View Full Version : Forzza Inter !
D1ego_Maradona
24-05-2010, 15:35
Zdravo svima drago mi je sto sam postao clan Beneamate i naravno drago mi je sto cu moci u slobodnom vremenu kojeg imam na pretek :D da se druzim sa navijacima Intera , pozz za sve vas ! Forzza Inter :)) Zovem se Milos iz Crne Gore sam :) ;)
dobro dosao :D
al sto bas maradona u nick...on bas i nije omiljen tip na ovom forumu :D...
Komitski Đeneral
24-05-2010, 15:51
Milos je dio crnogorskog ogranka...isto zagrizeni navijac Intera... Dobrodosao :D
D1ego_Maradona
24-05-2010, 16:01
Hvala Luka :D , a Huska znam da nije omiljeni na owom forumu i meni je stvarno zao sto nije pozvao ni Cambiassa ni Zanettija u tim :( ali sto je tu je , iako obozavam Inter ne mogu zbog toga da ga mrzim :)
---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 13:00 ----------
E i hvala vam na dobrodoslici :) Forzza Inter :)
D1ego_Maradona
24-05-2010, 16:04
hvala :D Il Mago ;)
Quaresma#7
24-05-2010, 16:08
Benvenuto
Dobro dosao, procita da si Estebanov brat? Odmah dobijas na reputaciji hehe :)
D1ego_Maradona
24-05-2010, 16:30
jesam jesam :D hwala na dobrodoslici :)
dobrodosao :D menjaj nick :P
D1ego_Maradona
24-05-2010, 16:40
hvala :D ali nick ipak ostaje :P Forzza Inter ! :)
zasto vi srbi pisete to w umjesto v? mozda grijesim da ste samo vi, ali mi nekako smijesno hehe :)
D1ego_Maradona
24-05-2010, 16:46
nisam Srbin hahahaah nego cistokrvni Crnogorac :) a navika, nekad pisem duplo w nekad obicno ne znam :) pobrkan sam :D
ne znam dera, ja nisam nikad napisao :D a nisam video ni da su vanja, moca i gruja tako nesto napisali :D
gruja je iz slovenije :P
a nisam mislio svi srbi, nego vecina.. sorry sto sam te pomjesao sa srbima milos
D1ego_Maradona
24-05-2010, 17:01
nema veze brate :) ok je , ja samo da napomenem hehehe :D
---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 13:56 ----------
nista brate , opusteno :)
wweellccoommee :)
drago mi je sto si ovdje ..a samo da znas na forumu si Milos za mene, ovaj nick mi nije bas omiljen pa te necu tako zvati :)
Pirate_Girl4
24-05-2010, 20:10
Dobrodošao :) :nova:
D1ego_Maradona
24-05-2010, 21:12
ejjj hvala vam svima od srca :) LiGad ok neka bude Milos :) hehe :)
filip.sk
24-05-2010, 22:42
Dobrodosao :) I stvarno daj promjeni nick :D
Grujinho
24-05-2010, 23:30
Dobrodošao montenegro...da znaš da su mene zvali maradona, dok sam još trenirao nogomet, bio sam veliki talenat, ali nije se završilo po mojim željama :D hehe
mijenjaj nick ba...nemoj da moramo odmah sa dejom da pricamo o tebi :D
cuj gruji maradona hahaha
@huska.....pa znas kolika je slovenija...velika slovenija veliki igraci.....u sloveniji je maradona ne samo veliki nego i najvisi :)
filip.sk
25-05-2010, 00:13
Dobrodošao montenegro...da znaš da su mene zvali maradona, dok sam još trenirao nogomet, bio sam veliki talenat, ali nije se završilo po mojim željama :D hehe
Ti ovo seriozno govoris?
:sivi:
Dino 1908
25-05-2010, 01:40
Dobrodosao na forum. Zar nisi mogao smisliti neki drugi nick.
Grujinho
25-05-2010, 02:15
ozbiljno pričam filipe...več kao mali imao sam baš jake noge, kao maradona...jebote prohodao sam sa 8 i po mjeseci...noge su mi bile kao kamen...dok su druga djeca jedva šutnula loptu ja sam bre gađao rašlje...
http://www.nilus.net/blog/wp-content/uploads/2009/06/diega-maradona.jpg
prvo me je čale počeo zvat tako, a onda i ostali...ali evo sudbina je htela da umjesto u interu završim na beneamati :D
grujo mani se ludih macaka za tvoje dobro :D
filip.sk
25-05-2010, 02:49
Poslusaj ivan, rjetko on kaze nesto pametno :)
D1ego_Maradona
25-05-2010, 11:49
ej ljudi hvala vam svima na dobrodoslici , ali sto se tice nicka njega ne mijenjam inace Maradona je veoma dobar prijatelj sa Moratijem , jer Maradona mi je idol od malena i prosto ga obozavam , :))) Grujinho drago mi je sto su te zwali Maradona :) to znaci i da ga volis e milo mi je . . :) Sinos je Kanadi usuo 5 komada i to kakwi golovi http://www.youtube.com/watch?v=LjZ2FCVvUAw nuzivajte :D
InteristaSA
25-05-2010, 13:27
hebo te Maradona..kako si smjesan..ofirno dosao do provociras ness..:D nadji sebi zanimaciju neku pusti se Maradone..Cambiaso i Zanetti ce uzivat nek se ljudi malo odmore..valjalo je proslaviti ovolike trofeje..
