View Full Version : Glasine o transferima
Balotelli#45
16-04-2009, 14:15
ma ovaj mikel mi se nikako ne svidja al kad je besplatan dobro
P.S zavrsio je adriano al kako ne kurvinski ko debeli ronaldo
Enfant Terrible
16-04-2009, 14:29
Pustite čovjeka neka nosi avatar kakav hoće,nigdje ne piše da ne smije (osim ako nisu igrači Milana u pitanju).
Moram reći nešto što sam primijetio kod Mikela,a to je da zna dobro čuvati loptu na sredini terena,i svakako zna šta uraditi s njom.Realno,iako ne pričamo o playu,takvog igrača nemamo.Takav je Vieira bio prije sezonu-dvije,ali po svemu sudeći njegova avantura u Interu završava.Dakle,on bi nam išao u sistem sa tri i četiri vezna igrača,i ja se ne bih puno dvoumio da ga stavim i ispred Muntarija,zajedno sa Cambiassom i eventualno kreativnim veznjakom,ukoliko dođe.
P.S zavrsio je adriano al kako ne kurvinski ko debeli ronaldo
Ne trči pred rudu,evo mediji su se raspisali da bi baš Adriano mogao biti ljetno pojačanje Milana.
Cek baloteli ima jos vremena :sivi:
sto se mene tice ja nebih dovodio mikela jer nemoze nista poboljsati igru...covjek jednostavno nit ima pregled nit je tehnicar...prosjek na kojeg je murinjo potrosio ogromne pare...a u interu bi mu plata bila navodnih 4mil eura!!!
pa vi i dalje pricajte da je besplatan
Grujinho
16-04-2009, 14:33
ballo, nije on optimalno pojačanje, ali za pomladiti momčad i zamijeniti Vieiru sigurno je dobar. Pored njega trebaju nam još jedan diego, napadač i branič
P.S. ono, što ronaldo radi u privatnom životu, ne tiče se nikoga, osim njega samog. Ali kad je u pitanju fudbal, uvijek da sve od sebe, ima najbolji prosjek golova po utakmici od svih napadača, a i uvijek se vratio, ma kako god teške ozljede bile. Ovu sam razpravu završio :)
Gurinjo promasio si forum decko:sivi:
pa s npr dolaskom mikela i diega opet se nista nebi promijenilo jer bi igrali onda
4-4-1-1
u interu definitivno trebamo napravimo revolt...hehe...kupit 3-4 igraca..i iz omladinskoga pogona ubacit nesto..ali definitivno ih se vise trebamo rjesit..i stvorit ekipu mladu..za vise godina..djedovima se zahvalit...neki igraci imaju preveliku placu..njih se rjesit i tako oslobodit budzet...moramo napravit dosta promjena ako zelimo konkurirat vise na europskoj sceni...moramo svi priznat da tu zaostajemo..imamo ekipu za svoje prvenstvo..al u europi nam jos nesto fali...vjerujem mourinho treba mu pustit da radi...i vjerujem da ce nas dovest na prave staze slave....
i jos jednu stvar bih htio reci
Javier Aldemar Zanetti 10 Aug 1973
svaka cast covjeku..obozavam ga...ali 35 godina ima..nije ni on vjecan...sezonu jos ,2 max moze odigrat....mislim da mourinho vise gleda mikela da zamjeni njega po meni gledano....
obozavam inter,ali ljudi budimo svjesni...treba nam vise igraca svjetske klase...treba ih nanjusiti..kupiti.stvoriti...
Bilo bi mi krivo da Zaneti ode u penziju i nikada neosvoji LS....to bi bilo zaista steta...
krivo ili ne ako mi nesto ne uradimo vise po pitanju pojacanja i igre za narednu sezonu onda ce i biti tako :)
Balotelli#45
16-04-2009, 15:17
Maxwella Chivua i Stankovica ne bih nikako prodao ove ostale moze
maxwell ionako neigra, chivu je vise u bolnici nego na terenu a stankovic prodati dok se jos moze
hulle čekaj ti bi se riješio chivua a ostavio ''dodaj protivniku u noge'' Rivasa? :P
Ja Chivua i Dekija nikako nebi prodao...
hulle čekaj ti bi se riješio chivua a ostavio ''dodaj protivniku u noge'' Rivasa? :P
pa rivas je "mlad" a nemozes ga prodati za neke pare tako da bolje da ostane jos tu za cup utakmica pa sta bude
a i chivu je poznat po kiksevima + ima platu do bola + sklon povredama
evo sad se spominje Andrea Esposito iz Leccea
Chivu, kad je zdrav, je meni za prvu postavu. Znaci, prije Cordobe, Matrixa, Rivasa i svih ostalih (izuzev Th Walla) zajedno.
Villa bi nam bio pojacanje, ono.. Do jajca :D
On i Ibra, najboji tandem na svijetu.
Mikel, odlicno pojacanje, bar po meni. Besplatan, mlad, dobar (iako s konstantno prica o nejmu kao da pojma nema).. Ne bih trena cekao da ga uzmem.
EDIT: http://www.corrieredellosport.it/Notizie/Calcio/65160/Torres+si+propone%3A+%C2%ABVorrei+giocare+nel+Mila n+o+nell%27Inter%C2%BB
Torress, voljeo bih da igram u Interu ili Bilanu.. Uh.. ovaj Villa i Torress mi pale mastu ove dva dana :D
Stvarno, poslije pominjanja Eto'a, Aguera, Ville i Torressa (zadnjih dvoje se prakticno sami nude), ko iz uprave pomene ili pokusa da dovede Quagliarellu ili Milita, hebacu mu oca ocevoga :D
Poslacu im dva metka, kao mafijaski znak za atentat ;)
EDIT: Evo sad pominju Xabi Alonsa... Diego kaze da s nikim nije nista dogovorio, i da mu je zelja da osvoji LS. hmm... plakacu, jer znam da ovo sve ne moze biti realno.
Julio Cesar; Maicon, Samuel, Chivu, Maxwell; Xabi Alonso, Cambiasso, Zanetti, Diego; Ibrahimovic, Villa.
Reserve: Toldo; Ivanovic, Burdisso, Santon, Materazzi; Mikel, Stankovic, Muntari, Krhin; Mancini, Acquafresca, Balotelli.
Ekipa, za svrsit :crazzy::crazzy::crazzy:
pusti ti...quagliarella bi bio odličan sa Ibrom, ovaj šalje a ovaj napada prostor savršeno.piih slušaj mourinha kako ga je hvalio i sve je praktički rekao o njegovim kvalitetama ;)
mou vraca sljedece sezone 4 3 3 bar ce tako probat..racunajte na to..nemoze mou bez svojih 4 3 3..heh
Grujinho
16-04-2009, 22:02
samo u slučaju da ne dođe playmaker...
pa i da dode playmaker opet moze igrat 4 3 3...
Otku sad tores u ponudi...ja se nebi nista zalio al neverujem...Diega i jednog od vilje il toresa...Skromnost je moja vrlina ;)
joj vidim da ste zaboravili popiti lijekove....kakav vilja, tores i diego..prvi je na prodaju al za ogromne pare...drugi uopste nije na prodaju, a treci zeli u juve...
murinjo zeli crnce ili da bar rade ko crnci...konjine koji mogu da trce citavu utakmicu a loptu znaju samo napucati spicoke
Grujinho
16-04-2009, 23:42
http://www.index.hr/sport/clanak/tottenham-se-ukljucio-u-utrku-za-diegom-militom/429895.aspx
Ma diego milito nek ide ...koji ce nam taj seronja....
