View Full Version : Transferi
Arsenal nudi 6, Wolfi hoce 10
Dzeko se necka te je vec odbio ponudu u kojoj je nepoznati klub nudio za istog 8m
CurvaNord69
10-02-2009, 16:21
Ma neznam sta ce im dzeko, imaju adebayora, eduarda, bendtnera, wallcota, van persie, jest da niko osim ade nije klasicni al eto imaju :D
BTW 400 post ding :D
pa dobro, ovaj wenger nikada ne racuna na bendthera ozbiljno iako mi iskreno nije jasno jer je slican edinu
a van persie bi mogao na kraju sezone da napusti klub tako da.. a wallcot je pogotovo nije pravi napadac
Ma neznam sta ce im dzeko, imaju adebayora, eduarda, bendtnera, wallcota, van persie, jest da niko osim ade nije klasicni al eto imaju :D
BTW 400 post ding :D
vjerovatno su zato u zadnje 4 tekme dali 2 gola :)
Komitski Đeneral
10-02-2009, 19:10
Huntelar vec trazi da ide iz Reala...
Balotelli#45
10-02-2009, 19:26
Pa kad su propalitet od kluba
Zarate postigao dogovor sa Laciom
Mauro Zarateov brat, a ujedno i agent, Serhio, potvrdio je da je Lacio postigao dogovor sa napadačem i da će Zarate potpisati ugovor sa Lacijalima na pet godina.
Argentinski internacionalac je u Lacio došao na pozajmicu iz arabijskog kluba Al Sad. Predsjednik rimskog kluba Klaudio Lotito je već duže vrijeme radio na tome da zadrži Zaratea u ekipi.
- Istina je. Postoji dogovor sa predsjednikom oko potpisivanja petogodišnjeg ugovora, samo fali još par sitnica – izjavio je Serhio Zarate.
Lotito je rekao da je jako zadovoljan postignutim dogovorom i da jedino fali Zarateov potpis.
Ipak, predsjednik Lacia će morati da ispuni i svoje obaveze prema arabijskom klubu, koji navodno traži 20 miliona za Argentinca. To ne bi trebalo da predstavlja problem s obzirom na kvalitet koji posjeduje Zarate.
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo20855.shtml
Rubentus poslao prvu ponudu za Diega u vrijednosti od 20mil
zapravo juve nije poslao nego su počeli pregovori a werder traži 20
zapravo juve nije poslao nego su počeli pregovori a werder traži 20
:) 20 mil nije previse za Diega..mogao bi Inter toliko izdvojit za njega
ja bih uskocio za zaratea i ponudio 25 :)
Amico Laziale
20-02-2009, 22:10
ja bih uskocio za zaratea i ponudio 25 :)
hahahaha....sto me covjek nasmija...:D
Njega mozete dobit samo ako ga mi ne budemo htjeli,a vec je zavrseno 90 % posla oko potpisa.
A i da ti pravo kazem,ne vrijedi on 25 miliona....
Ipak je on igrao skoro 100% vremena,a zabio jebenih 8 golova.
Jedan napadac jednostavno ne smije propustati toliko sansi.
Pa Rocchi je bio povrijeđen skoro cijelu prvu polusezonu,i jos 2 sedmice u drugoj i opet je zabio 6.
Iskreno zao mi je kad znam da cemo iskesirat 21 milion za njega.
Mogli smo i mi Diega dovest,ionako bi godio u nasoj formaciji,a ovako se samo guse u napadu.:)
Ja bi Zaratea platio suvim zlatom..
Amico Laziale
21-02-2009, 00:11
e tako ne misle milioni Laziala,naravno da je momak stroj,ali ne vrijedi toliko kad vam kazem...
uvjericete se kako vrijeme bude prolazilo.
Ja bi Zaratea platio suvim zlatom..
Ja bi ga menjao za Krespa i Burdisa :D
Valensija mora da proda Vilju i Silvu
Novi direktor Valensije Havijer Gomez kazao je da klub ne stoji baš sjajno po pitanju finansija. Situacija je po svojoj prilici prilično alarmanta jer je klub jedva skupio 15 miliona eura za ovu sezonu koliko treba da se isplati za plate nekim igračima.
- Klub se nalazi u veoma teškoj situaciji. Ne možemo da kontrolišemo potrošnju i moramo da prodamo ono što vrijedi u ovom trenutku. Prodaje Vilje i Silve ? Očigledmo da bi sa tim potezom konsolidovali klub. Time bi jednostavno sačuvali Valensiju - kazao je Gomez.
Po nekim proračunima Valensija bi prodajom Vilje i Sivle mogla da zaradi oko 50 miliona eura. Vilja naime vrijedi oko 35 miliona dok se vezista Valensije procjenjuje na nekih 15 miliona.
CurvaNord69
05-03-2009, 21:11
Pa to su 2 savrsena igraca za nas !
Ne verujem da bih mogli uzeti oboje, tako da prednost ima Silva
Joj kad bi ova dva dosla to bi bilo pre dobro, no opet stoji pitanje bili se privilki na Italiju i na talijanski nacin igre??????????
Platini dobio podršku
Fudbalske lige i klubovi evropskih zemalja podržale su predlog Mišela Platinija, predsednika UEFA, da se zabrane međunarodni transferi fudbalera mlađih od 18 godina, čime bi se sprečio prelazak mladih fudbalera u bogate evropske klubove.
Predlog su do sada potpisali UEFA, Zajednica evropskih fudbalskih liga, sindikat fudbalera (FIFPro) i Udruženje prvih liga Evrope. Međutim, da bi ovaj predlog dobio pravnu snagu mora da ga odobri Evropska Unija po čijim zakonima su mogući međunarodni transferi fudbalera starijih od 16 godina.
Prošlog meseca ljudi koji su zaduženi za sport u Evropskoj Uniji obećali su Platiniju da će predlog biti upućen u proceduru ako čelnici UEFA dokažu da s tim zakonom žele da spreče izrabljivanje mladih igrača.
Ovo je po meni cista glupost
Nekad jedan od najvecih talenata svjetskog fudbala, Giovani Dos Santos presao je iz Totenhama u Ipswich, tj. u 2. Englesku Ligu...
ova vest je veliko iznenadjenje, bas me zanimaju razlozi ovakvog postupka
hoce on u englesku jebala ga ona jedva se u spaniji nosio sa njohovim odbranama a kamoli u engleskoj
Amico Laziale
14-03-2009, 01:29
a sto lik propade....
mogao je otici u bilo koji osrednji klub u bilo kojoj jacoj ligi, mora da mu je ponudjeno dosta para ili je prso decko
Amico Laziale
14-03-2009, 01:48
mogao je otici u bilo koji osrednji klub u bilo kojoj jacoj ligi, mora da mu je ponudjeno dosta para ili je prso decko
mogo je doc npr u Lazio...:D
Nekad jedan od najvecih talenata svjetskog fudbala, Giovani Dos Santos presao je iz Totenhama u Ipswich, tj. u 2. Englesku Ligu...
auu, auu.. a barca ostavila bojana u ekipi LooooooL
Balotelli#45
14-03-2009, 11:24
ma on je teska budala cesto je pod komom od alkohola a i netrudi se uopste
CurvaNord69
14-03-2009, 12:16
Eto ga ko adriano poceo :D
Cekam komentare :ivan:
http://www.calciomercato.it/news/45670/Asta-europea-per-il-bomber-bosniaco.html
Svi su poludjeli za Dzekom :)
http://www.calciomercato.it/news/45670/Asta-europea-per-il-bomber-bosniaco.html
Svi su poludjeli za Dzekom :)
http://www.dailystar.co.uk/football/view/75518/-12m-Edin-is-new-Tev/
oo da :D
Milan poslao ponudu u iznosu od €17m, a posto se zna da je Edin veliki fan ovog kluba nebi bilo cudo da ga Maga pusti :(
---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:41 ----------
Milan will battle it out with Chelsea, Real Madrid and a host of other big clubs to sign Neymar, the 17-year-old striker dubbed “the new Pele.”
