. Mi takve igrače nemamo, njemu čak nema ko ni biti konkurencija u veznom redu, pa u najmanju ruku rečeno, potreban nam je. Ima 31 godinu, nije mlad, ali daleko od toga da je završio svoje. Isto tako, dva puta je osvajao LP, da ne spominjem bezbroj velikih utakmica što je odigrao.

Mauro7
24-05-2009, 16:32
mislim da ima 32, carvalho 31 a deco 32, al za jednu sezonu bi dobro valjda došao, tj. trebao bi davati neke garancije do 33. nadam se :/

---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

pogledajte kako više nego solidno igra jimenez danas, još jedan pravi(iako je to mogao postati jimenez ali eto izgleda da odlazi) kreativac zamislite kako bi pomogao

CurvaNord69
24-05-2009, 16:33
Deco 32 puni 27.8

all3n
24-05-2009, 16:49
NAKON nekoliko mjeseci trakavice o prelasku brazilskog nogometaša Diega iz njemačkog Werdera u talijanski Juventus, Bild je objavio vijest da je transfer ipak priveden kraju.
"Sve je riješeno i odlazim u Juventus. Još samo mora doći službena objava, ali nadam se da će najkasnije do srijede to sve biti završena priča", izjavio je omaleni Brazilac nakon treninga u petak.
Werder još nije potvrdio transfer, ali su izvori bliski klubu sigurni da su se sve zainteresirane strane složile oko uvjeta.
Ukupno će Juve isplatiti 33,35 milijuna eura odštete, od čega 29 milijuna njemačkom bundesligašu, a ostalih 4,35 milijuna, ili 15 posto ukupne vrijednosti transfera, dobivaju sam veznjak i njegov otac odnosno menadžer.
Baš je tih 15 posto bila posljednja zapreka koja je toliko odužila cijeli posao.
Diego je u Werder stigao iz Porta 2006. za "samo" 6 milijuna eura. U Njemačkoj je proveo 3 sezone odigravši do sada 83 utakmice i postigavši 37 pogodaka.

gotovo je ovo..iako smo se pomirili vec s time..al evo...jos jednom

Grujinho
24-05-2009, 17:06
Izvini, ali ja tebe ne kontam. Ti bi da osvajaš LP sa Hernanesom i Pastoreom? Evo pošteno pitanje, jesi li ikada vidio kako igraju, ne računajući youtube? Nikako nije istina da Deco više "ne može" jer u Barci nije, realno, imao šta tražiti pored Inieste i Xavija, koji su ipak najkreativniji i najkompletniji dvojac u veznom redu na svijetu. Mi takve igrače nemamo, njemu čak nema ko ni biti konkurencija u veznom redu, pa u najmanju ruku rečeno, potreban nam je. Ima 31 godinu, nije mlad, ali daleko od toga da je završio svoje. Isto tako, dva puta je osvajao LP, da ne spominjem bezbroj velikih utakmica što je odigrao.

Pa Hernanes i Pastore su mladi,za sezonu dve mogli bi biti Klasa A... Deco je to nekada bio i više neče biti, zato đaba vremena i para za njega...

U 8.mjesecu napunit će 32. Pada u snazi, brzini, tehnika mu je još dobra ali sve u svemu nije on ono što mi trebamo sa svim poštovanjem prema njemu. Pa isto ste za figa pričali sigurno kad je dolazio..veliki igrač, osvajao puno trofeja, odlično krilo, koji može još 3,4 godine odigrat bez problema itd itd a evo jedva smo čekali da ode u penziju...ne može se igrati na kratki rok, to su nam pokazali svi veliki klubovi od Manchestera preko liverpoola do barcelone...gotovo ni jedna ekipa koja je u vrhu ne kupuju stare igrače...manchester je sa dovodjenjem ronalda, rooneya, teveza i ostalih igrao na dugi rok i isplatilo se im...zato ja mislim da je bolje pokušati sa hernanesom, pastoreom, coutinhom nego decom... ja sam siguran ako ga Mourinho nebi trenirao sigurno ga nebi želeo u timu...

CurvaNord69
24-05-2009, 17:08
E pa hajde nadji playmakera koji bi sigurno bio dobar a da nije star.
ja stalno mislim na xabija al su nasi budale.

Grujinho
24-05-2009, 17:11
ne može niko tvrdit za nekog igrača da če biti zvezda za nekoliko godina...ali ja mislim da Inter treba da se okrene mladim igračima...pa mi smo mogli dovesti od Cristiana Ronalda(kada je još bio u sportingu), Ronaldinha(kad je bio u PSG-u), Messija smo isto gledali i ima ih još.... ali ne, naši su išli na kartu sigurnosti...dovodili razne Vieire, Fige, Crespe...

i osim Seria A ništa nismo postigli...u evropi ispadamo redovno još prije 1/4 finala

pa pogledajte Maicona, cesarja, zanettija....ti igrači nisu bili zvijezde prije nego što su došli u inter a možete ih vidjeti danas...

pa sada reci koja varijanta je bolja

dera
24-05-2009, 18:25
dovodili razne Vieire, Fige, Crespe...
jesi li ti navijao za inter kada je figo tek presao u inter, jesi li ti gledao inter kada je crespo prvi put dosao u inter, a i vieiru takodjer
njih sada godine koce, sto je normalno, jer ne igraju u milanu :D

sto se tice deca, ja sam rekao da sam za, ali sad sam skontao da su jos prosle godine iz barce dobili ga za 10m, a koliko chelsea sada trazi za njega?
mislim da bi se cjena mogla spustiti na jos par milja manje - 7m

---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:00 ----------

According to reports in Chile, Udinese have snapped up another fresh new talent in the form of Fabian Orellana.

Ezequiel Lavezzi’s representative hints Liverpool “offered to triple his wages,” but Pocho won’t force Napoli into letting him go.

esteban
24-05-2009, 18:34
Pa Hernanes i Pastore su mladi,za sezonu dve mogli bi biti Klasa A... Deco je to nekada bio i više neče biti, zato đaba vremena i para za njega...

U 8.mjesecu napunit će 32. Pada u snazi, brzini, tehnika mu je još dobra ali sve u svemu nije on ono što mi trebamo sa svim poštovanjem prema njemu. Pa isto ste za figa pričali sigurno kad je dolazio..veliki igrač, osvajao puno trofeja, odlično krilo, koji može još 3,4 godine odigrat bez problema itd itd a evo jedva smo čekali da ode u penziju...ne može se igrati na kratki rok, to su nam pokazali svi veliki klubovi od Manchestera preko liverpoola do barcelone...gotovo ni jedna ekipa koja je u vrhu ne kupuju stare igrače...manchester je sa dovodjenjem ronalda, rooneya, teveza i ostalih igrao na dugi rok i isplatilo se im...zato ja mislim da je bolje pokušati sa hernanesom, pastoreom, coutinhom nego decom... ja sam siguran ako ga Mourinho nebi trenirao sigurno ga nebi želeo u timu...

Slazem se sa tobom..

Enfant Terrible
24-05-2009, 18:55
Hernanes i Pastore su vjerovatno igrači velikog potencijala, ali glup bi potez bio da oslonimo čitavu igru na dva mlada neprovjerena igrača. Naravno, ja sam za da se dovedu obadvojica, itekako, ali uz to nam je Deco i više nego potreban. Mislim da nema potrebe ponavljati o kakvom se igraču radi, i koliko bi on značio za igru Intera.

Što se tiče godina, samo jedna paralela- Figo je došao u Inter sa 33 godine i naturalno igra poziciju koja zahtjeva eksplozivnost i brzinu, a sa sigurnošću mogu reći da nam je bio ponajbolji igrač sve do prošle sezone. Deco ne igra poziciju koja zahtijeva neku extra brzinu, ima ko trčati iza njega (Motta, Cambi, Capitano). Njegovo će biti samo organizovati igru na terenu, što radi ponajbolje na svijetu, i s toga neki komentari mi stvarno ne idu glavu, ali svako ima svoje mišljenje.

CurvaNord69
24-05-2009, 19:00
Pa problem je sto svi misle il su ova 2 il ce bit deco.

Enfant Terrible
24-05-2009, 19:04
Pa problem je sto svi misle il su ova 2 il ce bit deco.
U najboljem slučaju (što se tiče te dvojice) doći će jedan. I to Hernanes najvjerovatnije kao back up nekoj desetki koju Mourinho namjerava kupiti, a to je Deco po svemu sudeći. Takav potez je sasvim ispravan, barem po meni.

Balotelli#45
24-05-2009, 19:31
sve sto si rekao zlatane potpuno je tacno i slazem se u potpunosti samo se nadam da tako misli i nasa uprava...

Grujinho
24-05-2009, 19:36
mah kakav deco.....ali tko sam ja da pričam, neka rade šta hoče

Quaresma#7
24-05-2009, 21:44
Šta je sa Arnautovičem nešto sam čito da je možda podpiso za Chelsea.

Mauro7
24-05-2009, 21:45
Mulac je trebo potpisat za nas sljedeći tjedan ali se predomislio i potpisao za Chelsea
odi odi dabogda požalio, ajmo na Quagliu i/ili Cassana

Nera
24-05-2009, 21:46
Šta je sa Arnautovičem nešto sam čito da je možda podpiso za Chelsea.
Sve su prilike da je doslo do nekog razdora izmedju Mourinha i uprave, i samim tim su sve transakcije odlozene. A momak nece da ceka cijelo ljeto da vidi sto hoce ovi da rade... (sad, to je po novinskim natpisima, neznamo jeli tacno).

A znalo se da bi Mourinho prije doveo Drogbu nego Milita. Previse je ocigledno to..

Grujinho
24-05-2009, 21:58
čekajte sad... sada kažete, da mourinho nije doveo te igrače, nego uprava?

Nera
24-05-2009, 22:00
čekajte sad... sada kažete, da mourinho nije doveo te igrače, nego uprava?
Upravo tako.

Mauro7
24-05-2009, 22:01
isto tako ako je to istina znači DA NISMO OZBILJAN KLUB!
katastrofa

Grujinho
24-05-2009, 22:03
pa to je ludo šta radi naša uprava.... trener mora biti zadužen za transfere, odnosno on treba da predlaže igrače jer on najbolje zna šta ekipi treba...svašta...

ne znam šta da kažem, bez riječi sam

Nera
24-05-2009, 22:10
isto tako ako je to istina znači DA NISMO OZBILJAN KLUB!
katastrofa

pa to je ludo šta radi naša uprava.... trener mora biti zadužen za transfere, odnosno on treba da predlaže igrače jer on najbolje zna šta ekipi treba...svašta...

ne znam šta da kažem, bez riječi sam
Mauro, pa i nismo. Ovo sto trenutno postizemo, je jedino zahvaljujuci jednom gospodinu, kojega je Bog uzeo prerano, Giaccintu Facchettiu. Sve je ovo njegovo djelo.
Nadao sam se iskreno da ce Mourinho biti taj koji ce da zavede red, ali ocigledno je Massimov ego opet preovladavao. Sto ce jedan Mourinho da se nervira, kad moze ladno poci kod Pereza i dirigiovati koga da mu dovedu za nekih 100-150 miliona.