Ma samo budemo malo konkretniji za diega i dobicemo ga...A Vilja bi doso samo kad bi nasi bili spremni dati tolko para..
ma doves cemo mi diega iy weredera za 50mil eura i to zadnji dan prijelaznog roka jer ce se nasi po ubicaju natezati i onda puknut neku cifru van pameti i to ce biti jedino pojacanje...i sta cemo postici ...nista do tada ce ostali klubovi dovesti po 3-4 sjajna igraca i ciao
diego i poluozlijeđen riješio udinese
http://www.youtube.com/watch?v=tEpZ2a6AHJc
Grujinho
17-04-2009, 00:14
4 gola diega udineseu u 2 utakmice, dok naši gotovo nemogu zabiti udineseu.
Kako prenose talijanski mediji jedan vezni fudbaler je već gotovo sve dogovorio sa čelnicima Intera i od naredne sezone trebao bi se ponovo susresti sa čovjekom koji ga je doveo na Otok.
Riječ je o nigerijskom fudbaleru John Obi Mikelu koji će početkom ljeta prema izvorima iz Milana potpisati četvorogodišnji ugovor sa Interom vrijedan 16 miliona eura.
4 miliona za di'te?! - nema govora
PS posto sam veceras tako dobro raspolozen, imate svi do sutra vremena da brisete ili prebacujete postove u teme postovima prikladne inace ce biti finih sankcija, a sve je to zapoceo grujinho pa vi skontajte o cemu je rijec - snalazite se kako znate, imate hullsa i zlatana
pusti ti...quagliarella bi bio odličan sa Ibrom, ovaj šalje a ovaj napada prostor savršeno.piih slušaj mourinha kako ga je hvalio i sve je praktički rekao o njegovim kvalitetama ;)
hehe treba nama neko ko može zabit gol Man UTD i ostalim velikanima a ne samo napadat prostor. To može i Ivica Olić lol :crazzy::crazzy:
Ma ne mi kupujemo igrace koji jedva zabijaju redjini ....-.-
ado_inter
17-04-2009, 00:23
sto se tice toresa on je rekao da bi volio igrat u italiji il kod nas il u bilanu tako da to nema nikakve veze sa ovosezonskim transferima i odma treba da ga otpisemo i da se ne zamaramo oko njeg :D ehehe
a ostatak transfera vidio sam da je u ponudi alonso iz liverpoola u koliko ne uspjemo doves mottu i sto se tice diega pokazo je da je igracina samo jos da ovi nasi potegnu za njim ;)
da xabi alonso me impresionirao u utakmici protiv chelsea, jer se prometnuo u glavnog čovjeka i vođe ekipe kad nije bilo gerrarda. Nebi imao ništa protiv da dođe, čak dapače
ado_inter
17-04-2009, 00:28
sto se mene tice ja bih prije alonsa nego mottu jer je ovaj drugi sklon povredama tako da....
sto se mene tice ja bih prije alonsa nego mottu jer je ovaj drugi sklon povredama tako da....
pa ne mora značit da bi bio ozljeđen uvijek, tko je znao da ce chivu, rivas stalno recimo bit ozljeđeni kad su bili dovedeni(a gdje ste tad bili), i samuel ove sezone nema sreće
da su tebe ado pitali u genoi da li uzeti Mottu rekao biš ne jer je sklon ozljedama i jer se tad vraćao sa teškom ozljedom koljena, ali prema prvim pregledima se oporavio dobro, nakon toga je išao na daljnje pretrage i testiranje koljena raznim stresovima i probe rezistensnosti koje je sve prošao i tako su na kraju odlučili pokrenut suradnju, palladino kaže da je to najkompletniji veznjak s kojim je ikad igrao, nije neka super zvijezda ali mislim da bi dobro došao, jer je odbar i u ofanzivi i u defanzivi(opet riječi palladina), jak fizički i dobar i glavom(pogledsati gol protiv juvea)
i mala djeca u vrtiću znaju reć eh da bar kupimo diega, messija i takve
da ne bi ispalo da sam išao u OT ali ovaj se spominjao više puta kao naša eventualna kupovina pa se nadam da je u redu ako ovo pišem ovdje
ado_inter
17-04-2009, 00:57
ma ok je samo ja nesto u njega nemam povjerenja jbg :P heh
i da se ja pitam alonso bi mi bio prva opcija a motta u rezervi jer po meni je alonso dosta kvalitetniji veznjak
i po meni je alonso kvalitetniji ali ne za toliko puno, ali i ja bi da dođe alonso, ali i da dođe treba opet doćć još i taj ''fantasista'' jer nam treba još malo kreacije
alonso ti daje nešto više u pas igri ali ne daje nepredvidivost
ado_inter
17-04-2009, 01:11
slazem se al ko je taj "fantasista" posto se mi ni prema jednom takvom igracu nismo konkretno okrenuli to me je malo strah pa i zbog tog razloga vise preferiram alonsa koji ako nista moze da odigra koji upotrebljiv pas
ma kakav alonso i motta sinoc sam gledao tekmu izdmedju hsv i MC i bas sam malo vise pratio onog elana koji je to igracina jarane moj sjajan pregled igre sut takodje odlican pa bio im je glavni covjek u veznom redu kako je samo dijelio lopte
Enfant Terrible
17-04-2009, 14:16
Ma sve je to u redu,ali mislim ipak da bi Diego trebao biti primarni cilj za slijedeću transfer kampanju.On nam neće biti pojačanje,nego inovacija u igri,barem ja to tako doživljavam.Koliko dećko ima smisla za prostor i kakav pregled igre,da je prosto za nepovjerovati.
Huska, Xabi ALonso i Motta nisu isti tip igraca kao Elano. Meni bi Xabi bio top pojacanje. Kako dobar igrac, to je cudo. Dok se slazem sa Zlatanom, Diego treba biti primarni cilj. Decko ce da bude superstar, u punom znacenju te rijeci. Jedina prepreka je to sto Mourinho oce da igra 4-3-3, po svemu sudeci.
EDIT: Alou Diarra: "Znam da me Inter prati, ali nije jedini.."
Iskreno se da nadam ce ga neko drugi ugrabiti :D
Definitivno je igrač tipa Diego ili Ribery (ako Bayern bude spreman na prodaju) primarni cilj za narednu sezonu jer su ostala mjesta u ekipi koliko-toliko popunjena i možemo proći i sa postojećim kadrom (iako bi možda dobro došao po još jedan ako je moguće mlađi igrač u svakoj liniji)
ma doves mislimovica heheh
---------- Post added at 14:16 ---------- Previous post was at 14:06 ----------
I nerazzurri avrebbero contattato il Bayern di Monaco per strappare un'opzione sul centrocampista francese.
bayern ga je platio 25mil ali nece ga prodati ispod 35mil
moze se on ugrabiti za 30, pa cak i za 20m plus jedan od nasih krilnih
svabo da proda za 30 riberija heheheh
pa onog sabana od Hargreavesa su prodali za 25mil hehe
a riberija treba sto prije ugrabiti dok nisu real, barca, manutd....
EDIT: Alou Diarra: "Znam da me Inter prati, ali nije jedini.."
Iskreno se da nadam ce ga neko drugi ugrabiti :D
Koji je ovaj lik, zamislio je da je maradona :sivi:
Definitivno je igrač tipa Diego ili Ribery (ako Bayern bude spreman na prodaju) primarni cilj za narednu sezonu jer su ostala mjesta u ekipi koliko-toliko popunjena i možemo proći i sa postojećim kadrom (iako bi možda dobro došao po još jedan ako je moguće mlađi igrač u svakoj liniji)
Ribery izjavio da ne ide nigde ove godine :(
ma dovedemo obojicu i riberya i diegai nema briga glavni smo onda :D a svi ce bit zadovoljni
uglavnom igrace koje bi ja volio vidjet u interu a i vrlo lahko bi mogli doc su diego/riberi, elano/inler aguero/tores i ivanovic/zapata
Spominje se da bi Inter za Quagliarellu dao i Riccarda Meggiorinija, koji ove sezone igra odlično u Cittadelli, da bi onda uz njega trebalo kao dati ''samo'' 10ak M eura
ma ovi klubovi sto "suradjuju" sa nama plate medijima da nagovore na transfer kakav bi njima pasao :)
http://www.channel4.com/sport/football_italia/apr17h.html
Bordeaux defender Souleymane Diawara has confessed that he is excited by recent links to Inter.
