PDA

View Full Version : Glasine o transferima

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

hulle
21-05-2009, 12:56
j te milito.....evo sad se spominje i odlazak maria

Nera
21-05-2009, 12:59
j te milito.....evo sad se spominje i odlazak maria
:D nema tu nista... Ostaje Mario 101%. Momak je talenat nevjerovatni, normalno da ga traze.. Ali, kod njega nema price.. Nas i niciji :D

Enfant Terrible
21-05-2009, 12:59
Angeleri, po meni, spada u smart-buy. Kao i Hernanes i Arnautović. Takvu politiku kluba volim, investiranjeu mlade i stvaranje velikih igrača.

Što se tiče kupovine, ja iskreno nisam očekivao igrače od 40M€ tipa Aguero, ali sam sigurno očekivao jaču kupovinu za vezni red. Kada smo ispali iz LP, Mourinho je rekao da nam fali "desetka" i u to ime očekivao sam da Massimo malo više razriješi kesu. Kupovina tipa Diega (25M€), da smo bili brži i konkretniji mogli smo ga dovesti. Isto tako, Xabi Alonso, definitivno napušta Liverpool, a cijena neće biti prevelika. Xabi igra istu poziciju kao Motta, samo što je dosta bolji od njeg, barem po mom mišljenju.

all3n
21-05-2009, 13:07
motta je 82 godiste...imat ce 27 godina na ljeto....

hulle
21-05-2009, 13:14
Stanovic, Cambiasso, JZ, Motta + Muntari NAPREDAK? vezni red za LP?

a milita nije vrijedno ni spominjati ..dati lovu i jednog od najtalentovanijih napadaca u italiji za igraca koji je 30+

Grujinho
21-05-2009, 13:27
Hernanes i Arnautovič..... super pojačanja....

Milito i Motta baš suprotno....

za sada, sam razočaran mercatom....očekivao sam igrača TOP klase na sredini terena, a izgleda da od toga neče biti ništa

---------- Post added at 12:27 ---------- Previous post was at 12:19 ----------

Ako dovedemo još jednog braniča i prodamo Burdissa/Materazzija/Rivasa.... odbrana če biti super, dok ni napad sa Militom, Ibrahimovičem, Balotellijem i Arnautovičem nije loš

Stanković, Muntari, Zanetti, Cambiasso, Hernanes, Motta če biti naš vezni red izgleda...
opet mi se čini da tu nismo dovoljno jaki.... i da čemo imat ogromne probleme protiv engleza i španjolaca u LŠ

Balotelli#45
21-05-2009, 14:43
milito,motta,arnautovic,angelerio,hernanes mm dobro jos jedan dobar stoper i mozda jedan vezni i to je to super bi bilo.

CurvaNord69
21-05-2009, 14:45
Odakle sad angelerio'
Od stopera ja bi volio vidi zapatu

Balotelli#45
21-05-2009, 14:47
Odakle sad angelerio'
Od stopera ja bi volio vidi zapatu
neznam neko rece da je doso pola pola i da ce u genou prvo a ako bude dobar vraca se kod nas

Quaresma#7
21-05-2009, 14:53
Ako dovedemo još jednog braniča i prodamo Burdissa/Materazzija/Rivasa.... odbrana če biti super, dok ni napad sa Militom, Ibrahimovičem, Balotellijem i Arnautovičem nije loš

Stanković, Muntari, Zanetti, Cambiasso, Hernanes, Motta

Ovde bi fino došo kakv Snejder/Agostino/Diego/Hamšik..... To nam fali i u odbrani Bruno Alves.
:pozz:

hulle
21-05-2009, 14:59
eno murinjo ne odustaje od mikela hahaha

CurvaNord69
21-05-2009, 15:02
Pa bolje mikel nego motta po meni

Balotelli#45
21-05-2009, 15:03
pa motta zvanicno doso a njih dvoje zajedno to ni u ludilu

Nera
21-05-2009, 15:19
Nas Massimo Moratti je totalno razuzdan. Kazu da se sprema ponuda za Mikela i Carvalha (mislim da ce prije doci Carvalho). Ali, nova vijest. Blizu smo Javiera Pastorea, fanatasiste Huracana. To je potvrdio sam Moratti koji je rekao: "Pricali smo juce o njemu, mnogo sam cuo pohvala na njegov racun".

<object width="425" height="344">

<embed src="http://www.youtube.com/v/iZYAsCt_xzA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>

Huracan 4-0 River
Pastore je postigao 1. i 3. gol, a 2. namjestio.

Quaresma#7
21-05-2009, 15:21
pa motta zvanicno doso a njih dvoje zajedno to ni u ludilu
Više Mikela ne trebamo jer imamo sad dovoljno ovih veznih "defanzivaca".

Nera kad če Hernanes podpisati za nas, kolka če biti plata, odšteta...?

CurvaNord69
21-05-2009, 15:22
Dobar je na snimci, al sta ce bit ukupno gledano :D

ivan019
21-05-2009, 15:26
Pa bolje mikel nego motta po meni

Ne bih se slozio sa tobom :)

Komitski Đeneral
21-05-2009, 15:29
Za sad sam licno zadovoljan. Doveli smo dva odlicna pojacanja. Motta ce biti pun pogodak u to sam siguran, uz jedno jos pojacanje na sredini imacemo preporodjen vezni red... Za Milita ne treba trositi rijeci, kad dogodine zvizne min 25 golova, mnogi ce se crvenjeti odje...

Nera
21-05-2009, 15:30
Nera kad če Hernanes podpisati za nas, kolka če biti plata, odšteta...?
Pazi.. samo treba da rece Moratti: "Hajde da potpisemo" i on je nas. Znaci, ukoliko hocemo da ga uzmemo, tu je, imamo opciju na njega. Cijena? 12-14 miliona (sto nije visoka cijena). Plata bi mu bila oko 2 miliona godisnje.
On je extrakomunitarac, pa se ceka kraj sezone, kako bi se ispratio neki extrakomunitarac koji je vec u ekipi (Rivas prvi), i time bi imalo mjesta za njega, ili neko pojacanje drugo.

Znaci, trenutno stanje:

Quaresma (vrace se);
Milito, Motta, Aranutovic, Hernanes (prakticno nasi, iako nije ozvaniceno);
I jos se trazi jedan defanzivac i mozda jedan vezni (Carvalho ili Bruno Alves ; Pastore).

Po meni, ovaj mercato je odlican.

Balotelli#45
21-05-2009, 15:41
pa milito i motta a i arnautovic su ozvaniceni

Nera
21-05-2009, 15:50
pa milito i motta a i arnautovic su ozvaniceni
vanja, zvanicno je kad na inter.it vidis dje se smijeskaju sa Mourinhom, i slikaju sa dresom ;) Tada ce biti 100% zavrseno, jer zvanicnost se ne bi zvala zvnaicnost, da nije po zavrsenom poslu :D

CurvaNord69
Nema stopera na vidiku

Nera
Nema stopera na vidiku
Carvalho ili Bruno Alves. Mada, isto mozda uleti neki izmedju Ivanovica, Vidica ili Kjaera.

CurvaNord69
21-05-2009, 15:53
Pa to su naglabanja, nema zvanicno ko sto si reko :D

Nera
21-05-2009, 15:56
Pa to su naglabanja, nema zvanicno ko sto si reko :D
Stani covjece.. Zvanicno, mercato nije ni poceo. A zavrsava se 31. Avgusta. Mi smo najaktivnija ekipa na svijetu sto se tice trgovine, i ti bi jos njih vec u sefu.. LOL :D

CurvaNord69
21-05-2009, 16:01
Ne citas onda realove forume :sivi:
(nisam ni ja, al predpostavljam)

Nera
21-05-2009, 16:21
E da, zaboravih reci. Malog Pastorea traze Manchester United i Porto.

