View Full Version : Laprdanje
pa sta ce se drugo ocekivat od tebe... samo dzaba bogu dane trosis
USrao sam celu godinu ucenja...Falice mi 1 ocena.... :( Vera stipsa :) - Mocin status na fb. :vfunny::vfunny:
nemoj kakit, sta je bilo
CurvaNord69
19-06-2009, 00:46
Moca pao, jbg moca, sad ces opet u vrtic nazad.
ma nije ponavljao nego mu verovatno fali jedna ocena za odlicno
P.S on je streber :P
Moca pao, jbg moca, sad ces opet u vrtic nazad.
Curva ne staj mu na zulj..pa nije mu svejedno :mad:
znam, imam 3 :D
hahahahahahahah e e ima 3 i zna brojat samo do 3 :sivi:
bojim se da uskoro pored one teme zenske ne nastane i muski :P
e sad si ga pretjera :P
heheh, sta ja znam, a ako je zatvorim, rece da nisam demokrata :)
Goal.com bira 50 najboljih igraca svijeta za ovu sezonu... Pogledajte cija dvojica su na cover picture :D
http://i.goal.com/files/images/stats/goal/en_GB/stage/46171_hp.jpg
pa zasto u laprdanje hehe
pa zasto u laprdanje hehe
Eto, jer nije neka konkretna vijest, pa da ne spamamo (jos vise0 ostale vazne teme :D
da ostavimo prostor za vaznije teme (arnautovic) :P
milito definitivno otpada :)
ma milito je prvi niko mu nije ni do kolena :)
Bolje biti pijan nego star :)
http://www.youtube.com/watch?v=zraVg1KU_Ac
Bolje biti pijan nego star :)
http://www.youtube.com/watch?v=zraVg1KU_Ac
http://beneamata.com/showthread.php?p=29336#post29336
ocigledno je da si ti pjan :D
http://beneamata.com/showthread.php?p=29336#post29336
ocigledno je da si ti pjan :D
Uvijek ti primijetis kad ne treba :D
Uvijek ti primijetis kad ne treba :D
hehehe ajmo mi jednom za inter :zzzdravo:
hehehe ajmo mi jednom za inter :zzzdravo:
Živio Huška :zzzdravo: :tabla:
Živio Huška :zzzdravo: :tabla:
bez kvakice molim lijepo :D nije Huška vec Huska :D :podrig:
bez kvakice molim lijepo :D nije Huška vec Huska :D :podrig:
Huška ovako cemo slavit kad osvojimo ligu sampiona..mozes zamislit koje ce to prosipanje bit a morace nekad vala :podrig: :miniforza:
Huska dejo Huska a ne Huška :D hehehe a ko ce cekat da osvojimo lp ima da slavimo prvi gol millita u sluzbenoj tekmi heheh a onda i eto'ov heheh
:podrig::podrig:
huSka ajmo na po jednu :zzzdravo:
heheh aj more :zzzdravo: ti si ovaj desni hahaha :podrig:
:vfunny: ajmo sad dosta sa spamanjem nego ja idem da spavam pa se budim malo prije 5 :D
hahaha sva sreca pa dere nema hehehe aj zdrao pa se cujemo kasnije
---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:04 ----------
hahahaha ko ovo prebaci ovamo hehehe.... ajd svedno nista ne radite pa malo posla ne skodi hehehe
Quaresma#7
23-07-2009, 14:39
Ima li ko od naših bar šta završeno od škole :D
Ima li ko od naših bar šta završeno od škole :D
Ja ti garantujem da su svi zavrsili bar cetiri razreda osnovne :D
Ja ti garantujem da su svi zavrsili bar cetiri razreda osnovne :D
quaresma mi je nesiguran sto se tih 4 razreda tice :D :crazzy:
quaresma mi je nesiguran sto se tih 4 razreda tice :D :crazzy:
Sta ti je ba, Q bio ucenik generacije :D
znao sam da ce pribacit :crazzy: ovo je mauro ko kruh :D
a sto se Q tice ucenik genracije u .... :D
ahahaha a ja sam znao da ćeš odmah morat komentirat :D
ja samo znam da je Q uvijek sjedio u zadnjoj klupi (šta god to značilo)
ahahaha a ja sam znao da ćeš odmah morat komentirat :D
ja samo znam da je Q uvijek sjedio u zadnjoj klupi (šta god to značilo)
ja sta cu nego komentirat kad se pravis..... :D :D
a sto se Q i zadnje klupe tice :crazzy::crazzy:
čuj Huska ja sam siguran da trivela svaki dan nakon treninga malo onak iz gušta vježba u Autocadu, može ti bit instruktor sigurno :D
ma moze meni svako bit instruktor u tom sranju kad ga ne kontam ni 2% :D :D
P.S. samo me malo zabrinjava onaj sve Vas volim :worried: al dobro nadam se da to nije onakva ljubav hheheh
barem tebe to nebi trebalo zabrinjavat :crazzy:
