View Full Version : Glasine o transferima
Eve ja tricm odmah da sredim transver....Boze pogledaj nas i oteraj ovou neman :)
oterace tebe ne prestaneš li se tako izražavat bez poštovanja
Quaresma#7
15-05-2009, 19:12
PSG nudi za Vieiru 10M€. To treba odmah prihvatiti. I imamo več para za Hernanesa ili pola Inlera.
Moje želje u vezi su: Inler, Hernanes, Elano i možda Modrić. U odbrani Bruno Alves a u napadu če verovatno Milito.
CurvaNord69
15-05-2009, 19:26
Ma ne elana, nije tolko dokazan a i njemu je 28.
A modric bi bio sjajan, a ko ce ti danas dat za patricka 10mil €, plus dobivamo jer ima 6 mil godisnje
Quaresma#7
15-05-2009, 19:48
Mi čemo tek još dobiti kad odu:
Crespo 3,5M€
Cruz 2,5M€
Figo 3,5M€
Vieira 6M€
Matrix (možda) 3M€
Burdisso 1,5M€
Rivas 0,5M€
Mancini 3M€ (ne verujem da če otiči)
Quaresma 2,5M€ (ne verujem da če otiči)
Samo za Jimeneza ne znam ali on ima sigurno između 0,5-1M€
Nadam se da sam našao prave plate.
Adriano je več otišao i olakšo nas je za 5M€ godišnje.
Oko 21M€ mogu nas olakšati sa platama godišnje, nisam računao Quaresmu i Mancinija jer ne verujem da če otiči. Adriana isto jer on je več odletio iz Intera. Naravno če doči novi ali nečemo pola toliko potrošiti na plate ko što na ove koji če odletiti. :D
Par dana nisam pratio šta se događa i kad sam vidio da smo kupili Milita pao mi je mrak na oči pogotovo kad sam vidio da su dali Aquafrescu. Stvarno ne mogu vjerovati da oni kupuju ovog starca pored takvog potencijala u svom dvorištu (Aquafresca) i životinje Teveza kojega bi mogli vrlo lako ugrabiti. Kako im nije jasno da nam ne treba takav igrač, mogli su komotno ostavit crespa ili cruza
trazit ce nasi 15m za vieiru sigurno!
teveza je prilično teško ugrabiti, prvo već odavno su prestale priče o nekakvom free transferu(lol) jer se konačno potvrdilo da treba platiti kompaniji koja je ''vlasnik'' i to oko 30ak M€, njemu je tamo dobro i čini se da će ga Utd ipak kupiti na kraju, u svakom slučaju ako jedan Utd želi kupiti Teveza onda nema šanse više
čuj Milito je mašina za golove, Crespo i Cruz su pre stari, ja nemam ništa protiv njega jer je vrlo dobar igrač, ima sjajan nos za gol, ali slažem se da smo mogli uzeti nekog drugog pogotovo za takve cijene, jer bi ga ja osobno platio max.10M€ bez ikakvih igrača, tu su Tevez, Quagliarella i Cassano a oni daju previše za njega
ma vieira vrijedi 100mil ....minimum hehe
trazit ce nasi 15m za vieiru sigurno!
Jesi ozbiljan??Licno bih i sa 5mil bio zadovoljan kad bi dao neko za njega plus 5-6mil plate se resavamo
---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:30 ----------
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/05/15/1267027/tottenham-hotspurs-modric-the-right-player-for-inter-durante
Agent Modrica rekao kako je on idealan igrac za nas..
čuj Milito je mašina za golove, Crespo i Cruz su pre stari, ja nemam ništa protiv njega jer je vrlo dobar igrač, ima sjajan nos za gol, ali slažem se da smo mogli uzeti nekog drugog pogotovo za takve cijene, jer bi ga ja osobno platio max.10M€ bez ikakvih igrača, tu su Tevez, Quagliarella i Cassano a oni daju previše za njega[/quote]
Milito ima stvarno nos za golove ali mislim da pored Acquafresce koji nije ništa lošiji igrač od njega (bar što se tiče njuha za golove) i bolji je u skoku nismo definitivno trebali prosipati tolike pare za igrača od 30 godina.
Svaka čast Militu ali izgleda idemo mi opet po starom, a već sam se ponadao da će više prilike dobivati igrači iz naše omladinske škole.
CurvaNord69
15-05-2009, 20:55
Men je jedino zao sto mu je 30god,nista drugo
DenchiNL
15-05-2009, 21:29
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/05/15/1267027/tottenham-hotspurs-modric-the-right-player-for-inter-durante
Agent Modrica rekao kako je on idealan igrac za nas..
bas me to cudi od njegovog agenta :D, oni inace nikad ne hvale pretjerano svoje igrace u motivaciji da zarade od transfera, prilicno sam shockiran i frapiran u isto vrijeme :D
sta reci za Milita a sto nije receno , mislim da nije los igrac ali takve smo vec imali , mislim da mu je ovo vanserijska sezona i skeptican sam da ce to ponoviti pog. u nasem dresu. Bio bih prezadovoljan ako bi Ibro i on pronasli neku hemiju i mogli dobro igrati zajedno, cak i kada bi dao 10-15 golova po sezoni to bi bila uspjesna akvizicija, da njegove godine su problem ali iskreno nije bio ovako dobar sa 25 god.
a sta je sa thiago Mottom jer Preziosi i njega spomenu??? kao sa zaljenjem se moramo rastati sa militom i mottom??? nismo valjda i njeg uzeli ???
Modrić je precijenjen igrač. U Tottenhamu je pokazao ništa...
bas me to cudi od njegovog agenta :D, oni inace nikad ne hvale pretjerano svoje igrace u motivaciji da zarade od transfera, prilicno sam shockiran i frapiran u isto vrijeme :D
sta reci za Milita a sto nije receno , mislim da nije los igrac ali takve smo vec imali , mislim da mu je ovo vanserijska sezona i skeptican sam da ce to ponoviti pog. u nasem dresu. Bio bih prezadovoljan ako bi Ibro i on pronasli neku hemiju i mogli dobro igrati zajedno, cak i kada bi dao 10-15 golova po sezoni to bi bila uspjesna akvizicija, da njegove godine su problem ali iskreno nije bio ovako dobar sa 25 god.
a sta je sa thiago Mottom jer Preziosi i njega spomenu??? kao sa zaljenjem se moramo rastati sa militom i mottom??? nismo valjda i njeg uzeli ???
Ako i za Mottu posaljemo dobru ponudu nas je..samo se nadam u kvalitetnija pojacanja na sredinu..
DenchiNL
15-05-2009, 21:48
http://www.channel4.com/sport/football_italia/may15n.html
eto sta kaze, znaci Motta gotova stvar, posto se ne spominje niko drugi , mora da smo mi???
CurvaNord69
15-05-2009, 21:54
Nista nije sigurno dok ne potpisu :D
NastyPillow
15-05-2009, 22:15
Modrić je precijenjen igrač. U Tottenhamu je pokazao ništa...
mozda je precijenjen, ali ne mozes rec da je pokazao nista jer je tottenham los ove sezone, a on im je medu tri koji jedini dobro igraju
jao samo da na kraju ne bude, motta i milito u paketu za 30m po snizenju plus aqua i neki mladi
CurvaNord69
15-05-2009, 22:20
Ma bit ce 20mil+acqua+moze bit jos neko tipa burdi :D
Suazo has been on loan in Portugal and has interested Newcastle, Everton and Manchester City. “The future of Suazo is not in Italy, but in England or Spain,” revealed Giovanni Branchini. “Several clubs have already made approaches to have information about the player.”
Former Inter striker Obafemi Martins could be heading back to San Siro this summer. English reports suggest that the speedy Nigerian is a target for Nerazzurri boss Jose Mourinho, who was linked with Martins when he was Coach at Chelsea. Martins has a Ł13m release clause, which may be activated by Inter or any one of his many admirers. Martins has scored 27 goals for the Magpies since he left San Siro three years ago and may seek a move whether Newcastle avoid relegation or not.
GLEDAJ SAD OVO:
“I spoke to the Inter directors, who seem to want to give the player away,” agent Roberto Fabbri told Radio Kiss Kiss Napoli.