CurvaNord69
24-05-2009, 22:35
Da, a moratti stalno dokazuje svoju sposobnost kod transfera

hulle
24-05-2009, 22:42
ma ja sam za da se produzi ugovor s figom... sigurno je to jeftinije nego dovodit tako mikela i slicne a u igri se nista nece promijeniti :)

esteban
24-05-2009, 22:44
Uzas..uzas..samo to imam rec..bruka ako je to sve istinito..i nema sanse da nam sve podje kako treba jer ce poslije ovog biti razdor..

Nera
24-05-2009, 23:05
Onaj Baars, advokat, predstavnik Arnautovica, kaze da je on u Holandiji, Marko u Austriji, i da ce ovih dana doci u Milanu. Znate sto nas ovdje vadi? Zelja momka da igra u Inter, jer je to jedina sigurna stva u svemu ovome.

Grujinho
24-05-2009, 23:07
eto barem nešto pozitivno danas... al me onaj moratti izprovociro i ova naša glupasta uprava isto tako

Mauro7
24-05-2009, 23:11
meni je to nešto najgore ako je istina ovo sa upravom / mourinho
to me čini stvarno razočaranim i nema ništa goreg od toga, jednostavno se pitaš kako dalje, na što če to ličit i kako će se to završit, mah još ne mogu vjerovat da je tako, jednostavno nevjerovatno
a zenga je najavio da napušta Cataniju..da nije da se tu nešto događa?
jer Mourinho uz sve ovo ne bi nikad napustio jer nije čovjek koji gaze svoje riječi i Moratti nije glup da da otkaz treneru(tj. ne bi mu trebao dat otkaz kada bi ovaj prihvatio Real jer još ima i kluzolu koju bi rela trebao platit) nakon samo jedne godine

CurvaNord69
24-05-2009, 23:18
E pa nek se moratti malo predomisli sta treba radit

hulle
24-05-2009, 23:25
meni je to nešto najgore ako je istina ovo sa upravom / mourinho
to me čini stvarno razočaranim i nema ništa goreg od toga, jednostavno se pitaš kako dalje, na što če to ličit i kako će se to završit, mah još ne mogu vjerovat da je tako, jednostavno nevjerovatno
a zenga je najavio da napušta Cataniju..da nije da se tu nešto događa?
jer Mourinho uz sve ovo ne bi nikad napustio jer nije čovjek koji gaze svoje riječi i Moratti nije glup da da otkaz treneru(tj. ne bi mu trebao dat otkaz kada bi ovaj prihvatio Real jer još ima i kluzolu koju bi rela trebao platit) nakon samo jedne godine

1. upravo tako...ne gazi rijeci..bitna su djela hehehehe
2. MM zar treba komentarisati hehehe, ali nece dati otaz..onaj kad dobije bolju ponudu od reala ili bilo kojeg kluba odlazi naravno

Guro
24-05-2009, 23:38
ako je ovo istina sto pricate onda smo stvarno neozbiljni....ali me samo tjesi to sto jos nije vrijeme za transfere pa se sve nagadja

dera
25-05-2009, 00:21
jedini transfer kojeg jose nije pogurao jeste amantino

---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 22:54 ----------

Q7, pazi malo na rijecnik

tesko dovesti hamsika? - pa ovaj jose bi doveo novih 11 da se njega pita, evo vec ih zeli 5, jos bi i to, pa daj malo razmislite

Grujinho
25-05-2009, 00:42
pa naravno da ih želi 5, kad ih je več skoro toliko otišlo, i još če neko sigurno otiči...

plus ako želimo nešto napraviti u lš, trebamo pojačanja...a jose je bio doveden upravo zbog lige šampiona...

dera
25-05-2009, 00:46
ko je od nas nakon ispadanja iz lp razmisljalo o motti, militu, manciniju i quaresmi
svi smo rekli treba nam jedan igrac tipa ribery (do 35m), benzema i sl.

all3n
25-05-2009, 02:03
ovi iz interove uprave su ludi ..100 posto..sta oni rade..pa to nema nigdje....katastrasno

CurvaNord69
25-05-2009, 10:22
Pa MM konta da je to do trenera (mancio) jer je mogo s ovim igracima osvojit LP, a to nije ni blizu

DenchiNL
25-05-2009, 10:51
JM se nudi novi ugovor do 2012 s tim da ce biti placen malo vise a izbacena je opcija da moze preci u neki drugi klub (iz primere) koja je postojala u sadasnjem ugovoru, znaci nas je do 2012.
Chelsea ce nam prodati nekoliko igraca sigurno bar 2 od Drogba,Carvalho,Deco
medjutim sasvim je moguce da nam pokupe Arnautovica ispred nosa, odnosno da uvijetuju prodaju ove 3-ice, nasim odustajanjem od Arnautovica
takodje se interesuju za Aguera,Krkica(koji bi zatim isao na posudbu u PSV),Dzeku

CurvaNord69
25-05-2009, 10:54
Pa kako mi mozemo pustit arnautovica za neke starohane + momak ima zelju da za inter igra.
Onda nam ne treba sad drogba, samo deco i carvalho

ivan019
25-05-2009, 11:44
Pa kako mi mozemo pustit arnautovica za neke starohane + momak ima zelju da za inter igra.
Onda nam ne treba sad drogba, samo deco i carvalho

ma nasi nisu sposobni za zivot, ako ih chelsea "uceni" pustit ce ga sigurno :)

hulle
25-05-2009, 12:36
reocba bi mogao zavrsiti u parmi

Guro
25-05-2009, 12:49
ja bih volio da ga gledam ponovo u kalcu :)

esteban
25-05-2009, 13:29
Sto se tice Diega on je dosao u Torino na medicinske testove i ovo je prvi dan kako je on rubentin..nasa uprava je stvrano bolesna kad ga nije htjela dovest..
Komplimenti za rubentus stvarno jer Diego je jedna od najj 10-ki na svijetu i sledece sezone mnogo vise znoja ce nam trebat za scudeto..to je vec sada ocigledno posebno kad vidimo kako se pojacavamo

http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo23724.shtml

Nera
25-05-2009, 13:33
A sto je ljudi, sto se prepadate tako brzo? Ni da su doveli Cristiana Ronalda. Oni ce sledece sezone morati zbog Diega da mijenjaju formaciju, trenera (Conte je veoma izgledan). I opet nemaju nas kvalitet...
Polako.

EDIT: Cruz ka Grckoj?? Panathinaikos zainteresovan.
Viera: "Hocu da ostanem u Interu, ali to ne zavisi od mene. Pricacu sa Mourinhom."
Arnautovic advokat: "Mi smo spremni, samo cekamo poziv celnika Intera. Kad oni zovnu, mi dolazimo u Milano da potpisemo ugovor."

esteban
25-05-2009, 13:38
Agent Arnautovica kaze kako samo cekaju poziv iz Intera da dodju na potpis..samo sto cekaju nasi kad vec znamo koliko su drugi jaki klubovi zainteresovani za njega..

ps:Nera zar mislis da cemo sa Mottom igrat toliko atraktivno i da ce nam od dijelit lopte Ibri i Militu kao da je top igrac?Sto se tice ostalih sa sredine znamo koliko su na tom polju "losi"

Nera
25-05-2009, 13:52
ps:Nera zar mislis da cemo sa Mottom igrat toliko atraktivno i da ce nam od dijelit lopte Ibri i Militu kao da je top igrac?Sto se tice ostalih sa sredine znamo koliko su na tom polju "losi"
Iskreno, za atraktivnost, hebe mi se. I dalje cemo biti konkretniji, a to mi je najvaznije. Ako ocete atraktivnu igru, navijajte za neki spanski tim :D
A lopte ce sigurno kvalitetno dijeliti, jer iako mnogi pricaju o Motti kao o nekom lijevom igracu, on je vise nego dobar. I da, stice jos najmanje jedan vezni, koji zna ponesto sa loptom, tako da ne brinite. ;)

Moje misljenje: mislim da nece biti neka velika razlika izmedju Diegovog uticaja na rezultate Rubea, ili npr. Decovog na Interove. Nemojte misliti da jedan igrac rjesava sve probleme, daleko od toga.. Imamo mnogo bolju ekipu, sistem igre u kojem bi se Deco uklopio do perfekcije (da ne pominjem koja je razlika izmedju naseg trenera i njihovog - bio to Ferrara, Conte, ili neko treci). Tako da, relax.. :D

esteban
25-05-2009, 14:00
Kad sve saberemo ko nam je dosao i za koliko novca i oduzmemo one koji ce poci,njihove plate,koji milion od prodaje ispasce da mi uopste nijesmo mnogo para potrosili..jes da nije ni poceo prelazni rok pa se ne moze nista tvrdit ali zar nije bolje bar jednog top igraca na sredinu dovest pa i ako je skup npr Fabregas nego npr Deca koji ce biti tu samo za 2 god u dobroj formi a i to je pod znakom pitanja..
Ajde Milito je vec tu,Motta je standardan na sredinu(bolji svakako od Viere) ali ako ne dovedemo jos jednog veoma dobrog na sredinu i kvalitetnog odbrambenog nista nijesmo uradili..

hulle
25-05-2009, 14:04
Iskreno, za atraktivnost, hebe mi se. I dalje cemo biti konkretniji, a to mi je najvaznije. Ako ocete atraktivnu igru, navijajte za neki spanski tim :D

upravo tako..u 8 utakmica LP uspjeli smo dva puta pobijediti a igrali smo protiv treceligaskih ekipa ne racunajuci manutd koji se poigravao s nama:D

Huska
25-05-2009, 14:06
Kad sve saberemo ko nam je dosao i za koliko novca i oduzmemo one koji ce poci,njihove plate,koji milion od prodaje ispasce da mi uopste nijesmo mnogo para potrosili..jes da nije ni poceo prelazni rok pa se ne moze nista tvrdit ali zar nije bolje bar jednog top igraca na sredinu dovest pa i ako je skup npr Fabregas nego npr Deca koji ce biti tu samo za 2 god u dobroj formi a i to je pod znakom pitanja..
Ajde Milito je vec tu,Motta je standardan na sredinu(bolji svakako od Viere) ali ako ne dovedemo jos jednog veoma dobrog na sredinu i kvalitetnog odbrambenog nista nijesmo uradili..