Spominje se da bi Inter za Quagliarellu dao i Riccarda Meggiorinija, koji ove sezone igra odlično u Cittadelli, da bi onda uz njega trebalo kao dati ''samo'' 10ak M eura
To je onaj sto sam ga ja gledao :D Dobar igrac. Neznam, dati ga. hmmm...
Ja ne bih. Ni njega, ni Biabanya.. Pozajmiti sigurno, ali dati.. jok :D
ma kakav quagliarela i ti salabajzeri
veliki igraci za velike rezultate
http://www.channel4.com/sport/football_italia/apr17h.html
Bordeaux defender Souleymane Diawara has confessed that he is excited by recent links to Inter.
zanimljivo
Od kad je Moratti preuzeo klub samo je velike i dovodio pa vidiš koliko smo osvojili.
je pa onda treba prodat onakve kao Maicon i Julio Cesa, jer kad su oni dolazili su bili VELIKI IGRAČI
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/04/17/1215106/inter-are-too-big-for-me-anderlecht-defender-juhasz
pametan dečko
diego ima 24 god..daj morati kupuj to..pa tek sada ce da covjek procvjeta...
http://www.video.mediaset.it/mplayer.html?sito=sportmediaset&data=2009/04/17&id=3472&from=sportmediaset
Diego rekao da su juventus Inter i milan velike ekipe i da ne zna dje ce igrati sledece sezone..
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/04/17/1215156/inter-will-need-to-submit-a-big-offer-for-milito-preziosi
Preziosi kaze kako ce u slucaju Interove odlicne ponude za Milita sjesti za stol..
ps..licno mislim da je moguce ako Acquafreska zavrsi nedje na pozajmicu da mi dovodimo dva spica jer sledece sezone samo Ibra i Mario ce biti u Interu od sadasnjih napadaca
Eto Diego mozda i dodje kod nas:)
Quaresma#7
17-04-2009, 23:48
Daleko su još dogovori. Mislim da prije početkom juna neče biti ništa.
ma diego je vec sve dogovorio s juventusom..tj njegov otac manager...samo jos uvijek to nemogu reci radi jeb... zakona u italiji hehe
a sto se tice mm
pa nije on bas kupovao velike igrace vec ih je i prodavao
Bergkamp, R.Carlos, Pirlo, Mutu, Frey, Seedorf, Cannavaro, ..... a koliko je mladih igraca prokockao sto iz nasih juniora sto igraca koji su nam nudjeni
pa onda dovodjenje igraca koji nisu ni igrali tj bili u interu na godisnjem
Ribeiro Decoussau Caio 7,5mil. Dabo 9mil. Silvestre 7mil. Ventola 21mil. Simic 11mil. Panucci 9mil, Serena 7.5mil. Georgatos 7mil. Domoraud 7mil. Peruzzi 19mil . Sukur 8.5mil Cirillo 7.5mil Keane 19.5mil Farinos 16mil Morfeo 20mil .... ma lista nema kraja
evo sad zaccardo (kojeg hoce milan) govori talijanima da obrate paznju na Dzeku i Misimovica
Juve zagrizao za Riberya
Tronchetti Provera kaze da murinja zanimaju Abou Diaby, Diego i Didier Drogba.
takodjer mediji nesto lupaju i o Mesto
Simplicio se pominje kao moguce pojacanje Juventusa, Milana i Intera
---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:29 ----------
i da Gaetano D'Agostino je izjavio da zeli u napoli
a sto se tice mm
pa nije on bas kupovao velike igrace vec ih je i prodavao
Bergkamp, R.Carlos, Pirlo, Mutu, Frey, Seedorf, Cannavaro, ..... a koliko je mladih igraca prokockao sto iz nasih juniora sto igraca koji su nam nudjeni
pa onda dovodjenje igraca koji nisu ni igrali tj bili u interu na godisnjem
Ribeiro Decoussau Caio 7,5mil. Dabo 9mil. Silvestre 7mil. Ventola 21mil. Simic 11mil. Panucci 9mil, Serena 7.5mil. Georgatos 7mil. Domoraud 7mil. Peruzzi 19mil . Sukur 8.5mil Cirillo 7.5mil Keane 19.5mil Farinos 16mil Morfeo 20mil .... ma lista nema kraja
Bolje ih nemoj vise nabrajate, bacicu bombu na MM :confused::confused::confused:
CurvaNord69
18-04-2009, 01:18
Bolje ih nemoj vise nabrajate, bacicu bombu na MM :confused::confused::confused:
FIRE IN D HOLE, GET DAUNNNNN
:what:
[QUOTE=hulle;14576
Tronchetti Provera kaze da murinja zanimaju Abou Diaby, Diego i Didier Drogba.
takodjer mediji nesto lupaju i o Mesto
Diego i Diaby su igraci od kojih bi nasa sredina u mnogome promijenila kvalitet igre na bolje
Grujinho
18-04-2009, 02:40
diaby barem po mom mišljenju nije material za Inter...
Diaby po meni je 95% kao sto je bio Vieira kad je bio na njegovim godinama..tako da ne treba bjezat od takvog igraca
DenchiNL
18-04-2009, 08:09
moguci slobodni igraci na ljeto:
Goalkeepers: Carlos Kameni (Espanyol), Leo Franco (Atletico Madrid).
Defenders: Fabio Cannavaro (Real Madrid), Maxwell (Inter Milan), Diego Lugano (Fenerbahce), Emmanuel Eboue (Arsenal).
Midfielders: Michael Ballack and Obi Mikel (Chelsea), Tomas Rosicky (Arsenal), Maniche (Atletico Madrid), Boudewijn Zenden (Olympique Marseille).
Forwards: Julio Cruz and Hernan Crespo (Inter Milan), Michael Owen (Newcastle United), Fernando Morientes (Valencia).
jest da je pola nasih ali eto
po meni samo Mikel i Eboe za nas
mozda Lugano
Quaresma#7
18-04-2009, 11:32
Evo piše transfermarketweb da smo i mi zagrizli za Riberya. Nebi li bog dao http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=34233
Mada je to težko jer je sve bliži on Barci.
dobar je taj lugano, a ima tu jos kvalitetnih igraca.. ako hoce iskusnog napadaca eto im morientes :D
samo pitanje je kakvu bi platu htjeli
dobar je taj lugano, a ima tu jos kvalitetnih igraca.. ako hoce iskusnog napadaca eto im morientes :D
samo pitanje je kakvu bi platu htjeli
Da znas da je dobar. Sigurno igrac, koji s obzirom da je besplatan, ne bi mogao biti promasaj.
Diego’s agent has reiterated that “with Juventus he aims to become one of the best players in the world. We’ve made our choice, now it’s up to the clubs.”
