View Full Version : Laprdanje
Pirate_Girl4
22-07-2010, 01:09
Ispada da ova zna da joj je momak ustvari brat :D.
Hahahaha, tako sam i ja skontala xD
Weird... xD xD xD
---------- Post added at 00:09 ---------- Previous post was at 00:07 ----------
Ispada da ova druga (koju pita) zna da joj je momak ustvari brat :D. Ili ova (prva) lupa da joj je momak :P.
Ejs, ko će sad znat' šta je xD
Ima i toga u savremenom svijetu :D.
---------- Post added at 00:10 ---------- Previous post was at 00:09 ----------
Mislim da je ovo prvo odgovor, jer bi ova rekla nesto i na to "momak". Ili hoce da ova misli da joj je momak hahaha.
Esquivel
22-07-2010, 01:10
Da li neko može ovo skontati? xD xD :D :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs182.snc4/37459_441350423893_244639108893_6024179_6139998_n. jpg
xD Sapunice..... :D :sivi:
Ivane da li te likom podseca na Palomu :)ANHQV
Pirate_Girl4
22-07-2010, 01:15
Ima i toga u savremenom svijetu :D.
Mislim da je ovo prvo odgovor, jer bi ova rekla nesto i na to "momak". Ili hoce da ova misli da joj je momak hahaha.
Hahahaha xD
Ili se možda pojavljuje neka treća osoba, koja govori "Ne vrijeđajte mi majku" hahahahaha xD
Eee, vidis, nisam o tome razmisljao :D. Bravo, vrlo moguce.
Esquivel
22-07-2010, 01:19
Jadna devojka saznala je da se ljubi sa bratom ili nesto vise:D,i da joj je mama bip.:(:D
ma za sve je to kriv zlatan ibrahimovic a ne ta jadna zena kad vam ja kazem :D
Pirate_Girl4
22-07-2010, 01:23
ma za sve je to kriv zlatan ibrahimovic a ne ta jadna zena kad vam ja kazem :D
Hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaha :D :D
Balotelli#45
22-07-2010, 01:24
ma ovo se moca nadrogirao :D
Jadna devojka saznala je da se ljubi sa bratom ili nesto vise:D,i da joj je mama bip.:(:D
Ako je to rekao momak joj, onda joj nije brat..
Pirate_Girl4
22-07-2010, 01:36
mozda je to gordito :D
Gordito? :confused:
Esquivel
22-07-2010, 01:54
dera razjasnicemo kad saznamo da li postoji treca ozoba:D,ono kad kaze ne vredjajte mi majku .:)
P.S. dera, ko je ta cica s avatara? :D
Nepoznata licnost :P.
Esquivel
22-07-2010, 19:35
http://www.soko-zabava.info/reklame/1816-motanje-cigareta-grudima.html
(Za starije od 18) *Da se maloletnici ne uplase! :crazzy::D
1 da promeni sijalicu i napiše da je promenjena
14 da podele slična iskustva o zameni sijalica i o tome kako je to moglo i drugačije da se izvede
7 da upozori na opasnosti pri zameni sijalica
1 da poruku premesti u zonu o elektrici
7 da istaknu pravopisne/gramatičke greške u poruci o promeni sijalice
5 da zezaju tog sitničara
3 da ga štite
6 da raspravljaju da li je to sijalica ili svetleće telo… još 6 da ovih 6 proglase glupim
2 profesionalca da obaveste grupu da je ispravan naziv „osvetljenje“
15 sveznalica koji tvrde da su bili u proizvodnji i da je sasvim ispravno i „sijalica“
19 da napišu da ovaj forum nije o sijalicama i zamole da diskusiju premeste na forum o lampama
11 da brane pisanje u ovaj forum argumentom da svi mi koristimo sijalice i zato je poruka prikladna za ovaj forum
36 da raspravlja koji je najoptimalniji metod za zamenu, gde kupiti najbolje sijalice, koja je najbolja marka za upotrebljeni način, a koje bi bile promašaj
7 da stave linkove na kojima se vide razne vrste sijalca
4 da napišu da su linkovi omašivali i stave „prave“
3 da stave linkove koje su našli prateći linkove iz te grupe koji dokazuju da je rasprava o sijalicama baš za ovu grupu
13 da povežu sve poruke do tog momenta, kompletno ih citiraju uključujući sva zaglavlja i potpise, pa dopišu „i ja.“
5 da saopšte grupi da neće više pisati jer ne mogu da se pomire sa stanjem
4 da kažu „nismo li nedavno već prošli kroz ovo?“
13 da kažu „pre nego što postavite pitanje o sijalicama pogledajte to isto na google-u“
1 je dovoljan koji će kroz 6 meseci da pročačka po forumu, odgovori na originalnu poruku, pa da sve počne iznova
Balotelli#45
23-07-2010, 01:34
moco mislio sam da ima tracak nade za tebe ali posle ovoga vise se i ne nadam :sivi:
jalo moze ovako da ne bi ilo belaja kada zlatan dodje :D
a bio ti je baja u doboju u dzungli...imao i kartu i sve i jbg konjina ne odem...a njega duze vrijeme ganjam da ga konacno gledam negdje i opet nista...
al sinoc kad saban zapjeva...da si bio hahah
jalo moze ovako da ne bi ilo belaja kada zlatan dodje :D
a bio ti je baja u doboju u dzungli...imao i kartu i sve i jbg konjina ne odem...a njega duze vrijeme ganjam da ga konacno gledam negdje i opet nista...
al sinoc kad saban zapjeva...da si bio hahah
sabana sam gledo,da mi je Baju da mi zapjeva Zapisano u vremenu i nista mi vise ne treba....aaaaaaaaaa pa moglo se to ic nije to daleko od mene tolko...e koji si ti konjj nisi otiso a kartu imo .........ubij se ! :D
zapjevat cu ti ja kada budem dolazio u TZ :D....jebes baju kada ja(slavuj) zapjevam :D
a stari moj trebo sa autom ici(star doso pa da se malo kurcim :D) ali da vidis faking nevremena...kisa,vjetar,grmi,sijeva ubi sa svih strana...bio je i malo leda...tacno kada sam ja planirao ici...
ma idi ba...to se ne propusta,majke mi reko sam kad bude dje blizu idem i odslusam tu pjesmu i onda se urokam ko stoka :D
meni nista vise ne treba...samo se ti kurci,jasta ces neg...