ajd mi reci koga bi ti to top igraca u vezni red doveo gerrarda cronalda messia xaviy iniestu fabregasa dejo i sam znas da se ti i slicni njima da ne nabrajam sad nnemogu kupit takve igrace moras stvorit ili dovest nekog osrednjeg igraca pa od njega stvorit igracinu

Nera
25-05-2009, 14:09
upravo tako..u 8 utakmica LP uspjeli smo dva puta pobijediti a igrali smo protiv treceligaskih ekipa ne racunajuci manutd koji se poigravao s nama:D
Govorio sam o Seriji A, jer je esteban rekao da ce nam biti tesko doci do scudetta ;)

dera
25-05-2009, 14:10
reocba bi mogao zavrsiti u parmi
fina vijest, parmu sam uvijek smatrao bratskim klubom

takodje se interesuju za Krkica(koji bi zatim isao na posudbu u PSV)
ja odavno nisam vidio goreg talenta kojeg toliko dizu u zrak, jeste da ima neke sposobnosti, ali on i balotelli su kao nebo i zemlja, deblji je Stanlio (onaj mrsavi) od njega :)

A lopte ce sigurno kvalitetno dijeliti, jer iako mnogi pricaju o Motti kao o nekom lijevom igracu, on je vise nego dobar. I da, stice jos najmanje jedan vezni, koji zna ponesto sa loptom, tako da ne brinite. ;)

ja se nadam da ce imati barem donekle kvalitetu emrea

esteban
25-05-2009, 14:10
ajd mi reci koga bi ti to top igraca u vezni red doveo gerrarda cronalda messia xaviy iniestu fabregasa dejo i sam znas da se ti i slicni njima da ne nabrajam sad nnemogu kupit takve igrace moras stvorit ili dovest nekog osrednjeg igraca pa od njega stvorit igracinu

Moze se Fabregas kupit..pa on ima 22-23 god..zeljan je trofeja jer sa Arsenalom k.... ce ih ikad vidjet bar one prave..znajuci da ga je Arsenal kupio za DZ mi bi sa nekih 40 miliona dobili veznjaka za narednih 10 god?I zar je to skupo gledajuci koliko je on dobar,koliko nama hvali takav igrac i koliko bi godina mogao igrati kod nas??Pa na dresove sa njegovim imenom u par narednih godina bi izvukli novac da ne pricam sponzore i reklame..

dera
25-05-2009, 14:22
40 pisljivih mil, ma sta je to, za to mozemo kupiti samo riberyja
a sjeti se, koji je igrac do sada iz arsenala uspio u drugim klubovima, ili englez uopste u italiji

---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:15 ----------

jaoo sto bi se ovdje valjalo umjesati, jaooo

“I want to stay with Bordeaux,” he stressed emphatically. “Now it's just up to the directors to come to an agreement.”

The terms of the loan state that Bordeaux have the right to make the deal permanent, but they will need to find around Ł12m - a sum they are unlikely to meet.

Milan Vice-President Adriano Galliani has stressed that he hopes to see Gourcuff in the Diavolo shirt next term.

esteban
25-05-2009, 14:23
a sjeti se, koji je igrac do sada iz arsenala uspio u drugim klubovima, ili englez uopste u italiji

Ne razumijem te..znaci ako nam se ukaze prilika da jednog od najboljih veznih na svijetu dovedemo a to jeste Fabregas zbog nekih pretpostavki i ne znam cega vec ne bi ga trebalo dovest jel??

Sto se tice transfera za ovu god ono sto se planira iz uprave da se dovede..Milito,Motta,Deco i npr Carvalho ja sam nezadovoljan pogotovo zbog godina trojice od pomenutih..a najvise bih bio :( ako ne dovedemo nekog mladog i veoma dobrog veznog koji treba da poveze nasu sredinu jer ona u 90% i vise utakmica izgleda kao sredina Lovcena..nepovezana,neuigrana,neefikasna,neatrakti vna..ne lijepa za dobijanje novih fanova

Quaresma#7
25-05-2009, 14:24
Nadam se da je ovo sa Arnautovićem istina i da čekaju poziv naše uprave da podpišu. A ko če nam biti playmaker to samo bog i Moratti zna :D

dera
25-05-2009, 14:26
Ne razumijem te..znaci ako nam se ukaze prilika da jednog od najboljih veznih na svijetu dovedemo a to jeste Fabregas zbog nekih pretpostavki i ne znam cega vec ne bi ga trebalo dovest jel??

Sto se tice transfera za ovu god ono sto se planira iz uprave da se dovede..Milito,Motta,Deco i npr Carvalho ja sam nezadovoljan pogotovo zbog godina trojice od pomenutih..a najvise bih bio :( ako ne dovedemo nekog mladog i veoma dobrog veznog koji treba da poveze nasu sredinu jer ona u 90% i vise utakmica izgleda kao sredina Lovcena..nepovezana,neuigrana,neefikasna,neatrakti vna..ne lijepa za dobijanje novih fanova
hernanes, kerlon, arnautovic, dosta mladih ofanzivnih igraca.. tu su i nasi juniori koje nasi asli nimalo ne fermaju tako da ako bi ih jos doveli opet bi sjedili na klupi

na ovo prvo gore, ako je cijena kao sto sam naveo 40m, NE, bolje da se uzme Ribery!

Nera
25-05-2009, 14:28
Ukoliko dodju ovih cetvoro: Motta, Milito, Deco i Carvlho, i uz njih Hernanes i Arnautovic, (uz povratak Quaresme) ja sam zadovoljan. To bi ojacalo ekipu koja bi mogla do polufinala LS da dodje, i onda sledece sezone da se hvata jedno ili dva pojacanja, ali prava. Skupa i kvalitetna koja ce nam omoguciti onaj zadnji skok ka trofeju LS.

esteban
25-05-2009, 14:29
hernanes, kerlon, arnautovic, dosta mladih ofanzivnih igraca.. tu su i nasi juniori koje nasi asli nimalo ne fermaju tako da ako bi ih jos doveli opet bi sjedili na klupi

na ovo prvo gore, ako je cijena kao sto sam naveo 40m, NE, bolje da se uzme Ribery!

Kerlon ne igra ni za Chievo a kako ce onda kod nas?Arnautovic ako dodje nece povezat sredinu jer je on spic a Ribery jes klasa samo sto se mene cini da nam je potrebnija klasicna 10-ka sto Ribery nije..

dera
25-05-2009, 14:38
imamo razlicita misljenja, samo sto ce uprava biti na mojoj strani ;)

hulle
25-05-2009, 14:40
pa dobro kad se pogleda sastav juventusa tj njihov vezni red tu su oni daleko jaci od nas

sissoko, giovincio, camoranesi evo sad diego i zele i silvu kao zamjena za nedveda..

mi smo imali srece pa su oni imali idota za trenera ove sezone..dvije ikone juventusa alex i trez nisu igrali zbog njeg + mladi giovincio, kad se tome jos doda da su camo, sissoko i c.zanetti bili povrijedjeni....

iduce sezone sigurno nece biti takvog glupiranja da igraju neki sabani i sigurno ce novi trener to da sredi bez obzira ko bio conte ili neko dr
kad bi npr doveli silvu imali super vezni red SILVA SISSOKO DIEGO CAMO (giovincio)

dok nasi npr ne znam uopste mi nije jasna vizija kako igrati....

stankovic, cambiasso, jz, motta???

nema logike igrati bez tehnicara u veznom redu...to je samo bezvezno trkaranje..pogledajte barcu i manutd..u veznom samo jedan pravi trkac..ostalo sve tehnicari

meni nije jasno zasto se brane transferi motte i milita....
zaista to nisu igraci koji mogu ni trun poboljsati igru
milito ima 30g i kazete zabija golove ovo ono...pa lako je zabit gol kad citava ekipa igra za tebe i nije isto igrati za genovu i inter...on je igrac koji ima 30g igrao je za racing, zaragozu i genovu...definitivno sve top ekipe
ne kazem ja da je on los..ali dati brdo love i par mladih igraca za njeg je samoubistvo

s dr strane motta...hajd on je bar mladi od milita ali umjesto koga ce igrati? muntaria? stankovica? jz? figa?
motta nije igrac koji zna povuci loptu..od nasih igraca najslicniji je stankovicu

i onda kazu milito je zamjena za adriana a motta za vieriu....
ali cekaj pa adriano i vieria su rijetko i igrali jel to znaci da se bogatstvo daje za igrace koji ce rostiljati po tribinama???

ko se jos spominje....carvalho..31g...hajd za nekih 5mil moze to nebi bio los transfer

dok ostali klubovi gledaju mlade igrace, tehnicki jake...nasi gledaju neke starohane i trkace

dera
25-05-2009, 14:45
milito ima 30g i kazete zabija golove ovo ono...pa lako je zabit gol kad citava ekipa igra za tebe i nije isto igrati za genovu i inter...on je igrac koji ima 30g igrao je za racing, zaragozu i genovu...definitivno sve top ekipe
ne kazem ja da je on los..ali dati brdo love i par mladih igraca za njeg je samoubistvo

apsolutno se slazem, vidjeli ste sta se dogodilo suazu koji je po meni jos uvijek bolji od milita
quaresma isto, sve su lopte isle na njega

Quaresma#7
25-05-2009, 14:45
Kerlon nije igrao za Chievo jer je još uvek povređen(koleno). On igra pozicju playmakerja tako da bi bio dobar za klupu. Volio bi ga viditi jednom kako igra, do sada ga sam ga gledo samo preko youtuba.

hulle
25-05-2009, 14:48
pa nije ni j.cesar igrao za chiveo kad smo ga posudili pa vidi ga sad...