ma moze meni svako bit instruktor u tom sranju kad ga ne kontam ni 2% :D :D
barem tebe to nebi trebalo zabrinjavat :crazzy:
ma dobro čovjek se izjasnio kasnije :D mene je zabrinjavalo ali kužiš za to su sretni ivan i taj đir :D
ma dobro čovjek se izjasnio kasnije :D mene je zabrinjavalo ali kužiš za to su sretni ivan i taj đir :D
:vfunny::vfunny: nemoj tako ba ivek je nevinasce njega i maloljetnice siluju :D
http://i30.tinypic.com/2s9rdzp.jpg
:crazy: :crazzy:
ma dobro čovjek se izjasnio kasnije :D mene je zabrinjavalo ali kužiš za to su sretni ivan i taj đir
:mad::confused:
nemoj tako ba ivek je nevinasce njega i maloljetnice siluju :D
:D
posto znam da ce mauro obrisat :D sta god da vise napisem tamo pa evo ovdje
Bice i Nina. A ja cu isto bacit pogled :D Na Anu, Ninu i onu trecu.. Onu srbijanku.. ufffa
http://media.svetestrade.com/inline/sr/3/3962e5537b4b8dcbca4564e366c1620d.jpg
http://media.svetestrade.com/inline/sr/d/d975cee3084a9978238bb672ecf19dbc.jpg
ajd povedi i mene nera :D
posto znam da ce mauro obrisat :D sta god da vise napisem tamo pa evo ovdje
ajd povedi i mene nera :D
Nemoj mi reci da je Mauro moderator?? :crazzy: :P
Huska, zao mi je. Kad su zene u pitanju, ne dijelim :D
Nemoj mi reci da je Mauro moderator?? :crazzy: :P
Huska, zao mi je. Kad su zene u pitanju, ne dijelim :D
a jasta je ko fol neki mod pa stalno zajebaje :D
a sto se zena tice samo ti mene povedi heheh ostalo je na meni :D
a jasta je ko fol neki mod pa stalno zajebaje :D
a sto se zena tice samo ti mene povedi heheh ostalo je na meni :D
Sad je on neka faca tobos :D
Dobro ajde, cekam te u 20h ispred moje kuce :P
a di sad ''tamo''? nisam ti nikad ništa brisao samo par puta premjestio ( i to ne samo tebi huska da ne biš mislio da imam pik na tebe) par postova u ''prikladnije'' teme
jebi ga teško je pratit čitat post po post ja znam kako je meni kad samo dođem na kraj dana ako nisam taj dan čitao i uspijet sve pratit, onda neko nešto napiše nešto i onda mu se odgovori pa zar ti ne čitaš šta smo pisali
ima ovdje ljudi kao krajišnik, djeneral i ostali koji ne dolaze tako često i teško im je pročitat sve, naravno, i ja sam taj koji ponekad pretjera i stavlja neprikladne komentare u neke teme, cilj je neke teme učiniti više ''čitljivima'', ali ne brini ja imam sada prava samo na dio ''igrajmo se'' očito si se ti bunio deri pa mi skinuo prvotni status hehehe
ma mali se ufuro pravo heheh
ajd bit cu ja u 19 ispred heeh
edit: ahhahahah mauro kralju znas da volim da te zajebajem hehehe shvatam da je ruzno to bezze zabacivat teme sa glupostima al sta cu ....nera je kriv :D
cus Nera.. Ja se samo salim, a ti pustas zlu krv :P mauro, ti znas, ti si moj favorit :D
cus Nera.. Ja se samo salim, a ti pustas zlu krv :P mauro, ti znas, ti si moj favorit :D
haha ti ti ti si za sve kriv :D eto vidi ode sad cojk sad ce ko i curva trazit da mu se ubaci kakav smajli da se vrati :D
a di sad ''tamo''? nisam ti nikad ništa brisao samo par puta premjestio ( i to ne samo tebi huska da ne biš mislio da imam pik na tebe) par postova u ''prikladnije'' teme
jebi ga teško je pratit čitat post po post ja znam kako je meni kad samo dođem na kraj dana ako nisam taj dan čitao i uspijet sve pratit, onda neko nešto napiše nešto i onda mu se odgovori pa zar ti ne čitaš šta smo pisali
ima ovdje ljudi kao krajišnik, djeneral i ostali koji ne dolaze tako često i teško im je pročitat sve, naravno, i ja sam taj koji ponekad pretjera i stavlja neprikladne komentare u neke teme, cilj je neke teme učiniti više ''čitljivima'', ali ne brini ja imam sada prava samo na dio ''igrajmo se'' očito si se ti bunio deri pa mi skinuo prvotni status hehehe
pa neka onda oni dolaze cesce
pa neka onda oni dolaze cesce
vjerojatno rade ljudi, da ne govorim i da nakon posla imaju posla možda, žena djeca tko zna, prema tome...
