View Full Version : Glasine o transferima
ne ugovor mu ističe za godinu dana, uglavnom bi sad onda cijena bila manja nego onu koji bo Porto općenito tražio, ili misliš uzet ga za godinu ali meni se čini da se njemu na kraju ove sezone odlazi kao da mu se ne da čekat godinu, a ne vjerujem da bi to napravio Portu...bojim se da je Milito riješena stvar
a mislio sam da mu sad istječe , a koliko vidim juve prati lavezzija, zašto se mi ne okrenemo prema takvim igračima , koji su pokretljivi. baš nemamo takvog jednog u napadu
i dalje moj prvi pick je
Quaqliarella
eh cekaj onda draft hehehe
Pa ako Mourinho vec trazi klasicnog spica onda bolje da dovede Fernanda Llorentei iz Bilbao, decko vredi 9mil a samo je godinu dana stariji od hulleta :P
Quaresma#7
22-04-2009, 18:14
Aguero ili Villa ili Rossi.
Diego već se dugo spominje kao meta pojedinih europskih divova, a iako je Juventus navodno ozbiljno zagrizao, Werderov Brazilac još uvijek ostavlja sve mogućnosti otvorenima...Ostati ili otići, to je pitanje koje muči brazilskog nogometaša Diega. Mozak Werdera iz Bremena velika je želja nekih europskih klubova, ali kako sam priznaje, u Njemačkoj mu ništa ne nedostaje. Uz njega se najčešće veže ime torinskog Juventusa, no ništa još nije gotovo.
"Na stolu imam ponude vrhunskih europskih klubova i moj je klub, odnosno Klaus Allofs, svjestan toga", rekao je Diego njemačkim medijima. O konkretnim imenima nije htio govoriti, premda komentar Juventusa nije mogao izbjeći.
"S jedne strane, ponosan sam što se za mene zanimaju velikani poput Juventusa", rekao je Brazilac, a objašnjava i što se nalazi s druge strane: "Ipak, živim u stvarnosti i u Bremenu su ispunjena sva moja očekivanja. Tu sam vrlo sretan i imam ugovor do 2011. godine".
24-godišnji veznjak tako odbija prekrižiti bilo koju opciju, pa čak i onu dugoročnog vezivanja uz klub iz Bremena: "Ili ću otići, ili ću ostati. Tko zna, možda i produžim ugovor s Werderom".
Međutim, ključan čimbenik u njegovom odabiru mogao bi biti - rezultat. Werder se ove godine muči u prvenstvu i nalazi se tek u sredini poretka, a teško je vjerovati da se Diego može zadovoljiti nastupima koji neće uključivati i najveće europske i svjetske pozornice
de samo pametnu trgovinu ovo ljeto..to mi najveća želja...
L*Imperatore#10
22-04-2009, 20:38
Po meni :
1.Aguero
2.Diego
3.Villa
neko od ove troice.I naravno Vidica bih najvise zelio jer je najbolji stoper sigurno.Ali nevjerujem da ce on iz Manchestera otici.
CurvaNord69
22-04-2009, 21:18
Nije vidic najbolji stoper ajmo dalje.
Nije TROICE nego TROJICE.
Kako mozes usporedjivat aguera diega i villu?
Diego je veznjak
Aguero igra i poluspicu i napadaca
A villa je klasicni napadac
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=3913
Martins potvrdio da ga je Mikel pitao za Inter..
Balotelli#45
22-04-2009, 21:37
Diego je veznjak
Nije vidic nego vidić :D
ontopic :
bolje mi martinsa da trazimo pusti ti te savete martinsa za mikela neka dodju obadvojica pa nek se posle savetuju.
Benfica are interested in Nacional Madeira midfielder Ruben Micael (22)
Angeleri u Lazio za €3.8m
Tevez napusta Man UTD - ne zna se gdje ce, valjalo bi...
<table class="contentpaneopen"><tbody><tr><td class="contentheading" width="100%">Tevez najavio odlazak </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/pdf_button.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=2516) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/printButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=view&id=2516&pop=1&page=0&Itemid=1) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/emailButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=2516&itemid=1) </td> </tr> </tbody></table> <table class="contentpaneopen"><tbody><tr> <td colspan="2" class="createdate" valign="top"> Srijeda, 22.04.2009. </td> </tr> <tr> <td colspan="2" valign="top"> http://euronogomet.com/images/stories/vijesti/igraci_o_z/tevez.jpgCarlos Tevez
Argentinski napadač u redovima Manchester Uniteda Carlos Tevez je najavio kako će najvjerojatnije na kraju sezone napustiti taj klub, nezadovoljan minutažom koju je ove sezone dobijao od Alexa Fergusona. Tevez, koji je ove sezone izgubio mjesto u početnoj postavi od Dimitra Berbatova, kaže kako ima ponude nekoliko španjolskih klubova, no nije otkrio ništa konkretnije od toga.
Upitan u jednoj argentinskoj radijskoj emisiji da li će mu ovo biti posljednja sezona u redovima Manchester Uniteda Tevez je rekao: "Mislim da hoće. Kao nogometaš ne mogu sebi dopustiti da igram jednu utakmicu, a sljedeću ne. Također, približava se i svjetsko prvenstvo. Mislim da ću jako teško ostati u Manchester Unitedu, to je realnost."
Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson je odbio komentirati Tevezovu budućnost, govoreći kako će to biti razjašnjeno po završetku sezone.
<!-- START of joscomment --> <script type="text/javascript"> var _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETE = "Jeste li sigurni da želite izbrisati ovaj komentar?"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETEALL = "Jeste li sigurni da želite izbrisati sve komentare?"; var _JOOMLACOMMENT_WRITECOMMENT = "Komentiraj"; var _JOOMLACOMMENT_SENDFORM = "Potvrdi"; var _JOOMLACOMMENT_EDITCOMMENT = "Uredi komentar"; var _JOOMLACOMMENT_EDIT = "Uredi"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE = "Molim napišite barem komentar."; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA = "Molim unesite anti-spam kod sa slike."; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA_FAILED = "Anti-spam kod je pogrešan. Molim unesite kod sa slike."; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_EMAIL = "Da biste bili obaviješteni, unesite svoj email"; var _JOOMLACOMMENT_ANONYMOUS = "Anoniman"; var _JOOMLACOMMENT_BEFORE_APPROVAL = "Vaš komentar je poslan moderatorima i biti ce objavljen nakon odobrenja."; var _JOOMLACOMMENT_REQUEST_ERROR = "Zahtjev neuspio"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_NEEDREFRESH = "Stranica je osvježena."; </script> <script type="text/javascript" src="http://euronogomet.com/components/com_comment/joscomment/jscripts/client.js"></script> <table class="sectiontableheader" id="CommentMenu" width="100%" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td class="label" align="left">Komentari</td></tr></tbody></table>
</td></tr></tbody></table>
---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:52 ----------
preduhitrio me dera :)
Pa bolje onda dati 20mil za teveza nego za milita ili drogbu
Enfant Terrible
22-04-2009, 23:23
Pa bolje onda dati 20mil za teveza nego za milita ili drogbu
To svakako, ali već smo pričali o tome ovdje, a i Tevezov agent je rekao da ništa ispod 30M€ ne dolazi u obzir. Ne mislim da je mudro toliko dati za njega, a poslije Quaresme, ne mislim da je pametno i za jednog igrača dati previše para.
Quaresma#7
22-04-2009, 23:30
Nadam se da če sad odbaciti Milita iz glave. Tevez je za 20M€ naš.
ma milito dolazi 99%
Da..nazalost kad pogledamo njegove godine..posteno vi rec ja bih radije Drogbu nego njega ako smo vec zagrizli za 30-ake
ma dovodjenje bilo koga nebitno milita ili drogbe je korak nazad ne samo za inter nego i za italiju....
toliko talentovanih igraca ima a oni dovode penzionere
Quaresma#7
23-04-2009, 00:05
Jebali mater svoju. Ta njihova politika transfera mi ide na kurac.
