PDA

View Full Version : Glasine o transferima

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

Nera
10-05-2009, 23:59
veliko pitanje je dali ćemo mi osvojit scudetto iduće godine, jer kad vidim sa kojim se mi igračima povezujemo , bojim se da nećemo bit dovoljno konkurentni da nastavimo niz
Zbog toga je i Mou zainteresovan za njega. S njim je najmanje jos jedan u nizu zagarantovan :D

EDIT: Cuo sam na 16 strana, on bi posao samo u Spaniju. E pazi hulls. On je Barcino dijete. Tako da cisto sumnjam da bi posao u Real. A u Barcu su Xavi i Iniesta, tako da tamo nema mjesta. Nijedna druga ekipa ga tamo ne moze dovesti. Sumnjam da ce ga Arsenal pustiti u Englesku. A u Italiju smo samo mi i BIlan koji ga mozemo uzeti (a cisto sumnjam da Bilan moze da ga plati, a jos ima Pirla u toj pozicji). Po mojoj logici, Inter je jedini tim u Evropi dje moze da dodje :D

BamBi
11-05-2009, 00:00
Zbog toga je i Mou zainteresovan za njega. S njim je najmanje jos jedan u nizu zagarantovan :D

Touché (http://en.wikipedia.org/wiki/Touch%C3%A9)

:P

ivan019
11-05-2009, 00:02

E moj Nera u danasnjem zivotu nista nije zagarantovano :D

hulle
11-05-2009, 00:08
mah joj kazem vam...ako ode iz engleske a tesko da ce otici on ide u spaniju....fabregas u inter je naucna fanstastika ili video igre

ivan019
11-05-2009, 00:10
mah joj kazem vam...ako ode iz engleske a tesko da ce otici on ide u spaniju....fabregas u inter je naucna fanstastika ili video igre

ma to je FM 2010 :P

dera
11-05-2009, 00:24
ivane, pa to je iducu sezonu - januarski prelazni, ili opet onu tamo.. nije daleko po tvome :P

ivan019
11-05-2009, 00:28
ivane, pa to je iducu sezonu - januarski prelazni, ili opet onu tamo.. nije daleko po tvome :P

Naravno a mozda i pre :P:P:P

Guro
11-05-2009, 00:35
a ja bas danas gledam onoga fabregasa i mislim sto ga ovi nasi ne pojure...jer iz onoga arsenala moze se bilo ko kupit... :) i aj sad vjerovatno je prazna prica ali opet bolje nego da slusam o nekim igracima tipa dagostino i sl :) nama treba neko takvo ime...a Mou je covjek koga igraci vole i koji moze imati veliki uticaj na naredni prelazni rok... :)

CurvaNord69
11-05-2009, 01:13
Fabregas dream pojacanje :)
+ dobra ti teorija nera :D
+ mladji jos od sviju sto ocemo kupit

Nera
11-05-2009, 01:20
dobra ti teorija nera :D
Bolja ova moja teorija, no one hullove o zavjerama :D

Mauro7
11-05-2009, 01:43
pa daj hulle kakva španjolska eej, nije peder da ide u REAL a šta će barceloni molim te?
ajde ovako, istovremeno bi igrali, xavi,iniesta i fabregas
ipak i ti koji toliko pričaš o njihovoj igri moraš priznat da im treba onaj toure da im pomaže u defanzivi-iako su iniesta i xavi vjerojatno dva najkompletnija veznjaka na svijetu jer ne igraju nimalo loše ni pressing...ali sva ta trojica zajedno pa bilo super za posjed lopte ali defanziva HMM onda bi stvarno bilo pretjerano...a da jedan od te trojice ide na klupu???? ehehehhehe

tako da španjolska po meni ne znam baš..nije ni peder da ode iz arsenala u jedan od konkurenata u engleskoj a ni arsenal ne bi na to pristao..ne pričam sad gluposti samo da bi nekako došao do(naivnog) zaključka da može doć JEDINO u Inter ali ono..moguće bi bilo - AKO BI GA ARSENAL PRODAVAO

esteban
11-05-2009, 01:56
Tako nesto..stvarno bi bilo dobro ga dovesti..mislim bas dobro :) samo sto bi se to otezalo i cekali bi kraj prelaznoga roka :(
Bas prelijepo mastamo :)

Nera
11-05-2009, 01:58
Mauro, mogao si reci nesto sam, a ne moj post da prepisujes :P

Mauro7
11-05-2009, 02:00
Mauro, mogao si reci nesto sam, a ne moj post da prepisujes :P

heheh a bemte sam sam došo malo prije i čitam li ga čitam i znao sam da ćeš reć što i ja, reko si sam..isto razmišljamo :P
al evo moro sam malo elaborirat da ne bi ispalo kopirano hehehehe :D

Nera
11-05-2009, 02:05
heheh a bemte sam sam došo malo prije i čitam li ga čitam i znao sam da ćeš reć što i ja, reko si sam..isto razmišljamo :P
Ako hoces da reces nesto pametno, javi mi se na pm, dacu ti koji tip ;) :crazzy:

all3n
11-05-2009, 09:13
ma to može da ide u MOJE ŽELJE..ništa od fabregasa....ni fabregas ni aguero,sve sto prede 10 milijuna nece doci kod nas..jedino milito za njega imaju i 25

CurvaNord69
11-05-2009, 10:43

:eek::what:

hulle
11-05-2009, 12:26
joj vas ...zasto nebi otisao u real...pa on je u barci igrao za juniore i otisao u arsenal kad je imao 16g...a osim toga postoji sansa da xavi ode..
nego fabregas u inter to se nikad nece desiti

vidis murinjo je zapeo za mikela i dat ce 15mil za nj a bolzoni moze biti profesor mikelu
murinjo ne trazi igrace s mozgom vec bez...fabregas je igrac koji se ne uklapa u filozofiju murinja

Guro
11-05-2009, 12:38
Hulle ti si jedini covjek na ovome forumu sa cijim se stavom vjerovatno nikad nisam slozio :) i vise mi djelusjes kao naviac Milana nego li Intera :) :p

Enfant Terrible
11-05-2009, 13:01
Ja isto mislim da bi Fabregas mogao preći u Real ako Galacticosi zapnu za njega. Fabregas je počeo u Barceloni, ali nema jedan jedini nastup za A tim Barce, a da ne spominjem kako ih je još kao praktički dijete, napustio. Ukoliko bi mu Real ponudio dobar ugovor, skoro 100% sam siguran da bi objeručke prihvatio.

Guro
11-05-2009, 13:12
a sto...meni nije jasno da se svi zalijecu u taj Real...imaju ime ali ni oni nisu nista bolji bili u evropi od nas...2002 druge osvojise LS i to je to..Ronaldo ode kod njih i nsita nije napravio...Inter je makar od 2002 godine uspjesniji od reala u LS...zadnjih godina se sprdaju svi sa njima...preko rome..juventusa...liverpula...

ivan019
11-05-2009, 13:23
Ma fabregas je tip igraca kome odgovara atraktivan fudbal i zato postoji veca sansa da ode u spaniju(real) gde se igra i dosta lepse dok je italijanska liga malo pregruba za njega

DenchiNL
11-05-2009, 14:46
ok hajde eto da i hoce na neki nacin da se osveti Barci i ode u Real morate shvatiti da i tamo imaju trenutno 2 playa, tako da 3-ci bas i nije realna opcija, ako bi Sneijdera prodali nama onda mozda, ali zasto bi se mi glupirali ponuditi i Fabregasu i Snayderu, sta bude lakse izvesti, naravno Arsenal onda moze povuci potez i uzeti Affelaya za nekih 15 mil. i jos nekog talenta i to je to

ma samo da zavrse barem jedan transfer da dobijemo makar neku ideju u kojem smjeru ce ici mercato, ovako je nagadjanje do zore

Guro
11-05-2009, 14:49
ovako ce biti dok se sezone ne zavrse...tek u junu ce se znati sa je u planu svim vecim klubovima....do sad sve nagadjanja

dera
11-05-2009, 15:04
ma kakav vas fabregas spopao :)

Balotelli#45
11-05-2009, 16:01
ma neverujem to za fabregasa ako ga dovedu sneg ce odma da pada jer nasi ima vec 10 godina nisu 2 zvezde doveli vec sve neke polu zvezde koje se jos nisu dokazale q,mancini.. ili neke koje su vec zavrsili najbolje figo vieira...

Quaresma#7
11-05-2009, 17:39
ma kakav vas fabregas spopao :)
Tačno tako. Sanja kokoš kukuruz.

ac1d
11-05-2009, 17:57
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/05/11/1259092/luka-modrics-representative-opens-door-to-italian-move

Ovo bi bilo genijalno,jos im ubacimo Burdissa,Materazzia i 7m €.

Modric se dokazao u Engleskoj,i mislim da mu nebi bio problem igrati u Italiji.

Ima tek 23 godine ,i sigurno je u top 10 najboljih veznjaka u Europi,a uz to je i Rvat.:D

Enfant Terrible
11-05-2009, 17:57
Diego odbio Bayernovu ponudu jer želi samo i isključivo u Serie A.

ivan019
11-05-2009, 18:32
Modric je dobar pre svega kreativan igrac i dobro bi nam dosao ali reci za njega da je u top 10 najboljih veznjaka je pomalo smesno

hulle
11-05-2009, 18:38
ma bolje i modrica nego one konjine...ak nista modric bar zna podici glavu i pogledat gdje se nalaze igraci

claudejandamvan
11-05-2009, 19:11
Sto se tice transfera Modrica u bilo koji klub,uvjeren sam da od toga nema nista.Redknap je jasno reko da nece prodavati svog najboljeg igraca(osim u slucaju da stigne nekakva astronomska cifra za njega).A statistika ove sezone dovoljno govori o njegovoj kvaliteti; 8 asistencija,samo 2 manje od Berbatova i Lamparda(najbolji asistenti lige),a uz to Tottenham je dao 20 i kusur manje golova od ManUtd-a i Chealsea.