vjerojatno rade ljudi, da ne govorim i da nakon posla imaju posla možda, žena djeca tko zna, prema tome...
ma najbitnije da smo mi 20tak (aktivnih) clanova u toku :) za generala mi puca kurac hehe
zao mi je krajisnika ali njega i onako zanima samo transfer zona:D
Balotelli#45
30-07-2009, 00:22
:sivi: :sivi: haha kakve se rasprave ovde vode dok ja nisam tu :D
:sivi: :sivi: haha kakve se rasprave ovde vode dok ja nisam tu :D
pa normalno mi to rijesimo dok tebe nema da se ti ne zamaras sa tim bezze :D
Komitski Đeneral
30-07-2009, 10:22
ma najbitnije da smo mi 20tak (aktivnih) clanova u toku :) za generala mi puca kurac hehe
zao mi je krajisnika ali njega i onako zanima samo transfer zona:D
Ima Đeneral jedne dobre velike merdevine, pa ce ti ih on dati, da mu jednom konacno za svagda vise sidjesh s kurca...
Stvarno ivane, ovo ti nije trebalo...
Balotelli#45
30-07-2009, 12:03
on mislio da Djeneral nije tu :D hehe al sta ga briga ako to stvarno misli onda nemoze mu se zameriti :D
ma mali se ufuro :D postao je gori od maura :crazzy:
ma mali se ufuro :D postao je gori od maura :crazzy:
Kako su se oni raspistoljili, vidis li ti to kolega? Opasni su postali :crazzy:
Kako su se oni raspistoljili, vidis li ti to kolega? Opasni su postali :crazzy:
jest vala bas :crazzy:
Enfant Terrible
30-07-2009, 12:40
za generala mi puca kurac hehe
Ovo je bilo nekorektno od tebe, i zaista nepotrebno.
Ima Đeneral jedne dobre velike merdevine, pa ce ti ih on dati, da mu jednom konacno za svagda vise sidjesh s kurca...
ma jebi se
bolje gledaj svoja posla
hehe al sta ga briga ako to stvarno misli onda nemoze mu se zameriti :D
upravo tako
Ovo je bilo nekorektno od tebe, i zaista nepotrebno.
nema potrebe da se mesas u tudja posla
ivane, ban na par sati ti ne gine
vidi malog jest se nabrijo :D
ivane, ban na par sati ti ne gine
zasto? znaci vise covek ne moze reci svoje misljenje
procitaj pravila pa ces shvatiti da misljenje nije psovka
na kolko si ga banovo :D ako se smije znati
za sada na dan, ali ne znam da li je ovo on
heheh zlatane, izgleda da mu je moca ukrao pass i sve to nabacao :D
Enfant Terrible
30-07-2009, 13:37
heheh zlatane, izgleda da mu je moca ukrao pass i sve to nabacao :D
Ok onda ću obrisati svoj post, ali neka se ono ne ponovi više, jer će me raspizditi pa će obojica na hlađenje :)
jos nakraju ja ispade kriv...ste vi normalni ljudi...sto bi ja vredjao Generala,mi smo uvek bili u dobrim odnosima (al zamalo)....a zlatane sramota sta si ispricao za druga...c..c..c..pokri se usima....tako da izvredjas momka,eno ga sad sedi u wc-u i place,lije ko kisa..... :D:D
Ja cu se ogradim od svega,jer stvarno nisam nista uradio....mora da je vuxa umesao svoje prste AGAIN muhahahah :sivi::sivi:
Enfant Terrible
30-07-2009, 13:44
jos nakraju ja ispade kriv...ste vi normalni ljudi...sto bi ja vredjao Generala,mi smo uvek bili u dobrim odnosima (al zamalo)....a zlatane sramota sta si ispricao za druga...c..c..c..pokri se usima....tako da izvredjas momka,eno ga sad sedi u wc-u i place,lije ko kisa..... :D:D
Ja cu se ogradim od svega,jer stvarno nisam nista uradio....mora da je vuxa umesao svoje prste AGAIN muhahahah :sivi::sivi:
Ukoliko je ono bio on, stojim iza svake izgovorene riječi. Ukoliko nije bio on, onda se nije odnosilo na njeg, i završena priča.