The Santos youngster is widely regarded as the best talent Brazil has produced since Alexandre Pato, who of course joined Milan in 2007.
---------- Post added at 13:44 ---------- Previous post was at 13:43 ----------
pa gdje ste Moratti i kompanija (lele Oriali, maci Branca)
Neymar je fin, ali Coutinho je bolji :D
Balotelli#45
07-04-2009, 16:04
ma moramo se i za njega izboriti pa kad on i coutinho dodju imacemo najbolji vezni red
Balotelli#45
08-04-2009, 14:03
mislio sam ofanzivni vezni red :D
Poznato je da su Diego, Franck Ribery, David Silva i Marek Hamšik na popisu želja ''stare dame'' za pojačanja sljedećeg ljeta.
postoji opcija da juve da buffona bayernu a da ribery dodje u juve
---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:25 ----------
U tekstu koji prognozira ovogodišnje putnike ka Pirinejskom poluostrvu, prvo ime među igračima sredine terena, jeste naš Zvjezdan Misimović za kojeg autor analize smatra da bi mogao biti zanimljiv Realu iz Madrida.
The Sun i The Daily Mail navode da je Chelsea već ponudio 44,6 miliona eura Valenciji za napadača reprezentacije Španije, dok prema nekim drugim izvorima, taj iznos prelazi i 50 miliona eura.
Barcelona i Real Madrid su već odavno pokazali interes za uslugama sjajnog napadača „šišmiša“ sa Mestalle, a u utrci je i prebogati Manchester City.
realu zaista ne treba vise igraca na sredini, ne dok se ne rijesi nekih
misimovic je napokon zasluzio da se pise o njemu lol
evo malo zanimljivih info, da ne trazim svaku temu
- Pojavile su se špekulacije da će Hiddink ostati u klubu, pogotovo nakon dobrih rezultata,
ali to nije istina - rekao je predsjednik Chelsea Buck.
On je odbacio mogućnost da se trener Intera Jose Mourinho vrati na klupu tima sa Stamford Bridgea.
- Počeli smo potragu za stalnim trenerom, ali Jose Mourinho se neće vratiti. Njegovo vrijeme u Chelseau je prošlo - izjavio je Buck.
Čelnici Bayerna navodno spremaju ponudu od 5,5 miliona eura godišnje za menadžera Arsenala, Arsenea Wengera, koji bi trebao zamijeniti Klinsmanna na klupi ove ekipe.
Aktuelni šampion Holandije PSV prodaće na kraju sezone Danka Lazovića, Carlosa Salcida i Edisona Mendeza, piše 'De Telegraf'.
Nakon što su Englezi objavili kako je Carlo Ancelotti dogovorio preuzimanje klupe Chelsea, zakotrljala se priča o mogućem dolasku Edina Džeke na Stamford Bridge.
Nakon što su Englezi objavili kako je Carlo Ancelotti dogovorio preuzimanje klupe Chelsea, zakotrljala se priča o mogućem dolasku Edina Džeke na Stamford Bridge.[/QUOTE]
Samo ne u bilan
i ja se jedino molim da ne predje u milan
Enfant Terrible
13-04-2009, 23:56
Zanimljivo je šta će biti sa Edinom na kraju sezone.Objektivno,zreo je za većeg kluba od Wolfsburga,ali za naše dobro ja se nadam da će izbjeći Milan.
ja bih volio da ostane u wolfima, plus ako se povredi onda 100% ostaje lol
samo da ne ode u klubove tipa Chelsea ili Real to bimu unistilo karijeru
ado_inter
14-04-2009, 00:50
ej dera nema baksuziranja nek se ne povrjedjuje i nek ide bilo gdje samo nek ne dolazi u Bilan :P
Potpredsjednik Milana Adriano Galliani odbacio je medijske kritike kako je ekipi sa San Sira potrebna potpuna rekonstrukcija.
Vratar madridskog Reala Iker Casillas nije pokazao posebno veliko povjerenje u kvalitetu svojih suigrača, rekavši kako klub mora dovesti kvalitetnije igrače kako bi izbjegao rano ispadanje iz Lige prvaka i sljedeće sezone. Španjolski reprezentativac već četiri godine zaredom sa svojom momčadi ispada iz Lige prvaka prije četvrtfinala, te očekuje kako će uprava kluba reagirati na pravi način i spriječiti da se to ponovi i petu godinu zaredom.
samo da ne ode u klubove tipa Chelsea ili Real to bimu unistilo karijeru
neznam otkud ti bas ova dva kluba, on je meni niza klasa ibrahimovica i mislim da bi odlicno dosao ovim klubovima
znaci, zna se izvuci, primiti i pruziti loptu, brzi je nazalost od ibre i dosta dobar dribler - a znamo kako je precizan
neznam otkud ti bas ova dva kluba, on je meni niza klasa ibrahimovica i mislim da bi odlicno dosao ovim klubovima
znaci, zna se izvuci, primiti i pruziti loptu, brzi je nazalost od ibre i dosta dobar dribler - a znamo kako je precizan
Pa sto se Reala tice svi znamo sta on radi sa igracima, mozda jedini klub koji je sjebao vise igraca od nas :sivi:
A u Chelseu mislim da nece dobijati pravu minutazu pored Kalou, Drogbe i Anelke i to bi ga psihicki unistavalo i omelo karijeru, ipak je njegova karijera tek u uzlaznoj putanji :)
Enfant Terrible
14-04-2009, 16:49
Pa sto se Reala tice svi znamo sta on radi sa igracima, mozda jedini klub koji je sjebao vise igraca od nas :sivi:
A u Chelseu mislim da nece dobijati pravu minutazu pored Kalou, Drogbe i Anelke i to bi ga psihicki unistavalo i omelo karijeru, ipak je njegova karijera tek u uzlaznoj putanji :)
Što se Reala tiče,slažem se.Ali što se Chelsea tiče,mislim da bi bio dobar umjesto Drogbe.