CurvaNord69
11-05-2009, 19:36
Ma vi svi sanjate o fabregasu, nista od njega. Nemamo sad koga dovest gotovog igraca, morat cemo iscupat nekog :)

hulle
11-05-2009, 20:49
eh sad modric najbolji igrac jbg heheheh covjek je tek 5 igrac u totenhamu koji ipak nije vrh engleske lige...
ako cemo vec uzeti statistiku onda je najbolji vezni igrac na svijetu misimovic...covjek ima 20asistencija u njemackoj ligi

ali kazem bolje i modric nego mikel i slicni

Komitski Đeneral
11-05-2009, 20:59
Mikel je odlican igrac... Sam podatak da redovno igra i kod Hidinka valjda dosta toga govori...

Grujinho
11-05-2009, 21:00
Mikel, Hernanes i robben :D

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=4427

ja bih potpisao

Quaresma#7
11-05-2009, 21:03
To bi bilo super. Nebi imao ništa protiv.

Quaresma/Zanetti--Mikel----Cambiasso---Robben

-------------Balotelli/Milito----Ibrahimović------

dera
11-05-2009, 21:06
al su skromni, aqua se vraca i to je to :P

Balotelli#45
11-05-2009, 21:16

ja bih potpisao
Potpis takodje ali predobro je da bi bilo istinito i jos uz njih cassana ufff odo da kenjam :sivi:

Mauro7
11-05-2009, 21:23

ja bih potpisao

robben kaže da ne odlazi iz reala jer mu ej dobro i da je ove sezone odigrao bolje nego prošle i da želi sljedeću još bolje

Grujinho
11-05-2009, 21:29
stvarno je bilo predobro da bi bilo istinito :) ... jebo ga real

Balotelli#45
11-05-2009, 21:59
uf sto bi voleo da real dovede ove zvezde ronalda,kaku,riberya... pa da svi zajedno ponovo propadnu i da im propadnu ti milioni koje bi dali za njih kad su govna madridska.Ja neznam nijednog igraca da je poniko u realu samo gotove zvezde dovode pa prema tome ja i neznam kako nekom moze biti dobro da igra pod takvim pritiskom.

dera
11-05-2009, 21:59
real dovodi valenciju i dzeku umjesto ronalda/riberyja i ibre :)

Balotelli#45
11-05-2009, 22:04
real dovodi valenciju i dzeku umjesto ronalda/riberyja i ibre :)
haha al to ona budala antonio valencia onaj iz ecuadora :sivi:

hulle
11-05-2009, 23:11
To bi bilo super. Nebi imao ništa protiv.

Quaresma/Zanetti--Mikel----Cambiasso---Robben

-------------Balotelli/Milito----Ibrahimović------

samo ti igraj fm i tako to hehehhe

robben je izjavio da mu nije u interesu odlazak iz reala...a quaresmu ionako navijaci ne zele

samo meni nije jasno kako nesposobne ljude imamo u upravi...pocevsi od MM pa na nize

nevjerovatno je kako su ti ljudi slijepi...pa pitam se znaju li oni uopste ista o ekonomiji, nogometu....

ako im vec nije u interesu da dovedu velike igrace i da od intera naprave veliki klub, zasto onda dovode neke kretene koje placaju 10puta vise od njihovih cijena...zar nije bolje otvoriti oci i pogledati u to sta rade juniori intera...pa u zadnjih par godina juniori intera su jedna od najuspjesnijih ekipa u italiji a nasi su toliko slijepi da jednostavno te juniore samo onda daju drugima...kako je moguce da nasi juniori uvijek osvajaju titule a nikad ne igraju za inter...pa kako ih onda osvoje ako su slabi...

il sta imaju gledati tamo neke sabane koji samo ko konji trce po terenu a trose ko prdonje
ako vec nece velike igrace neg onda uzimaju talente...ali talente iz intera i italijanske lige koji nece imati problema da se prilagode, jezik, klima, kultura, taktika....

da sad nebih nabrajao silne igrace iz nase juniorske skole evo samo dva igraca koji nisu nasi a imaju puno potencijala Luca Cigarini i Daniele Dessena

CurvaNord69
11-05-2009, 23:23
:sivi:
"quaresma/zanetti"
1. lol na istu poziciju
2. lol sto njih 2 usporedjujes ko bi igro
a robben mi nije nesto pouzdan, lomi se ko s kruske stalno

dera
11-05-2009, 23:42
sramota, real vidi talente u italiji a mi ne cccc (barem ovog cigarinija)
http://www.dreamtransfers.com/2009/05/11/realmania/

Mauro7
11-05-2009, 23:47
mah dessena/cigarini još dok su u parmi igrali je cijeli svijet bio na njima

CurvaNord69
12-05-2009, 00:37
Nije mi bas toliko cigarini upo u pamcenje :D

Mauro7
12-05-2009, 00:42
Nije mi bas toliko cigarini upo u pamcenje :D
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Cw6hssFO2jc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Cw6hssFO2jc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Guro
12-05-2009, 11:26
evo opet malo o Fabregasu :)

According to a report in the British tabloid The Daily Express, Inter head coach Jose Mourinho has asked Premier League giants Arsenal how much it would cost to sign Cesc Fabregas at the end of the season.

The Portuguese tactician is said to be closing in on Chelsea's Nigerian international midfielder John Obi Mikel with a €16.6 million swoop and it appears that he wants the Spanish international to partner him in the centre of the park.

Apparently, 'the Special One' contacted the Gunners just days after they were knocked out of the Champions League semi-final by Manchester United.

However, it seems that should Il Biscione harbour serious hopes of landing the 22-year-old they will have to stump up a huge sum. The north London outfit have said that a bid of €44.3m (Ł40m) will not be enough to prise him away from the Emirates Stadium.

It is doubtful that the Nerazzurri will return with an offer in excess of the aforementioned amount and also whether the former PFA Young Player of the Year would be interested in a move to the Stadio Giuseppe Meazza.

BamBi
12-05-2009, 11:53
Modrićev agent Durante:''Nitko u Italiji ne kupuje , niti će kupiti Luku Modrića za 24 mil eura'' - Slažem se , još bi dodao da toliko on ni ne vrijedi , ako je tottenham ispljunuo tolike pare za njega nemora značit da vrijedi stvarno toliko.

---------- Post added at 10:53 ---------- Previous post was at 10:51 ----------

evo opet malo o Fabregasu :)

According to a report in the British tabloid The Daily Express, Inter head coach Jose Mourinho has asked Premier League giants Arsenal how much it would cost to sign Cesc Fabregas at the end of the season.

The Portuguese tactician is said to be closing in on Chelsea's Nigerian international midfielder John Obi Mikel with a €16.6 million swoop and it appears that he wants the Spanish international to partner him in the centre of the park.

Apparently, 'the Special One' contacted the Gunners just days after they were knocked out of the Champions League semi-final by Manchester United.

However, it seems that should Il Biscione harbour serious hopes of landing the 22-year-old they will have to stump up a huge sum. The north London outfit have said that a bid of €44.3m (Ł40m) will not be enough to prise him away from the Emirates Stadium.

It is doubtful that the Nerazzurri will return with an offer in excess of the aforementioned amount and also whether the former PFA Young Player of the Year would be interested in a move to the Stadio Giuseppe Meazza.

ma neće on u Inter sigurno, neće sa konja na magarca

Guro
12-05-2009, 12:12
pa bas to poredjenje i ne stoji...ako je Arsenal konj onda je to onaj ciganski :)

zbog cega da ne predje u calcio??? ja opet kazem mi imamo veliku prednsot jer nam je trener Mou...koga manje vise svi cijene u inostranstvu bez u italiji debilnoj kojoj ce trebati mnogo promjena da se izdigne na nivo dje je nekad bila

ivan019
12-05-2009, 12:15
Ma Inter je sigurno mnogo veca ekipa od arsenal. Ali kada se poredi nasa igra sa njihovom veruj mi guro mi smo to "magare" kako kaze bambi

Guro
12-05-2009, 12:20
a sto se tice magaraca :) Kao i sve vrste iz njihove familije, magarci su kopitari koji imaju samo jedan prst (treći) obložen rožnom navlakom u vidu kopita. Gaze unguligradno. Noge su visoke, tanke, izdužene. Poput konja, odlični su i brzi trkači.Za razliku od konja, imaju više izražene ušne školjke.
e pa ako mu to smeta :) onda neka ide nedje drugo :) bolje dobro drzan magarac nego ciganski konj :)

---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:15 ----------

evo sad opet i o Quagliareli-i

Inter directors spoke with their Udinese counterparts last week during a Lega Calcio meeting in Milan and a transfer fee of €13 million was reportedly agreed for striker Fabio Quagliarella.

But La Gazzetta dello Sport claims that Juventus director of sport, Alessio Secco, swiftly counterattacked and also approached the Stadio Friuli outfit, insisting that the Old Lady are also prepared to shell out the same amount of money.

Udinese have apparently assured they will not bump up the price, so it will all come down to the players Juve and Inter will offer in part-exchange deals.

The Bianconeri could release the other half of striker Michele Paolucci, who is currently on loan with Catania, but is co-owned by Udinese and the Turin powerhouse.

Inter are instead considering sweetening the pot by including the services of 21-year-old forward Jonathan Biabiany, who was loaned out to Modena this term.

But before making a concrete move for ‘Quaglia’, both clubs will have to resolve other situations. Juve are trying to get rid of David Trezeguet and Inter are looking to find a destination for Robert Acquafresca, who will return from his loan spell at Cagliari but is unlikely to stay in Milan due to the imminent arrival of Diego Milito.

BamBi
12-05-2009, 12:31
fabregas igra u boljoj ligi , igra jače utakmice, igra važnije utakmice od Intera, gura odlično svake godine u LP , igra atraktivan nogomet kakav njemu paše a slijedeće godine sigurno će bit još bolji

Guro
12-05-2009, 12:35
ako cemo pravo..ja ocekujem preko ljeta veliku revoluciju u Italiji..makar po pitanju igraca i da ce I Inter, Milan i Juventus uraditi dobar posao...a pored njih Roma i Fiorentina...ako tako bude a mislim da je red vise da pocnu da se vracu na stari put onda Engleska nece biti tako daleko...makar je to moje misljenje...

ac1d
12-05-2009, 12:54
Slazem se da Modric ne vrijedi 25m € jos ali mlad je i razvijat ce se jos,na transfermarktu je trenutna cijena 17m € ,relano bi bilo 21m € koliko je i placen.