Amico Laziale
23-04-2009, 00:20
Benfica are interested in Nacional Madeira midfielder Ruben Micael (22)
Angeleri u Lazio za €3.8m
Tevez napusta Man UTD - ne zna se gdje ce, valjalo bi...ne bih ja rekao...
estudiantes je prihvatio,ali nije i angeleri...:mad:
heheh, vidio sam na dreamtransfershttp://www.dreamtransfers.com
L*Imperatore#10
23-04-2009, 01:36
Diego je veznjak
dobro ba, Vidic je najbolji stoper i to je sigurno nema niko bolji ako ima ti mi reci? COvjek je proglasavan za naj igraca Preier lige pored Ronalda,Drogbe, Ronneya,Tosica :crazzy: :crazzy: sala itd.
Villa nam treba jer je extra napadac jedan od najboljih.
Aguero zato sto oze igrati na vise pozicija od veze pa do napada a nama takvih i trebal.
A posto nemozemo sve kupiti dobro bi nam dosao bilo ko od ovih jer su oni igaci za nas. I naravno neki igrac kao Diego nam je potreban imamo Q ali on nikaa nije ni znao d aigra u vecim klubovima tako d aje on propao.
Grujinho
23-04-2009, 02:27
Limperatore....sanjaj ti o agueru i villu...ma nema šanse da obadvojica dodju...
dobro ba, Vidic je najbolji stoper i to je sigurno nema niko bolji ako ima ti mi reci? COvjek je proglasavan za naj igraca Preier lige pored Ronalda,Drogbe, Ronneya,Tosica :crazzy: :crazzy: sala itd.
Villa nam treba jer je extra napadac jedan od najboljih.
Aguero zato sto oze igrati na vise pozicija od veze pa do napada a nama takvih i trebal.
A posto nemozemo sve kupiti dobro bi nam dosao bilo ko od ovih jer su oni igaci za nas. I naravno neki igrac kao Diego nam je potreban imamo Q ali on nikaa nije ni znao d aigra u vecim klubovima tako d aje on propao.
aguero ne igra vezu, jel gledaš atletico ili pričaš preko FM-a ?
aguero je napadac nit se vraca nazad nit ga to zanima hehehehe
evo o5 se spominje Fabio Simplicio...super jos jedan def vezni a jos ima samo 30g
L*Imperatore#10
23-04-2009, 14:12
Pa ja nisam ni rekao da ce doci obadvojica ja sam rekao barem jednog od ovih da dovedemo/
CurvaNord69
23-04-2009, 14:16
Evo na goal pise da ce mozda lisandro doc, meni je on dobar
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/04/23/1225170/report-porto-striker-lisandro-lopez-on-inters-radar
AL NEVJERUJ NICEMU!
Ne da je dobar nego je odlican :P
Ima 26 godina vredi 13mil
Ucinak ove sezone mu je: liga sampiona 10 utakmice 6 gola 2 asistencije a u ligi 23 utakmice 6 gola i 11 asistencije.
Pa on i Ibra bi cudo pravili.
Balotelli#45
23-04-2009, 15:02
nece doci on kao ni milito nisu dobru osuncani :sivi: zezam se
nadam se da ce bar jedan doci realno ce to biti lisandro lopez a manje realno aguero ili villa sto i nije bas nemoguce villa je sam rekao da bi zeleo da dodje a valencija ga mora prodati tako da tu moze nesto da se uradi.
Koliko igrača nam dolazi po novinama čini mi se da će u finalu Lige prvaka iduće sezone igrati Inter i Inter II
Ne da je dobar nego je odlican :P
Ima 26 godina vredi 13mil
Ucinak ove sezone mu je: liga sampiona 10 utakmice 6 gola 2 asistencije a u ligi 23 utakmice 6 gola i 11 asistencije.
Pa on i Ibra bi cudo pravili.
tebi ko god dodje cuda cini....sta mislis da dovedemo Copperfielda hahaha
spominje se milion nekih imena samo sto nijedan od tih igraca koji se spominje nam nije potreban a skup do bola
tebi ko god dodje cuda cini....sta mislis da dovedemo Copperfielda hahaha
Nisam sigurna kolko je to dobro, izbacio bi Ibru iz startnih jedanaest :sivi:
pa joj al covjek je macka sakrio bi svaku loptu hehehehe
pa joj al covjek je macka sakrio bi svaku loptu hehehehe
ako ce je sakriti i od Burdisa, onda covek vredi svaku paru :sivi:
samo nek preskoce dovodenje milita...opet se spominje da je inter u pregovorima sa kjerom...to mi se svida...hehe...
lazio nema love da otkupi zaratea od arapskog kluba
---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:49 ----------
Catania and Lazio are interested in Brazil Under 20 international and Cruzeiro defender Thiago Heleno (20). The young player's contract expires in February 2012. Heleno is a former Valencia and FC Moscow target.
16god. Valladolid defender Victor Mongil na meti Man UTDa
arsenal i real hoce vojvodinovog 17god. aleksica za Ł9 m
Balotelli#45
23-04-2009, 21:54
hahaha za alexica 9 m pa to je previse nije on ta klasa gledao sam ga dosta puta dobar je al 9 miliona???
kako kazu novinari murinjo je odlucio....zeli deca
kako kazu novinari murinjo je odlucio....zeli deca
On od 30 i kusur da nam bude play? :rolleyes:
pa to drogba, milito, deco...taman sve generacija heheh
mogi ti reć estebane da se ni meni ne sviđa ovo s gledišta koliko je star ali s obzirom na naš vezni red i on bi dobro došao, mislim da bi ipak dao malo više kreativnosti ovom veznom redu, mislim ako nitko drugi barem on :(
ma da bi nam se stil igre promenio moramo dovesti bar dva ofanzivna, jedan bi prosao kao Quaresma
mogi ti reć estebane da se ni meni ne sviđa ovo s gledišta koliko je star ali s obzirom na naš vezni red i on bi dobro došao, mislim da bi ipak dao malo više kreativnosti ovom veznom redu, mislim ako nitko drugi barem on :(
Tacno da je kreativniji od svih sa sredine ali za dvije god cemo morati novog trazit pa zasto sad ne dovedemo idealnog Diega od 25 god pa da igra u timu 7-8 god
---------- Post added at 12:37 ---------- Previous post was at 12:27 ----------
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=3954
Bronzetti: "Deco all'Inter in cambio di Quaresma"
Quaresmu smo platili kad se sve sabere 28 mil a Deco je u Chelsi presao za 10 mil i poslije jedne sezone dolazi zamjena :confused:
Amico Laziale
24-04-2009, 13:50
lazio nema love da otkupi zaratea od arapskog kluba
---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:49 ----------
Catania and Lazio are interested in Brazil Under 20 international and Cruzeiro defender Thiago Heleno (20). The young player's contract expires in February 2012. Heleno is a former Valencia and FC Moscow target.
16god. Valladolid defender Victor Mongil na meti Man UTDa
arsenal i real hoce vojvodinovog 17god. aleksica za Ł9 m
ne znam odakle ti to da Lazio nema love...:D
Lotito i Tare jucer isli u Arabiju,za posljednje dogovore.
A ovaj heleno je jedan od najteletovanijih stopera svijeta.Sto se tice Angeleria,izgleda da je on nase prvo pojacanje(ugovor na 4 godine,uz placu od 900.000 eura).
Ponovo je aktuelan dolazak Crespa,trebao bi pristati na platu od 1 milon eura).A s obzirom da Makinwa,Inzaghi i Del Nero napustaju Lazio,to je prilicno vjerovatno da ce se ostvariti.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/04/24/1226855/inter-to-use-robert-acquafresca-as-bait-for-diego-milito-report
Spremni smo dati Acquafresku u polovicnom vlasnistvu Genovi i novac za Milita dok oni traze puno vlasnistvo nad njim..