Nera
25-05-2009, 14:51
mi smo imali srece pa su oni imali idota za trenera ove sezone..dvije ikone juventusa alex i trez nisu igrali zbog njeg + mladi giovincio, kad se tome jos doda da su camo, sissoko i c.zanetti bili povrijedjeni....

iduce sezone sigurno nece biti takvog glupiranja da igraju neki sabani i sigurno ce novi trener to da sredi bez obzira ko bio conte ili neko dr
kad bi npr doveli silvu imali super vezni red SILVA SISSOKO DIEGO CAMO (giovincio)
Ti stvarno mislis da bi ijedan trener svijeta poceo utakmicu sa veznim redom Sissoko-Camoranesi-Diego-Silva?? Dva ofanzivna krila, poluspic koji nije nikad u zivotu igrao odbranu, i samo jedan defanzivni vezni (koji voli da se prikljucuje napadu). Ko bi branio onda? I ko drugo, ne racunaj njihov vezni red po tome, koga traze. Jer Silvu mogu samo da sanjaju, on nece doci. Njihov vezni red ce prije biti: Sissoko, Marchisio (Zanetti), Diego, Camoranesi, a taj vezni red.. mene ne plasi. Dobar je, ali nije nesto nevidjeno.

s dr strane motta...hajd on je bar mladi od milita ali umjesto koga ce igrati? muntaria? stankovica? jz? figa?
motta nije igrac koji zna povuci loptu..od nasih igraca najslicniji je stankovicu

i onda kazu milito je zamjena za adriana a motta za vieriu....
ali cekaj pa adriano i vieria su rijetko i igrali jel to znaci da se bogatstvo daje za igrace koji ce rostiljati po tribinama???
Motta najslicniji Stankovicu? Ti onda nisi gledao nijedan njegov mec. On je susta suprotnost Dekija. Najvise lici Cambiassu. I Milito je zamjena za: Adriana, Cruza i Crespa zajedno. Oni su se svi mijenjali kao podrska Ibri, a sad ce on konstantno da igra tog prvog spica.

EDIT: Suazo bolji igrac od Milita?? Suazo je u Seriji A (dok je bio clan Cagliaria) igrao 108 utakmica, i zabio 44 gola. Milito je zabio 22 gola u nekih 28-29 utakmica. A sad recite da Cagliari nije igrao za Suaza vise, nego Genoa za Milita.

dera
25-05-2009, 14:54
Najpametnije bi bilo ostaviti cruza (posto ga moratti hoce) i suaza (kolega ibre), ne dovoditi vise napadaca, dovesti Riberyja ili Deca (zavisi koliko nam se daje kesha) i mozda tog Carvalha (drogbu mozemo dovesti samo radi prodaje dresova, ko zna, mozda i proradi kao henry u barci)

Huska
25-05-2009, 14:57
sto se mene tice ja bih rijesio jos samo to sa arnautovicem i hernanesom i dovest jos jednog stopera nije vazno bio to carvahlo ili alves b. samo da nije ispod prosjeka i to bi bio odlican mercato

dera
25-05-2009, 15:02
koliko kosta alves b :D

Huska
25-05-2009, 15:03
koliko kosta alves b :D

sigurno nije skuplji od 20-ak mil :D jer vise ne vrijedi sigurno :D

dera
25-05-2009, 15:04
zasto toliko dati, kada mozes ovog za 6m dovesti :)

Balotelli#45
25-05-2009, 15:04
ma nisu losi ni milito ni motta arnautovic henanes onda kerlon coutinho mozda caravalho i tu bi falio samo jos jedan ofanzivni vezni mada imali bi ih 3 coutinho (mlad je nemozemo se na njega osloniti odmah a i plus tek na zimu dolazi) onda kerlon (slicna situacija ko sa coutinhom) i hernanes ond bi mogao biti dobar ali to nije 100posto sigurno i zbog toga ni deco ne bi bio los na sezonu dve kad bi posle imali ove navedene koji imaju kvaliteta sigurno.Po meni to ne bi bio los trasfer market a tek onda one tamo sledece godine da dovedemo jedno 2 super igraca iliti zvezde tako ce verovatno i biti.
P.S newcastle ispao mozemo obu da dovedemo :D fale nam napadaci :sivi:

Guro
25-05-2009, 15:23
ja postujem sse ove igrace....ali nekako nemam mira dok ne cujem neko zvucnije ime :)
u svakom slucaju jedino bih trazio nekoga mladjeg umjesto deca...

Quaresma#7
25-05-2009, 15:24
Ma Bruno Alves more doči za kakvih 15-20M€ a ne za 30M€ kojih Porto sanja.

Nera
25-05-2009, 15:28
Carvalho je po meni bolji igrac, a kosta 3 puta manje, tako da se ne bih razmisljao.

hulle
25-05-2009, 15:29
najslicniji cambiassu?????...cambiasso je igrac koji citavu utakmicu trci ko konj i njegova igra je defence defence defence...cuj navijaca sa tribina heheh
a motta je igrac iz drugog plana koji pocesto voli da raspali po lopti ...isto kao i stankovic i krece se prema naprijed a ne nazad kao cambiasso

silva (zamjena za nedveda) i camo su igraci koji puno trce a dobri su tehnicari, sissoko je razbijac a diego je tu da dijeli lopte

pa kako igra barca...jedini def vezni toure, u manutd fletcher.... koliko su vec trofeja uzeli ove sezone a jos su u finalu LP

i vidi cuda barca je u domacem takmicenju primila samo 5 golova vise od nas iako smo mi daleko jaci u zadnjoj liniji..golmana ne treba ni spominjati
a dali su 38golova vise
a manutd je dao vise a manje primio od nas

i sad ce koment pa ne mozes porediti spansku i englesku ligu za italijanskom hehe
ne...mogu sa LP hehe

mi 8utakmica 2dobili 3x 3izgubili gol razlika 8-9
barca 12utakmica 6dobili 5x 1poraz gol razlika 30-12
manutd 12utakmica 6dobili 6x 0poraza gol razlika 18-6

treba li spomenuti da u manutd samo jedan igrac iz prvog sastava ima preko 30godina...van der sar a barca 2igraca henry i puyol

i onda dovodzenje starohana i defanzivaca je put ka uspjehu?

ribery je igrac koji je na trzistu i mora se uzeti...
a nebi bio los ni gourcuff koji ne zeli nazad u milan...ali to je vec teze

---------- Post added at 14:29 ---------- Previous post was at 14:29 ----------

Carvalho je po meni bolji igrac, a kosta 3 puta manje, tako da se ne bih razmisljao.

nek se bar negdje slazemo :D

Nera
25-05-2009, 15:37
najslicniji cambiassu?????...cambiasso je igrac koji citavu utakmicu trci ko konj i njegova igra je defence defence defence...
a motta je igrac iz drugog plana koji pocesto voli da raspali po lopti ...isto kao i stankovic i krece se prema naprijed a ne nazad kao cambiasso
Motta igra zadnjeg veznog. Voli da raspali, ali igra dosta poziciono, i sigurno nije tip igraca kao Stankovic. Neces toga gledati blizu protivnickog sesnaesterca precesto. Cambiasso je tek ove sezone igrao ovako nisko, ali on je do dolaska Mourinha bio polu-lijevo. I redovno je bio u sesnaestercu protivnika.

i sad ce koment pa ne mozes porediti spansku i englesku ligu za italijanskom hehe
ne...mogu sa LP

ribery je igrac koji je na trzistu i mora se uzeti...
a nebi bio los ni gourcuff koji ne zeli nazad u milan...ali to je vec teze
Pa i nemogu da se porede Serie A i Spanska liga :D To je tako. Tamo na svaki mec mozes da postignes 3 gola, dok to u Italiji nije situacija. I moje je misljenje da je Serie A jaca od Primere. Ovamo imas barcu i..... nikoga ko bi mogao biti dostojan rival.
Za ove dva francuza se maximalno slazem, nema tu price. (2. stvar oko koje se slazemo) :D

---------- Post added at 14:29 ---------- Previous post was at 14:29 ----------

nek se bar negdje slazemo :D
Hvala onome gore :D

Grujinho
25-05-2009, 16:06
Pastore dečki :D i Ribery .......... + Carvalho

ivan019
25-05-2009, 16:57

pa on je spanac hehe

sigurno nije skuplji od 20-ak mil :D jer vise ne vrijedi sigurno :D
ma ne vredi on ni 15 :D

Pastore dečki :D i Ribery .......... + Carvalho

ovo bi bila odlicna trgovina :D

Quaresma#7
25-05-2009, 17:04
Ma da mi samo Riberya dobijemo ja sam presretan.

DenchiNL
25-05-2009, 17:20
Milito nije zamjena ni za koga on je kompletniji igrac i od crespa i cruza i adriana
On ima i igru glavom(samo crespo dosad) , i golgeter je i zabija penale(Cruz), ima visinu i snagu(Adriano) a ima i tehniku, sto zna biti vrlo presudno u 16(sjetite se sta je radio protiv milana), bas ono sto kazu 3 u 1, jedina ali jedina losa stvar je da je napunio 3 banke, ali nije ni bio ovako namazan i dobar sa 23.

Gourcouff hehe (evo nas složni smo ko Lego kockice hehe)
priznajem da bih radije vidio njega nego Deca u interu

sljedeca sezona cilj je ocigledno LP ili barem finale
zato se uzimaju odnosno JM govori o ovima "starijim" sa max 2-3 god buducnosti u interu
Deco,Milito,Drogba,Carvalho oni bi nam donijeli instant ono malo sto nam treba da uzemo CL
i ne vjerujem da je sve gotovo u vezi ovih mladih igraca Acqua,Viviano,itd.
pogotovo sto ide ovo pravilo 6+5 ili neka varijanta toga

Nera
25-05-2009, 17:46
Jos jednom.. Baars, predstavnik Arnautovica kaze:"Ne brinite nista, u toku nedjelje ce se potpisati ugovor."

hulle
25-05-2009, 18:19
@DenchiNL (http://www.beneamata.com/member.php?u=40)

uuuu
pa mi najboljeg igraca svijeta uzesmo za samo 30miliona..kakav posao uradismo...dok se oni svadjaju oko ronalda i kake za 80mil mi uzmemo igraca koji je bolji od njih a jeftin

:)

Nera
25-05-2009, 18:22
hulle, ne budi ironican :P I nije za 30, nego za 20 :D Motta je onaj ostatak do 32-33 miliona :)

hulle
25-05-2009, 18:33
30mil mislim gubimo par mladih igraca..taj cifra je i veca

i nisam ironican pa vidis da covjek ima sve...jos da zna branit...pa gdje bi mu kraj bio hehehe

Nera
25-05-2009, 19:20
http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v4681/93/31/1275506599/n1275506599_30457279_2250694.jpg

Dobro Motti stoji nerazzurro...

CurvaNord69
25-05-2009, 19:34
Jos da on nerazzurru stoji dobro :D
a bezveze citam 3 strane i opet sve isto procitam :P

DenchiNL
25-05-2009, 20:27
@DenchiNL (http://www.beneamata.com/member.php?u=40)

uuuu
pa mi najboljeg igraca svijeta uzesmo za samo 30miliona..kakav posao uradismo...dok se oni svadjaju oko ronalda i kake za 80mil mi uzmemo igraca koji je bolji od njih a jeftin

:)

pa dobro nije ronaldo ali je bolji od ove trojice zajedno to sigurno
a i nije ispo iz lige ko neki avatari :D
a i sta ce nam 3 spica da svaki zna po jednu stvar , bolje jedan a zna sve pomalo, kompletniji
a skup jest jbg to stvarno jest da ne spominjem Mottu koji ne vidim da ista dodaje ovom veznom redu ali eto JM je strucnjak jbg.