+ nasi sabani su spremni da se rijese i nasih juriora kako bi dobili onog Asamoah
iz udinesea
CurvaNord69
18-04-2009, 12:57
Jao tragicno, jos ne dodje li hamsik tuga
Mourinho je postavio veto na Acquafrescu. Nece on biti taj koji bi isao u Genou, u slucaju kad bi dosao Milito. Jose cvrsto puca na ovog momka. To Mou :D
Enfant Terrible
18-04-2009, 13:17
Sa ove liste,određeni igrači će vjerovatno produžiti ugovor,tako da nisu baš svi na pladnju.Ali eto,kada bi birao,izabrao bih Mikela i možda Lugana.Isto tako,da nije toliko sklon ozljedama,Rosicky bi bio premija
EDIT:
Što se tiče Diega,sada mu samo mogu reči: "Zbogom". Iako se nedvojbeno radi o fantastičnom igraču,nervira me njegovo konstatno flertovanje sa Juventusom i njegovi vapaji da obuće crno bijeli dres.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/04/18/1215784/inter-join-race-to-sign-bayern-munichs-franck-ribery-report
Ovo je fantamercato, ali isto.. Moram reci da bi nam dosao kao kec na desetku :D
<table class="contentpaneopen"><tbody><tr><td class="contentheading" width="100%">Diego: Želim u Juventus </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/pdf_button.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=2492) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/printButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=view&id=2492&pop=1&page=0&Itemid=1) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/emailButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=2492&itemid=1) </td> </tr> </tbody></table> <table class="contentpaneopen"><tbody><tr> <td colspan="2" class="createdate" valign="top"> Subota, 18.04.2009. </td> </tr> <tr> <td colspan="2" valign="top"> http://euronogomet.com/images/stories/vijesti/igraci_a_e/diego.jpgDiego
Vezni nogometaš Werdera Diego je potvrdio svoju želju da karijeru nastavi u redovima Juventusa, o čemu se poluslužbeno priča već neko vrijeme, iako su iz tog kluba opovrgnuli da su zainteresirani za njega i da su obavljali bilo kakve pregovore do sada. Diego je i ove sezone centralna figura u dresu Werdera, sa kojim se plasirao u polufinale Kupa UEFA, nakon što su u četvrtfinalu izbacili Udinese.
"Puno je sjajnih igrača u Serie A, a nogomet je na jako visokoj razini. Volio bih igrati protiv tih igrača, a to želim napraviti u dresu Juventusa. Mislim da bi igranje u Italiji bila sjajna prilika za mene." rekao je Diego za talijanski Tuttosport.
Iz Werdera, pak, odbacuju svaku mogućnost da do ovog transfera dođe. Sportski direktor Klaus Allofs je za iste novine rekao: "Diego je za nas neprocjenjiv jer je izuzetno važan za momčad. Učinit ćemo sve što budemo mogli da ga zadržimo u klubu i sljedeće sezon</td></tr></tbody></table>
mamicu mu, eto vam diego D:
Steta, ali ako mu je drazi Juventus onda nama ne treba, jedino u rezerve :P
evo sad se spominje zamjena deco - quaresma.... deco je bolji od q, jest playmaker ali sa 32g mislim da nam nije potreban
Mourinho je postavio veto na Acquafrescu. Nece on biti taj koji bi isao u Genou, u slucaju kad bi dosao Milito. Jose cvrsto puca na ovog momka. To Mou :D
pa to bi bila cita ludost poslat acqu u genou pa takav nam napdac i treba koji svaku sansu svaki otpadak trpa u gol jet da mu fali jos iskustva al aBd steci ce on njega sa nama
ajde nije baš da trpa svaku, jer taj zabije nama i u toj istoj promaši 200 postotnog zicera nakon gola, i onda je na suhom jedno 5 tekmi za redom i tako on pomalo...ajde da je zabio jedno 15ak golova..ali jooj da on je u super jadnom Cagliariju koji je ove sezone ''katastrofalan'' i koji ima ''katastrofalnu igru'' pa on ne zabija
Što se Diega tiče : bivši igrač Intera Salvatore Bagni i danas kritičar u emisiji ''Domenica Sportiva'' kaže da je 2003. ispratio Diegova oca u Interov stožer, mogao se osloboditi od Santosa za nisku cifru, ali su crno-plavi bili skeptični''
valjda su još uvijek skeptični :sivi:
Diego je mozda uvrijedjen ostao ;)
A ko prvo, ja sumnjam da smo mi ozbiljno zagrizli za njega. Jer da jesmo, ne bi on ovako izjavljivao ljubav Rubeu. Mourinho i dalje ide na igra sa krilima, zato nece da ide na Diega.
@Mauro, kad Acquafresca bude Zlatna kopacka, dodjes mi sladoled :P
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/04/18/1216506/inter-turned-down-werder-bremens-diego-a-few-years-ago-salvatore-
oriali kreten.
A ovaj tip bagni kaže da mu je ranieri rekao ako diego dođe da neće mijenjati sustav igre i rekao je da Inter više treba diega nego juve jer dejan stanković nije pravi playmaker
http://sport.virgilio.it/calcio/calciomercato/clamoroso-inter-vicino-ingaggio-fenomeno-neymar.html
Kazu da smo blizu dogovora sa Neymarom. 17 godisnji fenomen. Napadac. Dosao bi za godinu dana, kad napuni 18. Cijena-oko 30 miliona.
Mnogo je to to para za mladog igraca
Ne brinite, nece svih 30 miliona biti iz nase kase, po mojoj logici. Pogledajte za koga momak "radi" ;)
http://www.youtube.com/watch?v=o23SaLEXJMc
Treba jos da zrene i ojaca
Amico Laziale
19-04-2009, 00:39
Da znas da je dobar. Sigurno igrac, koji s obzirom da je besplatan, ne bi mogao biti promasaj.
ma ostavite se Lugana...:D
taj vam sigurno dolazi u Lazio na kraju sezone :P
ma ostavite se Lugana...:D
taj vam sigurno dolazi u Lazio na kraju sezone :P
S obzirom da pominju da su jos: Rubentus, Bilan i Viola, kao zainteresovani za njega, ja se iskreno nadam da ce preci u Lazio. Sa njim, Bizzariem (koji je vec kaparisan), i ukoliko uspiju da zadrze: Zaratea, Foggiu i Ledesmu, Lazio iduce godine moze komotno da puca na LS.
Amico Laziale
19-04-2009, 00:47
S obzirom da pominju da su jos: Rubentus, Bilan i Viola, kao zainteresovani za njega, ja se iskreno nadam da ce preci u Lazio. Sa njim, Bizzariem (koji je vec kaparisan), i ukoliko uspiju da zadrze: Zaratea, Foggiu i Ledesmu, Lazio iduce godine moze komotno da puca na LS.
Iz tvojih usta u Bozije usi.
Fakat se radujem dolasku Bizzaria,koji je iskusan i pouzdan golman.Ledesma ce najkasnija za mjesec dana dobiti novi ugovor,a Lotito je dobio vremenski rok do kada moze otkupiti Zaratea,tako da....
Jos da se obistini povratak Sabatinia na mjesto sportskog direktora i mirna Bosna :D
A vama svakako Lugano i ne treba,imate vi cime platit,a mi skupljamo te besplatne :D
DenchiNL
19-04-2009, 08:57
Ne brinite, nece svih 30 miliona biti iz nase kase, po mojoj logici. Pogledajte za koga momak "radi" ;)
http://www.youtube.com/watch?v=o23SaLEXJMc
jao junkyja sam sebi asistira
ovi nama trebaju :crazzy:
bilo je vrijeme da lazio dovede malo iskusnijeg golmana, onaj prima svasta..
da se vratimo na temu, cim lazio hoce lugana, znaci da valja i da ce ga za par sezona prodati nama za 15m :)
CurvaNord69
19-04-2009, 15:00
bilo je vrijeme da lazio dovede malo iskusnijeg golmana, onaj prima svasta..
da se vratimo na temu, cim lazio hoce lugana, znaci da valja i da ce ga za par sezona prodati nama za 15m :)
Ma manje, puno nam je to :D
Enfant Terrible
19-04-2009, 15:02
Ja sam ga gledao (Lugana) u dresu Fenerbahcea i mogu reči da je solidan i za Lazio bi bio pravo pojačanje u odbrani,dok bi to kod nas drugačija priča bila.Samuel,Chivu i Cordoba su bolji od njega,a budući da momak ima skoro 29 godina,sumnjam da će napredovati.