ja upravo suprotno, pa real trenutno ima raula i ruuda kao klasike a huntelaara kao jedinog pravog napadaca - Dzeko bi im dosao kao budjenje, sto kaze Casillas
Real moze da uhebe samo veznog igraca posto im je pola ekipe MF lol :)
a mislim da ako cemo o realu trebali bi poraditi malo i na odbrani, i to dovodjenjem mladih potencijalnih juznoamerikanaca i afrikanaca
Balotelli#45
14-04-2009, 17:35
pa kao i u realu i u celoj spanije odbrane su katastrofa jedino oni i barca imaju kakave takve
ja upravo suprotno, pa real trenutno ima raula i ruuda kao klasike a huntelaara kao jedinog pravog napadaca - Dzeko bi im dosao kao budjenje, sto kaze Casillas
Real moze da uhebe samo veznog igraca posto im je pola ekipe MF lol :)
a mislim da ako cemo o realu trebali bi poraditi malo i na odbrani, i to dovodjenjem mladih potencijalnih juznoamerikanaca i afrikanaca
slazem se Dera ali takodje mislim da ce tamo imati malo prostora za razvijanje... e da zaboravio si i Higuaina
higuain nije bas napadac
Kako nije :confused: ja mislim da je on napadac, sad je druga stvar gde ga onaj forsira :)
ako gledas preko managera, imas S-strikera i F-foward, e pa on ti je F ;)
ma on je napadac, nije bas klasicni spic ali je ipak napadac :P
Balotelli#45
15-04-2009, 15:39
ma kad ivan kaze da je napadac onda on jeste napadac :D
Talijanska Roma će u ljetnom prijelaznom roku raditi temeljiti rekonstrukciju momčadi, a na meti su talentirani napadač Wolfsburga Edin Džeko i napadač Twentea Marko Arnautović.
On je odbio Manchester United
http://www.pincom.info/slikaID.php?ID=53587 <!--
--> Manchester United, aktualni svjetski, europski i engleski nogometni prvak, imao je namjere tijekom narednog ljeta dovesti 19-godišnjeg argentinskog nogometaša Javiera Pastorea, no on ne misli kao Mourinho koji je nedavno izjavio kako nitko ne može reći ne Unitedu.
Kako navodi agent 19-godišnjeg veznog igrača Huracana, Pastore je bez razmišljanja odbio ugledni Manchester United i njegovih čak 9 milijuna funti.
Razlog odbijanja je što Pastore sumnja da bi igrao u Manchester Unitedu, te ne želi grijati klupu za vjerojatno dobru plaću.
Kada bih mogao birati, izabrao bi Lazio , rekao je Pastore, 188 centimetara visoki vezni igrač kojeg u Argentini mnogi uspoređuju s nekadašnjom zvijezdom svjetskog nogometa, također Argentincem, Fernandom Redondom.
Pastorea je iz kuta Manchester Uniteda otkrio njihov nekadašnji nogometaš, Nizozemac Jaap Stam, koji je agent Uniteda za područje Južne Amerike. Pastore je, pak, u 10 utakmica aktualne Clausure postigao tri pogotka za Huracan.
CurvaNord69
20-04-2009, 13:59
Kupi ga lazio onda proda nama :D
Amico Laziale
20-04-2009, 15:14
eh jos samo treba da lik kaze Lotitu: dodji i uzmi meeeeeeeee....:sivi:
Sve mi nesto govori da ga Claudio opet nece dovesti.:rolleyes::rolleyes:
veliki talenat je ovaj momak, sad mi je 100 x drazi kad je odbio Manchester.
Svaka cast ovom momku, i samo da mu se zelje ostvare.
@ CN,prodamo ga mi vama kad bude imo 35 :P
Bizzari je vec dogovorio sa Laziom. Isto tako, Corradi ce najvjerovatnije potpisati ugovor sa Udineseom. (Quagliarella ide?). Dok bi najvjerovatnije novi trener tima iz Udina trebao biti Del Neri, koji zavrsava svoju misiju u Atalanti.
Amico Laziale
20-04-2009, 15:23
da se nadovezem na taj odlazak del neria.
Novi trener Atalante od iduce sezone ce biti Delio Rossi.
Rossi je postigao verbalni dogovor sa ekipom iz Bergama.
A po svemu sudeci, Mazzari je novi trener Lazia :D
Amico Laziale
20-04-2009, 15:28
A po svemu sudeci, Mazzari je novi trener Lazia :D
pa tako nekako,idemo u krug...:D
Balotelli#45
21-04-2009, 12:54
@ CN,prodamo ga mi vama kad bude imo 35 :P
ne tad ga mi prodamo bilanu :D
Amico Laziale
21-04-2009, 13:10
ne tad ga mi prodamo bilanu :D
hahah...
a da bas ce tad bit punoljetan za njih :what:
CurvaNord69
21-04-2009, 14:08
U njih je 36 punoljetno :D
ovo se zovu pregovori
http://www.dreamtransfers.com/2009/04/23/bayern-real/
ma nema tu pregovora joj to je samo jedna bomba...real uopste nije u stanju da pregovara bez predsjednika
Corinthians plan to pair Ronaldo with released Atalanta striker Vieri
ma nema tu pregovora joj to je samo jedna bomba...real uopste nije u stanju da pregovara bez predsjednika
Corinthians plan to pair Ronaldo with released Atalanta striker Vieri
Proslavice se sa njima
pa eto super napad hehehe
vec se od ranije poznaju heheheheh
Corinthians = Brazilski Milan :sivi:
znam da vieri hoce u brazil, pa bas pametan potez - bivsi napadaci intera kao dvojac u brazilu - dobit ce na popularnosti pihh
hehehhe
ali imaju dobrih mladih igraca kao lulinha, marchelino, dentinho, ...
Lets get on it:
1) Breno (central defender, 19) from Bayern, is on target of Fiorentina, and they are ready to pay €10m.
2) Perez will try to bring Iniesta to Real Madrid.
3) Shevchenko will return to Chelsea, after Milan refuse to pay Ł9m. - LOL
4) Juventus and Genoa are in business, Milito-Trezeguet, where Palladino and Criscito would stay at Genoa for another year (co-owned both).
5) Real Madrid is also looking for a young defender from Chelsea, Michael Mancienne.
6) Anelka on sale “officially”.
7) Rincon leaves Dynamo Kiev after terminated contract by him.
8. Benfica, Bayern and Bordeaux are looking to bring young goalkeeper from Espanyol, it’s about Idriz Kameni (25) which contract with current club will expire on the end of season.
9) Benitez wants Tevez.
10) Fiorentina looking also for winger Sekou Cissé (23), after him also Twente and Villareal. Current club - Roda, Holland.
11) Tuncay and Downing looking for new club if Middlesbrough get relegated.
12) Juhasz (defender of Anderlecht, 24) looking to move to England.
13) Tottenham looking to offer Ł8 for Djibril Cisse.
eto, podebljao sam meni zanimljive, a nasi nista
http://www.dreamtransfers.com/
Njemački nogometni Bundesligaš Hertha zainteresirana je za usluge Lucasa Barriosa, sjajnog argentinskog napadača čileanske momčadi Colo Colo.
