PDA

View Full Version : Novi trener Intera?

Pages : 1 [2] 3

Grujinho
03-06-2010, 00:41
da... http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Liverpool-sack-manager-Rafa-Benitez-article446441.html

Ništa, ja mislim da neče biti loše interu ni sa benitezom...a ukoliko dovede Gerrarda i Torresa ili barem jednog, ufff

Quaresma#7
03-06-2010, 00:42
I vreme mu je da ode iz Liverpoola. Kod nas če biti trener a Branca če kao uvek riktati transfere. Za mene dosta dobar izbor. Šteta samo što smo zakasnili kod Blanca.

filip.sk
03-06-2010, 00:44
Ma blanc nije provjeren trener...

Il Mago
03-06-2010, 00:46
nisam bio za njega nikako...al jedina cinjenica koja me ohrabruje je da je on Brancin odabir,pa cemo vidjet kako ce to sve izgledat. nek sto prije objave da je on trener,da se vise ne nerviram. :D i nek povede Torresa

Pirate_Girl4
03-06-2010, 00:50
A kad će se otprilike znati ko će biti trener?

Huska
03-06-2010, 00:57
jel istina da je benitez dao otkaz(ili je otpusten)...ako jest onda je to to...ajd nekako bolje i on barem je koliko toliko provjeren....ali samo sto dalje ga maketi od transfera,a to prepustiti dvojcu Branca-Oriali...neka kaze koji mu profil igraca treba i dosta od njega... :D

dera
03-06-2010, 01:01
Eto, ja sam bio za njega izmedju ostalih, ma nema, Massimo mi ispunjava sve zelje u zadnje vrijeme, prvo njegove izjave, sada i trener po mom ukusu :P, ne moze bolje.

Il Mago
03-06-2010, 01:03
uhhhhh dera jadan ti ako ne bude islo Rafi ako dodje...kolko cemo te prcat,vise nego ti nas sa Joseom :D

Huska
03-06-2010, 01:06
dera ti si bio izmedju ostalih i za Mihu,Spalletia,Hiddinka...jedan je morao doci :P :D

Grujinho
03-06-2010, 01:15
sad gledajte, kad počnu novinari, da če Gerrard pratiti Beniteza, pa onda i Torres itd itd...hehe

---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:06 ----------

ali i trebali bi to iskoristiti....ako sada ne dovedemo Gerrarda ili Torresa onda smo glupi...imamo para dovoljno, dolazi trener koji zna obadva igrača....

Veznjaka ionako trebamo, Gerrard bi bio perfektan, a Torresa samo ukoliko Real pošalje Extra ponudu za Milita...moramo ispoštovat Diega, jer je mnogo napravio za inter u ovoj sezoni...ali Torres je mladji a isto tako ubojit a kaznenom udarcu...

kad zamislim Sneijdera, Gerrarda, Torresa, Zanettija, Cambiassa, Maicona u istoj ekipi naježim se...

ali verovatno se to neče desiti...

---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:13 ----------

http://www1.pictures.gi.zimbio.com/Liverpool+v+Everton+FA+Cup+4th+Round+ruGER5Hp9gOl. jpg

Huska
03-06-2010, 01:24
to bi bila najjaca ekipa u posljednjih 10-ak godina sigurno...presavrseno, bez slabe tocke...

Il Mago
03-06-2010, 01:27
ako on bude dovodio,doce nam Degen,Kyrgiakos,Voronin i slicni papci :sivi: samo mu zabranit da uopste spominje transfere a kamoli da on dovodi koga :D

Grujinho
03-06-2010, 01:32
pa dobro imao je i dobrih transfera....Reina, Mascherano, Kuyt, Xabi Alonso, Fernando Torres, Glen Johnson....ali istina da je imao i puno kikseva...ali ionako imamo mi Brancu, da kontrolira to sve..ne bojim se za transfere

hulle
03-06-2010, 01:41
pa dobro ako cemo nekog uzeti iz liverpoola da je dobar onda je torees...ovi ostali nam nisu potrebni....jer 90% su defanzivci

filip.sk
03-06-2010, 02:12
Eto, ja sam bio za njega izmedju ostalih, ma nema, Massimo mi ispunjava sve zelje u zadnje vrijeme, prvo njegove izjave, sada i trener po mom ukusu :P, ne moze bolje.

Svaku dobienu tekmu ce biti zbog fudbalera, a svaku izgubenu zbog Benitez, ako ne igra Arnautovic svi cemo ga vredjati Benitez... da vidis kako je nas bilo dok si ti pricao protiv JM :P

dera
03-06-2010, 02:32
Vama sam ja vec vratio za RM, a vi ne morate biti kao ja.. bas mi je drago sto ga neki nece voljeti ;)

Benitez na Sardiniji
http://www.dreamtransfers.com/2010/06/02/update-benitez-in-sardinia/

hulle
03-06-2010, 02:48
http://www.football-italia.net/imgs/beniteznews02.jpg

evo moli se bogu....nek me inter uzme hehehe

Ado525INTER
03-06-2010, 03:09
dobro dosao od mene bolje on nego neko treci naravno opcija 1 capello 2hidinkk 3 benitez 4 spaletti

mourinho
03-06-2010, 09:46
Ipak Rafa, to je ok. Bitno je da Branca i dalje vodi transfere!
Kad pomislim da smo mogli zavrsiti sa Zdenekom Zemanom, ovo je jackpot!

Il Trattore
03-06-2010, 10:26
Benitez has spent more than Ł220m on more than 70 players in his colourful six years at Anfield=1 LP
Komentar nije potreban.

Dzon Dilindzer
03-06-2010, 10:40
Benitez has spent more than Ł220m on more than 70 players in his colourful six years at Anfield=1 LP
Komentar nije potreban.

hehe ....pa ne ide to tako kod cika Massima ;) (u zadnje vrijeme):D

Ali stas nemamo bolje od ovoga,ja mislim da ce nas tim odgovarati Benitezu i njegovim idejama!!!
Sta vise ja mislim da je on u Liverpulu pokusavao napraviti tim... kakav mi trenutno imamo u INTERU

Huska
03-06-2010, 10:59
u liverpoolu je igrao formaciju istu kao sto smo mi igrali drugi dio sezone 4231...imao je u poolu...napadaca radilicu na terenu kuyta kod nas ce imati Eto'oa...imao je babela na krilu kod nas ce imati smradotellia...uimao je tamo gerrarda ovdje ce imati sneijdera,a nadam se i gerrarda...a o ostalima necu ni da pricam jer su svi barem po dvije klase ispod nasih igraca

veliki je takticar a to nam odgovara...igra samo na rezultat isto kao i Mou...i to je to odlican izbor s obzirom koji su sve treneri bili ostali :D...mada ni on jos nije dosao :D

a jedva cekam reakciju Josea...ako nam rafa bude trener :D...

mourinho
03-06-2010, 11:28
hehe ....pa ne ide to tako kod cika Massima ;) (u zadnje vrijeme):D

Ma i nece on voditi transfere, nije to kao u Engleskoj da je trener kompletan menadzer ekipe, samo sto im i knjige ne vodi :)
Dobar je takticar, to je najbitnije. I po meni treci izbor, ali ako prva dva ne mogu, dobar je i Rafa. Kad se sjetim samo preokreta u Ligi Sampiona protiv Bilana, zasluzio je ugovor!

Inter boy
03-06-2010, 11:41
Pa i prije Beniteza Liverpool nije mogao osvojiti naslov prvaka Engleske, ljudi u takvoj smo situaciji da ga defnitivno moramo uzeti jer do drugih trenera ne možemo.
Poslije ove odbijenice Capella navijao sam za Spallettia ali nista od toga ... samo da nas preuzme bilo tko pa da krene se u šoping i da se zaustave ove Realove želje za našim igračima.

Zanetti19
03-06-2010, 12:27
Tema dana u Engleskoj, ali i Italiji, navodni odlazak Beniteza. Ponuđeno mu 3 miliona funti da ode sa klupe. Čeka ga posao u Interu?
http://www.sportske.net/text_images/201004/benitez13514020100423041610.jpgBenitez je nezadovoljan transfer budžetom, ali kažu da iza priče stoje vodeći igrači, pre svih Džerard koji svoj ostanak uslovljava odlaskom trenera.

Direktori kluba su razgovarali sa Benitezom, tvrde mediji i saopštili mu da se njegova era, završava u sedmoj godini boravka na "Enfildu". Ponuđeno mu je 3 miliona da ode uzdignute glave.

Inter je demantovao da stoji iza čitave situacije, jer se pominje da čelnici Liverpula misle da je Španac tajno pregovarao sa Moratijem. Međutim, i vrapcima na grani je jasno da je Benitez, ako odluči da ode, prvi kandidat za klupu evropskog šampiona.

Hoće li posao sada biti ubrzan, nakon što je Kapelo odbio ponudu? Verovatno hoće, a prva meta Inter bi trebalo da bude Fernando Tores, jer će nezadovoljni Milito po svemu sudeći u Real.

Dzon Dilindzer
03-06-2010, 12:40
Cuj NEZADOVOLJNI Milito aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ........otkud nekome ideja da ovo napise

dera
03-06-2010, 13:11
Komentar nije potreban.

a zaboravio si ostatak boldiranog da kopiras ovde, tipa - odbio juve, izbacio milan u finalima .P
kada taj novac podjelis na 6 sezona, dobijes nekih 35m godisnje da potrosi ;)
a ja i dalje vjerujem da ce se promjeniti

Inter boy
03-06-2010, 13:16
Ma para imamo. Samo neka on preuzme našu klupu i krene u šoping. Za Milita nije istina da je nezadovoljan u Interu, to su price njegovog agenta da izmami love od Morattia.

Huska
03-06-2010, 13:17
http://www.gazzetta.it/primapagina/images/prima_pagina_grande.jpg

Enfant Terrible
03-06-2010, 13:44
Ne znam, ja se ne mogu oteti nezadovoljstvu navodnog dolaska Beniteza. Čak i kad se tješim da su Capello i Hiddink "zabetonirani" ugovorima. Jednostavno, po meni nikada se nije dokazao kao stručnjak najviših kvaliteta jer osim te 1 LP, ništa (ali apsolutno ništa) nije napravio u Liverpoolu. Sa onakvom ekipom, sa onakvim budžetom, sa onakvim navijačima, boriti se za 4 mjesto i ne parirati ravnopravno Chelseau i Manchesteru, po meni je ravno katastrofi.