Grujinho
21-05-2009, 17:02
Hernanes, Arnautovič, Pastore, Milito, Motta i Carvalho/Alves/Vidić i to je to....

vidim da mourinho želi da ima ekipu još prije odlazka na pripreme....jer znamo kakvu su grešku napravili sa Quaresmom koji je došao tek na početku 9.mjeseca, te tako propustio cijele pripreme, pa zato nije ni čudno da se nije uklopio u tim..

ako dodju svi ti + quaresma se vrati, mislim da če biti dosta igrača, koji če trebati otiči

hulle
21-05-2009, 17:20
kako stvari stoje na izlaznim vratima

maxwell
figo
ibra
cruz
crespo
jimenez
maicon
vieira
dacourt
acquafresca
obinna
suazo
mancini
balotelli

a dolaze

motta
mikel
carvalho
milito
arnaut

ivan019
21-05-2009, 17:22
Ja se samo nadam da ce nasi zavrsiti sve do 5. jula tako da bi imali sanse i da eventualno ispravimo neku gresku

Guro
21-05-2009, 17:30
Hulle...ja ne vidjeh na svijetu negativniju osobu od tebe :) sad da se vratim i citav ovaj forum prelistam ja mislim da ti nisi nijedan pozitivan komentar ostavio...daj brate idi nedje istresi se pa se vrati

hulle
21-05-2009, 17:40
evo izasao je jedan zanimljiv text

pise o murinju kao treneru kojeg ne zanima buducnost kluba jer on ionako nema namjeru da se zadrzava i svaki klub u kojem je bio nakon njegovog odlaska bilo je potrebno potpuno renoviranje...on uzima samo gotove igrace za velike novce

zatim govori se o transferu 30.g milita koji bi trebao da "podijeli golove" s ibrom..sad ibra bas nije darezljiv....kao i potez da se daju novci i mladi acq..mogao bi ovaj transfer progoniti upravu intera u narednih par godina

onda..motta..igrac koji je dosao free u genovu, odlazi za dobru svotu, pise takodjer da je dobar igrac ali da ako je on to pojacanje u veznom redu onda inter ima propali mercato ove sezone

zatim govori o Preziosiu koji je uradio odlican posao

zakljucak svega je naravno ako su ovo pojacanja za LP onda inter slobodno moze da zaboravi na osvajanje LP

---------- Post added at 16:40 ---------- Previous post was at 16:39 ----------

Hulle...ja ne vidjeh na svijetu negativniju osobu od tebe :) sad da se vratim i citav ovaj forum prelistam ja mislim da ti nisi nijedan pozitivan komentar ostavio...daj brate idi nedje istresi se pa se vrati

vidi...ti mozes nesto shvatiti kao pozitivno i negativno..ja samo prenosim onako kako jest..a kako ces to ti prokomentarisati eh to je dr stvar.

Nera
21-05-2009, 17:44
hulle, nisi bas optimista, nije to sve stvar licnog dojma :P

Reci mi, okle si pokupio ovaj text? Koji je strucnjak ovo napisao? Bice neka lunja sa goal.com-a :D

A ovo sto si stavio na izlaznim vratima.. Ovo nam najveci nepriajtelj ne bi pozelio..

hulle
21-05-2009, 17:57
pa joj na izlaznim vratima su ti igraci...eto de mi sad reci koji nije...pa cu ti ja objasniti hehe

svi ti igraci se dovode u vezu s dr klubovima, to ne znaci da ce otici ko zna mozda figo ostane heheheheh

a ovi sto dolaze je rekao el presidente i zelje murinja

ja bih volio da dodju messi, ribery............
ali ovi nasi iz uprave ne zele takve igrace ocigledno..pa hajd messia je skoro nemoguce dovesti iako smo imali priliku ranije ali nasima se nije svidjelo kako messi izgleda, zgoljav ovo ono...
ali riberya mozemo dovesti

---------- Post added at 16:57 ---------- Previous post was at 16:56 ----------

Mou al Real? "Quasi impossibile, ma se gli tolgono Ibra..."

Mauro7
21-05-2009, 18:07
Riberya SMO TREBALI DOVESTI prije! ali naši ne znaju te stvari kako se to radi
e da btw ono što sam pisao za mourinha..svađa je izgleda i zbog Cruza, što mu naši žele produžit ugovor ahahah

Quaresma#7
21-05-2009, 18:07
Ja još uvek čekam onog pravog playa.

Nera
21-05-2009, 18:13
Nevjerovatno.. Moratti i dan-danas nezna da vodi tim. Ko god mu je drag (a takvih ima milion) on bi ih drzao do penzije. Imamo cetiri spica i dva krila, i on hoce da drzi Cruza od 35 godina.. Pffff... :rolleyes:

all3n
21-05-2009, 18:33
Za sad sam licno zadovoljan. Doveli smo dva odlicna pojacanja. Motta ce biti pun pogodak u to sam siguran, uz jedno jos pojacanje na sredini imacemo preporodjen vezni red... Za Milita ne treba trositi rijeci, kad dogodine zvizne min 25 golova, mnogi ce se crvenjeti odje...

nije u tome problem..koliko ce milito zabiti golova..i da bude sljedece godine najbolji strijelac ekipe...mnogi od nas i ostali navijaci navijaju da dodu mladi igraci..do max 25/26 godina..ja bar mislim da je u tome bio glavni uzrok zasto ljudi nisu navijali da milito dode..daleko od toga da je on kvalitetan igrac

---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:29 ----------

richardo carvalho..odlican stoper..al opet..31 godina...

---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:33 ----------

btw..mikel nije defanzivni vezni igrac..nemoze njega bas tako ocjeniti...on radi u sredini ono sto mu se kaze...on je radnik...nije on bas def vezni...za njegov sam dolazak 100 posto..uz hernanesov...to bi bilo lijepo...

esteban
21-05-2009, 18:58
Pazi.. samo treba da rece Moratti: "Hajde da potpisemo" i on je nas. Znaci, ukoliko hocemo da ga uzmemo, tu je, imamo opciju na njega. Cijena? 12-14 miliona (sto nije visoka cijena). Plata bi mu bila oko 2 miliona godisnje.
On je extrakomunitarac, pa se ceka kraj sezone, kako bi se ispratio neki extrakomunitarac koji je vec u ekipi (Rivas prvi), i time bi imalo mjesta za njega, ili neko pojacanje drugo.

Znaci, trenutno stanje:

Quaresma (vrace se);
Milito, Motta, Aranutovic, Hernanes (prakticno nasi, iako nije ozvaniceno);
I jos se trazi jedan defanzivac i mozda jedan vezni (Carvalho ili Bruno Alves ; Pastore).

Po meni, ovaj mercato je odlican.

Ako dodje Pastore zaboravi na Hernaneza..pazi sto ti kazem jer nece obojica doc..e sad po tebi ko je bolji od njih dvojice za nas?Ovaj Pastore mlad,i u jun puni 20..mislim da bi nam legao dobro

---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:46 ----------

Mikelu se svidja u Chelsea..

Mikel: "Sto bene al Chelsea" John Obi Mikel non ne vuole sapere di trasferirsi all'Inter. "Penso di aver giocato tantissime partite e sono felice di quanto ottenuto nel corso della stagione e del contributo che ho dato. Mi dispiace che la stagione stia per finire perché adoro venire qui ogni giorno ed allenarmi con questi ragazzi, adoro l'atmosfera che condividiamo ma trascorreremo lontani solo poche settimane per riposarci".

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:57 ----------

Oriali conferma trattativa per Arnautovic Gabriele Oriali, dirigente dell'Inter, conferma la trattativa per Marko Arnautovic, 20enne attaccante del Twente: "Abbiamo giŕ parlato con l'agente e con il Twente. E' un giocatore che ci piace molto e se arriva resterŕ con noi, non andrŕ in prestito".

Ako dodje ostaje kod nas..

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:58 ----------

Angeleri vicinissimo al Porto Secondo quanto riportato dal lusitano "A Bola", il difensore dell'Estudiantes, Marcos Angeleri, č ad un passo dall'accordo con il Porto. L'agente del giocatore, Miguel Pires, sta definendo gli ultimi contratti con la dirigenza portoghese. Angeleri č un vecchio obiettivo di Lazio e Parma e negli ultimi giorni sembrava potesse entrare nell'orbita di interesse di Inter e Genoa.

Angeleri u Porto

dera
21-05-2009, 19:04
pametan potez bi bio dovesti i Pastorea, a sto se tice Diega, nece faliti Werderu, jer planiraju od tih para dovesti Misketa a i sa posudbe se vraca onaj bosanac koji je proslo ljeto stigao kao veliki talenat i pokazao se dobro

poderao ligamente tesko ce otici negdje , jedino ako mu raskinemo ugovor
ali veca je vjerovatnoca da ce on biti taj napadac koji ce ostati a Cruz = nogatrans (nije samo radi toga, Cruz takticki nije dobar a JM je to glavno)
Burdisso ?? ne znam valjda je moguce i da ostane ali iskreno sumnjam , pošto ubacujemo 4/5 igrača primavere neki od njih su stoperi Mei koliko znam je vec ubacen,kao i Bolzoni i Krhin.
dok Belec,Tremolada,Caldirola,Donati,Mbida,Destro,Obi, Napoli su najizvjesniji kandidati da im se pridruže.
suazov agent je izjavio da ce otici, posto jose ne racuna na njega, ima dosta zainteresiranih

OVO ZA MILITA I MOTTU NE MOGU NI DA KOMENTARISEM!

Enfant Terrible
21-05-2009, 19:05
Acqufrescin agent je izjavio da Robert nije sretan zbog ove situacije i da se nadao da će zaigrati za Inter slijedeću sezonu. Isto tako, ne ide mu se niti u Genou jer se opasno pojačavaju u napadačkom dijelu (Floccari, vjerovatno Cruz itd), a neće sjediti na klupi.