“[Inter director Marco] Branca told me there are another two clubs (Genoa, Napoli) interested in Acquafresca and I can confirm Napoli would be ideal for him,” added the agent.
“A partnership with [Ezequiel] Lavezzi would be very exciting.”
ma nije modric los ali ne vrijedi ni blizu koliko oni traze...a sto ne uzmu mlade talijane ...joj ovih nasih sabana
CurvaNord69
16-05-2009, 00:48
Pa ni jedan igrac ne vrijedi kolko se trazi
pa dobro..ali kazem ako ce trositi te pare onda ima puno boljih igraca
ja ga iskreno nisam bas gledao ove sezone, ali po onome sto se sjecam da je radio u dinamu, dao bih 20m, samo sto je problem sto ga ovi ne bi dali ispod 30 sto je previse
CurvaNord69
16-05-2009, 02:05
E kad je lukica u sezoni 03/04 igrao za zrinju :D
ubili ga po bosni, pa sad nista u premiershipu :D
- Naša je namjera zadržati ga, no ukoliko on ima drugačije planove uzet ćemo ih u razmatranje - kanceloti
Balotelli#45
16-05-2009, 11:59
Suazo has been on loan in Portugal and has interested Newcastle, Everton and Manchester City. “The future of Suazo is not in Italy, but in England or Spain,” revealed Giovanni Branchini. “Several clubs have already made approaches to have information about the player.”
Former Inter striker Obafemi Martins could be heading back to San Siro this summer. English reports suggest that the speedy Nigerian is a target for Nerazzurri boss Jose Mourinho, who was linked with Martins when he was Coach at Chelsea. Martins has a Ł13m release clause, which may be activated by Inter or any one of his many admirers. Martins has scored 27 goals for the Magpies since he left San Siro three years ago and may seek a move whether Newcastle avoid relegation or not.
GLEDAJ SAD OVO:
“I spoke to the Inter directors, who seem to want to give the player away,” agent Roberto Fabbri told Radio Kiss Kiss Napoli.
“[Inter director Marco] Branca told me there are another two clubs (Genoa, Napoli) interested in Acquafresca and I can confirm Napoli would be ideal for him,” added the agent.
“A partnership with [Ezequiel] Lavezzi would be very exciting.”
jao dera malo mi dade nade kada bi oni dosli fuuu bili bi sjajni
Grujinho
16-05-2009, 12:21
zaboravite na scudetto sljedeče godine...ako uspijemo bit treči bit če dobro...
Agent Drogbe je jučer sletio u Milano
Izgleda zbog pregovora s Interom, jedini problem predstavlja eventualna odnosno koliko će biti kažnjen od Uefe
CurvaNord69
16-05-2009, 12:44
E sad sta ce nam i drogba i milito koji kurac?
gdje ce mario igrat?
Doci ce nam Drogba, Milito,Motta i Alves i tada mozemo i zvanicno nasu upravu da proglasimo nenormalnom
Grujinho
16-05-2009, 13:05
naši bi se trebali ugledati na Juventus, što se tiče transfera....oni dobro kupuju igrače več godinama....uvijek kupe ono što im je potrebno...evo sada Diego je več njihov...on če bit najbolji vezist sljedeče sezone u Italiji...tu se spominju još Lahm, Lavezzi, Pandev....
dok mi naši samo kidaju živce....jebeš morattija, brancu, orialija i sve ostale koji su zaduženi za transfere...
sa toliko para koliko ih ima Inter, sa toliko igrača za prodaju od kojih bi mogli dosta zaraditi ( Vieira, Quaresma/Mancini, Burdisso, Materazzi....) i sa takvom istorijom kluba mogli bi pucati na igrače tipa Villa, Silva, Aguero, Gourcouff, Montolivo, Ribery, Tevez, Hamšik, Luis Fabiano...
još su klubovi sa manjim proračunom osvajali LŠ... zato što znaju da kupuju isključivo ono što im treba u igri....
a naši jedu govna i rasipaju milijone na mottu, milita.... dobri su oni ali ne za LŠ...
pa kad pomislim kakvu vezu ima LIVERPOOL naprimer....
GERRARDA neču ni da opisujem
KUYT ultra maratonac, odličan u napadu i u obrani
iza njih MASCHERANO i XABI ALONSO...bez komentara
a tu su još i ostali...
a naši bi da im igru grade cambiasso, zanetti i motta... pa hajde bježi... ako tako nastave, bojim se da nas milan, juventus, roma i čak i fiorentina ne sjebu sljedeče sezone
Enfant Terrible
16-05-2009, 13:05
Nešto sumnjam da bi došli i Drogba i Milito. Puno je to para za obadvojicu, još za napadački dio gdje nam, ruku na srce, ne trebaju dvojica. Ne želim pljuvati prije prelaznog roka gdje se nije još ništa završilo, ali imena sa kojima smo povezani u najmanju ruku su smiješna. Milito, Motta, Drogba, D' Agostino... ko vidi napredak ovdje? Ja ne.
P.S. Juventus je ozbiljno zagrizao za Teveza. Njegov agent je rekao da postoje kontakti i da bi Carlito volio igrati u Italiji. Toliko o konkurenciji za slijedeću sezonu.
CurvaNord69
16-05-2009, 13:10
Ali vidis, oni teveza uzmu, mi starohane. I to dvojicu koja ce izgurat najboljeg mladog napadaca
pa kad pomislim kakvu vezu ima LIVERPOOL naprimer....
GERRARDA neču ni da opisujem
KUYT ultra maratonac, odličan u napadu i u obrani
iza njih MASCHERANO i XABI ALONSO...bez komentara
a tu su još i ostali...
a naši bi da im igru grade cambiasso, zanetti i motta... pa hajde bježi... ako tako nastave, bojim se da nas milan, juventus, roma i čak i fiorentina ne sjebu sljedeče sezone
Evo, Xabi Alonso je na prodaju. http://www.sportskiportal.com/transfer-centar/890-benitez-prodaje-11-igraca.pdf
Evo, Xabi Alonso je na prodaju. http://www.sportskiportal.com/transfer-centar/890-benitez-prodaje-11-igraca.pdf
njega bi se dalo uzet bez problema samo treba ponudit između 15-20M
prošlog ljeta ga je juve skoro uzeo, odjednom su se odlučili za 10 uzeti Poulsena(LOL) i u zadnji čas odustali od Alonsa, trebalo bi ga sada uzeti ne znam što naši čekaju
Ako juve uzme teveza, a već su uzeli diega oni su onda sigurno jedni od glavnih favorita za Serie A, a Milan ako proda Kaku onda nema što tražiti u prvenstvu i njih se ne moramo plašiti.
Ali stvarno se nadam da su ovo samo novinarska naklapanja jer sa ovim igračima koji se spominju definitivno neće biti pomaka
Ako juve uzme teveza, a već su uzeli diega oni su onda sigurno jedni od glavnih favorita za Serie A, a Milan ako proda Kaku onda nema što tražiti u prvenstvu i njih se ne moramo plašiti.
Ali stvarno se nadam da su ovo samo novinarska naklapanja jer sa ovim igračima koji se spominju definitivno neće biti pomaka
ali čuj izeli bi oko 70M € i sigurno da bi kupili nešt drugo kao što uvijek i znaju uzeti takvog igrača, uostalom Gourcouff je još uvijek njihov
a zanima se jedan šeik da preuzme 35% dionica s ulogom od 500M i da isto tako i izgrade novi stadion
Evo sad ancheloti izjavio da ako Ronaldinho zeli da ide niko ga nece zadrzavati, mogli bi ga uzeti za "male" pare
Grujinho
16-05-2009, 13:51
ronaldinho nam nije potreban.... barem ne u takvom stanju...sa viškom kilograma i u vrlo slaboj formi
ma dat ce nasi maria, acquafrescu i kompaniju milanu u zamjenu za jankulovskog hehe
---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 12:51 ----------
ronaldinho nam nije potreban.... barem ne u takvom stanju...sa viškom kilograma i u vrlo slaboj formi
dinho u najgoroj formi je bolji od nasih veznjaka u najboljoj formi hehe
Branca: ''Quagliarella nam se sviđa, kao što se sviđa Mourinhu, ali kao nama tako isto i mnogim drugim velikim klubovima. Uostalom napadač Udinesea je pokazao na terenu svu svoju vrijednostm pa je neophodno da za njega pokazuje interes neka velika momčad''
Grujinho
16-05-2009, 14:00
branca serator
hehe
za quagliu se interesira i zenit iako za njih znam da odlučno idu prema Iaquinti za kojeg su već ranije bili interesirani, sad ne znam je li nešto muljaju ili pak žele obojicu
priča se da će u ogledu s milanom prisustvovati njihovi skautovi
jao grujinho, dzida sta vi pisete, oni i sa tevezom dogurat ce tek na nas nivo
cuj prodao bi quaresmu, pa evo, dajmo mu jos jednu sezonu, a kada je bio u pitanju adri.. dali smo mu 3 godine :P
Drogbin agent se sastao sa Interom
Inter još uvjek nije odustao od napadača Čelsija, Didijea Drogbe i pokušaće da ga dovede u ljetnjem prelaznom roku. “Il Corriere Dello Sport” tvrdi da su “nero-azuri” blizu potpisivanja ugovora sa Drogbom, nakon što se igračev agent sastao sa čelnicima kluba.
