View Full Version : Laprdanje
Balotelli#45
30-12-2009, 18:26
ma kakvi tuzlanci nek dodju oni na cigane :sivi:
hulle ako ti mozemo kako pomoci reci...samo nemoj para trazit :D
Balotelli#45
31-12-2009, 12:16
ma njemu ni zanetti ni pupi fondation nemogu pomoci :sivi: :sivi:
i zbog cega velikim slovima pise pandev
huskiću priznaj da si još pod utjecajem alkohola pa ti je sve veliko :D, da ti nije šta i duplo? :P
Balotelli#45
03-01-2010, 23:32
M.G/ Blic Online | 03. 01. 2010. - 22:17h | Foto: AP | Komentara: 0
moca :sivi: :sivi:
mozda je ostavio da neko kome se svidi, moze komentarisati :D
huskiću priznaj da si još pod utjecajem alkohola pa ti je sve veliko :D, da ti nije šta i duplo? :P
da ne vidi da ova dvojica nisu pisalu u ovoj temi nebi ni vidio ovo sto je pricao ovaj decko iz rijeke :D
Goran PANDEV (http://beneamata.com/showthread.php?t=671) (http://beneamata.com/forum/vBD-Interfan/misc/multipage.gif 1 (http://beneamata.com/showthread.php?t=671) 2 (http://beneamata.com/showthread.php?t=671&page=2) 3 (http://beneamata.com/showthread.php?t=671&page=3))
o ovom boldiranom ti pricam...a za tvoju informaciju nisam pio alkohol ima najmanje 2 mjeseca...jedino po koju casicu rakije a to zbog cirkulacije da mi ne bude hladno :D
haha pa naravno da sam se na to odnosio ali zezancija kužiš?
al vidim ja da si još uvijek pod utjecajem :D
dobro je huska daj znamo da ti još piješ :P, pa do kad ćeš? na koliko si granicu podigao hehe
:srednji: nemoj da me vrijedjas :D
"Mudar covjek podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede." :D
Balotelli#45
04-01-2010, 00:33
upravo sam doznao od poverljivih izvora da Curva pise dnevnik svako vece pred spavanja :sivi: :sivi: :sivi: :sivi:
auh, meni se sinoc nije pisao dobar list, da ne bude edo maajka: "stavio sam i njega na listu" hahahaha
CurvaNord69
04-01-2010, 01:29
Vanja, uzmi ubi pa se pistolj.
Svi sa ove stranice bi mogli uzeti po jedan pistolj i izvrsiti kolektivno samoubistvo :D
CurvaNord69
04-01-2010, 03:12
Ja vas snimam, kk?
ti probijas led :P ja snimam :D
Balotelli#45
04-01-2010, 11:30
Vanja, uzmi ubi pa se pistolj.
vanja uzmi ubi pa se pistolj :sivi: :sivi: :sivi: recenica nema smisla itc :sivi:
curva nisam znao da te je moca zarazio,ti si mi delovao kao sportista neki,pisac primeran decko :sivi:
Balotelli#45
04-01-2010, 11:34
Jao vanja, gdje si vidio igdje ikad u povijesti da je iko napiso KIX :sivi: :sivi:
http://doozer27.files.wordpress.com/2008/09/kix-cereal-box-web.jpg
:sivi: :sivi:
Btw, nera kakvi su to pederski avatari, stvarno me zabrinjavas
Ovo mi najmiliji igrac, poslije nasih decki :D
onda nera uzmi nekog od nasih deckih a ne ovu pedercinu...bode mi oci ... :)
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
Balotelli#45
05-01-2010, 13:40
pa i meni omiljeni cassano pa ga ne turam za avatar :D
---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 10:47 ----------
kolko se ja secam,meni je bilo jako krivo kad je otisao,cak sam i plakao....a ovo je prvi put da serem po njemu,odnosno bilo je jos par puta kad je nesto izjavljivao protiv nas...
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
hahahahahahha moca je osetljiv :sivi: :sivi: :sivi:
haha moca placipickica :P
P.S sorry na izrazu hehe
Balotelli#45
05-01-2010, 21:21
ma moca je ubica mekog srca :sivi: :sivi: :sivi:
(neznam crnogorski pravopis, al mi ti nesto slabo ubadas te padeze nera :D)
Ubadam ja dobro, nego si ti neznalica :P
CurvaNord69
05-01-2010, 22:23
Eto'o je u Afriku. :D
Valjda eto'o je u africi, ili eto'o je otiso u afriku :D
Valjda eto'o je u africi, ili eto'o je otiso u afriku :D
Pa sve isto, moze i bez ovoga 'otiso'.. nisam ovdje na pismeni iz crnogorskog... ih.. nasao navijac Zrinjskog da mi se pravi profesor :D
CurvaNord69
05-01-2010, 22:27
Valjda nisi na pismenom :D
Pa ja se ne moram pravit
Doktor
Docent
Asistent
Producent
:sivi:
Valjda nisi na pismenom :D
E ovo je vec nasa mana... Cetinjana... to stoji.. imamo 'svoju' gramatiku, a to pokusavam da ispravim, ali se ponekad zaboravim :D
CurvaNord69
05-01-2010, 22:30
Isto ko sirokobrijezani u hercegovini :D
Al bitno je da te mi ukapiramo.