Neumorni 24-godišnji Barrios postigao je 37 pogodaka u sezoni što nije ostalo neprimjećeno širom nogometne Evrope, pa ne čudi niti interes koji pokazuje drugoplasirana momčad njemačke Bundeslige, ali i neki njeni suparnici.
- Osim Herthine ponude imam još i one dortmundske Borussije i bremenskog Werdera - ustvrdio je Argentinac, kojeg Herthin sportski direktor Dieter Höneß smatra dovoljno dobrim za napore njemačkog nogometnog prvenstva:
- Dobar je, visok, jak, brz i sa sjajnim osjećajem za gol.
I dok iz Borussije nisu željeli potvrditi interes za efikasnim Argentincem, u Bremenu se nisu libili reći što o njemu misle.
- Ko postiže mnogo golova Werderu je uvijek interesantan - tvrdi sportski direktor Werdera, Klaus Allofs.
Nema krize za Mančester Siti
Kako se bliži novi prelazni rok tako britanski mediji počinju ponovo da nagađaju koga bi sve mogao da dovede Mančster Siti. Bogati Arapi, koji su vlanici drugog mančesterskog kluba, kao da nisu osetili posledice svetske ekonomske krize, pa se spekuliše da će ponuditi velike sume novca za Mesija, Terija i Murinja.
Kako prenose britanski tabloidi "građani" su spremni da ponude Barseloni neverovatnih 150 miliona funti za omalenog Argentinca, kapitenu Čelsija nude nedeljnu platu od 200.000 funti, dok bi trener Intera u Mančester Sitiju imao godišnja primanja od sedam miliona funti.
Međutim, s obzirom da Mančester Siti ni ove sezone nije bio ni blizu plasmana u evropske kupove teško je poverovati da će svetske fudbalske zvezde pristati da igraju samo Premijer ligu.
Neka ga vode slobodno :P
Balotelli#45
04-05-2009, 15:24
hahahha
pa oni su jadni dzabe im pare kad niko tamo nece da igra :sivi:
Allegri je moguce da bude zamjenik Spallettia u Romi, mada kazu da ukoliko dodje novi vlasnik, Ancelotti bi rado preuzeo Vucicu.
Corradi dogovorio sve sa Udineseom. Daniele Conti (Cagliari) blizu Napolia.
Al Saad je podigao cijenu za Zaratea, jer Lotito i arapi nisu fixirali cijenu za otkup, prilikom pozajmice. Tako da njegov prelazak nije jos zavrsen.
CurvaNord69
04-05-2009, 23:14
Sad ce arapi rec 20mil, lazio nece dat, on se nece htjet vratit, i eto belaja :D
Enfant Terrible
05-05-2009, 00:51
Al Saad je podigao cijenu za Zaratea, jer Lotito i arapi nisu fixirali cijenu za otkup, prilikom pozajmice. Tako da njegov prelazak nije jos zavrsen.
Prava prilika za nas da se ubacimo. Po mom mišljenju, čak i 20M€ nije puno za ovakvog igrača, budući da je to nepogriješivo riješenje za napad, a uz to i igrač na duže staze.
ja sam to davno procitao na DT, a amico me napao :)
To bi bila odlicna prilika da se osvetimo laziu za onaj poraz te davne 2002 :sivi:
CurvaNord69
05-05-2009, 14:02
Evo sad na goalu pise mutd ce 70mil dat za ribery+milito.
A ti ivane crkni.
Balotelli#45
05-05-2009, 14:05
A ti ivane crkni.
hhaha daj boze da nam manchester skine milita sa vrata
A ti ivane crkni.
Ovi gori od nas :D
P.S crkni bre ti :mad:
Balotelli#45
05-05-2009, 14:25
sto gori bre ribery i milito su super igraci fergunson svake godine uzme po 1 ili 2 dobra igraca i ostalo mlade pa zato i ima dobru ekipu
P.S crknite obojica da vam bude lakse :D
Amico Laziale
05-05-2009, 18:22
ja sam to davno procitao na DT, a amico me napao :)
hjoj i tebe dera...cuj napadoh te.
fino vam kazem,ukoliko zarate ne ostane u Laziu to bi se odrazilo na citavu ligu.Bilo bi fakat veselo sa IRRIDUCIBILI-ma.....:D
zato ne nadajte se uzalaud.
A lafo meazza aplaudira Mauru kad je izlazio,koji su oni zetoni...:P
hihih, ne mislim doslovice
Manchester United are keen on Dynamo Zagreb midfielder Milan Badelj (20)
Crespo ostaje u Italiji
kriza u redovima juvea - David Trezeguet's agent Antonio Caliendo says: "My client isn't happy because he is not playing enough with Juventus. A star like him never likes to be a reserve".
---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 14:28 ----------
rajkard preuzima wolf na kraju sezone?!
maniche otpusten, vraca se u porto vjerovatno
hoffa dovodi klinsmanna
Fiorentina sports director Pantaleo Corvino has found an agreement with Bolivian rising star Samuel Galindo (17), who plays for Real America. The young attacking midfielder will sign in a few days for Fiorentina until 2014 after routine medical exams. Galindo will move to Fiorentina in 2010.
Balotelli#45
06-05-2009, 15:57
taman kad kod nas dodje coutinho ovaj ce kod njih kakav je taj ima li neki klip o njemu al ga gledao neko
CurvaNord69
06-05-2009, 18:16
Nije dynamo ebem ih :D
A badelj je dobar, sad je dao 2 gola protiv rijeke, nako nesto centralni vezni, al nije tolko za MUTD ipak
West Ham i Zola nastavili kvalitetan rad, doveli 17godisnjeg veznjaka, Mahira Hadziresica
otac ibrahimovica bio na stadionu protiv belgije kod nas
http://www.dreamtransfers.com/2009/05/18/new-season-new-coaches/
http://www.dreamtransfers.com/2009/05/18/new-season-new-coaches/
Wenger -> Real Madrid
Ancelotti -> Chelsea
Rijkaard -> Manchester City FC
Van Basten -> AC Milan
Biće zanimljivo. :)
Mancini Bayern ili Wolf :D
ma Van Gaal vec preuzeo bayern :)
Mancini će u Fenerbahce.
"Ako me Florentino zovne , bicu spreman da ga saslusam" - Leo Messi.
Nema vise postenja u danasnjem fudbalu...
Poslije je pokusao da to prevne rijecima :"Ja se odlicno nalazim u Barci, oni su mi pruzili priliku u ranim danima. Smatram da je Florentino toga svjestan, i da me nece ni kontaktirati.."
CurvaNord69
19-05-2009, 16:41
Ma svi samo seru za parama
Balotelli#45
19-05-2009, 21:49
pa i adebayor je izjavio da fudbal igra samo zbog para i da nema nikakva osecanja premu klubu u kome igra
CurvaNord69
19-05-2009, 22:23
Samo je jedan nas capitano :zastava:
Samo je jedan nas capitano :zastava:
I Cuchu, i Julione i Matrix, i Crespo :D
Balotelli#45
20-05-2009, 22:11
I Cuchu, i Julione i Matrix, i Crespo :D
A burdisso :D evo sad i Stankovic pa i Muntari odbija sve moguce ponude i ivan cordoba pa toldo i naravno orlandoni :D ima ih dosta kod nas da su verni
Genoa mijenja svoj lik. Otisli su Milito i Motta (kod nas). A dosli za sad Acquafresca i FLoccari (11 miliona). Osim toga, jos koji nas igrac je posao kod njih... Pominju se Jimenez, Bonucci, Viviano, Burdisso ili Bolzoni.