U izvještaju se navodi da je Isa Traore, jedan od Drogbinih agenata, boravio u Milano, gdje se sastao sa čelnicima italijanskog kluba. Navodno je razgovor dobro prošao, ali će ipak Inter imati konkurenciju, jer je i Milan zainteresovan za napadača “plavaca”.
Pored italijanskih klubova interesovanje su pokazali i Mančester siti, kao i Olimpik Marsej, oba kluba su spremna da ponude Čelsiju oko 15 miliona eura za reprezentativca Obale slonovače.
U Interu se plaše da bi Ibrahimović mogao da ih napusti na kraju sezone. Iako su “nero-azuri” blizu potpisivanja ugovora sa Dijegom Milito, Drogba se čini kao prava zamjena za švedskog internacionalca
Ukoliko se ovo stvarno desava zar neko misli da cemo dovest Milita,Drogbu naravno zadrzat Balotelija a da ne prodamo Ibru :confused:
Ono sto zabrinjava u potpunosti je to sto bi za njih dvojicu koji imaju po 30 god dali preko 40mil i za dvije god njihova forma bi znatno opadala..
Pa stvarno idu na zivce..bas mi idu na zivce :mad:
joj da ne ponavljam onu svoju uzrecicu kad su u pitanju igraci Genoe i Drogba, pa ovaj kur*erator meni nema pojma, nekada je imao priznajem, ali sada NE!
joj da ne ponavljam onu svoju uzrecicu kad su u pitanju igraci Genoe i Drogba, pa ovaj kur*erator meni nema pojma, nekada je imao priznajem, ali sada NE!
O cemu ti dera?
CurvaNord69
16-05-2009, 14:41
Govori kako smo debili sto njih 2 uzimamo.
A ako je xabi alonso na prodaju, da je 25mil, odma ga uzet ako te pare dajemo za milita
DenchiNL
16-05-2009, 14:41
ovo mi se svidja , mada jos uvijek nisam impresioniran Militom u Interu, ali ocigledno je da JM eliminise nedostatak ove ekipe a to je napad, Drogba,Milito,Ibra,Mario i mozda jos jedan brzi igrac (Quagliarella/Martins/Tevez/Aguero) i bili bi sila u napadu.
naravno ceka se play(Ronaldinho/Sneyder/Fabregas/Miske) i jedan kreativac i kvalitetan stoper.
retardinho naravno male su sanse da ga uzmemo, ali bilo bi tako slatko uzeti ga i da ga JM vrati u formu, nesmijem ni pomisljati kakvi bi bili on i ibra zajedno kad se uigraju, mislim da bi to moglo donijeti CL, medjutim ne znam kakav je stav navijaca prema njemu jeste dao go nama u derbiju
jeste mi skromni, ali djaba vam sve kada smo pogrijesili sa trenerom ako smo htjeli ofanzivniju igru, on je i u engleskoj igrao najruznije
jednostavno, ne nadajte se, pogotovo evo denchi sada, tako ofanzivnoj, ja bih bio presretan ako bi dosao jedan sasvim prosjecan ofanzivni vezni i to je to
on ce pokusati opet igrati sa Q/M + jedan iskusniji napadac sa ibrom i to je to!
Ma sad ce i sa njim da se kocakamo ko sto smo se kockali 3 godine sa adrianom i na kraju...KURAC....ma svi vec znamo da ibra ne ide nigde...i alergican sam na novine koje stalno pisu o njegovom odlasku a jos vise na moje drugove koje citaju ta sranja....
Ma nasu su zaista idioti ako dovedu tog milita...mislim dal se mi to pretvaramo u Milan...
Sto se tice Drogbe...ja sam njegov fan,i nebi mi smetalo da dodje kod nas....jedino sto dosta zicera promasuje....Evo Ferguson sada na svakave nacine poksusava da zadrzi teveza...mislim da su nasi i malo pametni odmah bi trebali da se ukljuce u trku za njim....Dok sto se sredine tice,sem onog hernadesa,i one mrcine od Mikela,treba dovesti jos nekog brzog....A kako vidim Atletiko ce ove godine ostati bez LS,tako da bi to trebalo iskoristiti i dovesti malog Agura...
Ako dovedemo Milita i Drogbu ko da nam sjedi na klupu?Opet ce bit problem sa Mariom jer tesko ce pored ovih bit u prvi tim a znaci li to i da se oslobadjamo Ibre ako dovodimo obojicu?Plus godine pomenutih..sve za brigu..
ako stvarno dođe i Drog e onda sigurno ništa od Quaglie i/ili Cassana, em su mlađi i kupiš ih za iste cijene haha i još su talijani -S T R A Š N O
---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:04 ----------
kaže Mou da se slaže s gazdom da ne treba trošiti puno novaca da se može do uspjeha kroz par godina sa Obi, Krhin, Destro i Belec
uspehu u cupu italia?? :sivi:
CurvaNord69
16-05-2009, 16:06
Ma osvajamo supercoppa :zastava:
Grujinho
16-05-2009, 16:12
hehe... skroz slab smisao za humor imaju naši....
možemo složiti neki tekst ali onako od svakog člana pokupimo mišljenja i složimo jedan lijepi tekst, na fc inter news http://fcinternews.it/index.php stavljaju tu i tamo pokoji članak koji napiše neki navijač i to onako naslov tekst kao i da je napisao neki novinar i to još napiše na kraju teksta od koga je, nama će pisati članovi beneamate :) ja sve prevedem i pošaljemo :)
ovaj mou je stvarno mutav, on misli da će igrat napadački nogomet ako nakupi 8 sidraša u ekipi. pa nema šanse da ću to trpit , da drogba i milito dođu. I jedan je previše. Obojica su dva crva koja na zalasku karijere dolaze pokupit lovu. Kad vidim koje igrače juventus prati dođe mi muka od kluba Intera i svega. Juve kupio Diega, prati silvu, riberya , cassana, quaqlieu, kolarova, lavezzija, hamsika !!! A mi , motte , diarre svakakvih vrsta i podvrsta , milita , drogbu , palomba itd.
Grujinho
16-05-2009, 16:27
to sam baš mislio vam reči.... mogli bi nešto da napišemo...
ali prije svega, sve što čemo napisati treba biti realno....pa sad budemo li pisali o pojačanjima, taktici ili o čemu trečem....
bambi slažem se....veliki sam fan mourinha i intera, ali ovo što sada rade je nenormalno
sta je reko rekoba ima nesto na tom inter news??