Balotelli#45
25-05-2009, 20:40
ma bice dobar motta a i nije star 27 to nije puno bice dobar prvih nekolko sezone a posle necemo morati da brinemo za izmenu kada ga zemene npr. hernanes on ce uvek biti tu kao druga solucija na klupi a solidna
ma sta vam je ipak je on 2. najbolji u italiji na svojoj poziciji a interu trebaju samo najbolji :sivi: :sivi:

dera
25-05-2009, 22:35
Jos jednom.. Baars, predstavnik Arnautovica kaze:"Ne brinite nista, u toku nedjelje ce se potpisati ugovor."
ma sumnjiv si mi!

a taj motta me podsjeca na pizzarra, sto znaci da nije dobar potez :D

DenchiNL
25-05-2009, 22:41
u NL svi govore da je mali sve dogovorio sa Chelsea, ali klubovi se nisu dog. chelsea daje maximum 12 mil eura, i samo zato smo mi jos u igri

CurvaNord69
25-05-2009, 22:44
Ma mi pravimo velika sranja stalno, opet ode jedan mladi talent, NAVIJAC INTERA.

dera
25-05-2009, 22:45
ma kakav je to navijac ako je vec dogovorio sa che

CurvaNord69
25-05-2009, 22:54
Pa sta bi ti, ceko massima budalu da se predomisli.
Nije tolki navijac, al jest simpatizer :P

dera
25-05-2009, 23:01
koliko, sedmicu dana ne moze da saceka, a transfer period jos nije ni poceo?!

Balotelli#45
25-05-2009, 23:05
ma nije dogovorio slusajte vi neru tarota dolazi on kod nas bre :D

Grujinho
25-05-2009, 23:42
sada čitam kako je Bayern blizu Gomeza (več dulje vrijeme) i Sneijdera... ako dovedu sneijdera imat če odličan vezni red... ribery, sneijder...

zašto mi takve igrače ne tražimo pitam se ja

Nera
25-05-2009, 23:54
Branca kaze da cemo u toku nedjelje znati vise oko Arnautovica.
I ljudi.. to je veoma tesko, ali, moguce da Mourinho ode. Kao nasljednik, pominje se Laurent Blanc. (prvi dio novosti - da moze otici, su meni rekli. A za Blanca, to mediji pisu).

@Grujinho, i Srna je blizu Bayerna.

Mauro7
25-05-2009, 23:56
Blanc hahahhhahahahahahahahahahahahahahahahahaha :sivi:

da stvarno ode REALNIJI bi bili Zenga, Spalletti, a i Mancio koji je još pod ugovorom(al vjerojatno ne jer bi se onda Moratti posro, trebo bi se prvo izvinit prije nego ga pozove ali iako je dobar čovjek drži do svojeg ponosa)
Blanc za trenera bi bio odličan posao kao i kad su ga uzeli kao našeg igrača laughing out loud ili možda bolje for crying out loud!!!

Enfant Terrible
26-05-2009, 00:08
@Mauro
Ne znam šta je smiješno, Blanc se pokazo kao odličan trener. Pored Lyonove dugogodišnje dominacije Le Championatom, uzeo je titulu i dva puta proglašavan za trenera godine u Francuskoj. To po meni nije mala stvar, a dodatna prednost je što je igrao u našem klubu i ostao sa svima u dobrim odnosima.

Lično, ne bih volio da Mourinho ode jer i dalje stojim iza svoje izjave da je on idealan za Inter, ali ukoliko bi se ta nesreća desila, definitvno ne bih volio Spalettija kod nas. Dosta mi je više Rominih izdataka u klubu, iako mu svaka čast na učinjenom sa Romom. Jedini, po meni, logičan izbor bi bio Prandelli jer je on vjerovatno najbolji trener u Italiji poslije Josea.

CurvaNord69
26-05-2009, 00:08
E pa prije bi crko nego da blanc dodje
ROFLMAO
rolling on the floor laughing my ass out.

Nera
26-05-2009, 00:12
Hmm... :rolleyes:
Pa meni bi Blanc bio jedno od boljih resenja. Opet, ponavljam sto je Zlatan rekao, ne bih voljeo da Jose napusti klub. Ali u tom slucaju, jedan izmedju Blanca i Prandellia bi mi pasovao. A ne Walter Zenga kojeg uporno pominju..

EDIT: Bayern je prepotentno uletio na mercato. Osim Srne, traze i Hernanesa. A s obzirom da nasi odugovlace (:confused:) sve je moguce..

Grujinho
26-05-2009, 00:20
oni kad kupuju, kupuju...sječate se...doveli riberya, tonija, kloseja...a ne naši znalci

Enfant Terrible
26-05-2009, 00:24
Bayern je takav klub, kod njih nema puno natezanja i povlačenja po štampi (što je nažalost naša realnost). Jednostavno, kada odluče da kupe igrača, kontaktiraju klub, dvije- tri runde pregovora i posao se zaključuje. I to mi se jako sviđa. Kod nas nažalost (ali i generalno u Italiji), preseravaju se po pola godine po medijima da bi doveli igrača.

Grujinho
26-05-2009, 00:30
slažem se... bit če i Milan jak sljedeče sezone...dolazi jim onaj Thiago Silva koji je trebao biti naš ali je milan bio uporniji...i sigurno če još koga dovesti...juve se kao več znamo jako pojačao...isto tako i genoa nije uradila slab posao...čekam još na poteze Rome, Fiorentine, Lazia, Udinesea, Sampdorie....

bit če gusto ako izgubimo još Hernanesa i Arnautoviča

CurvaNord69
26-05-2009, 00:32
E sad ne stoje stvari nikako dobro.
Razdor izmedju trenera koji hoce da napravi svoj tim i uprave.
Nikog nismo sigurno doveli osim genoinog dvojca.
Al ima jos 3 mjeseca, pa cemo se nadat :P

Mauro7
26-05-2009, 00:36
više nije stvar u treneru, to ste mislim svi skužili
jer dok je bio mancio, da dobar je za serie a ali nije za LP i takve pričice, evo došo mourinho i sad kad trenerski bog ispadne onda su konačno svi skužili NEMAMO ekipu odnosno pjevaju drugačiju pjesmicu
e sad se pitam kako dobit ekipu s blancom, očito treneru nad kojim bi moratti radio što god želi tj. ne bi imao trenera kao mourinha nego trenera koje se ne bi bunio i bio bi njegov robotić vjerojatno
Bordeaux je polako slagao ekipu i prije njega, sigurno da radi dobar posao ali na kraju krajeva i lyon je kad tad trebao pasti nagon godina dominacije, pa i marseille je gore, šta onda je i trener marseilla za nas dobar??
Prandelli bi bio odličan izbor na tome se slažem, ali spalletti / romini otpadci? tko kaže da bi došli otpadci? to je čovjek koji se ITEKAKO dokazao, gdje god je bio, suvišno je ikakve riječi trošiti za takvog trenera

na kraju krajeva ne znam ni zašto ovo sve pišem jer su ovo sve gluposti koje se spominju, nema šanse da Jose ode, možda sljedeće sezone, ali za sada ne sigurno

Nera
26-05-2009, 00:38
Evo Mourinho produzio ugovor. Znaci, Deco i Carvalho su nasi ;)

Mauro7
26-05-2009, 00:39
eto a mi pisali gluposti, dosta ljudi više, ako je i bilonesuglasica produženje ugovora znači i pomirenje i potpuni sklad trener/uprava

Enfant Terrible
26-05-2009, 00:39
slažem se... bit če i Milan jak sljedeče sezone...dolazi jim onaj Thiago Silva koji je trebao biti naš ali je milan bio uporniji...i sigurno če još koga dovesti...juve se kao več znamo jako pojačao...isto tako i genoa nije uradila slab posao...čekam još na poteze Rome, Fiorentine, Lazia, Udinesea, Sampdorie....

bit če gusto ako izgubimo još Hernanesa i Arnautoviča
Pa vidi, Milan još dosta toga mora uraditi i pored dovođenja igrača, i kao glavno: promijeniti trenera. I prošle sezone je Milan bio aktivan na transfer planu, aktivniji i od nas (Ronaldinho, Senderos, Flamini, Shevchenko...) i opet su nam ljubili dupe. Juventus je za sada doveo Diega, koji je realno veliko pojačanje, ali nipošto ne mora značiti da će biti jači od nas jer jedan igrač ne ćini ekipu, u svim ostalim segmentima smo jači od njih. Druga je stvar što njih povezuju (pretežno Tuttosport, njihove novine) sa igračima poput Benzeme i Silve, a od tog realno nema ništa.

S druge strane, mi smo mašinerija, ne igramo neki lijep fudbal, ali zato smo učinkoviti do jaja, a od slijedeće sezone ćemo biti još jaći (pogotovo ako Mister ostane) i nema potrebe bojati se Milana i Juventusa. Titula je slijedeće sezone naša, odnosno samo je mi možemo izgubiti, a ne Milan i Juve osvojiti. Dakle, sve je na nama.

Nera
26-05-2009, 00:41
eto a mi pisali gluposti, dosta ljudi više, ako je i bilonesuglasica produženje ugovora znači i pomirenje i potpuni sklad trener/uprava
Siguran sam da je ovo rezultat toga, da je on dobio neke garancije i obecanja oko transfera. Siguran sam.

Grujinho
26-05-2009, 01:04
Ne sviđa mi se deco nikako ...cjooj....ajd za jednu sezonu ali to nije to...šta je sa hernanesom?

---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:58 ----------

još jedna preplačana zvezda...možda nisam u pravu, ali sigurno je nešto...trebamo mladu, dobru desetku

---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was Yesterday at 23:59 ----------

Benitez: Alonso ostaje u Liverpoolu

http://nogomania.com/Default.asp?podrocje=18&novica=26055

Makelele: Mourinho je uništio Chelsea

http://nogomania.com/Default.asp?podrocje=20&novica=26057

kaže makelele, kako je u chelseaju bila iznimna atmosfera u ekipi prije dolaska Mourinha... i da je on sve to pokvario, jer je neke igrače tretirao kao največe zvezde a drugi zanemario...

šta je njemu sad krivo??

CurvaNord69
26-05-2009, 01:18
E pa chelsea je bio k prije moua, on im je donio 2 naslova, i sad opet nece 50god osvojit nista.

s3b
26-05-2009, 05:50
E pa nije on uništio atmosferu.Makalele je rekao da se je to dogodilo poslije osvajanja druge titule.A šta se desilo 2006 godine u Chelseju? Abramovič mu je doveo Shevčenka umjesto Etoo'ja ili Ville.Pa nije ni čudo da je popizdio zbog toga,kad mu je Abramovič u zahvalo za 2 zarednu titulu doveo onog konja.