Ali dobro, vidjećemo ako dođe, hoće li biti kadar šta napraviti, ili nam slijedi Europa Liga.

dera
03-06-2010, 13:47
Bolji uspjeh je napravio Roberto Mancini ;)
Ali izgleda da nista nije gotovo, Benitez je na Sardiniji i dosao je na pregovore, ali ako se ne mogne sa nasim dogovoriti (iako ja ovo sve vidim vec kao gotovo):
Liverpool chief executive Rick Parry said: "The board decided change was necessary if we were to realistically challenge for the title next season."
They are not sacking Benitez, they are offering him money to leave, he can say no and they will either have to cough up the Ł16m or he will stay and have no transfer budget

Huska
03-06-2010, 14:02
rafa od valencia pa do poola

Valencia

* La Liga
o Winner (2): 2001–02, 2003–04
* UEFA Cup
o Winner (1): 2003–04

Liverpool

* UEFA Champions League
o Winner (1): 2004–05
* FA Cup
o Winner (1): 2005–06
* UEFA Super Cup
o Winner (1): 2005
* FA Community Shield
o Winner (1): 2006

Individual awards

* Don Balón Award
o Winner (1): 2001–02
* UEFA Manager of the Year
o Winner (2): 2003–04, 2004–05
* FA Premier League Manager of the Month
o Winner (5): November 2005, December 2005, January 2007, October 2008, March 2009

Ado525INTER
03-06-2010, 14:10
ajde neka pokusa ja cu biti sretan sa serijom a a opet a CL sto dalje ko zna mozda opet osvojimo heheh FORZA INTER

mourinho
03-06-2010, 14:17
Ne znam, ja se ne mogu oteti nezadovoljstvu navodnog dolaska Beniteza. Čak i kad se tješim da su Capello i Hiddink "zabetonirani" ugovorima. Jednostavno, po meni nikada se nije dokazao kao stručnjak najviših kvaliteta jer osim te 1 LP, ništa (ali apsolutno ništa) nije napravio u Liverpoolu. Sa onakvom ekipom, sa onakvim budžetom, sa onakvim navijačima, boriti se za 4 mjesto i ne parirati ravnopravno Chelseau i Manchesteru, po meni je ravno katastrofi.

Ali dobro, vidjećemo ako dođe, hoće li biti kadar šta napraviti, ili nam slijedi Europa Liga.

Tako se i ja nekako osjecam, mada nije da nije nista napravio, ipak je uzeo Ligu Sampiona, to je velika stvar. U Premier ligi, tacno je, nije nista napravio, ali to je vise posljedica loseg odabira igraca, nego njegove nesposobnosti kao trenera (u Spaniji je uzeo titulu). Ipak, ako se uzme u obzir da Capelo i Hiding ne mogu ili nece, ovaj je najbolji izbor. Problem dovodjenja trenera se nametnuo sam osvajanjem tri titule (i naravno odlaskom Moua), jer nece niko olako da prihvati mjesto koje je tesko uspjesno popuniti, jer ce biti i novinara i likova koji ce i osvajanje Serie A prihvatiti kao neuspjeh, koji ce ga stalno porediti sa Mourinhom itd. Tako da je tesko za jednog trenera da se bas sada odluci trenirati Inter, koliko god to finansijski i sportski primamljivo izgledalo.
Mene je licno najvise strah da se poslije nekoliko odbijenica velikih trenera ne nadjemo u situaciji da budemo primorani dovesti nekog posto poto. To bi bilo najgore moguce rjesenje. Kao sto sam vec rekao, onda bismo zalili za Mihom. A eto sezone za dva mjeseca....

hulle
03-06-2010, 15:06
a zaboravio si ostatak boldiranog da kopiras ovde, tipa - odbio juve, izbacio milan u finalima .P
kada taj novac podjelis na 6 sezona, dobijes nekih 35m godisnje da potrosi ;)
a ja i dalje vjerujem da ce se promjeniti

odbio juve??? kad bolan? juve je bio zainteresovan za njeg al onda oni iz luzerpula rekli da juve mora platit debele pare kako bi rafa dosao..

i to da prosjecno trosi 35 jbg..da je imao 350 potrosio bi....nisu mu ovi iz kluba vise dali novca..jer znao je on trositi i preko 80 po sezoni...al najgore je sto on svake sezone promjenit 10igraca...dovede 10 budu sezonu 9ode i onda dovede novih 10 hehehehehe

u liverpulu je izmjenio 100 miliona igraca a od nijednog nis nije napravio...
od kuyta majstora za golove napravio defanzivnog veznog..
babel ...nemam rijeci...

previse igraca a nikakvog uspijeha..i ta lp.....ono nafakaski da nafakaskije nije moglo hehehehehehhe :D:D:D:D:D

dera
03-06-2010, 15:25
procitaj tekst - Rafa choosed not to take charge of Juventus because he didn't beleave in plans of president.

CAX
03-06-2010, 15:40
ne znam,ja realno nisam zadovoljan benitezom,mozda zato sto mi je zao jer sam mislio da ce hiidink na klupu,koji je po meni strucnjak i veliki tehnicar kao i mourinho i mislim da bi mogao mnogo da napravi sa ovom ekipom Intera!!!ali sta da se radi,bolje i benitez nego da posle jurimo da dovedemo nekog trenera uz ku*ac!!!i molim vas ne sanjajte da sa njim dodju mascher.tores i gerard jer je prosto nerealno,budite zadovoljni ako dodje bar jedan!!!!
Pozdrav!!!
FORZA INTER

dera
03-06-2010, 15:54
on je trener koji moze ostati duzi niz godina ako pokaze rezultate
mada je i capello mogao, al sta ces, ja sam odmah rekao - jubentin

Grujinho
03-06-2010, 18:05
Evo, sada je OFFICIAL

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/liverpool-fc-statement-1

Il Mago
03-06-2010, 18:15
ma da se oce vise zavrsit i ovo oko trenera,samo jos nek nasi objave official i da sam rahat... Rafa benvenuto :D

dera
03-06-2010, 18:48
PAO JE DOGOVOR SA INTEROM, NAKON CEGA JE I RAFA OFICIJELNO PRISTAO NA RASKID UGOVORA SA LIVERPOOLOM!

Welcome "Interista", velemajstore!

Inter boy
03-06-2010, 18:49
Ja mislim da cemo mi sutra objaviti da je službeno naš novi trener.

DenchiNL
03-06-2010, 18:51
u liverpoolu je igrao formaciju istu kao sto smo mi igrali drugi dio sezone 4231...imao je u poolu...napadaca radilicu na terenu kuyta kod nas ce imati Eto'oa...imao je babela na krilu kod nas ce imati smradotellia...uimao je tamo gerrarda ovdje ce imati sneijdera,a nadam se i gerrarda...a o ostalima necu ni da pricam jer su svi barem po dvije klase ispod nasih igraca

veliki je takticar a to nam odgovara...igra samo na rezultat isto kao i Mou...i to je to odlican izbor s obzirom koji su sve treneri bili ostali :D...mada ni on jos nije dosao :D

a jedva cekam reakciju Josea...ako nam rafa bude trener :D...

taktičar jest , ali nekad i previše, puno rotira , nesiguran je dosta,
i pitanje za milion dolara :
koliko je puta osvojio titulu???
jer ja očekujem 2 zvjezdice iznad grba do 2012, pa onda nek ide svijet u... :crazzy:

dera
03-06-2010, 18:54
hehehe, ruzno dvije :P bolje da je i nema :D
sto se tice rafe i nas - dakle dogovorene su osnovne stvari, a sutra bi trebali u detalje, a u ponedeljak oficijelno
edit: dok neki vele da ce veceras pasti potpis, sutra oficijelno

Dzon Dilindzer
03-06-2010, 18:55
Jedno je sigurno ako dodje Rafa-igracemo dobro u derbijima- samo je frka sa ovim manjim timovima,tu je Rafa uvjek muke mucio :D

Moca93
03-06-2010, 18:58
a sad odo po jedno kanapce i da se obesim.... pali smo sa konja ne na magarca nego na dupe.... -.-

Inter boy
03-06-2010, 19:05
Pricekajmo ljudi pa nije smak svijeta, pa i Mou je dobio nogu u Chelsea pa došao kod nas i napravio čudo. Nismo uspjeli Capella nagovoriti, Hidinka također, Spalletti zadovoljan u Rusiji, Miha nema iskustva,Leonardo bilanovac.... pa koga ljudi onda da dovedemo... Zemana. Budimo zadovoljni sa Benitezom jer boljeg ne možemo dovesti

filip.sk
03-06-2010, 19:07
dera, link? :)

dera
03-06-2010, 19:20
daj ba moca ne kenjaj i ne spamaj ako nemas sta za reci :D
filipe, znas da ne mogu :P

Huska
03-06-2010, 19:27
taktičar jest , ali nekad i previše, puno rotira , nesiguran je dosta,
i pitanje za milion dolara :
koliko je puta osvojio titulu???
jer ja očekujem 2 zvjezdice iznad grba do 2012, pa onda nek ide svijet u... :crazzy:
a bas je cudo sto rotira...kada mu je u ekipi bio sve panj do panja, a oni sto malo vrijede skoro stalno povrijedjeni...

najuspjeniji trener valencie u povijeti tog kluba...sa loserpoolom osvojio 4-5 titula...a sad ces ti reci da nije osvojio ni jedan trofej premier lige...e pa na taj trofej loserpool ceka 20-ak godina tako da ne treba samo njega napadat...

a sto se zvjezdica tice i serie a...da nas je i Miha preuzeo opet bi osvojili scudeto...jer tko nam je konkurencija...bbilan ili roma...mozda juBe sa del neriem...

DenchiNL
03-06-2010, 20:05
a bas je cudo sto rotira...kada mu je u ekipi bio sve panj do panja, a oni sto malo vrijede skoro stalno povrijedjeni...

najuspjeniji trener valencie u povijeti tog kluba...sa loserpoolom osvojio 4-5 titula...a sad ces ti reci da nije osvojio ni jedan trofej premier lige...e pa na taj trofej loserpool ceka 20-ak godina tako da ne treba samo njega napadat...

a sto se zvjezdica tice i serie a...da nas je i Miha preuzeo opet bi osvojili scudeto...jer tko nam je konkurencija...bbilan ili roma...mozda juBe sa del neriem...

??? sve panj ?? gerrard, torres, babel, kuyt, mascherano,carragher, johnson,aquillani,reina, xabi A. do nedavno???

reci sestri da zavrne infuziju tita ti, čak i da jesu panjevi , njegovi su on ih je kupio, da je dobar uzeo bi titulu jednom, kraj!

vi previše uzimate zdravo za gotovo taj scudetto , bude li nam benitez slučajno trener ja sam vRRRRRRRRRRRRRRRRlo skeptičan da ćemo biti šampioni,
njemu će trebati da se navikne na ligu i to i + veliki broj tekmi , što mu je ostavio JM u nasljedstvo WCC i ostala 3 takmičenja , + veze nema kako će igrat , pošto je pre-ponosan pokušavat će mjenjat nešto , ukenjaće ovaj naš inter maximalno, nadam se da griješim

filip.sk
03-06-2010, 20:09
Sramota je uporedivati Babel sa Eto,Pandev i Baloteli... Aquilani je bio povredjen dugo..

Moca93
03-06-2010, 20:11
cuti dera molim te ti i tvoji izbor trenera... vidim mancini napravio KARAMBOL u engleskoj... Jadan nije ni uspeo da udje u tolko zeljenu LS,sa takvim igracima koje ima... Ti pogubljeni treneri koji ne znaju ni jednu noramlnu press konferenciju napraviti....i stalno cemo biti u drugom planu i u novinama i svugde.... Jose je Jose...

a evo ti i benitezovo poznavanje fudbala... -.-

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ahujcbEGyM4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ahujcbEGyM4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Grujinho
03-06-2010, 20:18
ma dajte ljudi, kao da je Benitez toliko loš trener...neki ste i pljuvali po Militu kad je tek dolazio a vidite šta je uradio...dajte mu vremena da se dokaže

Nera
03-06-2010, 20:19
Moca, lupas mnogo. Ja sam rekao, najbolja dva izbora su bili Capello i Hiddink, a po meni Benitez je odmah iza njih...