I sta ono Ibra i milito....?
možemo složiti neki tekst ali onako od svakog člana pokupimo mišljenja i složimo jedan lijepi tekst, na fc inter news http://fcinternews.it/index.php stavljaju tu i tamo pokoji članak koji napiše neki navijač i to onako naslov tekst kao i da je napisao neki novinar i to još napiše na kraju teksta od koga je, nama će pisati članovi beneamate :) ja sve prevedem i pošaljemo :)
ja sam kontao to uraditi za tuttomercato, samo sto ce biti teze dobiti pravo :P
ma napišemo pa pošaljemo i jednima i drugima ;)
sve je to ista grupa ljudi :)
znaci, tuttomercato, transfermarketweb-footballpress i svi linkovi koji se nalaze tamo tipa fcinternews, palermo bla bla je njihovo :P
ma treba kupiti par mozgova...pa ih staviti u mm, jm i mb hehe
DenchiNL
16-05-2009, 18:09
jeste mi skromni, ali djaba vam sve kada smo pogrijesili sa trenerom ako smo htjeli ofanzivniju igru, on je i u engleskoj igrao najruznije
jednostavno, ne nadajte se, pogotovo evo denchi sada, tako ofanzivnoj, ja bih bio presretan ako bi dosao jedan sasvim prosjecan ofanzivni vezni i to je to
on ce pokusati opet igrati sa Q/M + jedan iskusniji napadac sa ibrom i to je to!
pa valjda idemo na CL , ne vidim da ce je bas neko prosjecan donijeti ???
niko prosjecan nema kod Liv,Chel,Barce i ManU???
igra i taktika nije problem nego jaki igraci i efikasnost zabijanja
CurvaNord69
16-05-2009, 18:13
Pa nece bit ni efikasnost sa milito/drogba, ali sta ce nam obojica? + neki prosjecni veznjaci
Grujinho
16-05-2009, 18:31
a ko če davat lopte militu/drogbi.... zanetti, cambiasso? možda muntari? pihh
CurvaNord69
16-05-2009, 18:51
Ma figo, vjecni
DenchiNL
16-05-2009, 18:53
Pa nece bit ni efikasnost sa milito/drogba, ali sta ce nam obojica? + neki prosjecni veznjaci
kako nece ???
dosad su bili efikasni zato ih uzimamo??
Di Vaio Bologna 22 (6 pens)
Ibrahimovic Inter 21 (2)
Milito Genoa 19 (5)
Gilardino Fiorentina 18
Kaka Milan 15 (7)
a i Drogba je extra , tacno povrijedjen je ove sezone a i Anelku krenulo ko nikada
uglavno mnogo efikasniji napad nego ovo sto imamo ove sezone = samo Ibro
a nisi me shvatio pa i ne treba nam prosjecan veznjak, svi moraju biti nadprosjecni igraci jer inace tesko da su pojacanja?? i kako sa nekim pokemonima i anonimusima ici na CL, samo klasom mozemo na CL
a izgleda da ce Man City i chelsea navaliti na Ronaldinha , pametno...
CurvaNord69
16-05-2009, 19:04
Nisi ni ti mene shvatio
mislio sam sta ce nam obojica, i da bude gore jos neki prosjecni veznjaci
i mislim da sam htio napisat da nece bit prob, al mi pobjeglo :D
a ako nedovedemo playa, da nam igra 8 napadaca nema golova
pa valjda idemo na CL , ne vidim da ce je bas neko prosjecan donijeti ???
niko prosjecan nema kod Liv,Chel,Barce i ManU???
igra i taktika nije problem nego jaki igraci i efikasnost zabijanja
ne kazem ja da ne treba, to kaze Jose!
Quaresma#7
16-05-2009, 21:15
Ma nisam jim ja više pametan.
milito izjavio da je genoa njegov dom...
CurvaNord69
17-05-2009, 13:12
Tooo :D
Znaci sad dolazi drogba :(
Grujinho
17-05-2009, 13:30
Evo ljudi MOURINHO je još jedno rekao.... ne mogu da zamislim inter bez ibrahimoviča...želim da on ostane a pored toga čemo dovesti još 3,4 nova igrača...
sad neznam ako je Hernanes več naš onda dolaze još trojica
Napad: Tevez/Drogba/Quagliarella/Cassano/Milito/Aguero
Veza: Motta/Sneijder/Modrič/Ribery/Mikel
Obrana: Bruno Alves....
to su igrači koji su se najviše spominjali uz Inter
Da se mene pita doveo bih 2 igrača za napad i po jednog u obranu i vezu
napad: Cassano i Quagliarella/Tevez
Veza: Ribery/Sneijder
Obrana: Zapata ali ništa od njega tako da ostaje realna mogučnost samo Bruno Alves
to su bile moje želje ali koliko znamo mourinha,..
napad: Milito i Drogba/možda cassano jer cijene jedan drugog i u dobrim su odnosima
veza: Motta i Mikel/možda modrič ali ja mislim da nema ništa od toga
obrana: B.Alves
P.S. Atletico Madrid teško da uhvati 4.poziciji u ulazak u kvalifikacije za LŠ, tako da Aguero možda i ode...za njega se isplati dati malo veče pare....a ja bih napravio ovako...jedno 20m€ + Q :D
Quaresma#7
17-05-2009, 14:08
Ne Q-ja to je definitivno previše. Ja bi njima ponudio u kešu 30M€ ili 25M€+Obinna ili Jimenez. A oni onu svoju klavzulu od 60M€ neka si zabiju u šupak.
pa sto bolji je obinna nego q
jao grujinho, budi malo vise realan
od veznih ti je jedino motta i mikel bio duze vrijeme na nasem listu, ostali su samo prolazne misli nekih novinara
tvoje zelje su jako skromne, mislim, ali opet zasto ce ti dva napadaca?!
DenchiNL
17-05-2009, 14:57
jao grujinho, budi malo vise realan
od veznih ti je jedino motta i mikel bio duze vrijeme na nasem listu, ostali su samo prolazne misli nekih novinara
tvoje zelje su jako skromne, mislim, ali opet zasto ce ti dva napadaca?!
pa zuti kartoni, ozljede,formacije sa 3 spica, ili jednostavno ako jednog ne ide
pa svi kvartfinalisti imaju 3-4 jaka spica
Grujinho
17-05-2009, 15:04
mi imamo samo Balotellija i Ibrahimoviča za sljedeču sezonu...ako mourinho misli igrati 4-3-3 onda trebamo još 2 napadača...ali ne tipa inzaghi nego tipa cassano koji mogu igrat i na krilu... sigurno da če biti tu i neke ozljede igrača....
ali dera...ja sam realan, mourinho i kompanija nisu...ne mogu oni očekivat da če osvojit lš sa takvim igračima....nema šanse...englezi če nas pojest opet...ali dobro vidjet čemo..
denchi, vraca se aqua
grujinho, znam.. ali to se nece desiti, pokusat ce jos jednu sezonu igrati po krilima
denchi, vraca se aqua
grujinho, znam.. ali to se nece desiti, pokusat ce jos jednu sezonu igrati po krilima
Ukoliko dodje Milito, Acqua ide u Genou (polovicno vlasnistvo). I zato je ponudjeno produzenje ugovora Cruzu ;)
CurvaNord69
17-05-2009, 17:04
Pa bolje da ostane acqua a ide cruz
pa vidiš da na kraju krajeva i oni vide da vodica nije spreman još uvijek
pa vidiš da na kraju krajeva i oni vide da vodica nije spreman još uvijek
Uprava je odusevljena sa Robertom, ali Genoa ne da Milita ukoliko ne dobiju Roberta. Insistirali su na cijelom ugovoru naseg spica, ali ga Mourinho i uprava ne daju za zivu glavu.
CurvaNord69
17-05-2009, 17:16
Pa jbt bolje da ostavimo acqua sad bez milita :D
je pa vidim kolko su oduševljeni, produžuju ugovor cruzu a spremni su opet dat momka i to POLOVIČNO vlasništvo, da je tooolko dobar sada onda bi igrao sljedeće sezone u Interu, pa već dvije godine igra stabdardno u serie a, kolko mu ih treba 5?
CurvaNord69
17-05-2009, 17:18
Ma u 30 za nas igra
Zato jer Milito nece doci ukoliko ne damo Acquu. Nema druge, jer cistoga kesha nema..
I on ima tek 21. godinu, sledeca sezona bi mogla biti godina njegove potpune afirmacije.
Viera:" Moj prelazak u PSG? Nista nije nemoguce."
Ne bih se bunio...
---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:19 ----------
Ukoliko Pandev ode iz Lazia, Suazo moze biti njegova zamjena.
Quaresma#7
17-05-2009, 17:25
Viera:" Moj prelazak u PSG? Nista nije nemoguce."
Ne bih se bunio...
Ukoliko Pandev ode iz Lazia, Suazo moze biti njegova zamjena.
Eto sreče od obojce bi zaradili oko 20M€. Majka.
Eto sreče od obojce bi zaradili oko 20M€. Majka.