Ove sezone je Modric uz Lenonna najbolji igrac Tottenhama,zabio je golove protiv Manchestera ,Chelsea i Newcastela i ima 8 asistencija.

U Engleskoj je sigurno u Top 10 ofanzivnih veznjaka ,iza Lamparda,Gerrarda,Alonsa,Artete,Elana,Fabregasa,Gi ggsa,Ronalda,ali ne igra ni punu godinu u EPL-u.

http://goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/05/12/1260452/report-inter-juventus-tussling-for-udinese-ace-fabio-quagliarella

Quagliarella bi nam bio bolje pojacanje puno od Milita,i nadam se da cemo ga uzeti.

Mladji je 4 godine skoro ,i jeftiniji osjetno,a tu su negdje po kvaliteti.

DenchiNL
12-05-2009, 12:57
ako cemo pravo..ja ocekujem preko ljeta veliku revoluciju u Italiji..makar po pitanju igraca i da ce I Inter, Milan i Juventus uraditi dobar posao...a pored njih Roma i Fiorentina...ako tako bude a mislim da je red vise da pocnu da se vracu na stari put onda Engleska nece biti tako daleko...makar je to moje misljenje...

Camoranesi,Trezeguet,Zebina odlaze a Cannavaro dolazi u Juve, i oni ce sad ganjati dalje sta im fali, medjutim ako ne dovedu jake igrace Buffon ce isto pa-pa.

A Milan ima ozbiljnih problema u odbrani i napadu,moguce da idu Na Pizarra (werder), Trezegueta,Sheva izgleda ostaje, treba im stopera min. 2
zasto im ne bi ponudili Rivasa i Burdija za Ronaldinha ??? :D:D:D

CurvaNord69
12-05-2009, 12:59
Prvo mauro nesjecam se onog, ko ce ime zapamtit :D
Onda svaki igrac je precjenjen, a engleska je bolja od italije po snazi, al necemo sad rec da je od nas bolji arsenal.
I ja bi visa quagliarellu volio vidit od milita, jer je mladji i talijan je, i jeftiniji naravno

Balotelli#45
12-05-2009, 14:03
ma kakav arsenal oni su od 2000 godine jedva koji kup osvojili mi smo 10 puta jaci od njih tu nema sta da se prica

Guro
12-05-2009, 19:08
sad je kao Napoli zainteresovan za Suaza...to bi bilo dobro iskoristiti za Hamsika ili po mom misljenju jos bolje Lavezija :)

Enfant Terrible
12-05-2009, 19:21
Što se tiče komparacije Arsenal-Inter, i Fabregasa, sigurno je da Cesc više velikih utakmica odigra sa Arsenalom, iz proste činjenice što doguraju u LP više od nas. Ali, treba li napominjati da Arsenal nije u kombinaciji ni za jedan naslov već godinama? Šta će igraču motiv da igra u klubu u kojem je praktično najstariji lik sa 25 godina, i koji se ne bori nizašto? U Interu će, ako ništa, osjetiti slast osvajanja nekog trofeja (pa makar to bila Coppa Italia ili Super Cup). I kao najvažniji razlog, kada vidi finansijsku ponudu, tj. plaću, dvojbe neće biti. Dakle, po meni, problem je samo ta odšteta koja će sigurno biti velika, ostalo nam sve ide na ruku.

Balotelli#45
12-05-2009, 19:28
i ja bi pre lavezzija al nema nista o njemu pa ni hamsik onda ne bi bio los bas naprotiv

---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:25 ----------

@Zlatan
potpuno si upravu nevidim razlog da fabregas ostane u arsenalu .prvo idu mu godine ima 22 do sada skoro nista nije osvoji u karijeri dobar je igrac igra dobro u arsenalu ali uzalud mora da predje u neki klub koji ima ambicije za neku titulu a ne samo da dovodi mlade igrace od njih napravi zvezde i nista vise.Ja realno mislim da ako damo dobru ponudu u bas zagrizemo za fabregasa nece biti problema da on dodje

BamBi
12-05-2009, 20:06
moratti je rekao da neće puno trošiti, i da mourinho ima neku interesantnu ideju za mercato. Vjerojatno igrači koji dolaze su mikel. bruno alves i milito :(

Mauro7
12-05-2009, 20:22
Drog viđen u Milanu pred par dana, agent kaže da nije vezano uz njegovu profesionalnu budućnost..što je možda i istina jer nije prvi put da je viđen u Milanu i u prošlosti je dolazio zbog osobnih razloga.
ako jest profesionalno, pitanje je sad inter ili milan, navnodno je chelsea odredio njegovu cijenu na 17M€

sad se spominje ponovo Hleb, zadnji put ga je želio Mancio ali onda je otišo u Barcu, problem bi mogao biti Bayern koji želi sa njim zamijeniti eventualni odlazak Riberya, još ako ovaj ode u Barcu ovo bi bilo onako u sklopu transfera

---------- Post added at 19:22 ---------- Previous post was at 19:08 ----------

e sad...da su talijanske novine ili tal. sajt ajde ali pošto je španjolski topmercato onda možda i ima istine ali mi izgleda malo čudno jer prije nije bilo priče o njemu..
Inter se bacio na Davida Silvu iz Valencije, jer prije je bio velika Juveova želja sa Diegom, ali pošto su doveli Diega sad se špekulira da bi se Inter želio ''osvetiti''(??) i uzeti silvu, čak spominju da je pala i prva ponuda od oko 18M€, ali da Valencija ni ne razmišlja dok ne primi oko 30

Balotelli#45
12-05-2009, 20:33
drogba ajde bar pre bi njega nego milita
hleb po meni nikako
silva odmah

Mauro7
12-05-2009, 20:34
opet Villa :
''S kim bi igrao između Ibre, Tottija, Del Piera i Kake? Nisam nikad imao prilike igrati s niti jednim od njih i ne znam da li bi bilo ''feelinga'' na terenu. Međutim smatram da bi bilo fantastično igrati sa Ibrahimovićem, jer ponavljam sviđa mi se puno njegov stil''.

:)

Balotelli#45
12-05-2009, 20:51
covek se po drugi put sam nudi a nasi nemaju oci to da vide

hulle
12-05-2009, 20:53
pa diego i silva igraju na razlicitim pozicijama...dok npr diego igra u sredini a silva po strani..i silva je igrac kojeg oni zele kao zamjenu za nedveda..diego nema veze s tim..a osim toga silva je rekao ako bas mora napustiti valensiju onda bi otisao u juve a inace nema namjeru da ide...sve zavisi od toga koliko dignu love na villa

a sto se tice fabregasa ne znam sta ga to moze privuci u inter...
kazete murinjo...samo mi nije jasno iz cega ste to izvukli...chelsea-aresenal...murinjo je pljuvao po svim igracima arsenala..tako da sto se tice murinja to nije plus nego minus.....

dalje trofeji....tj liga prvaka...u zadnjih par godina oni su uvijek imali vise uspjeha u lp od nas tako da ni to nije prednost

novac...koji novac...pa arsenal ima vise novca od nas i jos kad uzmes poreze koji su u italiji do neba...

u arsenalu je on prvi igrac..a kad bi dosao u inter nebi bio

i kad se to sve sabere i jos se doda njegova cijena od preko 40mil eura (mikel 17mil + milito 20mil + fabregas 40mil + hernanes 15??? +.... a mm je rekao da nema rasipanja novca)

sanse za dolazak fabregasa su nikakve

jedino ako mm proda ibru eh onda bi imao novac za dovodjenje ali o5 bi ostalo nedostajalo heheh

ja iskreno nebih imao nista protiv da fabregas dodje...on je jedan od igraca koji nam trebaju

Culé
12-05-2009, 21:04
Valencia će prodati i Villu i Silvu jer im novac treba. Sad govore da ne prodaju, igrači govore da ne žele da idu jer su im tako rekli -- dižu cijenu.

Inače, mislim da bi Interu koristio Silva... ali nema šanse da ga dovedu. Previše love je u igri...

CurvaNord69
12-05-2009, 21:22
E sad izleti previse imena.
Pa ljudi ako smo dali 30mil za Q-a nedokazanog u velikom klubu (sto je i ostalo), onda valjda mozemo izkrcat nesto za villu/silvu/fabregasa?

Enfant Terrible
12-05-2009, 21:27
a sto se tice fabregasa ne znam sta ga to moze privuci u inter...
kazete murinjo...samo mi nije jasno iz cega ste to izvukli...chelsea-aresenal...murinjo je pljuvao po svim igracima arsenala..tako da sto se tice murinja to nije plus nego minus.....

dalje trofeji....tj liga prvaka...u zadnjih par godina oni su uvijek imali vise uspjeha u lp od nas tako da ni to nije prednost
Pa kakve veze to ima? Igrači dobro znaju kakav je Mourinho, i da zbog toga odbije Inter ne da nema nikakve šanse, već je smiješno o tome govoriti. Novac će igrati glavnu ulogu u njegovom dovođenju, kao i obićno, a ne kojekakve gluposti.