Update:
Mediji su se raspisali da bi Inter ponudio Quaresmu Chelseau na još jednu godinu posudbe,ukoliko bi oni nama poslali Deca.
onda 20m, a za cruza iz genoe platit cemo 10 iako ce oni trazit 25 i dati im jos nazad milita kojeg cemo platiti 20
Diegov menadzer je bio juce u Torinu. ALI, svratio je do hotela Golden Palace, gdje je bila smjestena nasa ekipa. Popricao sa Brancom, rekao sto trazi za svog sticenika (4 miliona po sezoni). Cijena ugovora se vrti oko 25 miliona. Jedina prepreka su za sada igraci koje Inter hoce da proda. Tj. taktika nase uprave, je prvo prodaja, pa kupovina.
EDIT: Za Diega sve vise zainteresovani Chelsea i City.
Ma kakav Diego, vise mi je prekurcio
Ja bih se okrenuo elanu, decko je u najboljoj formi i najboljim godinama
Enfant Terrible
19-04-2009, 19:13
Diegov menadzer je bio juce u Torinu. ALI, svratio je do hotela Golden Palace, gdje je bila smjestena nasa ekipa. Popricao sa Brancom, rekao sto trazi za svog sticenika (4 miliona po sezoni). Cijena ugovora se vrti oko 25 miliona. Jedina prepreka su za sada igraci koje Inter hoce da proda. Tj. taktika nase uprave, je prvo prodaja, pa kupovina.
EDIT: Za Diega sve vise zainteresovani Chelsea i City.
Neka mu tata prvo odlući u koji će klub Diego, pa da onda svi znamo na ćemu smo. Taj igrač mi se stvarno sviđa, mislim da on predstavlja zadnji dio puzle u našem timu (dio koji nam najviše treba), ali zadnja dva intervjua mi se nisu svidjela ni malo, pogotovo onaj u kojem zove Juventus da ga kupi. Razumijem ja da on želi preći u veliki klub, ali baš iz razloga što ga više klubova traži, trebao bi malo promisliti šta govori.
Ukoliko ne pređe kod nas, daj Bože da se kloni Serie A.
P.S. Nera, odličan signature :crazzy:
diego je gori od balotellija, njega samo novac zanima
---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:32 ----------
izjavama da voli juve pokusava nagovoriti navijace da izvrse pritisak na upravu da ga po svaku cijenu dovedu
to ce reci i za nas ako pokazemo interes
a moj dera svi su oni placenici(dobor ne bas svi,njih 0.01% nisu) sta mislis zasto ibra igra?niti je za kikiriki niti zato sto voli inter,vec zato sto voli lovi,i tako svi do jednog.jedino zanetti nebi presa u neki drugi klub za vecu lovu svi ostali bi garantiram.
i cambija si zaboravio ;)
jeste vecina, ali ovaj je ONO BAS PLACENIK, pa covjek samo sto nije rekao - "ko mi da vise eto me"
i to mi je jos vise supacki, ulizuje se da bi ga uzeli lol
claudejandamvan
19-04-2009, 21:13
Meni su isto ove njegove izjave malo supacke,ali jbg,ako ce dobro igrati i donijeti nam ono sto nam treba(a mogao bi),onda nek dodje.
Na Controcampu je sinoc Vincenzo Morabito, Fifin agent, izjavio da nije tajna da se Inter interesuje za Eto'a. Kaze, Samuelu istice ugovor 2010. i mnogo puta je bio na pragu odlaska iz Barce. Tako da njegov eventualni dolazak ne bi trebao previse da cudi.
On je ipak alternativa, znajuci da kosta mnogo. Prvo ime za koje je zainteresovana uprava je Fabio Quagliarella, kojeg trazi i Rubentus, s obzirom da Trezeguet ide.
I na kraju, treci napadac koji je pod lupom Marca Brance, je David Villa, koji ce morati napustiti Valenciu na ljeto, jer spanski tim ima velike finansijske probleme.
ma j... vas diego bolji je miske od njeg
eto smanjili su cijenu za villu 50mil i city i chelsea su vec spremni platiti tu lovu....
Quaresma - Jenas
q - deco
q - ???
za koga ga jos novinari nece mijenjati hehehe
zapravo sam jučer čitao da je cijena veća od 50 jer je chelski ponudio 50 i ovi su odbili pa je i veća od toga hahah
pa mogli bi i mi da damo 50 mil i da ga uzmemo...jos kad je rekao da bi pravio cuda sa Ibrom u duetu,mislim da bi pre dosao kod nas....Jednostavno ja nemogu ovo vise da citam,i da se nerviram do leta.....Jer moze ova tema da se stavi na ignore da nebi izgubio sve zivce ...nakraju ima da dovedemo neke debile....
pa zasto mislis da mi mozemo dati 50mil za jednog igraca i to napadaca
Ma kakvih 50 miliona. Preko 30milki se ne ide za nijednog igraca. I to ukoliko se bude dobro prodavalo..
Al ipak Vilja je Vilja....mada ne znam necu da fantaziram nerazumem se u trgovinu...
CurvaNord69
20-04-2009, 13:59
Vi ocekujete da ce MM dat 50mil?Mozda za 4 pojacanja, za jedno ne :D
Quaresma#7
20-04-2009, 14:44
Vi ocekujete da ce MM dat 50mil?Mozda za 4 pojacanja, za jedno ne :D
I ja težko verujem, zato što je Moratti previše tvrd da bi dao toliko za jednog igrača. Za Messija ili Aguera bi dao ali za ostale nebi nikad.
A to zamjena Quaresma-Deco ili Quaresma-Jenas to je totalna glupost. Kad Q proradi i počne trivelom golove pucati onda je skoro neustavljiv.
Ja bih uzeo Diega, Mikela i po mogučnosti Inlera. A ostalim kao što su Vieira i slični rekao doviđenja :D
CurvaNord69
20-04-2009, 15:09
Kad Q proradi i počne trivelom GOLUBOVE pucati onda je skoro neustavljiv.
fixed.
Opet se pominje Bruno Alves iz Porta. Nasi su izgleda dobro zagrizli. Hmm.. Dobra stvar je sto je visi od svih nasih stopera (osim Matrixa) i dobro puca slobodnjake. Sto se tice same igre, nisam ga gledao mnogo. Osim protiv Uniteda :rolleyes:
Quaresma#7
20-04-2009, 15:22
Nije slab Bruno Alves. Za nas dušu dao samo da ne bude preskup.
Nije slab Bruno Alves. Za nas dušu dao samo da ne bude preskup.
Kazu da bi kostao nesto oko 15 miliona.
30 milijona..
---------- Post added at 13:32 ---------- Previous post was at 13:32 ----------
de nece se nasi razbacivat...nikako...tako da ja mislim da ne ocekujemo neka prevelika imena...
@all3n, poco piu di 15 milioni. Malo vise od 15 miliona ;)
http://24oredisport.com/?action=read&idnotizia=8994
http://www.dreamtransfers.com/2009/04/20/real-m-and-sevilla-target-gourcuff/
davno sam ja govorio da ga treba ugrabiti - malo kvalitetniji od sigliardija, odnosno malo vise srece ima
---------- Post added at 15:44 ---------- Previous post was at 15:32 ----------
ne samo on, gledaj ovo.. svi mladi za koje su nas vezali, di maria, angeleri..
http://www.dreamtransfers.com/2009/04/20/premiership-targets/
Ja sam govorio za Gourcuffa, pa su mi se neki smijali. Di Maria ove godine malo igra u Benficu, mada je talenat, bez sumnje. Angeleri dobar, ali nema sto da trazi pored Maicona.
bilo bi najljepše da završi kod nas i izraste u jednog od najbljih na svijetu pa zamislite onda Bilaniste :D, za sada ima lijepu sezonu u Bordeauxu i na putu je da postane velika zvijezda, sviđa mi se kao igrač
e pa mogli bi sad uzeti od njih ambrosinija hehehehe
a onaj mali Buonanote iz Rivera...ili kako se vec zove???