Što se Mikela tiče, ja sam bio za dok su bile špekulacije da mu ističe ugovor. Ipak, ne mogu reći da mi se sviđa ideja da dajemo 15+M€ za njega jer jednostavno smatram da nije igrač kakav nam je neophodan u veznom redu. Ponavljam, za skoro istu sumu može se dovesti Xabi Alonso.

dera
21-05-2009, 19:17
ma ko je zadovoljan, nadji mi ga, jedino jose mourinho moze da bude sretan sa ovim transferima ccc

Nera
21-05-2009, 19:20
ma ko je zadovoljan, nadji mi ga, jedino jose mourinho moze da bude sretan sa ovim transferima ccc
Meni su isto OK :D

@estebane, Hernanes je bolji od Pastorea.. I to su razliciti tipovi igraca, tako da ne iskljucuju jedan drugog. Pastore igra blize golu.
Mada je velika konkurencija Manchestera, Porta i Lazia.

Angeleri, neka ga Portu. Svakako bi sledece godine igrao u Genovu. Mi smo dobro pokriveni na bekovima. Iako momak nije uopste los igrac..

all3n
21-05-2009, 19:24
kak je krenilo izgleda da ce biti ciscenje u interu....jer najranije smo poceli sa transferima..sada nakon ovoga ocekujem da ide prodaja igraca koji ne ulaze u kadar za sljedecu sezonu i onda od tih para sta se uspije iskemijat

Balotelli#45
21-05-2009, 19:27
a odkud sad taj pastoro odjednom se pominje nera al ima sanse i on da dodje

Nera
21-05-2009, 19:30
a odkud sad taj pastoro odjednom se pominje nera al ima sanse i on da dodje
Ma ima sanse uvjek, bar malo, jer je jaka konkurencija. A okle on? Eto ga, daje neke golove za Huracan, pa ga primjetili :D
Mada, isto mislim da je manja sansa da dodje..

hulle
21-05-2009, 19:31
ma mozda MM greskom sa sextube otisao na youtube pa ga ugledao hehehe

CurvaNord69
21-05-2009, 19:35
Pa sva sranja ispadju zbog "ovaj ce doc, onaj ce doc", sve da hoce doc 1 igrac top klase nece to na sva zvona ko mutavi real.

Balotelli#45
21-05-2009, 19:36
ma pre ce da je bio na polovnimozgovitube nego ovamo

Saigon
21-05-2009, 19:56
Kako vidim Hulle je najrealniji na ovom forumu.
Murinho:- Ma njega interesuju rezultati samo dok je on u klubu. Sta ce biti s kluba poslije njega, boli ga k.... Iduce godine ako Inter ne bude imao neki zapazeniji rezultat u LS on ide. Boli ga k... za Inter.
Maicon:- Pocinje razmisljati kao Ibra (postao je veliki igrac). Ipak je Inter jos uvjek malo manji klub, bar sto se tice rezultata u LS.
Ibra:- Sta ce Ibra raditi dok Milito bude davao golove. Ibra: "Ako sam prvi, prvi sam, ako sam drugi nisam niko (nista)". Ibra da s nekim "dijeli golove"....
Balotelli:- Pa on ne moze nikoga i niscim iznenaditi. Mene ne bih iznenadilo da sutra kaze da hoce da ide u Milan.
Ibra-Balotelli:- Njih dvojica ne mogu igrati zajedno, i skoro sam siguran da ce jedan otici.
Ovdje se uglavnom prica ko dolazi u Inter. Medjutim, po meni, je jako vazno, ako ne i najvaznije, ko ostaje.
U prelaznom roku je sve moguce do zadnjeg dana, a on jos nije ni poceo.

CurvaNord69
21-05-2009, 19:59
E sad ti si pesimist nevidjeni.
Gdje sad izvuce da ce maicon ic, i kako nemogu mario i ibra.

Mauro7
21-05-2009, 20:17
evo novog imena za ligu prvaka ali za sezonu nakon sljedeće
Preziosi i Moratti su pričali i o Giandomenicu Mestu(27godišnji krilni branič), Ghirardi predsjednik Parme koja se vraća u serie A namjerava kupit polovicu Mesta za 3,5M€ skupa s Morattijem, tako bi ovaj išao sljedeću sezonu u Parmu i nakon te sezone bi ga Inter u potpunosti otkupio

Quaresma#7
21-05-2009, 20:27
Meni se je onaj Mezut Ozil dobar iz Werdera. Njega se more lagano dobiti.

CurvaNord69
21-05-2009, 20:28
Pa imamo za desni bek maicon, santon je prirodno desni bek, capitano.
A za ljevi santon, maxwell (ako ne ode), moze igrat chivu i zanetti.
Po meni nam ne treba vise

Quaresma#7
21-05-2009, 20:30
Nera ima li šta novo sa transferima. Gde je stao Arnautović?

Mauro7
21-05-2009, 20:39
Meni se je onaj Mezut Ozil dobar iz Werdera. Njega se more lagano dobiti.

tip je dobar, njega su pratili već prije, ali tip je dosta sebičan a i bugi dosta lopti, neki put baš bez veze gubi loptu, jučer recimo nije ništa pokazao
nije još to igrač za nas po meni

---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

agent arnautovića je rekao da je gotovo i da u tjednu sijedi potpis

Nera
21-05-2009, 20:40
Arnautovic je dogovoren. Rekao znaci njegov agent, da je sve OK, samo treba da se potpise (i to ove nedjelje). Nikakvih drugih promjena nema.
Mikel je izgleda otpao iz planova. Milito, Motta i Hernanes cekaju kraj sezone kako bi se ozvanicilo.
Radi se na Carvalhu i Brunu Alvesu, sto se tice stopera. Danas je iskocio ovaj mali argentinac iz Huracana, ali je velika konkurencja oko njega. Ofanzivni vezni, dobar je, cini mi se. Vidjecemo, mada, neko moje misljenje je, da cemo ga tesko vidjeti kod nas...

EDIT: Jos jedno moja personal misljenje :D Lako se moze desiti da Deco dodje... Svi su preduslovi tu. Jeftin, igrao bi za Mourinha, takvog igraca nemamo, dao bi mu Moratti dobru platu,..

Mauro7
21-05-2009, 20:48
nedostaju samo potpisi kao što govori i odvjetnik Peter Baars, suradnik Artnautovićeva agenta Roberta Grenera :

''pričali smo sa Interom već prijašnjih dana u prošli tjedan:Arnautović će potpisati petogodišnji ugovor''
''cifra je blizu 8-9M€''
''Inter je ovih dana zauzet sa drugim pregovorima: čim se oslobode, slijede potpisi. Mi smo spremni za kada nas zovu : nadam se i mislim da će se ovaj pregovor može dovršiti u narednom tjednu''

priča i o tome da će ostati u Interu nikakve posudbe i slično ne dolaze u obzir :

''apsolutno, ostat će u crno-plavom. Marko je uvjeren da može pokazati što vrijedi : napravio je veliku sezonu u nizozemoskoj i isticao se i sa dresom austrije. Brzo će pokazati sve svoje kvalitete. I Mourinho je zadovoljan''.

CurvaNord69
21-05-2009, 20:48
I osto bi Q u chelsea.
Sad ce njemu 31, ja nemam nista protiv da na 2god potpise

hulle
21-05-2009, 21:06
Preziosi i Moratti su pričali i o Giandomenicu Mestu(27godišnji krilni branič), Ghirardi predsjednik Parme koja se vraća u serie A namjerava kupit polovicu Mesta za 3,5M€ skupa s Morattijem, tako bi ovaj išao sljedeću sezonu u Parmu i nakon te sezone bi ga Inter u potpunosti otkupio

hahahhahahahhaha

dobar dobar...ali bolje ga zadrzati tamo 3godine i kad imadne 30godina onda ga kupimo za 20-30imliona:D

Grujinho
21-05-2009, 21:13
pa šta je moratti tako zapeo za ovog Preziosija..... ko da su pederi bre... preziosi i moratti ono, preziosi i moratti ovo.... nebi imao ništa protiv da je tako dobar sa Laportom ili nekim, dok on genoi daje veliku nadu talijanskog nogometa + pare za dva kretena, a posle toga pomaže im da dodju do angelerija itd itd....

CurvaNord69
21-05-2009, 21:15
Ja necu citat vise ovaj topic, sve puno sranja :P

ivan019
21-05-2009, 23:11
Jbm ti zivot, okrenem 3 strane i na kraju nema nista, samo se vrtimo u krug :D

CurvaNord69
21-05-2009, 23:14
Tako je kad ne citas vise od 2 sata :P

Nera
21-05-2009, 23:52
Mourinho je rekao da ne bi mijenjao Ibru za Ronalda. Za Carvalha je rekao da je jedan od najboljih defanzivaca svijeta. I da ga je prosle godine bilo nemoguce dovesti, dok ce ove godine biti lakse. Kaze, Quaresma je bio flop 2009., dok u 2010. moze biti veliki pogodak. Kaze svidja mu se Quagliarella, a isto tako, kaze za Cassana da je nevjerovatan talent.
Kaze, Motta i Milito ce nam biti korisni. I treba nam kaze, jedan fantasista. Ne klasicna desetka, vec jedan tipa Stankovic, samo sa boljom tehnikom i fantazijom. Deco?