Trofeji? Pa šta ako je Arsenal dogurao do LP kada je zadnji trofej osvojio prije skoro 5 godina? To nema nikakvog smisla. Arsenal nije već godinama ni u kakvim kombinacijama za naslove, obićno su u borbi za FA Cup i Charity Shield, i po tvojoj logici on bi ostao u Arsenalu zbog ta dva trofeja? Bože sačuvaj.

novac...koji novac...pa arsenal ima vise novca od nas i jos kad uzmes poreze koji su u italiji do neba...

u arsenalu je on prvi igrac..a kad bi dosao u inter nebi bio
Koji novac? Koliku platu ima Cesc u Arsenalu? Daj ne lupetaj, molim te, u Arsenalu ne bi za 5 godina zaradio sumu koju bi zaradio u Interu za sezonu-dvije. Arsenal nije utočište velikih igrača, već samo polazna putanja igrača koji imaju potencijal da budu zvijezde, i sve i do jedan argument koji si naveo o ne dovođenju Fabregasa je smiješan, neutemeljen i djetinjast.

i kad se to sve sabere i jos se doda njegova cijena od preko 40mil eura (mikel 17mil + milito 20mil + fabregas 40mil + hernanes 15??? +.... a mm je rekao da nema rasipanja novca)
Jedino što je Massimo Moratti izjavio (dakle rekao zvanično bez novinarskih naklapanja) je da će Inter strpljivo operirati na prijelaznom roku. Naravno, trenutačna finansijska kriza podrazumijeva da neće biti nebuloznih cifri, ali vjerujem da ćemo se adekvatno pojačati. Možda dođu ovi što si ih naveo, možda ne dođe niti jedan, to tek trebamo vidjeti.

esteban
12-05-2009, 21:55
Zapeli smo za Milita ali valjda nasa uprava bude imala sluha na prakticno Viljine pozive da ga uzmu kad toliko potencira Ibru kao idealnog partnera..tada bi imali tandem u spicu FANTAZIJA a sto se tice tog Silve svakako da bi umjesto Quaresme odlicno dosao ali nama je potrebniji igrac kao sto je Diego,Hernanez..

CurvaNord69
12-05-2009, 21:58
Pa silva moze igrat centralnog isto tako

Balotelli#45
12-05-2009, 22:02
Pa kakve veze to ima? Igrači dobro znaju kakav je Mourinho, i da zbog toga odbije Inter ne da nema nikakve šanse, već je smiješno o tome govoriti. Novac će igrati glavnu ulogu u njegovom dovođenju, kao i obićno, a ne kojekakve gluposti.

Trofeji? Pa šta ako je Arsenal dogurao do LP kada je zadnji trofej osvojio prije skoro 5 godina? To nema nikakvog smisla. Arsenal nije već godinama ni u kakvim kombinacijama za naslove, obićno su u borbi za FA Cup i Charity Shield, i po tvojoj logici on bi ostao u Arsenalu zbog ta dva trofeja? Bože sačuvaj.

Koji novac? Koliku platu ima Cesc u Arsenalu? Daj ne lupetaj, molim te, u Arsenalu ne bi za 5 godina zaradio sumu koju bi zaradio u Interu za sezonu-dvije. Arsenal nije utočište velikih igrača, već samo polazna putanja igrača koji imaju potencijal da budu zvijezde, i sve i do jedan argument koji si naveo o ne dovođenju Fabregasa je smiješan, neutemeljen i djetinjast.

Jedino što je Massimo Moratti izjavio (dakle rekao zvanično bez novinarskih naklapanja) je da će Inter strpljivo operirati na prijelaznom roku. Naravno, trenutačna finansijska kriza podrazumijeva da neće biti nebuloznih cifri, ali vjerujem da ćemo se adekvatno pojačati. Možda dođu ovi što si ih naveo, možda ne dođe niti jedan, to tek trebamo vidjeti.
sve si dobro rekao isto misljenje imam i ja u vezi ovoga da je nebulozno uporediti arsenal i inter u bilo kakvom svetlu.

BamBi
12-05-2009, 22:04
mogu reći da je inter sigurno ''ozbiljniji'' klub od arsenala , ali da je atraktivniji za dolazak najvećih zvijezda , nije.

esteban
12-05-2009, 22:09
Pa silva moze igrat centralnog isto tako

Tesko..on voli sa krila zabost u sredinu nesto slicno kao Maxwell samo sto je Silva mnogo bolji..ali ipak je on krilo..

Grujinho
12-05-2009, 22:13
ljudi, odmorite se malo...ja sam več odustao....još ima više od 2 mjeseca do početka prijelaznog roka, a več pola evrope povezuju sa interom...u sljedečim danima tu če biti još messi pa etoo pa tevez i tako dalje...bolje sačuvajte živce do početka roka i tada razmišljajte o tome..

CurvaNord69
12-05-2009, 22:43
Tevez oce da u liverpool ide

hulle
12-05-2009, 22:56
@Zlatan

ajde nabroj mi 3 razloga zbog kojih ce fabregas iz arsenala preci u inter...tri razloga koji imaju veze s realnoscu a ne igricama jer ti totalno zivis u svijetu fm gdje je sve moguce...

prelazak u inter mu garantuje trofeje...MA KOJE BOLAN TORFEJE...ne postoji ekipa koja ti moze garantovati trofeje

i murinjo je plus za igrace...e pa vidis ja ne znam odakle si ti izvukao tu informaciju..veliki igraci nikad nisu pratili murinja...daj mi primjere velikih igraca koji trce za murinjem....................................

znas li da arsenal ima najstabilniju ekonomiju od svih klubova svijeta...dok svi talijanski klubovi su u minusu

a posto si ti vec tako inteligentan daj te razloge zasto ce on otici iz arsenala i onda jos otici u inter...
tvoj jedini razlog je EJ BA MI PONUDIMO 40MIL I NJEMU 7MIL GODISNJE I ON JE NAS AH TI BOGA BUNGA BUNGA.....to je tvoja vizija

da je tako svi igraci bi igrali za chelsea i mancity..i za tvoj klub na igricama

e zlatane...nije zlato sve sto sja..sja i nova sijalica od elektroprivrede a jos stedi struju

CurvaNord69
12-05-2009, 23:00
:sivi: jesi budala u zadnjoj recenici :D
A to je vecinom istina hulle, ali ipak mi mozemo donekle garantirat trofej, a arsenal je u k sad.

dera
12-05-2009, 23:05
licno, ja nisam za dovodjenje igraca iz arsenala, pogotovo veznih, do sada ko ih je god doveo.. debelo se pokajao

Enfant Terrible
12-05-2009, 23:12
Haha, tipičan "Hulle" odgovor.

ajde nabroj mi 3 razloga zbog kojih ce fabregas iz arsenala preci u inter...tri razloga koji imaju veze s realnoscu a ne igricama jer ti totalno zivis u svijetu fm gdje je sve moguce...
1. Veća plata 2. Prelazi u klub koji će (po svemu sudeći) postati 4. put šampion Italije. 3. Dolazi u ambiciozan klub kojem nije u cilju pokupiti sve maloljetnike na svijetu, već napraviti ozbiljan kolektiv koji puca na sve moguće. Tebi nije dovoljno?

Ne živim ja u FM (to bi bolji tebi pristajalo zapravo), ja samo iznosim činjenice (argumentirano, za razliku od tebe) zašto bi prešao u Inter.

prelazak u inter mu garantuje trofeje...MA KOJE BOLAN TORFEJE...ne postoji ekipa koja ti moze garantovati trofeje
To potvrđuje moje, a i ujedno i sumnje ostalih članova, da ti nisi uopšte navijač Intera već dolaziš zajebavati raju ovdje. KOJE TROFEJE? Kako te nije stid? Četiri puta osvajamo Scudetto za redom, Super Cup itd Normalna je stvar da nikome trofeji nisu zagarantovani, ali možeš li uopšte uporediti kakve su šanse Arsenalu da osvoji EPL, a kakve nama da osvojimo Serie A?

i murinjo je plus za igrace...e pa vidis ja ne znam odakle si ti izvukao tu informaciju..veliki igraci nikad nisu pratili murinja...daj mi primjere velikih igraca koji trce za murinjem....................................
Frank Lampard, Michael Essien, Dider Drogba, sve odreda top klasa igrača, a sada protupitanje, ti meni reci koji su to veliki igrači koji "nikada nisu pratili Mourinha"? Deco? Nemoj biti smješan, sam sebe ukopavaš

a posto si ti vec tako inteligentan daj te razloge zasto ce on otici iz arsenala i onda jos otici u inter...
tvoj jedini razlog je EJ BA MI PONUDIMO 40MIL I NJEMU 7MIL GODISNJE I ON JE NAS AH TI BOGA BUNGA BUNGA.....to je tvoja vizija
Pa dobro, sada inteligenciju baš hočeš da spominješ? OK, prebroj svoje postove koliko ih imaš, a ujedno pozivam sve članove da urade isto. Ukoliko nađu JEDAN JEDINI post u kojem si ti sastavio dvije gramatički tačne rečenice, ili nedaj Bože rekao nešto pametno, smjesta se kupim i napuštam ovaj forum. Može li tako? A kolika je tvoja "inteligencija" pokazuje upravo pitanje koje si postavio, ne treba komentar.

Napomena: Ja ne želim da ulazim u daljne rasprave sa tobom jer od ovog trenutka si kod mene na ignore. Tvoji glupi postovi su prevršili svaku mjeru da nema potrebe da čitam bilo kakve tvoje komentare. Pozdrav od mene.

dera
12-05-2009, 23:20
Inter keen on Escude

Inter Milan are keeping tabs on Sevilla centre-half Julien Escude, according to reports.

“I have a contract with Sevilla until 2011 and I like this club,” the 28-year-old told Sky Sports News.
“But when Inter, with one of the best coaches in the world (Jose Mourinho), are interested in you it proves that you are doing something right.
“I have always tried to respect my contracts in football but you never know what could happen.”

CurvaNord69
12-05-2009, 23:42
E sta ce nam 28y/o. pa nije on los, al nije dovoljno dobar na ovom nivou, a NECE napredovati

BamBi
12-05-2009, 23:54
šteta što se dva super moderatora prepiru i stavljaju na ignore. Ne trebamo da se prepiremo u vrijeme kada nam slijedi najveće slavlje, osvajanje lige !

Grujinho
13-05-2009, 00:09
propustili smo njega :S
http://www.index.hr/sport/clanak/video-diego-potpisao-ugovor-s-juventusom-ili-pregovara-s-bayernom/433521.aspx

dera
13-05-2009, 00:10
evo sad citam na jednom eng sportskom forumu, da se nesto suska kako robinho nije sretan u man city, i da bi mogao preuzeti 10tku u interu lol :)

kad ce ovaj da dodje
http://www.supervasco.com/fotos/THUMB_FOT20080802174659.jpg

takodjer, u januaru nam dolazi kerlon...