Tako da je vjerovatno ako Acquafreska ne dodje kod nas i podju Adri,Cruz,Crespo,Obinna mi cemo dovesti dva spica ovog ljeta ili npr Milita i Casana koji moze igrati poziciju Stankovica kad igra ofanzivno
On od 30 i kusur da nam bude play? :rolleyes:
ja bih sad potpisao da dodje
sta fali taj ti moze i diega i slicne njemu naucit kako podvalit loptu asistirat i tako to eh sad jedini problem su tu godine al opet sta znate dodje deco i zauzme mjesto muntaria i onda bum dovedemo i diega e to bi bilo odlicno zamisli njih dvojicu imat u veznom redu to ti je kao u barci sto su xavi i iniesta
Ali sumljam da cemo dovest obojicu..
ma deco ne samo da je vec u godinama nego je previse sklon povredama...rijetko igra i u chelsea
treba neko mladji + ribery heh
---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:59 ----------
a sto se tice milito - lova + acq..... ni u ludilo...pa nebih dao ni 1% vlasnistva nad acq za milita
ja do sad o mogucim transferima tacnije "pojacanjima" cuh samo neke sulude ideje...nidje jedna jedina sa nekom vezom...i 1000 razlicitih varijanti tako da je po meni sve ovo samo obicno nagadjanje....sto ce nama milito? da gleda sa tribina uz moratija zajedno sa decom? pa necemo mi da postajemo dom peznionera...
neka neka treba tih talenata hehehe oj boze kako su samo glupi ovi u nasoj upravi
ne znam odakle ti to da Lazio nema love...:D
Lotito i Tare jucer isli u Arabiju,za posljednje dogovore.
A ovaj heleno je jedan od najteletovanijih stopera svijeta.Sto se tice Angeleria,izgleda da je on nase prvo pojacanje(ugovor na 4 godine,uz placu od 900.000 eura).
Ponovo je aktuelan dolazak Crespa,trebao bi pristati na platu od 1 milon eura).A s obzirom da Makinwa,Inzaghi i Del Nero napustaju Lazio,to je prilicno vjerovatno da ce se ostvariti.
ne kazem da nema nego da pisu neki mediji da arapi traze previse
ovog mladog i jesam stavio ovdje jer nasi traze stopera, a ne vide sta radi lazio
crespo ce vam doci vrlo povoljno
sto se tice deco-Q, to ako i bude biti ce na posudbe
Quaresma#7
24-04-2009, 15:42
Ma ja mislim da za sada to novinari izmišljaju. Po maju če biti sve jasno ko dolazi a ko ide.
Ja se nadam da to nije istina. Težko je za poverovati jer je Aguero rekao više puta da ne misli nikad zaigrati za največog rivala Atletica. http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=34513
Grujinho
24-04-2009, 16:21
bez riječi ostanem svaki put, kad pročitam kakve igrače želi mourinho.... milito, deco... sa takvim igračima nečemo biti ništa bolji, a za 2 sezone opet čemo trebati novog napadača, vezista....
VEZNJAK Chelseaja i nigerijske nogometne reprezentacije John Obi Mikel sljedećih 15 mjeseci neće smjeti upravljati automobilom, nakon što je dokazano da je za volan sjeo u pijanom stanju.
Policija je u siječnju tijekom rutinske kontrole zaustavila Range Rover 22-godišnjeg Mikela, a tom je prilikom ustanovljeno da ima dvostruko veću količinu alkohola u krvi od one koju britanski zakon dopušta.
Zbog toga mu je oduzeta vozačka dozvola na spomenuti vremenski period, a dužan je platiti i sudske troškove u visini od 1580 funti.
Nigerijac je pristupio londonskom klubu 2006. godine iz norveškog Lyna iz Osla i to za 16 milijuna funti.
bgm sad se dvoumim u vezi njega dosta vise tih alkoholicara
heh, ne treba nam novi adriano, to je definitivno
ma sta ce mlad pun para pa luduje heheh
DenchiNL
24-04-2009, 20:14
na kladionici
ima kvota da Adriano ide u Corinthians (sa debeljkom i Vierijem)
CurvaNord69
24-04-2009, 21:37
Haha, odakle vieria
Haha, odakle vieria
ti bas nisi u toku :D
CurvaNord69
24-04-2009, 21:41
Ajde informiraj me?
Ajde informiraj me?
http://www.beneamata.com/showthread.php?t=137&page=5
sve za tebe :D
CurvaNord69
24-04-2009, 23:26
AA, bas si me informiro
AA, bas si me informiro
pa ono sta si ti hteo :) ceo clanak da ti sastavim :D
Enfant Terrible
25-04-2009, 10:54
Mourinho se oglasio oko onog "ljubakanja" sa Cassanom tokom utakmice, Inter-Sampdoria. Rekao je da cijeni Cassana i njegov kvalitet, ali da to nema veze sa prelaskom Cassana u Inter, niti će se to desiti.
EDIT:
Jedna vijest dolazi iz Valencije, a itekako se tiče nas. Valencija će zapoćeti proces prodavanja dionica kluba i tim bi potezom mogli inkasirati skoro 100M€, što bi značilo i zadržavanje glavnih igrača, Ville i Silve. Posebno je naglasak na ovu dvojicu jer ukoliko bi ih mogli zadržati i doći do mjesta koje vodi u Euro takmičenje, opet bi mogli stati na noge što se finansija tiče. Pogotovo ako slijedeće sezone izbore mjesto u LP...
naravno...kaze da je cassano bar crn pa hajd ali ovako hehehehe
Ma dovuci ce nam Drogbu 100%
CurvaNord69
25-04-2009, 13:14
Jebo drogbu i milita, nema tu krvi vise :D
Sto fali Cassanu??Pa Jose ako ovog prelaznog roka dovede defanzivce na sredinu i starce stvarno cu ga omrznut
10-tka je sad slobodna kod nas, sad može doć jedna ''prava'' desetka
Neznam zašto ste toliko protiv dovođenja napadača koji ima preko 30 godina.Ako dovedemo jednog mladog napadača onda če jedan od Balotelija ili Aquafresce otpasti.Mi trebamo jednog napadača koji če biti u top formi samo 2 do 3 godine a onda če Aquafresca in Baloteli preuzeti glavnu ulogu.A tu je i Destro.
Enfant Terrible
25-04-2009, 21:10
Neznam zašto ste toliko protiv dovođenja napadača koji ima preko 30 godina.Ako dovedemo jednog mladog napadača onda če jedan od Balotelija ili Aquafresce otpasti.Mi trebamo jednog napadača koji če biti u top formi samo 2 do 3 godine a onda če Aquafresca in Baloteli preuzeti glavnu ulogu.A tu je i Destro.
Ima i tu istine, ali ja bih radije za igrača od 23-24g dao 20+M€, nego za Drogbu i Milita. Istina, oni su iskusni i obadvojica su mašine za gol, ali pogledaj samo jednu stvar, špekulira se da je Lazio platio 20M€ za Zaratea, a toliko vrijedi Drogba, Milito još više. Pa sada, za koga je bolje dati 20M€?
Bilo bi super kad bi oni pustili nama Drogbu i Deca a mi njima Quaresmu :)
ja bi tu tražio još i Carvalha(sa Samuelom bi bili super) pa makar trebo i nadoplatit malo
Nzm, tih 25 miliona za Milita su previse. Drogba, Adebayor, Van Persie, Hugain (nije klasicni spic, ali bi bio idealan za 4-3-3), Huntelaar, Rossi, Zarate, Amauri,.. se mogu dovesti za te pare, a mislim da su svi redom bolje opcije od Argentinca. Mene smeta sto je on cesto povrijedjen, i sto nikad nije igrao u velikom klubu, isto kao i njegove godine.