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DBcWqGsnB4U&hl=en_US&fs=1?color1=0x006699&color2=0 x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DBcWqGsnB4U&hl=en_US&fs=1?color1=0x006699&color2=0 x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
a jesi papucar :crazzy:
sad bih se napio ocam...nek sam papucar,ta pjesma je....:podrig:
al ne mogu.:D jesam se nafuro na ovaj spoiler :cool:
gori si od nere :crazzy:
spojleru jedan :D
siPopu ! :D aj sad bog odo gledat dr.House i ima neki film poslije.tamam do utakmice :D
na Hrt 1 je...
odo i ja
spavat :D
bolje ti je da budes ovdje u 02:55 inace ima da te nema :crazzy:
na toj stranici
http://www.gameswin.info/gameen.php?
imas brdo starih igrica i sve je legalno za download FREE
Hulls, kako da mi funkcionisu ove igrice. Skinuo sam Prince of Persia, i Street Fighter, ali mi se samo otvara crni prozorcic. Na PP mi daje i muziku, ali ne vidim nista. Crno pa se ne vidi :D
Zanetti27
07-08-2010, 09:44
isto tako i meni...
imam rar file koji kad extractam dobim nekoliko filova i ne znam sta s njima,otvorio sam dva i imam samo crni prozorcic,bas onako kako nera kaze
filip.sk
07-08-2010, 16:13
Huska i Mago su naucili koristiti Spoiler:crazzy:
Zanetti27
07-08-2010, 17:06
Hulls, kako da mi funkcionisu ove igrice. Skinuo sam Prince of Persia, i Street Fighter, ali mi se samo otvara crni prozorcic. Na PP mi daje i muziku, ali ne vidim nista. Crno pa se ne vidi :D
http://scummvm.en.softonic.com/
treba ti ovaj program izgleda...ja sam skinuo s te stranice ujutro broken sword igru i ne mogu ju igrati bez tog programa,pa probaj tako.
dok megaman mi radi bez toga,ocito je za neke potreban taj program
Huska i Mago su naucili koristiti Spoiler:crazzy:
dobri su :crazzy:
dobri su :crazzy:
vidi Ivan da je dera negdje zaglavio ..pa iskoristava situaciju da nabije postove i priblizi mu se :D
filip.sk
08-08-2010, 02:02
Tu se ne bildaju postove :P
gad je opterecen postovima hehe
dera mi redovno smanjuje haha samo njemu ne dira :D
Balotelli#45
08-08-2010, 12:37
cuti,ja bi sad imao vec 10 000 da mi ne smanjuje :sivi:
gad je opterecen postovima hehe
dera mi redovno smanjuje haha samo njemu ne dira :D
ma nisam ..nego vidim da ponekad znas spamati ;) nista licno ;)
filip.sk
08-08-2010, 22:31
Nije ponekad, vec UVJEK :D
e pazite to su sve opasne uvrede :D
Pa po toj logici i kriterijumu kakav tebe je trebalo banovati dok je Mou bio trener! Sta sve nisi pisao....
Jesam li ja za to da se ti banujes?
zato forumi i postoje, da se diskutuje.
Moja poznata uzrecica na ovom forumu.
PS. Nisi nasao spam?
Esquivel
26-08-2010, 01:11
dera,ne znas? :D
Esquivel
26-08-2010, 01:50
Da li neko od vas mozda zna sta se dogodilo sa ovim igracem(Jeremy Lynch).
Znam samo da je bio u Arsenalovoj akademiji,i nista vise.
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uDjSv-iw6co?fs=1&hl=de_DE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uDjSv-iw6co?fs=1&hl=de_DE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GChuwkt2DS4?fs=1&hl=de_DE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GChuwkt2DS4?fs=1&hl=de_DE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eCtKetHDB_4?fs=1&hl=de_DE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/eCtKetHDB_4?fs=1&hl=de_DE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
---------- Post added at 00:50 ---------- Previous post was at 00:47 ----------
What?
hehe,ono zadnje sto si posto u temi glasine o transferima,nisam hteo tamo da te pitam(odgovorim)zbog spama..:)
Ma znao sam mu ime, ali zasto nije sa nama u prvom timu i to..
Ovaj Arsenalov, imas dosta ljudi koji znaju baratati sa loptom, ali u fudbalu nemaju pojma ;).
---------- Post added at 01:03 ---------- Previous post was at 00:58 ----------
Mislim da je ovaj rekao da nikad u fudbalu nije bio dobar:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BMqJUkcFrtM?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BMqJUkcFrtM?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Esquivel
26-08-2010, 02:08
Znam to,slucajno sam naleteo na njega,a i video sam da je bio u Arsenalu,pa sam pomislio da se sa njim nesto ozbilno odigralo,da je bio dobar ali da je morao okaciti kopacke o klin..:)
sto spamate temu hahhahahahah
Esquivel
26-08-2010, 02:15
Hulle,Kol´ko ima sati? :D
zavisi koliko si spreman da platis
Esquivel
26-08-2010, 02:22
Pa sad,nisam bas pri pari..:(
ah joj sta ti ja mogu...vrijeme je novac
Zanetti27
26-08-2010, 10:32
Znam to,slucajno sam naleteo na njega,a i video sam da je bio u Arsenalu,pa sam pomislio da se sa njim nesto ozbilno odigralo,da je bio dobar ali da je morao okaciti kopacke o klin..:)
ma nema ti nista od njega,ne znam dali su oni odustali od njega ili je imao neku ozljedu.inace on se prijavio na britains got talent i dosao je dosta daleko s tim baratanjem loptom
kako ribe mogu da piju slanu vodu :)
citav dan se pitam tko je ovaj "Enfant Terrible"...i tek sad skonta da je Zlatan :D... e svaka cast majstore, neka si promijenio nick :D
huska ti si botina zesca haha
Da vas vidim, ko je ovaj na slici:
http://www.evertonfc.com/assets/_files/images/oct_08/efc__1223365453_avdm.jpg
Da vas vidim, ko je ovaj na slici:
http://www.evertonfc.com/assets/_files/images/oct_08/efc__1223365453_avdm.jpg
Canic? :D
Neki igrac Evertona :P
Grujinho
07-09-2010, 12:50
Andy Van Der Meyde :D
Balotelli#45
07-09-2010, 15:49
ivan :sivi:
nije ni vamo lako :D adi nemoj da ti cupam usi :P
Esquivel
16-09-2010, 01:31
Ivane bolje osvezi pio tabelu,nego sto spamas :P :)
imam 3,4 posta danas i spamam :D mrzi me sad :P
Esquivel
27-09-2010, 02:38
Nesto mi je cudno sto jos niko nije otvorio temu anti-Rafa,ili mozda nemate dovoljno materijala da pisete u njoj?:P:D
Balotelli#45
27-09-2010, 14:20
hahahahah materijala ima vise da se pise nego za milan i juve ;)
nije rafa vredan truda :D
Quaresma#7
30-09-2010, 14:55
Ima li ko kakav skin za Winamp od Intera. Na novo sam dao windowse gore pa su se mi izbirali.