Moca93
26-05-2009, 09:07
Kakav Carvaljo i Deko,nema me nedelju dana,a ovi poceli neke budale da dovode...ja lepo kazem da se pretvaramo u milan...nego evo valensija ce ostati bez LS,a znamo da su u krizi...jer se spominje vilja:)

DenchiNL
26-05-2009, 09:37
[/B]Makelele: Mourinho je uništio Chelsea

http://nogomania.com/Default.asp?podrocje=20&novica=26057

kaže makelele, kako je u chelseaju bila iznimna atmosfera u ekipi prije dolaska Mourinha... i da je on sve to pokvario, jer je neke igrače tretirao kao največe zvezde a drugi zanemario...

šta je njemu sad krivo??

daj ba makalele krivo mu sto ga je JM sutno za essiena,Mikela itd
da nije mozda negdje drugo osvojio nesto , jel odigro neku extra sezonu??
pih eno mu ranijerija , jarana pa nek placu zajedno
kad samo pomislim koji tim je imao onaj klosar ranijeri u chelsea , crespo,mutu u zivotnoj formi i opet nista nije uradio fakat je luzer zesci

nera nemoj bombat vise o razdorima , provjeri na par stranica/izvora nego napises
JM sad ima jak ugovor koji ne moze otkupiti nijedan klub,jer je obestecenje astronomsko , i to je iskljucivo uradjeno da se prekinu glasine u slucaju da uzme CL sljedece godine i da zagarantuje da je stvarno tu do 2012

Nera
26-05-2009, 10:47
nera nemoj bombat vise o razdorima , provjeri na par stranica/izvora nego napises
Pa ako te bas interesuje, na 5-6 stranica je pisalo isto. Provjeri ;)
A ne bih im vjerovo da me ova moja budala iz ITA nije zebavala, pa rekla da su pred raskidom ugovora(a on znao da ce produziti ugovor). Magarac :rolleyes:

EDIT: Crespo i Quaresma u Genou

CurvaNord69
26-05-2009, 11:09
Znaci nista od igre sa krilima.
A Q na posudbu?

Nera
26-05-2009, 11:11
Znaci nista od igre sa krilima.
A Q na posudbu?
Pozamjica ili pola-pola.
De Rossi je rekao da ne ide iz Rome, ukoliko uprava nece da ga proda.
Moratti je dao dozvolu da se ide na Arnautovica ;)

ivan019
26-05-2009, 11:22
Pozamjica ili pola-pola.
De Rossi je rekao da ne ide iz Rome, ukoliko uprava nece da ga proda.
Moratti je dao dozvolu da se ide na Arnautovica ;)

pa ako smo vec pukli para za quaresmu treba ga iskoristiti tj. istrositi koliko god mozemo a ne poklanjati genoi :confused:

CurvaNord69
26-05-2009, 11:28
E pa on je losa roba :D
na kraju ce bit zamjena quaresma-mikel :sivi:

Nera
26-05-2009, 11:30
Quaresma ce poci pola-pola. Dobicemo 10 miliona za pola njegovog ugovora.

ivan019
26-05-2009, 11:33
Quaresma ce poci pola-pola. Dobicemo 10 miliona za pola njegovog ugovora.

Nema od toga nista, nadam se da gresim ali ne verujem da cemo uzeti vise od 5 mil

all3n
26-05-2009, 11:33
sumnjam da ce mou tako pustiti q.jer reko je da racuna na njene ove sezone

DenchiNL
26-05-2009, 11:37
real prodaje v.Nistelrooya , puno bolje rjesenje za vrh napada od Milita , jest da ima 32 ali bio bi glavni strijelac 100%

Guro
26-05-2009, 11:37
ovamo pricaju da ce dobiti sansu da se dokaze...a onda ga salju na pozajmice i sl...ma sranje...

Nera
26-05-2009, 11:41
ovamo pricaju da ce dobiti sansu da se dokaze...a onda ga salju na pozajmice i sl...ma sranje...
Ni meni se ovo ne svidja. Ako se dokaze, moracemo da platimo 20 miliona drugu polovinu.. :rolleyes: Mada smo dobre pare izvukli.

Nema od toga nista, nadam se da gresim ali ne verujem da cemo uzeti vise od 5 mil
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo23760.shtml

Evo kad meni ne vjerujes, nadam se davjerujes presjedniku Genoe ;)

Guro
26-05-2009, 11:43
ako tako bude mi cemo sledece sezone pola intera da gledamo u dresu genove :)

Nera
26-05-2009, 11:47
ako tako bude mi cemo sledece sezone pola intera da gledamo u dresu genove :)
Crespo, Acqua (mada ce on nedje drugo da ide), Quaresma, Bolzoni, Bonucci,.. Mozda ce biti jos ko, nikad se nezna. Ima tri mjeseca jos :D

EDIT: Vlado Borozan, menager Ivanovica, je rekao da bi decko promijenio klub, ukoliko bi pokucala neka velika ekipa kao Inter.

dera
26-05-2009, 11:50
blanc je tip trenera za juve :)
quaresma, pa kad su oni mogli cijeniti milita oko 20m (bez popusta ako se uzme ik motta) onda i mi mozemo Q

Nera
26-05-2009, 12:02
Sad nemojte svi da skacete kao da je nesto zvanicno, dogovoreno, jer ni Branca nezna je li to blizu. Postoji mogucnost da ode i Mancini, i da dodje jedno jako pojacanje.. Za sad toliko. :D

EDIT: Osim West Hama, i Samp trazi Jimeneza.

EDIT2: Nasi odugovlace. A Bilan trazi Hernanesa... :rolleyes: Sa Leonardom kao buducim trenerom, imaj jaku kartu na koju mogu da igraju.

CurvaNord69
26-05-2009, 12:19
E jebiga, ode hernanes, a da oce doc taj veliki igrac :P

Enfant Terrible
26-05-2009, 12:22
Budući da je Quaresma sada otišao, skoro sam 100% uvjeren da nema ništa od 4-3-3 formacije (osim ako se ne dovedu igrači tipa Cassano ili Quagliarella), a samim tim ima realne šanse i Mancini da pođe negdje. Sve u svemu, interesantan mercato slijedi, to je sigurno, a sad vidićemo koliko će biti pozitivan, u septembru.

Quaresma#7
26-05-2009, 12:25
Ako se ovako nastavi imače svi u Interu istog agenta Jorge Mendesa. :D

CurvaNord69
26-05-2009, 12:26
Pa moze bit 4-3-3 al bez krila :P

ivan019
26-05-2009, 12:30
Sad nemojte svi da skacete kao da je nesto zvanicno, dogovoreno, jer ni Branca nezna je li to blizu. Postoji mogucnost da ode i Mancini, i da dodje jedno jako pojacanje.. Za sad toliko. :D

EDIT: Osim West Hama, i Samp trazi Jimeneza.

EDIT2: Nasi odugovlace. A Bilan trazi Hernanesa... :rolleyes: Sa Leonardom kao buducim trenerom, imaj jaku kartu na koju mogu da igraju.

sto se jimeneza tice ne treba cekati, uvaliti ga prvom koji naidje :) jer ce mu cena is sezone u sezonu samo padati

sto se hernanesa tice, on je jos jedan veliki talenat koga cemo ispustiti :(

ivan019
26-05-2009, 12:31
real prodaje v.Nistelrooya , puno bolje rjesenje za vrh napada od Milita , jest da ima 32 ali bio bi glavni strijelac 100%

daj bre covece prvo hoces drogbu onda hvalis millita sad hoces nistelrooya :) sve su to veliki igraci ali njihovo vreme je proslo ;)

CurvaNord69
26-05-2009, 12:39
Denci djavo te odnio :sivi:
a slazem se da jimeneza i suaza treba gurnut negdje :P

ac1d
26-05-2009, 12:46
Milito se nemoze jos staviti u istu klasu kao ova dvojica,jer se nije dokazao u velikom klubu.

Milito-Zaragoza,Genoa

Drogba-Marseille,Chelsea

Ruud V.N.-Manchester,Real

Drogbi vrijeme jos nije sigurno proslo vrijeme,ima on jos da odigra 2 sezone na top nivou.
Za Van Nistelrooya nema straha jos ovu sezonu moze odigrati dobro,on je rasni strijelac,ali da ga mi dovodimo to bi bila ludost(iako me nebi cudilo).
Koliko je vremena ostalo Militu onda,imat ce 30 godina,znaci za 2-3 godine smo igraca kupili i masno ga platili.

Enfant Terrible
26-05-2009, 13:27
De Rossi je izjavio da bi ostao u Romi ukoliko ga uprava ne proda. Eh sada su krenule špekulacija da, ako Romu ne preuzme Švicarsko- Arapska korporacija, postoji mogućnost da dođe u Inter.

Mauro7
26-05-2009, 13:41
ma ja bi volio da dođe, odličan užasno kompletan veznjak

izgleda da je postignut dogovor za quaresmu u genou, ide na polovično vlasništvo za 10M
nije loše eto 10M smo dobili ajmo tako dalje pa eto novca za transfere

Komitski Đeneral
26-05-2009, 13:46
Ovo ljeto ce biti pakleno. Poslije svih ovih stvari koje su se izdesavale juce i danas, sto posto sam sad ubijedjen da dolazi jedno strasno pojacanje u veznom redu... Jose je sad sigurno dobio garancije za transfere i mogu samo reci - hvala Realu

BamBi
26-05-2009, 13:48
ako za deca misliš strašno pojačanje , ok :D

btw: Diego i službeno u Juveu, potvrđeno na njihovom sajtu. Cijena 24,5 milja , manje nego očekivano i to u ratama. A mi dali 30 za BIlita i Bottu

Enfant Terrible
26-05-2009, 13:54
Svako ima svoje mišljenje, ali ko god misli da Deco ne bi bio revolucija u timu, grdno griješi. Istina, nije spektakularno pojačanje, ali bolji je troduplo od svih vezni koji imamo, barem u ofaznzivi.

EDIT:
Cruz najvjerovatnije seli u Fiorentinu. Ovo je sigurno dio dogovora Morattija i Mourinha, i ovo je jedino ispravno što se tiče Cruzove situacije.

Komitski Đeneral
26-05-2009, 13:57
Svako ima svoje mišljenje, ali ko god misli da Deco ne bi bio revolucija u timu, grdno griješi. Istina, nije spektakularno pojačanje, ali bolji je troduplo od svih vezni koji imamo, barem u ofaznzivi.