MAICON:" Ostajem 100% u Interu, i Ibra ce ostati sa mnom."

Mauro7
21-05-2009, 23:57
Mourinho je rekao da ne bi mijenjao Ibru za Ronalda. Za Carvalha je rekao da je jedan od najboljih defanzivaca svijeta. Kaze, Quaresma je bio flop 2009., dok u 2010. moze biti veliki pogodak. Kaze svidja mu se Quagliarella, a isto tako, kaze za Cassana da je nevjerovatan talent.

izmišljanje tople vode, pogotovo ovo zadnje.

ovo za ibra-ronaldo mi ništa ne znači jer da je trener Utd-a bi reko da ne bi mjenjo cristiana za ibru
prokužio sam ovog tipa i ne pale kod mene više fore njegove
ovo su kao sad pričice za navijače i samog ibru možda

Enfant Terrible
22-05-2009, 00:19
prokužio sam ovog tipa i ne pale kod mene više fore njegove
ovo su kao sad pričice za navijače i samog ibru možda
Ti si nešto ozbiljno zapikirao Mourinha danas, ne vidim razlog zašto, ali naravno to je tvoje mišljenje i tvoj stav.

@Nera
Sviđa mi se što je "uvidio" problematiku u ekipi, odnosno nedostatak kreativnosti. Još samo da uprava prijeđe sa riječi na dijela, i da zaključimo mercato. Ukoliko bi Deco došao, ne bih imao ništa protiv (bolje išta nego ništa), ali treba uzeti u obzir da on može odigrati još max 2-3 sezone na visokom nivou i da se ne ponovi slučaj Figa. Što se tiče Quagliarelle i Cassana, ne sumnjam da mu se ta dva igrača sviđaju, ali na našu žalost, ne vjerujem da će doći. Ali dug je mercato...

CurvaNord69
22-05-2009, 00:25
Pa decu 2 sezone ponudit i kraj.

Mauro7
22-05-2009, 00:26
ja mislim zlatane da oni neće doć, ako se kojim čudom dogodi da jedan dođe ali drugi sigurno neće
jednostavno jer imamo ibru, milita, arnautovića i balotellija, 4 napadača to je prava brojka i nema smisla imat više, pogotovo što on uvijek govori da želi ekipu s određenim brojem igrača, daleko manjim od onog kojeg je imao ove sezone
znači ako još dođe koje pojačanje u obrani i vezi, sigurno naši neće trošit novac za ovu dvojicu nažalost, ja to tako vidim nadam se da će me naši iznenadit

Enfant Terrible
22-05-2009, 00:34
ja mislim zlatane da oni neće doć, ako se kojim čudom dogodi da jedan dođe ali drugi sigurno neće
jednostavno jer imamo ibru, milita, arnautovića i balotellija, 4 napadača to je prava brojka i nema smisla imat više, pogotovo što on uvijek govori da želi ekipu s određenim brojem igrača, daleko manjim od onog kojeg je imao ove sezone
znači ako još dođe koje pojačanje u obrani i vezi, sigurno naši neće trošit novac za ovu dvojicu nažalost, ja to tako vidim nadam se da će me naši iznenadit
Dijelimo mišljenje. Kako god se završilo, jedna stvar je sigurna- a to je da bi sa Cassanom i Quagliarellom bili dosta opasniji i kompetitivniji nego sa sadašnjim napadačkim kadrom (i Milita računam). Ali šta je tu je, stvari su kakve su.

dera
22-05-2009, 00:36
Kaze, Motta i Milito ce nam biti korisni.
reci mi da nije to rekao, reci mi :)
ja ne bih imao nista protiv kada bi cijena bila za obojicu recimo 25m, ili samo za milita do 15, max 20 ali kada cujem da ode aqua, ko vise ne, plus kesh stvarno mi bude muka

CurvaNord69
22-05-2009, 01:10
E sad ako su dosli arnautovic i milito nema mjesta za cassana, jbg

ivan019
22-05-2009, 01:12

ma ima, vidis da bi nasi samo napad kupovali :(

Komitski Đeneral
22-05-2009, 01:37

Grijesis. Dolazak Cassana ne bi ugrozio njihovo mjesto jer bi on igrao tog nekog treceg spica, tj. cinio bi onu pravu vezu izmedju veze i napada... Njegovim dolaskom bi Mancini,Quaresma,Balotelli pa i Stankovic tesko dobijali sansu...

CurvaNord69
22-05-2009, 01:58
Pa sad kad gledam, arnautovic nece bit standardan naravno.
I igrat ce stalno ibra milito i taj treci.
A treci bi se mijenjali Q, mario i mancini.
Stankovic ce igrat u vezi.
Vidis da nema mjesta :D

dera
22-05-2009, 10:11
arnautovic isto zna igrati malo povucenije, koliko sam ja vidio i cuo
pa ne bi ga kupovali samo zato sto je talenat, imamo ih dovoljno, balotelli, obinna, ovi mladi iz primavere i davali 10m

Quaresma#7
22-05-2009, 10:57
Carvalho je rekao da je sretan u Chelsiju i da ne misli dolaziti u Inter. HVALA BOGU

Nera
22-05-2009, 11:48
pa ne bi ga kupovali samo zato sto je talenat, imamo ih dovoljno, balotelli, obinna, ovi mladi iz primavere i davali 10m
Znas sto je Arnautovc za obinnu? Maradona :D

reci mi da nije to rekao, reci mi :)
ja ne bih imao nista protiv kada bi cijena bila za obojicu recimo 25m, ili samo za milita do 15, max 20 ali kada cujem da ode aqua, ko vise ne, plus kesh stvarno mi bude muka
Pa ukupna cijena, njih dvojice zajedno, ide oko 28 miliona. Acqua (koji je procijenjen na 14m), neki lijevi igrac i oko 10 miliona. :)

Carvalho je rekao da je sretan u Chelsiju i da ne misli dolaziti u Inter. HVALA BOGU
Bogami, ja mislim da bismo s njim bili mnogo jaci.

Evo opet se pominje uplitanje uprave u dovodjenje igraca, i formaciju. Hoce oni 4-4-2. (pa dje ste bili kad je Diegio bio na trazistu??). Najjaci trequartista, i oni ga propuste. Sto hoce sad, da nam Deco bude najvece pojacanje?? Ili Sneijder koga pominju (klasa, ali stalno slomljen).

Neznam, pa se cude sto Jose kaze da ostaje 99% , i da ce onaj ko bude trenirao biti srecan covjek... :rolleyes:

EDIT: Chelsea nudi vise para Twenteu za Arnautovica. Hmm...

hulle
22-05-2009, 13:07
ma nek ide taj arnaut koji ce nam vrag....evo i q zeli ostati u chelsea

Mauro7
22-05-2009, 13:14
kažu da su jučer u milanu bili dvojica iz one agencije MSI koja drži teveza, pričali s našima, kao ako Ibra ode

hulle
22-05-2009, 13:17
ma dobro bi bilo prodati u paketu ibra + murinjo

jer nedaj boze da ode ibra a dodje tevez kod murinja...pa formacija bi bila 4-5-1...s jedinim tevezom u napadu...a znamo koliko tevez trci tako da bi to bilo i 4-6-0 heheh

esteban
22-05-2009, 13:49

Aj da je na 20 god pa da se kali u Parmu ali sa 27 ga slat u druge klubove :rolleyes:

CurvaNord69
22-05-2009, 13:58
Pa imat cemo valjda 2 formacije 4-3-3, sa 3 napadaca i sa krilima.
Mozda bude nesto na pesu :D
npr. tamo igra berbatov centrafora (u nas milito), rooney je iza malo (ibra), i ronaldo igra na krilu (Q)?

ivan019
22-05-2009, 14:03
Ma ja vise ovom neri nista ne verujem. Celo vreme nam prica kako je arnautovic 100% nas i sad odjednom se pojavljuje chelsea :D

CurvaNord69
22-05-2009, 14:05
E pa zato u nas dolazi drogba onda :P

esteban
22-05-2009, 14:06
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=4789
Taj kreativni bi mogao biti Sneijder (sto mi se svidja)

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=4766
Branka zeli Pastorea..

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=4766
Jose je rekao kako su Ibra i Milito idealni partneri..