DenchiNL
30-09-2010, 18:17
Nesto mi je cudno sto jos niko nije otvorio temu anti-Rafa,ili mozda nemate dovoljno materijala da pisete u njoj?:P:D
ljudi smo nismo dera :D
(koliko je držao onaj hater natpis u potpisu zna li iko?)
Nisam htio tamo masiti temu, ali ovde cu ti reci - ja se bar ne suzdrzavam, reci cu sta mislim. Velika je razlika isto tako kada mrzis nekoga kao coeka, jer time ne govoris da je taj isti glup. Dok je vas mozda strah ako Rafa nesto uspije uraditi kao trener Intera, jer ti recimo bi ga mjenjao sa Lippijem :P.
DenchiNL
01-10-2010, 02:31
Nisam htio tamo masiti temu, ali ovde cu ti reci - ja se bar ne suzdrzavam, reci cu sta mislim. Velika je razlika isto tako kada mrzis nekoga kao coeka, jer time ne govoris da je taj isti glup. Dok je vas mozda strah ako Rafa nesto uspije uraditi kao trener Intera, jer ti recimo bi ga mjenjao sa Lippijem :P.
dobro prvo ne znam što te interesuje on kao čovjek , neš ga ženiti ? :P
za mene je apsolutno irelevantno i sekundarno da li plaća kurve ili daje nekoj ubogoj djeci sedmičnu platu, sve što mene interesuje od trenera intera su rezultati. Mou ima stvarno velika usta ali jbg kad to podupre sa titulama kao što i jeste onda me savršeno ne interesuje s kim se hrva preko novina, čak štaviše to mu daje neku auru nedodirljivosti. Ja beniju zamjeram način rada i rezultate, imam neka složićeš se minimalna očekivanja od njega(ili bilo kojeg drugog trenera koji bi bio tu) a ne znam baš da su kod sviju tako niska, mislim da je u milanu recimo stanje malo drugačije (a i kod morattija). I ja sam Lippija spomenuo kao 4-to ime , ne kao prvo, ti znaš to ali eto to ti kao nešto smiješno, dobro nek ti bude, čovjek je i ranije vodio inter, a veliku važnost daje timu i timskom duhu a ne soliranju što bi nama došlo ko poručeno u ovom momentu, ima bruku osvojenih titula, između ostalog 5 scudetta i SP, mislim da bi s njim prekucali ligu samo tako.
Evo nek ušutka ovaj tvoj sve kritičare nek zavalja niz pobjeda jedno 5-6 makar.
dobro prvo ne znam što te interesuje on kao čovjek , neš ga ženiti ? :P
za mene je apsolutno irelevantno i sekundarno da li plaća kurve ili daje nekoj ubogoj djeci sedmičnu platu, sve što mene interesuje od trenera intera su rezultati. Mou ima stvarno velika usta ali jbg kad to podupre sa titulama kao što i jeste onda me savršeno ne interesuje s kim se hrva preko novina, čak štaviše to mu daje neku auru nedodirljivosti. Ja beniju zamjeram način rada i rezultate, imam neka složićeš se minimalna očekivanja od njega(ili bilo kojeg drugog trenera koji bi bio tu) a ne znam baš da su kod sviju tako niska, mislim da je u milanu recimo stanje malo drugačije (a i kod morattija). I ja sam Lippija spomenuo kao 4-to ime , ne kao prvo, ti znaš to ali eto to ti kao nešto smiješno, dobro nek ti bude, čovjek je i ranije vodio inter, a veliku važnost daje timu i timskom duhu a ne soliranju što bi nama došlo ko poručeno u ovom momentu, ima bruku osvojenih titula, između ostalog 5 scudetta i SP, mislim da bi s njim prekucali ligu samo tako.
Evo nek ušutka ovaj tvoj sve kritičare nek zavalja niz pobjeda jedno 5-6 makar.
ajde dok je u laprdanju jel ima ruznije rijeci od "makar" ? jao ko je izmisli :D
Denchi, da te ne quotam, samo cu reci da Benitez ima osvojenu La Ligu sa Valencijom, osvojenu LP i CU sto nema taj tvoj.
R.I.P.
P.S Mirsade to sam bas i ja pomislio kad sam juce procitao da je 3 vec trogodisnjica
Ti saberi (tj. pomnozi) da vidis sto ovdje ne funkcionise :D
:crazzy:
ivan ili kako ga zovu njegovi najblizi glupko :D
huska produvaj mekanog :D pa pogresi covek :D
Balotelli#45
24-10-2010, 20:46
jel ima negde na nasim prostorima da se nabave ove nove interove majice ili trenerke ili duxevi,ili da ima neko da moze da nadje za malu postarinu pa da mi posalje jer uopste nisu skupe po 20-30 evra su majice a duxevi oko 50-60 al postarina je premng???
DenchiNL
24-10-2010, 21:26
Denchi, da te ne quotam, samo cu reci da Benitez ima osvojenu La Ligu sa Valencijom, osvojenu LP i CU sto nema taj tvoj.
i nemoj me quotat , đe ćeš sa mnom :crazzy:
evo šta ima JM u 8 godina:
6 Domestic League, 3 Domestic Cup, 3 Domestic Super Cup, 2 League Cup, 1 UEFA Cup, 2 UEFA Champions League
do kraja ove sezone biće i La Liga ne sekiraj se :D
Balotelli#45
26-11-2010, 01:05
bate,ako ne shvatis sta sam reko nemoj da spamas i jedes govna
nekad neko moze da se sali vepre,a ne da ti cim procitas kazes ovo ono i kraj -.-
zlatane da ne bude spam obrisi postove da ne ispadnem ja kriv posle,ali ja moram da odgovorim ;)
ja shvatam sta si reko tj jest sta si hteo da kazes al reko si ga potpuno dugacije i niko te nije shvatio,imas postova pre mog koji ti ukazuju na to ;) ,a drugo ti i neznas sta znaci spamati,spamas po ceo dan sve teme otvoris temu zadnji post necainter a ponovljeno misljenje nekog drugog vrati se na sve teme pa procitaj i videces da je tvoj post uvek kopija necijeg tudjeg misljenja,ili stavis hahahah ili nesto trece sto nema veze sa temom kao npr,ovde pocinjes raspravu zbog zajebancije ...a trece ti ne shvata salu i ja sam se salio nisam za dzabe stavio ove smajlije ....cetvrto ovo sto je boldirano isto je nerazumljivo ....ne shvatas salu kad se neko sa tobom zeza a kad ti nekog zezas tad se smejes i niko ti nista ne kaze....i plus nemoj da psujes isto pravilo foruma ;) u jednom postu si prekrsio 4 pravila foruma i posle ja ispadnem kriv kad mene neko proziva sto mu odg....