Znaci, sigurno medju 5 najboljih trenera Evrope, uz gore pomenutu dvojicu i jos Josea i Sir Alexa....

Il Mago
03-06-2010, 20:20
to sam i ja htio Gruji rec...meni je stvarno mrzak Rafa,s Liverpoolom osim sretne LP nista nije napravio,al jbg trebamo sacekat da vidimo sta ce bit.iskreno meni je on bio zadnja opcija od ovih boljih trenera al opet bolje on nego Miha,Zeman i ostali koji su se spominjali nakon sto su otpali Guus i Capello....

Grujinho
03-06-2010, 20:32
to sam i ja htio Gruji rec...meni je stvarno mrzak Rafa,s Liverpoolom osim sretne LP nista nije napravio,al jbg trebamo sacekat da vidimo sta ce bit.iskreno meni je on bio zadnja opcija od ovih boljih trenera al opet bolje on nego Miha,Zeman i ostali koji su se spominjali nakon sto su otpali Guus i Capello....

slažem se Mago...ali ne stoji baš da nije sa liverpoolom ništa napravio...dva puta je igrao finale, to je velika stvar!!! čuj dva puta...sa valensijom u tri sezone, dva puta osvojio La Ligu i Uefa CUP....zadnji trener, koji je uspio osvojiti La Ligu, a da ne trenira Real ili Barcelonu....

sa liverpoolom je prošle sezone bio drugi u ovoj je sledio raspad sistema, nekoliko prodaja, ozljede itd itd...nije loš Rafa uopšte

mourinho
03-06-2010, 20:36
Okrenuo je 3:0 protiv bilana u finalu LŠ. Za mene dosta!

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:33 ----------

??? sve panj ??babel, kuyt, carragher, johnson,aquillani,reina, xabi A. do nedavno???

Uuu kakvi igraci. Ajd sad malo uporedi njihove pozicije sa nasima :)Zaboravio si igracinu Skrtela :)
Gerrada, Torresa i Mascerana sam izostavio, to su vrhunski igraci slazem se.

verma_interista
03-06-2010, 20:54
Welcome Rafa!!!!

Huska
03-06-2010, 20:57
??? sve panj ?? gerrard, torres, babel, kuyt, mascherano,carragher, johnson,aquillani,reina, xabi A. do nedavno???

reci sestri da zavrne infuziju tita ti, čak i da jesu panjevi , njegovi su on ih je kupio, da je dobar uzeo bi titulu jednom, kraj!

vi previše uzimate zdravo za gotovo taj scudetto , bude li nam benitez slučajno trener ja sam vRRRRRRRRRRRRRRRRlo skeptičan da ćemo biti šampioni,
njemu će trebati da se navikne na ligu i to i + veliki broj tekmi , što mu je ostavio JM u nasljedstvo WCC i ostala 3 takmičenja , + veze nema kako će igrat , pošto je pre-ponosan pokušavat će mjenjat nešto , ukenjaće ovaj naš inter maximalno, nadam se da griješim

da si do kraja procitao to sto si boldao bilo bi ti jasnije...jer svi ti igraci koje si narbojao su skoro stalno povrijedjeni...prava je rijetkost da je imao sve igrace zdrave i na okupu jer je uvijek neko falio...a ovi ostali i jesu panjevi...

sto se scudeta tice tako ste govorili i pred ovu sezonu...juBe doveo ovog dove onog...ferrara je sjajan trener i gdje su bili na kraju...

da ne ispadne sad da sam ja za beniteza, a ne nekog drugog trenera...i ja bih volio da su umjesto njega Capello ili Hiddink,ali ljudi su nas odjebali...i koga bi ti doveo a da moze koliko toliko zamijenit Josea...Mihu,Spalettia,Zemana,Guardiolu...

pustit covjeka da kada dodje da radi svoj posao...a ne napadat ga ovako kao da je on najgori na svijetu...sacekat cemo kraj sljedece sezone pa cemo pricati tko je kakav trener....

DenchiNL
03-06-2010, 21:27
ma dajte ljudi, kao da je Benitez toliko loš trener...neki ste i pljuvali po Militu kad je tek dolazio a vidite šta je uradio...dajte mu vremena da se dokaže

frajeru ne dokazuje se u šampionu evrope !!??

---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:16 ----------

da si do kraja procitao to sto si boldao bilo bi ti jasnije...jer svi ti igraci koje si narbojao su skoro stalno povrijedjeni...prava je rijetkost da je imao sve igrace zdrave i na okupu jer je uvijek neko falio...a ovi ostali i jesu panjevi...

sto se scudeta tice tako ste govorili i pred ovu sezonu...juBe doveo ovog dove onog...ferrara je sjajan trener i gdje su bili na kraju...

da ne ispadne sad da sam ja za beniteza, a ne nekog drugog trenera...i ja bih volio da su umjesto njega Capello ili Hiddink,ali ljudi su nas odjebali...i koga bi ti doveo a da moze koliko toliko zamijenit Josea...Mihu,Spalettia,Zemana,Guardiolu...

pustit covjeka da kada dodje da radi svoj posao...a ne napadat ga ovako kao da je on najgori na svijetu...sacekat cemo kraj sljedece sezone pa cemo pricati tko je kakav trener....

znači ne zna ni trenirat igrače , ma extra :crazzy:

ja bi pustio čak i Zenga da vodi tim dok Hiddink ne mogne ili Magath, Capello,Spalletti , nebitno neko jači , jer sad trenutno nema toliko pritiska uzeli smo sve ali kad lola navalja poraza i ne osvoji titulu a nije baš miljenik publike stvari se pravo brzo komplikuju, vjerujte u l'poolu je manje pritiska za jedno 40% nego kod nas

dera
03-06-2010, 21:47
ovaj put se slazem sa huskom denchi, mislim da nisi u pravu, ali svako ima pravo na svoje misljenje

---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:31 ----------

cuti dera molim te ti i tvoji izbor trenera... vidim mancini napravio KARAMBOL u engleskoj... Jadan nije ni uspeo da udje u tolko zeljenu LS,sa takvim igracima koje ima... Ti pogubljeni treneri koji ne znaju ni jednu noramlnu press konferenciju napraviti....i stalno cemo biti u drugom planu i u novinama i svugde.... Jose je Jose...

Moca, lupas mnogo. Ja sam rekao, najbolja dva izbora su bili Capello i Hiddink, a po meni Benitez je odmah iza njih...

Znaci, sigurno medju 5 najboljih trenera Evrope, uz gore pomenutu dvojicu i jos Josea i Sir Alexa....

eto ti odgovora moca, a jos bih dodao i - tebi je glavna stvar da trener bude prepotentan?!

Moca93
03-06-2010, 21:50
pa u neku stranu da....ili bilo kakav samo ne ovakav ,ko sto su on i mancini,ono tipa Nit smrdi nit mirise .... -.-

Grujinho
03-06-2010, 21:52
frajeru ne dokazuje se u šampionu evrope !!??

brundo, čitaj još jednom šta sam ti napisao...

ne mislim u smislu, da je početnik i da mu damo vrijeme da se dokaže...osvajao je La Ligu, osvojio UEFA CUP, Ligu prvaka, dva puta igrao u finalu tog takmičenja...istina da nije osvojio Premier Lige, ali tamo je konkurencija velika....u tom smislu nema ništa da nam dokazuje, osvojio je velike stvari u svojoj karieri

kažem, dajte mu vremena i videčete da če dobro obavljat svoj posao...a ne da ga pljujete, prije nego što je sjeo na klupi, ti i tebi slični stručnjaci

dera
03-06-2010, 21:55
Moca,
Boze sacuvaj, pa ti ljudi ako nisi znao zovu se gospoda il ti ga gentelmeni ;)
Ti mi govoris da cutim, a ustvari to je razlog zasto imamo razlicita misljenja o trenerima :P

Moca93
03-06-2010, 21:58
ma cuti mi uzrecica :D .... ma bolje da tim ima temperamentnog trenera,koji ce poginiti za tim i braniti ga.... a i odgovarati na prozivke.... a ne mrtvo puvalo,koje ce kao na sve se samo smeskati.... seronja debeli :)

Il Trattore
03-06-2010, 22:30
Rafa u nas mozda i nebude toliko los jer liga nam je dosta slabija od premiershipa,a za LP se dokaza kao dobar takticar u tom sistemu igranja .
Sad se tjesin da mozda i ncec bit toliko los izbor,ali nikako mu se ne smije dopustit da se petlja u transfere osim dovođenje torresa:)

mourinho
03-06-2010, 22:34
Ljudi, ajd smirite se. Prvo, jos nije ni dosao. Kad dodje treba mu dati vremena, pa cemo vidjeti kakav je. Mozda mu Serie A legne kao sto mu Premier liga nije legla...
Tako se za Q-a mislilo da ce bog zna sta uraditi kada dodje u Inter, a ono ispalo ne zna lopte sutnut :)

DenchiNL
03-06-2010, 23:16
brundo, čitaj još jednom šta sam ti napisao...

ne mislim u smislu, da je početnik i da mu damo vrijeme da se dokaže...osvajao je La Ligu, osvojio UEFA CUP, Ligu prvaka, dva puta igrao u finalu tog takmičenja...istina da nije osvojio Premier Lige, ali tamo je konkurencija velika....u tom smislu nema ništa da nam dokazuje, osvojio je velike stvari u svojoj karieri

kažem, dajte mu vremena i videčete da če dobro obavljat svoj posao...a ne da ga pljujete, prije nego što je sjeo na klupi, ti i tebi slični stručnjaci

ne pljujem ga ja , nego njegova reputacija , tj. CV
ja imam mišljenje o njemu i iznosim ga
uz dužno poštovanje nikad nije vodio klub ove veličine, vodio je sub-top španije,
pa sub-top engleske , što je prema interu pussy smoke

dera
03-06-2010, 23:33
te ce sada u top klubu pokazati top rezultate :P
ti si znaci u sub klubu ocekivao da bude top u najjacoj ligi?!

