View Full Version : Post mjeseca
Ovako, na kraju svakog mjeseca cemo ostavljati najbolji post, odnosno post koji vam se najvise svidio u toku prethodnog mjeseca, ne mora biti kvalitetan, moze biti i jednostavno neka provala..
Mozete poceti za protekli maj.. ali molim vas, kopirajte link koji vodi direktno na taj post, a ne samo quote, jer se preko quota moze izmisljati, ovamo ne.. dakle to je ovaj gore desno broj na postu, kod mene recimo sada stoji #1.
EDIT: Na prijedlog, mozete izabrati max. 3 posta, ne samo jedan. Toliko.
pametno zboris deroslave :D ali mozda je malo previse jedan post uzeti za citav mjesec...bolje bi bilo mozda "clan mjeseca"...neka svako na kraju mjeseca iznese svoje misljenje o nekom clanu zasto i zbog cega bi on bio clan mjeseca...:D
time bi se mozda malo i spam smanjio :P:D
clan meseca i ono par njegovih postova koji su obelezili mesec... na tu foru nesto :)
ma joj nemojte mi politiku uvoditi, bilo bi svadja, bolje ovako :P
---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 15:14 ----------
mozda uvedem reputation button za to, ali ce biti stroga pravila, da ne bi bilo kao na proslom forumu (post zaista mora biti nesto posebno)
ja cu onda tu da budem glavni :crazzy: ...a moras dera nesto izmislit postaje dosadno na forumu :D...ni igrice vise nisu zanimljive :D
hehehe, stvarno ne znam sta da vam dam :D
nego ne odmicite od teme, a ja cu vidjeti ako sta naleti zanimljivo da ubacimo
al valja nac samo jedan post i predlozit ga za post mjeseca...hebeno brate :D
ja cu onda tu da budem glavni :crazzy: ...a moras dera nesto izmislit postaje dosadno na forumu :D...ni igrice vise nisu zanimljive :D
ovom huski das prsten a on hoce i narukvicu
mago, nije to nista posebno, sta ti na um padne stavis.. necemo sada praviti neke statistike nista.. samo eto da vide ljudi sta ti je ostalo u pamcenju taj mjesec
npr post - hehe, ili post od 1000 rijeci :D
ajd barem tri posta...jedan je malo :D...od 1-3 da bude...:D
http://beneamata.com/showpost.php?p=74910&postcount=450 evo ovog sam se ja sjetio covjek je sve pogodio :D pred utakmicu sa Bayernom
meni je ovde glavno ono Milito daje 2 gola sigurno i zbog toga se ovog posta i sjecam :D ajde sad dajte i vi prijedloge kakve...kad si vec otvorio temu :D
ma i govorim o militu..
huska, usvojen prijedlog
ja trenutno ne mogu da se sjetim niti jednog
dera ..a kako cemo odluciti koji je najbolji. Kako vidim ..ovdje ce biti samo prijedloga, od toga nema nista.
da pokusamo sa thanksovima kao glasovima?
http://www.beneamata.com/showpost.php?p=64972&postcount=151
nasao sam ga xD ko mu nadje konkurenciju ima pivo od mene :P
Esquivel
17-06-2010, 13:37
O Ivek kralj si :D ja mislio sad ce biti nesto kad ono samo tri reci :D
dodjes mi ivek cedevitu hahaha :D
http://www.beneamata.com/showpost.php?p=77266&postcount=470 :sivi: mozda bi bio i kraci, ali nije mogao jer je min. broj slova u postu 5 pa je dodao jos ono jedno e na kraju :D
Esquivel
17-06-2010, 15:05
Ado spamer stari,svi su mu postovi kratki i jasni :D
dera moj post imao pricu :P
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.