Nera
22-05-2009, 14:07
Ma ja vise ovom neri nista ne verujem. Celo vreme nam prica kako je arnautovic 100% nas i sad odjednom se pojavljuje chelsea :D
Nera je rekao prije nekih 20 dana da su nasi zainteresovani za njega, kad to nijedan sajt ili TV nije pominjala. Sad, ove zadnje nekoliko dana svako malo iskacu izjave njegovog agenta, ili onog advokata koji radi sa njegovim agentom. To vise nije Nerina prica, nego to cita cijeli svijet. E sad, ukoliko Chelsea hoce da uskoci, ja se tu ne pitam nista, ja nisam clan uprave, samo prenosim ono sto se desava..
Pa molim te, ukoliko ti znas bolje, prosvijetli nas ;)

ivan019
22-05-2009, 14:12
Nera je rekao prije nekih 20 dana da su nasi zainteresovani za njega, kad to nijedan sajt ili TV nije pominjala. Sad, ove zadnje nekoliko dana svako malo iskacu izjave njegovog agenta, ili onog advokata koji radi sa njegovim agentom. To vise nije Nerina prica, nego to cita cijeli svijet. E sad, ukoliko Chelsea hoce da uskoci, ja se tu ne pitam nista, ja nisam clan uprave, samo prenosim ono sto se desava..
Pa molim te, ukoliko ti znas bolje, prosvijetli nas ;)

ti si rekao da je on sve dogovorio i da ce ove nedelje potpisati petogodisnji ugovor sa nama :) sad cu kazem deri da ti promeni status :D

CurvaNord69
22-05-2009, 14:15
Nera zaposli se na goalu :)
a ako je sneijder istina, nemam nista protiv :P

ivan019
22-05-2009, 14:17
i meni je sneijder odlican igrac ali mi je nekako nezan za mourinhov ukus

Nera
22-05-2009, 14:21
ti si rekao da je on sve dogovorio i da ce ove nedelje potpisati petogodisnji ugovor sa nama :) sad cu kazem deri da ti promeni status :D
Evo ti Baltazare

http://fcinternews.it/?action=read&idnotizia=4755

Njegov agent je rekao da je Interov i da ce potpisati do kraja nedjelje. Ja sam samo poslije prenijeo da Chelsea nudi vise para Twenteu, ali to ne igra ulogu, jer je on rekao: "Ili idem u Inter, ili ostajem u Twente."

esteban
22-05-2009, 14:22
http://www.solointer.it/notizia.php?news_id=5723

Himenez u Parmu,Crespo u Fiore

Grujinho
22-05-2009, 14:22
Sneijder je u formi isto dobar, ako ne i bolji od Diega....ako ga ozljede zaobiđu, mogao bi biti veliko pojačanje...

arnautovič je naš 90% kao i hernanes....

motta i milito su 99% naši...

još da se dovede sneijder/pastore i jedan branič i dobro je

ivan019
22-05-2009, 14:24
http://www.solointer.it/notizia.php?news_id=5723

Himenez u Parmu,Crespo u Fiore

Strasno mi je drazo sto su nasi konacno poceli sa ciscenjem igraca

Mauro7
22-05-2009, 14:26
crespo ide u Genou

esteban
22-05-2009, 14:26
Vijesti lete kao na traci..po ovom Morati je zvao Zengu u slucaju da Jose podje u Real :confused:
http://sport.virgilio.it/calcio/calciomercato/moratti-chiama-zenga-mourinho-verso-addio-dall-inter.html

all3n
22-05-2009, 14:30
ma sumnjam..vjerovanto samo novinari opet špekuliraju.....

CurvaNord69
22-05-2009, 14:33
Ma glupe price, sto bi dovodio vec te igrace ako ce ic.

Grujinho
22-05-2009, 14:33
Mourinho ostaje 100%, kao i Maicon i Ibrahimovič....

samo se nadam da Crespo ne ide u Genou....jer mi več ide na živce ova Genoa....dali im pare + acquafrescu za dva telebana, pomogli im da su došli do angelerija, sad još crespo...pa šta je ovo....ovo izgleda kao da ih mi održavamo svašta

Quaresma#7
22-05-2009, 14:42
Evo Branca se sastao sa agentom Teveza. Hoče li biti nešto iz toga.
http://fcinternews.it/?action=read&idnotizia=4797

Nera
22-05-2009, 14:44
Evo Branca se sastao sa agentom Teveza. Hoče li biti nešto iz toga.
http://fcinternews.it/?action=read&idnotizia=4797
Ukoliko ode Ibra. Ukoliko ostaje, sanse su skoro nikakve..

CurvaNord69
22-05-2009, 14:46
A mi ne zelimo da ibra ode :D

hulle
22-05-2009, 15:04
Pa imat cemo valjda 2 formacije 4-3-3, sa 3 napadaca i sa krilima.
Mozda bude nesto na pesu :D
npr. tamo igra berbatov centrafora (u nas milito), rooney je iza malo (ibra), i ronaldo igra na krilu (Q)?

hehehhe
jedino moze ici poredjenje berbatov - milito jer su isti hehe

runi i ibra dva razlicita svijeta ..jedino zajednicko je da se vole svadjati hehehehehehe

a q i ronaldo....pa dobro portugalci su eto veze hehehehe a ostalo q samo u portugalskoj ligi moze da igra...probao je spanija, italija i engleska..sve katastrofa

ma treba nama novi stadion hehehehe

CurvaNord69
22-05-2009, 15:10
Da, nisu dobre dimenzije ovde :P

DenchiNL
22-05-2009, 16:35
mislim da cemo uzeti jos jednog napadaca Quagliarela/tevez/cassano od ovih 3.
takođe je moguće da mali Arnautović izabere Chelsea tako da onda vjerovatno 2 dolaze

u isto vrijeme na drugom dijelu zemlje :-p

Juve ide na Grossa daju Lyonu Trezegueta ali francuz traži platu od 4 mil. po sezoni
pa je zapelo oko toga, inače Lyon definitivno napušta Juninho najizglednije u Milan?

Arsenal je odlučio da riješi svađu u zadnjoj liniji i pokušavaju se domoći Sakha iz PSG u zamjenu nude problematičnog Gallasa, 2 muhe jednim udarcem :-)

uglavnom jedino izgleda mi ,real i ManCity troše cash ostali idu na razmjene i posudbe i nagodbe.

CurvaNord69
22-05-2009, 16:43
:sivi:
pa rube uzmia 32godisnjeg grossa i 34godisnjeg juninha bilan.
podmladjivanje :sivi:

all3n
22-05-2009, 16:51
sakho je odlican igrac..18 godina..vec se pokazao u psg...svakako dobar potez wengera

dera
22-05-2009, 17:07
inače Lyon definitivno napušta Juninho najizglednije u Milan?

to je cista patka, mediji to pisu jer je star, a ovaj je sigurno lyonista i po'

sto se tice arnautovica, ne treba povecavati vise ponudu nego ostaviti na igracu da odluci gdje hoce, da li je to zaista inter, a ako ode u chelsea moze samo propast tako da nemamo sta izgubiti

adiK
22-05-2009, 17:17
sakho je odlican igrac..18 godina..vec se pokazao u psg...svakako dobar potez wengera
Razvaljuje na socceru :D

Nera
22-05-2009, 17:38
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xv4AhLc5Kc4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xv4AhLc5Kc4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Evo sto je Cassano pricao prije Evropskog.. Coppia Ibra - Cassano.. :D

CurvaNord69
22-05-2009, 17:55
Talijanski, cc

Grujinho
22-05-2009, 18:30
sta kaze cassano

Imp
22-05-2009, 19:13
Razvaljuje na socceru :D
meni se u FM 08 nikad nije razvio u igracinu :D a wenger zna sta radi,nije PSG manit,trebat ce tu arsenal jos love iskesirat

Nera
22-05-2009, 21:07
sta kaze cassano

Talijanski, cc
Da je cijeloga zivota navijac Intera. I da je siguran da bi on i Ibra odlicno saradjivali.

Da ivan bude miran, Arnautovic u ponedjeljak, najkasnije utorak, dolazi da potpise ugovor. Rekao je njegov agent da su se velike ekipe interesovale (i Chelsea je dao vece pare nego mi), ali decko je odusevljen Interom i hoce da igra za Nerazzurre. Mene je kupio :D

EDIT: Za Crespa se jos nista nezna. Osim Genoe i Fiorentine, trazi ga i Napoli. Pominje se da je onaj vezni kojega ceka Mourinho, Marek Hamsik. A pazite kombinaciju. Mi bismo ove godine prodali Acquu, ali sledece kupili njegovu polovinu od Genoe, i tu polovinu dali Napoliu, kako bi oni nama lakse dali Hamsika. Jednostavno, zar ne? :D

CurvaNord69
22-05-2009, 21:51
Nebih se bunio :D
a nera tebe lako kupit :P

dera
22-05-2009, 21:54
Da ivan bude miran, Arnautovic u ponedjeljak, najkasnije utorak, dolazi da potpise ugovor. Rekao je njegov agent da su se velike ekipe interesovale (i Chelsea je dao vece pare nego mi), ali decko je odusevljen Interom i hoce da igra za Nerazzurre. Mene je kupio :D

ono sto sam danas rekao, u jednu ruku se i obistinilo
i mene je nera :)

Balotelli#45
22-05-2009, 22:13
dobro razmisljanje ovo za mareka hamsika ako on dodje i ovi sto su se pominjali onda ostaje jos samo jedan da dodje ko ce da povezuje protivnicki napad i nasu odbranu tipa mikel :sivi: :sivi:
P.S sta bi sa onim gladson awokom

Grujinho
22-05-2009, 22:15
dakle Hamšik bi mogao doči, ali tek sljedeču sezonu?

ivan019
22-05-2009, 22:16
Da je cijeloga zivota navijac Intera. I da je siguran da bi on i Ibra odlicno saradjivali.