Ja ne znam šta je bilo, ko je kriv, ko je pisao iza onog profila, ali ukoliko je neko s ovog foruma provalio u tuđi account, biće sankcioniran 1000000%.
ma eno ga na msn samo se cereka...sve je on to skuvao:)
ne znam sta je poslao deri na mail...
moca kriv si....ako mi nedadnes email od seke hhehehe
slažem se, daj vamo mail od sestre
Bespaltno obavestenje....:Moca trenutno jede virslu,molimo vas pozovite kasnije....:D
za sve je mauro kriv :D nemojta dzaba mocu krivit momak je cist 100% :crazzy:
bolje gledaj svoja posla
Cujes ovoga.. A sto mi je bolje? Da neces sto da preduzmes? Suti, 'e ti je bolje...
ahhaha evo ga i nera je popizdio :D jbt sta jedan cojk moze napravit zavadi se sa pola foruma u roku tri minute hehehe
ahhaha evo ga i nera je popizdio :D jbt sta jedan cojk moze napravit zavadi se sa pola foruma u roku tri minute hehehe
Ma rekao mi sad da se zezao.. Ali, dodjem, i iz nicega vidim, sve nas salje u q, i sa svima se svadja, sto znam.. Iz cista mira "bolje ti je da gledas svoja posla" :crazzy:
za sve je mauro kriv :D nemojta dzaba mocu krivit momak je cist 100% :crazzy:
ajde dosta više
Aham Huska... pa se ti zezaj :D
Inace, Huska, idem nocas :P
http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1972/214/76/1203504871/n1203504871_30066249_3882.jpg
:crazzy:
ahahah vidi maura sto se kofrci :D
@nera mrs gade jedan :D aaa vidi je hmm :D
http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1933/93/114/40684762620/n40684762620_1730177_1783.jpg
Ovako ce meni da sipa gorivo kad se smuvamo od nocas :D
ahahhaha sad bi nesto napiso a bolje je da sutim recu ti na fejsu nesto necu ovdje pred masom :D
nisam ja fukara ja sam jalijas a ado je fukara :D :D
jeste ludi, sta - obicna pjevaljka, nije Derica Derakovic :D
de dera sta ti znas :D ...a da ti ta tvoja nije sta u fameliji :crazzy::crazzy:
heheh, pa vidis da sam izmislio, ijaooo huska :D
a nemoj dera, prelijepa je... Jos da me onaj Mauro zovne kod njega nedje, pa da svratim do nje :D
@dera jbm te znam da jesi zato sam i reko... a i stavio na kraju ovog uhonju sto se kesla :D
nego sta mislite kad ce konacno doci jedan normalan novi clan na forum :D
dera eto prijedloga za ovo kladjenje :D moglo bi se sta tako napravit :D
Enfant Terrible
30-07-2009, 17:15
nego sta mislite kad ce konacno doci jedan normalan novi clan na forum :D
Imamo ga- Iggy ;)
Imamo ga- Iggy ;)
On i onaj.. Krajsnik, cini mi se. Ali treceg necemo naci ni pomocu magicne kugle :crazzy:
uh vidis zaboravio na njega... jbg nisam namjerno :D ovdje ti je odnos 1:10 u korist ovih clanova(ako se ih moze uopste nazvat clanovima :D )
@nera ahhaaha nera dobra ti ta :D
doći će i treći, i četvrti, i peti itd... ako manje spemate pogotovo huska i ako forum bude bio malo pregledniji
:P
a sta ja spamam vidis da samo pisem po ovoj temi laprdanje :D a ovdje se moze svasta pisat :D a ako ponekad izletim u nekoj drugoj jbg mora se :D
Huska, nesto se gospodin iz Rijeke nameracio na tebe. Eto, samo cemo spemat u "Laprdanje", tu ionako samo ludi ulaze :D :crazzy:
Huska, nesto se gospodin iz Rijeke nameracio na tebe. Eto, samo cemo spemat u "Laprdanje", tu ionako samo ludi ulaze :D :crazzy:
a reko sam ti vec mali se ufuro nesto :D.. prisiljava me da odem na godisnji u rijeku :D