Nema veze sto si seljak, ipak smo svi ljudi :P
Isto ko sirokobrijezani u hercegovini :D
Al bitno je da te mi ukapiramo.
Nema veze sto si seljak, ipak smo svi ljudi :P
Al da znas, izbacio sam veliki dio u razgovoru.. bas sam to primjetio skoro... I na to sam ponosan :D
Dobro, mi smo ljudi, ti si zivotinja :P
CurvaNord69
05-01-2010, 22:35
Sta ima veze, sta fali medjedima :D
Balotelli#45
06-01-2010, 00:40
ma ti si peppa pig :sivi: :sivi:
curva je prepametan, mora da je neki mourinhov rodjak :D
CurvaNord69
06-01-2010, 01:36
Ma ko mou i dr.house zajedno :D
kad mi pre odgovori spameru hehe
Balotelli#45
06-01-2010, 11:23
mafija ne spava mafija ceka :sivi:
i vi izgleda zivite blizu otpada gdje se unistava droga :)
:vfunny: HAHAHAHAHAHAHAHAHA
CurvaNord69
09-01-2010, 17:14
Sad mi nesto pada kako sam vidio ono balkan patch za fm, pa opet napravljena balkan repka.
Handanovic
Srna-Corluka-Vidic-Kolarov
Misimovic-Stankovic-Modric
--Vucinic-Dzeko-Pandev
Jos na klupi kranjcar, olic, eduardo, pjanic, subotic, jovetic...
pih :D
Balotelli#45
09-01-2010, 18:41
ma slabo je ovo jbt moze mnogo bolje de su olic,krasic,jovanovic..... :D
kakav subotic bolji je lukovic 10 put :D a i trebali bi biti i ivanovic,obradovic,pranjic,salihovic,mozda jankovic i ibisevic ima tu dosta dobrih koji nisu spomenuti :D
kakav corluka na stoperu crni curvo...imas barem za klasu boljih igraca od njega na tim pozicijama
odbrana se moze napraviti da bude jaca od betona :D
Balotelli#45
09-01-2010, 19:10
lukovic je dobar stoper bas,sad neznam nepratim dosta hrvatsku neznam imate li vi kojeg bas dobrog stopera znam da u bosni je odbrana slabija od ostalih pozicija ,a u cg je dobar Marko Basa (valjda se tako zove) a od srpskih stopera ima ih dosta da su bas dobri
dragutinovic,subotic,vidic,lukovic,stepanov :sivi: onda ivanovic moze da igra i beka i stopera ,krstajic ali on je vec star..... a i bekovi su dobri rukavina,kolarov,obradovic,ivanovic....
u sredini imamo stankovica i milijasa od centralinih a tu su i smiljanic i kacar.... krila tosic,jankovic,krasic,ljajic,jovanovic, a od spiceva lazovic,pantelic,zigic,sulejmani sve u svemu imamo dosta dobrih igraca
hrvatska ima corluku,pranjica,kranjcara,modrica,olica,petrica,r akitica,eduarda,srnu i simunica od dobrih sto ja znam da su dobri :D
a bosna dzeka,misimovica,pjanica,ibisevica,rahimica,saliho vica
od makedonaca znam da je pandev dobar
crna gora tu su vukcevic,vucinic,basa,jovetic,BOZOVIC :D,
od slovenaca handanovic,krhin ,Milenko Acimovic :D
ma prejaki bi bili samo sto se nikada necemo spojiti :D
Amico Laziale
10-01-2010, 02:13
ee raja htio ja da vidim sta gov*ari misle o onoj pobjedi protiv chieva nazor,pa uletim na forum navijaca merde balkan i pazite na sta sam naisao....:vfunny::interista::crazzy:
Real_Karizma Was Hare ! <o:p></o:p>
Web site was closed by Turkish Hackers <o:p></o:p>
Team Users <o:p></o:p>
Real_Karizma ~ By_MuCaHiT (DarkKnight) ~ DeathSyStem<o:p></o:p>
http://www.romabalkan.com/forum/
znaju i oni koga ce....:crazzy:
P.S.Dera pripazi na forum :D
CurvaNord69
10-01-2010, 02:15
Eto vanja samo zamjenit corluka-ivanovic.