EDIT: Za Crespa se jos nista nezna. Osim Genoe i Fiorentine, trazi ga i Napoli. Pominje se da je onaj vezni kojega ceka Mourinho, Marek Hamsik. A pazite kombinaciju. Mi bismo ove godine prodali Acquu, ali sledece kupili njegovu polovinu od Genoe, i tu polovinu dali Napoliu, kako bi oni nama lakse dali Hamsika. Jednostavno, zar ne? :D

da li to znaci da hamsik dolazi tek sledece godine :)

CurvaNord69
22-05-2009, 22:17
E sad cemo zavrsit na transferima 2020 :S

Balotelli#45
22-05-2009, 22:26
pa ove godine ce njegovo mesto popuniti mikel :sivi: osuncani imaju prednost :sivi: al pod uslovom da povezuju direktno napad i odbranu :sivi:

DenchiNL
22-05-2009, 22:47

mah mudar pedofil vazda je znao naci igraca za sljedecih 10 god.

CurvaNord69
22-05-2009, 22:50
A ne ko mi za sljedece 2

DenchiNL
22-05-2009, 22:51
to je cista patka, mediji to pisu jer je star, a ovaj je sigurno lyonista i po'

pa ne znam baš po meni ima logike , mogao bi Kaka otici negdje , onda bi se odustalo od prodaje Ronaldinha i dosao bi jos Juninho u svakom slucaju to mi ima smisla nekog

CurvaNord69
22-05-2009, 22:52
Pa sta ce im sa 34, uopce nema snage za talijansku ligu vise

hulle
22-05-2009, 23:21
ma sta je vama kakav juninho...taj zavrsava karijeru

Nera
22-05-2009, 23:28
Sto se tice Hamsika, mislim da puno zavisi od Mourinha. Ako on zagrize , bice tesko da Napoli odbije. Vidjecemo... Lakse ga je dovesti sledece sezone (pogotovo ukoliko Napoli ne napravi nesto veliko iduce sezone), ali mislim da ga Jose zeli odmah, i to po svaku cijenu..

hulle
22-05-2009, 23:30
ma jose nece ni biti u interu iduce sezone

Mauro7
23-05-2009, 02:10
Sto se tice Hamsika, mislim da puno zavisi od Mourinha. Ako on zagrize , bice tesko da Napoli odbije. Vidjecemo... Lakse ga je dovesti sledece sezone (pogotovo ukoliko Napoli ne napravi nesto veliko iduce sezone), ali mislim da ga Jose zeli odmah, i to po svaku cijenu..

eh još da se i Moratti složi...možda je malo zaboravio da mu ovo nije abramovich

DenchiNL
23-05-2009, 10:30
evo gledam jutros na holandskoj tv najavu za vecerasnju sportsku emisiju(prica o transferima itd) , prikazuju Drogba i Arnautovic u Milanu i kako smo najaktivniji tim bla bla.
Vermaelen iz Ajaxa u Arsenal pa cu vam prenijeti sta budu pricali veceras.

---------- Post added at 09:30 ---------- Previous post was at 08:24 ----------

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=36053

jel ovi čitaju naš forum hehe

Quaresma#7
23-05-2009, 11:47
Za Rivasa se je počeo zanimati Zenit. Nadam se da če dobro zagristi.
http://fcinternews.it/?action=read&idnotizia=4815

Huska
23-05-2009, 12:12
steta mlad igrac al da nema povreda mozda bi i bilo nesto od njega a ovako nema druge nego ga se rijesit

dera
23-05-2009, 12:14
angeleri, milito i zanetti pozvani za prvi tim argentine, ima tu u odbrani par iznenadjenja (mladih stopera) na koje bi trebalo baciti oko :D

Huska
23-05-2009, 12:18
angeleri, milito i zanetti pozvani za prvi tim argentine, ima tu u odbrani par iznenadjenja (mladih stopera) na koje bi trebalo baciti oko :D

a cambiasso samuel burdisso :confused: nemoguce da oni nisu pozvani ili barem cambi

dera
23-05-2009, 12:19
ne, ja ih barem nisam vidio na listi
sto se tice arnautovica, izgleda da bi lahko mogao zavrsiti i u bayernu

esteban
23-05-2009, 12:30
ne, ja ih barem nisam vidio na listi
sto se tice arnautovica, izgleda da bi lahko mogao zavrsiti i u bayernu

Pa stvarno mora da je dobar kad se takvi interesuju za njega..i sto se tice toga "lako" pa nemoguce je da predje nedje drugo samo ako nasi ispostuju dogovor koji je rekao njegov agent da dolazi pocetkom sedmice na petogodisnji potpis..

CurvaNord69
23-05-2009, 12:30
Znaci nera je dao krivu informaciju :P

dera
23-05-2009, 12:32
ne, navodno nasi nesto odugovlace jer ovaj jose ne zna sta hoce, a ovaj je izjavio ranije da bi bilo lijepo i u bayernu
e sada, bayern ih ima na vezi, ali nece nista da radi dok ne odluci novi trener, a do tada mi bismo ga trebali klepiti

esteban
23-05-2009, 12:36
Kako vrijeme odmice ubijedjen sam da je dobar i stvarno sad zelim sto prije da ga dovedu jer takvi klubovi kao Chelsea i Bayern ne bi toliko zagrizli da je bzv..

CurvaNord69
23-05-2009, 12:41
E pa ako su oni zagrizli mi necemo :P

dera
23-05-2009, 12:41
ja jos nisam siguran, ali zbog rijeci koje je u nasu korist dao poslijednjih dana svidio mi se (mozda tako sa svakim vecim klubom, eto i bayernom)
bojim se da ne bude na kraju aquafresca :D samo sto cemo dati 10m

hulle
23-05-2009, 12:55
Jose Mourinho and Didier Drogba confirm their intention to work together again at Inter after forming a remarkable bond at Chelsea.

logike u interu odavno nema

esteban
23-05-2009, 13:00
Sastali su se Mendes koji je agent Josea i Branca i razgovarali o bitnim temama..

Mendes je potvrdio da Mourinho ostaje u Interu i interesovao se za buducnost Quaresme ciji je isto zastupnik..od Brance je dobio potvrdu da se on vrace u Inter"ako ima volju da se vrati i ako ne stigne neka primamljiva ponuda za njega"..

Jos je tema razgovora bio Ricardo Carvalho kojeg nasi zele dovest a on ce doci samo ako mu iz Chelsea ne bude garantovao mjesto u prvom timu..ako se to desi on ce rado prihvatit poziv Josea kojeg veoma cijeni..

CurvaNord69
23-05-2009, 13:04
A carvalho ce igrat stalno tako da nista.
jedino sta ce nam drogba sad

Guro
23-05-2009, 13:15
... and Milan are one of my favourite teams

a jel znate ko je ovo rekao :) ako je tako neka im je srecan :)

---------- Post added at 12:15 ---------- Previous post was at 12:14 ----------

David Trezeguet To Lyon, Karim Benzema To Juventus

ako ovo urade a i dodje diego... bice muke :)

hulle
23-05-2009, 13:16
... and Milan are one of my favourite teams

isak samokovlija heheheheheheh

esteban
23-05-2009, 13:18
Pominje se da je stigla juce ponovo ponuda za Muntarija i ako ga Inter proda kao zamjenu vidi u Melu iz Fiore..ne bih se ni malo bunio da se ovo desi..

Guro
23-05-2009, 13:22
ja bih se slozio....mada ja mislim da i ne treba se tako lako odreci Muntarija...imao je solidnu sezonu

CurvaNord69
Ma dobar je sulley, neka ga sad :D
jos ce naucit

ivan019
Jose Mourinho and Didier Drogba confirm their intention to work together again at Inter after forming a remarkable bond at Chelsea.

logike u interu odavno nema

Mislim da nam sad samo jos on fali :D

esteban
23-05-2009, 13:43
Pominje se Makoun iz Liona..kao sansu da se on dovede vidi se u Mansiniju koji bi presao u Lion

Mauro7
23-05-2009, 13:52
Pominje se Makoun iz Liona..kao sansu da se on dovede vidi se u Mansiniju koji bi presao u Lion

odlično, mijenjamo destruktivca Mancinija za kreativca Makouna

esteban
23-05-2009, 14:00
odlično, mijenjamo destruktivca Mancinija za kreativca Makouna

hahaha

CurvaNord69
23-05-2009, 14:20
Pa makuon novi kaka :P

Nera
23-05-2009, 14:23
Znaci nera je dao krivu informaciju :P
Zamolio bih vise bez ove price. Vi (sto ste vec ovu pricu pominjali) ako imate sto pametnije da recete, recite, a ne samo spamate po cijeli dan. :P

Bolzoni je jedan od igraca koji idu u Genou (nezna se jos dali pola-pola, ili cijeli).