:rolleyes: sumnjam da možeš pričat u množini, i za husku garantirat
a reko sam ti vec mali se ufuro nesto :D.. prisiljava me da odem na godisnji u rijeku :D
Znas kako, kriza je, pa treba para od turista :D Kod nas ovamo, nema turista ni za lijek.. Svi utekli kad je Moca dosao :crazzy:
EDIT: @mauro, za Husku ni majka rodjena ne moze garantirati, a ne ja :D
pa jel ti neki dan dosao nas brat sa vezama :)
---------- Post added at 16:24 ---------- Previous post was at 16:24 ----------
Imamo ga- Iggy ;)
preduhitri me
:rolleyes: sumnjam da možeš pričat u množini, i za husku garantirat
:crazzy: ahhahah samo ti nastavi tako :D
@nera-mogo bi ja na koncert veceras :D
pa odi, odite da forum malo izdahne bar na koj sat :rolleyes:
Huskicu, dobrodosao si. Ja te cekam :D
mauro, a ti si se stvarno promijenio sa ovim novim zaduzenjem. Sazrio si kao covjek :P
Ozb sad, mi se salimo, ali evo.. Pazicemo druge topice, pa cemo sve ovdje lupat. Huska, ovo nam je odsad mjesto za randevou :D
vidi malog jest se podigo :D... imas srece sto moram ici spajz krecit inace se nebi pomakeo odavde :D
@nera-eto moze dogovoreno vise nigdje ne spamamo... al jbg i ako gdje izletim kriv je ovaj bilanista... il mauro :D
ja vas nista ne kontam
mauro-nera-huska konflikt
Bilanista.. majke mi, on me povuce za jezik u nano sekundi.. A i ovaj mauro spama uvjek po malo :P
EDIT: dera - ja i Huska se salimo, a mauro od kad je moderator, stalno izigrava uciteljicu :D
Bilanista.. majke mi, on me povuce za jezik u nano sekundi.. A i ovaj mauro spama uvjek po malo :P
EDIT: dera - ja i Huska se salimo, a mauro od kad je moderator, stalno izigrava uciteljicu :D
:crazzy: jest jest dera upravu je nera sigurno :D a i ako bude kakvog konflikta mi to necemo ovako mi cemo to u 4 odnosno 6 ociju :D
mauro eto odo ja budi pametan dok me nema :D... i vidi ko spama malo obidji onu temi o bilanu :D
http://www.beneamata.com/showpost.php?p=31784&postcount=278
Preko satelitske nesto.
http://www.beneamata.com/showpost.php?p=31785&postcount=279
Tacno. Ne valja to nsita :D
http://www.beneamata.com/showpost.php?p=31797&postcount=280
Fukso, ti si me pitao kako i sto to oko SKY-a, nisam ja progovarao d tada :P
ehehe mrs tam .... jesi sam reko da ti danas dolaze majstori to postavit :D.. i onda si razvalio pricu o tome :D
usput ako kome treba kakav majstor za krecenja, farbanje stolarije, ograda,kapija, za silikoniranje taj sam :D... za vise inf. obratite mi se putm PP :D
ehehe mrs tam .... jesi sam reko da ti danas dolaze majstori to postavit :D.. i onda si razvalio pricu o tome
usput ako kome treba kakav majstor za krecenja, farbanje stolarije, ograda,kapija, za silikoniranje taj sam ... za vise inf. obratite mi se putm PP :D
Nije PP, nego PM , seljaku :P
Vidis kako odma bacam link ovdje, da ne spamamo u druge topice :crazzy:
Jesmo dobri kao hleb od prekjuce :yes:
a jebote pp ili pm isti k____ :D...
a uvijek smo mi bili pametni(ja i ti ) :D :D... samo mauro preuvelicava stvari :D
nego imas li kakvog posla za kolegu... da se koja para zaradi
a jebote pp ili pm isti k____ :D...
a uvijek smo mi bili pametni(ja i ti ) :D ... samo mauro preuvelicava stvari :D
nego imas li kakvog posla za kolegu... da se koja para zaradi
Imam nesto...