Za transfere njihove bi dobili oko 15 milki. Viera jos jedna godina ugovora (5 miliona). A Suazo jos dvije od 3 miliona. Znaci, ukupno 26 miliona manje ;)
CurvaNord69
17-05-2009, 17:29
Pa nije ni lose :D
Pa gde lose, zaradimo nesto i otarasimo se suaza :P
stari moj kolko bi ja platio da se otarasimo ivana :P
ma super sve al oni produžuju cruzu
stari moj kolko bi ja platio da se otarasimo ivana :P
ma super sve al oni produžuju cruzu
daj 1000 evra povuci cu se u penziju :D
citam sad na jednom forumu i kazu kako je moratti u nekom intervjuu rekao kako ce za nagradu dovesti jednog spanjolskog igraca eh sad tko ce to bit nezna se jos al pretpostavlja se da je netko izmedju ville fabregasa silve i xabi alonsa
Balotelli#45
17-05-2009, 18:26
mozda mislio da je motta spanac jer igrao za barcu :sivi:
CurvaNord69
17-05-2009, 18:40
Ma da je to istina meni je svejedno koji ce doc :D
Quaresma#7
17-05-2009, 21:19
Šta zar stvarno produžuju ugovor Cruzu???
CurvaNord69
17-05-2009, 21:22
Da, ako ode acqua za genou, ako ostane ode cruz
Znaci, Mediaset kaze da su Milito i Motta prakticno nasi. Dok je Moratti to ublazio, kaze nema nista konkretno za sad.
Jedan od jacih agenata italije, Morabito kaze, da se pominje za nas Vidic. I da ce kad tad doci Messi.. :zastava:
koji bi bio kram da messi dođe ovo ljeto , iako mi se čini da ovaj agent pravi sprdnju od sebe kad lupa ovako
pa mozda dodje kao figo u 30 i nekoj hehehe
Znaci, Mediaset kaze da su Milito i Motta prakticno nasi. Dok je Moratti to ublazio, kaze nema nista konkretno za sad.
Jedan od jacih agenata italije, Morabito kaze, da se pominje za nas Vidic. I da ce kad tad doci Messi.. :zastava:
a jesi ti čuo što je upravo rekao Moratti ? :sivi: da će kampanja bit vrlo slična kao i prošle, da će se ići na samo ono nužno jer da je ekipa jaka kao što je to potvrdio i Tronchetti Provera
:sivi:
a jesi ti čuo što je upravo rekao Moratti ? :sivi: da će kampanja bit vrlo slična kao i prošle, da će se ići na samo ono nužno jer da je ekipa jaka kao što je to potvrdio i Tronchetti Provera
ja se slažem sa morattijem, treba nam samo nužno, znači dva visokoprofilna kreativna vezna igrača ala fabregas,xabi alonso , dva napadača milito i quaqlia i obrambeni vidić
samo nužno :D
Pusti ti Massima. Bice ove godine trgovanja. Mislim da su Milito i Motta blizu. Mimo njih, mozemo ocekivati jednog defanzivca(sigurno ne vidica, nego mozda Ivanovica, Bruna Alvesa...) i jos jednog veznog (Hernanes). Uz povratak Quaresme.
hehe ovaj sigurno koristi nesto jako :D
vidica i messija mozemo samo da sanjamo
evo izgleda mozemo otvoriti temu medju igracima intera o Militu :)
izjava Murinja
“Now we can say it: Inter are very close to signing Milito from Genoa,” he told reporters after last night’s win over Siena.
“Then we will buy a few midfielders and a defender, considering that we will bring 2-3 Primavera players into the first team.”
Ovako... Napad: Milito je prakticno nas , to znamo. U zadnje vrijeme sve se vise pominje Quagliarella kao nas novi clan. I tek sad (a ne prije 2 nedjelje kao sto su pominjali mediji), pocelo se pregovarati sa Sampdoriom oko Cassana. Razmislja se o nekih 12-15 miliona plus pola Jimeneza. Isto tako se moze igrati na kartu Meggiorini.
To je sto se tice napada. Mou hoce da igramo 4-3-3 (naravno), ali ne sa cistim krilima, vec sa igracima koji igraju blize golu, kao Baca sa Henryem, ili Chelsea sa Anelkom.
Sredina: Nakon zavrsetka sezone, objavice se dolazak Hernanesa (problem sa njim je sto je extrakomunitarac, pa se ceka ukoliko neko novo ime uskoci). Za Thiaga Motuu, apsolutno nista nije gotovo, iako to prenose mediji. D'Agostino interesuje, ali mu skace cijena rapidno, i Rube se interesuje za njega.
Odbrana: Vidic se pominje, ali tesko je to izvodljivo. Mourinho ima jedno ime u glavi. Bruno Alves. Problem je kao i uvjek (vidji transfer Quaresme) Porto. Traze 15 miliona, nasi nude 10. Jose hoce jednog defanzivca koji je tehnicki i fizicki jak, i zbog toga se ide na njega, a ne na Kjaera.
znaci ako cassano dodje mario na klupu :( al ajd ipak je cassano igracina pa nije veliki problem al neznam koga bi mi trebali dovest u vezni red pa da taj iz prvih 11 izbaci nekog iz cetvorek deki suljo el chucu il capitano jer i njih cetvorica tacnije suljo i deki ce se borit za ono jos jedno mjesto pokraj zanettia i cambiassa
Od gore navedenih veznjaka jedino bi alonso mogao imati zagarantovano mesto u prvom timu
Inter President Massimo Moratti is planning an outrageous summer spending spree and intends to buy Diego Milito, Fabio Quagliarella and Thiago Motta.
uh zaista ne znam koji je bolji...sa ova tri igraca pa ni treviso nam nebi mogao nista heheh
CurvaNord69
18-05-2009, 14:11
Pa ako liverpool prodaje xabia KOJI KURAC STA CEKAMO?
eh sad u studio sportu kažu sljedeće :
čeka se finale lige prvaka, da bi Inter i Utd počeli pregovarat oko Vidića, naime za transfer u Milano je i njegova žena kojoj je puna kapa engleske tako nešto
sutra se sastaju Moratti i Preziosi da bi dogovarali transfere Milita i Thiaga Motte :
ukupno 35M€ a Inter da bi smanjio cash će im dati posudbu Bonuccija, polovično Viviana i kompletno Acquafrescu
CurvaNord69
18-05-2009, 14:15
E jebo mater kompletno acquafrescu :(
ma nisu normalni ajd polovicno i nekako al ovo ma de ba sto je previse previse je
Enfant Terrible
18-05-2009, 14:21
Ovaj transfer market stvarno nema smisla. Dati Acquafrescu plus dosta kesha za Milita i Mottu je potez svojstven budalama. Znaći, dovodimo prosječnog veznjaka i napadača koji može odigrati najviše 3 sezone na visokom nivou, a za uzvrat najperspektivnijeg mladog napadaća (pored Maria) plus lovu...:confused:
Što je najtužnije u svemu ovome, siguran sam da ćemo dati 20+M€ za Acquafrescu za nekih sezonu ili dvije. Jebeno krasno
dobro oni su tako rekli, ali ne mora značit da će bit tako..smirite se :)
Balotelli#45
18-05-2009, 14:23
ne bre kompletno acquafrescu oni nisu normalni neverujem da ce do toga doci rekli su i mou i moratti da acqua ostaje nadam se da to nece promeniti jebali ih i milito i motta
Enfant Terrible
18-05-2009, 14:28
dobro oni su tako rekli, ali ne mora značit da će bit tako..smirite se :)
Iskreno se nadam da je to samo rekla/kazala, jer je krajnje vrijeme da poslujemo normalno, a ne da nas smatraju budalama i da punimo kasu parazitima poput Rome, Genoe i ostalih. Treba prosuditi realno vrijednost Milita i ponuditi cifru u skladu s tim- po meni najviše 16-17M€. 22M€ za igrača koji nikada nije igrao za veliki klub niti se može pohvaliti Bogzna kakvom reprezentativnom karijerom, mi više liči na pranje novca nego ozbiljnjost poslovanja. Da ne spominjem da Mottina cijena ne bi smjela ići preko 10M€ ni u kom slučaju.