D1ego, bio dobar prijatelj Massimu, sada ne bih bas rekao.. nije nam sredio Aguera, evo sada ovo mu inati siguran sam zbog necega..
Mislim da ne radi vise kao skaut za Inter.
D1ego_Maradona
25-05-2010, 14:01
hahahah dosao da vas provociram ? E to nisam sigurno ! Pa samo koliko je Argentinaca proslo kroz Inter da ne nabrajam to , bitno je da volim Inter i da se svi u tome na ovaj forum pronalazimo , pa ne treba nekoga da interesuje ,ko sto woli jos ,to je njegowa stwar , mislim da je to tako :) FORZZA INTER ! :)
---------- Post added at 11:01 ---------- Previous post was at 11:00 ----------
Tu su i neki clanovi koji ce da potvrde da wolim Inter od srca , nisam dosao da provociram :)
Dobro došao Mića ;)
Sto se tice tvojega nicka drugi neka prihvate to kao realnost da neces ga mijenjat a ti prihvati da zbog odluke da ne povede prvenstveno Zanettija na svjetsko nije vise omiljen ni meni a kamoli drugima..zato oko toga vise nema potrebe raspravljat..
D1ego_Maradona
25-05-2010, 15:21
e pa ja sam to vec objasnio :) razumjeli smo se :) Deki brat moj :D
Milose ne brini ..prihvatit ce svi to vremenom :) a ako bude kakvih problema ..brat ti je ovdje jedan od "najiskusnijih" clanova ..nemas razloga za brigu
D1ego_Maradona
25-05-2010, 15:29
ok :) tnx :D
kako stariji brat konsultuje mladjeg :D
D1ego_Maradona
25-05-2010, 16:03
hahahahah i treba tako :)
Komitski Đeneral
25-05-2010, 16:07
Sta ste navalili na momka... Obozava Maradonu i kraj... Budite demokrate jebem mu oca... :D
D1ego_Maradona
25-05-2010, 20:00
:DDDDDD Ma ok je opet kazem bitno je da smo svi vezani za Inter a ko sto voli mimo Intera to ne treba ni da nas interesuje :)
daj bre zameni :D saljemo ti 2l piva :D
D1ego_Maradona
26-05-2010, 13:17
hahahah kamion da posaljes opet nista :D
Diego Maradona promises to run naked through Buenos Aries if Argentina win World Cup 2010
opet je ovaj tvoj na drogama :D
D1ego_Maradona
27-05-2010, 20:44
Li Gad on je toliko lud da ce iako ne oswoje go da trci kroz Buenos Aires BOG hahahaah :))) i da ne wolim kralja :P nije na drogama vec 6 godina :D . . . A sto me swe Peckate za Maradonu daj da pricamo malo o buducnosti Intera :D
adointer
27-05-2010, 21:00
Li Gad on je toliko lud da ce iako ne oswoje go da trci kroz Buenos Aires BOG hahahaah :))) i da ne wolim kralja :P nije na drogama vec 6 godina :D . . . A sto me swe Peckate za Maradonu daj da pricamo malo o buducnosti Intera :D
hej moj diego kako mozes reci za nekog da nije na drogama kad Javiera ( i Cambia) nije zvao u repku.....:P :P :P
Esquivel
27-05-2010, 23:02
Dobrodosao:)
filip.sk
28-05-2010, 14:47
Diego jel znas da postoje i druge teme? Kad odes na forum, ima vise teme vezani za transfere, igrace, tekme, pa imamo i temu Zenske(Huska je zaduzen za tu temu)... mozes slobodno svratiti, and believe it or not, it's all for free :)
Diego jel znas da postoje i druge teme? Kad odes na forum, ima vise teme vezani za transfere, igrace, tekme, pa imamo i temu Zenske(Huska je zaduzen za tu temu)... mozes slobodno svratiti, and believe it or not, it's all for free :)
Tako je a ne samo u svoju temu :P
hahahahaha xD dobrodosao diego sretno na forumu
PazzaInterista
30-05-2010, 15:02
Welcome!
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.