Bravo. Deco ima fudbal u malom prstu i donio bi nam sve ono sto nama fali u vezi. Mada iskreno, mislim da ce sad Jose da puca na nesto spektakularnije ;)

BamBi
26-05-2009, 14:08

razumijem ja tebe , kakav mi imamo ofanzivni vezni red , i miljenko mumlek bi bio revolucija u timu :D . Ja kažem da smo mogli puno puno bolje i da dovođenje deca je kondradiktorno onome što priča mourinho o velikim i dugim planovima za budućnost.

Dovodi sve instant igrače preko 30 godina. A priča da se okreće mladima. Deco nemože ni na klupu chelsea ali za nas će bit glavni igrač . I zato nikad ovako nećemo ni primirisat LP ali za seriu A ćemo bit i više nego dobri

Guro
26-05-2009, 14:12
evo da se i ja ukljucim....za motu ne znam sto da kazem...cinimi se da sam u barseloni stalno pricao ko im je ova rupa od igraca :) dok u genovi druga prica, nadam se da ce biti i nama toliko dobar...ipak racunamo da ide dosta igraca iz sredine a da ce nam trebati svi koji ostaju jer je sezna duga a boricemo se na vise frontova...sto se tice milita, covjek sigurno nije dao slucajno 22gola i jos jedan period zbog povrede nije igrao...ja sam ubjedjen da bo on dao sve one golove koje zlatan proamsi a preciznost mu bas i nije jaca strana, dosta puta je promasio ove sezone...i definitivno je to igrac koji nam treba ako se sjetimo da idu i crespo i cruz i da nema adriana i da ostaju samo ibro i mario...znaci ja ocekujem ako sve ovako bude makar jos 3 igraca i to jos jednog koji mzoe igrati u napadu, jednog na sredini i jednog u odbrani a naravno da pri tom odu igraci kao cruz, crespo, jimenez, figo, viera...eto quaresma se nece ni vracati izgeda, mozda ode mancnini, a otici ce i neko iz odbrane...i sve ovo u slucaju da ibra ne ode...a ako ode onda mozemo vjerovatno ocekivati neko veliko ime u napadu...

Enfant Terrible
26-05-2009, 14:20
evo da se i ja ukljucim....za motu ne znam sto da kazem...cinimi se da sam u barseloni stalno pricao ko im je ova rupa od igraca :) dok u genovi druga prica, nadam se da ce biti i nama toliko dobar...ipak racunamo da ide dosta igraca iz sredine a da ce nam trebati svi koji ostaju jer je sezna duga a boricemo se na vise frontova...sto se tice milita, covjek sigurno nije dao slucajno 22gola i jos jedan period zbog povrede nije igrao...ja sam ubjedjen da bo on dao sve one golove koje zlatan proamsi a preciznost mu bas i nije jaca strana, dosta puta je promasio ove sezone...i definitivno je to igrac koji nam treba ako se sjetimo da idu i crespo i cruz i da nema adriana i da ostaju samo ibro i mario...znaci ja ocekujem ako sve ovako bude makar jos 3 igraca i to jos jednog koji mzoe igrati u napadu, jednog na sredini i jednog u odbrani a naravno da pri tom odu igraci kao cruz, crespo, jimenez, figo, viera...eto quaresma se nece ni vracati izgeda, mozda ode mancnini, a otici ce i neko iz odbrane...i sve ovo u slucaju da ibra ne ode...a ako ode onda mozemo vjerovatno ocekivati neko veliko ime u napadu...
Ibra neće nigdje, u to sam 99,9 % siguran :P Šalu na stranu, mislim da Ibra neće nigdje. Lagano su se sve glasine utišale, a produženjem ugovora Mistera, pogotovo se šanse za Ibrin ostanak povečavaju.

Što se tiče veznog reda, da, ove godine ostajemo bez dosta veznih igrača. Vieira, Jimenez, Figo, Quaresma i kako stvari stoje Mancini. Ostajemo na Cambiju, Muntariju, Dekiju i Zanettiju. Ovo su sve zakleti defanzivci (osim Dekija), i sada bi trebalo najmanje dva dovesti. Motta je dobar početak, ali trebamo više i treba sačekati da vidimo šta će od svih ovih špekulacija biti.

U napadu, isto ostajemo kratki, ali dolaze Milito i Arnautović, što bi bilo četiri napadača, sasvim dovoljno (veliki plus jer će biti manje nezadovoljnih).

Guro
26-05-2009, 14:22
i ako ovaj blesavi Berluskoni krene da prodaje Kaku, kako bi bilo dobro da morati uleti pare :) nego nece on htjeti da predje kod nas :) on ce u real :)....a da predje...kako bi nam dobro dosao....jer nama treba takav igrac

---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:21 ----------

Ibra neće nigdje, u to sam 99,9 % siguran :P Šalu na stranu, mislim da Ibra neće nigdje. Lagano su se sve glasine utišale, a produženjem ugovora Mistera, pogotovo se šanse za Ibrin ostanak povečavaju.

Što se tiče veznog reda, da, ove godine ostajemo bez dosta veznih igrača. Vieira, Jimenez, Figo, Quaresma i kako stvari stoje Mancini. Ostajemo na Cambiju, Muntariju, Dekiju i Zanettiju. Ovo su sve zakleti defanzivci (osim Dekija), i sada bi trebalo najmanje dva dovesti. Motta je dobar početak, ali trebamo više i treba sačekati da vidimo šta će od svih ovih špekulacija biti.

U napadu, isto ostajemo kratki, ali dolaze Milito i Arnautović, što bi bilo četiri napadača, sasvim dovoljno (veliki plus jer će biti manje nezadovoljnih).

kao sto i rekoh....na sredini treba jos jedan...ali potpuno zaboravih na Arnautovica, koji kako stvari stoje dolazi...tako da on onda btreba da bude cetvrti napadac sto je mislim sasvim dovoljno...

Grujinho
26-05-2009, 14:25
bit če Genoa jaka za popizdit sljedeče sezone...

Sergio Floccari, Acquafresca, Crespo, Quaresma, Bolzoni, Nenad Tomovič (Crvena zvezda)....i možda još neko dođe...

svašta...pola intera u genoi...ne sviđa mi se to nikako...nije da mi je žao igrača, Quaresma je ipak više naš nego genoin...ako se mi odlučimo da ga dovedemo naš je opet...bolzoni je na pozajmici, a crespa ne trebamo....samo mi ide na živce to, da mi u stvari brinemo za genoin mercato...imam osječaj kao da nas vrte oko prsta

hulle
26-05-2009, 14:33
eh kaka..nit bi on presao u inter nit bi milan njega ikad prodao interu

muo zeli Deco, Drogba, Carvalho
sjajno je imati trenera koji misli na buducnost

dzida
26-05-2009, 14:35
Nemojte osuđivati dolazak Deca, jeste stariji ali sigurno idealan igrač za nas. Neće biti skup, a može odigrati bar još 2 sezone na visokom nivou. Ne zaboravite da nam u siječnju dolazi Coutinho, a uz Deca s kojim će ga Jose vjerojatno rotirati može samo napredovati i imati u njemu odličnog učitelja tako nemojte više tih priča da se ne misli na budućnost.

U svakom slučaju kad već ne možemo dovesti Diega ili Riberya koji su provjereni igrači bolje onda dovesti Deca (i imati mladog playa Coutinha kao rezervu), a ne Hernanesa ili nekog njemu sličnog koji nema iskustva u jakim utakmicama.

Quaresma#7
26-05-2009, 14:37
Bilo bi dobro da uzmu Agostino i Deca. Tako bi se mogli menjati ako bi se stari Deco povredio.
Genovi još samo fali da jim damo još Rivasa i Jimeneza :D

hulle
26-05-2009, 14:38
Chelsea je blizu kompletiranja transfera napadača nizozemskog Twentea Marka Arnautovića u svoje redove nakon što su sa 20-godišnjim austrijskim nogometašem dogovorili osobne uvjete. Arnautović je i sam potvrdio kako želi preseliti na Stamford Bridge, no dva se kluba još uvijek nisu dogovorila oko odštete.

Grujinho
26-05-2009, 14:42
jebeni chelsea....ajde moratti baci pare na stol i završite posao sa njim

hulle
26-05-2009, 14:44
Twente zeli 14mil eura za nj a chelsea daje nesto manje

Grujinho
26-05-2009, 14:45
Nemojte osuđivati dolazak Deca, jeste stariji ali sigurno idealan igrač za nas. Neće biti skup, a može odigrati bar još 2 sezone na visokom nivou. Ne zaboravite da nam u siječnju dolazi Coutinho, a uz Deca s kojim će ga Jose vjerojatno rotirati može samo napredovati i imati u njemu odličnog učitelja tako nemojte više tih priča da se ne misli na budućnost.

to sa učiteljem je jedno veliko sranje...

pričali su i za Quaresmu da če puno naučiti od Figa...i šta je bilo??

Tko je učio C.Ronalda, Gerrarda i ostale... svako treba da razvije svoj stil igranja...a ne da uče od drugih....

ivan019
26-05-2009, 15:20
Ma opet se ponavljaju stare price dovodimo igrace koji su na zalasku karijere, nekad su to bili batistuta, figo, veron, davids.... a danas millito, drogba, deco, carvallo ili ti drugim recima dzabe mi pokusavamo nesto da promenimo kada nasa uprava stalno radi isto :(

dzida
26-05-2009, 15:21
to sa učiteljem je jedno veliko sranje...

pričali su i za Quaresmu da če puno naučiti od Figa...i šta je bilo??

Tko je učio C.Ronalda, Gerrarda i ostale... svako treba da razvije svoj stil igranja...a ne da uče od drugih....

Neće ga nučiti kako driblati i pucat, ali ne možeš na igrača od 20 godina svaliti toliki pritisak da nosi igru intera ili nekog velikog kluba.

Koliko je utakmica Q počeo od kada je došao u inter? Njemu samo fali malo samopuzdanja i mislim da bi nam još uvijek mogao biti koristan kad bi imali malo više vjere i strpljenja.

Očito pojma nemaš, kakve su ti to priče za Ronalda i Gerarrda.

C.Ronaldo je po tebi odmah postao najbolji i odmah je odlučivao sve utakmice ili je imao Gigsa i Scholesa i ostale u ManUtd, a također i Gerrard je odmah postao kapetan i najbolji igrač Liverpoola ili je možda nešto naučio i od Paula Incea????

Mauro7
26-05-2009, 15:27
rekli su su studio sportu da chelsea nudi za arnautovića 2,5M€ više od Intera, pa sad se čeka da Inter izjednači ili ponudi više

BamBi
26-05-2009, 15:32
Neće ga nučiti kako driblati i pucat, ali ne možeš na igrača od 20 godina svaliti toliki pritisak da nosi igru intera ili nekog velikog kluba.