on topic:
u ponedeljak El Classico ...Forza Los Galacticos :D svi za Real svi za Moua :D da pokaze mourinho ko je gazda u spaniji,nadam se da je smislio nesto novo za ove nafurane katalonce :)
Balotelli#45
26-11-2010, 01:05
Nasta on pazi,jbt,kaze im namerno da dobiju kartone,kako bi smeli igrati slobodno u nokaut fazi...a ovaj Benitez ne vidi ko mu od igraca igra katastrofa,a ko dobro,iako prati svaku utakmicu iz prvog lica :D
evo ti ovo prvo,ponovljeno kao sa texta mourinhova genijalnost i potez sa kartonima,drugo totalno nerazumljivo evo sta nera kaze za to da ne ispadne da te nisam ja samo razumeo ...
wtf?! :D
Off topic: Pa stoji pored terena i gleda tacno sve sta se desava,i ne primeti ko je dobar a ko je los,na to sam mislio. ;)
On topic: Nista sada. xD :D
evo ga cist primer spama ....i opet ne razumljivo kako to ne primeti ko je dobar ko je los to mi nije jasno nikako.....
boze pomogni ovom detetu :sivi: koje prvo lice jok iz upravnog govora :sivi:
on topic :
rekoh ja JEDAN JE MOURINHO JOSE :D
evo ja sam se zezao,a ti odma napadas i ja salom ispadam kao da tu tebe nesto napadam ,da spamam itd,itd.... :
bate,ako ne shvatis sta sam reko nemoj da spamas i jedes govna
nekad neko moze da se sali vepre,a ne da ti cim procitas kazes ovo ono i kraj -.-
nisam mogao da se suzdrzim prebaci zlatane sve ove postove u laprdanje ili ih izbrisi ....da ne bude spam,al ja sam morao da odgovorim ;)
da da to je taj vanja inace veliki protivnik spama :P :D
Balotelli#45
26-11-2010, 01:10
nije to nego sam popizdeo,on meni nesto tu prebacuje,a ne vidi sam da je dosadan vise sa postovima istim kao sto drugi imaju,i jos meni kaze spam sto sam se zezao....pa ja udjem jbt na forum da vidim sta ima 20 novih tema zadnja por necainter,ponovio ono sto su rekli zlatan,nera,huska,dera........ i posle kaze vanja spama ,vanja napada nekog,vanja pise u pogresnim temama....vanja dobije infra.points :D
a i kazi iskreno jel nisam u pravu ovde?
pa nisi...
pogledaj ispod
nize malo
jos nize
nize
.
.
.
ma upravu si pusti necu spamera :D
:D
Balotelli#45
26-11-2010, 01:18
hahaha huska :srednji: al doktor si priznajem :sivi:
necainter
26-11-2010, 14:01
:srednji: ja sam to reko iz sale kao prvo lice,msm mi sa interneta na 20x20 cm vidimo ko sta igra,a on pored njih ne vidi to sam mislio
---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 12:38 ----------
E ovako,da ja sada razjasnim nesto.Ni ti nisi zlatan pa da ne spamas,ne spamam stalno,ali ono sto si naveo za mene radis i ti. ;)
A drugo,pola ljudi me shvatilo,osim Huska :P i tebe xD :D
I trece,morao sam ti odg. pa zato kazes ono "cist primer spama"
A lepo ti rece Huska,ti si veliki protivnik Spama :D procitaj sta ti pise ispod nicka :sivi: :D
P.S. Sto ne zvs da kazes da si doso?i priznao Pesic,danas u sk ja mu kazem kao ti si me zvao ono na mob i drao se,govorio ono,tataabaa xD,on mi kaze jesam al je i vanja samnom :P
posto je ovo Laprdanje valjda nije ovde spam ovo sto sam ti sada reko :P :D
Balotelli#45
26-11-2010, 15:03
nisam ja ni bio sa onu budalu laze a reko mi je da ce da te zeza jos prosle nedelje xD :D
drugo neznas ni sto mi pise spamer ni kako sam to dobio ni ko mi je dao za to nemas prava nista da pricas .....
zovi ti mene picko :D nemam kredit a nemam vise opciju za besplatne minute :)
p.s ja ne radim to kao ti sto posto,ja uvek imam razlicito misljenje od svih to mogu da ti potrvrde svi sa foruma,i ne spamam uopste ostavljam u zadnje vreme sve kvalitetno proverene postove,mozda po nekad kad se zezam al ti prevazilazis i mene,ivana i curvu u punoj formi :P ja bar dajem neke informacije iznutra a ne ko ti :P i ja ne vidim de su tebe svi shvatili?? nismo te shvatili ja i huska i nera a da te je neko shvatio javio bi se a niko nije ....
da nije ovde spam ovde mozes da se useres i nije spam ,najbolje da ti sad samo navedes temu i pisees ovde tvoji postovi svi spadaju ovde :D i ocu te zamolim nesto,nemoj svaku temu da kom molim te vise xD ja ne udjem na forum ceo dan i uvece dodjem umoran da vidim dal ce me nesto obraduje al kad vidim 25 tema novih a svud necainter zadnji post ne ulazi mi se :D
i ti nmzs nista da mi kazees prijavio si se ovde krajem avgusta ove god a ja sam na forumu od osnivanja nemas ti pojma kroz sta smo prosli ja huska ivek dera zlatan and co :sivi: ima tu dosta sto nemas pojma o cemu se radi...i nmzs ti meni da kazes da sam spammer kad ti od 470 postova imas 490 spama :P
(ps. zezam se nemoj odma da se palis , evo moram i ovo da ti napomenem ne shvacas ti kako treba nista :D )
necainter
26-11-2010, 17:40
E bas si me nasmejao dok sam ovo citao,ali ozb...