htio sam ja olica umjesto vucinica al necu da me upucaju đetici s foruma :D
amico, ne da mi se dodavati dodatna protekcija, nadam se da nece, a mogao bi povuci par poteza
ej, igrao sam x sutra udi - lazio :D
Amico Laziale
10-01-2010, 02:32
amico, ne da mi se dodavati dodatna protekcija, nadam se da nece, a mogao bi povuci par poteza
ej, igrao sam x sutra udi - lazio :D
tebi dosta a i meni...:D
imam osjecaj da ce bit 4-4 :)
Tj. ubjeđen sam da ce bit neka luda tekma,jer pogledaj rezultate zadnjih 10 tekmi...
http://img709.imageshack.us/img709/3909/hedtuhed.jpg:eek:
a i forma timova je da Bog sacuva...:D
ja cu vala igrat 3+
CurvaNord69
10-01-2010, 04:45
http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv
test pokazatelj kakva vam je osobnost i cemu naginjete, ocete li poludit i slicno :D
Disorder | Rating
Paranoid: Moderate
Schizoid: Low
Schizotypal: Moderate
Antisocial: High
Borderline: Low
Histrionic: High
Narcissistic: Very High
Avoidant: Low
Dependent: Low
Obsessive-Compulsive: High
Uglavnom meni je sve dobro, osim ovo antisocial, ono vazda sam u drustvu al me boli kuratz u vecini slucajeva sta se desava dobro/lose ono ne utjece na mene :D
hahah ko ce odgovarati na ovolika pitanja eheh
CurvaNord69
13-01-2010, 23:44
Čoče, gledam ja sad vijesti, i tamo poplava u CG, slika kuca pliva, drvece, vinograd sve, kad tamo pluta nilski konj jbt :sivi:
haha neri pobegao kucni ljubimac :D
Balotelli#45
14-01-2010, 19:29
hahah nema ga nera :sivi: :sivi: slomljeno mu srce :sivi:
Da ne spamamo onu temu
Daj gruja šta je tebi pa Mussa i Gojko će biti igračine koje će biti bolji od Cambiassa, njihovo vrijeme tek dolazi, jer kad to vrijeme dođe, bolje da im se svi sklanjaju s puta, a Motta će se misliti što nije igrao u Toulouseu i/ili Herthi da bi i on postao takva igračina!
Čoče, gledam ja sad vijesti, i tamo poplava u CG, slika kuca pliva, drvece, vinograd sve, kad tamo pluta nilski konj jbt :sivi:
haha neri pobegao kucni ljubimac :D
hahah nema ga nera :sivi: :sivi: slomljeno mu srce :sivi:
Zezajte se, ali to je sve bilo na nekoliko km od mog sela.. i na 15 km od Cetinja..
Uginulo je puno zivotinja, i unisteno mnogo domova...
a dje si ti medju svim tim uginulim :D
daj bre huska,videces ti kad tebi dodje poplava...samo zezaj :)
a dje si ti medju svim tim uginulim :D
Utekao ja na vrijeme, na suvo :D
Zar mislis da se ja necu snaci? :crazzy:
Balotelli#45
19-01-2010, 23:25
ma husku poplava izbacila :sivi: :sivi:
pa ko ima najbolji vaterpolo...Nera delfin hahahahaha
Balotelli#45
19-01-2010, 23:27
ja volim lucija,onaj njegov zivotinski pogled...
:sivi: :sivi: ovaj moca stvarno nastran :sivi:
a znam nera da se na nekim "poljima" ne snalazis najbolje :P ...pa zato reko da priupitam :D
moco ne moze meni ja sam na brdu :P :D
pa ko ima najbolji vaterpolo...Nera delfin hahahahaha
Najbolji vaterpolo uvjek mi... ne vi delfini, nego mi.. Crnogorske ajkule :D
ovaj moca stvarno nastran :sivi:
Perverzija :D
a znam nera da se na nekim "poljima" ne snalazis najbolje
Hahaha.. samo da znas, trenutno blistam na tim poljima :P
a vidim ja letis forumom :D
a vidim ja letis forumom :D
Kao soko...
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KN0klkBNZ0Y&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KN0klkBNZ0Y&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
"prva, druga, peta... " :crazzy:
Grujinho
19-01-2010, 23:46
Daj gruja šta je tebi pa Mussa i Gojko će biti igračine koje će biti bolji od Cambiassa, njihovo vrijeme tek dolazi, jer kad to vrijeme dođe, bolje da im se svi sklanjaju s puta, a Motta će se misliti što nije igrao u Toulouseu i/ili Herthi da bi i on postao takva igračina!
hahahahaha...več sam se uplašio da ste svi na forumu zaboravili na Musu i Gojka :D Gojko je najbolji u Herthi, može igrat DM, pa trequartistu, krilo, bočnog, centralnog braniča a i u golu super brani :D mislim najkorisniji igrač...ako ga ne kupimo, za 2 sezoni čemo ga od Reala tražit za 120m€
Što se tiče Muse...pa ni Iniesta nije bio najbolji sa 20 godina...A ovaj je još bolji od Inieste...mislim bez riječi sam...i essien je rekao, da se boji kad pogleda Musu...bez dvojbe, bolji od cambiassa...