Jednu djevojku treba po****** , jer nije se do sad, znas kako, ruzna je.. Ali je kinta dobra... I normalno, placa u eure :D
EDIT: Kolega, kakv mi je skakavac usao u sobu sad. Ali, sam mu hebao oca, udario sam ga barem 10 puta posto je pao.. I dalje je mrdao :D
a i ti isto jebote, ja jučer skakavca baš ulovio, i lijepo ga bacio van
iz dva razloga ne ubijam životinje:
1. ne sviđa mi se da mi razlog bude samo zato što ''to mogu''
2. šta god ubiješ ostavlja mrlju(čak i jako malu neki put al nebitno) pa ti poslje čisti
e sad bi neko reko ne da mi se nosit van to što ulovim, a kad ubiješ nešto na zidu padne na pod i opet moraš to iznijet van, ili ti to stoji na podu neodređeno vrijeme
a ja ovako ne ubijem ništa i ne prljam ništa
imam tu svoju magičnu prozirnu plastičnu kutijicu sa poklopcem naravno i lijepo sve se lovi i baca van
od početka ovog ljeta svega je bilo u toj kutijici, stonoge, pauci, eto jučer i bubamara, noćne leptirčine...komarci(evo njih ubijam ajde al oni bodu pa je to osveta, al samo njih :D)
i ti još udaraš ko žena jebote bar ga ubi iz prve nego ga mučiš, ccc
:vfunny: Htjeo sam da ga isceram napolje, otvorio mu sirom prozor i jos namjerno udario nekolika puta pored njega, a on sve skace ka ormaru (mozda mu se neka jakna svidjela :D ). I dok sam jos jednom htjeo da ga "zaplasim", zakacim se o komodi koja drzi TV. Tacno na ivicu, i rasjecem se tacno preko trbusnih. Evo, rez mi 6cm, sad sam mjerio. I to nije bezvezan. E tu sam popizdio, i slomio ga :bash: ali, udarim ga nekolika puta papucom, a on i dalje ziv. Tako da sam morao uvjerljivije svakim putem da udarim :crazzy::crazzy:
bože pa ti skoro da se ubiješ da biš skakavca istjerao :rolleyes:
pisat će u novinama :''Nađen mrtav u svojem stanu, zasad u potpuno nepoznatim i nejasnim okolnostima, jedini trag istražiteljima je papuča koju je držao u ruci i koja je i pripadala nesretniku''
:rolleyes:
:vfunny: Ma sve necu, necu (sjetio sam te se, jer si mi i prije nedje drzao predavanje kako ne treba ubijati insekte, a jos znam da podrzavas PETU), pa reko, ajde da i ja budem dobar. Ali, jbg, to mi nije sudjeno.
I'm not one of you :demon:
ma kakva PETA, tamo prepuno licemjera
ma kakva PETA, tamo prepuno licemjera
Znam da si svasta pricao za Cindy Crawford jer je imala nekakve krznene kapute, pa se sjetih :D (ja to sve povezem sa zenama) :D
hehe pa svako pamti tako što s nečim povezuje, a dobro tebi su žene poveznice...a tako je i kod mene :D
Logika, kao sam Mujom i Hasom ( i akvarijumom ) :D
EDIT: Ja tek sad vidjeh da se ovdje broje postovi. Mislio sam da je dera to makao, kao u nove clanove. Bolje bi bilo da je :D
mauro, mislis rade a ne pauci hehehe
ee koji ste vi skakavci jbt :D....
@nera- moze ba heheeh ako su pare dobre :D
http://www.beneamata.com/showpost.php?p=31907&postcount=315
Kolega, dobrodosao si u svako doba :D
to volim cut hehe...