BamBi
13-05-2009, 00:17
dera kako si me oraspoložio sa ovom slikom :D

Taj će bit pravo pojačanje, nemogu se dočekat da ga vidim u interovom dresu

CurvaNord69
13-05-2009, 00:20
E treba docekat, a neznam bas da ce se prilagodit u 1. klub

Mauro7
13-05-2009, 00:35
dera kako si me oraspoložio sa ovom slikom :D

Taj će bit pravo pojačanje, nemogu se dočekat da ga vidim u interovom dresu

i ja jedva čekam, nisam ka gledao kako igra osim jednom, tako da ne znam sve o njemu ali za sada JEDINA stvar koja mi se ne sviđa kod njega je frizura :rolleyes:

dera
13-05-2009, 00:42
dzeko - http://www.youtube.com/watch?v=H9UeJ2MYu_A hahahah
a evo kako lopte djeli - http://www.youtube.com/watch?v=iJ-A6uj0J_g

edit: rekao je kako jedva ceka da postane playmaker intera, da zaigra u nasem dresu :)

BamBi
13-05-2009, 00:43
i ja jedva čekam, nisam ka gledao kako igra osim jednom, tako da ne znam sve o njemu ali za sada JEDINA stvar koja mi se ne sviđa kod njega je frizura :rolleyes:

ma frizura mi je baš spaljena hehe

CurvaNord69
13-05-2009, 00:51
Ma fudbalerka.
Dzeko i veceras 2 gola, prava igracina postaje, ako to nije ono "sezonski", isto mislim da se ibisevic nece vratit nikad u onu formu, dzeku jos vidit treba

dera
13-05-2009, 00:58
ovo gore su klipovi coutinha da ne bude zabune, napisao sam dzeko jer je taj gol u stilu dzeke

dzeko, isto ibra kod nas, kako ce u LP dogodine, ako im ode

zasto ibi, pa on je tipicni inzaghi, uvijek moze da utrci i da gol, ne treba mu neka forma, to je osjecaj

onaj makoun iz lyona veceras dvicu uvalio

hassli iz zuricha na meti intera, glupost, cim da hattrick, hoce ga inter hihih

---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:57 ----------

sto se tice playmakera, zasto ne dovesti nekog iz skotske, oni imaju snazne igrace a i dosta dobre vezne

BamBi
13-05-2009, 01:04
ma za poziciju playmakera treba dovest klasu ili nikoga. čekat coutinha:D

Džeko stvarno igra odlično, bolje da smo na njega utrošili pare nego na krmilita

dera
13-05-2009, 01:06
lol, zamisli da si ti on i ponudi ti milan
bil' ti? - on je fan milana, i nece u italiju dok mu bilanci ne ponude

BamBi
13-05-2009, 01:08
ma on je profesionalac, u profesionalismu nema osjećaja. I neznam zašto bi preferirao Bilan recimo. Siguran sam da mu Inter ponudi ugovor , promislio bi 2 puta prije nego što bi odbio

CurvaNord69
13-05-2009, 01:17
To bi promislio, al bilo je slucajeva gdje ljudi nisu htjeli ic u neke klubove.

Enfant Terrible
13-05-2009, 01:24
Istina, Edin je navijač Milana i mislim kada bi mu Inter i Milan ponudili ugovore u isto vrijeme, da bi odabrao prije Milan. Ali isto tako, da mu samo Inter ponudi ugovor mislim da bi potpisao jer je ipak Inter veliki klub, a veliki klubovi se ne odbijaju samo tako.

dera
13-05-2009, 01:34
zasto klub sa tako velikom tradicijom da dovede fana milana, uz to, on je bas zagrizao za milan.. kao mi ovdje za inter lol

Postoji li neki klub za koji navijate i u kojem bi voljeli igrati? - Navijač sam Milana od malih nogu, bila bi mi velika čast kada bi nosio dres kluba sa San Sira.
- Dolazio me gledati i veliki Real, snimali su me nekoliko puta. Ako bih napuštao Njemačku, onda bih karijeru želio nastaviti u Premiershipu. Ako ne uspijem dogovoriti transfer na Otok, onda mi je najveća želja igrati za Milan. Za taj klub navijam čitav život - nastavio je razgovor Džeko. Prije šest mjeseci izbornik BiH Ćiro Blažević tvrdio je da će Džeko biti bolji od Ibrahimovića i da će se za njega do kraja sezone otimati europski divovi.
- Edin će moći birati klub u kojem će nastaviti karijeru. Vrijedit će 20 milijuna eura - ispalio je tada trener svih trenera.
Od početka proljetnog dijela Bundeslige za najboljeg je igrača Wolfsburga interes pokazalo više od 20 europskih klubova.
Onaj tko ga bude želio dovesti, morat će “vukovima” platiti odštetu veću do 15 milijuna eura. U redu čekaju Arsenal, Liverpool, Roma, Hamburg, Milan, Bayern....
slobodnadalmacija

---------- Post added at 00:34 ---------- Previous post was at 00:30 ----------

Misimovic na meti Bayerna i Reala, pihh - a nije skup

Enfant Terrible
13-05-2009, 01:45
Misimovic na meti Bayerna i Reala, pihh - a nije skup
Nije što je Bosanac, ali Miske bi bio najidealnije riješenje za Interovu sredinu. Ja sam se iznenadio koliki je majstor taj čovjek i kakve lopte daje, pa uz naš napad bili bi neuništivi. I nije skup, što kažeš, ne mislim da bi mu cijena bila preko 15M€.

dera
13-05-2009, 01:52
da, neki kazu da ce diego u italiju a on u werder, koji biznis covece ne ljuti se :D

all3n
13-05-2009, 03:39
dzeko definitivno bolje rjesenje od milita a i manje cjena...

hulle
13-05-2009, 13:06
@Zlatan

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

HAHAAHAHAHAH OOOOOOOH

pa jesi li ti svjestan toga sto si napisao...Inter mu moze ponuditi vise novca hahahah bogami ti samo u novcu vidis smisao..arsenal je bogatiji klub od Intera samim tim to znaci da mogu vise da ponude....
u slucaju da oni odluce da prodaju svog najboljeg igraca zar real i mancity odmah nebi zviznuli neke cifre???
eh sad malo ukljcimo tvoje razmisljanje on ide u mancity... jer mogu ponuditi puno love hehehehhe

dalje uvijek spominjes neke argumente...ali gdje su ti argumenti..daj ih vise jedini argument kod tebe je sama rijec ARGUMENT

o5 trofeji...pa ni barca ni manutd nikom ne garantuju trofeje..i vidi ovo arsenal je prosle sezone bio u 1/4 finalu...ove u 1/2 finalu LP
u LP englezi su isprasili talijane..i sad on ce ici u italiju jer to je liga...

Frank Lampard, Michael Essien, Dider Drogba, HAHAHAHAHHAHAHAHAH
cekaj samo da te prvo upitam...znas li ti citati hehehehe ako znas onda daj probaj shvatiti nesto.....
Lampard pratio Moua hehehe kada hehe kad mu je pokazivao gdje je wc...pa Lamp je dosao u chelsea prije Moua hehehe
a kad je Mou otisao iz chelsea i dosao u Inter zvao je Lampa da dodje a ovaj nije dosao...elo elo...kuc kuc...cudno tu novac nista nije znacio hehehe
a sta essien i drogba su otisi iz chelsea hehehehe
da chelsea se raspao nakon odlaska "posebnog" svi su otisli hehehe
ili ono ipak nijedan igrac nije otisao....hmmm ali zasto....to nema logike oni su dosli radi "posebnog" u chelsea hahahah

essien je dosao u chelsea za 38miliona sto je naravno cifra koju drugi klubovi nisu mogli da prate
a drogba za 36mil...i oba su dosla iz francuske lige
presli u chelsea zbog "posebnog"....jedino ako je taj posebni funta hehe
u chelsea su igraci dolazili zbog novca i niceg dr...

Dinho, Gerard, Kaka, Adri, Etoo, Nesta, Raul, Nedved, Buffon ...... svi odbili chelsea... ali chelsea je nudio vise love...pa sta...

otidji malo na forum chelsea..upitaj te navijace koji su im najdrazi igraci....Terry i Lampard....zasto...reci ce....zato sto je njima chelsea u srcu a ostalima u novcaniku

transfer politika chelsea je ...koga god zeli manutd, arsenal i ostali veliki mi cemo ponuditi vise za tog igraca

eeeeeeee senjor argument heheheh i ti lupas kao IRS hehe

jedini tvoj argument je da za gramatiku....eh sad mene zanima...kakve veze ima gramatika s interom i forumom.....jbg ja sam glup da bih nasao vezu...

nego zlatane hajd ti fino se nasminkaj ceka te tvoj abdulah sidran da popijete po jednu ljutu i pricate o gramatici :D

a sad da se vratimo na novinare i price o transferima

25mil, Drogba i Obi Mikel za Ibru

Mino Raiola izjavio da je u kontaktu s Chelsea (http://www.goal.com/en/teams/england/96/chelsea-news), Manchester United (http://www.goal.com/en/teams/england/97/man-utd-news), Real Madrid (http://www.goal.com/en/teams/spain/124/real-madrid-news) i Barcelona (http://www.goal.com/en/teams/spain/125/barcelona-news) u vezi Ibre.

ponovo je pocela i prica za hleba

CurvaNord69
13-05-2009, 13:17
LOL provala to zadnje, pa 31godisnjak i jedan osrednji vezni, eo im k

Enfant Terrible
13-05-2009, 13:59
@hulle
Ja i ti nemamo šta pričati, niti o čemu. Da si fudbalska neznalica to si dokazao na dva foruma, i samim tim ja nemam šta pričati sa tobom. Nije ovo uvreda već moje subjektivno mišljenje (i mišljenje preko 90% članova ovog foruma). Isto tako, ne znaš ni diskutovati, već samo želiš da si u pravu 100% i nema druge. Ja sa takvim ljudima ne diskutujem. Dakle, nema potrebe da se prepiremo ovdje, i za sve je najbolje da ignorišemo postove jedan drugog i sačuvamo mir na temama. Pozdrav od mene.