Koliko je utakmica Q počeo od kada je došao u inter? Njemu samo fali malo samopuzdanja i mislim da bi nam još uvijek mogao biti koristan kad bi imali malo više vjere i strpljenja.

Očito pojma nemaš, kakve su ti to priče za Ronalda i Gerarrda.

C.Ronaldo je po tebi odmah postao najbolji i odmah je odlučivao sve utakmice ili je imao Gigsa i Scholesa i ostale u ManUtd, a također i Gerrard je odmah postao kapetan i najbolji igrač Liverpoola ili je možda nešto naučio i od Paula Incea????

C.Ronaldo je učio od scholesa??:vfunny::vfunny:

Ronaldo je imao svoj stil igre od početka , sam je izrastao u igrača kakav je danas. Napredovao je puno igrajući u jakoj ligi , igrajući jake utakmice i igrajući za jaki klub. Nije ovo FM da staviš deca da bude tutor coutinhu . Svaki igrač mora poradit sam na sebi i imat svoj stil igre.

Grujinho
26-05-2009, 16:13
Možda su ronaldo i ostali dobili kakav savjet od starijih, ali ne mogu se učit od njih...jer kao što sam več rekao a i bambi je potvrdio... svatko mora da igra kako on zna, da ima svoj stil, a ne da kopira od drugih...

dakle arnautovič sada bliže chelseaju? ne sviđa mi se to..

Imp
26-05-2009, 16:36
1. sto se tice ovi gluposti oko transfera,daj boze da se nijedan ne ostvari,sve sami starci,postat cemo ko milan.

2. sto se tice ovog ucenja,nisu nam potrebni ucitelji pa da dovodimo neke starce,ima dovoljno staraca i sad u klubu,mada dobro dodje koji savjet mladom igracu

Grujinho
26-05-2009, 16:51
opet čitam kako su veliki izgledi da Silva i Villa napuste Valenciu... priča se kako su dugovi valensije iz dana u dan sve veči...

ne znam dali je to istina, jer su obojica rekli, da ne žele napustiti mestallu, a i čelnici valensije su rekli, da jih neče prodat, ali u slučaju dobre ponude, nema šanse da jih nebi prodali...

a sad neka naši gledaju...

U napadu: Ibrahimović, Balotelli, Milito....naši uporno žele još jednog Drogba/Arnautovič... villa je sam rekao da bi rado igrao sa zlatanom...i napad sa Ibrahimovičem, Villom i Militom bio bi najjači na svijetu...ali žao mi onda maria, koji je super igrač

U vezi: Stanković, Muntari, Cambiasso, Zanetti, Motta, Vieira?...Silva bi super upao ovdje, jer nam treba mlado osvježenje...+ ako bi došao Hernanes bili bi perfektni...

sad...znam da je skoro nemoguče da dođu obadvojica...ali da sam ja u upravi, ja bi dao Quaresmu + 40m€ za obadvojicu... to bi bio dobar posao

P.S. šanse su vrlo male, to sam napisao da malo razmislite...
P.S. od danas pa nadalje mrzim Genou...ne samo da su nam "podvalili"(znam da su ih naši željeli) mottu i milita još su nam uzeli acquafrescu, pola quaresme, crespa, bolzonija...budale

Evo i Gomez je Bayernov...al su brzi ovi nijemci...nebi se čudio da u roku nekoliko dana potpišu sa srnom/hernanesom

dera
26-05-2009, 17:24
evo da se i ja ukljucim....za motu ne znam sto da kazem...cinimi se da sam u barseloni stalno pricao ko im je ova rupa od igraca
ti ocito nisi dobro pratio barcu, on je bio standardni prvotimac i to u koje doba, kada je vladala potpuna borba na sredini ko ce u prvih 11
razlog sto su ga prodali jesu bile ceste ozlijede, e kako ce se provesti kod nas na treningu kad ga sastavi rivas ili matrix
ako za deca misliš strašno pojačanje , ok :D

btw: Diego i službeno u Juveu, potvrđeno na njihovom sajtu. Cijena 24,5 milja , manje nego očekivano i to u ratama. A mi dali 30 za BIlita i Bottu
ubij meeeeeeee

esteban
26-05-2009, 18:00
Nera..Svidja mi se to sto je rekao agent Ivanovica pa svakako da je bolje njega uzet nego Carvalha posebno zbog godina..a da nije taj novi extra igrac kojeg neces pomenut Benzema?Ide Mansini pa mozda je u sklopu transfera?

Mauro7
26-05-2009, 18:19
mah agent Ivanovića je već to govorio prije uvijek ista priča na kraju od naših ni traga, ja bi uzeo obojicu, i njega i carvalha, iako bi to onda s chivuom i samuelom bila čak četvorica ali bi izbacio sve ostale, uostalom Chivu ne daje baš neke velike garancije glede otpornosti na ozljede

Benzema? ma kakvi Inter će prije dobiti Makouna ili ako baš žele Benzemu će dobiti samo opciju na njega za npr sljedeće ljeto

Melo je crvenim kartonom u zadnjoj utakmici dosta iživcirao svih u Fiorentini a već neko vrijeme su se odnosi između njega i fiorentine nekako ohladili i sada je Fiorentina izgleda voljna slušati ponude koje bi joj stigle, a Melo je na vrhu Mourinhovih želja(i mojih hehe) i izgleda da bi mi imali veće šanse nego klubovi izvan italije jer je njemu navodno namjera da ostane u Italiji

hulle
26-05-2009, 19:24
jao jos sam samo melo treba u vezni red...odlazi jedini tehnicar FIGO (mancini i q ionako nikad nisu ni igrali) a dolazi jos trkaca...

---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:14 ----------

@Grujinho (http://www.beneamata.com/member.php?u=33)

zasto ba mrzis genovu...oni samo rade svoj posao...ako je istina sve sto govore onda rade najbolji posao svih vremena cak bolji i od onog naseg poslovanja s milanom

---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:19 ----------

i evo leonardo (milan) rekao da zeli Hernanesa
on je igrao za sao paolo kao i kaka kojeg je on doveo u milan

CurvaNord69
26-05-2009, 19:40
Uglavnom opet nista nisam novo procito na ove 2 strane.
najjaca "i miljenko mumlek bi bio revolucija u timu" :sivi:

Mauro7
26-05-2009, 19:42
hehe sad Chelsea želi Alvesa i u POrtu bi završio Carvalho hehehe

---------- Post added at 18:42 ---------- Previous post was at 18:40 ----------

Uglavnom opet nista nisam novo procito na ove 2 strane.
najjaca "i miljenko mumlek bi bio revolucija u timu" :sivi:
nisi ništa pročito a na svaku temu imaš nešto za reć
imaš 2 milje postova čovječe nije ni čudo

kažeš ništa novoga a jel si ti ovim reko nešto novo?? :sivi:

CurvaNord69
26-05-2009, 19:49
Pa uvijek se vrti ista prica ko bi mogo doc, kako je masimo budala, itd.
A nisam ni ja reko nista to si u pravu :P

hulle
26-05-2009, 19:55
eh evo onda nesto novo...

Jedan od najboljih francuskih nogometasa, Frank B. Ribery, izjavio je za TF1 da karijeru nastavlja u italijanskom gigantu Interu.
"Imao sam dosta ponuda, ali odabrao sam Inter jer je to klub s vizijom i zbog toga sam odbio Barcu i Real koji su mi nudili vise novca ali jednostavno tu su klubovi bez vizije"

mancini mozda bude trener rome hahaha

Mauro7
26-05-2009, 19:57
:vfunny: hahahahaha

agent Cruza kaže da ima 7 ponuda u Italiji, kao Fiorentina je u pole poziciji

ivan019
26-05-2009, 19:59
eh evo onda nesto novo...

Jedan od najboljih francuskih nogometasa, Frank B. Ribery, izjavio je za TF1 da karijeru nastavlja u italijanskom gigantu Interu.
"Imao sam dosta ponuda, ali odabrao sam Inter jer je to klub s vizijom i zbog toga sam odbio Barcu i Real koji su mi nudili vise novca ali jednostavno tu su klubovi bez vizije"

mancini mozda bude trener rome hahaha

nadam se da ovo nije neka tvoja sala inace :rambo: heheh

---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:58 ----------

:vfunny: hahahahaha

agent Cruza kaže da ima 7 ponuda u Italiji, kao Fiorentina je u pole poziciji

znas mauro sta je fora kao sad svi nasi imaju po 5 ponuda a na kraju niko nece otici :sivi:

hulle
26-05-2009, 20:21
evo malo se novinari igraju sa sastavom intera za novu sezonu

Julio Cesar;
Maicon, Carvalho, Samuel, Santon;
Cambiasso, Deco; Thiago Motta;
Milito, Ibrahimovic, Arnautovic.

pa jaci smo ove sezone

CurvaNord69
26-05-2009, 20:26
Hulle GDJE JE zanetti?
i ne moze taka formacija

Mauro7
26-05-2009, 20:43
pa šta njemu govoriš reci novinarima hehe

hulle
26-05-2009, 20:43
pa to nije moja formacija..to je sa calciomercato

CurvaNord69
26-05-2009, 20:46
A moras to ispravit, to je grijeh xD

BamBi
26-05-2009, 20:54
ja bi da ovaj moratti odpiški od intera i dođe predsjednik genove. Taj zna svoj posao , ekonomski učinkovito i kvalitetno.

CurvaNord69
26-05-2009, 20:57
Nek dodje za podpredsjednika :P
Pa ce bit ko mamic u dinamu, moratti ce samo maskota bit :P

Balotelli#45
26-05-2009, 21:02
haha pa moratti i je i sad maskota ali ona sto mnogo sere :sivi:
stvarno vise neznam ovi nasi sta misle ako propuste hernanesa bilanu to ce biti prevelika greska mozda veca i od one sa hamsikom pirlom i sedorfom npr. njega moramo uzeti pod svaku cenu cim je neki talentovan igrac mi prvi pokazemo interesovanje pa ga posle bilan uzme dokle ce vise tako.Ajde nera obavesti ima li nesto novo oko Hernanesa :D

Quaresma#7
26-05-2009, 21:06
Nera pošto ti sve ovo pratiš u detalje i kaži nam šta ima novo u vezi sa Hernanesom i Arnautovićem. Još posebno me zanima ovo oko novih štopera (B. Alves, Carvalho, Ivanović).

CurvaNord69
26-05-2009, 21:08
Pa doc ce ti carvalho vjerojatno, jer je najjeftiniji i najbolji
samo sto nemoze jos dugo :P