a "moj"motta nije njihova liga...
hahahha..nera manijace jedan :D...posto si pravo zajeban :D
nemoj bre gruja ponovo o musi i gojku...ko neki partizanski film
THIS SUMMER... MIRKO I SLAVKO VS MUSA I GOJKO
U ulozi muse -Dvornik
U ulozi gojka- bata
Ko koga nosi ,musa gojka ili gojko musu, u cuvenoj bitki za inter :sivi:
ovaj moca svaku diskusiju mora pokvariti sa svojim krizama :D
evo dera na tamo ne skrecem previse sa teme evo da ti jedan primjer samo navedem sto mi je stari pricao
hmh, nisam to znao, mislio sam da su to pojedinci, kao kod nas BHF :D
mario je nista u odnosu na covjeka(sa kojim je radio moj stari) koji je porijeklom iz libije...ustvari nije on, on je rodjen u italiji...al mu se otac doselio iz libije...i sad sto je najgore taj covjek gdje god da dodje jednostavno je stranac kao i svaki drugi kao i ti kad bi otisao sad tamo...a da stvar bude gora taj covjek ima sina mozda oko 30-ak godina i momak zavrsio i italijansku obuku znaci u vojsci italijanskoj bio i opet nista jednostavno ga ne priznaju kao svog...ne da ga ne priznaju obicni gradjani vec i politicari...koji su protiv tih ljudi...ne znam nisam siguran sad dali desnica ili ljevica...al jedni od tih su upravo ovi koji ne priznaju nikog...osim onih pravih italijana
ne znam stari mi je gledao te neke njihove emisije...i dodje sad ti netalijani i ove dvije vlasti desnica i ljevica...i jednnostavno ovi koji su protiv njih ne daju ljudima da progovre...ismijavaju ih na svakom koraku
mario je pogrijesio, ja bih govorio isto sto i adriano, ovo je za mene drugi dom, ali nikad prvi upravo zbog takvog ponasanja
Dzon Dilindzer
08-03-2010, 18:38
e ljudi zna li iko sastaviti molbu za poso????(ali neku normalnu,jednostavnu)ajd nek neko napise ako zna treba mi do ujtru
Quaresma#7
08-03-2010, 19:21
Vidi ti radnika :D
filip.sk
08-03-2010, 22:03
Nisi dovolno jasan John, to sto zelis ti je CV il Motivaciono pismo?
I oboje treba da uradis samo, samo ti znas sve o tebi, mogu da ti posaljem neke primere, ali moras to uraditi sam ...
Dzon Dilindzer
08-03-2010, 23:05
Vidi ti radnika :D
pa moram od necega dresove Intera kupovati :D
---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:00 ----------
Filipe to sam i mislio neke primjere vec napisane,a ja cu staviti svoje podatke i ostale zaebancije .ajd lave ako imas sta slicno posalji mi (CV)
ja i hulle ti imamo srednju ekonomsku, mislim da smo ti najbolji u tome :D..
Dzon Dilindzer
08-03-2010, 23:12
pa sta cekate , bacajte se na posao :D :)
mrsko mi pisati, a uz to, uzasno me boli glava, tako da bi i to moglo utjecati na kreativnost pisma, te bi te zatjerali u PM :D
a sto se inace posla tice, ako je dobra pozicija, mozda je najlakse plavu kovertu, da se ne sikiras :D
Dzon Dilindzer
09-03-2010, 00:31
ma nista....................napisacu samo PRIMI MEEEEEEEEEE i staviti u kovertu,ali cu ubaciti i jedan metak (mozda se ko prepadne):D :D :D
filip.sk
09-03-2010, 03:07
Ja imam ti Ekonomski fakultet(jos studiram) :P :D
-------
Filipe to sam i mislio neke primjere vec napisane,a ja cu staviti svoje podatke i ostale zaebancije .ajd lave ako imas sta slicno posalji mi (CV)
Kasno sam procitao, ako hoces prati mi e-mail i poslat cu ti sta imam...
e ljudi zna li iko sastaviti molbu za poso????(ali neku normalnu,jednostavnu)ajd nek neko napise ako zna treba mi do ujtru
Pa ti si Džon Džilindžer, državni neprijatelj broj jedan, jedan od najpoznatijih pljčkaša banaka, zar si spao na tako niske grane da tražiš posao? :D
Dzon Dilindzer
09-03-2010, 15:39
Ma to je samo plan,ako me prime,da ja njih napadnem iznutra lakse mi je opljackati :D :D
opasne se zavjere kroje na ovom forumu, ja protiv josea, ti protiv NN firme.. hehe
filip.sk
09-03-2010, 17:59
Dzon poslao sam ti PP.....
jos i preko PM, kad uhapse deru ja cu vas pitam :P
Dzon Dilindzer
10-03-2010, 00:34
Dzon poslao sam ti PP.....