Huska
03-06-2010, 23:41
znači ne zna ni trenirat igrače , ma extra :crazzy:

ja bi pustio čak i Zenga da vodi tim dok Hiddink ne mogne ili Magath, Capello,Spalletti , nebitno neko jači , jer sad trenutno nema toliko pritiska uzeli smo sve ali kad lola navalja poraza i ne osvoji titulu a nije baš miljenik publike stvari se pravo brzo komplikuju, vjerujte u l'poolu je manje pritiska za jedno 40% nego kod nas

znaci ancelotti je kriv sto na kraju sezone nije ima 3-4 prvotimca u celziu jer su bili povrijedjeni...ne zna ih trenirati...a opet na kraju osvojio dvorstuku krunu...

jest da nije strucnjak za transfere ali da mu se da malo vise para mislis da bi on dovodio lucase skrtele i slicne...

a to za pritisak...jel ti znas da je trenutno najveci pritisak upravo u Interu sto se tice trenerske klupe...jer od buduceg trenera se ocekuje da nastavi gdje je stao Mourinho...a to bgm i nije bas jednostavno...

filip.sk
03-06-2010, 23:43
ne pljujem ga ja , nego njegova reputacija , tj. CV
ja imam mišljenje o njemu i iznosim ga
uz dužno poštovanje nikad nije vodio klub ove veličine, vodio je sub-top španije,

Mourinho kad je dosao u Chelsea je vodio Portugalski tim !!!!

hulle
03-06-2010, 23:46
dobra vijest

Siniša Mihajlović preuzeo klupu Fiorentine

losa vijest

Benitez konačno odlazi iz Liverpoola

ado_inter
03-06-2010, 23:48
ma nema se vise stra razmisljat po meni benitez je 90% trener intera pa cemo da vidimo

al negle sam isto tako procitao da su kujt i gerard van terena izuzetno dobri prijatelji sa njim pa eto ja bih ovog drugog volio vidjet kod nas u ekipi :D

Huska
03-06-2010, 23:50
al ima jedna dobra stvar sa rafom...ako netko moze ovesti Silvu u Inter onda je to on...:D

hulle
03-06-2010, 23:50
a isto tako negdje pise da je jedan od razloga sto benitez odlazi jer to trazi gerard :)

filip.sk
04-06-2010, 00:06
al ima jedna dobra stvar sa rafom...ako netko moze ovesti Silvu u Inter onda je to on...:D

Onda ja sam protiv dovodjenje Benitez :P

Huska, tko i da dodjde, Benitez nece biti zaduzen za transfere vec Branca i Oriali u konsultaciu sa Benitez, tako da nista od Silva :(

Dzon Dilindzer
04-06-2010, 00:10
Vi sto osporavate Beniteza da ne kazem pljujete...ne serite!Naravno da bi svi vise volili Gusa ili Capela ali nemozemo ih sad dovesti i zato je ovo trenutno najbolji izbor,jer od svih ovih sto se spominju niko nije bolji ni iskusniji u evropi ni ista drugo od R.Beniteza.Nemojte zaebavati!!!

PazzaInterista
04-06-2010, 00:34
Dolazi sigurno i koji igrac iz liverpoola!!!???

hulle
04-06-2010, 00:34
jadni smo mi ako nam je najbolji izbor covjek koji sa ekipom koja treba da se bori za prvaka nije u stanju ni da se plasira u lp....jedva su izborili i 7. mjesto

Huska
04-06-2010, 00:37
koga bi ti hulle...susica mozda...

hulle
04-06-2010, 00:38
pa rafu siguno ne...pa prije bi i zemana njeg njega

Huska
04-06-2010, 00:40
a sta je zeman uradio u odnosu na rafu...sa kojom je to on ekipom uspio nesto napavit...tj. rezultate bolje nego rafa

ja znam da ti svrsavas na barcinu igru...ali ubjedjen sam da mi nikada necemo tako igrati...tko god da nam bude trener...mozda i mozemo ali ne vidim tko je u Italiji uspio sa tim lijepim nogometom u odnosu na takticki kakav se igra u Italiji u vecini slucajeva....

Dzon Dilindzer
04-06-2010, 00:42
Nemas ba Hulle koga boljeg sad trenutno naci...nisam ni ja nesto pretjerano srecan ali sta je tu je,vidicemo kako ide pa onda cemo pljuvati ili hvaliti ;)

hulle
04-06-2010, 00:48
ma joj zeman je u 10g imao budzet kao rafa platu za 1g pa pogledaj listu igraca koje je lansirao....Schillaci, Signori, di Biagio, Chamot, Nesta, Totti, Bojinov, Vucinic, .....

a jos mrzi juve svim srcem hehehehehehe

Huska
04-06-2010, 00:53
da je tolika trenerska velicina ne bi vodio samo drugorazredne ekipe...

hulle
04-06-2010, 00:58
a jbg...imao je dug jezik...uvijek je bio u svadji sa onima iz juventusa...al je trener koji je igrao nogomet...nije ga zanimalo koji je protivnik uvijek je bilo napadacki

propustili smo trenera fiorentine, propustili blanca, cap i onaj holandjanin nisu zagrijani....
spaleti je tek otisao u rusiju i osvojio trofej...

al rafu nezelim....radje zengu postavit nego da mi rafa proda maicona i dovede arbelou hehehehe

InteristaSA
04-06-2010, 04:11

Nemoj bgt da pametujes..Torres 1/3 sezone bio povrijedjen i kad je igrao igrao je povrijedjen,Gerard isti slucaj sa Torresom povrijedjen dosta najlosija sezona otkako igra u LIverpoolu..Babel nista nije uradio u citavoj sezoni kako treba igrao preko one stvari..onda Kuyt ako ti smatras njeg tolikom igrackom velicinom onda neznam sta da ti kazem..prodali su Alonsa Realu na zahtjev uprave jer su u dugovima do guse..a isti taj Alonso je znacio ekipi skoro kao i Gerard..Onda aquillani dosao povrijedjen..nije igrao 5 mjeseci..nisu imali adekvatnu zamjenu..nam u italiji nemoze niko nista..nema konkurencije..onda gov nece se naviknuti na Seriu A i veliki broj utakmica..u engleskoj ima puno vise utakmica nego u Italiji..pogledaj malo vise kupova svega...on dolazi da trenira tu samo a ne da bude menadjer kao u Liverpolu..mou je postavio temelje i nece Benitez nista ukenjat kao sto ti kazes..mogu samo napredovati nista vise..i bar nas nece sad mrziti citava Italija..sad ce nas malo manje mrziti..nece Rafa kao Mou huskat sve protiv Intera..Rafa je gospodin!!!

Huska
04-06-2010, 09:30
jucer je Branca ostvario prve kontakte sa agentom od Beniteza...danas ce se takodjer sastati da vide sta dalje raditi...takodjer kako gazzetta pise MM jos nije odustao od Hiddinka te ga namjerava jos jednom ponuduiti za mjesto na nasoj klupi...

mourinho
04-06-2010, 09:57

Liverpool sub-top Engleske? Interesantno razmisljanje. :rolleyes:

Grujinho
04-06-2010, 14:22
da, pogotovo ako pomislimo da je Liverpool najtrofejniji engleski klub

all3n
04-06-2010, 14:54
daj hiddinka...molim te MM..plati turcima i to je to...

DenchiNL
04-06-2010, 21:33
Liverpool sub-top Engleske? Interesantno razmisljanje. :rolleyes:

hoćeš reći da su nekad osvojili titulu u engleskoj???
možda u 80-tim

---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:33 ----------

da, pogotovo ako pomislimo da je Liverpool najtrofejniji engleski klub

baš to a la Juve, oko 7-mog mjesta :-p

mourinho
04-06-2010, 23:35
hoćeš reći da su nekad osvojili titulu u engleskoj???
možda u 80-tim

Dacu ti prijateljski savjet: nemoj to nigdje javno spominjati da ti se ljudi ne smiju... :)

ado_inter
04-06-2010, 23:44
izgleda da je borba izmedju beniteza i spaletija za novog trenera intera pa cemo da vidimo sta nam nose predstojeci dani

Grujinho
04-06-2010, 23:45
Morattiju se ne žuri...tako i treba....pišu, da Moratti čeka 13jun, dan kad če se znati, hoče li Guardiola ostati u Barceloni ili ne, takodjer Guus Hiddink nije odpisan...Dera, prebrzo si stavio onu novost na početnu stranicu :)

Il Mago
05-06-2010, 00:56
ma Rafa ce bit,ja bih volio da nije al to je gotovo...i ja sam gledo da kao MM ceka izbore u Barsi da vidi mozel dovest Guradiolu al nema od tog nista ba.....valja nam Rafu gledat :D

Huska
05-06-2010, 01:11
i MM zafrkaje...bolje je za sve da se to sto prije rijesi :D...pametnije bi mu bilo da se okrene Hiddinku ako vec trazi jos neke opcije...a ne da ceka guardiolu...tko ga samo na to nagovori..

hulle
05-06-2010, 01:20
mm ceka da se svi igraci rasprodaju i onda kaze pa eto mislio sam ja potrositi vise novca al jednostavno nije bilo igraca hehehe

filip.sk
05-06-2010, 01:24
Kakav guardiola, nema pojma taj videcete kad napusti barcelona....

dera
05-06-2010, 01:54
kad vam kazem, benitez ;)
mozda su odgodili sve dok vide mogu li hiddinka da dovedu, iako sam ja za ovog prvog

Grujinho
05-06-2010, 02:35
The Official: Inter-Benitez within 48 hours, Moratti has already met with Rafa

dakle, u roku od 2 dana bi trebalo biti official...moratti se je sreo sa benitezom več u srijedu....IN RAFA WE TRUST hehe

Guro
05-06-2010, 02:55
ja bih spaletija...ovaj mi ne uliva nikakvo povjerenjeeee

dera
05-06-2010, 02:59
The Official: Inter-Benitez within 48 hours, Moratti has already met with Rafa

dakle, u roku od 2 dana bi trebalo biti official...moratti se je sreo sa benitezom več u srijedu....IN RAFA WE TRUST hehe
sta sam ja rekao, ponedeljak official, ako ne dodje do nekih komplikacija, koje su kod nas uvijek prisutne hehe

adiK
05-06-2010, 03:03
Sad ce Nera da uleti sa "sutra" :D

DenchiNL
05-06-2010, 10:03
Dacu ti prijateljski savjet: nemoj to nigdje javno spominjati da ti se ljudi ne smiju... :)

ja to uvijek spominjem , ali ispraviću se znači zadnja titula sezona 89-90

sub-top , kao i arsenal u zadnjih 10-ak godina

---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:02 ----------

Nemoj bgt da pametujes..Torres 1/3 sezone bio povrijedjen i kad je igrao igrao je povrijedjen,Gerard isti slucaj sa Torresom povrijedjen dosta najlosija sezona otkako igra u LIverpoolu..Babel nista nije uradio u citavoj sezoni kako treba igrao preko one stvari..onda Kuyt ako ti smatras njeg tolikom igrackom velicinom onda neznam sta da ti kazem..prodali su Alonsa Realu na zahtjev uprave jer su u dugovima do guse..a isti taj Alonso je znacio ekipi skoro kao i Gerard..Onda aquillani dosao povrijedjen..nije igrao 5 mjeseci..nisu imali adekvatnu zamjenu..nam u italiji nemoze niko nista..nema konkurencije..onda gov nece se naviknuti na Seriu A i veliki broj utakmica..u engleskoj ima puno vise utakmica nego u Italiji..pogledaj malo vise kupova svega...on dolazi da trenira tu samo a ne da bude menadjer kao u Liverpolu..mou je postavio temelje i nece Benitez nista ukenjat kao sto ti kazes..mogu samo napredovati nista vise..i bar nas nece sad mrziti citava Italija..sad ce nas malo manje mrziti..nece Rafa kao Mou huskat sve protiv Intera..Rafa je gospodin!!!

aha Gdin luzer

filip.sk
05-06-2010, 10:33

Denchil mozda ne znas ali je Liverpul bio najtrofejni Angliski tim, sad imaju po 18 titule sa Manchester, zato ti je tako rekao mourinho, nije liverpul tim od juce :)

InteristaSA
05-06-2010, 12:03

---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:02 ----------

aha Gdin luzer

sjani argumenti..svaka cast!!