Ja se nadam da to nije istina, ako nasi to urade smejace nam se cela evropa :( a da ne pominjem da sa njima i necemo imati neki pomak u igri :(
CurvaNord69
18-05-2009, 14:39
Pa bitno je da imamo bolju obranu :)
Cijena za Milita bi bila, pola Acque (oko 6 miliona) i jos nekih 10-12 milion u kesu. Na tim ciframa se vode pregovori ;)
Vidic bi nam bio odlican, ali tesko da ce se to desiti. Mada, opet. On je vec ranije htjeo da ide u Italiju (bio je blizu Fiorentine), sa Manchestrom je osvojio sve sto se moglo osvojiti. Mozda sad hoce da proba nesto novo. Deki Stankovic, Milano kao grad, Mourinho, Seria A, i ta zelja da se dostigne konacno LS (sto je za najvece igrace veliki izazov, a u njih spada sigurno Nemanja), mogu biti valjani argumenti..
Balotelli#45
18-05-2009, 15:07
i njegova zena :D nadajmo se da je papucar pa da poslusa zenu :sivi:
Ma kakva zena bre, pa nije on david beckham :sivi:
Enfant Terrible
18-05-2009, 16:38
Istu stvar (oko "ženine želje") su spominjali i u vezi prelaska u Barcelonu, pa je tako meni to čista glupost. Vjerovatno mu je žena izrazila želju za preseljenjem u neke krajeve gdje je "normalnija" klima (u Engleskoj skoro stalno kiša), ali to neće imati nikakve veze sa njegovim odlaskom iz Uniteda jer mu je tamo i više nego odlično. Proglašen je najboljim odbrambenim u Premiershipu, igra u ponajboljem klubu na svijetu, i osvaja konstantno velike trofeje. Po meni, ne vidim razloga zašto bi išao negdje drugo...
Diego Milito je u Milanu. E sad, vi vidjite sto to moze znaciti.. :D
ma zasto dati 30mil za vidica kad mozemo to dati za b.alvesa hahahahahahah
izjava Murinja
“Now we can say it: Inter are very close to signing Milito from Genoa,” he told reporters after last night’s win over Siena.
“Then we will buy a few midfielders and a defender, considering that we will bring 2-3 Primavera players into the first team.”
nema sanse da je ovo izjavio, ko god da je to prenio, treba mu sudsku opucat
uh zaista ne znam koji je bolji...sa ova tri igraca pa ni treviso nam nebi mogao nista heheh
sto se tice vidica, sta cekamo, ali stvarno ce biti tesko
Nema šanse da Vidić ode iz Manchestera. Neće dati Fergusson...
Enfant Terrible
18-05-2009, 17:33
Diego Milito je u Milanu.
Da, i odbio je davati komentare, što u neku ruku potvrđuje upravo ono što se špekulira...
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Van Persi nece da produzi ugovor sa Arsenalom (i jos neki igraci, jer Arsen Wenger izgleda ide u Real).
Tako da bi se mogao dovesti za neku malu cijenu , iliti nesto oko 5 miliona. (ostala mu je samo 1 godina ugovora).
Mauro, sjecas li se kad sam ti jos proslo ljeto rekao da se Mourinhu (a i meni, sto je vazno :D ) svidja, i da se mozda kuva nesto. E pa, Jose izgleda malo razmislja u tom pravcu...
EDIT: Inace, Milito je u relax setnju sa agentom ;)
Mourinho, osim sto je rekao da smo izuzetno blizu Militu, rekao je da treba imati u vidu Quagliarellu, jer nam je potreban jos jedan napadac.
aha da sigurno...Van Persie uopće nije igračina to je problem, kažem ti da je rupa od igrača, čak je gori od Acquafresche haha pa ovaj odigra jednu tekmu dobro, možda i super ali onda BAREM 5 za redom KATASTROFALNO :sivi:, taj momak ima totalno krivi mentalitet i pristup, primadona
Znaci, po tebi su Acquafresca i Van Persi rupe od igraca?? :eek::eek::eek:
Ok onda..
ne acqua je talent i možda ima neku budućnost al ovaj :sivi: hvata me smijeh majke mi kad ga gledam a i kad čujem za njega :sivi:
Ma kakav Van Persie, ako se vec arsenal raspada ima tuce igraca koje bih uzeo ispred njega
Komitski Đeneral
18-05-2009, 18:30
Nasuprot misljenju velike vecine Vas mislim da je Milito dobro pojacanje,naravno ako ga ne preplatimo...
Jos bih predlozio da se Neri dodijeli titula - transfer market expert, jer koliko sam primijetio coek izbaca 80% vijesti odje a mi ostali komentarisemo... Red je nagraditi to...
naravno, jos da je redovan :D
nera, da li se slazes? TM Expert
Balotelli#45
18-05-2009, 18:36
aha da sigurno...Van Persie uopće nije igračina to je problem, kažem ti da je rupa od igrača, čak je gori od Acquafresche haha pa ovaj odigra jednu tekmu dobro, možda i super ali onda BAREM 5 za redom KATASTROFALNO :sivi:, taj momak ima totalno krivi mentalitet i pristup, primadona
mauro turi onu sliku ponovo sigurno je nera zaboravio :sivi: :sivi:
---------- Post added at 17:36 ---------- Previous post was at 17:35 ----------
P.S dera daj mu to zasluzio je .pa posle curva kaze da je nas nera lenj cccc sramota :D
Opet se spominje Arnautović
Za njega se spominjali već prije Roma, Lazio, Inter, Fiorentina i Juve, kao i Arsenal, Utd i Tottenham, njegov agent kaže : da jedna velika tal. momčad se jako interesira za njega ali nije Roma
Enfant Terrible
18-05-2009, 18:41
Za njega se spominjali već prije Roma, Lazio, Inter, Fiorentina i Juve, kao i Arsenal, Utd i Tottenham, njegov agent kaže : da jedna velika tal. momčad se jako interesira za njega ali nije Roma
Po medijima, mi ćemo imati 10 napadača za slijedeću sezonu:rolleyes:
nismo valjda mi :D
cisto sumnjam da bi Jose doveo neprovjerenog bjelca :P
jučer je nakon utakmice u emisiji Controcampo na Rete4 live sa stadiona pričao Moratti i spomenuo Quagliarellu : ''Cijenimo igrača i postoji vrlo velik respekt, i čini mi se kao dobra polazna točka da vidimo u što bi se sve to moglo na kraju transformirati'' a quaglia koji je bio u studiju - osmijeh od uha do uha :D
ma nije toliko neprovjereni, eheh a šta da smo doveli Ibru iz Ajaxa bi ste tad govorili koj je taj? :)
Arnautović je ogroman talent, trebalo ga je prije uzeti sad je već pre kasno jer previše jakih klubova je na njemu
ne kazem ja to, to ce ti jose reci morattiju, i reci ce daj mi milita :D hocu svoga milliiiita
a onda ce kao i ovu sezonu moratti reci: "evo ti milito, jebo te milito, nemoj da bude do mene"
hehe dera da znam šta si mislio ali daj nije toliko da voli samo ove ___ mdobro sad...
Pošto se konstantno spominje ime Acquafresce u transferu Milita ali sada i Motte, znači zbog ovog
paketa čini se sve izvjesnije da će im Inter dati Acquafrescu, na to je njegov agent Fabbri izjavio :
''Ako bih bio na mjestu Intera ne bih ga prodao, ali nisam ja taj koji se bavi financijama u Interu. Ako oni misle da je bolje tako...Ja sam međutim pričao sa čelnicima Intera u petak i rekli su mi da ćemo se čuti kada Inter matematički osvoji naslov. U ovom trenutku imam na stolu upaljen mobitel i čekam poziv. Sljedećih dana ćemo znati nešto više.''
O eventualnoj potpunoj prodaji Acquafresche Genoi : ''Ne bih znao, ja nisam nikad pričao sa nikim iz crveno-plavog tabora, čekam da mi Inter kaže s kim moram voditi pregovore, nakon ćega će početi moj posao''.