Da ne bude rasprave,onako sam ti odg jer sam bio nervozan juce,ali ti to glds na tvoj nacin,i nije sve kao sto ti mss... ;)
Kraj vise ovim,idi se jebi :D
EDIT:
Onda dalje,da odg. na sve sto si napisao,da ne radim polovicne stvari :P
Pa kako da te zvm,kad nemam pare da uplatim kr :D xD
A onog Pesica cu da jbm u usta za to :D
A za moje postove,jeste dosta kazem tako ako neko kaze dolazi Swajni,i ja kazem Super,to i to i tako xD :D Mada valjda mi nisu svi spam,jesu dosta ali veci br nije msm :D :P
A to Spammer ti je ja msm prema broju postova,ko sto sam ja krenuo ono Reserve,pa sad FT,i to...a?
I jos nesto xD znm ja bre,vi ste prosli kroz sito i reseto :sivi: xD
I kad si vec u Kursumliju doso...zv me sutra da idemo pre podne u kafic malo
I,idi se jebi :D
Balotelli#45
26-11-2010, 18:53
EDIT:
Onda dalje,da odg. na sve sto si napisao,da ne radim polovicne stvari :P
Pa kako da te zvm,kad nemam pare da uplatim kr xD
A onog Pesica cu da jbm u usta za to :D
A za moje postove,jeste dosta kazem tako ako neko kaze dolazi Swajni,i ja kazem Super,to i to i tako xD Mada valjda mi nisu svi spam,jesu dosta ali veci br nije msm :D
A to Spammer ti je ja msm prema broju postova,ko sto sam ja krenuo ono Reserve,pa sad FT,i to...a?
I jos nesto xD znm ja bre,vi ste prosli kroz sito i reseto :sivi: xD
I kad si vec u Kursumliju doso...zv me sutra da idemo pre podne u kafic malo
I,idi se jebi :D
Ukradi kako ivan :sivi:
Ako ako ovaj forum ionako pun pedera :sivi:
Upravu si veci br jeste nisu bas svi,cestitao si nekad nekom rodjendan :sivi:
hahahahha naravno da ne :D to sam ja deri trazio da mi stavi ....
ok zovem te sutra da idemo na vrucu cokoladu u lari fari :P
:postdown::lusers:
dosadni ste :D mrs na msn :D
necainter
26-11-2010, 19:36
Pa da huska i ivan stvarno ste botovi :D
Balotelli#45
26-11-2010, 19:38
:srednji: huska ti si glup sa glupima,ne brini istices se ipak najglup si :D :P
a ti zingaro nemoj mi te izraze Zajacarske :P
necainter
26-11-2010, 21:52
:guzi: Huska ---> :recesija:
Heheheh :D xD
Esquivel
26-11-2010, 22:04
:srednji: huska ti si glup sa glupima,ne brini istices se ipak najglup si :D :P
a ti zingaro nemoj mi te izraze Zajacarske :P
Koji je ovo jezik..:P:D
Momci, prodajem PES 08, PES 09, PES 10 i NBA Live 08. Hajmo ponude, moze preko foruma, facebooka, MSN-a, Skypea,... :D
EDIT: Igrice su za PS3.
sta ce mi kada mi komp moze samo PES 06 pokrenut :D, a eto ako hoces pokloni mi neku za rodjendan necu se ja bunit...:D
sta ce mi kada mi komp moze samo PES 06 pokrenut :D, a eto ako hoces pokloni mi neku za rodjendan necu se ja bunit...:D
Procitaj EDIT na moj prethodni post, zaboravio sam vaznu stavku :D
Ajmoooo, jeftino, jeftino... :crazzy:
Huska brate moj,vidio sam lika veceras u Kazan Mahali (tuzlaci znaju sta je :D) isti ti ocam,da te ne znam ja bih ga pito jesil ti huska...et :D
P.S. ne valja puno pit...
Procitaj EDIT na moj prethodni post, zaboravio sam vaznu stavku :D
Ajmoooo, jeftino, jeftino... :crazzy:
:recesija:
ali eto dogovorimo se ja i ti...ja kupim PES 10 i NBA, a ti meni kao poklon PS 3, sta fali jaranu svom nije to tebi nista...
Huska brate moj,vidio sam lika veceras u Kazan Mahali (tuzlaci znaju sta je :D) isti ti ocam,da te ne znam ja bih ga pito jesil ti huska...et :D
P.S. ne valja puno pit...
:lusers:
puko si ko fisek :D...a dje je ta kazan mahala, ja prvi put cujem za to :D
ali eto dogovorimo se ja i ti...ja kupim PES 10 i NBA, a ti meni kao poklon PS 3, sta fali jaranu svom nije to tebi nista...
Moze! Evo, prodajem ti PES i NBA (200e po igrici) i ja ti poklanjam PS3 :D
Moze! Evo, prodajem ti PES i NBA (200e po igrici) i ja ti poklanjam PS3 :D
pa ja da imam te pare pitao bi posto je amerika jbt :D
Balotelli#45
28-11-2010, 14:26
za te pare mogu se ozenim i decu da naranim :sivi:
Momci, prodajem PES 08, PES 09, PES 10 i NBA Live 08. Hajmo ponude, moze preko foruma, facebooka, MSN-a, Skypea,... :D
EDIT: Igrice su za PS3.
ja ti nudim 1KM
ti placas postarinu
necainter
28-11-2010, 14:45
Sta je sada ovo,neka aukcija? :D
1KM,prva ponuda,da vidimo,ko nudi 2? xD
moja ponuda je non-negotiable...il strucno receno HOS-NES
moja ponuda je non-negotiable...il strucno receno HOS-NES
NES :D
Ajmo daljeeee, dok nisu nestale zaliheee...
papcino jedna,nisi poslo :D neka neka :cool:
da Bog da sve listice fulo :D
zabroravio bgm... :D, a svedno bi promasio i da sam ti poslao ha ja :D
mada sam ja jedan ubo, a ni sam ne znam kako :D http://www.williams-kladionica.ba/provjera_listica2.asp?broj_listica=7290152020460&submit.x=54&submit.y=19&submit=Provjeri+listi%E6...