Diego Buonanotte.. Igrao je odlicno protiv Boce sinoc. Sve su govorili da je previse krh, mada kad vidim Giovinca, zapitam se jeli to tako. Strasam talenat, to je sigurno.
U Riveru je ponekad na klupi, kao sinoc. Nzm zasto je tako...
Diego Buonanotte.. Igrao je odlicno protiv Boce sinoc. Sve su govorili da je previse krh, mada kad vidim Giovinca, zapitam se jeli to tako. Strasam talenat, to je sigurno.
U Riveru je ponekad na klupi, kao sinoc. Nzm zasto je tako...
mozda imaju ranieria na klupi ko i đubre :D :D
Maurizio Pistocchi,novinar Mediaseta je rekao da je Inter zavrsio posao za milita (oko 27 miliona) i Obi Mikela (besplatno).
Hmm... Posto Mourinho hoce da mu ekipa bude cijela poslozena do Americke turneje, ne treba se cuditi sto neke dogovore vec zavrsava.
27 miliona za milita pa kao je to istina oni nisu normalni majke mi pa taj ne vrijedi ni 17 a kamoli tih 27 mil
ja bih otisao tamo i udavio massima sto mu je dozvolio taj transfer
ma nema sanse, hej 27 buwhahah
27 miliona???? jel to neko lud...??? pa eto ga jos citavi drugi dio sezone gleda Genovu sa tribina...a da ne pominjem godine...meni nije on nista bolje rjesenje od Cruza kojeg vec imamo...
ja nemogu vjerovat da je to istina, stvarno ako se to ostvari popizdit ću i udavit kretene brancu , orialia , moua i ekipu. imam osjećaj da postavimo adriana za transfere da bi bolje radio taj posao nego ovi poluretardirani ograničeni idioti
Hmm.. Cijena je stvarno prejaka.
On je odlican igrac, ali... Ima 30 godina, cesto je povrijedjen, i 27 milki. Mislim.. ono.. wtf??
kuku nama sa ovim transverima ni 3 mesto u krupi u LS necemo osvojiti
Amico Laziale
21-04-2009, 00:13
Jbt ja ne znam sta je ovo.Skoro sve igrace koje dovode u vezu sa Laziom,Inter ih trazi.:D
Angeleri,Buonanote,Zarate....:confused:
Enfant Terrible
21-04-2009, 00:13
Ne mislim ja da ćemo platiti 27M€ za Milita, to je napisao novinar i uopšte ne mora biti tačna informacija. Ukoliko bi doveli Milita, cifra ne bi iznosila više od 15-18M€, što je opet dosta više u odnosu koliko platiš-šta dobiješ. Po meni, njegova realna vrijednost je 12M€, i tu dodati 3-4M€ da se zadovolje Preziosijevi apetiti, i Milito je naš.
S druge strane, generalno, ne slažem se uopšte sa dovođenjem Milita. Razumijem i podržavam da se dovede "ubojica" uz Ibru, ali treba se okrenuti mlađim riješenjima, a ne bacanjem para na igrača koji će igrati jednu-dvije sezone, pa će svi kukati kako je star. Giuseppe Rossi, Fabio Quagliarella, Mauro Zarate, Antonio Cassano, i na kraju krajeva, Acquafresca. Ovo su igrači na kojima se gradi ekipa, mladi i kvalitetni, za budućnost...
ma nece dati toliko love vec MM ce dati 10mil + par nasih juniora koji ce fantasticno igrati za genovu a milito ce kod nas odigrati dvije utakmice i bog te veselio, onda ce negdje na posudbu hehehe
a sto se tice Buonanottea njega znam samo s pes6 heehehehehehehhe
On je inace ovo izjavio na SportItaliu. Znaci, na TV je to rekao. Nije to obicno skrabanje po novinama. Cisto sumnjam da bi lupio ovako konkretne podatke, da nezna nesto.
Ako je to istina, onda su nasi definitivno retardirani. Dati 27mil za igraca koji ce praviti drustvo Chivu, rivasu i Vieri kod lekara
Enfant Terrible
21-04-2009, 00:27
On je inace ovo izjavio na SportItaliu. Znaci, na TV je to rekao. Nije to obicno skrabanje po novinama. Cisto sumnjam da bi lupio ovako konkretne podatke, da nezna nesto.
Ma da, može tu biti svašta, samo nema mi logike da barata takvim informacijama, pogotovo kada se ne zna da li je nešto zaključeno uopšte. Može biti da su u fazi pregovora, pa Genoa traži 27M€ (poznavajaći Preziosia, ne bi mi bilo teško povjerovati). Jer 27M€ za Milita bi vjerovatno predstavljao najgluplji transfer potez u historiji fudbala, bez konkurencije.
pa nece biti kes ali ti igraci vrijede...odese nasi juniori.....
ciao Siligardi, Acquafresca, Biabiany, Esposito, Mei, Obi, Napoli.......
<table celppadding="3" border="0" cellspacing="3"><tbody><tr class="sfondobianco"><tr class="sfondobianco"><td align="left"></td></tr></tr></tbody></table>
Ne bih se mogao vise sloziti. Za te pare mozemo dovesti: Drogbu, Adebayora, Rossia, Quagliarellu Gilardina,.. Da ne nabrajam vise.
šteta para , ne bi mi bilo žao dat toliko za Fabio Quagliarellu, dečko puca i zabija iz svih pozicija. Stvarno mi se svidio ove sezone kako igra
Enfant Terrible
21-04-2009, 00:39
Ne bih se mogao vise sloziti. Za te pare mozemo dovesti: Drogbu, Adebayora, Rossia, Quagliarellu Gilardina,.. Da ne nabrajam vise.
Naravno da možemo, ali mi trebamo prestati biti "krava muzara" drugim klubovima. Prvo nam treba ekonomski stručnjak, jer bi trebali da se kao klub osamostalimo, da ne zavisimo od Morattijevih i Proverinih miliona, već da poslujemo kao institucija. Druga stvar, treba nam pregovarač, sposoban čovjek koji će znati smiriti pohlepu raznoraznih predsjednika u pregovorima i pristati na cijenu samo koja odgovara kvalitetu igrača. Ovako ispadamo glupi pred svima i samo idemo nazad...
Bio je tu jedan Facchetti, koji je doveo Morattia u red. Mancini je isto znao da prepozna igraca.
Nista sad dok mi ne podjemo da uvedemo red :D
Enfant Terrible
21-04-2009, 00:48
treba dovest moggija lol
Hahahaha, joj, jednom sam pročitao da je Moratti razmišljao da ga dovede prije Calciopolija, jao:ujebote:
Bio je tu jedan Facchetti, koji je doveo Morattia u red. Mancini je isto znao da prepozna igraca.
Nista sad dok mi ne podjemo da uvedemo red :D
To sam ja rekao i na starom forumu, Moratti treba da bude vlasnik, zato što je raritet da jedan vlasnik toliko voli svoj klub. ALI, predsjedničku funkciju treba prepustiti nekome ko zna raditi taj posao. S druge strane, ni Massimu se ne sviđa što obnaša funkciju presidentea, ali čovjek ne vjeruje nikome više da mu prepusti Inter u ruke.
treba dovest moggija lol
:hajmo::hajmo::hajmo:
valjda vise nece varati heheheheheh
ma treba naci 2,3 sposobna coveka i zaduziti ih za transfere (neke od legendi kluba) a ovog branku najuriti
ma nemora biti legenda kluba...nek bude sposoban covjek
pustite brancu , može nam biti i gore. Kako je đubrentusu sa ovim seccom koji odbije xabia alonso i uzme poulsena. Taj zna za dobar posao
istina, branca je na kraju krajeva napravio dobrih stvari
Hmm.. Cijena je stvarno prejaka.