Što se tiče transfera i glasina, nisam siguran u bilo šta od ovoga što novinari pišu. Pogotovo za Ibru. Raiola je i prije dokazao da samo priča nebuloze, dakle ništa od toga. Eh, Hleb, nisam niti njegov neki fan. U Barceloni je proveo više vremena u bolnici i na klupi nego na terenu, tako da ne znam koja je svrha njegovog eventualnog dolaska.

EDIT:
Ronaldinhov brat i agent je izjavio da bi Ronaldinho mogao preći u neki veći Evropski klub. Eto prilike za našeg playmakera :P

esteban
13-05-2009, 15:37
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=4473

Agent Milita rekao kako ima interesantne ponude iz Engleske..i kaze kako on sa Interom nije razgovarao..

Mauro7
13-05-2009, 15:42
da, navodno kruži priča da želi još veći ugovor, i nije čudo da sad izlazi s pričom da ga traže veliki klubovi da bi i dobio povećanje ponude ugovora, hehe hidalgo

BamBi
13-05-2009, 15:48
da da , traže ga bolton, portsmouth i takvi. Nezna se koje veći debil, mi koji ga očajnički želimo ili oni što glume da su traženi jaako

esteban
13-05-2009, 15:50
Ma prelazi kod nas 100% sem da mu posalje Man Utd ponudu pa da izabere atraktivniji klub..

Mauro7
13-05-2009, 15:51
ma meni se čini da još nije postignut dogovor jer se klubovi nisu još dogovorili pogotovo oko acque, činjenica jest da je utd zainteresiran pa sad ovaj valjda gleda kod koga može izmust bolji ugovor

Grujinho
13-05-2009, 17:51
http://www.solointer.it/notizia.php?news_id=5679

baš bi voleo Robbena u interu...

možda mourinho nije zapeo za diega, jer če za godinu ili dve inter imati sasvim novi vezni red

Cambiasso, Hernanes, Coutinho, Kerlon, Mikel ako dodje....

da bi tu dodali još Quaresmu ili Robbena :D

+ Krhin i još neko iz primavere....sta češ bolje

CurvaNord69
13-05-2009, 18:58
Quaresma = propalitet i u chelsea
Robben = meni je jaaako dobar igrac, al princeza na zrnu graska
kerlon se izgubio negdje

Mauro7
13-05-2009, 19:00
Inlerov agent Dino Lamberti :

Lamberti, kakva je situacija s ugovorom Inlera?
''Gokhan ima ugovor s Udineseom do 2013.''.

Njegove igre bude interes top klubova, talijanskih ali i stranih, i uporno se tokom ove sezone njegovo ime povezivalo sa Interom, što ima stvarnoga u svemu ovom?
''Nisam imao i nemam kontakta s Interom: čitam i ja novine, ali nisam doživio to što se piše i ne znam jesu li Inter i Udinese pokrenuli pregovore među njima''

Vi ste u kontaktu s Udineseom?
''Nisam se čuo s klubom iz Friulija tjedan dana, ali naši su odnosi vrlo bliski''

Sljedeće sezone Inler će promijeniti dres?
''Gokhanu je vrlo dobro u Udinama i sretan je s Udineseom: ove godine u crno-bijelom dresu su vrlo bitne za nastavak njegove karijere''

Kakav je Inler igrač?
''Svi u Italiji ste mogli cijeniti njegovu fizičku snagu i njegovu taktičku inteligenciju. Ali ja želim nešto dodati. Moj klijent zahvaljujući mentalnom treningu kojeg obavlja moja agencija(Fairplay Agency) uspijeva se odlično snositi sa stresom kako na fizičkoj razini tako i na psihološkoj. I osim što je igrač koji je strašno rezistentan na ozljede koji nije nikad nije imao ozljeda, ove godine je već odigrao jedno pedesetak utakmica u šest mjeseci''.

Znači moderan sportaš?
''Tako je, a i prehrana je nejgova jača strana, nije nikad popio niti jednu Coca Colu''.

Prošle sezone se javio Arsenal s multimilijunskom ponudom?
''Potvrđujem. Ponuda Gunnersa je bila fantastična. Mi smo je međutim odbili, sa spoznajom da je sada to bila ispravna odluka''

Zašto?
''Igrati u Italiji znači rast u svakom pogledu''

Znači vi gurate na to da ostane u Italiji?
''Ne guram u bilo kojem pogledu, moji su korijeni talijanski i nadam se samo da može ostati igrati u talijanskoj serie A''

Koji je vaš sportski cilj?
''Osvojiti ligu prvaka''

Ali Inler to neće moći u Udineseu, ali u Interu da.
''Istina. Ali za takve razgovore ja uvijek kažem da treba imati strpljenja i novaca''.

Je li vas Branca ikad zvao?
''Što se Branche tiče moram otkriti jedan detalj. Ja sam ga doveo u Luzern, poznajemo se odavno. Ali iskren sam kada kažem da me nikada nije zvao da me pita informacije o Gokhanu''.

Interov interes vam godi?
''Naravno. Ali da se dođe do vjenčanja, treba biti sigurni u 100% i treba postojati želja svih''.

Strpljenje i novac uglavnom.
''Točno''.

Konkurencija u Milanu bi međutim bila strašno jaka.
''Ne bojimo se toga, Inler je jedan turbo sposoban da stavi ekipu na svoja leđa. Bio bi prvotimac Mourinhove momčadi''.

Jeste li sigurni?
''Reći ću vam više ; ako Moratti uzme Inlera Inter osvaja Ligu Prvaka''.

Znači sada samo treba da Moratti pročita ovaj intervju?
''Tako je''.

Inler je vaše djelo, vi ste ga otkrili?
''Da, sjedio je na klupi u Švicarskoj: doveo sam ga u Udinese. Sjećam se još Hodgsonovih riječi...''

Koji je pričao...
''Govorio mi je da ne dovodim Gokhana u Italiju: prema njegovim riječima talijanska je liga bila pre tvrda i teška i da nije za njega. Znamo svi kako je završilo...''.

Kakav će ljetni mercato biti za vas?
''Imam kao klijenta Abdija Almena, 22 godine iz Zuricha: ove godine je zabio već 18 golova i 11 asistencija. Na njemu su talijanski klubovi''.

Koji?
''Pričao sam o Abdalu s Palermom, no dok je tamo još radio Rino Foschi. Nakon toga Fiorentina i Udinese su se pokazali interesiranima. Vidjet ćemo...''.

Grujinho
13-05-2009, 19:04
svidja mi se to što je rekao Inlerov agent...

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:04 ----------

Mauro7
13-05-2009, 19:07

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:04 ----------

dobro grujinho shvatio sam da ti se viđa što je rekao ne moraš dva puta :D

šalu na stranu :rolleyes: i meni se svidjelo i isto tako saznao sam neke stvari koje naravno nisam znao o tom igraču, posebno mi se sviđa to što je očito veliki profesionalac i izvan terena s velikom mentalnom snagom, a sve se to reflektira na terenu s obzirom kad ga gledaš kako igra

CurvaNord69
13-05-2009, 19:13
Meni su drazi igraci mentalnosti matrix :X
Ma dobar je on, al ajdmo nesto konkretno dovest (nisam reko da on nije konkretan), nema vise naglabanja :)

Culé
13-05-2009, 19:26
Može li neko napisati konkretno ko će vjerovatno doći u Inter? Da ne čitam 200 stranica...

CurvaNord69
13-05-2009, 19:43
Pa nemoj onda citat, jer nema nista konkretno prije prelaznog roka.
BTW, lol ti na status gore :)

Culé
13-05-2009, 20:18
Pa nemoj onda citat, jer nema nista konkretno prije prelaznog roka.
BTW, lol ti na status gore :)

Pa da... ali valjda ima neko za koga je izvjesno da će doći. Nije izvjesno da će doći Ribery, Fabregas, Drogba i slični, ali je izvjesno da će doći Mikel i slični. E sad, ko su ti izvjesni?

CurvaNord69
13-05-2009, 20:35
Pa najvise se prica o militu, dok je isto hernanes sigurno nas, ove ostale goal iskopa :D

Mauro7
13-05-2009, 22:38
izgleda da se Inter dogovorio s agentom Milita
3,6 po sezoni za sljedeće 4 godine, manje od početnih 4 koje su tražili, ali sezona dulje.

sada treba još pasti dogovor između klubova i opet se spominje 15M plus polovica Acque i posudbe Bonuccija i Viviana(zato su i produžili ugovor Orlandoniju, jer inače bi VIviano bio drugi a Toldo treći golman)

dera
13-05-2009, 22:40
za sve je kriv mourinho!

Balotelli#45
13-05-2009, 22:49
E sta ce nam 28y/o. pa nije on los, al nije dovoljno dobar na ovom nivou, a NECE napredovati
de sad escudea nadjose cista lupotina novinara.
za inlera mi se mnogo svidja kako bih voleo da dodje kod nas on je mnogooo dobar igrac.Evo vec 2 super igraca zovu morattija da ih kupi nadam se da Massimo cita novine

ivan019
13-05-2009, 23:06
Inler je strasan igrac a ako mu je cena do 20mil ne treba ga nikako propustiti

CurvaNord69
13-05-2009, 23:10
Ako ako.
A sad mi davat mladog viviana, bas nije pametno, al julio ima tek 29, pa ce bit vremena za beleca

Enfant Terrible
13-05-2009, 23:17
To za Milita i nije neka novost, svi znamo da da će doći, iako većina nije za taj transfer. Gledam Cassana većeras protiv Lazia i mogu sada sigurno reći da je glup potez za svaki veći klub u Italiji ako ga ne angažuje. Na nas se to odnosi pogotovo jer Cassano ima skoro sve što je nama potrebno, može igrati i krilo i biti prolific striker, a siguran sam da ne bi bio skuplji od Milita.

ivan019
13-05-2009, 23:22
To za Milita i nije neka novost, svi znamo da da će doći, iako većina nije za taj transfer. Gledam Cassana većeras protiv Lazia i mogu sada sigurno reći da je glup potez za svaki veći klub u Italiji ako ga ne angažuje. Na nas se to odnosi pogotovo jer Cassano ima skoro sve što je nama potrebno, može igrati i krilo i biti prolific striker, a siguran sam da ne bi bio skuplji od Milita.