Nzm, tih 25 miliona za Milita su previse. Drogba, Adebayor, Van Persie, Hugain (nije klasicni spic, ali bi bio idealan za 4-3-3), Huntelaar, Rossi, Zarate, Amauri,.. se mogu dovesti za te pare, a mislim da su svi redom bolje opcije od Argentinca. Mene smeta sto je on cesto povrijedjen, i sto nikad nije igrao u velikom klubu, isto kao i njegove godine.
a slazem se i za cassana
ja bi tu tražio još i Carvalha(sa Samuelom bi bili super) pa makar trebo i nadoplatit malo
wtff?!
dat ce nam chelsea i terrya, anelku.....sve za q hehehehehehheheh
ma murinja zanimaju igraci koji trece 90min i koji slusaju sta im on govori od rijeci do rijeci...
njega ne zanima tehnicki nadaren igrac
dat ce nam chelsea i terrya, anelku.....sve za q hehehehehehheheh
ma murinja zanimaju igraci koji trece 90min i koji slusaju sta im on govori od rijeci do rijeci...
njega ne zanima tehnicki nadaren igrac
istina ali ne možeš reć da ga zanimaju SAMO takvi, u Portu su igrali i Deco i onaj Carlos Alberto koji je sad ajde bio nešto kao špic i polušpic i ofanzivni vezni kako po potrebi, u Chelskiju je ipak bio tu Lampard a ove stoke koje trče 200minuta uvijek treba imat, eh sad istina ovisi koliko hehehe
lamparda je doveo ranieri hehehe
evo ga jedno novo ime se spominje
Julien Escudč (29g)
Enfant Terrible
26-04-2009, 14:34
Genoa odbila našu ponudu za Milita i Thiaga Mottu. Špekulira se da će se pregovori nastaviti i da je Inter jako zagrijan za ovaj dvojac.
ma kakvi, mogli bi oni u juve!
Branca nudi Genovi: Jimeneza i pozajmicu Bolzonia, uz neku lovu. Preciozi je zainteresovan za Bonuccia (nas kadet, stoper 1.90m), dok Gasperini ima na umu Acquafrescu i nikog drugog. S obzirom da Mou nece da se odrekne Roberta, treba se cekati kraj pregovora izmedju Atalante i Genove, oko prelaska Floccaria u crveno-plave. Tada Acquafresca ne bi bio toliko vazan za trenera Genove.
Ukoliko bi se islo na Quagliarellu, onda bi poslali Rivasa u suprotnom smjeru, s obzirom da je Zapata na putu da ode iz Udina.
EDIT: Atletico trazi maria Gomeza, sto otvara put mogucem odlasku Aguera. Samo je pitanje, gdje ce on :D
Balotelli#45
26-04-2009, 16:10
ja dodjem na forum otvorim nove postove ono 4 strane samo o transferima od kojih ce na kraju samo najgori da nam dodju.Po novinarima i spekulacijama za transvere inter bi mogao ladno da otvori jos jednu ekipu koja ce biti isto jaka kao i prva.Cim vide nekog igraca da ga neko od nasih za nesto pomene odmah taj dolazi kod nas..
Ager odbio novi ugovor
Danski fudbalski reprezentativac Danijel Ager odbio je da produži ugovor sa ekipom Liverpula pošto je nezadovoljan statusom kod trenera Rafe Beniteza.
Stamenom štoperu ugovor ističe 2010. godine pa ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi ga Liverpul na leto prodao pošto za Agera postoji veliko interesovanje, pre svega iz Italije.
Grujinho
27-04-2009, 17:18
šta ja znam...nikad nisam bio baš impresioniran sa njegovim partijama... do duše nisam ga ni puno puta gledao, tako da stvarno neznam...
Balotelli#45
27-04-2009, 18:18
nije on nesto a i bekove imamo na izvoz stace nam
nije on nesto a i bekove imamo na izvoz stace nam
Pa on je stoper :lupaglav:
Solidan štoper sa topom u lijevoj nozi, ali mislim da on nije u ozbiljnim kombinacijama za nas jer već imamo Samuela i Chivua koji su ljevaci i igraju istu poziciju
mah i on igra toplo hladno a osim toga ionako je guzva u zadnjoj liniji
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=4054
Agent Thiaga Motte je siguran da Milito dolazi kod nas na ljeto..
Balotelli#45
27-04-2009, 21:34
dobro ivane mislio sam na to da igra u odbrani nisam se lepo izrazio :D
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=4054
Agent Thiaga Motte je siguran da Milito dolazi kod nas na ljeto..
samo se nadam da nije cifra veca od 15m - normalno, ne vrijedi on ni 10m ali tako ti je kod nas
Poznati fifin agent Ernesto Bronzetti potvrdio je kako priče o Diego-Inter nisu samo fantaziranja, kaže da se Inter ozbiljno interesira za njega
ima i svoj sajt http://www.caffebronzetti.com/
samo se nadam da nije cifra veca od 15m - normalno, ne vrijedi on ni 10m ali tako ti je kod nas
Gazda Genove kaze kako je Milito vrijedi manje od 30 mil a vise od 25mil
Gazda Genove kaze kako je Milito vrijedi manje od 30 mil a vise od 25mil
Boze, boze pa ako je taj normalan :sivi:
The agent of Cagliari front man Robert Acquafresca revealed that he might join Napoli next season instead of returning to Inter.
ima tu jos par ovih mladih igraca kojih se trebamo rijesti i onda dovedemo sebi one iskusne od bar 30g i par konjina sto samo trce i eto ti dream team
Jedino odbranu necemo menjati tu smo dobro pokriveni :sivi:
a santon? hehe
mogli bi dovesti di loreta hehe
a santon? hehe
mogli bi dovesti di loreta hehe
Ma loria ce biti slobodan :sivi:
Enfant Terrible
28-04-2009, 13:00
Update:
Pierpaolo Marino (generalni direktor Napolija) je rekao da bi mogli razmisliti ukoliko velika ponuda stigne za Hamsika, jer i klub mora misliti o svojim finansijama. Za sada, najozbiljnije se veže Juventus, ali mislim da ni mi nismo daleko i ako postoji želja uprave da se dovede, bio bi odličan potez.
kad bi stigla ponuda od 50mil dao bi on zajedno i hamsika i lavezzia bez problema a moze se to i jeftinije ...
Meni taj Hamsik nije nista posebno, pa u zadnje vreme se i ne vidi na terenu. Mislim da bi smo njegovim dovodjenjem dobili samo jos jednog Jimeneza
jel jimi ziv uopste hehehe
Enfant Terrible
28-04-2009, 13:53
Meni taj Hamsik nije nista posebno, pa u zadnje vreme se i ne vidi na terenu. Mislim da bi smo njegovim dovodjenjem dobili samo jos jednog Jimeneza
Ne slažem se. Marek je kreativan igrač sredine terena (ilitiga playamaker), desetka u ekipi, pa ne želim ni trošiti riječi objašnjavajući koliko to nama treba. Jimenez je uglavnom krilni igrač i njih dvojica nemaju skoro ništa zajedničko. Jedino ako si mislio da će statusno biti kao Jimenez, da će grijati klupu ili tribine, onda ok, ali ni tu se ne slažem. Možda je u lošem periodu, kao u ostalom čitava ekipa Napolija, ali to se svakom igraču desi. Pad forme tokom sezone se dešava i najboljim igračima, a da ni ne spominjem koliko je Napoli imao problema zadnjih mjeseci, promjene trenera i sl. Ja sam ga gledao i dečko ima stvarno veliki potencijal koji razvija, ima ogroman talenat i kvalitet, a samo 22 godine.
Slažem se za hamsika da je odličan igrač ali po meni nije baš pravi kreativac. On je više-manje kompletan vezni igrač, dobar u obrani i napadu, a nama je i u slučaju da on dođe potreban još jedan igrač tipa Diego/Ribery
Enfant Terrible
28-04-2009, 14:03
ma nije on playmaker
Vjeruj mi, da dođe kod nas (a uzevši u obzir ostale igrače veznog reda) itekako bi imao ulogu playmakera, a na to sam i aludirao. Po vokaciji i nije klasičan playmaker, ali posjeduje solidnu kreativnost i zna proturiti dobru loptu.
Vjeruj mi, da dođe kod nas (a uzevši u obzir ostale igrače veznog reda) itekako bi imao ulogu playmakera, a na to sam i aludirao. Po vokaciji i nije klasičan playmaker, ali posjeduje solidnu kreativnost i zna proturiti dobru loptu.