:D
papak ba,ha ya :D mene sad Chelse zeza,valjda dobiju :S
Coutinho
28-11-2010, 17:23
Sta se to prodaje ovdje ??
ja inace prodajem tri konfiguracije, ko je zainteresovan, nek se javi ;)
:crazzy::crazzy: Pokrenuh net-shop ovdje :D
necainter
28-11-2010, 18:00
Cou,ne prodaje se nista :P to Nera hoce nas da ocinkari xD :D
dosli ste gdje treba...cuj oni bi ovdje nesto prodali :vfunny:
pa znm da je neki bas fin xD ali ko je ? xD
Ne spamamaj neco, ne progooglaj. http://en.wikipedia.org/wiki/Fritzl_case
Balotelli#45
25-12-2010, 11:41
ovaj post ti je spam,a i ti si me pitao "odakle ti ovo sa goal com ili tamo nesto" i ja sam ti reko odakle omg
a ti picko jedna nikad ne zvs! al pamtim ja
ako ovo nije spam ja sam avijon,u sred glasine o transferima "a ti picko jedna nikad ne zvs! al pamtim ja" ja sam za sl dobio 20 infra
pa znm da je neki bas fin xD ali ko je ? xD
ko je taj fritzl
u sred Benitezove teme ;)
Hahahahaha, nekad prijatelji, a sada najveci neprijatelji :D
necainter
25-12-2010, 13:15
ovako ja sam prvo napisao on topic ili ne secam se sta je bilo pa sam dole stavio off topic i reko ono sto sam reko
a dalje nznm ko je napisao to za fritzla i ja sam samo pitao ko je omg
---------- Post added at 12:15 ---------- Previous post was at 12:13 ----------
i msm kao sto je reko huska vanja je veliki protivnik spama ;)
i ovo je forum sam spamas,ja spamam drug za drugom :D xD
nemojte nece cara...samo ti pisi,pusti ovog sa ruznim nickom nek prica sta hoce :D
go neca,go !
necainter
25-12-2010, 13:39
nemojte nece cara...samo ti pisi,pusti ovog sa ruznim nickom nek prica sta hoce :D
go neca,go !
hahaha i ti me zzaj sad ako ako :D
msm sta cu,kad je vanja spammer mrm i ja da budem da se vd da sam drugovi xD :D
---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 12:36 ----------
e a evo ga sta je vanja reko mn "odakle ti ove informacije sa goal coma :sivi:"
i ja sam onda napisao odakle je i to sada treba da bude spam jeli? ok ako jeste
i ono pizdo i to je bio deo posta jer ode u bg i nikad ne zv osim kad dodje ovde :sivi: :D
ako sam tolki spamer,al ja msm da nisam msm da od 100% postova mojih ja msm da su 30-40% spam ali kladim se da vanji vise :D ako gresim kazi da ne pisem vise nigde nista :( xD
ne zamaraj se bolan s tim,opusti se i cao...ha ya. moju podrsku imas :D
necainter
25-12-2010, 13:41
ne zamaraj se bolan s tim,opusti se i cao...ha ya. moju podrsku imas :D
<3 moje ahah :D
msm spammer sam i ponosan na to :sivi:a la vanja :D
Balotelli#45
26-12-2010, 22:12
ja cu samo da ti kazem da ti je spam od 100% tebi je 130 spam a ovih -30 to jedes govna da ne spamas ;) i objasnjavas kako ne spamas....ti kazes vanja vise,ajde pogledaj moje postove zadnjih mesec dana lupam,i ako nadjes od nzm kolko ima 100 od tih 100 10 spam onda sam veci od tebe,al znam da u zadnje vreme uopste ne spamam ko pre sam se mng vise zezao,a sad i nemam vremena :D a ti ga cepas po ceo dan ja otvorim temu ono neca u 10 teme zadnji post sve pitanja ko je fritzl i an tu foru gluposti sto mozes i na google da nadjes,evo rekli su ti i dera i nera i svi redom da je to cist spamm a ti kazes ne samo se nadovezujes na temu ;)
Sto je ljudi, nema nidje nikoga, nista se ne pise... neka su vam sretni ovi blagi dani :D
vecina mahmura i tuguje garant Bit ce bolje sretno svima heheh
Hehe, sad da se "odboluje" provod :D
Moram vam se pohvaliti, bio sam na Gibonnia za docek, i covjek me odusevio... genije.
Noc poslije na Coloniu, a to je vec moglo biti bolje. Dzenan Loncarevic je 2-og isto dolazio u CG, bilo je odlicno.
I sinoc, slag na torti. Ana Bebic, Nina Petkovic i Igor Cukrov. Ane je preslatka... uhhh... :D
I sinoc, slag na torti. Ana Bebic. Ane je preslatka... uhhh... :D
:srednji:
mogo si poslat svoj privatni avion po mene, pa da je mogu i ja ko cojk odmjerit :D
InteristaSA
04-01-2011, 14:07
NIje ti lose Nera bilo,Dženan je kralj bio sam nekoliko puta ovdje na njegovom nastupu..trebao si sazvat raju i da dodjemo u paketu i Deru(mog prijatelja) da se napije dobro sto su mu otjerali sticenika:D:D
sala dera al valjda ovo nece procitat!!:D
:srednji:
mogo si poslat svoj privatni avion po mene, pa da je mogu i ja ko cojk odmjerit :D
Hahaha, znao sam. Brate, ja usao u zadnji dio kafica, i ona izlazi iz toaleta, i ocesa me ramenom. Ja se okrecem, kad ono Ane i Nina. Mala, slatka, pravo zensko :D
necainter
04-01-2011, 14:32
Hahaha, znao sam. Brate, ja usao u zadnji dio kafica, i ona izlazi iz toaleta, i ocesa me ramenom. Ja se okrecem, kad ono Ane i Nina. Mala, slatka, pravo zensko :D
i jel si je uhvatio? xD
i jel si je uhvatio? xD
Jok. Kratki shmekerski osmjeh, i to je sve :D :P
necainter
04-01-2011, 18:50
ali bitno je da se ona napalila :D
pi koji si ti sretnik jbt...trebo si je pitat oce se udat :D
Doci ce opet rekla je, svidjelo joj se Cetinje. Tada cu da dovedem 'Sve za ljubav' i da je prosim :D
Ja sam ocigledno neznalica, ali dajte neki dobar sajt za skidanje ex-yu muzike... Samo da nije domaci.de. Treba mi neki sajt gdje ima puno hrvatske glazbe :D
necainter
09-01-2011, 21:01
Ja sam ocigledno neznalica, ali dajte neki dobar sajt za skidanje ex-yu muzike... Samo da nije domaci.de. Treba mi neki sajt gdje ima puno hrvatske glazbe :D
udjes na youtube,nadjes pesmu,skines je preko savevid.com i onda u neki converter prebacis u mp3...2-3 min posla,ja tako bar tako radim jer nznm ni jedan dbr sajt xD
A i to sto kazes neca, nego tesko naci neku nasu pjesmu sa bas kvalitetnim zvukom. Ali ajde, bolje ista nego nista :D
Esquivel
09-01-2011, 23:49
Ja koristim ovu (http://www.yump3.info/) stranicu. (http://www.yump3.info/)
Hvala Deki, nasao sam ovdje Urbana, Giba i jos neke slicne stvari sto su mi trebale ;)
Esquivel
10-01-2011, 02:04
Banetu Ivanovicu istice ugovor sledece godine u 6.mesecu. :D
joj koji ste sa istim avatarom od Pazzinia,ne moze vas se razaznat :D :sivi:
ajd mago otvori temu za Khajru :D
Dozla da sam ja presao u Inter :P.