---------- Post added at 18:10 ---------- Previous post was at 18:00 ----------
a sada pak agent Thiaga Motte :
nisam bio kontaktiran niti od strane Intera niti od Genoe, ne znam da li je transfer dogovoren između dvaju klubova, ali interes je istinit i konkretan. Crno-plavi uvijek traže najbolje igrače na svijetu i Thiago Motta je sigurno jedan od tih. U Italiji postoje samo dva igrača svjetske klase na toj poziciji, a to su De Rossi i upravo Thiago Motta, kojeg traže ne samo u Italiji nego i izvan. Do ovog trenutka ja nisam imao službenih kontakata, samo raspitivanja i razmjena informacija, ali ne bih se čudio da se Thiago Motta preseli na ljeto u Inter.''
Nakon toga agent potvrđuje cifre o kojima se priča
''Cifra koju traži Genoa mi nije poznata, ali je moguće da je između 15 i 18 M eura.
Jedno je sigurno, transfer Thiaga Motte je neovisan o transferu Milita, to su dva potpuno različita pregovora''.
Zasto Boze, zastooooooooooooo=?!
Nasuprot misljenju velike vecine Vas mislim da je Milito dobro pojacanje,naravno ako ga ne preplatimo...
Jos bih predlozio da se Neri dodijeli titula - transfer market expert, jer koliko sam primijetio coek izbaca 80% vijesti odje a mi ostali komentarisemo... Red je nagraditi to...
Potpisujem..DERAA ovaj predlog preko stele odmah razmotriti :)
sad sam na TV vidio jedan od intervjua jučer : pitao ga novinar je li Milito igrač za Inter?(onako u smislu kvalitete) Mourinho odgovara : '' Da, Milito je igrač za Inter''
Balotelli#45
18-05-2009, 20:25
zastoooooo motta hahha al ovaj njegov meneger mi komican :inter trazi najbolje igrace na svetu a thiago je upravo jedan od njih u italiji postoje 2 dobra igraca na ovoj poziciji a to su de rossi i motta :sivi: :sivi: :sivi: :sivi:
ma nisi ti agenti komicni koliko je komicna nasa uprava
Ovo mi se vise smucilo, zali boze para koje cemo potrositi ovog leta
Quaresma#7
18-05-2009, 22:13
Ma Inler je doktor za Mottu.
Ma Inler je doktor za Mottu.
Svakako da bih radije vidjeo Inlera koji je jos mlad i moze napredovat a sada je vec jedan od najboljih srednjaka u Italiju..posebno ima jak i precizan sut..
naravno, jos da je redovan :D
nera, da li se slazes? TM Expert
Moze TM artifex.. To bi mi bilo pri srcu :D
Samo me interesuje ko je ovo pomenuo prije 10-15 dana? ;)
Da se mi ne pominjemo konkretno oko njega, ali da smo itekako zainteresovani.
Ovaj mali bi bio dobro pojacanje, siguran sam.
@Komitski, ovo samo ti cijenis moj trud :D I slazem se sa tobom da je Milito dobro pojacanje (u okviru nekih 20 miliona)
Ljudi, mene ovaj Inler nikako ne odusevljava. Solidan igrac, i sve je to lijepo. Ali da nam on omoguci skok kvaliteta u LS? Sumnjam. Uzeo bih D'Agostina 3 puta prije.
Denchi, de nam ti iskreno reci valja li ovaj Arnautovic, ja koliko znam Dzeko je bolji :D
Samo ne znam sto ce nam oni kada imamo Aqua, uopste, ne trebaju nam napadaci
Denchi, de nam ti iskreno reci valja li ovaj Arnautovic, ja koliko znam Dzeko je bolji :D
Hahahah.. Ove godine Arnautovic igra kao povuceni napadac. Djeluje vise na strani. Izuzetan dribling i tehnika. Izraziti individualac. Nije gol igrac kao Dzeko, nizi je, znaciji slabiji u skoku (mada nije ni tu bez sansi), ali brz i eksplozivan. Mlad, i mogu ti reci da mali ima potencijal da izraste u igracinu...
A Acqua ide u Genou. S tim moramo da se pomirimo... :( Ukoliko Floccari ne zavrsi kod njih, sto je prije izgledalo izvjesno, ali sada se sv vise cini da ce on u Napoli.
pa ja sam pisao o arnautoviću još pred 3,4 tjedna u tekstu razgovor s njegovim agentom, tj. njegov agent je rekao sve
pa ja sam pisao o arnautoviću još pred 3,4 tjedna u tekstu razgovor s njegovim agentom, tj. njegov agent je rekao sve
Salim se covjece.. Samo da on dodje, pa ko god da je rekao ;)
Salim se covjece.. Samo da on dodje, pa ko god da je rekao ;)
nene ti si prvi pisao o njemu, briga me ko je rekao ali je bitno ako si ti jer ka ti kažeš onda dođu :D
sa ''sackaćenjem'' :D ranierija , mogla bi nam se otvoriti i prilika za Diega , jer sigurno mladom brazilcu nije svejedno kad čuje da u klubu u kojem bi trebao igrat još nije riješen status trenera za iduću sezonu i dali će mu pasati ideje tog novog trenera. I još ktome ovi iz werdera daju signale i skoro otvoreno mole da se netko još zainteresira za njega. A ovi naši tukci će spiskat pare za mottu kad za tu lovu mogu imat diega
Grujinho
19-05-2009, 00:02
hehe... juventus če nas pojest sljedeče sezone ako dovedemo ove igrače koji se spominju...ajde milito još nekako, ali motta nije ništa bolji od stankoviča naprimer...a mi trebamo samo najbolje igrače, jer kako znam našima je cilj osvajanje LŠ
bambi.... CIRO FERRARA je novi trener juventusa....neboj se ti...diego je njihov več odavno
A ovi naši tukci će spiskat pare za mottu kad za tu lovu mogu imat diega
Nije bas tako. Cijena motte je oko 12-13 miliona, dok se Diego nece dovesti za manje od 25. Isto tako, Diego se nikako ne uklapa u formaciju (4-3-3) tako, ne nadajte se njemu..
jel taj arnautovic efendija ili doktor
ma kakav juve, sad neka posalju 20m werderu i nas je, to vam ja kazem, ali nece :D
ojjj boze....pa svi su znali da ce ranieri dobiti otkaz..da je ostao onda diego nebi dosao
Nije bas tako. Cijena motte je oko 12-13 miliona, dok se Diego nece dovesti za manje od 25. Isto tako, Diego se nikako ne uklapa u formaciju (4-3-3) tako, ne nadajte se njemu..
ja sam 99 posto siguran da mi iduće sezone ne igramo 4-3-3 , još pogotovo dolasko Milita . Milito nemože igrat krilo kao ni Ibra , već mou misli napravit ''par'' od njih
da misli igrat sa tri napadača nebi dovodio milita već quaqliarellu i cassana.
@grujinho znam ko je novi trener, aludiram na to da se pretpostavlja da će ćiro :) vodit samo juve do kraja sezone , + neiskusan trener je , mislim da radi u repki kao neki pomoćnik ali sigurno nije još kvalitetan trener za vodit juve.
ma tjerat ce on milita da igra na krilu heheheh
ja sam 99 posto siguran da mi iduće sezone ne igramo 4-3-3 , još pogotovo dolasko Milita . Milito nemože igrat krilo kao ni Ibra , već mou misli napravit ''par'' od njih
quaglia i jest meta, pazi zapravo i sam dolazak Milita može bit indicija za 433, iako ni ja ne vjerujem da idemo na 433
Milito u Genoi igra s dvojicom oko sebe, jer Genoa igra 343, i Mourinho možda vidi da se ovaj super izražava u takvih 3 naprijed i misli njega stavit u sredinu a Ibru sa još nekim na stranama
Vjeruj da igramo 4-3-3. Cak je i Paollilo danas rekao da ce biti znacajna takticka promjena. Igracemo sa Ibrom - Militom i jednim trecim. Ali nece to biti 4-3-3, kao Chelsejevo sa krilima, vec sa malo jacim igracima, koji igraju blize golu. Ibra ce ti biti nesto kao Henry u Barci, samo ce on imati vecu slobodu kretanja. Nece krecati sa krila, vec sa pozicije povucenog spica. Dok ce Milito biti igrac sesnaesterca. ove godine se planiraju 4 nova igraca u prvih 11, tako da ce biti znacajnih promjena...
ako je 4-3-3 a milito dolazi onda to znaci da nece igrati ili q ili m
ako je 4-4-2 a dolazi milito onda ne igra muntari, stankovic, q ili m
mozda motta dodje i bude taj trkac iza milita i ibre :D
Vjeruj da igramo 4-3-3. Cak je i Paollilo danas rekao da ce biti znacajna takticka promjena. Igracemo sa Ibrom - Militom i jednim trecim. Ali nece to biti 4-3-3, kao Chelsejevo sa krilima, vec sa malo jacim igracima, koji igraju blize golu. Ibra ce ti biti nesto kao Henry u Barci, samo ce on imati vecu slobodu kretanja. Nece krecati sa krila, vec sa pozicije povucenog spica. Dok ce Milito biti igrac sesnaesterca. ove godine se planiraju 4 nova igraca u prvih 11, tako da ce biti znacajnih promjena...