e hvala ti ;)
filip.sk
10-03-2010, 00:54
e hvala ti ;)
Nema problema :)
znate li mozda dali je duga procedura oko otvaranja racuna u banci...trebal dugo cekat na to :/
de ba ne zajebaji treba mi ona kartica za bakomat do subote...za stipendiju u subotu treba predat jos samo kopiju te kartice valjda i to je to...onda konacno nakon 2 mjeseca pocnu i pare uplacivat :D
ne znam, otidji vidi, ne znam za te bankomatne, ali opet mislim da treba preko 2 sedmice
kopiraj od starog :D
znate li mozda dali je duga procedura oko otvaranja racuna u banci...trebal dugo cekat na to :/
10 minuta hehe
Dzon Dilindzer
11-03-2010, 10:20
ja mislim da to mozes za pola sata zavrsiti.Ozbiljno
@dera-rado ni ja ali ne da hehe...posto bi onda kartica bila kod mene a to mu ne pase nikako :D
hvala ivek i dzone...to mi je drago cuti :D...odo ja sad to rijesit pa kakvu kombinaciju razradit :D...da imam sta stavit na racun :D
10-ak dana moram cekat :mad:...morat cu od starog uzeti ili neka mi ubrza kod njih da moju sto prije naprave :D
filip.sk
11-03-2010, 15:46
Samo 10 dana? Zasto toliko malo?
ti to mene malo zajebavas fico aa :D
cuj malo pa treba mi do subote to...ovo je i previse :D
to obicno ide brze, to je do tebe haha
ma kad dekan nije skontao kome daje stipendiju ..banka je skontala, pa ti zato namjerno ne daju karticu :D
filip.sk
11-03-2010, 16:14
ti to mene malo zajebavas fico aa :D
cuj malo pa treba mi do subote to...ovo je i previse :D
:crazzy::crazzy:
Samo malo :)
fico nemoj da ivana natjeram na tebe :D
gade hehe...tacno si onaj pravi pravcati gad :D
filip.sk
11-03-2010, 18:31
Cuo sam da je ivan opasan tip :P
da nisam opasan pale bi mi pantalone :D
a ti huska sta ces kada te bije los glas hehe
Balotelli#45
11-03-2010, 19:25
ma huska mrze te :D
filip.sk
11-03-2010, 19:33
Nije tacno vanja :P
vanja na ovom forumu ti je najbolje kad te mrze...ko kad ih ima svakakih...svasta mogu pomislit :D
filip.sk
11-03-2010, 20:29
Hahahaha huska filozof :D
gade hehe...tacno si onaj pravi pravcati gad :D
i ponosan sam na to :D
gad je gad hehe
a huska je nasa ikona, cim ga vidim odma se krstim hehe
filip.sk
11-03-2010, 22:18
Ivan zna premnogu vicove zatoa je i toliko smesan:sivi::sivi::sivi:
:D
ivek sad bih nesto napisao ali dera je to zabranio lupit ce mi bezze ban samo :D...
ali evo da te utjesim :srednji: :D
nadam se da ne mislimo na isto :D posto bih se tada razocarao u tebe :)
ja i ti nikad necemo isto misliti :P :D
tiru ri tiru tra oooooooo tiru ri tiru ra u la la
filip.sk
12-03-2010, 00:32
nanananaana nananan na na najnanana naj nja ninanaj :D
yeah..... keep d rythm ... pp rd pprrd prd prd
filip.sk
12-03-2010, 00:42
ooo pam-pam pam-pam param pam-pam parararamp move ya body
filip.sk
12-03-2010, 01:05
hahahaha:dernek::dernek::dernek:
ja i ti nikad necemo isto misliti :P :D
nadam se :D
filip.sk
13-03-2010, 20:59
jeeee nema me 2 dana,drugarica obrisala fejs,drug obriso fejs,dera nije admin,tube8 promenio dizajn hahhahaha....EEEE pa sta ce biti tek za nedelju dana...
Moca manijacice :D
Dobijes net i odma na tube8.....
hehehehehe...pa nasta covek da HAHAHAHAHAHA....kad nema net :sivi: i onda moram da cekam da mi odu negde moji pa da ga se docepam....Mislim na net :sivi:
Vidim i ti primetio da se promenio dizajn :sivi: Nego kakva je bila ona profesorka iz matematike HAHAHAHAHAHA
filip.sk
14-03-2010, 00:21
Nadji si curu :D
Nisam primetio zato sto ne otvaram taj sajt :P
I mrzim profesorke i matematici ... :)
Ljudi, dajte jedan dobar sajt za vremensku prognozu, koji pokriva cijelu Evropu...
www.vremenskaprognozazacijelueuropu.com
eto je jos na domacem jeziku bolje ne moze :P
http://mojebugojno.net/
nema dalje hehehehe
imas tu link cini mi se ...dolje desno
Tenx hulls, evo ce kisa kod nas sledeca dva vikenda.. uzas...