Ma pametna je nasa uprava, debelo ce platiti starca koji iskljucivo moze igrati na jednoj poziciji :(

Enfant Terrible
13-05-2009, 23:27
Update:
Benfica razmatra opciju Quaresme, pošto izgleda da Ricky ne može nigdje drugo doći do izražaja osim u Portugalskoj ligi. Budući da ni u kojim uvjetima ne možemo dobiti cifru koju smo dali za njega, špekulira se da bi Inter mogao uzeti neke igrače Benfice u zamjenu za Q-a.

Pazite sada ovo: Novinari u Italiji su sve više složniji da bi Daniele De Rossi mogao preći u Inter na kraju sezone.

Mauro7
13-05-2009, 23:41
ne bi bio skuplji tj. bio bi al za malo jer čini mi se tj. znam da ima klauzolu al ne sjećam se na koliko, ja mislim na 18, hma daj čovječe si vidio gol sampdorije dobro svaka čast pazziniju ali da cassano ne kreira nema tko drugi jednostavno, mislim si vidio gol : dobio loptu još tamo blizu centra okrenuo igrača prošao malo po boku i ubacio haha, ali što se iste utakmice tiče ono što radi večeras onaj ludi zarate pa to je čudo haha

CurvaNord69
13-05-2009, 23:50
E pa to za de rossija: mrzak mi je osobno, al je dobar igrac, i opet bi nam falio ofanzivni vezni, jer nije on nesto za napad.
a q-a sam vec prezalio

Grujinho
13-05-2009, 23:57
De rossi bi nam dobro došao...curva pa dolazi hernanes on bi nam trebao biti nekakav playmaker...a za godinu nam dolazi i Coutinho...

CurvaNord69
14-05-2009, 00:02
E dolazi, dolazi, al opet to nije ono "velika" klasa igraca dokazana, ne kazem da nece postat, al ne smijemo na slijepo opet.

BamBi
14-05-2009, 00:13
uz de rossija i hernanesa sredina bi nam puno bolje izgledala. Još da dođe jedan ribery recimo, bili bi sila !

Grujinho
14-05-2009, 00:17
ili robben :D

CurvaNord69
14-05-2009, 00:21
I da ja dobijem na kladionici :sivi:

BamBi
14-05-2009, 00:23
ili robben :D

meni je robben fantastičan igrač i stvarno bi ga volio vidjet u interu, obožavam način kako igra i kako ide okomito na gol . Ali zbog ozljeda ga zaobilazim u širokom luku.

esteban
14-05-2009, 01:09
Ne mora De Rossi doc ali taj Inler uz jednog stvarno dobrog kreativca poput Hernaneza bi znacilo po meni poboljsanje svakako u nasoj vezi..a to dalje vuce da Muntari i Viera mogu zaboravit prvi tim posebno Viera kojeg zelim na ljeto vidjet kako kaze"zbogom Inter"

CurvaNord69
14-05-2009, 01:13
To da za vieiru, al po meni je sulley VRLO dobar, jos ce se on smirit i ne vidim razlog zasto da ispada iz tima

ivan019
14-05-2009, 01:14
To da za vieiru, al po meni je sulley VRLO dobar, jos ce se on smirit i ne vidim razlog zasto da ispada iz tima

Pa ako dodju inler i hernanas gde ces staviti muntarija :D

esteban
14-05-2009, 01:15

Zato sto pored Haviera i Estebana trebalo bi da "ta dva nova pojacanja" na sredinu budu dovedena da igraju u prvi tim a ne na klupu da sjede..

CurvaNord69
14-05-2009, 01:25
Pa neznam sad da ce bit standardan odma hernanes

Huska
14-05-2009, 09:10
Ne mora De Rossi doc ali taj Inler uz jednog stvarno dobrog kreativca poput Hernaneza bi znacilo po meni poboljsanje svakako u nasoj vezi..a to dalje vuce da Muntari i Viera mogu zaboravit prvi tim posebno Viera kojeg zelim na ljeto vidjet kako kaze"zbogom Inter"

vidis dejo tu bi se slozio sa tobom vieire se potpuno rijesit a sulju na klupu stavit on je idealana zamjena cambiu koji nedaj boze da se povrijedi nebi imao tko igrat umjesto njega

Enfant Terrible
14-05-2009, 12:33
Najnovije informacije kažu da se Inter i Juve bore za mladog Kaborea, 21- godišnjeg veznjaka Marseillea. U ovoj sezoni je nastupio 15 puta za Marseille i postigao 1 gol.

Tevez izgleda sve bliže dogovoru sa Manchesterom oko nastavka saradnje, pa tako su šanse sve manje da bi prešao eventualno kod nas.

esteban
14-05-2009, 12:45
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=4497

Barsa ce vjerovatno ponuditi Etooa za Ibru..ali cekaju da se zavrsi sezona..

Valjda nasi nijesu ludi da pristanu na ovu trampu sem uz dobru finansijsku doplatu koja bi isla sa Etoom

ivan019
14-05-2009, 12:46
Ili da dodaju i xavia u ponudu :P

hulle
14-05-2009, 12:53
evo sad se ponovo spominje de rossi

a evo ono sto ja cijelo vrijeme govorim

"First Chivu and then Mancini were transferred for a lot of money," he continued. "They could have been bought for half the money as they only had a year left on their contracts. This is because of the partnership between Moratti's company Saras and the Sensi's company Italpetroli, which may well continue considering Roma's economic crisis.

a evo benfica hoce q ...nek ide tamo mu je i mjesto...

nasi valjda nude militu ugovor na 3god u iznosu od Ł3.5m a njegov agent trazi 4god i Ł4m

CurvaNord69
14-05-2009, 13:01
Ma da prodamo Q-a i 25mil je dobro (ocemo kurac).
A ta kriza dobra za nas :D

hulle
14-05-2009, 13:07
ma nije dobra kriza...mi odrzavamo romu u zivotu...to je glupo

BamBi
14-05-2009, 14:18
sve se glasnije priča o robbenu, te o zamjeni mancini za robbena , sviđa mi se ovo

Mauro7
14-05-2009, 14:34
i meni :P
sad u studio sportu su rekli da je Milito dogovorio s nama i da traži kuću i Milanu
cifre i igrači su oni koje sam spomenuo zadnji put kad sam pisao o njemu

Guro
14-05-2009, 14:47
aj da se pomirimo sa militom..jer sobzirom da vjerovatno ostajemo bez crespa..cruza. i da nemamo vise adriana onda nam treba jedan igrac njegovog tipa...a aj da vjerujemo upravi ako kazu da je vrijedan toga...

Culé
14-05-2009, 17:36
Italian sports site Sportmediaset claims that Barcelona has reached a pre-agreement with Inter Milan forward and Swedish international Zlatan Ibrahimovic (27).

The deal with Barcelona would be the reason why the player's agent Mino Raiola rejected this week to start talks with Chelsea.

The main obstacle during the negotiations would have been the salary of Ibrahimovic, who currently earns 12 million euro at Inter, while Barcelona didn't want to pay more than the 8 million euro Lionel Messi is earning. The Swedish striker would in the end earn a year salary of 9 million euro plus incentives.

Barcelona has not yet contacted Inter Milan, who would be willing to talk about a transfer if the fee offered is 70 million euro°. Barcelona forward and Cameroonian international Samuel Eto'o (28) is Inter's first option to replace Ibrahimovic and could therefore be included in the deal.

Italian newspaper Corriere della Sera also claims that Barcelona and Ibrahimovic are talking. Barcelona would be the preferred option for the Swedish striker (read more here) but Inter Milan would not be willing to let him go. If a transfer would become inevitable later this summer, the Italian club would ask a transfer fee of 100 million euro°.

Nemoj molim te. Ostani u Interu.

hulle
14-05-2009, 17:46
The report suggests Barcelona will offer the Nerazzurri €70m plus Samuel Eto'o

ovo nema smisla....sta novinari nece jos izmisliti hehe

dera
14-05-2009, 18:16
misimovic kazem jer on ne dribla pretjerano, pa da gubi lopte, a to znaci da bi se odlicno uklopio kod josea (tipa lampard)

sto se tice cassana, kada je odlazio iz reala, svi ste rekli koji ce nam :P

Enfant Terrible
14-05-2009, 19:07
Jebiga, Cassano se preporodio u igračkom smislu, iako su svi (pa i ja) sumnjali da će uspjeti. Izrastao je u ponajboljeg igrača u Serie A, a pogotovo je interesanta činjenica što je kompletniji od ostalih talijana (zna driblati, šutati, napraviti dobar pas) i uživancija ga je gledati.

Što se tiče Barcine ponude, ili da kažem navodne (pošto ne vjerujem u nju), ja je svejedno ne bih prihvatio. Čisto iz razloga što kod nas nema kreativnosti i ideje u odabiru pojačanja. U redu bi bilo da dobijemo 70M€ + svjetska klasa napadač, pa da Branca i Oriali dovedu Riberyja (recimo) + ako ostane keša još jedno kvalitetno pojačanje. Ali znajući našu upravu, doveli bi Drogbu, Milita, Mikela, Thiaga Mottu... Nema šanse.

Biće bolje da nastavimo sa Ibrom jer je on po meni najbolji napadač na svijetu i bolje je njemu pripojiti još kojeg kvalitetnog igrača (po mogućnosti veznjaka) i sastaviti jeben tim, nego praviti revoluciju u sastavu sa Eto'om. Moje mišljenje.