BamBi
05-06-2010, 12:24
ova je stvarno loše, mislim da je bilo stavit igora štimca prošle sezone na kormilo liverpoola da bi bio barem 3, ovaj rafa benitez djeluje ko da ni sam nezna šta i kako kad je u toku utakmica.. Njegova rotacija igrača je toliko besmislena i frustrirajuća tako da nemojte se čudit ako vidite i zanettija i milita na klupi , da bi mogli igrat neki kuytovi u njegovoj filozofiji igre.. Još se nadam da to nije gotovo, te da bi mogao zasjet hiddink ili pep guardiola ali izgleda da su jako male nade za to.. Ko zna , možda je ovo početak kraja dominacije Intera u seriji A

Nera
05-06-2010, 12:48
Definitivno nismo na istoj talasnoj duzini. Meni se jedino ne svidja Rafina transfer politika (mada, i nije imao neka sredstva u Liverpoolu), ali sto se tice tatkike, covjek je maher. Pa izbacio je Mourinha dva puta u polufinalu LS. Sa slabijim timom... to se ne desava slucajno, vjerujte mi.

Huska
05-06-2010, 12:59
vidim mnogi nisu zadovoljni zbog odabira trenera...samo me zanima zbog cega...i koga bi to oni doveli a da je bolji od rafe...neki spominju spalettia...a sta je taj spaletti uradio u odnosu na rafu...jedno veliko NISTA...isto vazi i za ostale trenere...Capello i Hiddink su nas odbili i ovaj je trenutno najbolji slobodni trener...

all3n
05-06-2010, 13:12
ma svjesni su svi toga ovdje..da smo dobili treću sviralu..prve opcije bile su capello hidinik...sumnjam da će pep napustiti barcu..al isto tako vjerujem da je moratti nazvo guardiolu i pricao s njim...ides ..ostajes...a benitez....vidit ćemo..još ni ovo nije sigurno...to je obavijest sa goal.coma...a to nikada neznas

dera
05-06-2010, 13:13
koliko ono spaletti spusi protiv man utd-a? :D

hulle
05-06-2010, 14:43
koliko ono spaletti spusi protiv man utd-a? :D

koliko je puta liverpool bio ozbiljan u eng ligi??:D:D:D

---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:33 ----------

prvi transfer...maskerano.......woooooohoooooooo

cambiasso, muntari, mariga, motta, jz, taman nam treba ovaj gatuso
i onda jos jedan gatusu u "napad" kuyt.....taman...svi u 16...ako nekom damo gol....odmah vatromet

filip.sk
05-06-2010, 14:56
Nece doci Kuyt, vi ste ludi, nece to dopustiti morati... Imamo vec 4 napadaca, ako je nama trebalo napadac ostao bi Arna :sivi:

dera
05-06-2010, 15:07
bar nije spusio toliko od man utd-a hulls :P

Il Trattore
05-06-2010, 15:23
dera koliki je spalleti ima budžet,a koliki benitez

filip.sk
05-06-2010, 15:28
dera koliki je spalleti ima budžet,a koliki benitez

Benitez je potrosio najmnogo 25.000.000 evra za Torres... sada ti vidi koliko je imao... Sta je sa Muntari, Q i Mancini u jednom sezonu?

InteristaSA
05-06-2010, 15:33
Smjesno je porediti Spaletia i Beniteza..Spaletiu je najveci uspjeh jedna Roma..a Benitez je u doba prvih galaktikosa osvojio duplu krunu pored mocne Barce i Reala uzeo je covjek sve sa Valenciom..onda vodio do juce najtrofejniji ENGLESKI klub..znaci poredenja su smjesna:D

Il Trattore
05-06-2010, 15:35
Benitez je potrosio najmnogo 25.000.000 evra za Torres... sada ti vidi koliko je imao... Sta je sa Muntari, Q i Mancini u jednom sezonu?
???nemoj se ljutit,ali ne shvacam sta si mislia rec sa ovime sta si napisa?

BamBi
05-06-2010, 15:54
Smjesno je porediti Spaletia i Beniteza..Spaletiu je najveci uspjeh jedna Roma..a Benitez je u doba prvih galaktikosa osvojio duplu krunu pored mocne Barce i Reala uzeo je covjek sve sa Valenciom..onda vodio do juce najtrofejniji ENGLESKI klub..znaci poredenja su smjesna:D

..i svi smo vidjeli šta je napravio od takvog kluba.. običnu prčiju i predmet ismijavanja svih engleskih medija, igrači takvog kluba prije početak sezone više se ni ne nadaju osvajanju premiershipa... Tip je osvojio ligu prvaka na jedan sretan i neponovljiv nikad više način, više greškom milana nego njegovom taktikom, čak mi se u ovom trenutku više zdenek zeman čini boljom opcijom nego taj španjolac

Huska
05-06-2010, 16:15
..i svi smo vidjeli šta je napravio od takvog kluba.. običnu prčiju i predmet ismijavanja svih engleskih medija, igrači takvog kluba prije početak sezone više se ni ne nadaju osvajanju premiershipa... Tip je osvojio ligu prvaka na jedan sretan i neponovljiv nikad više način, više greškom milana nego njegovom taktikom, čak mi se u ovom trenutku više zdenek zeman čini boljom opcijom nego taj španjolac

a gdje je taj liverpool bio prije njega...nigdje...bio je gori nego ovaj period kako ih je rafa vodio...

covjek je sa valenciom osvojio skoro sve...sa liverpoolom imao dva uzastopna finala LP...jedno osvojio jedno izgubio...a taj liverpool od '85 nije vidio finala LP...dok ih rafa nije odveo do njega...

hulle
05-06-2010, 17:07
ma treba biti iskren i reci da je benitez potrosio dosta novca a od liverpoola nije stvorio ekipu....lp je nafaka bila...
sta je stvorio od liverpoola...gdje su bili prije...glupo stvaro...cuj gdje su bili prije...gdje su sad hehhhehe
oni su uvijek bili gore u vrhu....a kako je on dosao NIJEDNOM nisu bili u konkurenciji za trofej

nek se on vrati u valensiju heheheheh

Ado525INTER
05-06-2010, 17:11
Slazem se sa Huskom da Benitezu reba dati sansu i otkud vam ideja da ce doci Kuyt i Masccherano ti nemaju mjesta u interu

dera
05-06-2010, 17:47
ko mi ono rece: "halo, on je nas trener, moras ga podrzavati a ne blatiti" :P
:crazzy::crazzy::crazzy:

ivan019
06-06-2010, 00:27
i jel stigao il ne :D nisam upucen :) a vi nista konkretno niste napisali xD

esteban
06-06-2010, 00:59
Nadam se da mu nece dozvolit u potpunosti da sam odlucuje o transferima..

Grujinho
06-06-2010, 01:03
kad nisu Mourinhu, neče ni njemu :)

ado_inter
06-06-2010, 01:05
Nadam se da mu nece dozvolit u potpunosti da sam odlucuje o transferima..

ma ja mislim da ce i njemu bit drugacije u interu jbg jedno je kad raspolazes sa 100 mil za pojacanja a jedno kad raspolazes sa 20 za koje moras jos da molis

vidjet cemo kako ce da se snadje treba mu dat priluku jer smatram da je najbolja opcija od svih dosad ponudjenih (mislim na one koji bi preuzeli nas tim)

esteban
06-06-2010, 01:05
Samo ne Kuyt..pa odakle to u nas klub da dodje..taj je igrac za Fiprentinu taman ali ne za evropskoga prvaka..ako ga dovedu neke ide u k.... jer kad ostaje Baloteli treba njemu sansu u potpunosti dan i na kraju krajeva podmladit tim sa vrhunskim mladim igracima..kao na sredinu tipujem svo vrijeme Hamsika

dera
06-06-2010, 01:09
Nesto zanimljivo vezano za Marija:
http://www.mario-balotelli.info/new-adventure/

Balotelli#45
06-06-2010, 01:10
ma to su samo glasine jos nista nije zvanicno ja se jos uvek nadam capellu ili hidiku :D

filip.sk
06-06-2010, 01:22
???nemoj se ljutit,ali ne shvacam sta si mislia rec sa ovime sta si napisa?
Hteo sam rec da nije Benitez imao puno vise novac za transfere nego Spaleti :)

Grujinho
06-06-2010, 01:39
meni je mrsko čitat, ali eto, ako neko želi neka pročita...ide se o tome, da Benitez ipak nije glavni krivac za stanje u liverpoolu

http://www.anfieldroad.com/news/201006033686/so-it-was-too-much-to-ask-then.html/

ivan019
06-06-2010, 03:08
ma nek dovede silvu i javi martineza i svi srecni :D

Nera
06-06-2010, 05:01
Nas novi trener je Rafa. Vjerujte mi :)
Brzo ce biti zvanicno.

dera
06-06-2010, 05:12
nemoj zezat :P Mauro mi dodje pice, njemu sam prvom rekao, pa onda vama :) i ti filipe.sk :D

filip.sk
06-06-2010, 05:38
Nisi mi rekao source :) Al znam, fcinternews.com :)
Nego evo link od najverodostojni portal o Interu, i vidite ko je napisao...

link (http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=mk&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.fcinter.com.mk%2F)
(google translate je malo los, ali ipak se cita)
p.s. dera izvini so nisam napisao da si ti source, al eto castim te pice :)

dera
06-06-2010, 05:50
to ti najvjerodostojniji, cc, a vidi otkad stoji na beneamati :P
nisi pogodio source ;)

a za source, ckapi :D strah te da te ne banuju ha :P

filip.sk
06-06-2010, 05:56
to ti najvjerodostojniji, cc, a vidi otkad stoji na beneamati :P
nisi pogodio source ;)

a za source, ckapi :D strah te da te ne banuju ha :P

Nemogu me banovati zato sto ne moze svako da ubacuje novoste...
Mi smo 4-5 dusi sto ubacujemo novoste...
Ma ti nisi mi verodostojni source, da si mi rekao odakle ti je informacija okey, ali vako ne znam, mozda si sanjao :)

Stvarno, odakle ti je informacija? Mrsko mi je traziti po ove italjanske sajtove :)

dera
06-06-2010, 05:57
pitaj neru :P ne, nema potrebe da ti kazem
bitno je da ce Rafa preuzeti klupu

filip.sk
06-06-2010, 06:09
Hahaha evo sad su mi javili da je Morati izjavio da Rafa je sigurno novi trener inter :)

Il Trattore
06-06-2010, 09:05
Hteo sam rec da nije Benitez imao puno vise novac za transfere nego Spaleti :)
evo svi transferi beniteza u liverpoolu
Transfereinnahmen: 24.570.000 € - Transferausgaben: 58.400.000 € = -33.830.000 €
Transfereinnahmen: 19.040.000 € - Transferausgaben: 41.558.000 € = -22.518.000 €
Transfereinnahmen: 21.000.000 € - Transferausgaben: 47.900.000 € = -26.900.000 €
Transfereinnahmen: 45.485.000 € - Transferausgaben: 87.700.000 € = -42.215.000 €
Transfereinnahmen: 46.325.000 € - Transferausgaben: 71.200.000 € = -24.875.000 €
Transfereinnahmen: 50.400.000 € - Transferausgaben: 43.500.000 € = +6.900.000 €
a evo spalletievi u romi
Transfereinnahmen: 5.850.000 € - Transferausgaben: 0 = +5.850.000 €

Transfereinnahmen: 17.865.000 € - Transferausgaben: 15.665.000 € = +2.200.000 €
Transfereinnahmen: 21.635.000 € - Transferausgaben: 49.500.000 € = -27.865.000 €
Transfereinnahmen: 17.450.000 € - Transferausgaben: 29.400.000 € = -11.950.000 €
Transfereinnahmen: 21.650.000 € - Transferausgaben: 3.500.000 € = +18.150.000 €

pa sad vidi koji je trener ima veci budžet,i to ne malo veci

filip.sk
06-06-2010, 09:23
Ok, hteli ste da dokazete da je Benitez los trener i da je bacao novac? evo procitajte ovo sto je postirao Grujinha...
Dakle... sto je osvoio Spaleti? NISTA!!!
Sta je osvoio Rafa? LIGA PRVAKA !!!