Slazem se ali je u sustini od nasih igraca najslicniji stankovicu i jimenezu. Mada cisto sumnjam da on sam moze nesto promeniti, trebao bi nam jos jedan igrac sa ofanzivnijim karakteristikama, moj predlog Elano
on je najslicniji stankovicu
Grujinho
28-04-2009, 16:05
ivane zaboravi na Elana...taj ne može ni za city da igra redovno, kako bi onda za ekipu koja želi osvojiti LŠ...nije loš, ali nama treba klasa A
Ma znam ja da nije on neka "prava zvezda" ali je kretivniji od cele nase sredine i mislim da bi nam solidno posluzio...
Enfant Terrible
28-04-2009, 16:47
Elano nije loš, ali moj prvi izbor je Diego. Mlađi je i ima više velikih utakmica u nogama, a i realno kada se pogleda, bolji je i od Elana. Drago mi je da su naši zainteresovani, još samo se finaliziraju stvari...
miske je tip koji nama treba, ali necu o tome posto se i ne spominje
sto se tice ovih spomenutih do sada, stvarno sam razocaran u upravu kluba
I ja bih voleo Diega ali ako on ne dodje i Elano je dobra alternativa
ma ribery + playmaker
evo sad se spominje
20 milioni e Mancini za Benzemu...ja nebih dao
benzema je talentovan ali nam je vise potreban vezni igrac nego napadac
najgore od svega toga je sto ni sam mourinho nezna u kojoj ce formaciji sljedece sezone igrat jer prvo treba na to gledat ako bi igrao u svojoj 4-3-3 onda nam je potreban samo jedan igrac na krilu a moj prvi izbor bi bio RIBERY e sad opet ako budemo igrali u formaciji 4-3-1-2 onda nam je potreban igrac tipa diego/vdv i slicni njima s tim da bih ja doveo jos jednog igraca u vezu umjesto nekog od ovog trojca iza tipa inler/d'agostino/elano/anderson
a odbrana ko odbrana zna se sta nam treba
CurvaNord69
28-04-2009, 19:37
Najbolji vezni red sto se realno gleda sto bi mogli imat
Zanetti-Cambiasso-Hamsik
---------Diego------------
A ako dodje ribery onda je druga formacija
Ribery može igrati sve pozicije u veznom redu osim zadnjeg veznog
ma ribery + playmaker
evo sad se spominje
20 milioni e Mancini za Benzemu...ja nebih dao
benzema je talentovan ali nam je vise potreban vezni igrac nego napadac
jesi ti normalan :) - pa benzema ti moze igrati kao c ronaldo, a ta cijena je odlicna (svakako nam treba napadac)
Ja bih pristao i 30 mil plus Mansinija za Benzemu..hulle mi cemo ovog ljeta dovesti kako stoje stvari dva spica i to nema nikakve veze sa veznim a sto se tice veznih kad si ih pomenuo naravno da nam fale najmanje dva kvalitetna od kojih se nadam bar jedan da ce biti bas kvalitetan..valjda nije Jose lud da rizikuje sa nekim bzv pojacanjima
jesi ti normalan :) - pa benzema ti moze igrati kao c ronaldo, a ta cijena je odlicna (svakako nam treba napadac)
pa jes ti normalan dera....benzema je klasicni napadac i igra samo na toj poziciji....ostavi se igrica dera hehe...tamo stavis ronalda (luis) da igra beka i svaku tekmu odigra perfektno...benzema je klasicni napadac i nema zaje...a na igricama moze i golman da bude hehehehe
mislim moze on kod murinja igrati na krilu ali nebi bilo nikakve koristi od njeg jer nije igrac koji non stop trci gore dolje
j.. napadace uvijek je vezni red bio vazniji...najbolji igraci svijeta su veznjaci
U svakom slučaju bolje dati 20 + mancinija za benzemu nego 25 za milita, a napadač koji daje preko 20 golova po sezoni nam je također potreban. Ipak slažem se da je prioritet vezni red
pa jes ti normalan dera....benzema je klasicni napadac i igra samo na toj poziciji....ostavi se igrica dera hehe...tamo stavis ronalda (luis) da igra beka i svaku tekmu odigra perfektno...benzema je klasicni napadac i nema zaje...a na igricama moze i golman da bude hehehehe
mislim moze on kod murinja igrati na krilu ali nebi bilo nikakve koristi od njeg jer nije igrac koji non stop trci gore dolje
j.. napadace uvijek je vezni red bio vazniji...najbolji igraci svijeta su veznjaci
gledas li ti lyon matere ti?
U svakom slučaju bolje dati 20 + mancinija za benzemu nego 25 za milita, a napadač koji daje preko 20 golova po sezoni nam je također potreban. Ipak slažem se da je prioritet vezni red
Slazem se sa tobom samo sto Lion nece pustit Benzemu ni za 30 mil i Mansinija da dobiju
pa gledas li ti hehehehehe
benzema je jedini napadac lyona...najistureni igrac....a onaj keita i frederic ponekad dobiju sansu...covjek NIKAD nije igrao krilo
Dera oce da kaze kako je Benzema odlican mladi spic koji bi super zamijenio Adrija tako da ne treba bjezat od njega a na vezu nam trebaju svi telegrafi svijeta..
ma benzema jest talent ali poredit ga s ronaldom koji igra totalno na dr poziciji nema veze s vezom
Diego je u 30 utakmica ove sezone zabio 17 golova što je fascinatno za jednog veznjaka.
pa gledas li ti hehehehehe
benzema je jedini napadac lyona...najistureni igrac....a onaj keita i frederic ponekad dobiju sansu...covjek NIKAD nije igrao krilo
http://www.youtube.com/watch?v=YnPoz8fRvpU
DOBRO obrati paznju - tipa messi (pozicija)
a ti ga i dalje poredi sa torresom, cruzom i sl. SAMO napadacima
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:40 ----------
nemoj samo gledati
http://transfermarkt.de/de/spieler/18922/benzema-karim/profil.html
sto pretpostavljam da si
aooo dera ista muzika kao kad je Quaresma dolazio kod nas :)
hihihih :)
ma mogu ti reci, moglo bi se nesto desiti jer Lyon svakako planira da ga proda a i da dovede igraca tipa Mancini, samo koliko to nasi zele :P
Diego je u 30 utakmica ove sezone zabio 17 golova što je fascinatno za jednog veznjaka.
ma pusti ti kolko je on golova zabio..ipak njegova glavna okupacija nisu golovi..bitno je njegov rad u veznom redu..to je ono sto je fascinantno
ibisevic je dao u prvom dijelu haman toliko lol, njemacka je to liga moj sinko
ibisevic je dao u prvom dijelu haman toliko lol, njemacka je to liga moj sinko
ne kužim ovo? Njemačka liga je u ligi petice . Čak njezin predstavnik je dalje dogurao od nas u LP. Da ne govorim koliko je diego utrpao i asistirao golova nama i ostalim talijanskim drugovima
Grujinho
29-04-2009, 03:18
slažem se bambi
---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 01:27 ----------
eto malo sam pratio danas mikela...solidno je odigrao cijelu utakmicu protiv barcelone...sigurno bolji od vieire(ne u njegovim danima, nego sada) a dečku je tek 20 i nešto godina... hmm
DenchiNL
29-04-2009, 09:06
Benzemu obavezno treba uzeti sad kad je Adri pa-pa
moze igrati na krilu mada je cisti napadac(i Adri je igrao na krilu kod JM)
mislim da Riberyja mozemo zaboraviti , nema smisla se trkat sa barcom i ManU
dolazak Riberyja u ManU nije uopste vezan za ev. odlazak CR7 nego siguran odlazak Nanija, koji se zakacio sa Sir Alexom (svi znamo sta je sljedece, kopacka u glavu i pakuj se) , po meni Nani bi nam bio extra rjesenje , sigurno bi kostao manje od Riberyja,moze igrati i Playa, i imali bi krila boli glava, a to je izgleda igra koju JM gura
znaci Benzema,Nani,Diego,Mikel i 1 stoper (ja bih skakao od srece kad bi to bio Alex)
i extra ali extra bi se pojacali + svi mladi 25 najstariji
Enfant Terrible
29-04-2009, 11:06
Benzemu obavezno treba uzeti sad kad je Adri pa-pa
moze igrati na krilu mada je cisti napadac(i Adri je igrao na krilu kod JM)
mislim da Riberyja mozemo zaboraviti , nema smisla se trkat sa barcom i ManU
dolazak Riberyja u ManU nije uopste vezan za ev. odlazak CR7 nego siguran odlazak Nanija, koji se zakacio sa Sir Alexom (svi znamo sta je sljedece, kopacka u glavu i pakuj se) , po meni Nani bi nam bio extra rjesenje , sigurno bi kostao manje od Riberyja,moze igrati i Playa, i imali bi krila boli glava, a to je izgleda igra koju JM gura
znaci Benzema,Nani,Diego,Mikel i 1 stoper (ja bih skakao od srece kad bi to bio Alex)
i extra ali extra bi se pojacali + svi mladi 25 najstariji
Benzema, Diego, Mikel i 1 stoper, slažem se. Ali Nani, nikako ne. Jednostavno, on ne može da izbori prvih 11 u Man Unitedu, lik igra samo FA Cup utakmice, ali to je samo jedan od razloga zašto ga ne bih doveo. Ne sviđa mi se niti kao igrač, malo je reči da je sebićan i ja ga ne vidim nikako u ulozi Playa, niti na krilu gdje se vraća Quaresma, imamo i Mancinija itd. Quaresma je meni bolji igrač od njeg, objektivno gledajući, a nije se uspio snaći kod nas, pa onda jednostavno ne znam šta od Nanija očekivati.