Balotelli#45
14-05-2009, 19:16
imali nesto novo u vezi cassana ? ili to ga ovde samo pominjemo a da se nista o njemu ni ne pise?
P.S samo neznam odakle izvadise ovog Kaborea i Esudea to mi nije jasno

CurvaNord69
14-05-2009, 19:41
Ma pusti novinare vanja.
za cassana nevidjoh nista

Balotelli#45
14-05-2009, 19:44
Ma pusti novinare vanja.
za cassana nevidjoh nista
pa ja ih i ne drzim :sivi:

Mauro7
14-05-2009, 20:11
imali nesto novo u vezi cassana ? ili to ga ovde samo pominjemo a da se nista o njemu ni ne pise?
P.S samo neznam odakle izvadise ovog Kaborea i Esudea to mi nije jasno
kako misliš odakle izvadiše?

CurvaNord69
14-05-2009, 20:12
Ma konta odakle ih sad u planu, a nigdje prije za inter ne spominju se

all3n
14-05-2009, 21:14
ja mislim da bolje da svi navijamo za milita da dode u inter..jer sigurno onda nece doci...oni koje mi prizeljkujemo ti nece doci..hehe...nova taktika..mozda upali:D

Mauro7
14-05-2009, 21:18
hehe možda i dobra taktika ali stvar je u tome da je s militom već sve riješeno, samo se čeka kraj prvenstva da bi obje strane mogle službeno potvrditi ;)

claudejandamvan
14-05-2009, 21:20
Sto se tice Cassana ja sam bio protiv njegovog dolaska.Ne zbog sumnje u njegove nogometne vjestine,vec iskljucivo zbog njegovog nepredvidivog ponasanja.Al cini se da je to stvar proslosti.Milito bi mogao biti nas novi Cruz.A ovo sto Dera veli za Misimovica,kontam da bi to bio jedan od najboljih nasih transfera u zadnjih nekoliko godina.

CurvaNord69
14-05-2009, 21:49
E pa zato, dosta kontanja, moramo nesto konkretno poduzet :)

Huska
14-05-2009, 22:01
E pa zato, dosta kontanja, moramo nesto konkretno poduzet :)

cekaj 31 august pa cemo poduzet :D

CurvaNord69
14-05-2009, 22:02
U 23.55

Balotelli#45
14-05-2009, 23:11
Ma sta se vec brinete kad nije transfer rok ni poceo kad pocne trajace kolko vec 2-3 meseca imace vremena jos 2 puta da se pomenu u novinama ovi igraci koji su se dosad pominjali .Mozemo mi do prekosutra ovako da nabrajamo sta bi bilo dobro a sta ne sve je na mourinhu,branci,orialiju i pre svega morattiju.

CurvaNord69
14-05-2009, 23:15
Ma bit ce jos imena :D
a nema tu prije svega morattiju, mou je boss :D

dera
15-05-2009, 00:43
ma kakva barca, tesko ce dati tolike pare

CurvaNord69
15-05-2009, 00:49
Pogotovo jer nema im vise gdje stat u napad ljudi

BamBi
15-05-2009, 01:17
ljudi šta mislite o hlebu? Flop iz barce bi trebao stići kod nas, a svi pišu o tome kako djeluje kao da je zaboravio igrat. Ja ne bi volio da dođe jer em što mu je forma katastrofa, u silaznoj putanji karijere je, neće doć jeftin a i sklon je ozljedama ala robben :P

esteban
15-05-2009, 01:23
Sto se tice Cassana ja sam bio protiv njegovog dolaska.Ne zbog sumnje u njegove nogometne vjestine,vec iskljucivo zbog njegovog nepredvidivog ponasanja.Al cini se da je to stvar proslosti.Milito bi mogao biti nas novi Cruz.A ovo sto Dera veli za Misimovica,kontam da bi to bio jedan od najboljih nasih transfera u zadnjih nekoliko godina.

Ko je taj Misimovic?Vjerujem da je dobar ali ne bolji od Vedada i Dzeka npr..

Huska
15-05-2009, 01:26

vidis dejo itekako je bolji od njih jel ti dovoljno 18 ili 19 asistencija u ovoj sezoni a i u utrci je za nekakav MVP bundes lige on vodi ispred gomeza i ja sam definitivno za njgov dolazak bas igrac kakav nam treba sjajan pregled igre odlicni centarsutevi i pasovi a uz to ne gubi previse lopti jer nije sklon driblanju kao drugi

CurvaNord69
15-05-2009, 01:27
Misimovic, playmaker wolfsburga, a njih 2 su napadaci, tako da se nemoze usporedit

Enfant Terrible
15-05-2009, 01:27
Nije napadač tako da ih je teško porediti, Miske je klasični playmaker, trenutno sigurno ponajbolji u Bundesligi i šire. Ove sezone je imao 18 asistencija, fale mu još dvije da obori rekord od osnutka Bundeslige. Dakle, ima sve, dribling, pregled igre, viziju, odličan pas, šut, a nije skup. Šteta samo što Inter nije zainteresovan za njega.

esteban
15-05-2009, 01:42
Steta kad je tako dobar..sto kaze Hulle da je neki sto trci 90min i da kida protivnika kupili bi ga odmah..

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=4515

Branca je navodno pratio Cassana i Palomba u finale Lazio-Samp

BamBi
15-05-2009, 01:43
ja neznam šta ove budale vide u tom palombu, gledo sam ga bezbroj puta i za njega je muntari maradona. Ne bi ga htio ni besplatno da dođe

esteban
15-05-2009, 01:47
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=4507

Agent Milita potvrdio da na kraju sezone treba i definitivno da se dogovori sa Interom..sve je dogovoreno..kao sto je objavljeno imali su sastanak na kojem su sve "utanačili"

edit: Hidalgo rekao i kako postoju velika vjerovatnoca da Angeleri predje kod nas jer su juce razgovarali..

Mauro7
15-05-2009, 02:11
brojke su bitne a Misimovićeve su u bundesligi impresivnije i od jednog diega, mislim da to dovoljno govori

hulle
15-05-2009, 02:16
mah miske bi mogao u S04 sa magarthom a osim toga nasi se ne zanimaju za njeg...nit slicne igrace

esteban
15-05-2009, 02:33
Sorry za spam i nekorektnost ali moze se i meni jednom desit :)

Nama treba ovaj za podizanje ekipe,igre,morala i sa njim pehar sa usima je nas :D

http://www.youtube.com/watch?v=BZmE3fUKU5U

Mauro7
15-05-2009, 03:04
s ovakvim mixevima ne znam baš da li se podiže moral i to lol...ali čuj ako želiš može ga se kupit, kao što klubovi i imaju sportske psihologe mogli bi kupit i njega :vfunny:

DenchiNL
15-05-2009, 09:21
Sorry za spam i nekorektnost ali moze se i meni jednom desit :)

Nama treba ovaj za podizanje ekipe,igre,morala i sa njim pehar sa usima je nas :D

http://www.youtube.com/watch?v=BZmE3fUKU5U

veceras je u sarajevu pa eto navrati :-p

dera
15-05-2009, 11:02
ljudi šta mislite o hlebu? Flop iz barce bi trebao stići kod nas, a svi pišu o tome kako djeluje kao da je zaboravio igrat. Ja ne bi volio da dođe jer em što mu je forma katastrofa, u silaznoj putanji karijere je, neće doć jeftin a i sklon je ozljedama ala robben :P
ma bjazi tamo :)
sto se tice milita, izgleda da je stvarno gotovo, steta, ode 15m u PM

Balotelli#45
15-05-2009, 11:20
nemora da znaci nije ni on los jos ako dodje neki tipa inler/hamsik/hernanes/coutinho(on i Her vec su dosli ili su blizu) bice on od zlata kad mu oni pocnu delit lopte a on prilike retko nasi bice dobar verujte ja sam protiv njegovog dolaska ali sta je tu je nemoze nikako biti tolko los vec je naviknut na seriju a i to dobro.

hulle
15-05-2009, 12:20
ma dok coutinho zaigra za inter milito ce u penziju heheh
cak ni figo nece igrati tad hehe

evo sad spominju mela kao nasi bi dali lovu + burdija

ivan019
15-05-2009, 12:23
ma dok coutinho zaigra za inter milito ce u penziju heheh
cak ni figo nece igrati tad hehe
:sivi: :sivi:

evo sad spominju mela kao nasi bi dali lovu + burdija

E ovo bi bio idealan transfer :D

hulle
15-05-2009, 12:27
da nije bitno koliko je dobar melo bitno je da se rijesimo burdija hehehe

CurvaNord69
15-05-2009, 12:55
Ma nemojte burdija dobar je :D
A ono za palomba, pa puca bolje slobodne od muntarija :D

Mauro7
15-05-2009, 14:46
Tottenham želi Burdija i Muntarija i nude 23M€ ali izgleda da bi dali Jenasa ili Modrića da bi platili manje

dera
15-05-2009, 14:46
nemora da znaci nije ni on los jos ako dodje neki tipa inler/hamsik/hernanes/coutinho(on i Her vec su dosli ili su blizu) bice on od zlata kad mu oni pocnu delit lopte a on prilike retko nasi bice dobar verujte ja sam protiv njegovog dolaska ali sta je tu je nemoze nikako biti tolko los vec je naviknut na seriju a i to dobro.
da mi zveknemo peticiju dok nije kasno :D

Guro
15-05-2009, 15:02
haha :) daj peticiju odma...dajemo i Himeneza kao poklon :)

dera
15-05-2009, 15:03
da me nazove milito i sve redom strese :D

Moca93
15-05-2009, 15:47
Ko kaze da Figo nece igrati kad Costinjo dodje.... :sivi:

dera
15-05-2009, 17:21
River Plate attacking midfielder Diego Buonanotte (21) is tracked by Olympique Lyon and Spartak Moscow
Fiorentina are keen on French-Togolese forward Loic Gagnon (19), who plays for Nice
Olympique Lyon's Brazilian midfielder Juninho (33) could move to Qatar this summer as he is tracked by both Al Rayyan and Al Saad.

ovo sam stavio ovdje a ne u ostale tamo, jer nama trebaju ove pozicije prema navodima :)

hulle
15-05-2009, 17:41
dera i ti pucas ko starke

mustuluk

psg hoce patricka

ivan019
15-05-2009, 17:47
dera i ti pucas ko starke

mustuluk

psg hoce patricka

to bi trebali sto pre iskoristiti dok se ne predomisle :D