Sta da se prica dajle...

meni je mrsko čitat, ali eto, ako neko želi neka pročita...ide se o tome, da Benitez ipak nije glavni krivac za stanje u liverpoolu

http://www.anfieldroad.com/news/201006033686/so-it-was-too-much-to-ask-then.html/

Quaresma#7
06-06-2010, 10:24
Evo gotovo. Moratti danas izjavijo da če Benitez biti novi trener Intera. A verovatno če početi raditi sutra.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=20735

WELCOE RAFA :zastava::nova::miniforza:

A sada na mercato :D

Huska
06-06-2010, 10:45
evo svi transferi beniteza u liverpoolu
Transfereinnahmen: 24.570.000 € - Transferausgaben: 58.400.000 € = -33.830.000 €
Transfereinnahmen: 19.040.000 € - Transferausgaben: 41.558.000 € = -22.518.000 €
Transfereinnahmen: 21.000.000 € - Transferausgaben: 47.900.000 € = -26.900.000 €
Transfereinnahmen: 45.485.000 € - Transferausgaben: 87.700.000 € = -42.215.000 €
Transfereinnahmen: 46.325.000 € - Transferausgaben: 71.200.000 € = -24.875.000 €
Transfereinnahmen: 50.400.000 € - Transferausgaben: 43.500.000 € = +6.900.000 €
a evo spalletievi u romi
Transfereinnahmen: 5.850.000 € - Transferausgaben: 0 = +5.850.000 €

Transfereinnahmen: 17.865.000 € - Transferausgaben: 15.665.000 € = +2.200.000 €
Transfereinnahmen: 21.635.000 € - Transferausgaben: 49.500.000 € = -27.865.000 €
Transfereinnahmen: 17.450.000 € - Transferausgaben: 29.400.000 € = -11.950.000 €
Transfereinnahmen: 21.650.000 € - Transferausgaben: 3.500.000 € = +18.150.000 €

pa sad vidi koji je trener ima veci budžet,i to ne malo veci

pa normalno da ce liverpool imati veci budzet za transfere...da je spalleti veliki trener ne bi trenirao romu i sada zenit...vec bi trenirao velike klubove...

ma bjezi ba mene bi bilo stid poredit njih dvojicu...

Il Trattore
06-06-2010, 10:57
pa normalno da ce liverpool imati veci budzet za transfere...da je spalleti veliki trener ne bi trenirao romu i sada zenit...vec bi trenirao velike klubove...

ma bjezi ba mene bi bilo stid poredit njih dvojicu...
ja sam ovo stavija radi filipa,jer je reka da su benitez i spalleti imali skoro jednake budžete,a ako ti neznas o cemu se radi onda se nisi triba javljat ;)

Huska
06-06-2010, 11:00
pa zar budzeti za transfere mogu odrediti koliko je tko kvalitetan trener...ili su to pak rezultati koje trener ostvari...

Il Trattore
06-06-2010, 11:04
ma nisam ja govoria koji je kvalitetniji trener od njih dvojice,nego kojem je bilo lakse doc do trofeja,jer tesko gotovo nemoguce je doc do trofeja ako nemas za to prikladne financijske mogucnosti

DenchiNL
06-06-2010, 11:14
sjani argumenti..svaka cast!!

pa rekao si da ne pametujem :D , ne valja ni kad vas slušam :D

u biti mogu pričati 3 dana i 3 noći , neki ljudi su oduševljeni s njim , baš kao što smo bili nas nekoliko kad je JM došao, i ne možeš ništa promijeniti, ali :

spominješ igrače liverpoola i njihove ozljede, kao da je to pitanje sreće i nesreće, kao da to nema veze sa režimom treniranja, izborom kondicionog trenera,fizioterapeuta, nutricionista, odgovornosti igrača individualnog treniranja, etc Činjenica je da je JM vrrrrrlo detaljan trener i ulazi u sve aspekte treniranja , taktike i ostalog, Rafa je površan, svojom rotacijom kida ritam i fizičku spremu igrača koji su u formi, da ne govorim da je česta rotacija odlika slabih i nesigurnih trenera, koji se ne usuđuju napraviti izbor prve 11-ke.
a zašto su u dugovima do guše??? ko je imao finansijsku kontolu nad kupovinama??? bravo Rafa, solo rafa. prestani navoditi rafine greške kao neku vrstu izgovora?? Aquillani?? pa navedi neki drugi klub koji je kupio ozlijeđenog igrača ??? bravo. nema ga, solo rafa.
kažeš u italiji nam ne mogu ništa , ipak smo se handrili do zadnjeg dana za titulu s najboljim trenerom na svijetu?? ako se svi slažemo da ima boljih od rafe, onda se ja s pravom brinem?
tačno je da ima više shieldsa i cupova u eng. ali to je trivijalno(finale cupa igra tim zadnji na tabeli??), a dok mi sljedeće sezone igramo i WCC i 3 takmičenja za koja sad svi očekuju da doguramo do kraja, a volio bih da uzmemo i ove super cupove da zaokružimo ove uspjehe, definitivno pritisak veći.
rafa je španac ,neće ga dočekati baš s klicanjem samim tim što je naš trener, a mene najviše nervira kad bude spornih situacija(čitaj:sranja od sudija i sl.) on će šutit i pustit da nas siluju , baš kao i onaj drugi "gdin" prije mou-a!! mou se spremao pola godine za inter , učio jezik, itd. zato je legao ko kec na 12.

što se tiče "njegovih" pojačanja iz lp nama, jedino gerrard,torres i mascherano dolaze u obzir, jedino oni mogu donijeti nešto dodatno, ostali ne.

Kuyt(verzija Olića) ,Babel(verzija Anelke) su krilni igrači i to prilično dobri, sigurno bolji od ovih naših trenutno u klubu, s obzirom da ne igramo s krilima (bar zasad) nema potrebe za njima.
Johnson i carragher su u eng repki, pod trenerom koji je za sviju bolji od rafe, cak je ubijedio da carragher izadje iz penzije i odigra SP (prije nego se iko povrijedio)

filip.sk
06-06-2010, 11:35
ma nisam ja govoria koji je kvalitetniji trener od njih dvojice,nego kojem je bilo lakse doc do trofeja,jer tesko gotovo nemoguce je doc do trofeja ako nemas za to prikladne financijske mogucnosti

Real je potrosio 200 milione, a Inter je zaradio od transfere in-out pa osvoio je 3 titule a Real NISTA !!!!

Il Mago
06-06-2010, 11:38
da vas nesto pitam vi sto hvalite Rafu...kolko vas ga je cijenilo prije nego sto je postalo izvjesno da ce bit nas trener??? il ga hvalite samo zato sto dolazi u Inter...po meni nikakav trener,covjek je od najveceg kluba u Engleskoj uspio napravit smjesan klub.7. zavrsio,mogli smo onda dovest Zaccheronia ???isti nam qrac...potrosio je para i para u Liverpoolu ko je njemu kriv sto je dovodio Josemie,Dossene,Lucase i slicne debile,on ih je sebi biro...ja sam licno jako razocaran sto ce nam on bit trener,al necu ga pljuvat dok ne vidim kako ce to sve izgledat s njim na klupi...

Inter boy
06-06-2010, 11:54
Ja bih najsretniji bio da Balotelli ode ...jer mu nikad necu oprostiti one njegove ispade. Moratti je izjavio da je odabrao trenera i da je to Benitez. Mediji najavljuju predstavljanje sutra ili u utorak.

Huska
06-06-2010, 11:55
tko ga to hvali...pa svi bi mi voljeli da su dosli hiddink ili capello..ali nisu...sam sam na njegovoj strani zbog toga sto se covjeka napada bez ikakve potrebe...ima rezultate iza sebe da bi mu mnogi koje bi vi voljeli vidjeti na nasoj klupi umjesto njega mogli zavidjeti...covjek jos nije ni potpisao...a vec ga se napada...on dolazi u Inter kao trener, a ne kao menadzer sto je bio u liverpoolu...a to su dvije razlicite stvari...kao trener je sigurno medju najboljima u ovom trenutku...ali ga mnogi osporavate zbog transfera...oko kojih ce on u Interu najmenje voditi brigu...jer Branca i Oriali su za to zaduzeni...tako je bilo i sa Mourinho...neka kaze koji mu profil igraca treba i dobit ce ga...ono je je sigurno,a to je da cemo i dalje imati najboljeg trenera u Serie A

Quaresma#7
06-06-2010, 11:58
Ja nikad nisam bio protiv Beniteza. Benitez je više nego dostojan da trenira Inter posle Mourinha. Vreme je da se opet dokaže.

Inter boy
06-06-2010, 11:59
da vas nesto pitam vi sto hvalite Rafu...kolko vas ga je cijenilo prije nego sto je postalo izvjesno da ce bit nas trener??? il ga hvalite samo zato sto dolazi u Inter...po meni nikakav trener,covjek je od najveceg kluba u Engleskoj uspio napravit smjesan klub.7. zavrsio,mogli smo onda dovest Zaccheronia ???isti nam qrac...potrosio je para i para u Liverpoolu ko je njemu kriv sto je dovodio Josemie,Dossene,Lucase i slicne debile,on ih je sebi biro...ja sam licno jako razocaran sto ce nam on bit trener,al necu ga pljuvat dok ne vidim kako ce to sve izgledat s njim na klupi...

Pa dovodio je i Mou promašaje kod nas (Q,Arna,Muntari,itd) pa uzeo Tripletu :D.

Il Mago
06-06-2010, 12:03
Jedini igrac kojeg je Mou doveo je Q,ostalo on nije doveo...a Muntari ni u kom slucaju nije promasaj,ne znam otkud ti takva ideja??? ma nervira me to,ako je nas odma je dobar.nije vala.kakve to on ima rezultate,u 6 godina u L'poolu je osvoji tu LP i sta jos...najbolji rezultat u Premiershipu mu je mislim 2.mjesto,a trosio je para isto ko i Sir Alex ako ne i vise...ajmo realno pricat covjek u zadnje 3 godine nije napravio APSOLUTNO NISTA ! Liverpool ga otpustio,a dobar je kao za PRVAKA EVROPE??? cijenim ono sto je uradio s Valenciom ali sa Liverpoolom nije napravio nista osim te LP..

DenchiNL
06-06-2010, 12:10
Pa dovodio je i Mou promašaje kod nas (Q,Arna,Muntari,itd) pa uzeo Tripletu :D.

a milito,sneijder,motta,lucio :D
arna = posudba

dera
06-06-2010, 12:15
Sneijdera i Lucia je uprava dovela, on je htio Deca i onog tamo portugalca u odbrani.