DenchiNL
23-05-2009, 14:32
Genoa hoce s nasim parama na ljeto da uzme Rossija iz Villareala i Quaresmu od nas , počinju me nervirat ovi iz Genoe

Nera
23-05-2009, 14:33
E da.. Postoji opcija da Quaresma ode Genou na pozajmicu. Bice da Moratti i Preciozi rade djidji-midji, cim sve rade kao par :D

CurvaNord69
23-05-2009, 14:34
Pa bolje da uzmemo rossija nego milita, al eto.
a jbt genoa uze pola ovih nasih rezerva
cruz, crespo, bolzoni, acqua

Mauro7
23-05-2009, 14:51
Genoa hoce s nasim parama na ljeto da uzme Rossija iz Villareala i Quaresmu od nas , počinju me nervirat ovi iz Genoe

pa ljudi su pametni, recimo mene živciraju naši a ne Genoa, da si ti tamo ne bi li i ti poslovao tako? :)

hulle
23-05-2009, 14:56
odlucili malo nasi da sponzorisu i genovu..kaze sad ce roma dobiti novog vlasnika pa njih vise ne treba hehe

Nera
23-05-2009, 15:04
Nasa uprava ima izgleda opciju po kojoj moze otkupiti Acquafrescu sledece sezone po istoj cijeni.. Kad bi to bilo, onda bi Robert bio zamjena za novac, koji bi posao za Milita :D

hulle
23-05-2009, 15:08
ma da..mogu samo da sanjaju....
genova je uradila posao stoljeca s nama

dera
23-05-2009, 15:14
Pominje se da je stigla juce ponovo ponuda za Muntarija i ako ga Inter proda kao zamjenu vidi u Melu iz Fiore..ne bih se ni malo bunio da se ovo desi..
ako dodje motta, nema potrebe za melom koji je preskup za ono sto je pokazao do sada u svojoj karijeri, jer motta je koliko sam cuo bio pravi razbijac u barci
dokaz da cemo igrati:
------milito
ibra---------quaresma(balotelli, arnaut...)
lekcija koju jose jos nije naucio jeste da nikada ne dajes izjave kako ti se svidja jedan igrac, i da ces dati sve od sebe da ga dovedes, pogotovo ako je igrac u dobrim odnosima sa tim klubom i ako nemaju velike pare, tj. predsjednik u njegovom slucaju genoe i porta su znali da ce dati koliko god da ih dobiju, zato i jesmo debelo prosli
Nasa uprava ima izgleda opciju po kojoj moze otkupiti Acquafrescu sledece sezone po istoj cijeni.. Kad bi to bilo, onda bi Robert bio zamjena za novac, koji bi posao za Milita :D
ma to nije maslo nase uprave, to mora da nas je savjetovala parma :D

DenchiNL
23-05-2009, 15:24
neko je spomenuo iznad da je i Bayern zagrizao za Arnautovica, pa da demantiram nije za njega nego za Eliu , mladu holandsku nadu, lijevo krilo a isto iz Twentea, sto je normalno znajuci da je Van Gaal novi trener Bayerna, a par puta je naveo da mu se svidja igrac.

dera
23-05-2009, 15:27
ja sam spomenuo, moguce da je i za toga, ali ovaj marko je izjavio, ne znam kada, da bi vrlo rado presao i u bayern

DenchiNL
23-05-2009, 15:28
cisto sumnjam da ce Muntari ici posto je igrac kakav nam treba , trkac, robusan,mlad bas ono sto nam fali za CL, sigurno ne za jednog Mela

Nera
23-05-2009, 15:29
ja sam spomenuo, moguce da je i za toga, ali ovaj marko je izjavio, ne znam kada, da bi vrlo rado presao i u bayern
Tesko. Markov agent je juce rekao da dolaze najkasnije u utorak on i Marko da potpisu ugovor, i da decko hoce cvrsto u Inter. Mozda si pogresno cuo :D

Denchi, ti pratis Eredivisie, kako ti se cini Marko? Ja sam gledao nekolika meca Twentea, i mislim da moze biti pravi pogodak.

dera
23-05-2009, 15:31
znam za tu poslijednju izjavu agenta, ali licno on je za neki lokalni radio izjavio da se ne bi neckao ako bi ponudio i bayern

DenchiNL
23-05-2009, 15:38
Tesko. Markov agent je juce rekao da dolaze najkasnije u utorak on i Marko da potpisu ugovor, i da decko hoce cvrsto u Inter. Mozda si pogresno cuo :D

Denchi, ti pratis Eredivisie, kako ti se cini Marko? Ja sam gledao nekolika meca Twentea, i mislim da moze biti pravi pogodak.

pa vec sam pisao o njemu ali uglavnom se slazem s misljenjem vecine da je Ibra 2 , dobar je u prijemu lopte ,zna se zagraditi, jak je, ima odlican dribling i zna prelomiti (odluciti) tekmu jednim potezom, nece zabiti 20 golova ali ce zabiti par golova da se uhvatis za glavu, isto malo je neprecizan, tako da bi i Milito mogao pospremiti neke njegove odbijene lopte u gol , cesto ima stativu,precku a takodje nerijetko napucava igrace(ovdje misle da je bezobrazan jer to namjerno radi) da bi isforsirao korner,penal itd. sve u svemu mislim da nakon jedno 2-3 sezone serie A bice lav.
on,mario,Acqua i recimo jedan brz napadac bi po meni bili revolucija kod nas u napadu, pogotovo prve sezone jer bi bili nepoznanica.

dera
23-05-2009, 15:51
hm, po svemu sudeci, nas Dzeko :D

DenchiNL
23-05-2009, 16:08
hm pa dobro Dzeko je visociji i vise je golgeter , ali talentovan mladi igrac definitivno, ne bi me cudilo da izbori mjesto u prvih 11, u toku priprema

Grujinho
23-05-2009, 16:55
Dakle Genoa: Crespo, Acquafresca, Bolzoni, Quaresma,....
Inter: Milito, Motta

a šta da im damo još Ibrahimoviča i Maicona??

Nera
23-05-2009, 17:28
Dakle Genoa: Crespo, Acquafresca, Bolzoni, Quaresma,....
Inter: Milito, Motta

a šta da im damo još Ibrahimoviča i Maicona??
Crespo nije vise nas, tako da im njega ne dajemo. Bolzoni mora ici nedje kako bi skupio iskustva (samo se nadam da nije prodat cijeli), dok ovo za Quaresmu.. neznam.. Nije nista sigurno, mada cisto sumnjam da ce otici, pogotovo u Genou.

---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:28 ----------

hm, po svemu sudeci, nas Dzeko :D
Kako to mislis? :D

dera
23-05-2009, 17:45
ovo quaresma-genoa je cista sprdancija
nera, pogresno si protumacio, ja sam to rekao na post denchija kakav je arnautovic, pa prema opisu podsjeti me na dzeku

Nera
23-05-2009, 17:51
ovo quaresma-genoa je cista sprdancija
nera, pogresno si protumacio, ja sam to rekao na post denchija kakav je arnautovic, pa prema opisu podsjeti me na dzeku
haha.. Ja rekoh, evo ga Dzeko kod nas :D Samo, Arnautovic nije gol igrac, kao Dzeko. Ali je s loptom na ti (sto se tice tehnike) :D

EDIT: Chelsea je izgleda fiksirao cijenu koja je potrebna da se dovede Carvalho. 6 miliona eura. Cijena je niska, jer je izgleda, kako prenose mediji, Carvalho rekao upravi da hoce da se preseli u Inter. E ovo bi bio pravi pogodak.

dera
23-05-2009, 18:00
ode ova (nasa) ekipa u nepovrat

nera, pa sjecas se kad sam ti rekao da dzeko ima tehniku ibre, a sada ga poredim sa arnautom, sto je tacno jer oni arnauta porede sa ibrom :D

DenchiNL
23-05-2009, 18:25
Moving on to the transfer market, Mourinho said: "If you ask me which three 'number 10s' I would like, I would say Kaka, Gerrard and Iniesta, but I can say that I like Deco and we have grown together in football. As for the future of Ibrahimovic, his ticket to leave isn't easy to pay and it's difficult to buy."

After the away match against Cagliari, Inter host local rivals Atalanta in the last match of the season. "In the last home match against Atalanta the Inter bench will change," announced Mourinho. "Me, Baresi, Oriali or Natalino Moratti, Butti and the others will be on the added bench. Bernazzani, Faria, Silvino, Fausto Sala and Giorgio Panico will be in our place. It's our way of thanking them, there's no lack of respect towards our opponents. It's just a present for those who have worked and won with us, but have never been on the bench. We will be in the so-called added bench."

znaci iz njegovih usta sa pressice , Deco nam je blizi i igramo sa 10-kom

hulle
23-05-2009, 18:33
dobro je deco, milito, carvalho, drogba, ...najbitnije je da se podmladjujemo :)

all3n
23-05-2009, 19:24
dobro je deco, milito, carvalho, drogba, ...najbitnije je da se podmladjujemo :)

pa da...sve mladi igraci....

hulle
23-05-2009, 20:10
al razmisljam nesto dobro bi bilo da ih posaljemo u neki klub na posudbu prvo...