Samo, vidji, psssst.... nemoj Maura dovoditi sa sobom :D :crazzy:
ahah nisam ni mislio :D pa da nam se pravi pametan tamo :D... povest cu mocu da imamo koga udarat ako nas nasi naljute :D
ahah nisam ni mislio :D pa da nam se pravi pametan tamo :D... povest cu mocu da imamo koga udarat ako nas nasi naljute :D
Citas mi misli u oba slucaja :crazzy:
dobro dobro pitat ćete vi maura kad vam bude trebalo nešto ..dada
huska pazi se da ti ne skinem koj bod u tablici :P a i tebi nera hehe
mauro, mi te volimo, samo se salimo :zzzdravo::D
mauro, mi te volimo, samo se salimo :zzzdravo::D
govori u svoje ime :crazzy:
šalite se svi slobodno ali svaki drugi post se mene spominje, ovaj huska samo na mene razmišlja izgleda, da je pripadnik ljepšeg spola još ajde al ovako, hmm..
:vfunny::vfunny: Huska, si derpe? :crazzy::crazzy:
moram tebe kad ostale nesmijem mauro :D oni zajebani znas :crazzy:a ti dusa od cojka :D
@nera: nisam ja mauro :D
Ma ....JA dodjem da deri skrism antenu i idem nazad ...kad nemozemo mi da gledamo,da nemoze ni on:D
Choda_Bg
31-07-2009, 17:24
...ostali su samo dugmici...
i sad sam otkrio zašto stalno pijem a nije od vrućine, štuca mi se uvijek jer me ti huskiću spominješ svake 2 minute
...ostali su samo dugmici...
brat moj :D
e mauro da vidis kako je meni :D nema me 2 minuta,a vec me ogovarate:P
i sad sam otkrio zašto stalno pijem a nije od vrućine, štuca mi se uvijek jer me ti huskiću spominješ svake 2 minute
:crazzy: sta cu ja naviko nesto na to tvoje ime jbg :D
ma nera i huska su dve radio mileve :D :sivi:
narode mozel se kako izbrisat onaj glas ocu ja ponovo glasat :D nisam znao da ce ivek dobit trajni ban ako vecina bude za DA
i grujo je pogrijesio tako da je 1:1, isto di dodje, a i fer je da glasas na pitanje, a ne na poslijedice :D
haj ti hulletu to pokazi, da te banuje s'pika :D
haj ti hulletu to pokazi, da te banuje s'pika :D
ma nece hulle mene ;)
to ti samo mislis :D zna dera hulleta u dusu ne govori ono ovo dzaba :D :D .... a jos se nisi onom svalercini izvino sta cekas :D
---------- Post added 01-08-2009 at 00:07 ---------- Previous post was 31-07-2009 at 23:48 ----------
dera jesi ti iskljucio brojac postova za ovu temu :D.... ako jesi da dzaba ne pisem ovdje vise ahahhah... salim se..ozb. aj odg.
Balotelli#45
01-08-2009, 01:09
dera nije duzan da odgovori na takvo pitanje :D
aj vanja ne seri :D .... dera bilo bi lijepo kad bi to uradio jel tako mauro :D
Balotelli#45
01-08-2009, 01:12
aj vanja ne seri :D .... dera bilo bi lijepo kad bi to uradio jel tako mauro :D
huska ne seri :D
a čuj ovo je laprdanje hehe
a ja to najvise zbog nere nije to zbog mene nije bgm :D
---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:14 ----------
nidje veze vanja, i skidaj taj dugi signature dok te nisam pojeo
fala bogu pa se sjatio i to da mu kazes :D a mene si znao zajeb. za dva reda :D nek neke dera:D
Balotelli#45
01-08-2009, 01:31
ma pretio mi on i preko pm-a :D
i ti se pravis gluh :D kao da nije ajd dobro odsad cu i ja tako :D
ma pretio mi on i preko pm-a :D
pa si bezao dok si mogao hehe
Balotelli#45
01-08-2009, 01:34
pa sutra cu ga promenim nemogu sad pospan sam :D
dera, makni ovdje brojac postova. Da mozemo da laprdamo, a da se ne primjecuje. Ispadam top psoter na dan, jer laprdam sa Huskom ( a inace, to nas sve Mauro izaziva :crazzy:) :D
dera, makni ovdje brojac postova. Da mozemo da laprdamo, a da se ne primjecuje. Ispadam top psoter na dan, jer laprdam sa Huskom ( a inace, to nas sve Mauro izaziva :crazzy:) :D
ubit ce nas mauro :D
eto dera vidis da se i on slaze samnom iskljuci ovo... ajd barem nama dvojici ako ostali nece :D da mozemo na miru da pricamo :D
Tacno tako. Siti da se ispricamo, a ne kao oni shminkeri, po tri recenice, a ostatak samo gledaju okolo :D
Tacno tako. Siti da se ispricamo, a ne kao oni shminkeri, po tri recenice, a ostatak samo gledaju okolo :D
bravo majstore tako se zbori :D... nego jel bilo sta :D
a kad cu ja onda stici maura :(
bravo majstore tako se zbori :D... nego jel bilo sta :D
Aha... ajde ukljuci se online na fejs na minut :D
Aha... ajde ukljuci se online na fejs na minut :D
tu sam ja :D malo bolje gledaj :D
ocu i ja da mi se iskljuci to...grize me savest kad vidim kolki sam spamer:D
nemoze preko reda... ajd sad vrati se nazad uzmi zahtjev popuni i predaj ga na salter 3 ako zelis da se i tebi iskljuci
ja doso do saltera kaze pauza...ma turim im ja pauzu u dupe nevaspitanu :sivi:
zar se u ovoj temi nebroje postovi?