Huska, kao i uvjek, nisi od koristi :D
EDIT: Jos jedno pitanje, ima li koji web browser opciju da pamti sve passworde koji ukucavate? Ali ne ono, kao pita vas, 'zelite li da zapamtite password', pa vi kliknete yes. Nego, da to automatski radi sam.
zavisi kako kome :P
Ne laprdaj, nego mi odgovori na ovaj edit :D
nisam siguran ali cini mi se da safari pamti ..
EDIT: pojma nemam
nisam siguran ali cini mi se da safari pamti ..
EDIT: pojma nemam
Hehe
@nera- Ima :D
Koji, i kako. Pricaj, glavu ti pametnu ljubim :D
odes na tools (firefox) options i nadjes tamo security, password nesta :)
odes na tools (firefox) options i nadjes tamo security, password nesta :)
Ali ne bih dera da me pita, hocu li da ga zapamtim. Nego, automatski kad se npr. ulogujem na face, da ga on pamti.
eh pa ne vjerujem da to postoji, nego to trebas naci na stranici toj, strihiras ono npr na fb da si uvijek logovan
razlog zasto nema jeste, zamisli odes u net klub i neko to postavio da bi mogao uci na tvoj username nakon sto ti odes, i uopste ne bi znao da je snimljen - ovako te pita jednom i to je to
pa svaki firefox pamti hehe
nera IE koristi...sve mozes nastimat u njemu :D
kod IE jedino reklama valja haha
OMG, is it true liebe Nera :D
nemoj ih napustiti, ostat ce bez korisnika :P
filip.sk
25-03-2010, 19:57
Nera a zasto ti je to toliko vazno?
Ako hocete da budete saucesnici u kriminalno delo onda mu pomognite na Nera, ali ja necu mu reci nista iako znam kako je to mozno :)
Odakle znate sta je naumio nera??
Ne brini se makedonac, necu nikakvu prevaru da pravim. Barem ne veliku... :D
EDIT: Huska, dje to da nadjem na IE? :D
ahahha....cuj ga jos pita gdje da nadje :D...a ja IE nisam otvorio mozda dvije godine :D...tacno si bosanac :D
ahahha....cuj ga jos pita gdje da nadje :D...a ja IE nisam otvorio mozda dvije godine :D...tacno si bosanac :D
E pa klinac, pitam, jer sam do sad trazio i nidje ne mogu da nadjem... Joj, ima da utepam nekoga :D
hahahha...jesam te sad
nego de mi za ovo crveno-crno govno prevedi sta pisu :D
http://www.sportmediaset.mediaset.it/calcio/articoli/articolo30900.shtml
filip.sk
25-03-2010, 20:17
Hahaha nera to ti je Internet Explorer :) hahaha
E mrs znas.. tu pise: Napucala te bivsa.. ponovo :D
ahhahahha...ozbiljno ti kazem de prevedi to da ne moram ja :D...
ajd kome ces ako ne svom jaranu :D
ahhahahha...ozbiljno ti kazem de prevedi to da ne moram ja :D...
ajd kome ces ako ne svom jaranu :D
Pise da se Balotelli i Inter rastavljaju... :D
postoji neki jos bolji browser, citao sam o njemu, mix firefoxa i chromea.. ali nemere mi na um pasti ime, pravo mocan
kromirani firefox :D
nera ;)
nera, evo ja cu se napraviti kulturan, i reci ti da ga je nemoguce skinuti preko neta, odnosno naci ga na netu.. trebas ukljuciti ono automatic update windows sranje, i ono ce ti ponuditi da skines IE najnoviji, ali pazi se koji crack koristis ako ti nije original windows
---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:07 ----------
ali izgleda da grijesim, ne znam u sta si ti gledao hehe: 7.
http://www.soft32.com/download_997.html
http://www.soft32.com/Download/Free/Internet_Explorer/4-997-1.html
mada je 8. najnovija:
http://download.cnet.com/Internet-Explorer/3000-2356_4-10013275.html
postoji 9. za vistu i W7 (to tebi ne treba :D)
de meni dera nadji 9 za w7 :P :D
filip.sk
26-03-2010, 01:43
Zeza se ovaj Huska...
Nera a bas me zanima zasto ti je to ....
Zovite me Mr Hacker Nera ;)
Preko onih enkriptovanih stranica u direktorijumu dje je instaliran browser, ja sam napravio neke izmjene, i nastelao da mi snima sve passworde. Without asking :D
znam sta hoces sa tim...skonto sam te hahah...
:slatki:
Pricajm ti nocas ili sjutra kako je to proslo... :cavke:
filip.sk
26-03-2010, 16:41
Nesto oko FB... :crazzy:
Nera trenira strogocu....
http://www.youtube.com/watch?v=ixIj8C2jexk
znam ja unaprijed kako ce proci - sljiva na oku ne gine :D
Nesto oko FB...