Pa sto mislis na Ibra-Cassano-Milito?
Samo sto vjerovatno nasi nece zagrist za Antonia..i ko ce upanut u kombinu na sredinu sa Zanettijem i Estebanom po tebi?Motta?
je a kakve smo mi sreće , motti će opet neko strgat nogu na pripremama i bit će slučaj andradea iz juventusa kod nas
Samo sto vjerovatno nasi nece zagrist za Antonia..i ko ce upanut u kombinu na sredinu sa Zanettijem i Estebanom po tebi?Motta?
Stanković????
Stanković????
fabregas, zamisli vezu zanetti cambiasso fabregas :D
pre lijepo da bi bilo stvarno :rolleyes:
Grujinho
19-05-2009, 00:29
netko če još morat otič na vezi
a branis odlazak stankovica, muntarija :D
Znas kako, Cassano bi bio idealan. Pominje se (doduse tiho) Van Persi. Isto tako, znam da nasi rade na Arnautovicu, ali to nije jos oformljen igrac da bi se jako pucalo na njega. Quagliarella se svidja upravi. On je mozda najblizi od ovih. Mada, Quaresma bi mogao biti taj treci.. Nemojte ga otpisivati prerano. Imam tako jak osjecaj da Jose hoce da pokaze da je bio u pravu sa njim, tako da ce ga se tesko odreci.
Kad bi dosli Motta,Mikel ili D'Agostino (koji mi se veoma svidja), neki od njih dvojice bi uzeo mjesto Cambia, a on bi posao blize napadu (kao kod Mancinia). Opet moze to biti Felipe Melo, dok bi De Rossi ili Fabregas dosli jedino u slucaju da Ibra ode.
Svakako drugo pojacanje u vezi bi trebao biti Hernanes. Po meni, on ce biti taj koji ce brzo steci povjerenje Mourinha, i uzeti svoje mjesto u prvih 11. Iako niko ne racuna toliko jako na njega..
slijedeće sezone odlazi gotovo sigurno vieira, to je i izjavio nedavno, figo se već oprostio, veliki je upitnik na jimenezu kao i na muntariju. Stanković iako je vrlo dobro odigrao ovu sezonu čini mi se još nesiguran njegov ostanak . Jedini siguran vezni igrač je cambiasso , ne uključujući zanettija što je zabrinjavajuće
DenchiNL
19-05-2009, 00:31
ma po meni je extra igrac , nije onaj klasicni topscorer , u NL svi ga vec prozvali "Ibro 2" , znaci mali je talenat veliki, igrac odluke, lomi utakmice , naravno treba uz njega imati i jednog a la Kezman spica, koji bi kupio sve one odbijene lopte i trpao u mrezu, mislim da bi on i recimo Ibisevic/Dzeko bili ubitacan tandem.
Licno bi volio vise da se uzme recimo samo jos Drogba i ostavimo Acqua,Maria i Arnautovica dovedemo, mislim da bi ova 3 mlada igraca bili toliko osvjezenje u napadu, brzinom driblinzima i igrom iz prekida. pogotovo sto je Arnautovic enigma u italiji i CL.
po tebi nera dolazi 5 u sredini, 5 u napadu :D
ma po meni je extra igrac , nije onaj klasicni topscorer , u NL svi ga vec prozvali "Ibro 2" , znaci mali je talenat veliki, igrac odluke, lomi utakmice , naravno treba uz njega imati i jednog a la Kezman spica, koji bi kupio sve one odbijene lopte i trpao u mrezu, mislim da bi on i recimo Ibisevic/Dzeko bili ubitacan tandem.
A je bi ti sa Ibrom? :D Stavi Milito na mjesto Dzeke ili Ibisevica, i pogodio si sve u metu ;)
slijedeće sezone odlazi gotovo sigurno vieira, to je i izjavio nedavno, figo se već oprostio, veliki je upitnik na jimenezu kao i na muntariju. Stanković iako je vrlo dobro odigrao ovu sezonu čini mi se još nesiguran njegov ostanak . Jedini siguran vezni igrač je cambiasso , ne uključujući zanettija što je zabrinjavajuće
Javier, Cambiasso, Muntari i Deki ostaju. Nema tu premisljanja. Viera i Jimenez idu 99,9% , Figo je vec to rekao.
i onda se fali po forumu da zna sve transfere , tako i ja mogu nabrojat sve igrače o kojima se najviše govori i eto znalca :D :crazzy::crazzy::postdown:
ribery cambiasso cigarini mancini
U sredini, Hernanes i jedan izmedju Motte, D'Agostina, Mikela i Felipe Mela. U napadu Milito i jedan izmedju Cassana, Quagliarelle i Van Persia. Dok bi jedino Arnautovic mogao biti iznenadjenje i peti spic u tom slucaju ;)
mene jedino brine što na goal.comu i nekim drugim stranicama ni riječi o tom hernanesu u vezi intera :( :(
:)
DenchiNL
19-05-2009, 00:38
a za vPersie OMG , Mauro kači ono kad je fulio loptu i razvalio se
ako ima istine da wenger ide u Madrid
sumnjam da ide praznih ruku
vjerovatno ce ga neki htjeti pratiti , pog. iz odbrane
ali onda treba ozbiljno ici na fabregasa
mada su vece sanse da uzmemo par trkaca u vezi, jer je JM spominjao visok tempo u CL
i onda se fali po forumu da zna sve transfere , tako i ja mogu nabrojat sve igrače o kojima se najviše govori i eto znalca :D :crazzy::postdown:
Hm.. :rolleyes: Ja rekoh da Hernanes dolazi sigurno, niste vjerovali. Vidjecete.. A ovi se pominju, sad trenutno ni Mourinho nezna ko ce doci, vjeruj mi. A ne ja. Mikel je npr. tezak za dovesti. Motta i D'Agostino bi bili laksi za dovesti.. A sad kako ce to zavrsiti, ko zna. Ne smatrate dati ni vi da je to vec sve dogovoreno :confused:
mou je rekao u intervjuu jučer da želi veznog igrača fizički jakog , tehnički odličnog , i taktički pametnog :D pa sad ti znaj.
Javier, Cambiasso, Muntari i Deki ostaju. Nema tu premisljanja. Viera i Jimenez idu 99,9% , Figo je vec to rekao.
sada imas 9 igraca koji zele u prvih 11 na sredini terena, idemo dalje :D
edit: bambi, ispade sa tim Im with stupid da pokazujes na moj quote :(
---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:39 ----------
mou je rekao u intervjuu jučer da želi veznog igrača fizički jakog , tehnički odličnog , i taktički pametnog :D pa sad ti znaj.
zele takvog svi klubovi :D
lol nisam ni čitao šta piše na smajlu , sorry dera hahaha
Moje misljenje jeste da ako dodje Milito, to automatski znaci da se Jose oprostio od jednog - Qua ili Mansija, to ostaje da vidimo
sada imas 9 igraca koji zele u prvih 11 na sredini terena, idemo dalje :DDeki, Cambi, Javier, Muntari, Hernanes i jos jedan. Dje ti izbroja 9? :D Normalno, ukoliko Patrick ostane, jedan manje ce doci, i tako.
edit: bambi, ispade sa tim Im with stupid da pokazujes na moj quote :(
I sto je pogrijesio? :P
EDIT: Necu vise ni jednu vijest o mercatu napisati.. Kako cu da se smijem kad se ostvare neke stvari o kojima sam prica :crazzy:
previse shvatas osobno, i brzo se ljutis
pa procitaj post tamo u kome si rekao ko sve dolazi.. ima ih min. 10, gdje ni za jednog ne govoris da nece doci
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.