ja doso do saltera kaze pauza...ma turim im ja pauzu u dupe nevaspitanu :sivi:
zar se u ovoj temi nebroje postovi?
HAHAHA baksuze jedan :D
a mozda je dera iskljucio ajd sad cemo provjerit :D imo sam 1402 ako ostane onda je iskljucio :D
nije ostalo....hehehe...ajmo sada svi LAPRDAJMOOOOO:sivi:
samo ti a kad dera dodje ima da te zadavi :D.... odo ja spavat ajd zdrao i uzivaj u laprdanju :D
sada postajte do mile volje
Balotelli#45
01-08-2009, 12:26
meni jos nemoj da iskljucujes ovde nije mi stiglo garantno pismo :D
P.S ovaj huska i nera se smuvali preko fb-a :sivi: :sivi:
nisu se smuvali, oni su samo veoma dobri drugari :D
vanja smuvamo ti mi kakvu komsinicu :D...
@dera fala :D
Balotelli#45
01-08-2009, 23:17
slobodno :D
pa imas li kakvu :D
i mici to iz siga dok te ja nisam ufatio u svoje ruke :D... mauro ne stvaraj mi problema sa ovim svojim izjavama :D
ako ne izbriše on sam ću mu ja
e baš onaj drugi neću :P ;)
pa sta cekas mauro brisi to :D... ajd da tu stoji ivanovo ime pa neka :D
petnaest miliona dvije stotine sedamdeset i cetiri konvertibilne marke i jedanaest miliona eura neoznacenih u kesama fis vitez
ili
petnaestmilionadvijestotinesedamdesetcetiriKM i jedanaestmilionaevra
hulle je upozna Mocu licno, izgleda :D
@vanja, smuvam ti djevojku :P
Balotelli#45
02-08-2009, 13:39
jbg nije mi huska devojka :sivi: :sivi:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ToTk5B4_ZAQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ToTk5B4_ZAQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
vanja uzivaj :P :P
Balotelli#45
02-08-2009, 18:05
vidim ti si sav srecan :sivi: :sivi: :sivi:
od njih bi za vieiru izvukli 53 miliona i jos 100 ako ovaj da 30 gola ove sezone :sivi:
:sivi:
pa zato i jesu smiješni
kupuj igrača za duplo više od koliko vrijedi pa ga prodaj za pola
kao kad moca igra biljar, puukni pa šta bude ahahhaha
ne seri :D znam da te moca rastura na bilijaru :D
Balotelli#45
06-08-2009, 13:13
Kad če biti prezentacija Arnautoviča?
Verovatno sutra :sivi: :sivi: :sivi:
kaze da je lopta okrugla....al i on laze
prezentacija arnautovića će bit kad odigra 10 utakmica :vfunny:
steta, a bas sam se nadao da ce covek dobiti prezentaciju :sivi:
....nera znas sta ti je radit....kontroler u ruke i brzo nabij 10utakmica na pesu
ma hule ,nema ga nigde na pesu...ja ugradio jos odavno neki pec,i nemam tvente,a u asutriji repki ga nema :D
ima ga u interu na manageru fm 08 u dodatku za prosli januar ehehe
pa ima ga u cm08
bez ikakvih dodataka..samo kasnije se pojavi..presao u milan fala bogu hahahahahahahahhahahahahahahahahahha
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.