A mozda i sifra za neciji racun ili kreditnu karticu, nisi na to pomislio makedonac? Ne opterecujem se ja oko sitnica kao sto je fb :D
znam ja unaprijed kako ce proci - sljiva na oku ne gine :D
Jaci sam od ovoga :D
oprosti mu boze hehe
Oprostio mi je sto se s tobom druzim, tako da je ovo sitnica... :P
ma kakav ti, ni mrava ne bi ubio :D
filip.sk
27-03-2010, 02:45
Eto nera, znao sam da nesto mutis ti... znao sam da je neko krivicno delo :)
Zato nisam hteo da ti pomognem :)
ja sam se zahebo :P vjerovao sam mu :D
filip.sk
27-03-2010, 03:37
ja sam se zahebo :P vjerovao sam mu :D
Rekao sam ja, ali niko me nece slusati, sada trpite :)
djeste nera i ado525 :D
Evo mene :D
jedva cekam slike crnogorske grupe
odlicno, odlicno, samir je trebao biti sa nama, bilo je vise njihovih navijaca, ali koja tisina na kraju, pokenjani odose :D
dera ..da rasteretimo temu za utakmice pisem ti ovdje :)
kako je bilo? koliko? jeste vi sta slikali?
Enfant Terrible
21-04-2010, 00:49
dera ..da rasteretimo temu za utakmice pisem ti ovdje :)
kako je bilo? koliko? jeste vi sta slikali?
Odgovoriću ti ja. Bili smo ja, Dera, Anais i njegov mlađi brat. Niko od ostalih se nije pojavio (doduše AdiK nije bio u mogućnosti da dođe), iako se uveliko pričalo da će doći. Toliko o ozbiljnosti nekih članova...
Zlatane vis te bar uzivali :P ja sam gledao mec :(
Balotelli#45
21-04-2010, 00:52
al dobro ipak vas je bilo :D i bilo je super :D
---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 23:51 ----------
Zlatane vis te bar uzivali :P ja sam gledao mec :(
ja sa drugovom gledao i on navija za inter al kad smo izasli posle napolje,nemozes nijednog da nadjes Barcinog a ima ih milion,svi iskljucili mobilne i nedelju dana nece iz kuce da izlaze :sivi:
znaci mene niko na mob nije zvao...mislim posle njihovog gola hahahahahah
Balotelli#45
21-04-2010, 00:58
znaci mene niko na mob nije zvao...mislim posle njihovog gola hahahahahah
ni mene valjda znali sta im sledi naslutili kako smo krenuli :D
mene zvali posle gola pedra :D onda im se iznenada ispraznila baterija hehe
Steta sto se tice tog okupljanja nisam redovan na forumu, tako da nisam znao da se okupljate i ja bi naletio :D
Jel bilo meze, alkohola ?
ja mu ne bi dao bona,ja bi ga otjero :sivi: a sto si zbog mene mjenjo avatar ? :vfunny:
da ti ovdje napisem inace cemo imati problema sa zlatanom :D...pa ja lijepo stavio ovo nase siroce bez zuba na avatar i ti rece da je montaza ajd reko bjezi nije to fora promijenit cu...i onda nadjem u gif-u maiconcinu onu proslavu gola protiv jubeta...a i prevelika bila...i stavim lucia na kraju :D
:sivi: a nek si se namucio...a mozda ono i jest prava slika,nema vezze sto nije treniro :D ma reis je kriv i za to :crazzy:
za ovo je kriv uhonja tihic :D
ebo te on... :Da vidi se ba da je slika fotomontaza i po kapi.sta ce mu kapa koji djavo sad.a + i operisan cojk,nisu ga valjda operisali i ostavili nako :sivi:
pa moraju to tako ostavit...to im je predlozio onaj stomatolog iz reklame za blendamed :D
Balotelli#45
23-04-2010, 15:58
ebo te on... :Da vidi se ba da je slika fotomontaza i po kapi.sta ce mu kapa koji djavo sad.a + i operisan cojk,nisu ga valjda operisali i ostavili nako :sivi:
vi bre neznate sta je operacija zuba :sivi:
ja sam skoro operisao zub taj dan kad sam operisao radio sam uvece trening ,to nista ne smeta,al jebeno je dok se istrpi jer su tad bolovi najveci a posle toga nista se i ne oseca kad se izvadi zubni zivac
dragi vanja, to nije operacija zuba
to je jedan malo zahtjevniji postupak.. ali vaditi zivac nije operacija
operacija ti je ako zub npr udje u meso, i ne mos ga izvaditi kljestima, ili ako imas zub i ako ga pokusas izvaditi ode cijela vilica.. ;)
Balotelli#45
23-04-2010, 19:31
dragi vanja, to nije operacija zuba
to je jedan malo zahtjevniji postupak.. ali vaditi zivac nije operacija