Guro
06-06-2010, 12:16
srecan nama bio nopvi trener...ja sam prvi bio protiv beniteza :) ali ajde vidjeli ste sto je grant napravio posle murinja :) a jel ko cuo a njega prije? :) ja se samo nadam da ce ekipa ostati na oklupu...a to sto su naucili nece izgubiti odlaskom Murinja...
u svakom slucaju odluka je pala pa se mi mozemo odje prepirati koliko nam volja...

DenchiNL
06-06-2010, 12:27
Sneijdera i Lucia je uprava dovela, on je htio Deca i onog tamo portugalca u odbrani.

ma sviju su doveli branca i oriali tj. uprava
on je potpisao takav ugovor da ne odlučuje o igračima
jedino je molio i molio i insistirao na Q i to su mu popustili,
jer je ipak i Q bio zvučno ime tad, a on im je izložio plan kako misli igrati (krila)
ni deco ni carvalho ne bi bili pogrešni, ne vjerujem, vidi se da je zamisao ista
play i stoper, odustalo se jer je chelsea trazio odjednom vise love za njih

Ado525INTER
06-06-2010, 12:32
Sretno Benitez samo nemoj dovodit Kuyta i Mascherana

---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 11:31 ----------

Massimo Moratti je potvrdio da je Benitez novi trener: http://translate.google.com.sg/translate?hl=en&sl=it&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.tuttomercatoweb.com%2Finter%2F% 3Faction%3Dread%26idnotizia%3D20735

Kaže da ga je odabrao jer je osvojio LP s Liverpoolom, što znači da je može osvojiti opet, a Inter je želi osvojit opet. Također se osvrnuo na Milita i rekao da sigurno ostaje.

Kada uzmemo u obzir da smo mogli završiti na Mihajloviću, Prandelliju ili drugim polu-gotovim trenerima, a s obzirom da su Capello i Hiddink definitivno nedostupni, Rafa Benitez je čisto solidan izbor.
Kad ga usporedite s Mourinhom, ispada da je čak i bolji taktičar, jer ima bolji score u duelima Chelsea-Liverpool dok su oboje bili u Engleskoj. To je diskutabilno, ali da je odličan taktičar je neupitno. Također puno pazi na sitnice, i puno se bavi detaljima za samo jednu utakmicu, što je velika odlika. U svlačionici je autoritativan, a sa medijima komunicira kada treba i što treba. Psihološki gledano, možda je malo slabiji od Moa.

Kao manu bih mu izdvojio to što pretjerano vjeruje u svoje rotacije, dakle nema šanse da mu ista momčad započne 3 utakmice za redom. Nadam se samo da će se rotacije bazirati na 1,2 igrača, a ne 4,5..

Potpis ugovora bi se trebao dogoditi u utorak..

U svakom slučaju, dobrodošao Rafa Benitez, i sretno!

Guro
06-06-2010, 12:39
dobro je da nemamo rivasa da ga rotira malo :D

Quaresma#7
06-06-2010, 13:03
Zbilja jel ostaju oni tamo gde su na posudbama :D (Jimenez, Rivas, Suazo, Burdisso ide to je več gotovo.... ima li koji još)

dera
06-06-2010, 13:05
Kuyt(verzija Olića)
kuyt je puno tehnicki potkovaniji, a ne vjerujem da bismo ga mogli lahko dobiti, tako da necemo ni pokusavati, kao ni olica

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/U2WDDi3U8ME&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/U2WDDi3U8ME&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Culé
06-06-2010, 13:05
Liverpool gubi, a Benitez vadi Torresa... I on i Gerrard se čude. Hah.

http://www.b3ta.cr3ation.co.uk/data/gif/a095b62ba601cdf2e9b5ff3d0e9c8069_gerrardscratch.gi f

all3n
06-06-2010, 13:24
a mislim da se mourinho nikako neće svidjet što je benitez trener...znamo koliko su se voljeli :D :D...a benitez..a vidit ćemo šta će biti...sretno mu u svakom slučaju...očekujte da će barem jedan španjolac doći..npr silva...:)

dera
06-06-2010, 13:39
Moca - IN THE FACE :D

za sve koji smatraju da je rupa:
Navijači Real Madrida željeli bi sljedeće sezone na trenerskom mjestu vidjeti Rafu Beniteza, sadašnjeg trenera Liverpoola. To pokazuje internetska anketa sportskog dnevnika Marca.
Benitez je dobio 44,2 posto glasova, a na drugom mjestu je sadašnji trener Intera Jose Mourinho sa 33,7 posto.
Benitez je igrao u omladinskim kategorijama Reala, ali ubrzo se odrekao igračke karijere i posvetio se trenerskom poslu. Godine 1994. bio je nakratko pomoćnik tadašnjem treneru Reala Vicenteu del Bosqueu.

poceo sam otvarati temu za rafu, sve napisao, kad firefox zaglavi.. jbg mrsko mi opet pisati
uglavnom, pogledajte ovaj klip:
<object width="480" height="385">

<embed src="http://www.youtube.com/v/LiwmijI34xA&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></object>

a evo nekih komentara (podsjeca vas na nesto?), WELCOME RAFA!:
- navijaci mu pjevali: in rafa we trust
- lpoolkid (http://www.youtube.com/user/lpoolkid)
His style of play will suit the italian league, He's a top coach and if he gets the right backing from inter he will bring you glory. I'm sad to see Rafa go, I can tell you now us Liverpool fans didn't want Rafa to go, now its time to for us to move on.
I hope Rafa the best of luck at Inter no doubt he will make Inter a supreme Force. YNWA
- NineTails20 (http://www.youtube.com/user/NineTails20)
Went to see 'One Night In Istanbul' last night.....at the end, the cast brought on a banner that read "Thanks Rafa", and the whole theatre started chanting his name. Who the fuck can replace Rafa?
- lpoolkid (http://www.youtube.com/user/lpoolkid) Rafa you brought me the best night of my life, you sir are a liverpool legend, YNWA
- brucethemaster (http://www.youtube.com/user/brucethemaster)
you will never walk alone rafa,we love you,come back,whenever you want!
- hubcaphubcap (http://www.youtube.com/user/hubcaphubcap) You'll Never walk alone Rafa.
Your a legend no doubt

Kazete nije dobar, e nabijem vas :D

Culé
06-06-2010, 13:49
Benitez je trener koji preferira ružan nogomet. Voli ružan nogomet. Igrati 5-4-1 je sasvim normalno za njega.

dera
06-06-2010, 13:51
ma daj ba, tebi se nije ni jose svidjao, pa vas je nabio :D
nek pep samo igra fino, doveo ibru i chigrinskog za 100m, a sada na prodaju obojica 60m :D nakon samo jedne sezone! pa ni quaresmi ne pada tako cijena, a i prvi put vidim da neki trener tako brzo odustane od igraca

Culé
06-06-2010, 14:05
Gluplji komentar nisam pročitao otkad sam ovdje.

dera
06-06-2010, 14:07
Kao manu bih mu izdvojio to što pretjerano vjeruje u svoje rotacije, dakle nema šanse da mu ista momčad započne 3 utakmice za redom. Nadam se samo da će se rotacije bazirati na 1,2 igrača, a ne 4,5..
meni se to bas svidja, a ne ko mou, cijelu sezonu istih 11, i normalno da ce ovamo na klupi svi biti nezadovoljni
on ce rotirati u blazim utakmicama lige, u kupu, dok ce ligu prvaka igrati sa 11. kao i bitnije utakmice lige ;)

---------- Post added at 13:07 ---------- Previous post was at 13:06 ----------

Gluplji komentar nisam pročitao otkad sam ovdje.
glup, ne glup, isto ti se vata - tacan je ;)

Moca93
06-06-2010, 14:14
neslazem se oko beniteza,nevolim ga...ali... samire videli smo kako je taj vas "lep" fudbal potonuo u nasem anti nogometu :P :P :P ..jebo vas sve vise lep fudbal... svaki barsin navijac kada barsa izgubi vadi se,pa oni igraju ruzan fudbal,a mi leeepp... jebo vas,jel se ocenjuje lepota il ko da vise golova..ajd sad bezi ispod kreveta i placi jer ste uzeli samo jedan trofej sa vasim lepim fudbalom

Culé
06-06-2010, 14:16
glup, ne glup, isto ti se vata - tacan je ;)

Šta je tačno? Post je glup do bola i nema ništa tačno i argumentirano u njemu.

Niko ovdje nije spomenuo ni Guardiolu, ni Barcelonu, ni Ibrahimovića, ni Chygrynskog... nego ti. To se zove iskompleksiranost, kompleks niže vrijednosti. Ko kaže da su Ibrahimović i Chygrynskiy na prodaju? Novine? Samo budale vjeruju novinama (a ti očigledno vjeruješ navel'ko). Zlatan Ibrahimovic has also been in the news recently, but Laporta is adamant that the Swede is going nowhere. “He is not for sale,” the president reiterated (http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada09-10/06/04/n100604111383.html)

Meni Jose ni danas ne valja. Igra ružno i destruktivno. Ali zanimljivo je da ti mjenjaš mišljenje kako vjetar puše... Sad je odjednom Jose TEBI najbolji, iako si ga pljuvao cijelo vrijeme otkad je došao pa dok nije osvojio LP. Smiješno. Mene bi bilo stid tako pričat'.

Hajd' sad još malo čitaj novine i vidi ima li šta novo o Barceloni. Možda prodaju Messija... Ali to nije bitno. On je tebi kanta od igrača. Nije mog'o ništa moćnom Mourinhovom Interu.

dera
06-06-2010, 14:20
1) Pep se vezao za nas, kao moguci trener, a ja tog lika nikad ne bih doveo, jer ga ne bi bilo nigdje da nije imao onakvu ekipu prosle sezone..
2) da, novine, a i agent mino je potvrdio da se nesto prica.. na prodaji su vam ibra, chigry i yaya
3) normalno da ti se ne svidja, trener je reala; ti ocito ne citas pazljivo - jer svi na ovom forumu znaju zasto ga ja mrzim - zato sto je ufuran, a ne zbog trenerske vjestine u koju ne sumnjam - neces ni ti uskoro :P
toliko

Culé
06-06-2010, 14:23
neslazem se oko beniteza,nevolim ga...ali... samire videli smo kako je taj vas "lep" fudbal potonuo u nasem anti nogometu :P :P :P ..jebo vas sve vise lep fudbal... svaki barsin navijac kada barsa izgubi vadi se,pa oni igraju ruzan fudbal,a mi leeepp... jebo vas,jel se ocenjuje lepota il ko da vise golova..ajd sad bezi ispod kreveta i placi jer ste uzeli samo jedan trofej sa vasim lepim fudbalom

Jedno je destruktivni nogomet koji igra Mourinho, a sasvim drugo ružni nogomet koji igra Benitez. Benitez je jedan. Mourinho igra ljepše od njega 10 puta.