CurvaNord69
20-05-2009, 23:03
Nebi mi bilo zao tih navedenih, mozda viviano
Cruz isto ide u Genou. Crespo ce biti zvanicno igrac Viole za koji dan. Isto tako, Campagnaro iz Sampdorie ide u Firenzu...
Zuniga je pracen od Rubentusa, isto kao i Pandev. Dok Palermo sprema dva odlicna pojacanja iz Juzne Amerike. Bertola (veznog iz Banfielda, 22 godine) i Nilmara (napadac, igra za repku Brasila).
Donati se vraca iz Celtica u Italiju, u Palermo ili Atalantu.
Amico Laziale
23-05-2009, 13:20
Goran Pandev 95 % napusta Lazio.Lotito zeli uzeti 20 miliona,ali i on je sam svjestan da 18 mjeseci prije isteka ugovora Gorana sa Laziom,to nije moguce.Juventus ponudio 10 miliona eura i Almirona.Mi Laziali sa foruma pokusali smo mu se obratiti i zamoliti ga da ostane,ali on je samo kratko odgovorio: "Hvala vam. I dalje ne znam šta će se dalje dešavati ali obećavam da ću čuvati vaše poruke."
Goran.Kao njegova zamjena se spominje rodeni lazial Marco Di Vaio i Pastore.Do nedavno se spominjao i Nilmar,ali cini se da od toga nema nista.Lugano pred vratima Olimpica.
Goran Pandev 95 % napusta Lazio.Lotito zeli uzeti 20 miliona,ali i on je sam svjestan da 18 mjeseci prije isteka ugovora Gorana sa Laziom,to nije moguce.Juventus ponudio 10 miliona eura i Almirona.Mi Laziali sa foruma pokusali smo mu se obratiti i zamoliti ga da ostane,ali on je samo kratko odgovorio: "Hvala vam. I dalje ne znam šta će se dalje dešavati ali obećavam da ću čuvati vaše poruke."
Goran.Kao njegova zamjena se spominje rodeni lazial Marco Di Vaio i Pastore.Do nedavno se spominjao i Nilmar,ali cini se da od toga nema nista.Lugano pred vratima Olimpica.
Pazi, koliko god da ih mrzim, Rube je velik klub (po titulama, ni po cemu drugom). Hoce da stvaraju veliku ekipu, dace mu vise para..
Za Nilmara je Zamparini zainteresovan evo 2 godine, cini mi se blizu njima. Pastore je mlad, posluzio bi. Lugano, pravo pojacanje ;)
claudejandamvan
23-05-2009, 15:53
Sto se tice Lazia izgledna je opcija da ce sa Palermom mijenjati Cribaria za Igora Budana.
Amico Laziale
23-05-2009, 22:29
Sto se tice Lazia izgledna je opcija da ce sa Palermom mijenjati Cribaria za Igora Budana.
i ja sam to citao,i s obzirom da se cribari posvadao sa navijacima,a ionako je bezvrijedan,te kad uzmem u obzir i to da Makinwa i Inzaghi odlaze,to je vise nego dobar potez.
---------- Post added at 20:29 ---------- Previous post was at 20:25 ----------
Pazi, koliko god da ih mrzim, Rube je velik klub (po titulama, ni po cemu drugom). Hoce da stvaraju veliku ekipu, dace mu vise para..
Za Nilmara je Zamparini zainteresovan evo 2 godine, cini mi se blizu njima. Pastore je mlad, posluzio bi. Lugano, pravo pojacanje ;)
ma pare nisu problem,Lotito je ponudio pandevu novi ugovor sa klauzulom po kojoj moze otici 2011,ali on je odbio jer zeli nove izazove.A jbg Lazio stvara ekipu za ligu prvaka,a i sa svim tim pojacanjima sumnjam da juve moze do titule.Znaci isti qrac opet nece nista osvojit,a Lazio je makar kup uzeo...:D
Jbg ipak ga je Lazio napravio igracem i spasio mu karijeru,ali eto ako momak zeli da ide,sretan mu put....za mene ce zauvijek ostati UNA MAGIA...
mogu ti reci da ce sredina juvea slijedece sezone biti ubitacna
sto se tice budana, dobar je on za vas
Amico Laziale
23-05-2009, 23:46
mogu ti reci da ce sredina juvea slijedece sezone biti ubitacna
sto se tice budana, dobar je on za vas
pa ne znam bas...osim diega,koga su jos doveli...
meni puno strasnije zvuci njihov napad...Iaquinta,Amauri,Del Piero,Trezeguet,Pandev....svi mogu komotno igrati u prvom sastavu.Doduse Vicenzo ce najvjerovatnije otici....
golman buffi
odbrana - cannavaro chiellini - (ne znam dal' salihamidzic igra beka)
sredina diego del piero giovanco (camorannesi na klupi pihh)
napad pokusavaju dovesti i benzemu
Amico Laziale
24-05-2009, 11:45
golman buffi
odbrana - cannavaro chiellini - (ne znam dal' salihamidzic igra beka)
sredina diego del piero giovanco (camorannesi na klupi pihh)
napad pokusavaju dovesti i benzemu
ma nema sanse da su iz liona toliko glupi da daju banzemu za veterana trezegueta...
al sto jest jest,sljedece godine ce bit puno jaci nego ove.
Kako je za talijanske medije izjavio predsjednik Genoe Enrico Preziosi, od sljedeće sezone će dres tog kluba nositi nogometaši Intera Hernan Crespo i Ricardo Quaresma, nakon što su u suprotnom smjeru prije nekoliko dana preselili Thiago Motta i Diego Milito.
Hernan Crespo dolazi u Genou kao slobodan igrač, dok bi Quaresma trebao doći u djelomično vlasništvo Genoe, dok bi polovinu prava na njegov ugovor i dalje držao Inter.
"Postoji dogovor oko Quaresme. Otkupit ćemo pola njegovog ugovora za deset milijuna eura. Što o tome misli trener Gasperini? Zagrlio me je kad sam mu rekao za Quaresmu." rekao je Preziosi.