On je odlican igrac, ali... Ima 30 godina, cesto je povrijedjen, i 27 milki. Mislim.. ono.. wtf??
Za te pare mozemo dovest Diega..stvarno ne mogu vjerovat..
salžem se . branca dobro radi svoj posao , kojeg igrača mou želi on ga dovede. Meni je mutan malo oriali.
Za te pare mozemo dovest Diega..stvarno ne mogu vjerovat..
pa i ovaj je diego hehehe
ado_inter
21-04-2009, 01:42
ma ja za milita ne bih dao toliko para nema sanse ja ne znam sta je s nase uprave :( mislim da bi im bilo korisno nekad da vako po nekim forumima nesto i procitaju kako navijaci gledaju na sve to mislim 27 mil dat za igraca koji ce igrat jos 3 sezone ne znam jbg
Ma moze odigrati on jos 5 sezona ali na nivou Crespa i Cruza a nama to ne treba
ma ja mislim da su to sve nagadjanja...eto koliko je igraca dovodjeno u vezu sa interom prosle godine pa su opet dosli mladji igraci...sad koliko su uspjesni bili to po strani :)
sumnjam u to da ce doci jedan milito, iako dodje mislim da nece biti ludi da daju toliko para za njega...sve u svemu ako se desi nesto od toga kao sto rekose onda se ozbiljno treba zapitati sto radi nasa uprava :)
Branca samo pregovara, a skauti pronalaze talente
---------- Post added at 10:43 ---------- Previous post was at 10:16 ----------
spominje se eto'o, njegov agent izjavio da je igrac zainteresiran
---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:43 ----------
http://www.dreamtransfers.com/2009/04/21/big-clubs-in-shopping/
ode i zapata
Enfant Terrible
21-04-2009, 12:01
Lupeta Tuttosport opet, navodno smo za Thiaga Mottu izdvojili 25M€. Ovom listu treba zakonski zabraniti da spominju Inter u svojim izdanjima, jer koliko nas blate i mrze, postaje previše očigledno.
Inaće, javnost u Italiji vjeruje kako će u vezni red najvjerovatnije doći, ili neko od Mikela i D' Agostina, ili obojica. D'Agostino bi koštao 17M€. Za odbranu se najviše spominje Bruno Alves.
e to bi bila kupovina Thiaga Motta 25M€, D'Agostino 17M€ i Milito 27M€ :sivi:
šta je smiješno thiago motta i d'agostino su vrlo dobri igrači, doduše te su cifre malo pre velike ali ipak su to igrači koji će dugo trajati, a i konkurencija za njih je dosta jaka, ne čudi me što se cijene dižu
za Mottu bi se nudili igrači između Burdisso, Obinna i Suazo
Ljudi, ovako. Najbolje ocijenjeni igrac prvenstva Italije (znaci, prosjecna ocjena-po meni najvjerodostojnije mjerilo) je Zlatan Ibrahimovic. A odmah poslije njega idu Thiago Motta, Cambiasso i Diego Milito. Nisu to neki pokemoni, nego vrlo dobri igrac.
EDIT: Menadzer Dembelea potvrdio da je imao kontakte sa Interom.
EDIT2: Ciro Venerato kaze da je Inter ponudio 16 miliona za D'Agostina, i da decko, uprkos tome sto se Napoli interesuje za njega, hoce da predje medju Nerazzurre.
e to bi bila kupovina Thiaga Motta 25M€, D'Agostino 17M€ i Milito 27M€ :sivi:
+ B.Alves 30mil hehehehe
a prodamo maicona, maria, mancinia.......da pokrijemo troskove
ima da osvojimo neki humanitarni kup
CurvaNord69
21-04-2009, 14:07
I jos kupit deca a dat im ibru :sivi:
sad sam čuo u studio sportu cijena thiaga motte je 15M€ i tu cijenu naši smatraju malo pre velikom, prema tome tu neke cifre koje se spominju nisu uvijek istina tj. točne
a Milito je sigurno naš, jer je Geona praktički sve dogovorila za Floccarija
ma nasima nikad nije problem dati puno love za pogresnog igraca hehehe
za milita je previse...treba dovesti igrace koji ce trajati i koji ce se razvit u igrace koji ce igrati na visokom nivou..koji se mogu prilagodit ne samo talijanskom nego europskom nogometu..
CurvaNord69
21-04-2009, 15:25
Ma kud smo zapeli za milita, on nece htjet klupu a imamo 2 napadaca koja su bolji izbor. Nevjerujem da ce mou htjet 4-3-3
ljudi diego milito na ljeto puni 31 godinu pa si vi računajte koliko može odigrati za nas taj pokemon
ado_inter
21-04-2009, 17:21
sad sam čuo u studio sportu cijena thiaga motte je 15M€ i tu cijenu naši smatraju malo pre velikom, prema tome tu neke cifre koje se spominju nisu uvijek istina tj. točne
a Milito je sigurno naš, jer je Geona praktički sve dogovorila za Floccarija
zar nije u pitanju 25 mil e
nove informacije o Militu kažu sljedeće :
da je postignut dogovor na bazi od 15M€ plus polovice Jimeneza i Rivasa (znači polovično vlasništvo) i onda se ukupno dostiže ta cijena od 25
---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:23 ----------
zar nije u pitanju 25 mil e
ne 25 je ipak malo pre smiješno
ado_inter
21-04-2009, 17:28
evo radi ovog sam ja pitao jbg tako sam vidio da pise
According to Turin-based daily Tuttosport, Genoa (http://www.goal.com/en/teams/italy/174/genoa) have received a whopping €25 million proposal from Serie A leaders Inter (http://www.goal.com/en/teams/italy/2/inter) for midfielder Thiago Motta (http://www.goal.com/en/people/brazil/1315/tiago-motta).
sta vam ja kazem, genoa plati novinarima da pisu gluposti sta ti je
evo radi ovog sam ja pitao jbg tako sam vidio da pise
According to Turin-based daily Tuttosport, Genoa (http://www.goal.com/en/teams/italy/174/genoa) have received a whopping €25 million proposal from Serie A leaders Inter (http://www.goal.com/en/teams/italy/2/inter) for midfielder Thiago Motta (http://www.goal.com/en/people/brazil/1315/tiago-motta).
ključne riječi , sve je jasno
ado_inter
21-04-2009, 17:36
ma ja sam samo to procito i znam da je cijena i nenormalna al i pomalo smijena tako da ne vjerujem da bi nasi dali toliko
a i procito sam negdje da daju za d'agostina iz udinezea 15 mil e
al najvise mi je nekako krivo posto je naglaseno da nam treba jedan u odbrani da nismo bacili oko na zapatu iz udina on je meni solidan igrac a plus je mlad
nisi nasi normalni ako datnu tolke pare za milita,pa nevridi on ni 5M
neznam taj zapata možda i je dobar ali zadnju tekmu sam ga gledao protiv werdera i bio je kriminalan , diego ga je izvrtio par puta ko da je neki junior a ne branič udina. Također je petljao sa loptom na 16-ercu i diego mu uzeo loptu i zabio gol.
evo goal je napravio jednu listu od 10najgorih transfera ove sezone u seria a
10) Julio Baptista (Roma)
9) Juan Pablo Carrizo (Lazio)
8) Bruno Fornaroli (Sampdoria)
7) Christian Vieri (Atalanta)
6) Sergio Almiron (Fiorentina)
5) Andriy Shevchenko (Milan)
4) Simone Loria (Roma)
3) Amantino Mancini (Inter)
2) Christian Poulsen (Juventus)
1) Ricardo Quaresma (Inter)
---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:38 ----------
takodjer evo i lista 10 stranaca, zvijezda u usponu u serie a prema channel4
10. Jeremy Menez (France & Roma)
9. Sokratis Papastathopoulos (Greece & Genoa)
8. Zdravko Kuzmanovic (Serbia & Fiorentina)
7. Stefan Radu (Romania & Lazio)
6. Simon Kjaer (Denmark & Palermo)
5. Edison Cavani (Uruguay & Palermo)
4. Mauro Zarate (Argentina & Lazio)
3. Alexis Sanchez (Chile & Udinese)
2. Marek Hamsik (Slovakia & Napoli)
1. Alexandre Pato (Brazil & Milan)
Inter And Juventus Track Moussa Dembele - Agent
West Ham United Eyeing Inter Striker Mario Balotelli – Report
CurvaNord69
21-04-2009, 19:45
E sad su mi bas smjesni.