ne mogu ocam,Nera ce da otvori temu za igraca :D ili neko drugi,meni stvarno mrsko :D
otvori temu jebo te on,sta ti fali ? ha ya...meni stvarno mrsko :S
pa i meni mrsko :D...a nista onda kad dodje ovaj papak iz CG nek otvori za Khajru i ove pokemone :D
ma idi ba,mrsko ti migat,kamoli sta vise...
Neraaaaaaaaaaa otvori temu za Kharju :D
necainter
29-01-2011, 19:16
joj koji ste sa istim avatarom od Pazzinia,ne moze vas se razaznat :D :sivi:
to ja i vanja skroz isti avatar imamo...vanja menjaj :D :sivi:
Evo, sve sam odradio.. majstor, mogao bih da pisem za 'slobodnu dalmaciju' :D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
da se malo ispusem nakon pobjede milana :mad:
Evo, sve sam odradio.. majstor, mogao bih da pisem za 'slobodnu dalmaciju' :D
otvori i za ovu djecurliju sto su dosla kad si majstor :D
ne stoji mi to nikako jel tako :D
da ne spamamo tamo,naravno da ti ne stoji baksuze :sivi:
imal sta na kladionici ?
otvori i za ovu djecurliju sto su dosla kad si majstor :D
Sjutra cu, sad mi nesto mrsko :D
http://www.facebook.com/irma.kotoric
huska ko ti je ova,sad ti vidjo na fejsu da je imas u prijateljima ? :D jel kakva rodica da nabacis jaranu,nije tesanj daleko :D
da ne spamamo tamo,naravno da ti ne stoji baksuze :sivi:
imal sta na kladionici ?
bizi jebo te kladionica...jeba me schalke majku im...i na popravnom me zajebase ovi cigani igro da ce oba tima dati gol i nista...
Sjutra cu, sad mi nesto mrsko :D
de ba mani se toga mrsko mi...svedno nemas sta raditi...posto si papucar nisi smio izaci veceras, onda barem nesto pametno uradi
huska ko ti je ova,sad ti vidjo na fejsu da je imas u prijateljima ? :D jel kakva rodica da nabacis jaranu,nije tesanj daleko :D
Joj, bolje meni, slazemo se po muzici. Slusa kao i ja: Tosheta, Dina i Lady Gagu :crazzy:
dobro je ba Nera,prvi sam je vidio :D
nije rodica :D
a cini mi se da je ona zarucena, tako da nista :D
---------- Post added at 00:01 ---------- Previous post was at 00:00 ----------
a
nera bas ti smijes gledati druge :D
ne smeta to meni :sivi: :D
@Huska, igram PES, kucam ovdje, gledam po internetu mobitele,... pune su mi ruke :D
@Mago, ma ja to samo radi Lady Gage... ajde, kad je zarucena, eto je tebi :D
EDIT: A kao ne smijem... eto ti mene s Anom Bebic pod ruku za 2-3 mjeseca :P
a eto imas broj mobitela pa zovi :D
---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:02 ----------
@Huska, igram PES, kucam ovdje, gledam po internetu mobitele,... pune su mi ruke :D
EDIT: A kao ne smijem... eto ti mene s Anom Bebic pod ruku za 2-3 mjeseca :P
de ba nemoj bacat bombe narodu tu...ne smijes pogleda na drugo zensko bacit :D
necu da rastavljam buduce brakove,ne bih to mogo nosit na dusi :sivi: :D
imas li kakav listic razradjen za sutra ? a konju ? :D
ostalo jos 10 maraka od plate pa sutra to planiram ulozit na dva tri listica, pa cu da pjevam on od zabranjenog pusenja bos ili hadzija :D
ma nemos' dobit da si ne znam sta...ja sam zakovo totalno,sta god da odigram ono u kontru,veceras mi je osto jedan Nba tiket,a sanse da on prodje su 1:10000000
http://www.williams-kladionica.ba/provjera_listica2.asp?broj_listica=7310157464077&submit.x=0&submit.y=0&submit=Provjeri+listi%E6...
nije ovaj Wall kod mene na listicu,nego D.Rose preko 22... de prouci sta ne bil doso ovaj listic :sivi:
necainter
30-01-2011, 01:18
e ja se secam kad je jedan moj drug prvi put odigrao jednu kosarkasku utakmicu na tiketu,i mesao fudbal i tu jednu kosarku nba valjda bili lakersi ili nznm ko...i cekao bogmi za 150e...i ceka tu nba i kaze mu jedna budala ma ima da padnes dolazi ti tu x,i on gleda utakmicu i na kraju x :sivi: nemamo mi dobra iskustva sa kladjenjem na kosarku :D
e moj mago mogu uciti dan noc, ali dzaba tebi je to promasit :D
@neco nije to nista...sjecas se one tekme finale cibona-partizan prije par mjeseci...eh tada sam ja stavio na partizan, a rodjak na cibonu i znate da je na kraju zavrsilo lagano x i u produzetke, a da stvar bude gora obojica odigrala isti listic i samo zamijenili to i na kraju sve proslo i obojica promasimo samo njih :D
Ako ima ko ovdje da zna Čedu iz Skenderije :D pogodio X kad su igrali Bosna-FMP. Da znate da ima i takvih :P
Ko je Adnan sa naseg foruma? 27 godina, iz BiH.
Registrovan je i na interusrcu.com. :)
bio je prije adnan neki al je banovan...a i sad ja sumnjam na jednog da se ponovo prijavio,al necu ovako javno,mada sam poprilicno siguran da se opet registrovo :D
jesil to cito tamo malo komentare pa vidio da sve kopira ??? sta god ubacimo ovdje u glasine on samo kopira :D
E Mago da ti se izvinim,sad mi krenuli casovi voznje,i skoro svaki dan imam direkt posle skole ,pa dolazim kasno kuci,ja cu se truditi da objavljujem neke vesti,dok cu za vikend sve nadohnadjivati i sa novim prevodima i sa vestima :) :P Takodje izvinjenje ide svima.