:mad:Jeben ja nasu upravu i Thiago Motta i Diego Milito.Extra su im pojacanja nek se malo ugledaju na juve,juve samo igrace extra kvalitete dovodi dok mi izmisljamo toplu vodu.Netreba nam opet za 2 god kukat na suce kad juve bude harao cizmom,vec treba pod hitno mjenjat upravu i MM reci da nema pojma o nogometu i da se ne mjesa!:ljuti:
"Postoji dogovor oko Quaresme. Otkupit ćemo pola njegovog ugovora za deset milijuna eura. Što o tome misli trener Gasperini? Zagrlio me je kad sam mu rekao za Quaresmu." rekao je Preziosi.
ubij meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Grujinho
26-05-2009, 17:26
šta rade ovi naši kreteni....sve jebenoj genoi...pa jebem vam sunce...dajte im još cesarja, maicona, cambiassa, ibrahimoviča, dajte jimmm
Balotelli#45
26-05-2009, 17:36
hahahhaha zagrlio me :sivi: :sivi: a ova siroma nije ni znala da doveo Quaresmu izgleda da i Prezioni dovodi po svojoj volji ali ta njegova je mnogo pametnija od naseg Don Massima
Napadač Stuttgarta i njemačke reprezentacije Mario Gomez od sljedeće će sezone nositi dres minhenskog Bayerna, potvrđeno je danas na službenim stranicama obaju klubova, te na stranici njemačkog nogometnog saveza.
"Veselim se dolasku u Bayern. Ovaj klub je nešto doista posebno. Želim se sa Bayernom natjecati za naslov prvaka, a veselim se i nastupima u Ligi prvaka." rekao je Gomez za službenu stranicu Bayerna prije nego što je sa reprezentacijom otišao na azijsku turneju.
bayern to fino u miru...dodju kazu slusaj mi nudimo toliko i ni eura vise..uzmi ili ostavi..imas toliko vremena da razmislis i tacka
nema sapunica
znaci OLIC, GOMEZ, TYMOSCHUK
a najvjerovatnije odlazi toni(32g) idealan za nas :) a zele jos Adlera, Zhirkova, Srnu, Neuera i jos se ceka sta ce biti s riberyem pa ce jos biti nekih pojacanja
CurvaNord69
26-05-2009, 19:42
mogu samo rec
:ujebote:
udri se..mozda ti mozak proradi hehehe
Balotelli#45
26-05-2009, 21:02
sta da mu proradi :D
ma tako je bayern uvek poslovao brzo i efikasno
CurvaNord69
26-05-2009, 21:08
A mi ko inzaghi kad zabija golove.
nijedan lijep (nijedan dobar igrac)
:P
bayern ce ukoliko ribi ode, dovesti misketa
Spanci prenose da ce 1. Maja biti ozvanicen prelazak Kake' u real. Ancelotti bi da vodi u Chelsea sa sobom Pirla i Seedorfa (isto tako stopira transfere Deca i Carvalha prema Interu (krmelotti) :D )
Bilan trazi Lucu Tonia (koji je blokiran dolaskom Maria Gomeza u Bayern). Rubentus trazi Pandeva i Rossia.
Quagliarella pregovara sa Napoliem, koji je isto blizu Cigarinia.
jao bas me zanima koliko ce real da plati bilanezima za ovog nekada talenta
Gourcuff je otkupljen od strane Bordeauxa. Extra, sad u napad na njega :D
Bogami su ga za dobre pare uvalili, mogu misliti za koliko ce kaku
Bogami su ga za dobre pare uvalili, mogu misliti za koliko ce kaku
Po meni 13 miliona nije visoka cijena za ovog momka. Prodace ga nekom Realu za 25 ;)
ja procitah 15m funti, a to je jos vise eura :D preko 20
Grujinho
29-05-2009, 02:19
ma da su ga naši kupovali dali bi 30 + tri, četiri igrača na posudbu
Bilan trazi Cristiana Ronalda, jer bi Kaka trebao da predje u Real. Ne, samo to ne...:ljuti:
A vidjeo sam kod primanja medalja, da je pricao s njim Berlusca nesto previse. Gad jedan.. :bash:
CurvaNord69
29-05-2009, 12:21
Eto taman kakav klub taki ronaldo.
Bas bi se slagali on i bljeckham ako ostane :sivi:
neka ba nera pa sta ako dodje nije ni on bog i on je zivo bice kao i ostali a gledaj to sa vedrije strane takvi igraci su i vise nego potrebni serie a da se vrati gdje je nekad bila tako da sam ja za taj dolazak
26 year old Danish midfielder Thomas Kahlenberg has left Auxerre to sign for Wolfsburg
---------- Post added at 12:42 ---------- Previous post was at 12:28 ----------
Chelsea have signed Yuri Zhirkov according to Sky sports news - prica se o sumi od 30m
Zhirkov, odlican igrac. Ali, sto ce onda sa Ashley Colom?? Da nece on kod Mourihna? :D
Quaresma#7
29-05-2009, 14:09
Ma on Cole če sigurno od sada igrati na pozicjama wingera i u napadu če biti Drogba/Anelka.
Balotelli#45
29-05-2009, 15:41
Bilan trazi Cristiana Ronalda, jer bi Kaka trebao da predje u Real. Ne, samo to ne...:ljuti:
A vidjeo sam kod primanja medalja, da je pricao s njim Berlusca nesto previse. Gad jedan.. :bash:
ma nebrini nera tu je muntari posle jednog starta pisace majcino mleko i kajace se sto je dolazio :sivi:
Hleb, nakon što nije čak nije ni sjedio na klupi protiv Manchestera (prednost su dobili Pedro i Muniesa), izjavio je da je postigao dogovor s Bayernom i da prelazi u Minhen 90%.
Quagliarella i Cigarini su izgleda novi igraci Napolia. Lavezzijev agent kaze da je on u raskidu sa upravom, i da su velike sanse da ce otici.
jesam ja danas rekao za lavezzija :)
Quagliarella i Cigarini su izgleda novi igraci Napolia. Lavezzijev agent kaze da je on u raskidu sa upravom, i da su velike sanse da ce otici.
Kod koga ce?
Enfant Terrible
30-05-2009, 00:26
Kod koga ce?
Važno je da znamo kod koga neće :P :)
Kod koga ce?
Najvjerovatnije Looser.. ovaj, Liverpool :D
viole ponudile 10mil za martinsa
CurvaNord69
30-05-2009, 01:23
Oces za viole isto navijat sad :P
pa viole su bh ekipa heheheh
Kako piše Sport, ovog ljeta će biti iznimno zanimljivo u Barceloni, baš zbog zvrkastog Kamerunca koji ima ugovor do 2010. godine. Dakako, sada je najbolji trenutak za prodaju Eto'a jer bi i zarada za katalonski klub mogla biti najbolja.
No, Eto'o se povjerio medijima da nema želju napustiti klub, te da mu ponude Milana, Manchester Cityja, Chelseaja i madridskog Atletica ne zvuče bolje od Barcelone. Priča će tek dobiti nastavak.