Niko od vas nije pogledao 3 utakmice Liverpoola, a svi ste puni hvale za njega. Pazi gluposti... Liverpool je prije nego što je Rafa došao igrao 4-2-3-1. U sredini su igrali Gerrard i Xabi Alonso kao glavni playmakeri, dok je između njih i nazad bio DM. Rafa dolazi i mjenja formaciju u klasičnu 4-4-2 i Xabi i Gerrard više ne mogu da igraju kako su igrali, kako im je odgovaralo, nego su se pomjerali. Nakon par sezona, Benitez skonta da je pogriješio i vraća ponovo 4-2-3-1 i Liverpool počinje igrati bolje. Promašio je milion transfera. Samo se nadam da neće u Interu jer neće imati ovlasti da dovodi koga hoće. Rotira igrače bespotrebno. Bio je kritikovan od sviju da ne može odmarati najbolje igrače svake 2 utakmice... Pa nisu djeca da ne mogu izdržat'.

Ma uostalom, nije bitno.

PazzaInterista
06-06-2010, 14:24
Ajde dera malo se bolje potrudi u kontra udarcu :D

dera
06-06-2010, 14:27
PS. meni ne treba 10min da napisem dva pasusa, pisem prostim rijecima, bez velikih i malih slova, bez tacaka.. jer smatram da je bitnije ono sto kazes, nego kako to izgleda (kompleks)

Culé
06-06-2010, 14:27
1) Pep se vezao za nas, kao moguci trener, a ja tog lika nikad ne bih doveo, jer ga ne bi bilo nigdje da nije imao onakvu ekipu prosle sezone..

Pep je najbolji trener na svijetu, ZA BARCELONU! Ne postoji niko bolji. On nije taktički stručnjak kao Mourinho, ali to Barceloni nije potrebno. Kraj priče.

2) da, novine, a i agent mino je potvrdio da se nesto prica.. na prodaji su vam ibra, chigry i yaya

Dakle ti vjeruješ novinama i kretenu Mini (kojeg ste svi pljuvali kako je papak i seljak), a ne oficijelnoj izjavi Laporte da ta dva igrača nisu na prodaju?

3) normalno da ti se ne svidja, trener je reala; ti ocito ne citas pazljivo - jer svi na ovom forumu znaju zasto ga ja mrzim - zato sto je ufuran, a ne zbog trenerske vjestine u koju ne sumnjam - neces ni ti uskoro :P
toliko

Hah, pa je l' mi se sviđao kad nije bio trener Reala? Nije. Nikad. Ni kad je bio u Chelsea. Ja ne sumnjam u njegove trenerske vještine. Kad sam ja rekao da je on loš trener? Nikad. Ja sam samo rekao da je on ufurana papčina koja igra destruktivno i ružno, a to se meni ne sviđa. Moraš biti debil da kažeš da je Mourinho loš trener, s taktičkog aspekta.

dera
06-06-2010, 14:28
Ajde dera malo se bolje potrudi u kontra udarcu :D
meni je dovoljno ono sto sam napisao, nema potrebe da vrijedjam coeka jer nisam stoka kao on :P

Culé
06-06-2010, 14:32
meni je dovoljno ono sto sam napisao, nema potrebe da vrijedjam coeka jer nisam stoka kao on :P

Ja nikog nisam uvrijedio... Izvinjavam se ako jesam. Ali debilski postovi tipa "ma šta ti znaš, Jose je najbolji, kako vas je nabio" nisu dostojni ni nekog 10-godišnjeg djeteta koje slijepo navija za neki klub.

dera
06-06-2010, 14:41
onda nisi procitao post do kraja, sve ima svoj razlog :P

Jedna sala za Interiste, zasto Jose nije dobar sa Benitezom - jer Rafa nije imao afroamerikanaca u ekipi hehe, tesko se Sulleyu :(

---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:34 ----------

sto se tice trenera, scolari je meni trener i pol, ali i rafa je dobar

---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 13:35 ----------

a sto se tice Pepa, ja sam siguran da u drugom klubu ne bi igrao ovako
jer, Barca ima takve igrace da se igra total fudbal, lijep fudbal, bio bi grijeh da Pep dovede muntarija umjesto fabregasa, iniestu na klupu a ostavi yayu ;)

Culé
06-06-2010, 14:43
onda nisi procitao post do kraja, sve ima svoj razlog :P

Evo tvog posta:

ma daj ba, tebi se nije ni jose svidjao, pa vas je nabio
nek pep samo igra fino, doveo ibru i chigrinskog za 100m, a sada na prodaju obojica 60m nakon samo jedne sezone! pa ni quaresmi ne pada tako cijena, a i prvi put vidim da neki trener tako brzo odustane od igraca

Evo pročitao sam ga još jednom... Ja ne vidim ništa tačno ni bitno u ovom postu.

sto se tice trenera, scolari je meni trener i pol, ali i rafa je dobar

Šta je dobar trener? Koji su kriteriji da se odredi ko je dobar trener? Jedini mogući način jeste da se uzmu svi trofeji koje je osvojio i onaj koji ih ima najviše, taj je najbolji. Tako ispada, a nije tako. Najbolji taktičar? Nije ni to najbolji trener. Hiddink je najbolji na svijetu, pa je Chelsea ispao od Barcelone u polufinalu prošle godine (sreća, sudije, bez obzira koji su razlozi, ali je ispao). Capello je isto tu negdje... A englezi igraju loše do bola. Vjerovatno neće daleko dogurati na SP. Guardiola? Slažem se, da nema onakvu ekipu, ništa ne bi napravio. Ali zanimljivo za njega je da je on to priznao, i rekao da samo zato što ima takve igrače, uspjeva. Neko drugi bi sve zasluge pripisao sebi. Takav je Mourinho. Moj Inter. Inter koji sam stvorio. Sve zasluge idu njemu. A što je Milito genijalan napadač, to nije bitno. Ili što je Eto'o igrao beka, ni to nije bitno.

Tako da... Sve zavisi. Sreća ima veliku ulogu.

dera
06-06-2010, 14:52
Ali zanimljivo je da ti mjenjaš mišljenje kako vjetar puše... Sad je odjednom Jose TEBI najbolji, iako si ga pljuvao cijelo vrijeme otkad je došao pa dok nije osvojio LP. Smiješno. Mene bi bilo stid tako pričat'.

Mene bi bilo stid ne priznati da sam pogrijesio, i praviti se budala te pricati da ne valja iako nam je donio LP ;) ali vec sam ti rekao, nikad nisam sumnjao u njegovu kvalitetu, nego mi se nije svidjao njegov personality.

---------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:49 ----------

Evo pročitao sam ga još jednom... Ja ne vidim ništa tačno ni bitno u ovom postu.
citaj opet razlog - PEP SE VEZAO ZA NAS KAO MOGUCI TRENER, a ti omalovazavas Rafu ;) sta si ocekivao..

Culé
06-06-2010, 14:57
Mene bi bilo stid ne priznati da sam pogrijesio, i praviti se budala te pricati da ne valja iako nam je donio LP ;) ali vec sam ti rekao, nikad nisam sumnjao u njegovu kvalitetu, nego mi se nije svidjao njegov personality.

Pročitaj zadnji dio ovog posta, molim te: http://www.beneamata.com/showpost.php?p=77231&postcount=379

citaj opet razlog - PEP SE VEZAO ZA NAS KAO MOGUCI TRENER, a ti omalovazavas Rafu ;) sta si ocekivao..

To je banalan razlog, Derimire. Tako se ne komentariše. Tako komentarišu slijepi navijači koji ne vide više od 2cm ispred sebe. Pogledaj malo šta je Benitez radio u Liverpoolu, pa onda zauzmi stav i brani ga (ili ga blati). A siguran sam da ga ne bi branio... Zamisli situaciju: Milito zabije 4-5 golova na dvije utakmice, i on ga stavi na klupu treću utakmicu da se ne umori. Ili postavi taktiku protiv Rubina 5-4-1 kao Mancini u LP. Jeb'o bi mu sve.

dera
06-06-2010, 15:09
Ocito imamo razlicita misljenja, i gotovo ;)

---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:05 ----------

Pročitaj zadnji dio ovog posta, molim te: http://www.beneamata.com/showpost.php?p=77231&postcount=379
jel se ti to indirektno ispricavas :P?

Quaresma#7
06-06-2010, 15:10
Zanmljiv duel :D

Inter boy
06-06-2010, 15:41
a milito,sneijder,motta,lucio :D
arna = posudba

odgovorio je dera :D

dera
06-06-2010, 15:43
ma zaboravio sam i na arnu, kojeg jose definitivno nije doveo hehehe

Inter boy
06-06-2010, 15:49
Ma trebao je Moratti dovesti Zdeneka Zemana i mi bi svi bili sretni. Ljudi neće da shvate da su nas jednostavno odbili svi normalni i iskusni treneri Capelo,Hidink,Spalletti,Pep,itd.
Jedini koji su nam se nudili su bili Miha i Hodgson. I naravno Zeman.

Huska
06-06-2010, 16:03
Ma trebao je Moratti dovesti Zdeneka Zemana i mi bi svi bili sretni. Ljudi neće da shvate da su nas jednostavno odbili svi normalni i iskusni treneri Capelo,Hidink,Spalletti,Pep,itd.
Jedini koji su nam se nudili su bili Miha i Hodgson. I naravno Zeman.

ja ne znam i da smo ih kontaktirali...a i bolje je jer smo nasli boljeg trenera za nas od njih dvojice...

Culé
06-06-2010, 16:18
A je l' mog'o Baresi biti promovisan u glavnog trenera?

dera
06-06-2010, 16:21
ja sam bio za to, rekao sam da mi je on prva zelja, druga benitez
ali izgleda da se uopste nije racunao kao ozbiljan kandidat hehe :(

Huska
06-06-2010, 16:25
Baresi ce Benitezu kao i Mourinhu biti desna ruka prvi pomocnik...jer sjajno je radio sa Mourinhom...zna sve vezano za klub i igrace i Benitez boljeg ne moze pozeljeti...

Il Mago
06-06-2010, 16:33
ja se nadam da ce Baresi ostat i s Benitezom,al ne znam dal ovaj ima svoje ljude,koga ce dovest i da li ce bit mjesta za Beppea...

Grujinho
06-06-2010, 16:49
Baresi ostaje sigurno...

dera
06-06-2010, 17:26
a ma ko je rekao uopste da nece :P

DenchiNL
06-06-2010, 17:57
kuyt je puno tehnicki potkovaniji, a ne vjerujem da bismo ga mogli lahko dobiti, tako da necemo ni pokusavati, kao ni olica

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/U2WDDi3U8ME&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/U2WDDi3U8ME&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

ma da ali ipak glavna odlika im je forrest gump mentalitet "run&run&run" nikad ne odustaju od lopte, i na kraju tekme pretrčao 15km
ipak ne bih ni jednog u interu volio vidjet

Huska
06-06-2010, 18:06
ma kakav crni kuyt...pa moramo konacno kupiti jedno pravo krilo...jer ga mi nemamo...a posto je real(mou) odustao od Silve...eto nam prilike da se rijesmo tu krilnu poziciju na duzi period :D

DenchiNL
06-06-2010, 18:14
Jedna sala za Interiste, zasto Jose nije dobar sa Benitezom - jer Rafa nije imao afroamerikanaca u ekipi hehe, tesko se Sulleyu :(

znači lik : Mohamed Sissoko
država : Mali
kontinent: Afrika

a trenutno su : Johnson,Babel i N'Gog :cool:

pusti sulleya teško im se svima