Danas je objavljeno da je Van der Vaart na transfer listi, on bi već bio pojačanje...
Nani ni meni nije neki ekstra igrač i ne bih ga dovodio (prije bih uzeo onog dos santosa iz tottenhama), a za ostale se slažem.To ne bi bio loš mercato.
Van der Vaart da ali samo u slučaju da ne dovedemo Diega
nani je pogriješio u početku što je prešao u man utd. Znao je i sam da će uvije biti u sjeni C.Ronalda. Tako i je. da je ošao u neki drugi klub sigurno bi bolje igrao i napredovao kao igrač
nani je pogriješio u početku što je prešao u man utd. Znao je i sam da će uvije biti u sjeni C.Ronalda. Tako i je. da je ošao u neki drugi klub sigurno bi bolje igrao i napredovao kao igrač
Ali mogu ti samo reci da mi i nismo neka ekipa bas idealna za napredovanje mladih igraca :D
ma nije to nego jednostavno očito ne igra na nekoj razini...prisjetite se malo njegovih golova, imao je on vrlo dobrih partija, ali očito nije konstantan...ne zbog sjene cristiana i to..uzeli su ga i da bi bio budućnost umjesto giggsa, u svakom slučaju utd nije ekipa koja će ga prodat samo tako, oni su strpljivi s igračima, a neki dan je i sam dao izjavu da unatoč tome što se nekom učinilo da se zakačio s fergusonom nakon onog poluvremerna s tottenhamom rekao je da ne želi iz utd-a
Spominje se da bi Pool prodao Alonsa i da je cijena oko 16M€, da je Juve interesiran kao i prošle godine ali da smo sada i mi...za mene bi bio super ali opet nije to kretivac(sigurno ne kao Diego) ali ajde ipak dobro povezuje sredinu..i ima šutinu
Spominje se da bi Pool prodao Alonsa i da je cijena oko 16M€, da je Juve interesiran kao i prošle godine ali da smo sada i mi...za mene bi bio super ali opet nije to kretivac(sigurno ne kao Diego) ali ajde ipak dobro povezuje sredinu..i ima šutinu
E to bi bilo pojacanje, dovesti njega i Diega i zavrsimo posao na sredini terena (uz neke prodaje naravno)
http://www.youtube.com/watch?v=YnPoz8fRvpU
DOBRO obrati paznju - tipa messi (pozicija)
a ti ga i dalje poredi sa torresom, cruzom i sl. SAMO napadacima
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:40 ----------
nemoj samo gledati
http://transfermarkt.de/de/spieler/18922/benzema-karim/profil.html
sto pretpostavljam da si
hehehhehehehehhe
ja tebe stvarno ne kontam....iz cega se ovdje vidi da je on vezni igrac krilo?????
covjek je napadac, najistureniji igrac lyona...kad vec nemas priliku da gledas lyon na tv otvori njihovu stranici i fino utakmicu po utakmicu pogledaj formaciju i kako lyon igra i na kojoj poziciji je benzema
joj tebe dera heheheh
evo spominje se i trez ole ole hehehe taman 32godine jos dovesti henrya i eto ga dvojac iz monaca ehheh
DenchiNL
29-04-2009, 14:21
Benzema, Diego, Mikel i 1 stoper, slažem se. Ali Nani, nikako ne. Jednostavno, on ne može da izbori prvih 11 u Man Unitedu, lik igra samo FA Cup utakmice, ali to je samo jedan od razloga zašto ga ne bih doveo. Ne sviđa mi se niti kao igrač, malo je reči da je sebićan i ja ga ne vidim nikako u ulozi Playa, niti na krilu gdje se vraća Quaresma, imamo i Mancinija itd. Quaresma je meni bolji igrač od njeg, objektivno gledajući, a nije se uspio snaći kod nas, pa onda jednostavno ne znam šta od Nanija očekivati.
Danas je objavljeno da je Van der Vaart na transfer listi, on bi već bio pojačanje...
Poštujem tvoje mišljenje ali je po meni barem, malo teže se izboriti u prvih 11 u Man U, gdje bi na kilima morao izgurati ikone kluba poput Giggsa i CR7, a ni u centru nije nista bolje gdje se mora gurati sa Scholesom i Parkom, jeste malo sebičan istina ali i pokazuje odlike da se može razviti u igrača koji odlučuje tekme,tačno je da imamo Mancinija , ali i on će imati 30 god na ljeto, i za mene je Nani bolji od njega, međutim ako Figo stane na ljeto i postane dio stručnog tima JM-a mislim da može dosta toga naučiti i Quaresmu i njega. + ista agencija ih zastupa Gestifute kao i sve portugalce(JM,Figo,Quaresma)
Van Der Vaarta odlično poznajem, njemu treba lični trener i nutricionista, momak je sklon debljanju a ima i ozbiljnih problema sa psihom, ne može prihvatiti da ne igra, znači (bio on dobar,loš,zao) on smatra da uvijek treba igrati u prvih 11. po meni bi to bio nepotreban problem, mada je odlične partije pružao i u Realu i HSV i Ajaxu.(volio bih da pitaju za njegov eventualni dolazak Ibru, koji ga ne podnosi organski, vjerovatno bi uzvratio da ako ovaj dođe on ide iz intera)
mislim da bi od holandeza najbolji bio Affelay , koji nije toliko krhak i jako dobro igra za svoje godine, najvjerovatnije će biti revelacija(jedna od) SP2010, jer nije imao priliku ranije da se pokaže u dresu repke, a naravno tad će mu i cijena biti dupla
U vezi nekih igraca koji se pominju u zadnje vrijeme, da ja recem svoje :D
Agger - dobar stoper, kojega bih odmah kupio. Za njegovu cijenu 5-7 miliona je extra. Njegovim dolaskom bi se napravio preduslov za ispracaj dvojicue od ove trojke: Rivas, Matrix i Burdisso. (Ja bih se zahvalio Matrixu i Nelsonu).
Diego - neznam trebali se sto pricati sto nismo rekli do sad. Po meni, snasao bi se u 4-3-3, i 4-4-2. Kreativan, opasan u napadu. Sve ono sto mi nemamo.
Hamsik - pravi kompletni veznjak. Sve pozicije na sredini moze da pokriva. Nije kreativac kao Diego, ali je jos kompletniji. Igra izuzetno racionalno, kao da ima 10 godina iza sebe. Odlicno se pridodaje napadu, i dobar je protiv velikih ekipa. Ne bih casio casa da ga uzmem.