Enfant Terrible
31-05-2009, 15:29
Barcelona je poslala ponudu od 45M€ za Fabregasa Arsenalu. Vjerovatno imaju viziju Cesca kao idealnog nasljednika Xavija za par godina...
pametno, on je spanac i dobro ce se uklopiti
pametno, on je spanac i dobro ce se uklopiti
On je Barcelonin igrač. Otišao iz Barcine škole u Arsenal (prodali ga) i sad ga hoće nazad... :D
CurvaNord69
31-05-2009, 16:45
I za to ce opet pedofil zaradit velike pare, jest da je arsenal neuspjesniji zadnjih godina sa trofejima nego prije, al ima para vise :P
da, oni imaju najpametnije pregovarace, nesto slicno radi udinese i parma samo sa manjim parama
CurvaNord69
31-05-2009, 17:01
Ali jebiga, zato ce wenger glavu popusit, od udinesea npr niko ne trazi te trofeje, dok od arsenala hoce borbu za titulu, sto nije lako sa prosjekom godina od 20
Kako javljaju engleski mediji, trener Milana Carlo Anceloti trebao bi večeras biti predstavljen kao novi trener Chelsea što bi moglo imati velikog uticaja na karijere Edina Džeke i Sergia Aguera. "Mail on Sunday" piše da će se već nakon današnjeg susreta Milana i Fiorentine u okviru posljednjeg kola Serija A Ancelotti i službeno predstaviti kao novi trener Chelsea, te da je Roman Abramovič već dogovorio sve detalje oko njegovog transfera.
Engleski mediji također navode da Ancelotti već ima spremna dva pojačanja, koja će dovesti sa sobom na Stamford Bridge. Riječ je o reprezentativcu Bosne i Hercegovine Edinu Džeki i napadaču madridskog Atletica Sergiu Agueru.
Od 2000. do 2003. godine je Fabregas igrao u mladom pogonu Barcelone, ali nije dočekao dan da potpiše profesionalni ugovor s katalonskim klubom. Te 2003. godine je, na nagovor Arsenea Wengera, prešao u London gdje se brzo pretvorio u jednog od najvažnijih igrača Arsenala.
Barcelona sada želi Fabregasa vratiti kući, a navodno je ponuda teška 45 milijuna eura.
Fabregas je u posljednje vrijeme pohvalno govorio o igri Barcelone, te kako je to klub njegove mladost i najveće ljubavi.
Ljubomoran sam na način kako Barcelona igra. Divota je gledati, mogu tek misliti kako je lijepo igrati u takvom sustavu, rekao je Fabregas. http://www.sportin.ba/SlikeSite/pixel.gif
Real Madrid je ponovo odlučio u svoje redove pokušati dovesti Davida Villu, ali ovaj put izgleda u Realu ne misle plaćati onoliko koliko neki klub ili igrač zatraži.
Tako će ponuditi Valencii 35 miliona eura za sjajnog napadača i to je posljednja ponuda. Ako je klub sa Mestalle odbije od posla nema ništa, izjavio je Florentino Perez ta sportski list AS.
Perez je naglasio da je Real vrlo dobro pokriven na poziciji napadača gdje već imaju Raula, Van Nistelrooya, Higuaina i Huuntelara, tako da im je prioritet osnažiti odbranu i vezni red. Perez je najavio da mu je veći prioritet u Real dovesti Villinog klupskog kolegu Davida Silvu i vezistu Liverpoola Xabi Alonsa, nego Villu.
CurvaNord69
31-05-2009, 20:39
Ma ode ruud, huntelaar slab, a obrana im ko u seriji c
wau, samo ja sam skeptik dzeke u chelsea, bolje da ode u liverpool recimo, ili real
lavezzi kaze ostaje u napoliju
“I am settled in Rome,” continued Menez. “I would like to stay, but I would also play more. We’ll see what happens.”
BREAKING NEWS Real Madrid To Appoint Manuel Pellegrini As Coach
Manuel Pellrgrini will take over as the new coach of Real Madrid this week after a deal with Villarreal was reached...
Real Madrid have reached an agreement to sign Manuel Pellegrini as their new coach for €4 million and the deal will be made official on Tuesday, according to Villarreal's general manager.
José Manuel Llaneza has confirmed that the two clubs have struck a deal that will see the Chilean replace Juande Ramos at the Bernabeu and be Florentino Perez's first big announcement as president.
Rumours had persisted that Pellegrini was the choice of Jorge Valdano, who will also rejoin Madrid this week, and negotiations have been ongoing in recent days.
"It is logical that between two clubs that maintain good relations that a deal was going to be closed," Llaneza is quoted as saying by AS.
pff.. mozda bude i dobar potez mada im je bolje bilo da su doveli scolarija
CurvaNord69
01-06-2009, 14:47
Moze bit pozitivan il negativan sok, al bolje da je doso odma jer kasnje ne bi mogo slozit svoj tim bas skroz
zavrsit ce taj kao i schuster...sezona i idemo dalje
zavrsit ce taj kao i schuster...sezona i idemo dalje
:vfunny: jel ti itko sumnja?
Grujinho
01-06-2009, 15:09
ancelotti ide u chelsea najvjerovatnije
---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:06 ----------
več je zvanično.... sa njim je več otišao Shevchenko :D opet se vrača u london hehe ovaj stvarno ne zna šta radi.... priča se i o pirlu i još nekima
CurvaNord69
01-06-2009, 15:16
Ma schevchenku je prakticno karijera zavrsila kad je prvi put otiso iz bilana, prije toga je bio jedan od najboljih
Quaglia potpisao 5 godisnji ugovor sa Napoliem...
ancelotti ide u chelsea najvjerovatnije
---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:06 ----------
več je zvanično.... sa njim je več otišao Shevchenko :D opet se vrača u london hehe ovaj stvarno ne zna šta radi.... priča se i o pirlu i još nekima
zvanično je da još od kad je danas na njihovom sajtu intervju sa ancelottijem ne eng. ;)
Grujinho
01-06-2009, 15:55
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1678053,00.html
Enfant Terrible
01-06-2009, 16:05
Ne znam, najsmješnija je činjenica da Carletto uopšte ne zna Engleski, što je po meni retardirano. Trebaće mu prevodioc kada bude radio "Team Talk", a taktiku im neće znati ni objasniti :sivi:
Vec vidim Mourinha iduce sezone dje ponavlja pricu koja je bila aktuelna sa Ranieriem. Znao je samo reci: "Good morning" :D
A on je znao milanske posalice poslije 2 mjeseca.. Ipa Mou, nije pirla :D
Ne znam, najsmješnija je činjenica da Carletto uopšte ne zna Engleski, što je po meni retardirano. Trebaće mu prevodioc kada bude radio "Team Talk", a taktiku im neće znati ni objasniti :sivi:
ne ide ga baš engleski kao i svakog talijana praktički ali on je učio engleski već neko vrijeme, to je i sam rekao i vidio sam intervju gdje je to govorio, vidio sam i intervju kojeg su danas pustili i koju je dao kao chelseajev trener potpuno na engleski, izgovor talijanski tu i tamo koja pogrešna riječ ali sasvim dobro da ga se razumije, bravo
http://www.chelseafc.com/page/LatestNewsVideo/0,,10268~1678110,00.html
Enfant Terrible
01-06-2009, 16:55
http://www.chelseafc.com/page/LatestNewsVideo/0,,10268~1678110,00.html (http://www.chelseafc.com/page/LatestNewsVideo/0,,10268%7E1678110,00.html)
Hahaha, pa priča k'o Blaž Slišković :) "Five years, mmmmh, played, mmmh (i tako unedogled)".:sivi: Komplimenti njemu na trudu, ali trebaće dosta poraditi na svom "Engleskom" ukoliko misli da komunicira direktno sa igračima...
sigurno da da, ali nije ni tako loše, još kad si gore i pričaš puno, plus i slušaš što je isto dosta bitno, još ako se bude potrudio da malo i na TV prati na eng. bit će nešto od njega :) al treba ga shvatiti kao i svakog drugog talijana sa engleskim, njima jadnima nije samo problem naučit, i izgovor im je katastrofa
Hahaha, pa priča k'o Blaž Slišković :) "Five years, mmmmh, played, mmmh (i tako unedogled)".:sivi: Komplimenti njemu na trudu, ali trebaće dosta poraditi na svom "Engleskom" ukoliko misli da komunicira direktno sa igračima...