Haj, oprosticemo ti... :D
nista se ti ne sikiraj,bice ubacivana barem po jedna vijest,evo danas su i adik i huska ubacili nesto,tako da nije frka :D
necainter
01-02-2011, 21:27
i ja cu da pocnem da ubacujem,sada imam vremena :D
Jeste, vidio sam Mago. Vidjeo sam nekakvi link za njihov forum, i ja kliknem, i bas glasine o trasnferima. I ja podjem na stranicu pored, kad vidim moj post :D
Ali nema veze, znaci da je dobar post kad ga kopira :)
Ako vam sta znaci, posjete su ovaj mjesec kao onaj prvi mjesec kada smo presli na beneamatu, dosta su se povecale i idu i dalje uzlaznom putanjom :).
bio je prije adnan neki al je banovan...a i sad ja sumnjam na jednog da se ponovo prijavio,al necu ovako javno,mada sam poprilicno siguran da se opet registrovo :D
pod nickom Motta :kafica::curva:
http://img43.imageshack.us/img43/9449/16873570.jpg
http://earlyterminationoption.files.wordpress.com/2010/10/caruso3.jpg
ma bjez da ja nisam reko da se ponovo registrovo,ti ne bi ni skonto :sivi: :D
:P
znao sam ja odmah da je to on :D pogotovo kada sam ovo procitao, jer to je njegov moto :D "volim inter volim zene alkohol i narodnu muziku"
a kasnije i u pisanju se moglo primjetit :D
ma isti postovi ko kad je bio adnan :sivi:
bas voli ovaj nas forum,cim se registruje vise puta :D
sada razumemo zasto ne samo vesti vec i celi postovi zavrse na njihovom forumu. Evo ako mozete primetiti da je tamo isti tekst koji je nera napisao za otvorenu temu za onog novog igraca,Luca,holandjanina... Slucajnost ili nesto drugo...prosudite sami :)
Mozda coek studira u Tuzli hehehe. Meni samo nije jasno zasto se uopste registruje :).
necainter
02-02-2011, 19:02
Mozda coek studira u Tuzli hehehe. Meni samo nije jasno zasto se uopste registruje :).
pa najbolji forum,ne moze da odoli :D
---------- Post added at 18:02 ---------- Previous post was at 18:01 ----------
pa najbolji forum,ne moze da odoli :D :crazzy:
Nera sta ti znaci to na slici ? Milim na Pazza!
Nama vama Pazzo, a vama taj .. (zavisi od konteksta, moze biti, taj: penis, idiot, ...)
Moze se odnositi, kao mi kupili Pazza, bilan Ibru, i mi kazemo: "Nama Pazzo, a vama taj penis". :D
A moze i na Cassana :P
Toliko me zaslijepila mrznja prema nosonji, da nisam razmislio da vise odgovara Cassano kao usporedba :D
Esquivel
09-02-2011, 00:15
Kad se samo sjetim moje Nike Borussia Dortmund vjetrovke i fluoroscentno zelenog dresa Mullera... :D
Imam i ja taj dres iz sezone '96/'97.Letos sam ga dobio od tece,koji je navijac Dortmunda.Dres je prelep,i bas mi je drago sto ga imam u svom ormanu. :)
necainter
09-02-2011, 23:04
Moze da mi neko kaze kako da ubacim klip sa yt u Muziku,npr. neku pesmu ali ne da iskopiram link ovde gde se pise nego da se vidi ona slicica kao sto svi postavljaju? :P :D
ja ti objasnim, al prvo reci sta ces ubacit....:D
ako nije Sinan onda nista od toga :D
necainter
10-02-2011, 14:18
'ladno pivo :D ili tako neke :D
pevaj doktore sad kako se to radi pa i za tvoju dusu cu nesto da ubacim :D
Neca, kad izaberes pjesmu, odmah ispod nje imas opciju Embed, klikni tu, i onda kopiraj jedan veci link koji ti izadje. Njega samo copy, i onda paste u topic muzika, kao kad kucas novi post ;)
necainter
10-02-2011, 17:42
hiska evo sada za tebe jedan :srednji: :D xD :D
hvala nera :)
Neca, kad izaberes pjesmu, odmah ispod nje imas opciju Embed, klikni tu, i onda kopiraj jedan veci link koji ti izadje. Njega samo copy, i onda paste u topic muzika, kao kad kucas novi post ;)
ti sad faca :down: :slatki:
necainter
10-02-2011, 18:26
Embedding disabled by request
ovo gore mi izbaci kad kliknem Embed :sivi:
Embedding disabled by request
ovo gore mi izbaci kad kliknem Embed :sivi:
Neki klipovi su zabranjeni, jer to trazi onaj sto ih postavi na youtube. Trazi drugi klip.
@Huska, up your's :P
@Huska, up your's :P
(no hard feelings)
i da,I'm being sarcastic :cool:
engleza i govana :vfunny:
necainter
10-02-2011, 23:14
engleza i govana :vfunny:
fuck you :D opet englezi :sivi: :D
Esquivel
12-02-2011, 00:01
@verma interista
Navijac ili simpatizer, gde ti spadas?
Za pravopis se slazem, ali delimicno.Ovde nas ima vise nacija i mislim da nam pravopis nije isti, u osnovi mislim da jeste, ali takodje ima i sitvacija gde se razilazi.I po meni, to sto prozivas neke clanove za pravopis nije lepo, a ni kulturno.Nigde ovde na forumu nije receno da se treba pridrzavati strogo pravilima pravopisa,ako se tebi licno ne svidja necija upotreba malog slova a treba veliko, ili kad ne znas gde je kraj recenice...
To sve zavisi od osobe,meni licno ne smeta ko kako pise,bitna mi je sustina posta, ono sto je doticni hteo da kaze.
Oni uslovi koji (po tebi) odredjuju ko je navijac a ko simpatizer su :omaj:, kao i starosne granice, ko je kad poceo navijati ili simpatisati jedan klub.
Covece, ja sam zgranut nacinom na koji ti delis nekog na navijace/simpatizere,a ni sam ne znas objasniti razliku izmedju spomenutog.
Ima li ko twitter od ovas na forumu? Ja sad uskocio tamo, da vidim sto i kako, ne izgleda lose.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.