Mikel - solidan igrac, jos ako se zna da je besplatan.. Odlicno pojacanje bi bio.
Nani - Sigurno talenat, i mislim da bi se bolje pokazao od Quaresme. Tesko da ce doci.
Trezeguet - Tesko da ce i on doci. Dobar igrac, ne bih mu se bunio, ali tesko.
Milito - Odlican igrac do 15 miliona, preko ne.
http://fcinternews.it/index.php?action=read&idnotizia=4108
Lljudi spominje se Sneijder!!! Kao Branca je viđen na tribinama Vicente Calderona i Reala interesira Amantino, iako je ove sezone bio malo previše ozljeđen ne bi dvojbio ni trenutka da ga uzmem, svršavam na njegovu igru!! ima i slobodnjake kao Diego, uff oduvijek sam ga obožavao
Lljudi spominje se Sneijder!!! Kao Branca je viđen na tribinama Vicente Calderona i Reala interesira Amantino, iako je ove sezone bio malo previše ozljeđen ne bi dvojbio ni trenutka da ga uzmem, svršavam na njegovu igru!! ima i slobodnjake kao Diego, uff oduvijek sam ga obožavao
odličan igrač , bio bi presretan da dođe. ALI smeta me jedino što kao kod mnogih nizozemaca , jaaaako je sklon ozljedama i neigra konstantno. Odigra 1 tekmu pa ne igra 3 , itd.
DenchiNL
29-04-2009, 19:00
ako on dodje SUPERRRRR, ma ludnica
napokon neko da izvodi sve prekide i bude glavni asistent lige
a ++ što se Ibra i on naslijepo nalaze passovima i prijatelji su
kao i maxwell i chivu
s njim bi uzeli CL nema sumnje
samo ne znam koliko je realno da dodje?
ne znam ni ja koliko je to realno, jer mi zvučipomalo glupo da se real rješava takvog igrača, ali nadam se da je ovo dosta ozbiljno jer me napali odmah..
ako on dodje SUPERRRRR, ma ludnica
napokon neko da izvodi sve prekide i bude glavni asistent lige
a ++ što se Ibra i on naslijepo nalaze passovima i prijatelji su
kao i maxwell i chivu
s njim bi uzeli CL nema sumnje
samo ne znam koliko je realno da dodje?
Ali cak i da dodje nece nam bas doneti ligu sampiona, treba nama vise od jednog igraca da bi nesto osvojili :)
On kod mene ne izaziva neko ushicenje preveliko. Odlican igarc, glupo je reci suprotno. ALi, noge od kristala. Takvi igraci nam ne trebaju. Pogotovo u Seriji A gdje se igra mnogo jace nego u Primeri.
DenchiNL
29-04-2009, 19:16
pa ni totti,Pirlo,cassano nisu bas neki bilderi
a opet su jako jako bitni i vazni u svojim klubovima
okruzimo ga essienima,muntarijima i mikelima i sminka :-)
Znam da nisu bilderi, ali je ovaj stalno povrijedjen. Totti dok je bio u njegovim godinama, igrao je preko 30 meceva u prvenstvu uvjek. Opet kazem, odlican igrac, ali kao i svi holandjani, previse je krh.
Balotelli#45
29-04-2009, 20:20
ma nama su svi krhi svako ima neku manu sem diega.nema se tu sta misliti ako moze uzeo bih ga odma i njega i van der vaarta ma svakog da je malo bolji sa tehnikom i tim razigravanjima
ne kužim ovo? Njemačka liga je u ligi petice . Čak njezin predstavnik je dalje dogurao od nas u LP. Da ne govorim koliko je diego utrpao i asistirao golova nama i ostalim talijanskim drugovima
zato sto su im suplje odbrane, kada u italiji zatvori zadnju liniju tesko ce da ide
nego siguran odlazak Nanija, koji se zakacio sa Sir Alexom (svi znamo sta je sljedece, kopacka u glavu i pakuj se) , po meni Nani bi nam bio extra rjesenje , sigurno bi kostao manje od Riberyja,moze igrati i Playa, i imali bi krila boli glava, a to je izgleda igra koju JM gura
on nije igrao skoro cijelu sezonu, tako da se od njega ne treba ocekivati previse!
hehehhehehehehhe
ja tebe stvarno ne kontam....iz cega se ovdje vidi da je on vezni igrac krilo?????
covjek je napadac, najistureniji igrac lyona...kad vec nemas priliku da gledas lyon na tv otvori njihovu stranici i fino utakmicu po utakmicu pogledaj formaciju i kako lyon igra i na kojoj poziciji je benzema
joj tebe dera heheheh
evo spominje se i trez ole ole hehehe taman 32godine jos dovesti henrya i eto ga dvojac iz monaca ehheh
primjetim cesto da ti kada udjes u diskusiju jedino ne das sebi reci
ja nisam rekao da je on krilo ko krilo, nego krilni napadac!
pa kada ga real prodaje zbog ucestalih povreda sta ima traziti kod nas lol
rubentus daje za Diega 20 mil a Werder trazi 26..kad Moratti nije spreman za nekog ko moze biti prava 10-ka dati te pare a daje na raznorazne onda nemam nista pozitivno napisat i rec..i bilan se interesuje za njega
nedaaaaaaaaaaj! :)
nevjerovatno mi je antipatican taj diego, mozda i jeste nesto dobar, ali mi je stvarno mrzak
Balotelli#45
29-04-2009, 21:22
sto bre dera sta ti je skrivio
kada ga vidim, kao da vidim nekog legrotaljea :)
sumnjam da cemo dovest sneijdera i igrace iz takvih klubova koji puno traze....tak da sneijder po meni otpada odmah....
kada ga vidim, kao da vidim nekog legrotaljea :)
Samo sto Diego je klasa a ovaj dobar drvosjeca
Balotelli#45
29-04-2009, 21:37
sumnjam da cemo dovest sneijdera i igrace iz takvih klubova koji puno traze....tak da sneijder po meni otpada odmah....
pa i cambia i samuela smo doveli iz reala pa su nam sada medju boljim
DenchiNL
29-04-2009, 23:18
Znam da nisu bilderi, ali je ovaj stalno povrijedjen. Totti dok je bio u njegovim godinama, igrao je preko 30 meceva u prvenstvu uvjek. Opet kazem, odlican igrac, ali kao i svi holandjani, previse je krh.
ok i ja kazem vecina playmakera su krhki ,
dobro ne bas svi holanđani , recimo Jaap Stam je krhak ko Mont Everest :D
on mi je omiljeni igrac bio i po mentalitetu i po snazi/kvalitetu, ono bas beskompromisan
ali ima ih jos Seedorf,Davids,V.Bommel,Vennegoor,Boulahrouz(ovaj je bio kickboxer do 26-te i onda poceo igrati fudbal za RKC)
nisu imali bas nekih ozljeda i vecinom se igraci odbijaju od njih
Grujinho
29-04-2009, 23:53
može li netko na kratko da prevede... samo bitne stvari
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=4113
može li netko na kratko da prevede... samo bitne stvari
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=4113
Diego je komunitarac, pa nam jos vise odgovara. Ali ga traze i Rube i Bilan, pa je zesca konkurencija. Ukratko :D
joj dera dera...pa covjek je najistureniji igrac lyona
ma kakav sneijider ...covjek zna samo slobodnjak izvesti a ostalo nula + pipnes ga i slomis mu kost hehehe
a vise se priserava s tim diegom...covjek je rekao da zeli u juve i tacka
ma kakav sneijider ...covjek zna samo slobodnjak izvesti a ostalo nula + pipnes ga i slomis mu kost hehehe
Takav nama treba :D zamisli ga u istoj sobi(bolnickoj) sa vieirom, rivasom i chivuom :D
hajd mozda bi dobili popust heheheh
Amico Laziale
30-04-2009, 00:40
valjda ovo mogu stavit ovdje...
konacno,hvala ti Boze da se i to zavrsilo....