Dobro je da se zna sporazumijet' za početak. Vjerovatno će unajmiti nekog da ga dobro istrenira do 1. jula kad počinje oficijelno s radom.
Ma daaaaaaaaaj, ne možeš ovo poredit' s Blažom... Ovaj je promašio dvije riječi ukupno, sve sam ga razumio, a Blaž...
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Pi0rY4tEN3U&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Pi0rY4tEN3U&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
ma nije on mourinho pa da za kratko vrijeme nauci engleski/italijanski :D :D
edit: blaz legenda ahahahha
Enfant Terrible
01-06-2009, 17:05
sigurno da da, ali nije ni tako loše, još kad si gore i pričaš puno, plus i slušaš što je isto dosta bitno, još ako se bude potrudio da malo i na TV prati na eng. bit će nešto od njega :) al treba ga shvatiti kao i svakog drugog talijana sa engleskim, njima jadnima nije samo problem naučit, i izgovor im je katastrofa
Hehehe, ne znam koliko je to "zastupljeno", ali pričao sam sa par Italijana dok sam bio gore u Italiji i rekli su mi da ima dosta slučajeva da ljudi namjerno ne žele da uće Engleski, niti druge jezike. Slično je i u Francuskoj valjda....
@Samir
Jebiga, zbog tog "mmmh" me podsjetio na Blaža, ali općenito koga god vidim od poznatih da se muče sa Engleskim, Blaž mi odmah padne na pamet :crazzy:
pa dobro ljudi morate da shvatite blaza...taj uvijek ima alibi..pijan je ko stoka
a anceloti i eng....pa joj nit prvi nit zadnji trener koji ne zna jezik drzave u koju ide a osim toga u engleskoj je jedino eng naziv a vlasnici, igraci...sve stranci hehe
Dobro je da se zna sporazumijet' za početak. Vjerovatno će unajmiti nekog da ga dobro istrenira do 1. jula kad počinje oficijelno s radom.
Ma daaaaaaaaaj, ne možeš ovo poredit' s Blažom... Ovaj je promašio dvije riječi ukupno, sve sam ga razumio, a Blaž...
ahaha ma ne pa nije zlatan doslovce uspoređivao sa bakom, on je ipak katastrofa totalna hehehe al je car nema šta, nije baš veliak razliak doduše ali ipak Ancelotti zna mnogo više
sjećam se kad sam slušao ga neki dan ima nekog kao što sam već napisao ali nisam siguran dal ga još ima tj. instruktora vjerojatno još upotrebljava, ne vjerujem da bi uzeo nekog drugog sada
---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:07 ----------
Hehehe, ne znam koliko je to "zastupljeno", ali pričao sam sa par Italijana dok sam bio gore u Italiji i rekli su mi da ima dosta slučajeva da ljudi namjerno ne žele da uće Engleski, niti druge jezike. Slično je i u Francuskoj valjda....
ma imo sam ja svakakvih slučajeva ovdje mene i rođaka jednom zaustavi lik i počne sa ekskuz mee...(ali to je bilo tako loše rečeno da ja nisam skužio a moj rođak jeste i odmah ga pitao parla italiano?) jer ja obično skužim talijana na kilometar kad priča engleski
nedavno napolitanca sreo u rijeci ni riječi engleskoj nije znao itd.
e vidiš meni francuski baš mi se ne sviđa, ne bi ga nikad volio učit, jaoo kad ih čujem ne kužim ih ništa, sve ko da je spojeno a onaj R hrrr jaoo
e btw bolje za njega da uči engleski jer nakon španjolskog engleski se najlakše uči(po meni)
da da, cijele 2 stranice o engleskom jeziku i ancelottiju, prava tema za to
a ako je mogao onaj u tottenhamu, moze i ovaj :D
Kalinic ide ka Palermu (novi trener Gampaolo izgleda). Denilson (ex najveci transfer svijeta) ide ka Vietnamu :eek: zaboravio sam ime tima. Djibril Cisse u losim odnosima sa sunderlendom, prica se o mogucem prelasku u Spurse.
Atalanta i Parma traze Tissonea iz udinesea. Rube blizu D'Agostina. Dok isto tako, Criscito najavljuje svoj povratak medju lopove... Vieri ide u Atletico Paranenese :D
cuj u vjetnam, ti tita, pa sto nije na bliski istok
Barry iz Aston Ville potpisao za ManCity... Ovo je dobro pojacanje.
CurvaNord69
02-06-2009, 22:02
Kalinic je meni najkomicniji igrac :sivi:
a liverpool je trebo barrya dovest prosle godine al nije, sad je otiso za parama :P
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/06/02/1301677/breaking-news-ac-milan-and-real-madrid-agree-kaka-transfer
Kaka u Real? :D
Grujinho
02-06-2009, 22:15
a ponuda bi kao trebala biti : 50m€ + ROBBEN + SNEIJDER.... nije loše
a ponuda bi kao trebala biti : 50m€ + ROBBEN + SNEIJDER.... nije loše
Aham.. nidje veze, i ja sam procitao. 64 miliona kesh je cijena. Ancelotti je izgleda nagovorio Abramovicha da ponudi vise para, tako da jos nije sve gotovo :D
Kalinic je meni najkomicniji igrac :sivi:
a liverpool je trebo barrya dovest prosle godine al nije, sad je otiso za parama :P
zašto bi bio najkomičniji???
Balotelli#45
02-06-2009, 22:50
Aham.. nidje veze, i ja sam procitao. 64 miliona kesh je cijena. Ancelotti je izgleda nagovorio Abramovicha da ponudi vise para, tako da jos nije sve gotovo :D
pa bolji su robben i snajder od kake pre bi tu trebao milan da doplati nego li real
vi ste ljudi svi poblesavili u vezi kake, NIDJE VEZE , još malo pa češ šut ovdje da je i vieira bolji od kake
Enfant Terrible
02-06-2009, 23:01
pa bolji su robben i snajder od kake pre bi tu trebao milan da doplati nego li real
Bože sačuvaj:lupaglav: Ovo je najgluplja izjava koju sam ćuo do sada, a konkurencija je, blago rečeno, prevelika...
Grujinho
02-06-2009, 23:01
zašto bi bio najkomičniji???
valjda zato što misli da je zvijezda i napadač za evropu, a 80% golova zabije iz penala..
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.