operacija ti je ako zub npr udje u meso, i ne mos ga izvaditi kljestima, ili ako imas zub i ako ga pokusas izvaditi ode cijela vilica.. ;)
nisi razumeo...nisam ja reko da je vadjenje zivca celi deo operacije,nego to je najbolniji deo kad ti spale zivac pa posle rade sve ostalo,meni su davali 2-3 anestezije i tek je treca delovala ,dok nije pocela drao sam se ko konj,i znam valjda sta sam radio nisam prolupao... :)
Dragi Vanja ..ovdje svi hoce da dokazu da si ti prolupao ..nedaj se brate! :D
Znam kako ti je ;)
Balotelli#45
23-04-2010, 21:31
:mad:jebo vas vise,jel svaki post mora da pocne dragi vanja
dragi vanja
ne slusaj ih, ljudi su zli :D
Balotelli#45
24-04-2010, 00:56
dragi vanja
ne slusaj ih, ljudi su zli :D
:srednji: jao kad ovako provociraju :D
Dragi vanja... nista, samo si mi drag :P :D
Dragi vanja...sto si sebi ovo dopustio da te ovako zajebaju :D
Balotelli#45
24-04-2010, 13:16
Dragi vanja... nista, samo si mi drag :P
bezi od mene nisam peder :D imas ivana :sivi:
Dragi vanja...sto si sebi ovo dopustio da te ovako zajebaju :D
mnogo sam im ja dopustio,od sutra okrecem novi list :sivi:
Na danasnji dan 4. maja navršava se 30 godina od smrti Josipa Broza Tita, Maršala Jugoslavije. :(
http://www.sdp.ba/Default.aspx?categoryId=56&sub=1&contentId=13411
Dzon Dilindzer
04-05-2010, 14:09
daj nek neko dovuce koju navijacicu intera na forum,jel moguce da ih nema :D
Dzon Dilindzer
19-05-2010, 15:37
ovo je staro ali ja sam se ismijo jebiga :D ee trivela...trivela :D
zajebancija je upucena nama
"Kako inter provodi dane"
8.00 sati : Mourinho se ustaje i gledajuci se u ogledalo njezno sebi kaze "Volim te"
8:30 : Adriano zatvara kafanu i ide na trening ( u vecini slusacaja spava te 5 minuta dok vozi auto od diskoteke do terena za trening )
9.00 sati : igraci stizu do terena za trening. Muntari pita Materazzia moze li mu pomoci sa jezikom jer je Materazzi jedini Italijan, ali posle 5 ukapira je je Materazzi gori nego on, poklanja mu rjecnik i trazi pomoc od Javiera Zanettia.
10.00 sati : Mancini zove da pita zasto mu ovaj mjesec nije usla plata jer treba da plati estetistu. Javlja se Mourinho , Mincini spusta slusalicu i zove Morattia na mobilni i placuci kaze "Rekao si im da si sa njim raskinuuo!!!"
10.10 : Quaresma isprobava cuvenu "trivelu". Tri mrtva goluba
10.20 : jedan boy scout navijac intera pomaze Figu da predje ulicu i stigne do terena za trening.
10.30 : Mourinho isprobava taktiku "Dajte loptu Ibrahimovicu i neka nam je Bog u pomoc"
11.00 sati : Quaresma isprobava ponovo "trivelu". Teska povreda jednog zidara koji je radio radove na jednoj zgradi blizu terena.
15.00 sati : Mourinho zavrsio da pise sebi ljubavno pismo , i salje ga sebi postom.
15.30 : Quaresma opet isprobava "trivelu". ovog puta pogadja katetar Figa
16.00 sati : Mourinho ima novu taktiku "Ibra spasi nas ti"
17.00 sati : Burdisso pokusava da stopira loptu, ona se odbija ide u raslje i postize gol.
17.15 : Quaresma ooooopet isprobava "trivelu". Mourinho mu skrece paznju da nema vise lopti, da ne mogu vazda da idu da kupe lopte po Milanu i da je malo ali malo poceo da lomi kur.. sa ti centarsutima !
18.00 sati : Stize Adriano i pita u koliko se jede.
18.15 : Mourinho ispita igrace. Na pitanje "Dakle , znate li sta treba da radite?" Svi u glasu odgovaraju "Treba da damo loptu Ibrahimovicu" Svi osim Materazzia koji kao uvjek ne kapira pitanje i kaze "Prisutan sam ! "
18.30 : igraci se vracu svojim kucama , Adriano u svoju Diskoteku a Figo u Staracki Dom !
22.00 : Mourinho vise puta za redom vodi ljubav sam sa sobom i na kraju sebi kaze " Kao uvjek si bio savrsen"
24.00 sata : u krevetu, kad ga niko ne gleda, u potpunoj tisini, Quaresma opet isprobava "trivelu"
Grujinho
19-05-2010, 15:42
hahaha...najjača je prva od mourinha :D
24.00 sata : u krevetu, kad ga niko ne gleda, u potpunoj tisini, Quaresma opet isprobava "trivelu"
znaci oplako sam na ovo... :sivi: :vfunny:
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.