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/04/29/1237226/mauro-zarate-inks-lazio-deal-report
valjda ovo mogu stavit ovdje...
konacno,hvala ti Boze da se i to zavrsilo....
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/04/29/1237226/mauro-zarate-inks-lazio-deal-report
nebih da te razocaram ali to je goal.com :D
Steta, ja se nadao, propanuce rabota, pa ce on kod nas :D
Amico Laziale
30-04-2009, 00:43
nebih da te razocaram ali to je goal.com :D
ma isto pise i na lazialita,piazza della liberta itd...to su najbolje stranice kada je u pitanju Lazio...:D
mah s laziom se nikad ne zna...sad ce onaj vlasnik u zatvor hehhe
CurvaNord69
30-04-2009, 01:13
Ma lazio kopija moggievog rubentusa :D
DenchiNL
30-04-2009, 09:46
opet se spominje razmjena s Realom Mancini za Sneijdera
iskreno se nadam da ce Wesley doci kod nas
kad je dosao u Real , usao je na velika vrata, i niko vise nije pricao o Becksu
pa i cambia i samuela smo doveli iz reala pa su nam sada medju boljim
cambia su doveli besplatno..istekao mu ugovor i doveli ga..a samuela su se htjeli rjesiti...drugo je to kada klub zeli prodati igraca..a sneijedera neznam bas dali bi prodavali jer on je ipak igrao odlicno u realu
ja nikad nebih pristao dati mancinija za tog fegeta
a sad se jos spominje max, mancini i lova vjerovatno za riberya
max ne ide slobodno ali mancini je igrac kakav nam treba
CurvaNord69
30-04-2009, 12:47
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/04/30/1237851/report-inter-ready-to-swoop-for-bayern-munich-star-franck-ribery daj boze za ovo
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo22909.shtml
Nasi su spremni se odrec Acquafresce samo da bi doveli Milita i Mottu iz Genove sto znaci da cemo dovest jos jednog spica uz Milita..ono sto sam stalno pominjao..e sad pitanje ko je to?Ribery,Aguero,Drogba ili..
---------- Post added at 12:15 ---------- Previous post was at 12:05 ----------
Cassano verso l'Inter Indiscrezione di mercato, quella riportata da SkySport24. Ci sarebbe giŕ stato un vertice di mercato tra dirigenti sampdoriani e interisti per Antonio Cassano. L'operazione prevede il versamento di una somma congrua piů contropartite tecniche. Jimenez piů qualche giovane sarebbero i giocatori individuati. (30/04)
Prema ovom SkySport24 Inter je spreman ponudit Jimeneza i neke mlade igrace za Cassana..ovo mi se svidja samo da ne damo u 100% vlasnistvo npr Krhina i slicne
tooo jebote joo ako cassana uzmu ja najsretniji na svijetu joo e daj Bože molim te
Cassano i Ribery, to je to
Grujinho
30-04-2009, 13:53
cassano i ribery...odmah bi to potpisao, ali bit če mi veoma žao ako ne dođe Diego... jer znam da če biti jedan od najboljih sljedeče sezone u serie a, pa bio on u juventusu, interu ili milanu.
cassano i ribery...odmah bi to potpisao, ali bit če mi veoma žao ako ne dođe Diego... jer znam da če biti jedan od najboljih sljedeče sezone u serie a, pa bio on u juventusu, interu ili milanu.
More kada bi stvarno dosao ovaj dvojac brzo bi ti zaboravio na Diega :P
Slazem se..valjalo bi npr Diego-Ribery-Ibra
pa ako dodju cassano i ribery onda nam o5 fali jedan u veznom redu
Naći će već nekoga za veznog reda, ali mene zabrinjava da su se ovi naši spremni odreći Acquafresce zbog Milita. Paa gdje to ima, odreći se igrača od 21 godinu već dokazanog u serie A u zamjenu za 30-godišnjaka koji je također dokazan igrač ali 10 godina stariji i bez nekog iskustva u europskim kupovima
Balotelli#45
30-04-2009, 15:29
ufff kad bi dosli cassano i ribery uz ibru i balotellija imali bi madjionicarski tim a ne fudbalski pravili bi sprdnju sa ostalim ekipama
Pa zar recimo Barcelona i Manchester i nemaju takve timove magicne.
Barca ima Messia,Etoa,Henrya,Iniestu,Xavia itd.
Manchester Ronalda,Rooneya,Giggsa,Nania,Teveza
Koga mi imamo trenutno?
Ibracadabru koji mora sve sam napraviti,jer iako vrlo cijenim ove igrace Cambiassa ,Zannetia,Stankovica oni vise razbijaju igru i pomazu obrani nego sto prave napad.
Tako veci timovi stave covjeka na Ibru,ili ga cak dupliraju jer znaju da od drugih nema velike opasnosti.
Idealna postava Inter 2009./2010.
J.Cesar
Maicon Samuel Chivu Santon
Cambiasso
Zanneti Sneijder
Diego/Ribery
Villa
Ibrahimovic
Grujinho
30-04-2009, 18:06
nije loše, ali pričekajte još malo...do kraja sedmice inter če se zanimati još i za messija, fabregasa.... :D
http://fcinternews.it/index.php
kažu da prema Sky Sportu 24 Cassano je dogovorio sve uvjete i to još prošli tjedan
E sad ne zna se još koji igrači osim 15M€ odlaze put Genoe, spominje se Jimenez
CurvaNord69
30-04-2009, 19:41
Ma netreba nam ribery i diego, treba 1 od te dvojice i hamsik, i za napad cassana jebo vas milito :D
http://fcinternews.it/index.php
kažu da prema Sky Sportu 24 Cassano je dogovorio sve uvjete i to još prošli tjedan
E sad ne zna se još koji igrači osim 15M€ odlaze put Genoe, spominje se Jimenez
Ovo bi bilo extra. Mi drzimo 50% ugovora Jimeneza, koji vrijedi 5 milki. Znaci, Cassano za 20 miliona. Dobar dil. FORZA FANTANTONIO...
Ma netreba nam ribery i diego, treba 1 od te dvojice i hamsik, i za napad cassana jebo vas milito :D
Slažem se u potpunosti bilo bi previše i Diego i Ribery ali bitno je da dođe bar jedan od njih dvojice a koji će to biti je stvar ukusa.
ja sam zadovoljan ako nam dodju barem jedan od riberia,diega i aguera...naravno plus casano:):)
A moze i Drogba ;) A onog milita da nevidim...
idem pratit utakmicu werder-hsv , da vidim šta će radit Diego
Ovo bi bilo extra. Mi drzimo 50% ugovora Jimeneza, koji vrijedi 5 milki. Znaci, Cassano za 20 miliona. Dobar dil. FORZA FANTANTONIO...
e to bi bilo exstra...da dodje Cassano...valjda vise ne pravi probleme :)
Sportitalia prenosi veceras da je Hernanes iz Sao Paula nas!
Ljudi, ukoliko dodju ovaj covjek i Cassano, Inter ima ekipu cija je duznost da puca na Champions.
Mamma mia, questo e roba da pazzi...
Grujinho
30-04-2009, 22:15
Diego/ Ribery i Cassano/Aguero/Villa + branič i ja sam sretan...
ali jbg Diego barem po mom mišljenju odlazi u Juventus...puno su konkretniji od nas za sada, a ne znam ko nebi radije otišao u klub gde ga žele, nego u klub gde ni sami ne znaju šta žele... e moj inter... da su branca i kompanija pametni več bi sada mogli pola stvari dogovoriti sa Diegom ili Riberyem, kao i sa Cassanom ili Aguerom, koji če vjerovatno napustiti Atletico, jer atletica kako stvari stoje neče biti u LŠ sljedeče sezone.
Hernanes je naš???? DAJ BOŽEEE...super je on igrač!
Hernanes i Cassano bi nam dodali klasu, da ne moramo nista da zavidimo Bilanu (samo im na tom polju i zavidimo). Strasna pojacanja.. Dace Bog, pa da ovo ne budu bezvezne spekulacije. Ja se sav ozario, a kad me spuste odmah sjutra sa demantima :D
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.