Nera
23-05-2009, 22:29
U Genou idu Bonucci i Bolzoni na pozajmicu. Uz normalno, Acquafrescu i nekih 18 miliona. Znaci operacija Inter-Genoa kosta oko 32 miliona eura. Isto tako, Preciozi kaze da Crspo ide kod njih 99.9%, ali kao slobodan igrac to nema veze sa nama. I mozda ce Q na pozajmicu, ali van ostalih operacija.

dera
23-05-2009, 22:44
al razmisljam nesto dobro bi bilo da ih posaljemo u neki klub na posudbu prvo...
ko ce cekati, bolje da ih damo za favallija

Quaresma#7
23-05-2009, 23:30
Čito sam nešto za Teveza. Agent od Teveza je rekao da je njegova cena 30M€. On hoče 4-godišnji ugovor težak 5M€. Naši su spremni platiti 10M€ odmah i 20M€ posle iduče sezone. Sad je izgleda sve na Tevezu dali on hoče iči u Inter ili neče. Jednom nas je več odloknio kad je dolazio u Evropu.

Grujinho
23-05-2009, 23:39
neka bolje dovedu još jednog vezista i braniča nego teveza...ionako imamo več 4 napadače....

Mauro7
23-05-2009, 23:56
5M po sezoni bi on??? nema šta skroman je...utd je prvi klub jači u kojem igra i da je bar standardan... istina ovo malo što je igro se dobro pokazao i ne sumnjam u njegove kvalitete i sviđa mi se kao igrač ali 5M eej dečko...
slažem se sa gruhinjom ako ćemo trošit još dosta love onda klasična 10tka što je i mourinho spomenuo

Quaresma#7
24-05-2009, 00:08
Još jedna dobra desetka/playmaker i Štoper. Možda još koji vezni za backup.

hulle
24-05-2009, 01:08
eh...ali koga za 10-ku.........diego juve, nasi ne zele riberya....cassano ni na nebu ni na zemlji....

Mauro7
24-05-2009, 01:11
eh...ali koga za 10-ku.........diego juve, nasi ne zele riberya....cassano ni na nebu ni na zemlji....

hehe Deco kako pišu
ali bolje po meni Djalminha

hulle
24-05-2009, 01:15
hehe Deco kako pišu
ali bolje po meni Djalminha

pa mogao bi i maradona heheheheh

al deco nije ona klasicna 10. on je vise playmaker..dosta se vraca nazad

esteban
24-05-2009, 01:54
Calciomercato: Quaresma vicino al Genoa (23.05.09)

L'Inter potrebbe cedere il portoghese Ricardo Quaresma al Genoa in comproprietŕ per circa 10-12 milioni di euro.

Questa č l'ultima voce di mercato riguardante il club di Preziosi, alla ricerca di un vero e proprio "colpo" ad effetto dopo le cessioni di Thiago Motta e Milito alla societŕ di Moratti. Dopo Hernan Crespo quindi, che dovrebbe firmare nella giornata di lunedě, un altro giocatore di proprietŕ dell'Inter potrebbe approdare sotto la Lanterna.

Znaci odustajemo od igre sa krilima..i po ovom Genova nam daje 12 mil za pola Quaresme..pa i nije lose samo kad bi i onu polovinu naplatili

Grujinho
24-05-2009, 01:59
dakle ode i Q u Genou...

sljedeče sezone genoa če bit druga ekipa intera....crespo i acqua u napadu....q i bolzoni na vezi...još da im damo rivasa i matrixa i to je to

Mauro7
24-05-2009, 03:18
dakle ode i Q u Genou...

sljedeče sezone genoa če bit druga ekipa intera....crespo i acqua u napadu....q i bolzoni na vezi...još da im damo rivasa i matrixa i to je to
acqua ide ili u napoli ili parmu

Guro
24-05-2009, 03:47
hmmm....ja ne bih dao quaresmu...mislim covjek nije ni posteno sasnu dobio da se pokaze...

Huska
24-05-2009, 10:51
Mourinho je izjavio da će potvrdit romb za sljedeću sezonu i da treba kvalitetna desetka pod hitno, jer mu Deki treba na drugoj poziciji...
Po medijima Mou ima dvije varijante u glavi:

Cambiasso ispred obrane, Deki i Thiago Motta srednji i desetka iza Ibre i Milita.
Cambiasso i Motta ispred obrane, desetka iza Balotellija, Milita i Ibre.

Branca je navodno već razgovarao sa agentom od Deca. U rokovniku su još Nasri i Ribery...

dera
24-05-2009, 10:58
sto se tice teveza, pa razmislite zasto ide iz man utd-a, ne samo sto ne igra, nego sto hoce jos vece pare da se osigura od klupe
ali sigurno je da ima kvalitet, pomalo podsjeti na cassana

sto se tice Quaresme i Mancinija, Jose je ispao krajnje neposten

Nera
24-05-2009, 11:38
Stanite ljudi, nista nije gotovo kad se radi o krilima. Ovo su samo novinarski natpisi.

Bagni, strucni konsultant koji je angazovan na Domenicu Sportivu (nas bivsi igrac, i veoma uticajan prilikom dovodjenja mladih talnata u Italiju. Covjek koji aktivno prati 98 liga, pravi znalac) je rekao da je Arnautovic odlican potez. Kaze, prerano ga je uporedjivati sa Ibrom, ali da je decko odlicna trgovina.

Gasperini je rekao da je Inter vec najjaca ekipa lige, dok ce sa Mottom i Militom taj gap biti jos veci. Kaze, igraci izuzetnog kvaliteta. Treba mu vjerovati, ipak ih je trenirao :D

E da, prica se da ce Mourinho da produzi ugovor do 2012. (sa povecanjem plate, normalno) :D

Mauro7
24-05-2009, 11:51
ahah dobar je Bagni al da je neki super ekspert, bilo je igrača koje nije ni spominjao pa su postali pravi
al 98 liga *cough* *cough*

Nera
24-05-2009, 12:25
ahah dobar je Bagni al da je neki super ekspert, bilo je igrača koje nije ni spominjao pa su postali pravi
al 98 liga *cough* *cough*
To su pricali na DS, ako su slagali za te 98, onda i ja lazem :D Bogami, neznam koliko ga pratis. Cuo sam do sad dje je pricao o 50 igraca, nijednoga nije promasio. Isto tako kad je rekao da nece biti prava pojacanja (Datolo npr.).

Mauro7
24-05-2009, 12:28
za datola sam i ja znao čim sam ga pogledo prvi put, a i sad ono priča o arnautoviću mislim svi vidimo što je radio u twenteu, mlad je i s dobrim vođenjem svako takav može postati dobar i reć nda je netko ko ga je uzeo napravio dobar posao, ne znam nek mi da neko nepoznato ime koje će postat poznato za jedno 3,4 godine, neka imena i moja mama može pogađat
a za te 98 po meni očito da su slagali jer što znači pratit ligu? pogledat BAREM pola utakmica jednog kola evo napravit ću samo primjerić sa 3 utakmice, 3x90=270min , 98x270=26460min tjedno = 441 sati tjedno morat gledat utakmica , još kad izračunaš da tjedan ima 168 sati ne znam kako on to uspijeva i to sa SAMO 3 utakmice iz svake lige :sivi:

all3n
24-05-2009, 12:47
možda gleda samo isječke...hehe...neznam ljudi..al da mourinho odustane od svojih 4 3 3..neznam bas....makar na pocetku sezone....i ja mislim da ce ove sezone biti rekonstrukcija...dakle ajmo reci motta/milito/arnauovic...oni koji idu ne zna nitko izgleda...dakle ocekujem da sada ide prodaja i onda kupnja....vidi se da mou zeli dovest carvalho i deco..jer su oni gotovi igraci...iskusni...zeli napravit rezultat u sljedecoj sezoni..i boli ga briga za godine..to stoji...al nadam se da ce se otkriti i novi talenti..jer kada pogledate...sve igrace koji su sada jedni od najboljih zvjezda..mi smo pratili ,ali nikada kupili..mou je navodno produzio ugovor....nadam se dobroj trgovini ovo ljeto..i da ce q ostat..jer mislim da ce se on vratit i odigrat na pravom nivou...i vjerujem da ce mu svi dati podrsku,od uprave pa preko navijaca...mourinho ima zelju da ostane..svida mi se to...i nadam se da cemo na pocetku sezone svi biti zadovoljni..da ce sve biti uskladeno sa kvalitetom/godinama/novcem...jedne sezone moramo izvrsit to rekonstrukciju..treba novaca..no nekada je to nuzno..