Cuj west ham (prosjecni engleski klub) trazi maria. Pa svi znamo kakav je i kad bi iso negdje nebi u west ham
pa dobro vlasnik westhama je bogatiji od MM a trener im je zola hehehe
nasi bi ga prodali u to sam 100% siguran samo bil on zelio igrati za westham to je dr prica
Ma koji west hem...oni se bore za ostanak,a svi znamo kakav ego ima Mario....
Ma Manici nije po meni promasaj,on ima potencijal i sve ,samo mu malo trebalo da se navikne, i eto kako je igro ,i sad se povredio...bice od njega nesto
Enfant Terrible
21-04-2009, 21:12
pa dobro vlasnik westhama je bogatiji od MM a trener im je zola hehehe
nasi bi ga prodali u to sam 100% siguran samo bil on zelio igrati za westham to je dr prica
Nije istina. Vlasnik West Hama, Bjorgolfur Gudmundsson nije čak ni najbogatiji čovjek na Islandu. Po Forbesu, proglašen je 1014-tim najbogatijim čovjekom na svijetu. Dok s druge strane, u Morattijevom vlasništvu je Saras kompanija koja je glavna ili među glavnim za naftu u Italiji i regionu, te ima vrijednost sigurno nekoliko milijardi €.
Druga stvar, nema šanse da bi ga naši prodali, niti bi West Ham bio kadar izdvojiti makar približnu sumu za Balotellija. Naravno, niti bi Balotelli igrao za mediokritet u Engleskoj ligi.
Naravno, niti bi Balotelli igrao za mediokritet u Engleskoj ligi.
ne znam bas, njemu je samo do para.. dobro bi igrao sa robinhom :)
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo22645.shtml
Crespo razmislja o Romi
edit:Mikel ne produzava ugovor sa Chelsiem
http://www.solointer.it/notizia.php?news_id=5612
ocigledno ce obi u inter, a crespo - ne bi me iznenadilo da zavrsi u romi shoo
NEEEEEEEEEEEEEE Nemojte tok Mikela molim vas...koji ce nam taj...On ce sve pa da nam organizuje napade....
http://sport.virgilio.it/calcio/calciomercato/inter-eto-o-drogba-o-quagliarella-chi-arriva-con-milito.html
Nasi razmisljaju da dovedu dva napadaca na ljeto a pored Milita su u opticaju Eto'o, Drogba i Quagliarella..u slucaju da se ovo desi Acquafreska bi ponovo na pozajmicu sto je i najavio kao mogucnost njegov agent
Od ove 3 svi mi se svidjaju...sem milita naravno:) Al Drogba je moj favorit...mada eto moze da nam unese zivosti iz Barce:)
@Zlatan
MM je vlasnik Intera, a novac taj sto on ima nije preko milijardu, preko miliradu ima njegova porodica, to je ono sto je njegov otac zaradio i ostavio citavoj porodici ne samo MM i zar nisi primjetio koliko puta je porodica blokirala MM i koliko im je vise dosadilo glupiranje MM
kad se gleda pojedinac onda je berluskoni najbogatiji covjek u italiji ali kad se gleda porodica onda ima bogatijih od berluskonija
i jos nesto u vezi onog iz westhama ... u engleskoj nije porez kao u italiji..tako da su sanse za zaradu daleko vece
a od ovih pojacanja ce na kraju doci i drogba i milito i mikel i jos neki konjina u veznom redu da trci bez ikakvog smisla
jbg hulle, mislis da massimo ne daje iz svoga dzepa, kao da inter ima toliko love.. sve je to njegova imovina
---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 23:15 ----------
a i cijela porodica ga podpomaze, pa vidio si mu i sestre na utakmicama.. pa otac im je bio vlasnik ;)
nema eej, to što Massimo radi nitko ne radi! svake godine iz svog džepa nadoknađuje minus, ajde sva sreća da ćemo osvojiti naslov drago mi je vidit tog čovjeka kad se veseli, treba još samo ta vražja liga prvaka zbog njega bi mi bilo najviše drago
L*Imperatore#10
22-04-2009, 00:34
<center>Motta u Interu?</center>
Milanski je Inter, prenose talijanski mediji, krenuo u lov na brazilskog veznjaka Thiaga Mottu...
Pred 26-godišnjim je Brazilcem prema mnogim predviđanjima bila zanimljiva budućnost, no uslijedila je ozljeda koljena, a nakon toga i prekid ugovora sa Atletico Madridom. Tada je u pomoć priskočila Genoa, a danas se sa njega bori nekoliko velikih europskih klubova.
Čini se kako je najveće zanimanje za Mottu pokazao talijanski Inter, koji je, prenosi danas Tuttosport, Genoi poslao ponudu visine 25 milijuna eura.
Inter je svoje zanimanje pokazao i za napadača Genoe, Diega Milita, no predsjednik Enrizo Preziosi već je stigao odbiti ponudu za svoju najveću zvijezdu.
nogometni-magazin.com
Sto se tice transfera na ljeto vec se daju naznake koja ce pojacanja stici..
U odbranu taj Alves i nije toliko los,cak sto vise dominantan u skoku ali mene sredina brine jer ako ce uz Mottu doci samo Mikel mi prakticno ni malo ne poboljsavamo kvalitet igre jos ako izuzmemo Diega koji otvoreno koketira sa govnima iz Torina onda ne vidim koji to play moze kod nas doci sem taj D'agostino koji ponekad umije dati dobar gol iz slobodnog ali zar mozemo na takvog bazirat igru protiv velikih timova..pa on je protiv nas odigrao katastrofalno a mi smo eto jedan od tih velikih..u napad ako dovedemo Milita to je out zbog godina najvise..
Grujinho
22-04-2009, 02:52
To je prvi napisao Tuttosport, a svi znamo da su oni iz Torina.... ja ne vjerujem u to... možda u dio, gdje piše da se inter zanima za mottu, ali cifra je sigurno izmišljena,....
ma cudno je da ce doci i motta i mikel...ko onda ide van??? a kad se tome doda da to nisu igraci koji mogu popraviti igri i koji nece doci da sjede na klupi.....
Dunga : Inter uzmi diega!
Sa svojom tehnikom bit će odličan u italiji !
- Lisandro Lopez , napadač porta je u mislima Josea
Lisandru Lopezu ističe ugovor za godinu dana, i njegov agent Fernando Hidalgo kaže da nema šanse da obnove ugovor jer žele nove izazove, da imaju ponude jednog engleskog i jednog španjolskog kluba, ali da ga Mourinho i Inter veoma poštuju
moje mišlenje je da bolje uzet ovoga lopeza free nego milita platit 25 milja
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.